Spontant!

Hejsan!

Igår blev det en spontantripp till Marieberg med Fia :) Skulle köpa en radio och en försenad studentpresent till älskade Erik. Hittade båda dom sakerna plus lite mer. HAH! Brukar inte köpa saker så ofta men ibland får man tusan unna sig lite nya kläder.

PussPuss

/Fiia


Klänning 199:-


Det är den vita bodyn jag köpte igår :) 100:-


Skorta 99:-

Längtar till V.27!

Hejsan!

I måndags så fick jag mitt schema för sommaren. WIHUU! Så skönt att veta när man ska jobba. Jag och Fia Ni jämförde våra scheman och dom va väldigt lika. Så den 7/7 åker hon och jag till våran sommarstuga i Småland och chillar :D Guud va jag längtar!!! Jag och min fina Fia <3 Ystad kan jag nog inte åka till fören sommaren är slut tyvärr. Men jag ska dit i alla fall! Ska försöka få hit Johanna också, så hon får se vad jag bor i för liten håla.

Igår va jag i alla fall hos Simone, vi firade henne för snart fyllen bruden 20 år. Fick massa god mat och efterrätt, MUMS!! Måste ha receptet asså! Sen runt halv elva va dom trötta så då tog partyt slut, man ska väl sluta när det är som bäst eller?

Idag mår jag väl som jag gjort dom senaste 2 veckorna typ, trött och mår illa :( Asså blir tokig, samma sak varje dag. Kan det va nåt som inte står rätt till tro?

PussPuss

/Fiia


Jag igår!

RSS 2.0