Strassig dag!

Hejsan!

Emelie skulle ju komma hit och äte frukost ihop med mig, Hon kom hit men hon fick äta själv. Hon kom när jag skulle åka till jobbet ^^. Kom lite försent men det va lugnt tror jag. Det fattades folk idag så det va en jäkla stressig morgon, plus att personal skulle på utbildning. Höll på att bli själv med typ 13 personer idag, som tur va så kom det mer personal :) Sen glömde jag ju såklart min matlåda hemma, kul att inte äta nåt på ca 8 timmar. Som tur va så hade jag en sötnos i mina tankar hela dagen så jag orkade med stressen.

Min älskade mamma fyller 42 år idag :D GRATTIS! Åker inte dit idag pga att jag är så sjukt trött, vill inte köra bil då plus att det är så halt. Såg mig i spegeln förut och såg att jag VERKLIGEN behöver färga min utväxt, ser ut som aaah vet inte vad. Ikväll blir det i alla fall en kväll framför tv:n.

PussPuss

/Fiia


Älskar dig mamma <3

Leende på läpparna!

Hejsan!

Ett snabbt inlägg innan jag drar ut och skrapar bilen och åker till jobbet. Denna helg har varit den bästa på länge. Har inte druckit och inte varit på krogen, STOLT! Va istället med en helt underbar person. Vad ska man skriva? Kan bara inte sluta le, mår så bra just nu. Den här känslan har jag inte haft på så sjukt länge, känner mig så glad hela tiden. Längtar till helgen då jag får träffa dig, lika mycket som en unge längtar till julklapparna. ;) Du är i mina tankar hela tiden <3. Nej nu är klockan mycket, måste till jobbet.

PussPuss

/Fiia


JulPyntat :D

Heeejsan!

Vaknade tjugo i åtta idag. Va som en unge på julafton ^^ har längtat till att pynta aah jag vet inte hur länge. Men innan jag började pynta va jag tvungen att dammsuga och sånt, ochdet kan man ju inte göra så tidgt. Så väntade till klockan 9-9.30? Men innan det gick jag och torkade av. Sen började jag stryka gardiner. Villa ha ett par andra gardiner i vardagsrummet men tog dom som va mer praktiska. Dom andra va små och jag vill gärna ha persinernnerna uppe så jag tog dom stora gardinerna.

Vid 11 åkte jag och Simone och kasta skräp och handla lite grejer på Ö&B ^^ Klass ska det va! Sen åkte vi hem igen. Och aah nu har jag lämnat tillbaka strykjärnet jag lånat hemifrån pappa. Tackar! Men nu är väl allt närstan klart här hemma. Ska skura och fixa lite sen är det helt klart.

Ska följa med Emelie en sväng efter att hon har slutat. Hon skulle köpa en mobil. Men ikväll blir det en hemmakväll i alla fall. Tråkigt men behövligt. Men nu ska ni få se hur fint jag fått det.

PussPuss

/Fiia










Lätt värt 10 kr






Aww min lilla vovve :D

Igår :D

Hejsan!

Igår Sov Sofia över hos mig för vi skulle åka till Norrköping igår. Hahaha vi vaknade rätt sent så vi kom iväg rätt sent också, men vardör stressa? När vi väl kom iväg så fick jag en stooor lastbil bakom mig, och han gillade inte att jag körde enligt hastighetsbegrensningarna. MOHAHAH! Vi hade ingen aning om vart Rusta låg men vi hittade det i alla fall. DUKTIGT! Sen blev det shopping där inne på högsta nivå. Hittade massa fina saker. Sen fanns det massa inredningsbutiker runt om så vi kollade lite i dom också. Hittade lite mer saker där inne också. Sen köpte Fia och jag en varsin as snygg mössa ;) Den matchar i alla fall min röda kappa. Hah jag har alltid så kul med Fia. Men när vi skulle hem så kom Fia på att hon tappat bort sina vantar. HAH kul att vi va i alla affärer. Men vi hittade dom tillslut faktiskt :) PUUH!

När jag väl kom hem så va jag dyngtrött men kunde inte somna. Låg och smsade, läste min bok, kollade tv, stängde av allt men inget hjälpte. Tillslut fick jag försöka att tvinga mig att sova. Somnade väl kanske rund 03? Ahh men nu är jag vaken igen, Wiih! Har precis ätit havregrynsgröt och druckit ett stort glas kall mjölk. MUMS! Fett mätt!

PussPuss

/Fiia


Snygg va? ;)

Bra saker med vintern!

Hejsan!

Somnade kl 5 i natt tror jag, HEMSKT! Men men vaknade runt 10 någon gång. Upp och hoppa och kolla om det snöat. Så himla fint, men det är nästan finast när det börjar bli mörkt och gatulysena lyser på snön. Ännu mysigtade är när man öppnar dörren ut och man känner vinterdoften. Och sen klä på sig massa varma kläder, visst det är jobbigt men jag har nästan hellre massa kläder på mig än att ha bikini på sommaren. USCH! Det hatar jag med sommaren, att man måste ha så lite kläder på sig. Måste köpa ny halsduk och mössa, det matchar liksom inte in jacka längre. Har en röd kappa och rosa mössa och vantar. ATTANS! Men ska nog köra på svart? Det är väl snyggt ihop? svart och rött.

Nåt som mer är väldigt positivt är glöggen och självklart lussekatter! Sen sällskapen, aah nu har jag ju inte så mycket sällskap här men i alla fall ^^ Sen har ju jag smör på pepparkakorna och alla tycker jag är konstig men det va faktiskt min mormor som fick mig att äta det, har jag för mig i alla fall. Har ett minne av det. Och att julpynta är ju det bästa! Har fått hjälp med att fixa granen när det är dags ;D LÄNGTAR!

PussPuss

/Fiia


Dumma unge!

Hejsan!

Kom hem för ett tag sen. Har vart på bio med Sofia och Daniel. Vi kollade på filmen om Cornelis. Fyfaan va han är bra karln! Synd att han försvann så tidigt. Han musik är ju så underbar, man tänker liksom på vad han sjunger om, det brukar jag inte göra annars. Hahaha fan va Fia och jag garva när balladen om Fredrik Åkare kom. Det är min fyllelåt. Sjunger alltid den när jag druckit lite. Men det är väl inte så konstigt? Fett bra låt ju.  Blir lite avundsjuk på min mammi som träffat honom! :)

Haha tänkte bara säga förlåt till mamma och pappa för att jag hamnat i fyllecell 2 gånger, lovar att inte va där mera. Ska vara en snäll och duktig unge :) Men ibland måste jag ju va GangstaFia ;)

PussPuss

/Fiia


Jag och mamma <3

Grattis mina hjärtan <3

Hejsan!

Vaknar med huvudvärk som vanligt! Men har ändå sovit rätt bra i natt. Idag fyller mina små gullungar 19, Sofia och Emelie!

Hoppas ni får en jättebra dag <3<3<3

PussPuss

/Fiia


EMELIE <3


SOFIA <3

HAHAH!

Hejsan!

HAHHA skulle hitta en bild och då hittade jag dessa bilder från i Fredags xD HAHAH nyktert...

PussPuss

/Fiia




1037:e inlägget!

Hejsan!

Japp 1037 inlägget och har inget speciellt att skriva. Har förbjudit tre personer att någonsin sätta sin fot här inne, festat, städat, firat fars dag och fått funderingar på att flytta till Kalmar. Funderingen om Kalmar fick jag för någon timma sedan. Eller har tänkt lite på det innan men nu blev det mer seriöst. Min syster bor ju där och hon och jag pratade lite om det, skulle va fett kul! Det roligaste med det är att jag troligtvis skulle få bättre kontakt med systeryster :D Skulle va skönt att komma bort från denna håla! Så sjukt trött på dessa männiksor och stad.

Nu är julmusiken på igen, känner att det kommer bli så fint i min lägenhet när jag fått upp min rosa gran och allt :D Man kanske skulle värma på lite glögg?

PussPuss

/Fiia


Oh lala!

Hejsan!

Ser ut genom fönstret och vill bara ut, fast egentligen inte ^^ Ser så mysigt ut med all snö men det blir nästan ännu mysigare när det är mörkt och gatlysena lyser på all snö. Tror jag fått nya grannar över mig eller nåt, annars så vill dom bara göra om. Fan va det har bankat och hållt på hela dagen. Jag vill få upp min hylla jag köpte för ett tag sen :( Kommer bli fett fint när den kommit upp. Om ett tag kommer mina små änglar (systrar). Ihh!!

PussPuss

/Fiia


Julmusik och städning!

Hejsan!

Sitter med julmusik på högsta volym (inga bra högtalare i min dator). Har precis städat i mitt lilla hem, skulle behöva plocka ur hyllorna men den orkar jag inte idag. Fett mysigt, jag längtar massa till julen!! Drack lite glögg förut, MUMS!! Älskar glögg, tyvärr utan mandlar och russin men det måste jag handla hem. Pappa ringde förut och fråga om jag kunde ha flickorna en stund sen och det klart jag kan. Nej nu ska jag fortsätta med nåt annat, hmm.

PussPuss

/Fiia
















Toppen bra dag!!

Hejsan!

Hahah shiit vilken dag asså! Åkte och hämta Fia vid 10 sen drog vi mot Örebro. Usch många bilar som låg i dikena, sen hade en stooor lastbil kört ner i ett dike och såklart står det ju poliser där, och det är ju bra men blir så nervös av dom. Men Fia lugnade ner mig genom att sitta och skrika och muppa sig, fan tror vi har garvat hela vägen till Örebro. Men men åter till lastbilen, vi hamnade som tur va i en kort kö så vi behövde inte vänta så länge. Men vi körde förbi en kö med ca 2 km lastbilar, så fia och jag gav dom tummen upp. Glada gubbar.

Sen va vi framme tack och lov. Först hitta vi inte infarten till rusta så jag vände och körde tillbaka. kanon! Hittade min rosa julgran, julgranskulor och köpte advetsljusstake (rosa). Sen vidare mot IKEA, hittade inget men vi åt där och juste Fia köpte nån låda. Det va ju bra. Sen öhm så gick vi till skopunkten o Fia hitta skor. Öhm efter det så åkte vi till Marieberg men det fanns inget jag ville ha där heller plus att jag vill spara på mina pengar.

Sen var det två trötta Sofior i bilen på väg hem. Fast vi fortsatte ha skoj. Som vanligt! JUSTE, hahhahahaa Fia fick köra min bil ifrån rusta till IKEA. Fan va jag garva, hon hitta på en egen väg ut. Fyfaan va dom måste garvat åt oss inne på möbelaffären. Vi stod mitt i en liten snövall, fan garvar bara jag tänker på det. Jag kollade lite åt sidan och där var liksom vägen vi skulle åka på. SKulle det vart sommar hade vi säkerligen stått ute i gräset.

När vi äntligen va hemma så satte vi oss vid datorerna och kolla jobb och drack glögg. GILLA! NU har hon åkt och jag sitter här i min ensamhet, lär sova gott inatt i alla fall.

PussPuss

/Fiia




Äventyr!

Hejsan!

Kuul, jättekuuul! Somnade runt halv tre, vaknade runt 5 av något, somnade som tur om på ca en halvtimma. Vaknade sedan igen kl 06.45, somnade om och vaknade av plogbilen 07.15. HÄRLIGT att jag inte är så trött. Ögonen svider och jag är lite seg. Men kan lika gärna gå upp nu, annars skulle alarmet ringa 08.30. Men nu har jag druckit varm choklad och ätit smörgås. Nu ska jag strax in i duschen sen fixa mig. Sen åker jag till Valla och hämtar Sofia Ni och efter det drar vi till Örebro och köper lite julsaker.

PussPuss

/Fiia


Nyår för 2 år sedan ^^

Bra eftermiddag!

Hej!

Kl 13.50 gick jag ut i ovädret idag och mötte Simone vid station. Efter det lunka vi vidare och väntade på Linas buss. Efter att Lina kom så drog vi in på Åhléns en sväng, va tvungen att visa brudarna lite fina julgranskulor jag hittat. Typ som ser ut som läppstift, klackskor, handväskor, mobiltelefoner mm... Så himla läckert. Men dom är dyra. Efter det gick vi och åt, eller Lina och SImone åt jag åt innan (ekonomisk) MOHAHAHHA! Men sen skulle dom fika och då tog jag faktiskt en varm choklad, kändes passande med snön som yrde utanför fönstret. Tog en vit varm choklad. Jag tyckte det smakade sockerkakssmet men dom andra tyckte det smaka vit choklad, hmm jag tror mer på smetsmaken!

Sen skulle Lina till Marre. Så SImone och jag drog vidare till apoteket för jag va tvungen att hämta ut nya p-piller. Sen gick vi vidare hem i snöstormen. Ikväll har det varit en riktig tvkväll, massa bra! Men ska snart sova, för imorgon ska jag och Sofia Ni åka till Örebro och köpa julgran och lite sånt. En ROSA <3<3<3 Hoppas bara den finns kvar.

PussPuss

/Fiia





ALDRIG!

Tjooo!

Idag var dom äntligen här och hämta skyddspappret som legat i min hall. Mitt badrum blev klart för ca 2 veckor sen men dom tog inte bort det efter sig, USCH! Förut fick jag ett sms av kära Sofia Ni, hon fråga om hon kunde komma över och det är ju klart. Fick en ask med chokladhjärtan av henne, aww börja nästan gråta <3 Vi satt och prata en stund och planerade en tripp någonstans och ska leta efter julgran nu i veckan (hoppas jag hittar en rosa). Sen ska vi sätta och leta jobb någonstans för nu vill vi flytta!

Har precis kollat på ett program som handlade om ett par bortskämda jävla snorungar. Asså några va 24 år och bodde hemma och hade inte ens jobb eller gjore ett skit! SÅnt driver mig vansinnig!!!!! Dom tog föräldrarnas kort och gick och shoppa. Ahh nee måste tänka på annat för annars blir jag väl galen här hemma. Nu väntar jag bara på att pensionärsjävlar ska börja, ÄLSKART! Och efter det ska jag läsa lite sen ska jag försöka sova :)

PussPuss

/Fiia


Före/efter

Heej!

Hittade bilder på hur badrummet såg ut förut!

FÖRE:






EFTER:






För mycket!

Hej!

Klagomål, för mycket bilder på mig så nu ska jag lägga ut bilder på lite annat folk :)


Råkade tyvärr va med på denna bild.






<3






Jag är en ung vuxen!

Hej...

Om man kollat bloggen innan så ser man att jag är inne i en deppig period just nu. Det kommer såna i mitt liv ibland, oftast när jag börjar tänka. Just nu tänker jag mycket på ensamhet. Idag har jag setat i min lägenhet hela dagen. Vad ska jag göra? Mina vänner jobbar och jag blir ju inte mer social av att gå ut. Kan ju inte bara börja snacka med vem som helst bara för att jag inte har någon att prata med.

Just nu känner jag mig som den ensammaste tjejen i världen. Vet att det finns dom som mår mycket sämre men detta är min blogg och den handlar om MIG. Behöver någon mer i mitt liv. Så jag slipper tänka på mig och mina bekymmer. Vet ju att han finns men vet inte vart? Har haft ett förhållande men så seriöst vet jag inte om det va, jag gick liksom första året på gymnasiet. Allt va nytt och spännande. Även fast man sa "vi kommer alltid vara tillsammans" så va det ju liksom inte så. Inte för mig i alla fall. Jag och mitt ex skulle aldrig fått en framtid ihop. Nu är han en god vän och det är jag glad för.

Men jaa nu har livet gått vidare och jag är en ung vuxen. Det är bara en början på livet men det är ingen bra början. Känner att det är dags för en riktig sväng, liksom vända på detta liv och börja om någon annanstans. Med nytt jobb, nutt hem, nya vänner och nya kärleksbekymmer. Eller hoppas inte på kärleksbekymmer med aah jag lider av otur på den fronten.

Nu ska jag fixa i ordning mig, ta på mig min nya kappa och ta en liten promenad och se om det finns fler dystra människor i denna stad.

PussPuss

/Fiia


<(")

Hejsan!

Sitter och kollar IDOL, känner mig lite gladare men aah inte bra. Härligt att man har vänner på msn när dom inte kan vara här. Hoppas ni har en bra kväll för det har inte jag.

PussPuss

/Fiia


Varför trodde jag ens?

Hejsan!

Happ sitter här i min tråkiga lähenhet och halvledsen. Fattar inte ens varför jag visste ju ändå att det skulle bli såhär, har liksom hänt förut. Men aah trodde det kanske va annorlunda denna gång men icke! Vill bara hoppa över denna helg, usch!! SKa nog sluta tro på folk, inte alla men aah dom man inte känner så bra. Fan va ledsen jag är nu :( Så ska man sitta här, nej blä! Ska lyssna på deppig musik och gråta hela kvällen och känna mig riktigt meningslös! SKa köra min gudfar runt 22-23.

PussPuss

/Fiia


Glad tjej!

Hejsan!

Gick till Simone runt lunch :) Emelie va också där. Vi drog till ONOFF och elgiganten för Emelie skulle kolla på nån mobil men den fanns inte. När vi kom tillbaka till Simone så va Emelie typ tvungen att åka för hon fick jobb. Simone åt lite sen gick vi ner på stan för hon skulle köpa nagellack ;) Och aah jag bestämde mig för att INTE köpa nåt så jag hade inte plånkan med mig. Men jaa vad händer, jag blir kär i en jacka så det va bara att hämta pengar och köpa den. Behövde faktiskt en jacka, den vintriga jag har nu är 5 år gammal.

Nej nu ska jag fortsätta med min städning.

PussPuss

/Fiia




Dålig bild men det är min nya jacka ;)

Promenad!

Hejsan!

Tog en härlig promenad förut, fett skönt ute!! Nu har jag precis diskat upp all disk och torkat av och fixat här i köket. nu är det bara resten kvar, men ska nog laga lite mat innan. Hmm undra vad jag ska laga? Har tagit upp räkor, fett sugen på det så något med räkor blir det i alla fall. Nej nu ska jag fortsätta foxa här i mitt lilla hem ;)

PussPuss

/Fiia




Fyfan va sjukt!

Hejsan!

Inatt har jag verkligen drömt. FY! Allt va inte hemskt men innan jag vakna så grät jag sjukt mycket i drömmen. Kommer inte helt ihåg vilka eller vad dom sa men det va i alla fall 3 tjejer som sa saker till mig som gjorde mig sjukt ledsen. När jag vaknade så grät jag fortfarande och kudden va dyngsur av mina tårar. Va knäppt det är med drömmar ibland.

Har inte fått något jobb idag men det kommer väl hoppas jag. Idag blir det storstädning i lägenheten.

PussPuss

/Fiia


Ensam igen då!

Hejsan!

Härligt det va att få ha sin lillasyster springandes här, är livrädd att dom typ sla "glömma" mig. Vill att dom ska känna att jag är deras syster även fast jag inte bor hemma. Som med min storasyster, jag känner att hon är min syster även fast vi inte ses så ofta. Lovisa ville i alla fall komma tillbaka någon gång så jag har väl lyckats som syster. ;)

Nu sitter jag här i min ensamhet igen. Det va väldigt mysigt med sin lillasyster här men skulle aldrig klara av att ha en unge här heela tiden, inte än i alla fall. Men skulle gärna ha nån pojke här :) Känner att det är jäkligt ensamt här. Visst jag är 19 år och har livet framför mig och har tid att hitta kärleken men hallå jag har ändå börjat på mitt vuxenliv. Har egen lägenhet, slutat skolan, körkort och aah typ lite jobb. Nu fattas bara "någon". Saknar honom, vill hitta honom! Vet ju att han finns men vet inte vem han är än och vart han finns.

Nej nu ska jag kolla vidare på tv sen blir det nog att försöka sova. Saknar dig någon!

PussPuss

/Fiia


Jobb och lillasyster!

Hejsan!

Jobbade idag och det gick kanon. Efter jobbet tog jag bilen till willys och shoppade lite. Vid halv 3 åkte jag till Vingåker och hämtade min otroligt söta lillasyster (som sover hos mig). Hon följde med mig till Katrineholm och vi köpte massa gottigt till kvällen och lite saker från leksaksaffären, vilken syster jag är ;) Herregud vilken energi ungen har, hinner liksom inte med. Är det ett tecken på att man borde röra sig mer kanske? Tror så! Men nu sover hon i alla fall, så söt! Men vet inte riktigt hur jag ska få plats i sängen och jag har ändå 140 säng. <3

PussPuss

/Fiia


<3

Mamma <3

Hejsan!

Mamma ringde på eftermiddagen och fråga vad jag gjorde, så hon kom in till stan och ville ge mig lite presenter :) Blev jätteglad, TACK! Det va jättefina grejer. Sen så kom vi på att vi va lite hungriga så mamma bjöd mig på mat, MUMS! Sen gick vi såklart i affärer, men tror varken mamma eller jag va så shoppingsugna. Vi drog till Ö&B och shoppa lite ;) Eller mamma betala mina saker, får lite ångest när hon gör så. Tack mamma för att du finns, älskar dig enormt mycket <3

PussPuss

/Fiia


Otroligt sexigt, synd bara att det ser vitt ut för den va grön ;)

Seg!

Hejsan!

Hade fett svårt att somna inatt men när jag väl somnade sov jag som en gris. Inget jobb idag men hoppas jag får nåt i veckan. Drömde massa inatt men kommer inte ihåg ett dugg. Men måste komma på nåt att göra idag, kanske handla? Har bott här en vecka nu utan att handlat mat, Hahha duktigt av mig. Neeh men måste iväg idag.

Det enda jag längtar till denna vecka är när Lovisa (lillasyster) kommer och hälsar på! Ska bli såå kul. Hon har redan planerat vad vi ska göra, Äta på donken, äta tårta, äta glass, köpa godis och gå till leksaksaffären. Hahahha får nog ta bort liite grejer från hennes lista.

PussPuss

/Fiia

Lovisa <3
<3

RSS 2.0