Fram med möblerna!

Hejsan!
 
JAhapp då va det ut med utemöblerna! Har sovit okej inatt. Vaknade kl 6, kl 7 och sen kl 10. Trodde inte klockan va så mycket. Men klockan va ju egentligen 9 ;) Upp och hoppa! Gosade ner mig i soffan och satte på nyhetsmorgon. Nu har jag gröt på spisen. Tyckte dock det tog sån tid. Det hände liksom ingenting, tills jag kom på att jag glömt den lilla detaljen att sätta på spisen...
 
Igår va en mysig dag! Först middag och godis hos pappa. Sen hem och mysa i soffan och på kvällen gymmet med Olivia! Blev rygg/axlar igår, även lite mage. Känner av lite idag, men känns nog mer imorgon. Ja det va en rätt enkel påsk för mig. Idag har jag inget som helst planerat! Ska kanske sola med Olivia men funderar på att skippa det. Nej nu är gröten klar!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Norrköping dag 2!

Hejsan!
 
JApp då kom man nyss hem från Norrköping igen ;) Va och lämnade tillbaka kjolen jag köpte igår. Sen gick vi och kollade i affärerna i lugn och ro. Asså dom som känner mig vet att jag varken bär färg eller jeans. Vad kommer jag hem med? Jo ett par jeans, och 2 färgglada tröjor. En rosa och en röd. HAHA! Blir ju chockad över mig själv! Sen fick jag med mig en stor påse med godis och en ny smal på LOKA. GAaaah så sjukt god! Smak av choklad milkshake :O Och det smakar verkligen choklad! Läskigt men gott.
 
Ikväll blir det gymmet, men först chilla i soffan!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Bättre!

Tjoo!
 
Japp mår bättre nu! Vilken ångestattack jag hade förut. Nu mår jag mest dåligt över att jag ätit dåligt. Ajj magen typ viker sig. Kan liksom inge gå rakt för magen gör för ont. Men va ju och träna med Olivia och det va askul. Hade jag bara ätit hade det gått lite bättre men det gick bra ändå :) Tränade ben ikväll. Blir nog en tripp till Norrköping imorgon igen. Vill lämna tillbaka kjolen. Usch gillade den inte ett dugg!! Men nu ska jag fortsätta äta på mina knäckebröd...
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Bilder tagna idag. Fan va jag ska kämpa för att få kroppen jag vill ha!
Detta tolererar jag icke!

Vändning!

Hejsan!
 
Åhh fan tusan nedrans! Mitt humör kan verkligen vända snabbt... Va hur glad som helst idag, och nu sitter jag här och är jättenere :( Satt och kollade bilder och insåg verkligen att jag gått upp massor. Fan jag som nästan va nöjd i somras. Trött jag blir på mig själv. Får liksom börja om. Har ett tryck mot bröstet och kan inte svälja ordentligt för jag har världens klump i halsen. Gud usch nej! Tårarna rinner. Det är så mycket jobbiga känslor och tankar i mitt huvud just nu. KAn vara hur glad som helst ena sekunden och andra sekunden kan jag bryta ihop totalt. Vill inte se mig i spegeln. Mår illa av mig själv. Har ju förstört mig själv!!!! Allt känns så hopplöst just nu. Men ah imorgon kan jag vara på topp. Så jobbigt att må såhär. Vad ska jag ta mig till?
 
Ska i alla fall till gymmet om ett tag! Synd att det är så mycket speglar där... Får blunda och träna!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag!

Hejsan!
 
Vaknar 07.18, alarmet stod på 07.30. Men det va skönt då fick jag lite extra tid på mig. Upp och ´börja fixa sig och kasta i sig frukost. Iväg på cykeln och möta Olivia och sen låna hennes sambos bil. Wohoo iväg till Norrköping. Shopping shopping shopping för Olivias del. Jag hittade ingenting... Éller jag tittade på lite saker som jag kanske skulle köpa sen. Bland annat en långkjol, har velat ha det i typ 2 år och nu köpte jag en (utan att testa) OSMART! Satt ju åt helvete när jag kom hem :( Åhhh! Får åka till Norrköping inom kort och byta den. Måste ju träffa min fina Jessica snart också. Får ta 2 flugor i en smäll då ;) Sen köpte jag en parfym. Har letat och letat efter en som passar mig, men nu så! Guess girl fick det bli. MUUUMS! Så vill ni veta hur jag luktar så gå in i närmsta butik och lukta på den ;) HAHA! Ja sen köpte jag ju förstås proteinpulver, det va ju typ därför vi åkte dit! Olivia tar bestämda steg fram till expediten och sa, jo min vän är väldigt kräsen, har ni något proteinpulver man kan blanda med vatten? HAha ja det proteinpulver jag haft innan fick jag ju för fasiken kväljningar av xD Men han tog fram ett proteinpulver som skulle vara bra att blanda med. Päron/vanilj tog jag, eller han rekommenderade det. Så kastade jag med en rosa shaker också. Jah det va väl det jag shoppade idag. Ah och mat också... Kan meddela att jag smakat proteinpulvret blandat med vatten och det gick ner :) ÄNTLIGEN!
 
Eller juste! Innan vi åkte hem så stannade vi till på ÖoB i Katrineholm och köpte lite vitaminer och sånt till mig. Så blev Omega 3, magnesium brus, A C och E brus och rosenrot. Sen en vidrig proteinbar på det. Ah hade en grymt rolig dag med min kära Olivia! Snacka om mycket skratt i bilen innan hon skulle lämna sina grejer. Jag hade tagit en klunk ur min vitamin well som sen hamnar över hela min haka och halsduk eftersom Olivia fick mig att garva rakt ut. Samma sak hände henne sen, så ahh fan va kul vi hade xD OMG! Fick ett riktigt skrattanfall i bilen eller om det va ett lyckorus det vet jag inte :D Men mådde så jävla bra ett tag där!
 
Sen när Olivia och bilen va lämnad så gick jag till pappa. Visade och berättade vad jag köpt. Visar mitt paket med rosenrot. Pappa kollar på paketet och säger, MEN det här är ju för gubbar som behöver hjälp med att aah xD Ni fattar. HAHAHAH omg börja skratta rakt ut och skrev till Olivia, vad har du lurat på mig det är ju för gubbar som behöver "hjälp". Men vi sökte på det och det hjälpte även till att pigga upp och va bra för dom med sömnproblem :D Så det va ju bra! HAHA blev lite nervös där. Börja fundera på vad kassörskan tänkte när jag kommer och köper piller för gubbar med "besvär" ;) Men det va mysigt hos pappi. han bjöd på kaffe och kakor! Nomnom! Fick även 2 fina teckningar av mina systrar! En bild jag fick av min äldsta lillasyster Lovisa som fyller 7 år nästa vecka. Den föreställde mig, Linnea och Lovisa. ÅHH gulle! För typ 2 år sedan så ritade jag en bild på oss tre och hon hade ritat en typ likanadan. Kul att hon kom ihåg det! Så jag ritade ett varsitt påskkort till dom, då fick jag liknande kort tillbaka ;) Med en kyckling och påskägg på! <3
 
Nu sitter jag hemma i soffan igen. Ska INTE lägga ner huvudet! Ska städa lite här snart, sen packa träningsväskan! För sen ikväll ska jag till gymmet med Olivia ;) Haha ber om ursäkt för mitt slarviga inlägg men ah det fick bli så idag ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Tuff dag!

Hej!
 
Gick upp kl 8, wohoo klarvaken tjej! VA skönt då har man hela dagen på sig att göra saker. Kl halv tio toksomnade jag och vaknade vid kl 11. Gick upp och åt lite sen somnade jag igen. Fan hatar detta. Kroppen är på nåt off-läge. Men men iväg till jobbet och kände hur kroppen bara sa ifrån. Men det gick rätt bra på jobbet. Men ännu en gång ser en kollega att jag inte mår okej. Fan hatar att det syns, ändå försöker jag dölja det. Hon frågade hur det va mig och jag bara bryter ihop. Tårarna kommer och ögon och hals bränner. Sällskapade med en annan kollega som skulle åt samma håll som mig när jag gick hem. Hörde knappt vad hon sa, kändes bara bra att inte gå hem ensam i mörkret. Vill inte vara ensam längre, mår inte bra av det! Imorgon ska jag i alla fall från stan ett tag. Så skönt!
 
Nej nu har jag kokat i ordning lite mannagrynsgröt faktiskt! Så hungrig.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Kul tjej... xD

Löning!

Hejsan!
 
God morgon god morgon, tralalalalaaa! Eller inte... Fast är rätt pigg faktiskt. Men ska försöka lägga mig en stund till eftersom jag ska jobba kväll. Annars ah, det är löning idag! Nice ;) Ska väl betala räkningar idag och imorgon åker jag och Olivia till Norrköping, vi ska shoppa proteinpulver och kanske lite annat smått och gott :D Hmm ja vad ska jag skriva om nu då? Öhm klippte lugg igår! Så nu har jag pannlugg igen, ÄLSKAR DET! Sen så va Olivia och jag på gymmet 2 ggr igår. Först på morgonen och då körde jag armar/axlar sen på kvällen då körde vi mage/rygg. Såå härlig dag igår. Kände mig snygg och stark ;) Idag känner jag mig hhmm inte lika snygg. Sitter med håret uppsatt i en bulle och luggen står typ rakt upp. På mig har jag ett par pyjamasshorts, min kk-joggen tröja som är skrikorange och över det har jag min blåa morgonrock med mörkblå hjärtan. HAHAH snygg tjej va? Ehm njaaa!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Närhet!

Hej!
 
Sitter och kollar på top model. Inget jag följer direkt men det är det enda som är liiiite bra denna tid. Ja jag somnade vid 16-17 tiden och vakna 20.12... FAN! Men finns ingen energi kvar i kroppen. Blir så ledsen! Men ska köpa vitaminer och saker så det blir ordning på denna kropp någon gång. Snart är jag på top igen ;) WOHOO!
 
Ja sen kände jag idag att jag va så himla ensam. Börjar bli så van vid att vara ensam. Kommer jag kunna leva med någon? Och kommer någon kunna leva med mig? Tjejen som vill ha kontroll... Kommer jag hitta någon? HAha va mycket tankar det finns i denna lilla hjärna. Lite tråkigt att va ensam. Saknar att pussas och kramas nu faktiskt :) Pussas med någon man får fjärilar i magen av :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Heey this is me today! :)

Tuff dag!

Hej!
 
Asså igår, trodde jag skulle avlida! xD Vaknade kl halv fyra och skulle upp 05.20. Ah bara där så kan ni ju tänka er att dagen började dåligt. Tröttare än tröttast hoppar jag upp på cykeln och åker till jobbet. Dagen gick halvsnabbt men va såå slut i både kropp och knopp. Sen va jobbdagen slut, puuuh! Hem och la mig på soffan. 2 timmar senare, oj jag somnade... Det va omöjligt att ens kunna hålla ögonen öppna. Skrev till Olivia att jag hade vaknat men va inte alls redo för gymmet på ett tag. Tog väl nästan 45 min innan jag ens kunde ställa mig upp. Packar träningsväskan. Skriver till min granne Jenny och frågar om hon vill med till gymmet. Så vi 3 drog till gymmet. Meeen kunde inte träna det jag ville träna. Det värsta jag vet på gymmet är när någon sitter och glor. Hallå håll koll på dig själv istället. Så ville köra armar men det gick inte. Jag körde ben istället. Gick ju bra det men men aah... Sen va det bara hem och fixa nåt att äta. Va dödstrött men gick det att sova när jag la mig? Ne då kunde jag inte slappna av :( Så vid kl 2 -3 somnade jag. Vaknar tjugo i sju av något men somnar om. Så gick jag upp för typ 45 min sedan. Helt slut men somnar jag om igen så vaknar jag säkert för sent och så blir jag sur.
 
Idag måste jag städa i mitt lilla hem, sen måste jag boka tvättid! Fan va tråkigt asså... Hoppas ni får en underbar dag!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Spin of hope!

Hejsan!
 
Sitter och bloggar från nya datorn. Den är sååå fin men fattar mig inte på den till 100%. HAHA! Öhm idag har jag varit och spinnat på gymmet till förmån för barncancerfonden. Sååå himla härligt spinnpass! Tyvärr fick Olivia astmaanfall :( Så hemskt! Har ju också astma så förstår henne. Men för mig gick det bättre än någonsin att spinna. Gud vad jag saknat det. Kan lova att jag ska börja spinna mera. Sen stannade vi och fika på gymmet, mysigt som tusan! Sen åkte jag och Olivia och köpte löparskor till henne. Hon köpte dom jag har spanat på, åååh! JAg köpte ju nya löparskor förra veckan och jag tycker om dom men dom gör lite ont. Men jag har lite speciella fötter så dom måste forma sig och det tar ju ett tag. Sen åkte vi tillbaka till gymmet igen. Köpte ett nytt läppbalsam. Det är gjort på aloe vera och ska tydligen vara kanonbra ;) upp till bevis! Om 28 dagar kommer jag ha fina och icke torra läppar sa dom.
 
Ja sen har jag bara suttit hemma... KUUL! Somnade typ 30 min också. Nu sitter jag här och kollar på fångarna på fortet. Vet inte om det är VAAARING Sofia 10 år eller VAAARNING Sofia 70 år xD Men det blir inte bättre än såhär. HAH! Love it....NOT! Ne imorgon ringer klockan 05.20, jobba heeela dagen. Sen blir det träning om jag orkar. Har ingen ork längre. Har brist på massa saker, vitaminer, järn och ah massa sånt där! Men ska köpa massa saker som jag behöver nu när lönen kommer så jag mår bra igen. Naglarna går sönder, tröttheten kan så till när som helst, håret är sjukt slitet och min hy är dålig. Kroppen skriker på hjälp.
 
Kör en liten bildbomb från min instagram :)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
Brorsan har bakat! Så god och fin!
 
Lillebror <3
 
Körde en utmaning på facebook. för varje som gillade min status så skulle jag göra
5 squats. Japp det slutade med 210 squats xD Men dom är gjorda! Delade upp dom
på 2 dagar. Nu jävlar ska jag tagga till igen. Eftersom jag blir så trött ibland så orkar
jag inte träna lika mycket och hårt som förut. Men nu ska jag igång igen. Tänkte att
en liten utmaning skulle tagga till mig lite och det gjorde det :D Kul!

Hello!

Hej!

Ah som sagt min data har typ lagt av och därmed blir det mindre inlägg... Det är så segt att skriva på mobilen. Men jag gör det idag. Jag lever och mår okej! Träningsvärk som satan men det är väl bara bra. Kan typ inte gå normalt för att det gör så ont i lår och vader. Haha! Ne ikväll ska jag jobba. Ställde klockan på 11 men vaknar 07.30 av sms... Men men bra att komma upp skapligt? Blir så trött på människor! Fattar inte hur vissa tänker och ah det kommer jag nog aldrig göra... Men att vissa bara vill såra förstår jag inte?! Att vissa bara är sjukt egoistiska och bara tänker på dom själva. Visst ska man tänka på sig själv men hallå?! Ne energitjuvar är det sista jag behöver i mitt liv! Bort med er.

Annars då? Hmm är sjukt hungrig men tänkte ta en promenad nu innan jag äter. Blir nog ingen överdrivet lång eftersom vädret är såå sjukt tråkigt! Men när jag kommer hem ska jag fixa en good frukost och glo på tv. Åh längtar tills jag är hemma igen!

Ne vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Älskar mina vänner som är så Goa och får mig på bra humör <3

PussPuss

/Fiia


Stronger!

Hejsan! Visst är det tråkigt att jag inte skriver? Vet inte vart jag ska börja. Kan inte skriva vad jag håller på med riktigt men det känns bra. Kan säga att jag bygger upp mig själv och jag kan inte laga sprickorna helt, men jag tejpar ihop det i alla fall. Känner mig stark men ändå fundersam. Ah nog om det. Ska bort med alla energitjuvar ur mitt liv och dra fram guldkornen :) Hoppas verkligen mina älskade vänner känner att jag älskar dom. Jag är väldigt noga med att få dom att känna sig älskade, eller jag hoppas att dom märker det. Vill lägga så mycket energi på dom jag älskar så jag glömmer mig själv. Men jag jobbar med det nu. Och jag hoppas så mycket att mina vänner fortfarande känner att jag älskar dom så mycket, fast jag måste lägga mer energi på mig. Tror det här kommer bli så bra. Det här med att jag saknar pojkvän och kärlek. Det ska jag nog lägga på hyllan ett tag. Har trott jag mått bra men vet ni vad?! JAg har kommit på att jag har mer tunga saker i min ryggsäck än vad jag trott. Måste tänka på mig själv innan jag kan vara tillsammans med någon. Ska älska mig själv först! Min data har fått nåt spel och segar som fan! Därför jag inte skriver så mycket heller. Hoppas inte det är virus :( Åhhh! PussPuss /Fiia

Älskade söndag!

Hejsan!
 
Asså här sitter en lycklig tjej! Hmm hur ska man förklara min känsla i kroppen just nu? Typ nykär! Fast jag är ju inte kär, men känslan är den samma. :) Jag har äntligen fått träffat fina Jessica, min nya vän! En så otroligt klok, vacker, omtänksam och alldeles alldeles underbar person. Vi har mejlat i hmm ja kanske 2 månader eller nåt och skrivit på facebook. Men idag då träffades vi på riktigt. Snacka om nervös jag va när jag satt på tåget mot Norrköping. Pirrade typ i magen och jag satt där och log och såg ut som ett fån. HAHAH!
 
Kommer fram till Norrköping och ja nu ska jag då hitta denna person som jag bara sett på bild. Meen jag såg henne direkt när jag kom ut från tåget. Eller jag va 88% säker på det iaf. Bara man sa hej så kändes det som vi känt varandra lääänge. Va inte alls någon konstig stämning eller så. Så jäkla skönt! Vi började babbla på direkten. Detta är en sån människa man kan prata med allt om.
 
Vi gick runt en sväng på stan och shoppade lite. Jag fick med mig 2 par vantar och 2 par träningsbyxor. Precis det jag behövde! Sen satte vi oss och åt. Och snacka om charmig kompis som bjuder på mat för att jag åkte tåg dit. Hahah vilken pingla. Tiden bara flög iväg! Kändes som vi bara träffade varandra i 10 min. Fast vi faktiskt va med varandra i 3 timmar (typ). Hoppas verkligen vi ses snart igen!
 
Ikväll blir det nog gymmet med Olivia. Men just nu känner jag bara för att SOVA! Tror all energi bara blåste ur mig nu. Man har gått och sett fram emot denna söndag och varit nervös. Har haft en underbar dag och har fått en så fin vän! <3
 
PussPuss
 

Framsteg!

Hej!
 
Har varit ute på en promenad nu på morgonen :) Såååå skönt! Fick till och med ta av mig jackan! Nu sitter jag och stoppar i mig frukost. Den består av, turkisk youghurt med en skvätt funlight i, en proteinshake och en apelsin. Nomnom! Det är så skönt att starta morgonen på detta sätt. Måste få detta till en rutin bara... Vet att om jag går ut och går innan frukost så ger det resultat! Nu vill jag köra lite mer på förbränning så musklerna kan synas någon gång! För styrkan har jag jag jobbat upp en del!
 
Att börja träna är något av det bästa jag gjort. Att vara på gymmet är både avkopplande och jobbigt! När jag tränar så tänker enbart på vad jag gör, vilket leder till avkoppling för hjärnan. Det gäller att hitta den träning man själv gillar. Annars blir träningen bara tråkig. Det jobbiga är att ta ut sig då ;) Så inte jobbigt på ett negativt sätt. Träningen betyder mycket för mig! Sen att mina fina vänner tränar där också är ju ett stort plus! :D
 
Själv ser jag inte så stora förändringar på kroppen. Tycker jag stannat liksom. Men när jag ser bilder så ser man ju att jag förändrats lite. Ska lägga upp några bilder. Men knepet till att lyckas är att tro på sig själv. Intala sig att JAG KAN! Sen ska man inte ställa för stora mål. Nu ska jag boka mig på ett bodycombatpass :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
Min 20 årsdag
 
Turkiet för ca ett och ett halvt år sedan
 
 
 
Nu är jag både starkade fysiskt och psykiskt!
Mår så jäkla bra! <3
 

Ett steg till!

Hej!
 
Är så ledsen över att inte få träffa Småländningen :( Ville verkligen att det skulle bli av! Vill se om vi passar ihop. Väntar jag för länge kanske jag missar någon anna på vägen liksom, fattar ni vad jag menar? Blev så desperat att jag va nära att boka tåg så jag skulle vara där bara över dagen. För att få träffa honom liksom. Men fick inse sen att det liksom funkar inte... Och söndag ska jag ju träffa min fina vän! Så skulle bli tajt. För han tyckte jag kunde stanna kvar och att vi skulle bo hos någon kompis till honom. Men nee asså blir för krångligt tycker jag. Men hur länge ska jag vänta? Hur länge ska jag stå ut? :(
 
Jag börjar liksom känna att det är dags att hitta någon nu. Känner mig så redo att liksom bli seriös med någon. Saknar det här med att ha någon. Varit singel i 1 år och 8 månader nu... Vill att det här med att vara kär och flytta ihop kommer snart. Självklart så vill jag inte stressa så det går för fort, men ni förstår vad jag menar. Känner mig så efter. Vill ta det där steget nu.
 
Annars så va jag på gymmet med Olivia nu på kvällen. Tränade ryggen. Fyfan känner att jag måste satsa mer på det. AJAJAJ va otränad jag är i ryggen... Men det va kul! Annars så har jag lagat tacos. Ehm till mig själv men blev mat för kanske 4-6 personer, som vanligt! Ser ni, jag är så redo att jag till och med lagar för mycket mat! ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Ensam!

Hej!
 
Nej ni kära läsare och vänner, blir ingen dejt denna helg... Nu lägger jag snart ner! Undra hur många ggr jag skrivit det här i bloggen xD Pinsam jag är! Varför ska jag alltid tro att alla är goda? HAn har inte varit dum och kan inte komma pga pengar men vafaaan! Känns som det aldrig kommer bli av. Men ikväll ska jag laga tacos och äta baconchips. Känner hur gråten är på väg :( Vafaan hände nu då? Jag som inte känt mig något ledsen på senaste tiden... Ska träna ikväll men är så otaggad som man bara kan bli! :( Åhh orkar inte!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

100% vilja!

Hej!
 
Min träning går lite upp och ner beroende på hur jag själv mår. Man måste må bra i sig själv för att kunna lägga energi på träningen. Har alltid haft viljan men inte orken. Men har i ett år tränat mer eller mindre varje vecka. Jag ser ingen skillnad på mig själv när jag kollar mig i spegeln, men när jag ser kort så ser jag skillnaden. Nu till våren ska jag sätta igång med att cykla och gå mer. Men inte fören all is är borta. Usch vågar verkligen inte cykla när det är sån här is, man kan ju slå ihjäl sig! Ska kämpa vidare, har inte nått mina mål än men är en bra bit på vägen.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Träning/Vänskap!

Hej!
 
Wohoo zumbaaa! Skakade rumpa med Sandra idag ;) Vi va bara 5 stycken på passet, men va kul ändå. Jag kände mig lite busig idag så jag stod och muppade mig. Sen drog vi förbi ICA innan vi gick hem. Köpte med mig några celsius. Såna där som man ska träna innan/under träning för att förbränna mer. Sist jag drack sån så fick jag hjärtklappning, så har inte vågat testa mer efter det men vafaaan! Tog en på vägen hem bara för att testa. Känner ingen hjärtklappning men skakar som tusan. Köpte med mig lite vindruvor också så ska sitta och mumsa på det. KOmmer nog inte kunna somna på ett bra tag eftersom jag tog en lång tupplur på dagen...
 
Imorgon är det underbara Fredag och jag vet inte vad som sker. Eller joo på dagen ska jag och Sandra åka och panta/slänga burkar och flaskor. Något jag dragit ut på kan jag lova!! Står säkert 10 påsar i hallen... Men blir ju så när man inte har bil eller någon återvinningsgrej i närheten.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Segt!

Hej!
 
07.20 ringde mitt alarm. Trött som satan men blev pigg rätt snabbt! På med kläder och i med frukost. Sen aah fixade jag med en grej. När jag kom hem så kände jag mig bara heöt slut i huvudet. Satt vid datan en stund sen la jag mig en "stund". Den stunden blev 4 timmars sömn. Dumma mig, men tror jag behövde det! Fast känner mig lika trött och har lite huvudvärk :/ Nu sitter jag här och fått lite mat i magen, plus lite glass. Glass tillhör ju när det är sånt här väder. Hahha eller så är det en ursäkt till att få äta lite glass.
 
Ikväll står det zumba på schemat. Wihuuu! Sen aah vet jag inte vad som händer. Och inte vet jag om han kommer i helgen heller. Lite svår att tyda ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tårar, känslor och sms!

Hej!
 
 

Smile!

Heeej!
 
Som jag skrivit tidigare så kan jag inte skriva lika ofta längre. HAr tappar lusten av olika anledningar och vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller.
 

Igår eller idag, vet inte hur jag ska säga. Men va vaken till kl 6 imorse i alla fall ^^ Kan ni gissa varför? Joo jag pratade ju förståss med sötnosen. Kan inte slita mig från att prata med honom. Han säger så fina saker till mig. Känns verkligen som om han menar det. Blir så glad av att skriva med honom. Ler hela tiden! Fösöker verkligen få honom att komma hit i helgen. Men förstår honom också, det är dyrt att åka. Det blir liksom 40 min fram och tillbaka.
 
Gick upp kl 10 och börja städa lägenheten och bakade scones. Klockan 12 kom min kära Simone till mig :) Åhhh vad jag saknat denna kvinna. Vi va bästa vänner under högstadiet/gymnasiet. Så fin och klok! Så vi har pratat om allt mellan himmel och jord och ätit scones. Sen va va både tvugna att gå till jobbet. Det har faktiskt rullat på bra och timmarna gick snabbt. TUUUR! Inte lätt att jobba på 2 timmars sömn. Men får skylla mig själv, fast helt klart värt det ;)
 
Nu har jag stoppat i mig en scones och druckit lite funlight! Har ni inte smakat den med smak av jordgubb och vattenmelon så GÖR DET! Den är supergod, och den är perfekt att blanda med kvarg eller turkisk yoghurt! Ett tips ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Simone och jag 2010 ;)
 

Ge mig helg!

Hej!
 
Lyssnar på fin musik och har nyss ätit god mat! Gjorde egen potatismos, NOMNOM! VA längesen jag lagade, det är faktiskt nåt jag är bra på ;)
Solen är framme även denna dag, UNDERBART! Sitter och längtar till helgen. Då kanske min småländska gamla kärlek kommer. Hmm måste komma på nåt bättre smeknamn på honom. Jag tjatar iaf på honom att komma hit ;) Tycker det är dags att ses nu liksom! Men jag kan lova att jag är nervös ^^ Hur hälsar man på en gammal kärlek? Puss? kram? ta i handen? Nee det sista kan det ju inte vara, ahhha då kommer jag dö av garv. Ne det får bli som det blir. Men när han kom till mig sist (för 1 år 5 månader sen) så kunde jag se ut på gatan när han kom med bilen, det kan jag inte nu!!! Haha kommer ihåg att jag blev som en unge som bara stod och hoppade i köket. HAHA fick ju flippen xD Blev så nervös! Visste inte vart jag skulle stå i min lilla lägenhet. Ville ju inte öppna för snabbt när han plingade på så han trodde att jag stod och väntade liksom. Satte mig på huk i rummet och bara skrattade åt mig själv när jag hörde att porten öppnades. OMG va nervös jag va. Inte blev det bättre av att jag skulle flyga flygplan dagen efter. Va så jäkla nervös över resan också.
 
Men så plingde det på och jag får panik i hela kroppen och kollar mig snabbt i spegeln sen öppnade jag dörren. Hmm kommer inte ihåg så mycket efter det tyvärr. Men kan inte varit rolig att vara med, va på tok för nervös. Kommer ihåg att mamma va i stan och jag gick och kramade om henne och sen gick jag till pappa och sa hejdå innan resan. Och den lille stackarn satt kvar hemma hos mig. Han ville inte med så han låg där och väntade på mig. Va väl borta i 2 timmar eller nåt :O Dumma mig!
 
Nu när vi ses kommer jag vara annorlunda. Kommer vara mig själv. Alltså glad och pratig. Känner att jag kan vara mig själv nu. Får se hur detta slutar då... Om det blir flopp som vanligt eller om det är rätt. Tror aldrig att denna kille skulle göra något för att såra mig. Vi har ju liksom "känt" varandra i 3 år snart. Vi har ju alltid haft känslor för varandra. Bara att det inte blivit något mer steg. Vi sitter fast på det första steget. Men får se hur det känns denna gång, Vem vet då kanske det blir en flytt till de småländska skogarna efter sommaren ;)
 
Sen längtar jag något oerhört tills på Söndag. Då ska jag träffa min nya fina vän som jag skrivit om. Fy va nervös jag är ^^ Men tror det kommer flyta på bra när vi väl ses. Känns ju som vi känt varandra så mycket längre än vad vi egentligen gjort. SKa bli så skönt att kunna prata med varandra på riktigt. Ne tror jag har en vän för livet där! :D Saknar dig min kära vän! VA beredd på en stor jävla kram!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Kämpa!

Hej!
 
Jag började 10 idag men det har varit fullt upp sen jag kom till jobbet. Snacka om att det är skillnad på att jobba på mitt gamla jobb och mitt nya! Sitter nu med en huvudvärk som jag haft i 6 timmar nu... AJ! Men ska inte ge upp för det ;) Nu ska jag strax ta på mig och gå till gymmet med min kära fru Sandra! Ska inte köra något pass idag, ska bara stå på crosstrainern i en timma. Tror inte jag skulle palla att gå på ett pass med denna huvudvärk.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Vi möts igen, snart!

Hej!
 
La mig vid kl 23 men låg och vred och vände på mig. Det va för varmt men när jag tog bort täcket blev det för kallt... Åhhh! klockan 1 inatt fick jag sms. Mungiporna flög genast upp till öronen typ ^^ Min gamla kärlek som skrev ;) Så vi låg och smsade lite sen somnade jag. Jag fick väl någon slags ro i kroppen av att smsa med honom. Eller så va jag väl bara otroligt trött, vem vet? Tänker jättemycket på honom. Men är så rädd att även detta går åt pipan... Som det alltid gör för mig. Men vi ska i alla fall ses snart. Kanske blir i helgen :D Åhhh är som ett barn på julafton! Längtar efter att få se hans fina leende och höra hans Småländska dialekt ^^ 
 
Nee nu ska jag strax till jobbet... Ska till mitt gamla jobb. Får se hur det går då. Ikväll blir det träning i alla fall!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
2010
 
2013
 

Borta bra, hemma bättre!

Hej!
 
Kan inte skriva att hemma är bäst när jag inte ens vill bo i denna stad. Idag har jag haft en jättebra dag i sthlm! Ingen shopping bara umgåtts med min fina storasyster! Vi har mest åkt bil och snackat. Åhhh hennes bäbismage är sååå fin! Den passar henne ;) Ne men va konstigt att se henne med en mage. Annars är hon suuuuperfit! Typ snyggaste kroppen EVER! Ne men det har varit en kanondag och jag behövde verkligen träffa henne. Måste se till att vi ses oftare bara. Fick ett jättefint armband av henne som hon sa skulle föra med sig lycka. Jag hoppas verkligen att det gör det, skulle behöva det just nu känner jag!
 
Nu sitter jag i alla fall här hemma i vita soffan igen och äter kvällsmat. Imorgon blir det jobb och TRÄNA!!! Fan va onyttig helg det varit. Men man får väl unna sig ibland?!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 
 

Ut på äventyr!

Hej!
 
JApp nu ska jag ut på äventyr :D Eller njaa ska åka till Stockholm och hälsa på syrran!  Äntligen blir det av. Vi har pratat om det länge, sen är hon faktiskt gravid och jag har inte ens sett magen. Sist jag träffa henne va i Oktober tror jag. Vet inte vad vi ska hitta på faktiskt. Men jag hoppas på att vi ska glida lite på stan för jag behöver en ny salva för min dumma hy... Åhhhhhhh! Aja!
 
Igår skulle jag och Sandra "festa" lite. Men det slutade med myskväll och jag låg nerbäddad i sängen med ryggvärk :/ Fick flipp i skallen när Sandras kille Marcus kom. AHHAHA! Sandra brukar säga att Marcus och jag är precis likadana fast han är kille. Vi har liksom helt sjuk humor som ingen förstår sig på. Så att vara övertrött och skoja med Marcus kan sluta hur som helst xD Fyfan asså! HAHA! HAde i alla fall en fin dag igår.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Va på restaurang med en del av familjen annorlunda ;)
 

Dagens!

Välkommen Lördag!

Hejsan!
 
Sitter med MTV på och väntar på att tiden ska gå. Vaknade kl 7 och va superpigg. Kul när alarmet stod på halv nio. Men men så kan det va. Är ivrig för att min lillebror ska komma och äta frukost med mig :D Hatar att äta själv så det ska bli så kul att få äta med någon. Har drömt massa konstiga drömmar igen. Har drömt att jag haft jättejobbig astma. FYFAN fick ingen luft i sömnen och när jag vaknade drog jag ett DJUUUPT andetag. Yeey jag kunde andas! HAde lite astma så gock och tog lite medicin men sen va det lugnt. Konstigt det där.
 
Är bjuden på lunch hemma hos pappa så ska åka dit men Challe sen. Ikväll ska jag va med brudarna, men vetefan vad vi ska göra... Åhh allt va ju planerat men så blev det inte så :( FAN! Blir så trött... Nej vet ni vad, nu vill jag bort härifrån :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Det är FREDAG!

Hej!
 
Försöker sudda bort mina ledsna miner ;) Har sminkat mig, fixat håret och målat naglarna.  Kände för en sån dag! Sen älskar jag solen så blev på danshumör, vilket jag ville dela med mig av till er ;) Snällt va! Bjuder på den. Njut av livet!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

RSS 2.0