Tagga!

Hejsan!

Nu är jag färdig inför kvällen. Eller kommer gå och småsminka mig och fixa med håret hela tiden innan jag ska iväg ;) ALLTID! Tror det kan bli en rolig kväll, va ju hemma påskhelgen eftersom jag jobbade. Men denna helg ska jag tusan ut. Man måste ju få träffa vännerna också, eller hur? Fia ska höra av sig när hon åker från sig, väntar ivrigt. Sitter just nu hemma själv för min älsklning är iväg på annat håll. Vi ska nog ses under kvällen eller om vi ses när man kommer hem. Tur att solen kom tillbaka, annars hade jag blivit ledsen.

Hoppas ni får en kanon bra valborg, och va rädda om er!

PussPuss

/Fiia




Äntligen!

Hejsan!

Sov över hos pappa från tors-fre. Skulle vara barnvakt på morgonen för att pappa och fia var upptagna då :) Åhh dom är så söta mina raringar. Va ute nästan hela dagen igår, guud vilken underbar dag! Juste när jag va hos pappa passade jag på att ladda in låtar i min mp4. HELT UNDERBART! Tog en promenad igårkväll, och guud vilken skillnad det är att gå när man har musik i öronen, man blir mer taggad! Va ute typ en timma.

Kom hem från en timmas promenad för typ 20 minuter sen. Åhh va skönt det va, fast liite varmt men jag ska absolut inte klaga! Idag är det valborg och tror den kommer bli kanon! Vet inte riktigt vad jag ska göra än men vet att jag kommer va med mysiga människor!

PussPuss

/Fiia


Ska kämpa som tusan för att gå ner igen!!

Smider planer!

Hejsan!

Blev inringd imorse jobbade 7-11.15, tur det va en kort tur i alla fall :) Va en trött tjej imorse. Har inte gjort ett dugg sen jag kom hem typ. MÅSTE städa!! Har även börjat rensa bland kläder eller har inte börjat, 1/4 del ligger på golvet. HMM!! Måste ta tag i det IDAG!! Men vart ska jag få orken ifrån?

Håller även på att planera lite inför min födelsedag. Fyller ju 20 år den 15 maj som givetvis är på en söndag... Men ska styra upp något bra. Blir inget stort men aah nåt måste man ju ändå fixa med?! Har haft lite problem med vilken dag jag ska ha det men tror det är löst nu. Asså shiit jag är snart ingen tonåring längre, lite ångest faktiskt. Hoppas på fint väder tills jag fyller. De två senaste åren har jag haft mulet väder.

PussPuss

/Fiia


När jag fyllde 18 år!


När jag fyllde 19 år!

Frukost!

Godmorgon!

Inatt vaknade jag bara en gång, tur det! Drömde så konstiga drömmar. Andra drömmen va också konstig, HAHA! Herregud vart kommet drömmarna ifrån? Nu sitter jag i alla fall här med min goda frukost, MUMS! Ska iväg på möte sen, från 10-12. Nej nu måste jag äta sen ska jag fixa mig.

PussPuss

/Fiia


En gång te!

Tjuu!

Tog en promenad till, shiit va duktig jag varit idag! 2 promenader, cyklat och lite shopping. Nu ska jag snart sova, det är ju en dag imorgon också. Ska se om jag kanske tittar in i någon affär, vill nämligen ha en mp3 eller nåt att lyssna på musik i. Har inget nu för det går inte att lyssna på min mobil, eller det går men uttaget är glappt så aah inte så lätt. Plus att det bara fanns 2 radiokanaler var av en va på finska?

PussPuss

/Fiia


Konstig mobil jag har, men men ;)

Ohh yes!

Heeej!

Sov faktiskt hela natten, tror jag! ÄNTLIGEN! Gjorde en riktig god frukost imorse, efter det tog jag en härlig promenad :) Bra väder, inte för kallt och inte för varmt. Sen hade jag mumsig mat kvar från igår som tur va! Jaah sen träffade jag Fia en stund! MYSIGT! Så skönt att vi tagit upp kontakten igen asså! Saknat henne. Köpte lite smink som jag behövde, fett billigt! Älskar REA!

Satte mig på motionscykeln förut. Känns fett bra att kolla på matprogram och sitta och träna, YEEAH! Inte för jag har nåt matproblem men känns ändå bra. Imorgon ska jag på möte sen blir det nog en promenad efter det :D Åhh nu är jag såå taggad, tycker om min nya kost eller vad man ska säga, mer nyttigt och det känns roligare att äta. Jag har nog det problemet att jag glömmer att äta och tycker det är tråkigt att laga mat. Men det är bättre nu ;)

PussPuss

/Fiia


April förra året, hmm! Men nu jäklar har jag lagt i högsta växeln!

Duktigt!

Hejsan!

Har ju börja äta mer nyttigt och sånt, men har inte kunnat varit ute och gått eller nåt för jag har fortfarande varit lite sjuk. Men idag är det bättre! Så nu sitter jag här med min naturella yoghurt men linfrön, jordgubbar och russin. En kopp te och en knäckemacka med sallad på. Väldigt mättande frukost men måste försöka vänja mig vid yoghurten, den är väldigt sur. Men men jag hoppas att det kommer synas att jag bytt ut maten och så snart. Ska fasiken ta en långpromenad snart sen ikväll ska jag sitta på motionscykeln!

Som det ser ut just så vill jag inte visa mig i bikini i sommar :( Jag och mina komlpex, dom kommer aldrig försvinna. Nej nu ska jag smälta maten lite sen ska jag ut och gå.

PussPuss

/Fiia


Your song!



Haha lite fel här och där men det bjuder jag på xD HAHA! Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft!

PussPuss

/Fiia


HOST!

Hejsan!

Har man fått sova inatt? NOPE! Dumma förkylning som inte vill släppa taget om min kropp. Har hostat hela natten, har även haft astma för att jag hostat så mycket. Har legat vaken i sänegn hur länge som helst. Men har nyss ätit frukost. Ska ju börja äta mycket nyttigare, och jaa denna frukost va tusan fett nyttig! MUMS! Jaah men vad ska man äta idag tro? Hmm ska nog söka på massa nyttiga recept.

Senare ska jag va med Emelie K, Fett längesen! Vi ska ut och gå, åhh hoppas det blir lite varmare! Nej nu ska jag fortsätta ligga här i min varma säng en stund.

PussPuss

/Fiia


Sol!

Hejsan!

Åhh vilket underbart väder det varit idag. Låg kvar i sängen extra länge, har knappt sovit denna helg så det va fett skönt! Träffade fia senare på dagen också, skönt att vi börjat ses lite! Behövs nu!!! Förstår mig inte på vissa personer asså?! Men men orkar inte bry mig om deras liv just nu, bättre att satsa på mitt eget. Aja Fia och jag gick mest runt på stan och chilla. Vi åt vindruvor på en bänk i solen också, ÅÅÅH! <3 Sen åkte vi och storhandlade. BEHÖVDES!! Men denna gång såg matlistan helt annorlunda ut! Köpte bra nyttiga saker. Ska bara sätta igång och röra mig lite mer nu. Har legat förkyld sen i torsdags, BLÄÄÄ!! Har fortfarande hosta kvar, hostar så jag får astma... HÄRLIGT!

PussPuss

/Fiia


Kärlek <3

Hejsan!

Har haft en underbar dag idag! Mindre kul att min älskling åkte hem idag... Jobbade 7-14 och det gick bra! Lite trötter bara. Sen vid kl 18 så gick jag och brudarna och åt på Olympus? Men va inte ett dugg hungrig... men jag njöt av stunden bara. Inte så ofta alla vi kan ses samtidigt. Sen gick vi upp till Emelie och kollade på film, usch skräck! Hur ska jag kunna sova inatt utan min älskling? kom hem för en stund sen i alla fall. Ska se o jag kan somna också, tog en tupplur efter jobbet.

Jag skriver ju inte här så ofta längre, har liksom inget att skriva om men tänkte få till några rader idag i alla fall.

Tänkte berätta hur mycket jag älskar min underbara pojkvän. Kärlek vid första ögonkasten? jaa faktiskt! Haha man kunde nästan tro att vi va tillsammans efter bara andra helgen vi träffades. Träffade honom första gången 20 november och vi blev tillsammans den 6 januari. Haha fast jag tycker vi blev tillsammans tidigare, känns som det i alla fall. Men vad skulle folk tro om man ändrade relationsstatus på facebook redan andra helgen man träffats? ^^ Man ska inte bry sig om andra jag vet.. men man tänker ju ändå på vad andra tycker. Känns som jag alltid har känt honom. Han är inte bara min pojkvän utan en av mina bästa vänner.

Vi har faktsikt träffats varje helg sen första helgen vi sågs. Även fast han är lite klantig ibland så tycker jag det är bra, det får ju mig att känna mig liite smartare. HAHAH! Nej jag skoja bara. Åhh älskling jag saknar dig hela tiden när du inte är hos mig! Saknar dina bruna fina ögon och dina gosiga kramar <3 Men snart är det sommar och då tar du studenten, då kan vi ses masssor <3 Älskar dig!




RSS 2.0