Första praktikdagen!

Heeej!!!

Vaknade nervös och illamåede imorse, fyyy! Va skit nervös. Va inne i stan typ 20 över 8 och skulle börja klockan nio och visste knappt vart karsudden låg. Så jag kände mig as stressad, men tänkte att jag blir mindre stressad om jag inte kollar på klockan, så jag tookrusade hela vägen fram. Sen när jag kom fram så hade jag ingen aning om vart jag skulle så jag satte mig utanför adnimistrationshuset. Satt där ett tag för jag va framme kvart i 9 och jag började nio så jag hade tur. Efter jag suttit där ett tag så kom en man och frågade om jag var Sofia :) Haha tyckte det va lite kul för emelie sa att min handledare skulle va snygg, visst han som kom var stilig men han såg inte ut som 30 år som emelie sa att min handledare va ^^ Nej men han hette Kjell och var jätte trevlig, han hjälpte mig med att fixa nycklar och aah visade mig runt och så.

När jag kom till avdelningen som jag skulle va på så blev jag riktigt trevligt välkommen :) Alla var trevligare och en som bodde där frågade om jag va 19-20 eller äldre xD hahaha jag bara neeh jag är 18 men han trodde inte på mig ^^ Tar man det som en komplimag eller? Neeh men det va myckte spännande folk där. Usch jag har nästan känt mig lite ivägen idag, men brukar känna så första dagen på praktiken ^^ Men det här kommer nog bli bra :)

Här är mitt härliga Schema:

v.40

Onsdag: 09.00-17.00
Torsdag: 08:00-17:00
Fredag: 08.00-12.00

v.41

Måndag: 07.00-20.00
Tisdag: 07.00-16.00
Fredag: 13.00-21.00
Lördag: 08.00-21.00
Söndag: 08.00-17.00

v.42

Onsdag: 10.00-20.00
Torsdag: 07.00-17.00
Fredag: 07.00-12.00

v.43

Måndag: 07.00-20.00
Tidsdag: 07.00-16.00
Fredag: 12.00-20.00
Lördag: 08.00-17.00
Söndag: 07.00-20.00

PussPuss

/Fiia

Skön dag!

Heejsan!

Jaah asså jag börjar ju inte praktiken förns imorgon så jag av ju ledig idag med. Låg typ i sängen till halv 2, asså hade ju vart utte och så och jag vaknade rätt tidigt men aah sen så frågade emelie om jag ville med in till stan och det tyckte jag lät lysande. Hon skulle köpa några grejer sen så skulle hon sola, jag vågade inte riktigt sen så ville jag inte gå osminkad på stan typ ^^ Men ajaa jag satt där inne i solaret medans emelie solade :) det va så trevligt så. Sen drog vi till bussen, vi hann precis som tur va annar skulle vi fått sitta i stan en timma. Sen så när emelie gick av så började jag garva lite för jag såg att emelie hade setat på en kaka xD haha!

När jag kom hem så fråga jag Challe om han ville med till ica för jag ville köpa en slags vitamindryck som jag ville ha i stan men köpte den inte. Men fanns den på ICA? neeeej det klart den inte gjorde så vi gick till konsum, Och fanns den på Konsum? NEEEj det klart den inte gjode. Så jag blev as grinig så vi gick hem :) Och nu sitter jag här i mitt väldigt ostädade rum och gör inget alls.

PussPuss

/Fiia


Där inne ligger Ho :)


Haha trevligt emelie, Trevligt xD


Och såhär såg man ut denna dag.


Dagen före praktikdan.

Godmorgon!

Guud va skönt det va att sova :) Vaknade för en halvtimma sen och såg att det va superfint väder idag. Så jag gick upp och gjorde mina situps och rygglyft och allt det där jag grejar med, sen hörde jag att mamma va vaken men hon babbla i telefon så jag gick och fixade frukost. Två grova mackor med ost och skinka och äppeljuice. Så nu sitter jag och kollar på barnkanalen och äter macka :D MYS! Åhhhh nu börjar Arthur, ni vet han hamsern :) älskar det programet! Nej nu ska jag kolla på det. Blir kanske en promenad sen.

PussPuss

/Fiia


Var borta några timmar

Heeejsan!

Nu är jag tillbaka på rätt plats igen ^^ Jag och en person rökihop nu här på kvällen. En person som jag är väldigt lik i sättet, vi blir lika arga och skiriker lika mycket och vi slår i dörrar lika mycket, Jag pratar alltså om min kära mor. Vi började bråka om en liten skitsak som blev typ 3:e världskriget xD Men det är så det brukar bli när vi blir riktigt arga men som tur är så händer det väldigt sällan.

Så efter att vi skrikit på varandra några minuter så bestämde jag mig för att packa mina väskor och dra. Så jag tog mina kläder och min data och aah allt det där och drog. Jag satte mig på en parkbänk och va så arg att det brände bakom ögonen och jag hade en klup i halsen av ilska. Men så satt jag med mina väskor på den där parkbänken medans massa personer gick förbi och kollade på mig. Sms:a lite med emelie, sen ringde kjell och sen ringde lina ^^ Så jag snacka lite med lina och drog till henne några timmar <3 Haha kan säga att om jag kunde bära dom där väskorna med pumps på fötterna så kan jag tusan göra lumpen ^^ Neeh usch jag ska inte göra lumpen, även fast det skulle va skit kul men kan inte :/ Skitsamma. Lina och jag satt på hennes rum och snackade om allt mellan himmel och jord :) Kändes skönt att tänka på llite annat en stund.

Sen hörde lina och jag hur det blev värsta ovädret och då kände jag att jag ville hem :( Hem till mitt rum, till min familj och till min säng. Jag ville krama min lilla tokiga mamma. Så jag smsade mamma och skrev "mamma jag vill hem" Då frågade hon om hon skulle möta mig, så min lilla mammi gav sig ut i all blåst och regn för att möta mig <3 Och när vi möttes så kramedes vi och sen pratade vi lite om vårat bråk. Hon tycker att jag borde bo hos pappa ett tag, men jag vill bo varannan vecka! Men det är skönt att va hemma igen med torra kläder :)

Jaah såhär blev min tokiga kväll. Och jag hoppade över maten så nu ska jag ta och stoppa i mig nåt litet att äta :)

PussPuss

/Fiia


Älskar dig mammi <3

Skola och övningskörning ;)

Heeejsan!

Hann tyvärr inte skriva nåt imorse för jag hade lite panik över vad jag skulle ha på mig ^^ Va till och med så stressad att jag stod och stekte pytt i panna i underkläder, HAHA! Neeh men kom iväg tillslut. Så och emelie tog bussen in te stan och pluggade lite på vårat projektarbete, hmmm vi kom nog inte framåt i arbetet sååå mycke direkt men lite :D Sen så gick vi till Åkes skor och kollade lite, Hittade ett par sjukt snygga skor (med klack), men 500 är för mycket för mig och jag måsteeeeee köpa platta skor, har bara högklackat.

Men sen så kom pappa till stan och jag fick övningsköra hem :D Emelie åkte med så vi släppte av henne i baggetorp och asså det gick jätte bra att köra idag :) vi körde typ 2 timmar idag tror jag. Ahh och nu är jag hemma och har sjukt tråkigt. Har ätit upp mitt sista godis. BLÄÄÄ! Jag skulle sålt det på tradera eller nåt istället ^^

har noll planer inför dagen :( Tråååk! Vill sola så man får liite färg men vågar tusan inte för jag har aldrig solat solarium + att jag har cellskräck.

PussPuss

/Fiia




Men trååk!

Heejsan!

Jaah nu sitter jag här och kollar på efterlyst, eller jag ligger nog faktiskt ner ^^ aja skit samma, asså shiit vad jag tycker det är tråkigt att sova!!! Jag kanske borde sova men det går inte för min kropp vill inte, sen så gör det as ont i min vad så jag kan inte slappna av :/

Imorgon klockan halv 9 kommer min klocka ringa och säga "Vakna nu lilla Fiia" eller neeh den kommer spela nån idiot trudilutt som man blir galen på ^^ men aja, klockan halv 10 så tar jag bussen till katrineholm :) För jag och emelie ska ju plugga. Sen så ska jag försöka hinna hem så jag kan övningsköra lite med pappi. Nej nu ska jag försöka koncentrera mig på tv:n.

PussPuss

/Fiia


mys med te och ensamna mammor :)

Godkväll :)

Gjorde nyss te till mig och bror :) Så nu sitter jag med en kopp svartvinbärs te och två grova mackor med ost och skinka och kollar på Ensam mamma söker, eller som jag skrev i ett sms till kjell " ska kolla på ensam mamma röker nu" Haha blidde lite fel där ^^ Men nu är det riktigt mysigt här, fattas bara en mjukisdress. Verkar så mysigt med en sån :) Ska kolla efter det när jag ska shoppa nästa gång. Neej nu ska jag ägna mig åt dom ensamna mammorna och mitt te ;)

PussPuss

/Fiia


Mums ;)

Och så har jag datan framför mig ifall nån måste ha tag på mig :D


Blää jag mår illa!

Heejsan ;)

Nu ligger jag i min efterlängtade säng och kollar på tv :) Köpte en godispåse när jag väntade på bussen i stan, men ångrar mig. Har inte ätit mycke alls med mår illa som en gris, kanske är för jag inte är van vid att äta sååå söta saker :/ Måste nog bli en promenad ikväll eller får se för jag har gjort illa min vad, det hände på idrotten i fredags men det har bara blivit värre :( går som en idiot i alla fall ^^ HAHA!

Imorgon är ju jag ledig så emelie och jag ska dra till skolan och arbeta med vårat projektarbete, det behövs vill jag lova ^^ Hoppas bara vi kommer framåt för vi har fastnat lite i vårat lilla projekt. Nej nu ska jag fortsätta må illa och kolla på tv.

PussPuss

/Fiia


Kräääks ^^ Dumma godis!


Sover som törnrosa.

Goddag alla söta :)


Bussen in till stan igår va så boring, det va bara jobbigt att sitta där och snora och nysa som en dåre ^^ När jag väl va inne i sta så kände jag att jag va sugen på godis så jag gick till coop som ligger inne i kvarnen och glutta lite efter någor smarrigt. När jag stod där och kollade på allt godis så tänkte jag liksom att det va onödigt att lägga pengar på sånt onyttigt så jag gick till halstabletterna istället, kände att min hals skulle älska mig om jag köpte det, Men nej det blev inga halstabletter heller ^^ jag gick och satte mig och väntade på bussen vid station istället. Asså ett tag trodde jag nästan att jag skulle blåsa bort, så mycket blåste det igår :O Sen kom bussen äntligen, men det va nåt as jobbigt ljud där inne tror det va fläkten eller nåt aah jobbigt va det i alla fall. Sen precis innan vi svängde ner till sköldinge så skrev jag ett sms till kjell o sa Möt mig nu, för han va hos alex. Men vad får jag se när jag kliver av bussen? Joo inget alls, han kom typ 3 minuter senare fast jag sa till i tid ^^ Dumma han!

När vi kom hem till honom så va det mat :) Vi skulle ha ätit ute men vi hade ingen lust att sitta och är ute nån stans och hosa och snora så vi stannade hemma istället. Ajaa men vi åt nåt kött, pommes, sallad och rödvinssås :D Såå himla gott, synd bara att jag har så svårt för endel kött :/ När vi hade ätit så satt vi och kollade på tv, men kände att det började bli rätt jobbigt att sitta där inne för jag va förkyld och sen började jag känna av hans djur (pälsdjursallergiker) så jag fick lite svårt att andas, men skit samma. Gitte kom men en sån där va heter det som man har foton i? aaah en sån där stor bok man har foton i :) Och i den va det massa kot på när Kjell va liten, HAHA as söt. Han såg typ knäpp ut på alla foton, neeh men han gjorde grimarser (Stavning) på typ alla ^^ En stund efter jag kollat på fotona så sa jag åt kjell att jag inte kunde va där inne längre för jag inte fick luft, så vi gick ut till stugan. Jag va skit trött men han skulle kolla på nån film så jag somnade och han kollade väl vidare tror jag.

Vaknade i alla fall klockan 08.05 idag, KUUL! Usch va tråkigt, vad ska jag göra nu liksom, han kommer ju inte vakna förns vid klockan ett eller nåt sånt :( Ajaa vid 14 går min buss här ifrån, ska sitta i stan en halvtimma typ tills bussen te vingåker går, kanske kan slösa pengar på lite godis idag? Eller njaa får se faktiskt. Juste på onsdag börjar ju min praktik men jag har inte fått tag i min handledare ännu :/ Börjar bli lite smånervös asså. Men ska snacka med Rasmus han jobbar ju där, om han kanske kan hjälpa mig ^^ Neeh nu ska jag göra nåt annat vad det nu finns att göra :/

PussPuss

/Fiia


lyckad kväll igår :)

Heej :)

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid och det har jag inte nu heller egentligen ^^ men va gör man?
Jag hade jätte kul igår med kjell och alla man träffade. Drack några drinkar o nån cider och det va verkligen en lyckad kväll, rätt lugn och man träffa så många roliga :D Vi va först på san marino och där träffade jag Emelie Kasunic och Emelie Olsson eller träffade fler men det va väl dom som va mest sociala :) Emelie O och jag satt och snackade lite och skrattade, verkligen trevlig brutta det där. Emelie Kasunic skulle ha med mig upp och dansa hela tiden men haha jag är inte bra så sånt men herre gud vilken härlig människa hon är :) Efter san marino så gick vi till lilla fast det va för fullt så vi gick till picasso istället och där satt vi tills bussen gick :D TACK för den trevliga kvällen och först och främst KJELL :)<3

Idag skulle ju kjell bjuda mig på mat men både han och jag har blivit förkylda så vi skippade det. Vi ska sitta i stugan och äta för oss själva istället :D Nej nu måste jag gå :O

PussPuss

/Fiia


Hmm aah så såg man ut igår fast inte så sne men fick ingen bra bild.


Hmm fult men så ser jag ut nu.

Freeedag idag ;)

Heeejsan!

Idag är det faktiskt fredag :) Både skönt och inte skönt för snart börjar praltiken och jag är jätte nervös, asså tänk så många mördare och våldtäksmän som sitter där. Fast det blir nog bra, har hört att jag ska få en snygg handledare som är typ 30 år xD

Nu har jag i alla fall fixat mig och snart ska jag ner och är frukost. Sen blire skola, efter skolan blir det hem sen ska jag in till stan igen. Har ju lovat emelie att sminka henne :) Sen så ska jag sitta i stan typ en timma och vänta på att kjell kommer med tåget, sen så hämtar hans mamma oss sen ska vi äta sen in till stan igen och ha kuuul :D Fast just nu känner jag mig inte taggad :/ Tror jag skulle va mer taggad om jag fick träffa mamma lite och va med dom och inte dra in till stan nästan direkt när man kom hem. Men blir nog bra.

PussPuss

/Fiia


Tror jag köpte den randiga tröjan i 8:an ^^ men kan ha den än :D


Äntligen hemma :)

Hej!

Är på dåligt humör som in i tusan! Jag orkar inte med mig just nu, jag orkar inte med nåt. Jag vill hitta ett jobb och få ihop pengar och flytta hemifrån. jag har inget emot familjen men vill känna och visa att jag kan nåt själv. Jag vill ifrån den här stan/hålan. Jag vill till Ystad och börja bygga upp mitt liv. Usch vilket deppigt inlägg men måste skriva av mig för jag mår verkligen inte bra just nu. Blääää har världens klump i halsen och tårarna bara rinner.

PussPuss

/Fiia



Jag orkar inte :(

Heejsan!

Nu har jag precis sminkat mig och fixat allt sånt där tjejigt :D Redo för skolan liksom, det enda felet är att jag känner att jag börjar få ont i huvet :/ men det kanske är för att jag vet vad som väntar. Massa tråkiga lektioner och massa skrik. Vi går länge idag eller till tio över 3 sen klockan 4 ska jag på handelarkurs på cetrala med fia :S hur ska jag kunna orka allt det där? Kommer typ hem vid halv 9 eller nåt.

Nej nu måååååste jag äta för min mage skriker typ efter havregrynsgröt :)

PussPuss

/Fiia

 
Kör på mina egna lockar idag ^^


Gick braaaa :D

Hey babes ;)

Nu har jag varit hemma ett bra tag :) Kom hem vid kvart i 7, asså usch va tråkigt det va att va i stan enda till kvart över sex idag. Skolan va okej idag men va väldigt trött och när det började närma sig slutet av dagen så började jag bli lite nervös för körlektionen klockan 17.00.

Vi slutade klockan 14 idag men ja va ju tvungen att stanna kvar i stan, kändes onödigt att åka hem o kanske bara va hemma i en halvtimma, men jag följde med emelie, emeli och petra till bussen, sen så gick jag till åhlens och där träffade jag Sofia Ni som vi säger i klassen och Carro S. Jag gick med dom lite sen så blev dom sugna på glass så vi gick och satte oss på sultans och prata om allt mellan himmel och jord :D Sen vid halv 4 så va Fia tvungen och gå så vi gick skilda vägar ^^

Jag gick till Fia (pappas tjej) på länsförsäkringar och satt där och glodde och åt lite fil och musli. Såg hur klockan tickade och jag blev bara mer och mer nervööös :) Men sen blev klockan kvart i 5 och det va dags ^^ Och vet ni? det gick faktiskt braaa! Så nu är jag nöjd.

Efter att jag ätit mat hemma så hade pappat handlat glass från glassbilen så jag fick en glass för det va jag värd :D Det va en jätte söt glass som såg ut som en gubbe med rosa rosett på glasshuvet. :D Sen när jag satt vid bordet så såg jag att mina skolfoton kommit. Haha klassfotot blev rätt bra men asså enskilda blev okej bra ^^ tycker jag liknar en gris lite faktiskt.


PussPuss

/Fiia


Söt glass va ;)


Lovisa och Linnea fick en varsin hemglasskeps ^^


Hahah Nöff Nöff xD


Älskar er klassen :) Ni är underbara allihoppa på olika sätt <3

Onsdag!

Godmorgon!

Nu är det mitten av veckan och bara 2 dagar kvar tills helg och det gillas skarpt! När jag vaknade imorse så kändes det som jag fortfarande sov :/ Asså mitt rum är soom en bastu, det blir äckligt varmt här inne. Men drömde att jag och emelie sökte till IDOL och vi gick vidare ^^ Haha så busiga drömmar man kan ha ibland.

Usch idag har vi tråklektioner. Handledning 2 timmar och samhällskunskap 2 timmar. BLÄÄ! Och klockan 17 ska jag ha en körlektion, usch börjar bli nervös igen :( Inte så konstigt så dåligt det gick förra ggn. Juste idag ska vi försöka få tag på våra praktikplatser för det går tydligen inte att skicka mejl till våran skolmejl :S

PussPuss

/Fiia


Snart lägg dags!

Hejsaan!

Tårtan va sååååå god. Haha jag har ju varit allergisk mot ägg typ hela mitt liv men nu har jag börjat kunna äta lite saker som innehåller ägg så jag tycker det är skitballt att kunna äta tårta och sånt ^^ haha det där lät sjukt töntigt men aah, om man vart allergisk mot något hela sitt liv och plötsligt tål det så fattar man va jag snackar om. Hela familjen satt runt bordet och sjöng vi gratulerar, fattar inte varför vi sjöng den det ska väl ja den där vanliga födelsedagslåten? men men när vi hade sjungit klart sa pappa att det va det mest hemska han hört xD

Vid kvart över 7 så tog jag en promenad, det va såå skönt :D det blåste väldigt mycket men det va bara skönt. När jag kom hem så åt jag lite yogurt och sen va det idol-dags :) Älskar det såååå mycke, är nog bara för att jag själv vill bli en ^^ Haha neej nu är jag igång med mina drömmar igen.

Och jag är så taggad på att flytta till ystad nu :) Sitter och snackar med Johanna som jag träffade i Ystad. Så mysig människa det där. Åhhh asså vingåker är en jätte mysig stad om man är småbarnsfamilj eller äldre men att va en ungdom här är inte så kul. Jag hoppas jag har kontakt med Johanna när jag flyttat ner, hon är en grymt härlig människa :D

På fredag ska jag va med lina, emelie och simone en stund innan jag ska ut. Då har jag lovat emelie att jag ska sminka henne ^^ asså dom säger att jag är bra på att sminka men asså när hon skickar en bild på en sminkning som ett proffs gjort så känner jag, men shiit ska jag försöka göra den här sminkningen, tror faktiskt inte jag är så bra ^^ Men ska kolla upp lite färger o sånt så emelie blir nöjd :D


Pappas fina tårta :)






Här är sminkningen som emelie beställt ^^ få se hur det blir.

Älskar denna låt :)


Tårta sen :)

Hejsaan!

Usch va skolan va jobbig idag :/ Fick jätte ont i huvet i slutet på dagen och blev jätte trött. Men slutade klockan 3 idag så jag hann med kvart över 3 :D Haha och på bussen så somnade jag och det satt nån tjej bredvid mig, stackarn. Jag kände själv att jag såg ut som en cp. Och sen skulle jag skicka sms till lina men somnade och då drömde jag att jag smsade till henne och skrev massa konstiga saker, sen vaknade jag och såg att jag inte skrivit klart smset xD hahah.

När jag kom hem så stod det tacos på bordet, MUMS! Va verkligen hungrig kände jag. Sen såg jag att det stod en tårta i kylen så då blire nog tårta sen när alla är hemma :D

PussPuss

/Fiia


Saknar sommaren, vill inte ha en mörk höst!


GRATTIS <3

Godmorgon!

Har sovit rätt bra inatt fast jag somnade rätt sent :P men nu är jag vaken och redo för frukosten. Idag är det tisdag och det betyder att det finns ett födelsedagsbarn i huset, min lilla PAPPI <3 Han fyller 46 idag. Hoppas vi ska äta glass eller nåt gott när jag kommer hem.

Skola idag då, usch! Men får försöka ta mig genom denna härliga skoldag ^^

PussPuss

/Fiia


Pappa i vitt :)<3


3 Timmar ;)

Heejsaan ;)

Haha nu är jag äntligen hemma :D Pappa och jag åkte ju ut och övningskörde klockan 6. Vi åkte till stan och träna lite på start i backe och sånt. Sen så åkte vi runt lite sen åkte vi o handla på coop och willys, sen så åkte vi och hämta johanna och amanda i österåker. 3 timmar åkte pappa och jag runt i den röda golfen :) Guud jag va så himla hungrig i bilen det va helt sjukt, men nu har jag äntligen fått i mig lite yogurt och musli.
`
Neeh nu har jag inget kul att berätta mer, eller jo på willys så hittade jag en rosa skurhink och en rosa mopp till som jag verkligen vill ha :) åhhh va fint det skulle va i mitt hem sen när jag skaffat mig en egen liten lya. Ihhh längtaaar. <3

PussPuss

/Fiia


Promenix helt ensamen

Goddag!

Nu sitter jag i sängen och har mtv står och går på tv:n. Gick ut och gick en halvtimma, egentligen ville jag gå en långpromenad men det är så tråkigt när man går själv :/ Aja ska nog gå ut och gå en sväng igen ikväll för det va så skönt att va ute och gå :) Haha när jag va ute och gick så gick jag förbi vidåker (högstadiet) och alla took glodde, asså herregud har som aldrig sett en blondin ta en promenad eller vad? Småungar som ser ut som typ 8 som går bakom buskarna och röker ^^ hahaha det ser så roligt ut.

Den här dagen känner jag för att inte äta nåt, har så ont i magen :( Blää kommer bara må illa om jag äter mat, men äta bör man annars dör man så måste väl få i mig lite i alla fall.

PussPuss

/Fiia


Såhär såg jag ut när jag tog min härliga promenad :)


Studiedag :)

Hejsan alla som läser detta!

Asså jag kunde verkligen inte somna inatt, jag låg klarvaken och kunde bara inte somna ^^ Stallde klockan på 10 för att inte sova så länge men måste ha stängt av alarmet i sömnen för jag vaknade kavrt över elva. När jag vaknade så hörde jag att pappa ropade på mig, Han sa att jag skulle få ett uppdrag o det va att ringa körskolan och beställa körtid. Jag har jätte svårt att ringa andra men jag tog telefon och ringde direkt och nu har jag körtid på onsdag klockan 17.00 men asså kom på, jag slutar rätt tidigt på onsdag då får jag sitta i stan o uggla till klockan fem :/ Jaja nu måste jag försöka skaffa körkort asså, tänk va skönt.

Men jag studiedag utan några läxor, så himla skönt asså :D Asså vi har knappt några läxor. Vad skönt det är att gå i 3:an, haha neeh skoja vi har rätt mycke arbete i skolan faktiskt. Jag och emelie måste lägga i en högre växel på projektarbetet faktiskt för det känns väldigt viktigt. Nej nu ska jag inte skriva om skolan usch va dystert. Idag har jag inte den blekaste om vad jag ska hitta på. Ska kanske ta en långpromenad? övningsköra? :D

PussPuss

/Fiia


Haha bilden är från 2007 gud va tiden går fort jag hinner inte med :/


Top model och magont

Heeeejsaan!

Nu sitter jag i min 90 säng och mår lite halv illa :P Men aah sånt man får ta en vecka i månaden ^^ Övningskörde med pappa för en stund sen, o asså idag gick det inte bra, men det va faktiskt lite svårt att koncentrera sig när man har såhär ont i magen asså :(  Men nu sitter jag i alla fall och kollar på top model :) dom håller på och gör make over på dom och det är det bästa av hela top model! Undra hur jag skulle se ut om dom gjorde en make over på mig ^^ jag skulle väl inte ha nåt hår kvar så slitet som mitt hår är.

Nej nu ska jag ner o dricka bubbelvatten :D Har varit törstig hela dagen.

PussPuss

/Fiia


Bläää marabou

Heejsan!

Nu är jag hemma igen, eller har vart det ett tag ^^ Jag somnade typ så fort vi gick ut och la oss igår, jag va verkligen sjuuuukt trött vill jag lova. Imorsee vaknade jag halv 8 och kunde inte somna om. Hade världens ryggvärk och så hade jag världens m-värk också :/ Kul, NOT! Sen så fick jag liv i kjell typ vid halv 12 eller nåt. Sen åt vi lite sen gick vi ut och kollade på en film han hade laddat ner, Year one hette den. Asså visst den va väl kul ibland men den va rätt förvirrande.

Vid kvart i två så skulle jag gå till bussen men kjell skjutsade mig på sin cykel :D Skönt att slippa gå i mina pumps. Men min röv gjorde jätte ont sen för att kanten på pakethålleren va jätte vassa ^^ Sen när vi kom till busshållsplatsen så va det 20 minuter kvar tills bussen skulle komma så vi stod o prata o skratta :D När jag kom till stan kände jag att jag va jätte sugen på choklad så jag köpte marabou, o asså när jag väl åt det så kände jag att det inte alls va gott :/ Men men inte ofta jag äter godis så :)

På bussen till vingåker så träffade jag Malin :) Det va ju lite kul att sitta o snacka med nån på bussen. Hhaa höll på att garva ihjäl mig när hon satt och smuttade på sin cola, då satt det en kille framför henne o typ glodde på henne xD Såg så himla kul ut. Neeh har ingen aning om vad jag ska göra idag :/

PussPuss

/Fiia


Haha Kjell o jag satt o kollade på Bumbibjörnarna igår ^^


Min rygg va jättetorr så Kjell fick smörja den :D Fick massage på köpet


Lite trött!

Hejsaaan!

Nu sitter jag hemma hos kjell i hans soffa med kjell o hans mamma :) Dom kollar på nån film, vet inte vad det är men vet att det inte är min smak av film :D Hmm hoppas på att kjell blir trött snart för jag börjar bli lite halv sömnig faktiskt. Har även skita ont i magen men det går väl över tills jag gifter mig.

Imorgon tar jag en buss vid 14 till stan sen går bussen till vingåker kl 15.12 hem :) Då ska jag plugga teori, eller ska va med emelie också men vi får se hur allt löser sig. Neeh nu ska jag lägga bort datan.

PussPuss

/Fiia


hahah den enda bilden jag hitta på lilla kjell xD

Stressad!

Hejsaan!

Asså jag har världens m-värk och är grinig xD Och det blir ju inte bättre när personen man ska till inte svarar i telefon eller på sms. Asså om han inte svarar så kan jag ju inte ta bussen för då vet jag ju inte om han är hemma :S Jaja känns som det här kommer bli den mest tråkigaste helgen i mitt liv. Vi är lediga tills på måndag och alla har andra planer. SUG!

PussPuss

/Fiia


Det va det sjukaste på länge!

Godmorgon :)

Klockan ringde nio och jag blev nästan glad att den ringde för jag hade den sjukaste drömmen på lääänge xD Den va verklig med asså konstig som tusan. Aja somnade i alla fall vid hmm 12 kanske, tänkte sova tidigare men det va ju dirty dancing på tv :D

När jag vaknade så gick jag upp o stallde mig på vågen, asså visst det såg okej ut men det är som där sista kilona som inte går att få neeer! jag blir så irriterad. Visst om jag verkligen skulle anstränga mig ordentligt så skulle det väl kanske gå men jag vill inte gå ut och gå varje morgon, äta typ bara grönsaker o hålla på med alt det där ^^ Eller skulle vilja men jag har liksom inte tid till det, sen måste jag ju äa på det som bjuds här hemma för jag kan ju inte ställa mig o laga egen mat liksom xD

Jaah pappa ville inte köra in mig till stan idag så jag funderar på om jag faktiskt ska gå i till stan. Det går verkligen dåliga bussar på helgen :/ Nej nu ska jag in i duschen.

PussPuss

/Fiia


men jaa va kuuuul!

Godkväll gott folk!

Jaah nu sitter jag här i min lilla säng o har nån konstig film som går på tv,  vet inte vad det är men den flög in en haj i fönstret :S Skumt! På 1:an är det dirty dancing, men har stet den så många ggr så jag orkar inte se den igen sen är det så ledsamt när man vet att han är död :( Men men, nu ska ni få höra vad jag gjort sen senaste inlägget: Jag har poppat popcorn, kollat idol, suttit vid datan, umgåtts lite med la familja och nu sitter jag i sängen. Vilken alldeles underbar fredag! NOT! Nu sitter jag och har stora funderingar på om det inte är lika bra att ta bort sminket o ta på myskläder o nästan krypa ner i sängen men inte sova :)

Stallde klockan på 9 så jag ska upp tidigt imorgon o duscha o sen försöka få pappa att övningsköra med mig in till stan imorgon för det går så dåliga bussar :/ Men han verkar inte ha så stor lust att hjälpa mig, men kanske kan gå in till stan :D 2 mil är väl inte sååå mycke?

Nej fy börjar känna mig kall och har jätte ont i magen :/ stackars mig asså, det är sjukt!

PussPuss

/Fiia



Tött fast rätt gla :)

Hejsaaan :)

Usch va dålig jag är på att uppdatera, men jag är ju en så upptagen kvinna ^^ Neeh skoja. Skolan idag va okej, asså allt går så himla snabbt. ´Nästa måndag går vi ut på praktik 4 veckor, mindre kul kan jag ju säga. Men aja idag va skolan okej och idrotten va så jobbig, är helt slut i kroppen. När jag kom hem så hann jag inte göra så mycke. Vi beställde pizza från salambo och sen så fick jag övningsköra dit ;) Wihuuuu! Och samtidigt som pappa hämta pizzan så hämtade jag saker hemma hos mammi, Sen när jag bar på alla mina saker så hände en pinsam sak men det tänker jag inte säga xD Sen övningskörde jag hem o asså det gick så braaaaa :) jag börjar få i snitsen nu asså. Juste sen övningskörde jag en sväng o lämnade Johanna hos en kompis :D

Va ute på en promenad med fia förut för att få bort all pizza ^^ Det är är ju så underbart väder ute <3<3 Det gillar vi, eller jag gör det i alla fall. Jaja ikväll ska jag väl bara sitta hemma o göra nada. Kan va skönt ibland men känns som jag inte gjort nåt speciellt på flera helger nu :/ Men men.

Imorgon ska jag till kjell och samtidigt som jag är i stan ska jag lägga ut lappar i brevlådor ^^ asså reklam. Pengar liksom men så trist att gå själv fast kanske får med kjell så jag får lite sällskap :D Vet inte vad vi ska göra men vill hitta på något. Fast nästa vecka så ska kjell bjuda mig på mat ;) de ni, inte alla som blir här i världen.

PussPuss

/Fiia


Sliten som få


Det är min brors tröja men visst är den snygg på mig? ;)


FREDAAAAAAG!

Heeejsaan!

somnade typ vid 12 igår fast jag ville sova tidigare, men det blidde inte så. Min mobil plingade hela tiden så jag hann aldrig somna ^^ men det är ju trevligt att smsa. Idag har vi läraren som jag verkligen inte gillar, hon är så otrevlig. Men idag slutar vi 14.10 och sista lektionen har vi idrott. Tror vi ska ha innebandy/gym idag på idrotten.

Asså det är fredag och jag har inte en aning om vad jag ska göra :/ asså mina helger börjar bli rätt tråkiga jag gör liksom inget. Men men vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag borsta tänderna och sätta på läppglanset ;)

PussPuss

/Fiia


Kycklingfilè, Currysås med ris ;)

Hejsan alla kära och okära!

Skolan idag va hemsk, tror vi behöver en klassfest snart för klassen börjar bli grinig ^^ Har haft huvudvärk typ hela dagen, och har det fortfarande :( Stackars mig! men vi fick sluta tidigare idag så vi hann med kvart över 3 bussen :D

När jag kom hem så åt jag upp det sista av kolan som jag gjorde igår :) mums. Eftersom jag sällan äter sötsaker så fick jag äta det idag. Nu har jag nyss marinerat kycklingfilén med min egna marinad som jag hittat på själv ;) sen har jag satt challe på att fixa riset. Det blir vildris min favorit! Sen ska jag fixa currysåsen och wokgrönsakerna ;) Mamma och Nisse kommer bli så glada när dom ser va fint vi gjort.

PussPuss

/Fiia


Haha ;)






Vill inte!!!

Godmorgon!

Kan ju säga att det va väldans svårt att öppna ögonen imorse :/ Ville ju sovaaa vidare. Bara ligga kvar i sängen och gosa med kudden ;) Men på måndag så är vi lediga då kan jag gosa lite med kudden, eller nej det kan jag inte för jag är hos pappa då xD hahahaha! Juste jag har typ fått utslag eller det är lite rött vid ´ögonen och det svider :(

Idag är det torsdag och det är = med HATAR!!! Jag gillar inte torsdagar för vi har typ samma lektioner hela dagen till tio över tre. VILL INTEEEEEEEEEEEEEE!! Neeh nu ska jag platta håret lite sen blire bussen om en stund.

PussPuss

/Fiia


Jag vill bli en IDOL!

Heejsan!

Nu har jag läst en tredjedel av min teoribok, kanske skrev det föru? haha äsch har ett minne som en guldfisk, eller neeh kanske mer en haj ;) Har nyss kollat på IDOL och asså varför har inte jag nån underbart fin sångröst som alla bara vill höra? :( orättvist!!! Jag vill ju bli en IDOL! neej ska sluta tjata om mina idoldrömmar som aldrig kommer slå in ^^

Jag måste fixa ett jobb till jullovet asså!! Nån som vill ha mig jobba nånstans? :D Säg gärna till isåfall HAHA! Jag vill ha ett extrajobb men eftersom jag har så dåligt självförtroende så har jag så svårt att komma igång och hitta nåt jobb :( Tänker bara: Ingen vill ha mig, Jag kan inget och jag kommer bara göra fel. hallå mig själv kan du sluta se dig på ett sånt negativt sätt?! Kan jag börja tro på mig snälla! Neej nu retade jag upp mig själv. Hahah xD

PussPuss

/Fiia


Kola

Heeeej!

Skolaaan va såå boring idag asså! Typ varje lektion vi har är i 2 timmar det är så sjukt. Men slutade kl 2 idag så det va väldans skönt vill jag lova. När jag kom hem så fixade jag nudlar och nu har jag precis gjort lite kola, som jag är bäst i världen på ;) Men smöret luktade lite skumt men det sket jag i ^^ Nu ska jag vänta på att det ska svalna sen ska jag skära upp kolan o sen ska jag läsa i teoriboken och äta kola ;) Hoppas bara den är god!

PussPuss

/Fiia


Ost och skinka :)

Godmorgon!

Inatt sov jag INTE bra, och det va bara för att jag somnade i 2 timmar igår. Dumma mig! Idag är det redan onsdag, herregud va snabbt det går. Hoppas tiden går lika fort sen när praktiken börjat. Hahah jag har inte lärt mig vad vi har för lektioner så det blir en överraskning :D Fast tror inte det blir nån rolig överraskning. Neeh vet inte vad jag ska skriva mer, ska äta upp min ost och skinkmacka och sen platta håret lite.

PussPuss

/Fiia


Hallådär köp blåbär!

Heeej!

Det fanns ett litet hus i skogens slut där jägaren bodde. Utanför sprang en ekorre med ett stukat ben och haltade. Han hade snubblat på bäbä vita lamm, som låg och rökte hasch ihop med mors lilla Olle bakom en sten långt utanför bondens lada. Olle hade tillverkat eget hasch genom at blanda blåbärsris och lite hår från brum brum björnen som han träffade på ute i skogen. Brumbjörnen va på väg hem till rödluvans mormor som alltid hade nåt trevligt att bjuda på. Mormorn brukade passa på att ta hem snyggingar som brumbjörnen medans rödluvan va och krökade med den stora stygga varjen.

De tre små grisarna satt och planerade en stor fest ihop med tummeLisa som va snyggast i skogen. Hon hade på sig en kort blå klänning med stor uringning och glittriga armband och håret var utsläppt och vågigt, Typiskt tummeLisa! Tummelisa hade en liten fling med imse vimse spindel, han va skogens brat och hade alltid backslick.

Det var alltid Pelle plutt som blev fullast på alla fester så därför var dom osäkra på om dom skulle bjuda honom,
han brukar alltid kladda på ekorren. Dom va tillsammans en gång men Pelle plutt va otrogen mot ekorren med en av trollmors små ungar. Jägaren va stor och stak och tyckte han va bäst för han alltid va alla armbrytningar men inte så konstigt när man äter upp fem små apor som oskyldigt hoppar i sängen.

Jaah det är sjukt Världen är på väg xD

PussPus

/Fiia


Ojsaaaan!

Godkväll!

Ojsan projsan råkade somna klockan 18 och vaknade typ tio i 8. Haha drömde massa konstiga drömmar men det jag kommer ihåg är att Lina höll på att imitera hennes syster My, aah ibland undrar man ju vart allt kommer ifrån :) Men när jag vaknade va maten klar o det va ju skita bra! Det blev potatis och purjolölssoppa, MUMSFILLIBABBA!

Men jag vaknade lagom till IDOL det va ju jättesuperbra ;) Måste säga att jag är jätte glad för att jag så många underbara vänner som alltid finns där.

PussPuss

/Fiia


En annan del av Fiia :)


Anonym=TÖNT

Hej igen

Jag kan ta att folk inte tycker jag ser bra ut, men det är bara pinsamt när man kommenterar som ANONYM. Asså det är bara töntigt att inte våga stå för det man tycker!! Kommentera med ditt eget namn nästa gång så kan jag bedömma om du är så mycke snyggare!!

PussPuss

/Fiia


Tisdagen= pinsam för vissa ^^

Heeejsaaan alla min fans ;)

Asså tisdagar är ungefär lika roliga som måndagar, alltså inge roligt alls! Men även om lektionerna är tråkiga så har man ju vänner som piggar upp. Som Emelie i matsalen som leker en söt liten ponny framför sjuksköterskor eller som Lina springa och snubbla och typ göra en as snygg ramling på gräset xD asså om ni bara visste hur mycket jag skrattat idag xD Det va så kul när Lina snubbla för allt gick så långsamt, hahah typiskt Lina? nej inte ett dugg. 

Men nu har jag nyss ätit lite nudlar och druckit ett stort glas päronsaft. Kryddade nudlarna lite själv så det blev en aning för starkt. Men sånt man får tåla när man är 18 år ;) Haha juste på projektarbetet i skolan så jobbar ju Emelie och jag med rökning och vi ska göra eller vi har gjort en PowerPoint som ska visas på tvmontern vid ingången :D Och på slutet så skulle vi ha en bild på oss och gud va fula bilder man hittade xD Vi kollade igenom Emelies bilddagbok och jag skäms för hur ful jag har varit/är ^^ Sparade bilderna så nu ska ni får se nåt hemsk.

PussPuss

/Fiia


Sandra, Simone och Jag från avslutningen i 9:an xD BLÄÄ så jag ser ut


Emelies mun, jag i mitten och sandra :) Bjuder på den


HHAHAHA och den här är nog den fulaste bilden jag
NÅGONSIN sett! Hahah att jag ens vågade se ut sådär.
Tror bilden är från 9:an eller 1:an. BLÄÄÄ!!!!


Nej jag mår bättre nu när jag gått ner några kilo, och fått lite längre hår xD

Men uuuusch!

Godmorgon :)

Asså usch jag är sååå trött! Somnade innan 11 men vaknade vid 12 av att jag kom på att jag glömt sätta i mina örhängen så va tvungen att gå upp ur min varma säng o sätta i dom. Sen vaknade jag några gånger till. JOBBIGT! Klockan tio i sex så ringde min klocka o då gick jag raka vägen in till duschen och tvätta ur hårinpackningen :) Och nu sitter jag i sängen och är super trött och verkligen och då menar jag VERKLIGEN inte vill till skolan. Men tror vi har projektarbete och det är faktiskt lite kul :)Vet inte när vi slutar idag men tror vi går länge :( JAG VILL HA HELG!

Juste hörde på nyheterna att Patrick Swayze har avlidit :/ Ni vet han som va med i dirty dancing. Men det va nog skönare att få flyga iväg än att lida. Sov gott föralltid!

PussPuss

/Fiia


Tack Fiia TACK! // ditt blonda hår

Godkväll mina sötnosar!

Färgade mammas hår och asså jag brukar aldrig färga hår så jag va rädd att det inte skulle bli jämt och fint :) Men det blev jätte fint, hon blev jätte annorlunda. En STOR tumme upp. Det är typ en mörkbrun färg men lite skiftningar av rött. Mamma passar jätte bra i rött men tyckte hon skulle va brunhårig så det fick bli brun-röd. Hon blev jätte nöjd och va glad att hon bara behövde betala 90 kr istället för 1000 kr.

När mamma köpte hårfärg så köpte vi hårinpackning också, och det har jag inte använt på huuuur länge som helst, stackars mitt hår. Men då kom jag på att jag kan göra som emelie, sova med hårinpackning. Så nu har jag massa hårinpackning i håret och ska sova med det inatt. Mitt hår älskar nog mig just nu faktiskt. Och bara för jag älskar det tillbaka så ska jag bli mer snäll mot det :D

PussPuss

/Fiia


Ibland är det tillåtet

Hejsaan!

Sitter och är lite småirriterad på en lärare i skolan som va något dryg idag bara för att jag inte förstod vad hon menade. Asså hennes ton va inte trevlig när jag frågade saker jag inte förstod, så då tappade jag lusten att vara trevlig och hade typ samma ton som hon hade, men det fick man tydligen inte. Bara för att vi inte förstod vad det otydliga tanten menade så tyckte inte hon vi borde vara godkända i ämnet :/ är inte det lite sjukt? Man frågar om en sak man inte förstår och då får man det svaret. Asså hon kan ju slänga sig i väggen!!!

Började bli lite orolig för jag inte visste vart nisse var :/ så jag sms:ade mammi och frågade om hon visste det men då hade dom tydligen vart på samma möte, usch jag gillar inte när man inte säger till om man ska nånstans. Men nu va mamma och nisse i alla fall på väg hem :)

Ikväll ska jag försöööööka öppna teoriboken och plugga lite så jag kanske kan få mitt körkort nån gång. Kan ju säga att jag behöver plugga lite xD

PussPuss

/Fiia


Haha den här gjorde emelie till mig nån gång :)

Ärenden med mammi <3

Heejsaaaaaaaaan!

Jaah nu sitter jag med knäna i golvet och överkroppen liggande i sängen på nåt konstigt men skönt sätt ^^ Mamma kom in i mitt rum och frågade om jag ville följa med henne på lite ärenden nere på vingåker, jag hade ju inget för mig så jag hänkade. Hon köpte hårfärg så ikväll eller imorgon så blir det att färga hennes hår :) Tror det blir nån brun-röd färg, det va typ jag som valde eller ah hon valde ju också men ni fattar.

Hahah mamma har hittat sin MP3 så hon sitter och sjunger eller skriker kanske man ska säga för jag hör till och med vad hon lyssnar på fast hon sitter i hallen och jaag inne på mitt rum xD hon lär ju ha tinitus inom kort. Jaah ikväll händer väl ingen speciellt, ingen idol ikväll :( Nu skulle jag vilja ha SIMS 3 och sitta och nörda med men nu har inte jag det så jag får väl sitta här och ha tråkigt.

PussPuss

/Fiia

Haha bilden är från i 2:an ^^


Då var det gjort

Heej alla :)

Jaah om ni bara visste hur nervös jag va när jag körde med körskolan ^^ Asså det märktes på min körning också men det va en jätte bra lärare, Hon hette eller heter Anna och hon va verkligen trevlig :) Men om några lektioner så kommer jag för hoppningsvis köra bättre.

Jag hade mitt föredrag om citatet idag också och det gick faktiskt rätt bra :D Slapp få massa frågor av kicki och det hoppas jag är positivt. Lämnade in den lilla uppsatsen om "kommer du gifta dig" också :) Efter skolan följde jag med Natalie och Petra till körskolan och satt och gjorde såna där prov, haha fick först 46 sen fick jag 68 men det va bara för jag kom ihåg svaren. Måste plugga mer teori känner jag.

Men nu sitter jag och äter kycklingnudlar och kollar på Tyra show. MYS! Och mamma hade köpt hem chokladbollar GOTT!!! :) Nej nu har jag inget att skriva om.

PussPuss

/Fiia



NERVÖS!!

Godmorgon!

Asså jag har verkligen inte kunnat sova inatt :/ Har bara legat o tänkt på den där dumma körlektionen, jag lovar det kommer gå dåligt :( Vet att man ska försöka ha en positiv inställning och jag vill skaffa körkort nån gång men jag är så osäker på mig själv så det kommer ju gå dåligt. Buhuuu jag har jätte ont i magen för att jag är så nervös.

Aja på svenskan ska jag stå och prata om ett citat i 2 minuter, HERREGUD ett citat. Hur ska man kunna snacka om ett citat i 2 minuter? Men men får väl se hur det går jag tror inte det heller kommer bli så bra. Efter skolan ska Emelie och jag sitta kvar och plugga lite för vi slutar klockan ett men våran buss går inte förns vid halv 3, något irriterande. Nej usch det här är inte min dag :(

PussPuss

/Fiia




Jag sa ju det!

Heejsan :)

Lite dålig uppdatering av mig, men jag har haft annat för mig :) Kom hem vid kvart i 4 sen åt jag en sväng och sen så vid 5 så kom pappa och vi skulle övningsköra. Början gick jätte dåligt och slutet gick jätte dåligt. Asså det går bra när jag väl är på vägen och kör rakt fram xD men när jag ska stanna och åka iväg igen o sånt så går det skit dåligt! Jag blir så arg på mig själv när jag göra fel. Pappa och jag rök ihop ordentligt men sen blev vi sams igen ^^ Men det blev ett väldans skrik där ett tag.

Imorgon klockan 10 ska jag ha körlektion o jag är jätte nervös nu när det gick så dåligt för mig :( jag blir så hispig när jag blir stressad. Jag sa ju att det skulle bli min otursdag idag! Men vi går väl hoppas att det går sådär i alla fall.

PussPuss

/Fiia



Gumörron :)

Hejsan svejsan!

Vaknade typ vid åtta av ingenting och kunde inte somna om :/ Asså det måste va nåt fel på mig för jag har verkligen svårt för att somna om. Jaja. Igår så gjorde jag o kjell inte så mycke, vi kollade typ på kändisdjungeln o aah sen kollade han på nån film han laddat ner på datan, men den söög så jag råkade somna. Hade typ pratat i sömnen och trott att hans hand va en fladdermus så jag låg och slog på hans hand tydligen xD

Klockan 2 nån gång så går min buss från sköldinge sedan vid 15.12 tror jag så går min buss från stan te vingåker :) Ska se om mammi kan övningsköra lite med mig sen för imorgon är det dags för min första körlektion med körskolan :O är sååå nervös kan jag lova er. Men ska visa mamma va mycket jag har lärt mig sen sist vi körde, Haha då va det jätte nära att jag skulle gosa med ett broräcke ^^

Aj just precis nu fick jag jätte ont i magen :/ o så har jag fått salt i ögat från mitt godis. Kännns som det här kommer bli min otursdag. Men nu ska jag lägga mig o gosa med kudden igen.

PussPuss

/Fiia

Snart är det dags

Heejsan :)

Tänkte leta upp min svarta kappa istället för att ha min skinnjacka för det är så fult när man har klänning, eller i alla fall till den här klänningen. Så jag gick upp på vinden men hittade inte min kappa, men hittade en kappa som mamma hade när hon va ung :) eller nåt. Tyckte den va as häftig så jag tog ner den och testade den o den satt perfekt, enda felet va att den är från den äldre tiden då man hade axelvaddar ^^ så jag ringde mamma o frågade om jag fick låna hennes jacka o om jag fick sprätta bort axelvaddarna o det fick jag :) Den är svart med typ som lackfickor :D Folk kommer nog kolla lite men ja tycker i alla fall det är snyggt och det är ju det som räknas ;)

Lina ska till martin så jag får sällskap typ hela vägen :) SKÖÖNT! Hahah sitter faktiskt med kappan, hasduk och skorna på mig redan för att jag testade det nyss men asså det är en halvtimma kvar tills bussen kommer ^^ men skitsamma. Hoppas ni får det bra!

PussPuss

/Fiia






Haha mitt huve ser as big ut xD

Love it <3

Godkväll!

Asså va härligt det är när ingen är hemma, man kan sjunga och dansa hur mycket man vill :) Haha aah jag vet jag är speciell men det har jag väl fått från mammi. Har typ sminkat mig och fixat håret hela dan. Jag gillar att fixa mig o testa olika kläder ock sånt.

Vid kl 6 ska jag ta en buss till stan och sen vid 19.20 går bussen till sköldinge. Ska till Kjell ikväll :) Har inte träffat honom på 2 veckor så det ska bli kul o sitta och snacka om allt som hänt :) Neeh nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Juste håller på att fixa spagetti och wokgrönsaker :)

Pusspuss

/Fiia

EGO









Ensam hemma

Heeejsan alla glada :)

Vaknade kl 9 av att mitt alarm ringde :P men jag orkade inte gå upp då :) sen vid 10 så ringde min mobil o då bestämde jag mig för att gå upp. Så jag började städa undan lite på rummet sen åt jag frulle med familjen. Nyss så drog mamma och dom iväg till Eskilstuna för att fira Anita, jag skulle faktiskt också velat följa med men det va inga andra ungdomar som skulle va där förutom Challe och sen skulle dom aknske komma hem sent så jag får ta o hälsa på nästa gång istället :)

Jag fick 2 uppdrag av mammi här hemma, dammsuga och fixa tvätten. Har nyss dammsugit och nu sitter jag och äter glass i sängen. Älskar den här glassen. MUMS! haha och kollar på barnkanalen gör jag. Det är nåt tecknat som ja kollade på när jag va liten :) Jag gillar barnkanalen ibland för dom visar sånt som gick på tv när jag va liten. programet heter varjar, häxor och jättar :)

Juste har inga pengar på mobilen om nån försöker sms:a så kan jag inte svara bara så ni vet, så om vi vill nåt så får ni ringa.

PussPuss

/Fiia


Dagen!

Godnatt!

Asså skolan va såååå tråkig idag. Va verkligen sjukt trött. Idrotten va lite rolig, vi hade boxning men asså jag hatar dom där handskarna dom stinker SKIT! Efter skolan så va jag barnvakt o det gick kanon faktiskt, dom va jätte snälla och gulliga. Sen bakade jag. lovisa och linnea kladdkaka tills mamma kom och hälsade på oss lite. Sen vid 8 så åkte jag in till simone och vi satt och snackade lite men jag mådde lite illa o huvet bara snurrade så jag somnade xD Sorry flickor men ja mådde inte bra ^^

Nu är jag hemma och är faktiskt lite små trött fast jag typ sovit i 3 timmar hemma hos simone. Ska inte på nån 70-årsfest imorgon så jag ska planera in något annat istället men det icke vad. men det löser sig :)

PussPuss

/Fiia


Idrotten :)


Idrotten :)


Såå snygg <3 love you


Ungarna as garvade när dockan flög runt :)


Hahah snyggt ;)


Lovisa och Linnea <3


Kladdkakan ;)




<3<3


Sötnoos <3


Linnea åt godis istället för smet som tur va :)




Asså skulle va skönt att va barn :)


Färdig för att bli äten med lite vaniljglass till :)


FREDAG <3

Godmorgon gott folk :)

Asså ni skulle sett mig imorse HAHA kunde knappt öppna ögonen, dom typ snurrade runt i huvet på mig när jag satte på tv:n xD Har inte vaknat en enda gång inatt så himla skööönt. Jag brukar inte ha svårt för att gå upp men idag va det faktiskt sjukt jobbigt. Om ca 20 minuter så ska jag gå till bussen BLÄÄ! Vi har idrott idag också asså det är inte nån rolig lektion idag, eller hah när är det roliga lektioner i skolan?

När jag kommer hem så drar Pappi och Fia till IKEA och jag ska va barnvakt <3 Får se om jah överlever.  Vet inte vad som händer ikväll men ska prata lite med brudarna om vi skulle hitta på något :D

PussPuss

/Fiia


Nyduschad och nybäddat<3

Heeej igen :)

Nu har jag duschat, det va såå skönt kände att jag behövde det asså inte att jag luktade men har haft en jobbig dag bara :) Det är typ massa små blodprickar på mina ben haha ^^ brukar aldrig raka mig så jag blöder men asså det va en dålig rakhyvel. Nu ska jag snart smörja in mig och lägga mig. Älskar min salva till ansiktet den är jätte bra men finns inte i sverige.  Fick den av nisse från när han va i island. Den heter Blue Lagoon och den är jätte braaaa :) Har även ansiktsmask i samma märke.

Asså jag skulle vilja ha en ny morgonrock för den jag har nu är typ ifrån 7:an eller nåt och den är turkos med blå hjärtan det är liksom inte min grej. Jag vill ha en ROSA <3 Men nu har jag ingen rosa morgonrock men tomten kanske kommer med en :D

PussPuss

/Fiia




Syns ju inte så bra men det är i alla fall min älskade salva :D


SKÖNT!

Godkväll!

Nu ska jag in i duschen och bli ren och få lena ben ;) wiih! Fredag imorgon <3

PussPuss

/Fiia


Det är en rakhyvel jag håller i om ni undrar xD


J*vla SKIT!

Heeeejsaaan!

Ahh övningskörde förut och det gick faktiskt inge vidare :( Först skulle jag backa ut hos nån som vi lämnade en moppe hos, o då fick jag motorstopp. Sen så när vi va på väg hem så skulle jag köra om en traktor men jag började fumla i bilen sen så när ja väl skulle köra om så kommer det en käring och kör om mig när ja är pä väg om!!!! Och bara för att jag har en övningskörnings skylt så ska alla köra om helt plötsligt. SÅ IRRITERANDE!

Imorgon: ska jag till skolan, sen ska jag hem med halv 3 sen ska jag vara barnvakt för pappi och Fia ska åka till IKEA. Sen på kvällen så ska jag kanske va med brudarna <3

Lördag: Ska jag kanske på 70-årsfest fast vet inte riktigt än. Sen på kvällen så ska vi brudar hem till simone och ha lite myskväll. Sen tar jag nattbussen till kjell :)

Söndag: åka hem från kjell. Övningsköra med mamma hoppas jag för på måndag har jag ju fått tid för körlektion. Jag är sjukt nervös.

Nej nu ska jag strax in i duschen och bli ren o fin sen ska jag krypa ner i min nybäddade säng. Eller nej det ska jag nog inte direkt för jag såg att klockan bara var 19.40 xD Juste nu är jag starkt inne på att klippa lugg, fast hos frisör denna gång för ja ska nog försöka toppa mitt hår också fast jag inte vill :/ Simone va jätte duktig på att klippa min lugg förra sommaren men detta år får det bli hos frissan om jag ens vågar mig dit med mitt slitna hår. Lär ju inte ha nåt kvar när jag går ut därifrån.

PussPuss

/Fiia


Från förra sommaren

Det trodde ni inte va? ;)

Heeeeeej!

Eftersom mitt internet funkar så dåligt på mitt rum så får ja sitta nere i vardagsrummet. Hmm inte kul! Har världens huvudvärk asså! Dunkar som tusan. Och det blev inte bättre när halva klassen rök ihop och började typ bråka och skrika. HAHA xD vi satt precis innan o sa att vi va världens bästa klass, men alla har sina dagar. Öhm aah dagen va lång o tråkig. Efter skolan så gick jag o beställde körlektion på S-E ^^ herre min gud va nervös jag är. På måndag klockan 10.00 ska jag köra. NERVÖS!

När jag kom hem så va maten så gott som klar :) så himla skönt för jag behövde verkligen mat i magen. Ikväll ska jag försöka få lust att öppna körkortsboken och se om pappa kanske kan köra lite med mig.
Skriver mer sen om nåt itressant händer.

PussPuss

/Fiia




Min tid till körskolan

Såhär vill jag ha det på mitt bröllop :)



Mamma som skickade länken till mig :D

Band i pannan och skrikande halsar

Godkväll!

Nu sitter jag, pappa och lovisa och klappar händerna för att sverige vann :) Linne springer runt o leker med sina dockor. Lovisa och jag har sutti och ropat "heja sverige" och klappat händerna :) Vi har även snygga band i pannan för det ska man ju ha när man kollar fotboll.
Stolt Svensk :D

PussPuss

/Fiia






Bara för att jag älskar min syster <3


Nu verkar det funka :D



LOVE ME <3

Min favorit låt/idol <3


Glädjedödare!!

Godmiddag!

Så skönt att sitta hemma i soffan och bara andas ut lite. Känner mig faktiskt helt stressad i kroppen hela tiden. Det tar kål på mig och det är ju inte bättre att sätta in en föreläsning sista 2 timmarna! Det söög!! det enda som snacka om va om deras barndom och om typ sjödamer eller va det va för skit. Idag ska vi äta fläskpankaka här hemma, är väl rätt gott men aah :)


PussPuss

/Fiia




Röda läppar och röda skor

Godmorgon!

Har sovit rätt dåligt inatt asså, är en aning trött. JAG VILL SOVA! eller aah nu börjar jag ju bli pigg. Jaja men öhm snart ska jag gå till bussen. Får åka själv från vingåker idag för Lina sover hos martin men emelie ska hoppa på i baggetorp så jag ska paxa plats till henne ;)

Idag har jag mina svarta leggings, vit skjorta och inte så värst sminkad :) helt knäppt jag brukar sminka mig rätt mycke med typ ögonskugga och kajal och sånt men idag har jag inte det. Fast jag har faktiskt rött läppstift för att få lite färg i ansiktet sen ska jag ha mina röda skor ;) Nej nu måste jag ner o klä på mig.

PussPuss

/Fiia





Lillasyster och jag <3

Goddag ;)

Nu sitter jag på mitt rum med lilla lovisa :) Eller liten och liten är hon väl inte hon är ju faktiskt 3 år. Hon ÄLSKAAAr att vara med på kort så hon frågar alltid om vi kan ta kort på min data asså med webbcamen så dte blir typ 7876312389 kort när hon är med mig på mitt rum. Nu sitter hon och kollar på barnprogram och pratar lite då och då. Hmm senare ska pappi och jag övningsköra. Måste plugga lite i körskoleboken också TRÅÅK!

PussPuss

/Fiia










Nu har vi projektarbete!

Godmorgon!!

Eftersom mitt internet inte funkar så får ja skriva en snutt i skolan :) Emelies och min hjärna jobbar som tusan just nu kan jag säga! Öhm aah ska försöka spela in ett nytt videoinlägg för det funkar liksom inte måste försöka komma på vad det är för fel.

PussPuss

/Fiia


Min arbetskamrat <3


Jag har inte glömt bloggen!

Heeeej äntligen!

Har inte glömt att blogga har bara inte kunnat för internet har dampat sönder :@ eller så är det ja som har dampat. Skolan va sug tråkig asså!!! Men efter skolan gick jag till körskolan po fråga lite saker sen va det bara att vänta på bussen. Sen när ja kom hem va det typ mat sen så kolla ja lite på tv o försökte komma in på internet som va i stort sätt omöjligt. Men men nyss för ett tag sen så övningskörde jag med pappi, det gick sådär. Asså blir irriterad när ja inte lär mig!! Snart ska jag bädda ner mig under täcket o försöka blunda med mina söta ögon ;)

Juste har försökt spela in ett videoinlägg men det blir bara 13 sekunder :/ fattar inte va jag gör för fel. nån som vet?

PussPuss

/Fiia


Är inte Linnea sjukt het? xD



Pink lady ;)

Godmorgon :D

klockan 05.45 ringde min klocka o sa att jag skulle vakna men tror jag stängde av den i sömnen för när ja vaknade så va klockan 05.49, skumt ^^ Idag har jag faktiskt en rosa tröja på mig, har inte använt den för ja vet liksom inte vad jag ska ha till den men det blev mina svarta jeansleggins. Ahh första lektionerna har vi Lena sen lunch sen svenska sen sluta! :D

Och ikväll plugga i teoriboken och kanske övningsköra lite :) MYSPYS!

PussPuss

/Fiia




Jag är normal och min tröja ser röd ut fast den är rosa ^^

Sorry alla snygga och fula!

Godkväll

Har övningskört och det börjar faktiskt gå bra nu även fast pappa tycker att jag är dålig på endel saker men herregud tat lugnt jag lär mig :) Blir bara mer o mer taggad att ta körkort för varje gång och idag körde jag den röda golfen :D ÄLSKAR DEN! Och det är troligtvis den bilen jag kommer få ha o köra runt i sen. Visst den är lite rostig o så men sköna säten. Nu är den röd och inte rosa som jag skulle vilja men röd är ju kusin med rosa så det får duga ;)

Imorgon är det måndag som dom flesta faktiskt vet och då börjar en ny härliiig skolvecka med nya uppgifter och emelie och jag ska fortsätta med vårat älskade projektarbete. MUMS! Neh men det kommer nog gå bättre nu för vi har bytt ämne och vi kommer komma på så mycke saker ;) Tänk er emelie och jag slå ihop våra kloka skallen. Ni kommer bli ÄGDA! Öhm aah det va väl det ungefär :)

PussPuss

/Fiia


Emelie och jag är bara såååå snygga ;)


En vanlig söndag

Goderafton :)

Övningskörde en sväng förut :) gick väl halvbra som alla andra gånger jag kör. Det bli aldrig helt bra det är alltid nåt som ska jävlas. Men men. Pappa tyckte jag skulle parkera på ett visst sätt så det höll vi på att krångla med sen höll vi på lite med start i backe ^^ Men nån gång lär man sig väl :D

Snart kommer dom med bilen o då försvinner våran Crysler (stavning). Fick test köra den för första och sista gången igår, det är automat men i alla fall. Öhm ikväll har jag inget planerat är lite hungrig faktiskt men får väl vänta tills det är dags att äta kvällis. Ahh har inte så mycke mer att säga.

PussPuss

/Fiia


Plugg, Plugg och åter PLUGG!

Goddag gott folk :)

Vaknade kl 9 av att mitt alarm ringde :) ja gillar att gå upp tidigt faktiskt. Öhm gjorde mina situps sen gick ja ner o åt frukost. Sen gick jag till mitt rum och började läsa i teoriboken, läste typ en timma. Nu har jag nyss ätit mat också, mums. Aaah tror inte det kommer hända så mycke idag mer än att vi ska få den nya (gamla) bilen idag. Så det blir kanske att övningsköra om man har tur :D Sen ska pappa lära mig vart typ oljan o spolarvätskan finns nånstans i bilen. Nej nu ska jag fortsätta att läsa i boken.


PussPuss

/Fiia





Då har man övningskört!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Jaah nu ligger ja i sängen o muttrar över min idiot rygg :/ måste verkligen te skolsyster i veckan. Jaja, övningskörde med pappa förut o det givk väl okej men mindre okej på endel ställen men man lär sog av sina misstag. Det va parkeringen som busade med mig xD Juste imorgon ska vi köpa en ny bil :) Den är inte ett dugg snygg men Fia säger att den är bra att övningsköra i för den passar till det. HAHA!

Öhm mitt lördagsgodis blev en knäckemacka o lite fil o flingor, duktigt att hålla sig från godis va? Eller asså ja äter knappt godis längre o jag försöker hålla mig ifrån det också men ja lyckas faktiskt. Hmm innan jag lägger mig så ska jag göra alla mina situps o grejer som ja håller på med, men det har faktiskt gett lite resultat så jag kommer fortsätta med ;) Neeh ska snart sussa tror jag för ja börjar känna att ja mår lite illa.

PussPuss

/Fiia


En sån tror jag fast röd xD




Talalala jag är gla

Tjenare!

Kl 9 ringde min klocka o sa att jag  skulle vakna :) skönt faktiskt för ja ville upp tidigt. Då gick jag ner o kollade läget, Fia va uppe med småtjejerna och pappi sov. Åt två näckebröd o ett glas multi, MUMS!!! Sen gick jag upp till rummet o började lästa i körskole boken sen så gjorde jag första provet i provboken. Vet inte om det gick så bra direkt men men har ju börjar att lägga ner lite tid på körkortet i alla fall.

Öhm vid 2 ska jag o pappa ut o köra på vägarna. Han ville inte åka nu för han tyckte inte det va lämpligt för att ja drack igår. Men aah får väl lyssna på honom då. Sen kanske vi ska köpa en ny bil, den står ute på gårn just nu. As ful men vi kan inte ha stora bilen för vi åker aldrig 7 personer samtidigt o det blir bara dyrt med bensin. Tror vi kanske skulle köpa den här bilen för 2000 kr eller nåt ^^ Bra att övningsköra med. Har ingen aning om va jag ska göra idag asså :/

PussPuss

/Fiia




Skön kväll

Godnatt

Nu har jag nyss satt mig i sängen, ska nsart ta bort sminket. Hade det mysigt hemma hos natalie men drack inte nåt. Sen blev det krogen vid halv 24 typ. Där köpte jag en drink sen blev jag bjuden på en cider :) Tackar Tackar Frans eller hur du stavas. Hade ett väldigt trevligt sällskap på krogen i alla fall :) tack för en kanon mysig kväll. Nu ska jag tvätta bort sminket o sova.

PussPuss

/Fiia







Krogen ikväll :)

Heeejsan alla snygga!

Det va så himla häftigt att åka med Simone i bilen :) Nu är jag ännu mer taggad. Måste tusan försöka fixa körkortet till december. Ville övningsköra lite med pappa men han har inte tid :( buhuu. Ajaa ikväll ska jag o lina ta nån buss in te stan o gå hem till Natalie och senare ska vi ner på krogen :D Ska bli så himla kul, men vet inte vad jag ska ha på mig än :/ Ska kila upp o kolla sen men måste vänta på att pappi kommer hem för han är och handlar. Idag blire tacos.

PussPuss

/Fiia


Lyx att åka bil te skolan ;)

Godmorgon :)

snart kommer nog simone hem till mig :) Hon ska hämta mig med bilen sen ska vi dra te skolan. Så himla kul att hon har tagit körkort. Nu vill jag också. Asså jag har jätte ont i magen :( vet inte vad det är, men ska se om det blir bättre efter att jag stoppat i mig nån frukost. Öhm sista lektionen är det idrott men asså jag har verkligen ingen lust.

PussPuss

/Fiia


Övningskört och det gick KANON!

Hejsan alla mina vänner!

Nu är det såhär att jag va nyss ute med min pappi och körde lite i bilen :) Och det gick faktiskt kanonbra! Känner mig taggad till att fixa körkort nuuuu! Ska nog försöka installera den där skivan imorgon istället för att det känns bara onödigt att sitta o trixa med det nu på kvällen. Haha imorgon ska jag ju ute med flickorna och pappa tyckte inte jag skulle dricka så mycke så jag inte kan övningsköra :) men han kan va lugn jag har knappt några pengar.

Asså känner mig mätt fast jag bara åt lite nudlar typ vid 17. knäppt. Men varför äta i onödan? Satte nyss på tv:n sen ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna hmm städa i sängen o sen krypa ner o FÖRSÖKA sussa en sväng tills klockan ringer imorgonbitti.

PussPuss

/Fiia



P.S. Ska jag fortsätta med mina videoinlägg eller ska jag lägga ner det?


Sminktips till fredagen ;)



Lycka till, men ja vet att ni inte kommer lyckas bli så snygga som mig ;) <3 LOVE ME <3

Bilder från dagen



Gick på stan med Emelie o Fia tills bussen gick ^^ hmm


Ibland undrar man va man umgås med för nördar asså xD


Vi kollade barnvagnar ;) Man ska va ute i tid vettni


Haha emelie tjata om att skaffa barn hela tiden men hon vill inte ha nån
unge xD hmm konstig brud


Fia och Emelie ( väldigt normala)


Visst är vi heta ;)


Det regnar men inte män

Hejsaaaan!

Asså jag har inte vart ett enda trött idag, Ska nog förska somna halv 10 ikväll med :D Juste ska försöka installera körskoleskivan på datan sen ^^ försökte själv men det kom massa frågor som ja inte fattade så nisse får hjälpa mig att installera. Asså jag vill inte gå själv till körskolan :( vill ha nån jag känner att gå med. Får se hur det bli med det där dumma körkortet, känns så långt ifrån. Juste och GRATTIS Simone till körkortet <3 Hon sa att hon kanske ska hämta mig o lina i vingåker imorgon :D så himla kul att hon fixat det. Imorgon är det idrott sista lektionen. Gilllar inte det för man måste stressa för att hinna med bussen. Ajaa.

Tänkte ta en promenad men nu spöregnar det liksom så det känns meningslöst att gå ut i ett iskallt regn o frysa bara för att försöka bli smal ^^ Är fett sugen på nudlar men vi har inga hemma o jag är fattig som en gris. Får vänta på mat tills Nisse kommer hem :/ Ska försöka se om mammi vågar övningsköra lite med mig också.

PussPuss

/Fiia



Grattis Simone <3


EmEliEE Och SoooFIia I skoLAn ;)


Godmorgon härliga torsdag

Godmorgon!

Nu ligger jag i sängen o ska snart DRAAA ut min kropp till köket o fixa frulle. Har sovit så himla bra inatt :) känner mig utvilad för en gång skull. Somnade innan halv 10 igår. <3 Kände att jag ville va svart idag men asså mina kläder håller på att tunna ur, måste fylla på lagret. Körde med en sotig sminkning också :D Neeh har verkligen inget kul att säga.

PussPuss

/Fiia



God mat och trötta ögon

Godkväll i stugan!

Har gått och trampat i köket bredvis nisse enda sen han kom hem typ ^^ Va så himla sjukt hungrig. Men samtidigt som jag va så hungrig så ville jag bara gå och lägga mig, mina ögon ville liksom inte vara öppna. Men det va jätte god mat. Det blev ytterfilé med potais och morötter i ugn och färska rödbetor i ugn sen en vitsås till det :) så sjukt gott. Nu ska jag läsa lite i teoriboken sen glutta lite tv sen ska jag sova :) TIDIGT!

PussPuss

/Fiia




Hatar kameran på min mobil :/ det är ju knappt samma färg

Sofia Är Normal Igen!

Godkväll

Nu börjar klockan närma sig halv 6 och min mage skriker efter mat. Men måste vänta tills nisse kommer hem :( Skolan va jätte seg idag. BLÄÄ! Fast nu va ju alla 4 blondiner samlade på samma ställe igen <3 (jag, emelie,
lina och simone). Hahha stina tyckte jag skulle göra fler videoinlägg för jag såg så fjantig ut förmodar jag, hahhaha men vi får väl se ;) Gillar mitt senaste inäll skarpt och jag vet att ni också gillar det. På rasten i skolan så började några av oss tjejer i klassen snacka om att gå på krogen ihop på fredag :D Lockande men har ju inga pengar. Så himla irriterande :'( jag vill ju så himla nedrans mycke!!! Ajaa ikväll får vi se om det blir nån promenad, är inte direkt taggad.

PussPuss

/Fiia


Hahah vi fick sy knappar i skolan ^^ ibland är ju barbro lite rolig faktiskt


Emelies knapp :)




Mina blondiner <3


En till av mina blondiner <3


Anna, Barbroooo och johanna ;)


Tihihi ;)


Äntligen påväg hem :D




LillLördag ;)



Asså det borde ju va olagligt att va så snygg som jag är just idag denna dagen, Faktiskt!

Helt otroligt :O

Godmorgon!

Asså det är sååå sjukt men jag somnade faktiskt runt kl 22 igår :O Fast jag vaknade vid 00 igen men i alla fall. Så himla skööönt. Hade typ sjukaste drömmarna på länge ^^ Kommer inte ihåg allt men en del saker kommer jag ihåg. Idag är det typ regn ute så det är ingen ide att platta håret för då fjongar det bara till sig igen. Så jag vet inte va jag gjorde med håret, eller egentligen ingenting. Nej nu ska jag fixa frulle, borsta tänderna o sätta på läppglans sen bär det iväg till skolan :D

PussPuss

/Fiia




Haha jaahdu ibland får jag ju idér ^^


Bläääää

Godkväll :)

Usch nu har jag ätit. Eller usch kanske man inte ska säga det va gott men kände mig redan mätt innan jag började äta ^^ Tog en promenad med min bror innan maten. Asså älskar vädret <3 men sånt väder varar aldrig. Tror det skulle regna en skvätt imorgon :(

Imorgon hoppas jag att simone är tillbaka i skolan :) då det är vi 4 igen. Känns dom det va längesen alla vi va på samma ställe. Öhmm imorgon slutar jag 14.10 så himla sköööönt. Men tycker synd om dom som har matte B dom slutar 15.20 tror jag. Har faktiskt hållt mig vaken hela dagen idag, STOLT! Ska försöka sova tidigt ikväll men gissar jag rätt så kommer jag inte somna förns vid 00 i alla fall :/ Typiskt mig. Jag har verkligen sömnproblem, men tror det kan bero lite på att jag har lite ont i ryggen. Ligger aldrig skönt.

PussPuss

/Fiia

ASSÅ IBLAND HAR MAN ROLIGT ^^



 


 


 


Hahaha garvar ihjäl mig xD

Godeftermiddag

Asså har verkligen ingen ork i skolan, försöker fixa mig igenom allt som ska göras men är inte taggad för 5 öre. Det känn som man har samma sugiga lektioner hela tiden!! Höll typ på att somna på bussen hem, mitt huve dunkade verkligen :( stackars lilla mig. Men nu har jag fått i mig lite mat, så nu mår ja bättre. Lina va tillbaka till skolan idag, SAKNAT DIG! Och simone klarade uppkörningen och matilda lika så. Grattis sötnosar <3

Testade kläder förut till en fest i november, HOPPAS HOPPAS verkligen att den blir av, det skulle va så himla kul isåfall. Men tänker inte säga mer om den ;) Berättar lite mer sen när det närmar sig o är helt klart om den blir av. Hahah juste kollade nyss in en blogg xD asså shiit det är sjukt så dom ser ut dom där took blonderade, smala flickorna som har foundation på läpparna. Asså visst jag är blond men det är skillnad på blondiner och BLONDINER. Ni ska få se en rätt rolig grej.

PussPuss

/Fiia


Hon är på riktigt xD


Haha och det här är jag en gång när ja o emelie drev med fjortisarna
asså jag låtsas och hon är seriös, men asså ser man nån skillnad?

 

 

 


Godmorgon

Tjenare ;)

Då va man äntligen klar :D har satt i mitt löshår men det syns knappt för mitt hår börjar faktiskt bli lika långt :/ måste köpa nytt!! Men lite svårt när man är så fattig som jag är. Har sovit kanon bra inatt förutom att jag vaknade vid 4 men jag somnade om så det va ingen fara. Usch idag går vi till halv 4 :'( hur ska jag klara detta? Känner att det kommer bli en tråkig och grinig dag idag. Neeh nu ska jag väl kasta i mig något lite snabbt för ja ska gå till bussen om ca 10-15 minuter, på den tiden hinner man göra en pizza ^^

PussPuss

/Fiia



RSS 2.0