Bara skoja

hej igen

Det blev inte stan ^^ jag ångrade mig och emelie va inte heller så pigg på det, så vi sitter hemma istället och taggar tills imorgon. Ahh mycke pengar kommer försvinna på bara resor och saker som man måste ha :/ jag vill lägga allt på kläder och sånt ju, kommer bli fattig :'(

PussPuss

/Fiia

Stressigt

Hejhej

Oj ja nu är jag på väg till stan på fest ^^ det blev hastigt, men hade ändå inget för mig ju. Orkar inte fixa håret så det får se ut som det gör :S

PussPuss

/Fiia


Hmm häxa??

Jahapp det va det

Tjolahopp

Jaha det skulle tydligen inte va nåt öltält ikväll :/ så det blir att sitta hemma istället, BUHUUU. hmm. Men ska kanske köpa hem nåt gott. Grönsaks dip kanske? det va längesen. Aja imorgon kl 10 börjar krusen och slutar halv 2. Tråååk. Sen drar jag te sthlm. ÅHH va skoj det ska bli. Emelie är as taggad, hon ska tydligen ha disco på tåget, hmm funderar på att sätta mig en bit bort ifrån henne asså ^^ Vem vet hon kanske börjar dansa på bordet xD Har hört att det händer ibland. Mamma har varit i sthlm så hon har tagit med sig nyckeln till lägenheten, du är det bara ett problem. Jag kommer inte riktigt ihåg hur man ska gå för att komma hem till henne. Vet att det är en stor fotbollsplan man ska gå över. Haha det här ser lovande ut. Neeh börjar bli hungrig, ska nog dra på mig flippflopparna och ta min väska+ dator och vandra hem till mamma, fast hon kommer inte hem förns ikväll :/

PussPuss

/Fiia


Gillar inte att visa mina ögon osminkade, jag har så mörka ringar,
Måste göra nåt åt det :/

samma sak varje gång

Tjosaan

Nu kommer samma sak igen, ska packa kläder. Har liksom ingen aning om vad jag ska packa med mig. Det ska tydligen bli skapligt väder, men vatusan. Jag har en grön tubklänning som jag köpte hmm 2006 tror jag, lina fick den men nu ville hon inte ha den mer så jag tog hem den. Och jag kommer i den. älskar att känna att  jag gått ner i vikt, sitter lite tigt över tuttarna men aja ^^  Funderar på om jag ska sy upp den lite för nu är den lite tantlång. Men vet inte än. Ska ta med en svart klänning som jag köpte i ystad, det är det enda jag vet ^^ Ahh jag kommer i alla fall packa för mycket, som vanligt.

PussPuss

/Fiia


Okej lite tight när man sitter ner ^^


:D är den värd att sy om, eller ska jag ´kasta den?

Sötnosar :)

Hejsan :)

Vaknade av att mitt alarm gick kl 9, FY!  somnade om och vaknade kl 10, gud va mycke man kan drömma på en timma. Gick ner och skulle äta frkost men då kom det 3 killar och trängde sig fram, fredrik och hans vänner. Så jag gick in i lovisas och linneas rum och kollade på när dom och fia gjorde pärlhalsband :D sen åt jag frulle med dom :D Nu så är dom inne på mitt rum och busar. Linnea springer runt med min vattenflaska och lovisa är just nu på toa ^^ Fick lite kort på dom när dom va här.

PussPuss

/Fiia


Lovisa och Linnea <3


<3<3


Rätt dålig bild, men Linnea ser så busig ut :)

Ihhh snart lördag ^^

Godkväll/natt?

Guud va jag och emelie planerar. Haha är som vi ska va borta en vecka men är bara 3 dagar knappt ^^ Det är bara för att det händer nåt stort och för att vi är nervösa ^^ haha två virrhönor i sthlm, rör sig knappt utanför katrineholm. Tur att det bor många där så att man kan fråga om man går vilse. Haha asså jag har bara vart i sthlm med typ mamma eller klassen, nu är jag ensam med EMELIE xD Får inte glömma laddaren bara, jobbigt om mobilen lägger av och vi försvinner ^^ Haha men jag har lärt mig att om man går vilse så ska man krama ett träd, men tror inte det finns så många trän men då får man ta nåt som liknar ett träd te.x en gamling, brukar funka bra. Eller så ställer man sig och skriker "HEJ KNÄCKT" brukar också funka.  Helgen kommer nog bjuda på mycket trevliga saker, Imorgon öltält, då träffar man massa människor man känner och sen har öltältet bara äckelcider, men man får väl lägga på låtsas minen och se nöjd och gla ut. lördag blir det handledarkurs, hmm lite sent ute. men bätte sent än aldrig ;) ska man sitta där i 3 timmar. Hoppas dom inte frågar mig nåt bara. Ahh sen kl 15.00 så bär det av till sthlm, tänk på oss om ni kollar på klockan kl 15.00 på lördag ;) sen ska vi hitta hem till henne som vi ska låna lägenheten av, och så ska vi fixa tunnelbane remsa, ahahah herregud emelie vad är det vi har gett oss in på? kommer vi verkligen klara detta? Sen får vi se vad som händer. Emelie har ett önskemål om att äta pizza på kvällen. Söndag blire Lady gaga. Wihuuu vilket draag det kommer bli (hoppas jag) sen måndag blir det väl lite shopping och lite känsisjakt. Ahh ser lovande ut.  Nej nu ska jag kolla emelies blogg. Hörs imorgon.

PussPuss

/Fiia


Taggad

Tjooosan

Nu sitter jag i sängen och funderar lite på om jag ska klippa lugg ^^ kommer ångra mig sen när den växer för långsamt när jag vill ha snelugg igen :P dom jag pratat med hittils tycker jag ska klippa lugg men ahh, hade lugg förra sommaren. Får se hur det blir. Har träningsvärk i hela kroppen efter allt städande och sen en liten promenad på det, Kanon. Emelie och jag sitter och taggar till Stockholm på lördag :) Och imorgon blir det öltält med simone och kausnec ;) (emelie) haha hon har ju fått ett nytt smeknamn ;) ska bli skoj (Y) äntligen nån som kan sällskapa mig. Fast sist det va öltält så smet ju emelie (dahlberg) in fast hon bara är 17 ;)


Lugg?


15 timmar= 1000 kr ;)

Heeeeej :)

Nu har jag vart hemma ett tag men gud vad jag har slitit. Skönt att vara klar. Det va en hel del äckelpäckel jag träffade på idag xD hahaha. Skulle egentligen få 900 kr men jag fick 1000 ;) härliiiigt. Jag är ju inte så känslig så jag har inge svårt för sånt där ;) Aja när jag kom hem så blev dom små överlyckliga och ville leka, så det klart jag ska leka :D Dom är så underbara. Dom kom med massa gosedjur som jag skulle gosa med, sen matade dom mig med låtsasmat ;) muums plasttomat. Neeh snart kommer fia hem o hos skulle tydligen köpa med sig pizza. Det får jag äta idag för jag måste ha bränt hur mycket kalorier som helst eftersom jag sprungit runt och städat så mycke :)

PussPuss

/Fiia


Haha kan lägga ut en bild på kökslampan xD har torat av lite på halva sidan


Är man inte för snygg? ;)


Haha xD aah va ska man säga?

Linnea <3

Heej igen :)

Ville lägga in några små bilder på Linnea :) hon va så söt på studsmattan <3

PussPuss

/Fiia






480 kr på 8 timmar :)

Heeeej!

Jag är helt sluuut. Har städat ett kök i ca 8 timmar, så nu har jag tjänat ihop 480 kr, Går raka vägen till sthlms resan. WIHUU <3 Har putsat, och torkat och gnott så jag är helt slut i kroppen. Mina händer är helt torra av allt rengöringsmedel och vatten :/ måste försöka hitta nån handkräm. Imorgon blir det mer städa :) Vill inte lägga ut några bilder för det känns taskigt, men kan säga att det va mycke att göra. Just nu är jag lite barnvakt åt lilla ängeln Linnea <3

Skriver kanske nåt litet sen :)

PussPuss

/Fiia

Hahhah läskigt

Heej igen ^^

Måste bara säga att när min fläkt snurrar så låter det som den säger "Här är jag" xD Skrattar ihjäl mig asså. ^^ kommer ju inte sova om jag ska höra min fläkt säga här är jag hela tiden. Neeh ska nog ta bort sminket nu.

PussPuss

/Fiia

Jag är ju knasiig

Tjosan :)

Ahh jag fick för mig att börja sminka mig nu för en stund sen ^^ tror inte många får för sig att lägga på nutt smink kvart i 11 på kvällen.

PussPuss

/Fiia




självklart så är man ju snyggast ;)



Har saknat er så mycke <3

Heeeeeej :)

Just nu är jag en glad Fiia :) Har vart med brudarna idag, och det va längesen vi va allihoppa <3 vi strosade runt på staden och sen gick vi in och tog en glass. Kulglass mums, alla tog 3 kulor, men lina tog inget för hon är en lite fattiglapp ^^ neeh skoja. Neeh emn asså shiit min glass va gigantisk, Sörsta glassen jag ätit. Haha sen när jag satt där och slickade i mig den så tappade jag en kula, den for rag ner i bordet, men jag är ju snabb som blixten så jag tog en servett och tig tag om kulan och tröck dit den igen :D Såg ut som mina kära vänner tyckte jag va sjuk i huvet, men men. Sen efter vi setat och muppat oss så drog vi vidare och satte oss på en parkbänk. Där satt jag och försökte samla mod till att fråga Nenne om jag o emelie fick låna hennes lägenhet. Och det fick vi, så vi drar dit på lördag och kommer hem måndag. Jobba jobba jobba kan jag ju säga. Ahh innan vi skulle gå o kolla buss så ville jag kolla inne på Belles om dom hade några skor för dom har ju utförsäljning, ALLA skor 100 kr :D och ett par rosa skor som jag kollat på förut fanns kvar. Överlycklig. Köpte dom o blev super nöjd. Sen när vi satt vid bussen så sa simone att jag kunde få hennes flippflopp tofflor :) Ännu bätte wihuuu. Nu ska jag nog ut och rensa lite ogräs.

PussPuss

/Fiia



Min lilla glass :) det va den blå kulan som trilla dän


Va kul man kan ha xD


Simone <3


Lina <3


Emelie <3


Mina ben xD


Där i ligger mina skor och längtar på att få komma ut :)



Linas ben xD Bussen hem


Träffade Petra :) det va väldans längesen


Wiiih här är dom :)


Haha mötte denna lilla dam utanför huset :)


Bada bada bada, alla gillar bada bada bada badaaaaa :) <3<3


Mina UNDERBARA biljetter som tar mig ifrån vingåker 3 dagar :)<3
Lördag då gäller det emelie :)




Snart dags

Heeeej :)

Vaknade ju halv 6 men somnade om vid halv 8. Gick upp halv 11. Gick raka vägen in i duschen, SKÖÖNT :) sen klädde jag på mig sen sminkade jag mig, ska snart fixa svintot jag har på huvet ^^ Tänkte trippla det. ahh 12.40 går bussen in te stan.  ska väl hinna äta innan så bäst jag skyndar mig.  Hade lite tråkigt nyss så jag tog lite mupp bilder :)

PussPuss

/Fiia




Hah ser ut som jag har jätte stor näsa ^^


Pff dubbelhaka xD


Haha aah ha en bra dag :)

Trött på den här känslan

Godmorgon!

Jag är rädd. Rädd för att jag inte vet hur jag ska hantera mina känslor. Det här är nåt av det värsta jag varit med om, liksom varför måste det va såhär? Du sa att du gjorde det för att skydda mig, men ja vet precis varför du gjorde det och det va inte därför. Utan det va för att du skulle må bra, Och den där äckliga kossan är säkert inblandad på nåt sätt. Det har hon ju liksom alltid varit!! :@ HATAR HENNE SJUKT MYCKE. Fattar inte varför ja lägger ner så mycke tid på äcklet men hon förstör mitt liv, snälla försvinn.Tårar, Tårar och åter Tårar. Snälla sluuta. Klumpen i halsen vill inte försvinna och det känns som jag har en stor orosten i magen :( Neeej usch det här går inte längre.

PussPuss

/Fiia


Ensam utan nån livlina

Ont i ryggen

Tjosan i trosan!

Ahh Fia kom med ett litet jobb till mig, rensa ogräs mellan plattorna. 50 kr i timman. jag är uppe i 50 kr xD det är hur mycke som helst ju, kommer aldrig bli klar. Har fått jätte ont i ryggen nu också. DUMMA OGRÄS! Kom nyss hem från en promenad med Johanna. Det va skönt men känner att jag inte är i from asså ^^ Det är trevligt att gå med henne, vi pratar om allt :) Nu tänkte jag kolla på beck fast det är reklam just nu. Nej nu började det :D Nu ska jag fixa mig och krypa ner i sängen och kolla på det :D

PussPuss

/Fiia


Haha den här grejen är bra att rensa ogräs med om man har ont i ryggen :P
eller lite bättre än en sån där så man får sitta på knä.


Fått jobb :)

heeeeeeeeeeej :)

Haha jag har fått ett jobb för att tjäna pengar till stockholms trippen. Jag ska städa hemma hos min gudfar, 50 kr i timmen, och jag ska verkligen STÄDA. Tror inte han har städat ordentligt sen han flyttade in och jag tror han nästan alltid har bott i den där lägenheten. Eftersom jag går vård så har jag ju inga problem med sånt där, bara om det är massa spindlar :S Men får ha dammsugarn i närheten så jag kan dammsuga upp dom så äcklena. Ahh nu ska jag bara samla mod till att fråga Nenne (hon som bor i sthlm) om vi får låna hennes lägenhet från lördag till söndag eller måndag.  Vet liksom inte va jag ska säga, har inte pratat med henne på jätte länge :/  Mamma säger att jag inte får smsa för att det är oartigt. Men asså åhh.  Vi måste ju ta oss iväg, emelie och jag kan ju inte bara sitta hemma. :)

PussPuss

/Fiia


Pappa i vitt, Gudfar Doe i svart :)

Sommarlov eller fängelse?

Tjooo!

Jag och emelie pratar om att åka te sthlm och kanske kolla lady gaga, Som vi pratat om länge men nu är det seriöst. Emelie måste tusan få åka, hon har ju inte vart iväg nånstans den lilla stackarn <3. jag har i alla fall vart i ystad en vecka. Men jag tror det ser mörkt ut från emelies håll, hennes mamma vill inte ge emelie sina pengar. Jag blir så ARG!! det är hennes pengar för tusan!! asså ska vi sitta här i stan och inte göra ett piss?  Jaah emelie va roligt vi har här i baggetop och vingåker. Juste jag får ju inte snacka skit om vingåker, haha det töntigaste jag har hört, jag får säga vad jag vill om min hemstad. Men då kanske jag får säga att jag hatar mitt liv då? eller det kanske jag inte får??

PussPuss

/Fiia


Haha sorry jag va tvungen ;)<3


Värdelöst

hejsan svejsan!

Har kommit in i en depperiod, allt känns värdelöst :( Har en stor klump i halsen och magen. Vill gråta men det blir ju inte bättre för det. Vet inte vad jag ska göra.  Ahh och jag har inte en enda aning om vad jag ska göra i vingåker heller, hatar vingåker!!!!! Bläää jag vill verkligen här ifrån, det bara kryper i kroppen på mig. Nån som vill hitta på nåt med mig??

PussPuss

/Fiia


På utsidan ser jag ut att må bra, men insidan mår skit!

Då var sminket borta

Sovgott :)

En sak som är konstig är att när jag va i Ystad fick jag helt plötsligt jätte fin hy, jag va inte torr, det sved inte när jag smörjde mig och jag hade typ inga finnar, fast det är sällan jag har. Men nu när jag kom hem så fick jag dålig hy igen :( det svider och jag är lite rödflammig :O varför? är det bätte luft där nere eller? Aja det är bara bra, ett skäl till varför jag borde flytta dit ;)

PussPuss

/Fiia


Innan sminket försvann ^^ va musklig jag ser ut, fast kanske är för jag är
musklig ;) grr


Hejdå vi kommer ses igen

Heeejsan!

Idag åkte jag in till stan sen drog jag till Kjell, för sista gången. Är nog bra. Men vi kommer fortfarande ha kontakt, det vet jag. Ahh jag höll på att missa bussen så vi sprang jätte fort. Hade inte så bra kläder för det (Klänning). Ahh jag hörde att kjell sa till sin mamma att dom skulle kolla på film tillsammans, den hette Cinderella man. Tyckte den lät jätte bra. Den började nu kl 9, ahh och det första jag såg va en boxningsmatch. Haha att jag inte fattade att det va nåt sånt där. Aha va ska man kolla på nu då? Tråkiga äckliga vingåker!!!!

PussPuss

/Fiia


Väntade på att pappa skulle hämta mig hos mamma, Hade för mycket väskor
med mig så jag orkade inte bära dom enda hem. Men pappa råkade glömma mig
så jag fick vänta ett tag o se dum ut ^^


Tog ett kort i väntan på pappa


Väntar på bussen


Trååk




Satt i stan en timma själv. Hur tråkigt som helst


Katrineholm är typ lika roligt som vingåker.




3:e bilden på min fot/fötter, haha vet inte varför jag tar kort på dom
är nog för att jag har så fiba skor.

Fixad

Hej igen :)

Nu har jag fixat ögonbryna, va ett tag sen. Sminkad och helt klar :) sköönt. Neeeh jag vill åka nånstans med mina Änglar. Saknaaar dom <3<3

PussPuss

/Fiia


Hahha inte färdig sminkad, men ögonbrynen är klara :)


Klaar

Tillbaka i verkligheten

Godmorgon!

Ahh har vaknat ca 5 ggr inatt, har verkligen sovit dåligt :( Och jag vet varför. Det är för att jag är tillbaka här i Vingåker. Jag vet hur allt fungerar och hur tråkigt det är att bo här. Vaknade typ vid 10. Täcket hade klibbat fast sig på kroppen, VARMT. Gick upp gick på toa (som vanligt) Sedan öppnade jag fönstret (rätt så vanligt) Gick in i garderoben och tog fram kläderna jag ska ha på mig idag (som vanligt) Sedan gick jag till köket och gjorde två rostade mackor med smör på (jätte vanligt) och nu sitter jag i sängen och smular ner och kollar på tv som jag alltid gör :/ asså vilket liv man har. Känner mig som en robot, jag vet vad som ska hända, allt går som i en ordning.! Liksom i Ystad va allt annorlunda, där visste man inte vad man skulle göra för det fanns så mycket att välja på :) Ahh en sak som är klar är i alla fall att jag ska flytta dit sen. Guuud va jag längtar. Aja måste sluta drömma, det är långt kvar tills dess. Ser utt att vara rätt fint väder, men det vänder väl snabbt. Bara för att jag ska ha klänning på mig. Neeh nu ska jag fixa mig.

PussPuss

/Fiia


Hemma

Hej igen!

Happ då va man hemma i Vingåker igen då. BLÄÄ!! Har nyss packat upp allt ur väskorna. Nu sitter jag här i sängen och vet inte vad jag ska göra. RASTLÖS! Vingåker är så dött, Fattar inte ens hur nån vill bo här. Fast egentligen så är hela sörmland bara piss. Nepp mitt liv tillhör skåne, det är där jag hör hemma. Så det blir att flytta dit sen. Mamma och jag har redan pratat lite om det. Hon tycker det är as bra om jag flyttar ner till Ystad sen för då kan dom bo hos mig sen när dom ska dra ner dit. ;) Ajaa det är i alla fall fint väder här i skitåker. Jonas har lovat att komma och hälsa på i Vingåker sen när han tagit körkort, wiihu.

Vet inte om jag ska sova hos mamma eller hos pappa inatt. hatar att ha bestlutsångest. Blir nog att sova hos mamma, min rygg behöver den här sängen. Visst har fått en ny säng hemma hos pappa men jag får ont i ryggen av den. Åker till pappi imorgon istället. Eller neeh jag vet inte :( åhh hatar det här. Helst av allt vill jag sova i Ystad :( ca 365 dagar dit, Nästan 500 ju! eller hur Emelie? xD



Då va sagan slut

Heejsan :)

Som ni kanske fattat så ÄLSKAR jag Ystad och skulle helst vilja stanna där för alltid, men det går inte. Nu är veckan slut. Just nu sitter jag i bilden påväg hem, vet inte riktigt vart vi är men vi är en bit förbi Jönköping. Vi stannade i Jönköping och åt. Sa hejdå till Jonas imorse, usch va jobbigt det va. Han va en person jag verkligen tyckte om eller jag tycker fortfarande om honom :) Samma humor. Ahh kanske åker ner nåt lov. Kanske kan flirta in mig hos Mammas faster :)

Igår så åt jag middag med la familja på bryggerit. Det va skit god mat :) Jag åt liten lövbiff hette det. Efter vi ätit så gick jag på fest med Jonas ^^ haha va ju inte lätt att höra vad alla sa. Men dom va trevliga. Träffade en tjej där som hette Johanna, jätte trevlig. Ahh kom hem typ vid två. uppp vid 9 imorse, tookstädning, men som vanligt så gjorde jag fel. Äsch.

Skriver mer imorgon eller kanske ikväll vem vet ^^

PussPuss

/Fiia


Challe har köpt nya brillor så jag lånar hans ^^


Klädd inför kvällen


My name is Bond, James Bond ;) neeh jag heter faktiskt Sofia Nyberg


Godaste cidern jag druckit ;) MUMS


Charlie och Nisse


Älskade Mammi :)


Min mat ;)


Mamma och Nisses mat :)


Challes mat :)


Den här smaken va ännu godare. Granatäpple


Mums Mums :)


Hejdå lägenheten i Ystad.

Trasiga :(

Heej!

Vaknade imorse av att mamma kom in och sa att vi skulle äta frukost nere på stranden. Va helt borta när jag vaknade. Sen när vi kom dit så skulle dom fika och inte äta frulle för det hade dom redan gjort :O asså snällt. Ahh sen så skulle dom ligga och sola fast det blåste skit kallt. Jag va as hngrig och frös massa så jag va inte pigg på att ligga på stranden, jag ville bara hem och äta. När vi kom hem så åt jag upp resterna som va kvar av pizzan. Sen drog jag ner på staden. Hittade massa saker. Sen så har jag tagit lite kort på ystad också. När jag gick på stan med challe så kändes det som att min klacka satt löst och när jag kollade så hade klacken gått av :( asså shit hur kan en sån klack gå AV?! Är faktiskt ledsen nu för det va mina favorit skor. Och ny om klackade! Aja köpte nya skor. Men sen när jag testade dom så var dol alldeles förstora. ASSÅ otursdagen idag då. Men jag gick och bytte dom, visst dom sitter lite tight men det får man tåla om man vill va fin. Nu sitter jag själv här i lägenheten med hög musik. Dom andra kollar på bio, jag följde inte med för jag tycker inte om att kolla påå bio. asså tänk mig sitta still i typ 2 timmar och bara glo och lyssna på folk som tuggar med öppen mun, NEJ tack ^^ Väntar tills den kommer på dvd eller nåt ist. Neeh så nu ska jag packa ihop mina saker för imorgon så åker vi hem :'( usch ja vill inte. Jag trivs så himla bra här ju. VILL INTE!!!  Sen när mamma och dom kommit hem så ska vi gå till ett jätte fint ställe och äta mat ihop. Och självklart så ska jag beställa en cider bara för att se vuxen ut, Tihihi :) och för att mamma tycker det känns lite obehagligt ^^ Får se om jag kanske följer med Jonas på nån fest sen. Vet inte hur det blir med det. Men ska i alla fall träffa honom sen :)

PussPuss

/Fiia


Stranden :)


Bleka ben xD


På väg ner mot stan


mys :)





Kolstret :)






Tog en bild medans jag stod i bankkön


Väntade på challe ^^






Skor H&M 198:-


tröja/blus Lindex 79.50:-


Tunika Lindex 79.50:- fast fick den gratis för det va ta två reaplagg betala för
ett ;)


Linne H&M 98:- Hahha asså shiit va muskliga ben man har då xD FETT

Trippeltång

Hejsan

Har inte använt min trippeltång på jätte länge nu, men hade med den hit till Ystad och nu hade jag inget att göra så jag tänkte att ajg kunde testa den. Det blev faktiskt rätt fint, om man tycker pudlar är fina xD Har fått längre hår så det såg lite finare ut nu än när jag hade kort hår :) Har dessutom ätit för mycket, fast jag inte ätit så mycke. Mår pissilla :/ blää. Haha neeh nu sitter jag och kollar på Toon disney, Kim Possible :)  as bra ju.

Neeh skriver kanske nån rad imorgon, ska försöka dra ut och ta massa kort :D

PussPuss

/Fiia


Dålig bild

Hamnen

Hej

Jag skulle ut och leta klänning men tappade lusten. Jag gick till hamnen istället. Det va skönt att sitta där och bara tänka eller det kanske va så att jag inte tänkte på nåt. Jag satt bara där och kollade på båtarna och på alla förvirrade människor. Glömde förstås att ta med en tröja och det blåste as mycket där nere. Efter att jag setat där ca  20 minuter så fick jag sms från jonas, så han kom dit och sällskapade mig lite :) efter det så tog vi stadsbussen hem till honom, Det kostade bara 9 kr i katrineholm kostar det 11 kr ^^ Vi kollade lite på tv och jag satt och nös massa (pälsdjursallergiker). sen så skulle jag hem för mamma och nisse ska ha sin myskväll ikväll som dom alltid brukar ha. Så Jonas sällskapade mig en bit sen så gick jag själv. Helt sjukt att jag hittade hem själv ^^ När jag nästan va hemma så ringde jag Challe för vi skulle gå och köpa pizza :) Den va verkligen as god. MUMS. Nu sitter vi här och kollar på tv. 2 ½ men. Senare så ska Jonas komma hit :D
 
Har lagt in några bilder från mobilen :)

PussPuss

/Fiia


Klostret i Ystad :)


Torget


Hittade värsta skorna :)


Kyrkan


Krogen med mamma <3


Älskar dig mamma <3


Sen när vi skulle hem från krogen så stannade vi på en annan, och där va
cidern slut så jag fick en drink. Apelsin och sprit. BLÄ. MInnen.


Godaste pizzan jag smakat. Hawaii ;)

2 Dagar kvar, JAG VILL INTE HEM!

Hejsan svejsan

Jag är så dålig på att skriva här nere men jag är igång och gör saker hela tiden. usch två dagar kvar tills jag åker hem :(
Jag vill verkligen inte åka hem från paradiset och hem till helvetet! Jag ÄLSKAR ystad och allt som har med ystad att göra. Det är här jag vill bo och ha mitt liv. Fast då skulle jag ju vilja att mina änglar fanns här också.

Igår: Igår va jag med Jonas. Han skulle leta skor så vi gick genom hela ystad och letade. Men dom han ville ha fanns inte i hans storlek. Efter en stund så sket i vi att leta skor. Han köpte ett linne och t-shirt inne på MQ, as snygga och det va REA. Sen letade vi efter ett vax i hela Ystad men det va slut. Efter det så gick vi hem till mig och kollade på tv och sånt ;) Vid halv sex så ringde hans mamma och sa att det va mat så han åkte hem. Sen satt jag hemma och gjorde ingenting. VEfter 11 nån gång så kom jonas och hans kompis Odd och satte sig utanför mig och snackade lite. Sen vid halv ett så drog dom vidare och jag gick in och sov.

Idag: Idag vaknade jag vid 11 och så kollade jag på min mobil, Hade fått sms av Emelie, det stod "åker nu :) Puss" Hmm fattade nada ^^ Ahh nu har jag nyss ätit frukost. Funderar på att gå ner till hamnen och sätta mig och bara tänka, Nåt som jag inte gjort ordentligt på väldigt länge. Och det är perfekt att gå ner till hamnen, sveriges finaste plats. Senare ska jag va med Jonas :D Han ska få min godispåse för det godiset som finna kvar tycker jag inte om :P
 
Nu blev det ett långt inlägg :P

PussPuss

/Fiia


Godispåsen jonas ska få :)


Jonas :)

Mys med mamma <3

Hejsan svejsan ;)

Idag så gick jag med lilla familjen ut till ett ställe där det fanns lite olika affärer på samma ställe. Men det SÖG! Aja sen gick vi ner till stan (ystad) och åt lite. Mamma och jag köpte nån slags pastarätt, As gott. Niss köpte nåt från thai och challe köpte lökringar. Efter det så gick jag och mamma på en shoppingrunda. Mysigt som tusan. Först hittade jag en tjocktröja från JC för 199:-, sen ett par jeans från Boston 340:- och sen en tröja från Uno´s för 199:- as snyggt. När vi hade shoppat så gick jag mamma och nisse och skulle köpa mat. men allt till maten fanns inte så nisse fortsatte hem och jag och mamma gick om skulle handla resten. När vi handlat lite inne på konsum så bestämde vi oss för att gå till en krog och sätta oss. Så mamma beställde en öl och jag en cider, Jättegod. Sen så skulle vi går förbi en tillmataffär fär vi hittade inte allt vi skulle ha till maträtten. Och när vi gick förbi ett ställe frågade mamma om vi skulle in dit och beställa nåt också, Klart jag va på :) men när vi kom in så va cidern slut så jag skulle få en drink istället, sen när jag fick den så va det en Apelsindrink, asså sprit och apelsinjuice. BLÄÄ 18 årsdagen. Men det va mysigt att sitta där och bli lite ljummen :D Juste simone ringde. Det va så skönt att på hära hennes röst <3 saknar er mina änglar. Emelie ringde på dagen också så jag fick höra hennes röst med. <3 Nu sitter jag och kollar på American Pie med familjen :D

PussPuss

/Fiia


Nya jeansen och nya tjocktröjan :D


Nya t-shirten :D

Shopping

Tjohoo :)

Gick ner på ystad i förmiddags och skulle shoppa lite. Men fösrt skulle vi träffa mammas kompisar här och äta med dom, men innan vi skulle äta så ville dom in på en bokhandel och det ville ju inte jag ^^ så jag gick in på lindex och hittade en bikini jag velat ha länge, men har inte funnits i min storlek :D så jag slog till och köpte den. Sen gick vi och åt pizza. Men jag fick inte i mig så mycke, vet inte vad som har hänt men efter varje måltid så mår jag jätte illa, speciellt på morgonen. Men aja :) Efter vi hade ätit så drog jag med mig bror och gick och kollade i affärer. Han hittade en skjorta. och jag hittade saker men är för snål. Sen när vi skulle in i en skoaffär så tog min bror sig på huvet och sa " juste nu vet jag vart dom är" så hade han tagit av sig sina solglasögon i en provhytt, men som tur va så hängde dom kvar där inne. Sen drog vi in på H&M och där fanns det lite saker men det va två idiot ungar som spran runt och va dumma i huvet men föräldrarna sa inget. HATAR SÅNT!!! Aja där inne så hittade jag en dipliner. sen va jag så trött så vi gick hem :D Somnade en stund, skönt som tusan. Just nu åskar det och regnar :/ blää jag gillar inte åska. Ahh snart ska jag träffa Jonas.

PussPuss

/Fiia


Det är inte lätt att ta kort med camen xD


Måndag

Tjoflöjt

Jag vet att jag vart dålig på att blogga men har inte haft nåt att skriva om. Ahh jag vaknade för ca en halvtimma sedan. Men idag är det MÅNDAG och det betyder att alla affärer är öppna :D Jag och bror ska ner på stan sen och kolla om vi hittar nåt skoj. Men just nu ligger han och sover, likaså mamma och nisse :P det är bara jag som är vaken just nu. Ahh juste, jag har glömt hälften av mina saker hemma i vingåker så jag har ungefär bara klänningar med mig :S Men idag ser vädret skapligt ut. Solen är framme då och då :) Neeh skriver mer sen när jag kommit hem, då ska jag ta kort på det jag köpt, OM jag köpt nåt. Brukar oftast va snål ^^ Neeh som sagt skriver se.

PussPuss

/Fiia


En aning nyvaken ^^

Ystad :)

Heeeeeeeeeeeej

Vi åkte från vingåker kl 12 och va framme i ystad halv 8. Det gick faktiskt bra att åka bil, challe och jag bråkade inte en enda gång :) När vi kom fram så började vi packa in alla saker. och jag och min bror ska dela rum xD hahaha. Och golvet knakar jättemycket men stället är jättefint. Runt 11 så gick jag och träffade Jonas och Jacob. Jag hade jättekul, kände mig rätt hemma när jag va med dom :) Neeh nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Men hör av mig vart efter det händer något :D

PussPuss

/Fiia


En liten bild på hur det ser ut :)

SMINK <3

Heej,

Försökte sminka mig som min IDOL Christina Aguilera <3 Jag blev faktiskt rätt nöjd men får inget bra kort på det :/ Men här är ett kort på henne i alla fall.

PussPuss

/Fiia


Så vacker

Packat

Tjooooooooho

Nu har jag packat ner det mesta, utom det jag ska använda ikväll/imorgon. Ahh jag är ju expert på att packa förmycket asså :/ Jag fick den största väskan att packa i och den är proppad, sen har jag min blå bikbok väska FULL, sen har jag en slagt påsväska som är fylld med saker, och så har jag med min data. Fick låna en sån där dongel av Fia (pappas sambo) TACK! + min handväska ^^ Det är FÖR MYCKET egentligen. Men men. Nu ska jag snart fixa mej, och smart som jag va så packade jag ju ner alla klänningar som jag använder längst ner i väskan så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig nu. Får väl ta nåt skräp. Party ikväll, aah jag är inte taggad men kommer bli när jag träffar emelie. Hon är ju alltid på party humör och det smittar liksom av sig :)

PussPuss

/Fiia


Min packning + lite saker som inte är nedpackat ^^

Nya bilder :)

Heeeej

Nu är jag superglad, jag har  typ haft min mobil ett år nu och jag har inte lagt in bilderna från mobilen förns nu :D Jag har massa roliga bilder nu.

PussPuss

/Fiia
















Hmm drömmar

Godmorgon :)


Pappa och dom kom hem runt kl 00.00 inatt. Usch va trött jag va, jag kunde knappt hålla ögonen öppna. När jag väl gick och la mig så gnisslade sängen så mycke att jag höll på att bli galen. Och när jag väl lagt mig till rätta så fick jag sms. Kommer inte ens ihåg om jag svarade, men tror vi sms:ade lite ^^ Drömde jätte konstigt inatt asså. Jag hade stallt klockan på 09.00 så jag skulle kunna börja packa och sånt. Det tog en halvtimma ^^ sen gick jag ner och åt frukost. Och nu sitter jag här :). Ska nog gå till mamma efter lunch och packa kart allt, Sen vid kl 18.00 så åker bussen in till stan och där blir det party, wihuuu.

Imorgon bär det iväg. Men måste få krama kjell och simone innan jag åker känner jag :/ får se om kjell ska in till stan ikväll. Simone bor ju redan där så henne är lätt att fåtag på :D <3<3

PussPuss

/Fiia


Barnvakt <3

hej igen!

Nu har Linnea äntligen somnat, men sötnosen Lovisa håller fortfarande på att lallarunt här ^^ Meen aah va ska man göra hon får väl gå runt här och va söt då <3

PussPuss

/Fiia


Lovisa <3

Älsklingar <3<3

Tjohooo

14.15 gick bussen hem från katrineholm :) Jag har haft jätteskoj medn flickorna, vi är så busiga ;) tihihi. Köpte en slags byxdress, typ jeanstyg. Det va tubtop upptill och kortbyxor typ, men när jag kom hem så testade jag den men det kändes inte alls som min stil, eller den passade inte mig iallafall så Fia så lämna tillbaka den på måndag :) När jag kom hem så hade fia köpte en BH till mig, jättefin. (JÄTTEROSA). aah. Juste ikväll ska jag vara barnvakt till sötnosarna för pappa och fia ska gå och äta middag. Sen ska jag försöka leta upp nåt jätterosa nagellack. Nehh du har jag inget mer att skriva. Ystad om 2 dagar ;)

PussPuss

/Fiia


Från Cubus

Klippa eller inte?

hejfnutten

Jaah igår klippte ju simone sig och då blev jag sugen på att också klippa mig, fast inte lika kort :) Jag har en liten fundering. Fast jag vill både få långt hår och göra nåt annat :/

PussPuss

/Fiia

Ni kan ju kommerntera vad ni tycker om frillan (till höger)


Seg uppdatering

tjaaaa

Nu sitter jag hos simone och kollar på när hon färgar emelies hår och simone har också färg i håret. Simone har kapat håret. så jäkla snyggt <3<3 snacka om att bli sugen på att klippa nån frilla. Vi gick till willys och köpte lite behövliga grejer efter att simone hade klippt klart håret. får se vad kvällen bjuder på.

I söndags så klippte jag häcken hemma hos pappa :) kan ju säga att jag fick träningsvärk i armen dan efter, haha otränad ^^



Igår så städade jag fias bil inuti. och så dammsög jag lite i stora bilen. ska tvätta bilen nån dag också :) sen så lekte jag typ med lovisa hela dagen <3

idag vaknade jag vid kl 11, och så fixade jag iordning mig och när jag kom ner så va maten klar. när jag satt och åt så fick jag sms från emelie, hon sa att bussen gick vid 12.40 in till stan. aah så vid 4 så gick vi till frissan :) juste jag köpte en ny foundation också. neeh nu får vi se när jag skriver nästa gång.

PussPuss

/Fiia


Ojdå

Heeeeeej :)

Har varit lite seg med att vara uppdaterad, men känns som jag haft saker att göra hela tiden.Idag vaknade jag vid tio och va klarvaken. Satt och kollade på MTV ett tag. Sen har jag liksom inte gjort så mycket mer. Åt nyss mat. Och när jag satt där och precis ätit klart, så flög det ner nåt äckligt djur i knät på mig, jag tror det va en stor skalbagge. Aah det är väl det som har hänt hittils. Vet inte vad jag ska göra idag faktikst. Men jag skriver när jag vet.

PussPuss

/Fiia


Gammal bild från när jag va brunhårig ^^

Söndag

Heeeeej!

Usch jag hade jätte svårt att somna i natt :/ va jätte snorig, blää. Jag låg och va lite halv vaken, men kvart i 10 fick jag ett sms och flög upp och blev jätte pigg. sen gick jag ner och åt frulle. Efter det så fyllde jag på min mobil. sen gick jag upp till min kära dator igen :) Jag hörde att mina kära småsyskon höll på och hoppade studsmatta så jag gick ut och hoppade en stund med dom. Mina gullegull ungar <3 Har ingen aning om vad jag ska göra idag asså :/ eller jag ska ju ut och gå :D

Hörs senare.

PussPuss

/Fiia


Haha jag satte i mitt löshår i lovisas hår en gång^^ Älskade unge <3

Nej Nej Nej!!!

Tjosan!

Ahaapp, jag hade inte haft smink på ca 3 veckor och min hud började faktiskt bli rätt bra, men nu senaste veckan har jag börjat använda smink igen och min hy har blivit sämmre. Det svider so tusan när jag smörjer mig. :( buhuuu. Så denna veckan ska jag försöka hålla mig från mitt älskade smink. Får se om det finns några frivilliga som vill bli sminkde annars så blir jag väl galen utan att få sminka.

Jag har ju fått en säng nu :) innan har jag ju sovit i en bäddsoffa (ca 1 år tror jag). Min rygg kommer att älska denna säng. Allt är bättre än den där hårda bäddsoffan iallafall. Tack tack :D

Neeh nu ska jag nog test ligga sängen. Hörs imorgon ;)

PussPuss

/Fiia


Helg

Hejsan :)

Har inte kunnat skriva nåt, för jag sov hos kjell inatt (Y). Gud va glad jag blev när jag såg han vid tåget. Har varit utan min vän i en månad. Han bjöd mig på pizza. mums. sen så åkte vi hem till honom och kollade på lite film. Vaknade till på natten/morgonen av att det spöregnade sen somnade jag om och när jag vaknade igen så va det sol :/ skumt väder. Åkte hem vid kl 16. och va hemma vid kl 18. Kom hem ovh åt pizza (igen). efter det gick jag hem till min lilla mammi som hade lite fest :) fast jag skulle bara hämta saker, för denna vecka bor jag hos pappa :D Asså jag är ju inte konstig men jag gillar faktiskt sommarkrysset :D

1 vecka kvar sen drar jag till ystad <3

Vill bara säga att Gitte Vitikainen (Kjells mamma) är helt underbar, en helt otroligt stark kvinna :)

PussPuss

/Fiia


Ful kant vid tröjan men det är mina byxors fel :/

FREDAG <3

Hej alla glada och tjuriga :)

Idag är det fredag herre min gud. Somnade inte förns 5 inatt också, och vaknade kvart över nio, JIPPIE.
men vid halv 11 så tänkte jag att jag sätter alarmet på 12 så kan jag gå upp då, så får jag lite sömn iallafall :D
Nu sitter jag här med nudlar (igen) i knät. Eftersom det är fredag så har jag ju kycklingsmak på nudlarna. Mamma kom nyss och sa att dom skulle åka in till stan, asså vilken tur jag har, jag ska ju till stan så jag åker med dom. skönt då kan jag spara lite pengar. :) för idag ska ju jag till Kjell. Han har lovat att bjuda mig på pizza, MUMS! Ska se om jag kanske hittar nån fin klänning. Men den risken är ju inte så stor ifall man är i Katrineholm ^^. Imorgon är det en vecka kvar tills jag åker till YSTAD <3

Har faktiskt snygg stil idag tycker jag, jag hinner tyvärr inte få nåt kort på det men det kanske kommer. men jag har iallafall. Vit skjorta (ej nersoppad i byxorna) svarta jeansleggins. Håret i en knut på huvet och mina illrosa örhängen. Lite snyggt med örhängena som bryter lite. Sen ska jag såklart ha mina snygga gladiator skor (med klackar).

Hörs väl imorgon, om inte senare idag :)

PussPuss

/Fiia

Lilla jag


Veckans utseende

Hej igen!

Satt och samtalade med emelie (jordgubbe.shedevil.se) på msn, båda hade jätte tråkigt. Då kom emelie på att vi kunde sminka oss. Så hon bestämde att vi skulle sminka oss färglatt. så vi satte igång och mixtra. Jag hittade inga roliga starka färger. Så det fick bli, Rosa/lila/blått.  Tog blider äver idag. jag tycker det blev lite coolt faktiskt.

PussPuss

/Fiia


Med foundation


Ljusrosa i ögonvrån och
under ögonbrynet


Lila på ögonlocket, från slutet
av det ljusrosa, till slutet av
locket.


Mörkblå skugga längst ut
på locket.


Kajal på övre fransfästet
Och under ögat.


Blå kajal innanför ögat


Mascaran är på och det är
Klart :D


Ahh det syns ju inte så bra

FUNDERAR

Juste nu kom jag på en sak jag skulle göra. Jag blev sugen på att sminka mig lite sen för att liksom ha nåt att göra. Är det nån som har nåt förslag på färger? eller något sånt? skriv gärna en kommentar.

PussPuss

/Fiia

Regn, regn och åter regn!

Tjosaan!

Fyyy tusan vilken hemsk daaaaag..! I natt så somnade jag typ vid kl 5, usch ja kunde bara inte somna. ahh vaknade iallafall kl 1, fast jag deppar inte för det för vädret är ändå inte fint. Känns liksom bara hopplöst att gå upp tidigt när vädret ser ut som det gör. Nyss gjorde jag lite nudlar, jag va egentligen inte sugen på det och inte hungrig heller, men om jag inte äter nu så kommer jag få jätteont i magen sen istället. Blir väl att sitta framför datan och häcka som vanligt dessa dagar.

PussPuss

/Fiia


Dagen Outfit


Mina nudlar med smak av biff fast jag kryddade på med lite curry också ^^


Ut och gå :)

Heej igen,

Nu ska jag snart ut och gå, och då kommer jag se ut såhär hahahahahahah


Sommarrosa :)

Tjofadderullan :)

Blev så sugen på att sminka mig nyss, så jag drog fram mitt smink och kollade lite färger, så det blev rosa. Det är ju så somrigt. Tog kort vart efter. så här kan ni få se min rosa sminkning.

PussPuss

/Fiia


Utan foundation


Med foundation


Med  vit skugga i ögonvrån


Ljusrosa skugga på ögonlocket
från slutet av det vita. Och
rosa under ögat.


En mörkrosa/lila skugga
längst ut på ögonlocket.


Brun eyeliner, på franslinjen
och ett streck under ögat.


Böjt ögonfransarna.


Lite färg på ögonbryna,
och på med mascara.


Såå nu va det klart :)



På med ett ljusrosa
läppstift/läppglans så blir
det jätte fräscht.

Avklarat

Hejsan :D

Nu har jag nyss kommit tillbaka från läkarstation med challe. Det gick jättebra. Och läkaren tyckte jag va snäll som följde med min kära bror. Han sa att challe borde bara stolt över att ha en sån syster som mig :D Blir man inte lite glad då? JOOO det blir man. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, men kommer leva på den där komplimangen idag iallafall. Känner för att sminka mig lite sen, det va så längesen.

Skriver några rader sen,

PussPuss

/Fiia


En glad Fiia :D Lite fejkat kanske ^^

Läkarstation 14.15

Heeeeeeeeeeeej!

Idag vaknade jag vid 8 av att mamma kom in och pussade på mig, dom hon brukar göra innan hon går till jobbet <3 Fast jag somnade om igen. runt 10 eller vad den va så vaknade jag av att Mattias pratade högt och sa att det fanns mat i kylen, så jag sätter mig upp och skriker OKEEEJ. Fast sen så förstod jag att han pratade med Charlie xD hahahah. Ahh sen gick jag iallafall upp och åt frukost (två smörgåsrån) MUMS. Sen så tog charlie och jag en promenad. Medans vi gick så ringde challes mobil, sen fick jag telefon, det va pappa han undrade om jag kunde följa med Charlie 15 år till läkarstation. Inte för att han är rädd eller nåt. utan för att han är så glömsk och glömmer det man har sagt för typ 2 sekunder sedan. Så jag ska följa med och lyssna på vad läkaren säger sen ska jag ringa pappa och berätta det xD.

Snart är det fredag, och då ska jag va med kjell :) har saknat honom. puss på det.

Neeh skriver mer sen.

PussPuss

/Fiia


Larviga filmer= <3

Hejsan!

Nu sitter jag och kollar på en såndär larvig film, såna som jag älskar. Tror den går på 3:an. Handlar om en mamma som är 40 och blir kär i en kille på hawaii som är 27 år :) åhh mysiga filmer är såå mysigt.Man liksom drömmer sig in i filmen och låtsas att det är en själv. Haha jag brukar alltid göra så. Känna mig som den som filmen handlar om. Ahh jag vet jag är lite knasig.

Hörs kanske senare.

PussPuss

/Fiia


Heather Locklear, hon som spelar huvudrollen i filmen ;)

Behöver rensa

Hejsan!

Haha gick in i mitt rum och råkade trampa på mitt smink som låg på golvet xD Jag hälde ut mitt smink på golvet igår för att hitta sakerna jag skulle ha när jag skulle sminka mig som en fjortis igår. Hahha och det där är typ minde hälften av det smink jag äger. Herregud jag behöver nog rensa. Kommer ihåg att jag räknade alla mina läppgland en gång och fick det till 63 stycken. hmm. Neeh behöver nog rensa och köpa nytt. Fast ja ska nog köpa nytt smink när jag åker till Ystad :)

Juste Emelie och jag har kommit på att vi ska sminka oss i olika stilar varje vecka. Så dom olika stilarna kommer ligga under kategorin "veckans utseende" fast vi är bara uppe i ett utseende hittils, men det kommer bli fler.

Hörs senare.

PussPuss

/Fiia


Tyra Show

Hej igen!

Nu har jag precis fått i mig lite nudlar och nyss ringde Sofia (pappas sambo) och bjödöver oss på fika. Jordgubbar och glass ;)  MUMS. Men måste vänta en stund innan jag går, för mattias skulle åka iväg och fixa en grej, och det ska komma nån gubbe och kolla på våran markis som gick sönder en dag när det blåste massor :/ Neeh ja struntar i fikat kom jag på. Jag väntar på markussnubben istället :D vi har ändå glass hemma.
Förövrigt så sitter jag och kollar på Tyra show. Jag gillar Tyra, hon är sig själv och inte sådär äckligt pinnesmal som alla andra modeller. Puss på det.

PussPuss

/Fiia


Trött

Hejsan.

Usch va jag är trött, känns som jag inte sovit på flera dagar. Känns som att denna dag är den tråkigaste någonsin. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kände att jag blev sugen på vitlöksbröd helt plötsligt ^^ Får se vad som händer denna dag. Ska nog ta en promenix ikväll. 

Snart Ystad :) ska bli skönt att komma ifrån vingåker asså. Skriver mer sen om det händer nåt.

PussPuss

/Fiia

PANIK!

Hejsan!

Jag har alltid min data på på nätterna, så jag kan ha mysik när jag sover. Jag vaknade till vid 7 och då va datan igång och den spelade så fint. Men så vaknade jag vid halv 10 och datan var helt tyst och svart. Jag tänkte att det bara hade stänkt av sig så jag tröck på " sätta igångknappen" men inget hände. Det var helt svart. Så jag tröck in batterisladden lite men det hände i alla fall inget. och då såg jag att batterilampan blinkade, så jag följde batterisladden och såg att den hade hoppat ur. PUUUH. Stackars min dator, den va ju jätte hungrig på batteri. Men nu går den som en dans igen.

PussPuss

/Fiia


Natt

Oj nu är det sent.

Nu är lilla jag jätte trött + att jag har huvudvärk.

PussPuss

/Fiia



Vi är Fjortisar ;)

Nej men hejsan bloggen.

Ville bara lägga in en bild på mig och min lilla Bästis Emelie. Vi älskar fjortissmink. Åhhh det är så fint med foundationläppar. Våran värld är fantastisk, vi älskar rosa och våra blonda hår. Våran favorit sysselsättning är att ta kort på oss själva, och verkligen visa hur snygga vi är. Ahh tänkte vara visa hur snygga vi är dårå ;)



Emelie, min snygga bästis, åhh vad vi älskar våra liv <3<3<3


Ahh och det är jag dårå. Åhh jag är så snygg.

Dags för kvällis

Hejsan svejsan

Jahapp då får vi se när jag somnar inatt då, råkade somna till en stund ( nästan 2 timmar). så nu lär ja va pigg inatt. Nu har jag gjort mig lite kvällsmat  som består av, En rostad macka (Inte rostbröd, blir jättehårt när man rostar det brödet). Och en skål med vaniljyogurt med färska jordgubbar i :D mumsfillibabba.

PussPuss

/Fiia


Ahh min cam är ju inte den bästa ^^ ser godare ut i verkligheten

Silver/Blå

Heej :)

Endel vet ju att jag gillar smink, så jag tänkte lägga ut lite bilder från en silver/blå sminkning som jag gjorde en gång. Min dröm är att få jobba med smink :) Kanske inte är så roligt att läsa/kolla på men har inte så mycket att göra ^^

Lägger in  nåt lite mer intressant senare.

PussPuss

/Fiia



Utan mascara


Utan mascara


Med mascara


:)


Klaart

Smörgåsrån <3

Hej igen!

Guuud va gott det är med smörgåsrån med smör på. Skulle tusan kunna leva på det. <3 Tror jag har ätit 4 st nu.
Ikväll så ska jag försöka gå en promenad. Och så ska jag börja med mina situps igen. Åhh jag va ju i bra form ett tag jue!!

PussPuss

/Fiia


Dålig bild men det är ett smörgåsrån som jag har tuggat på xD

Härlig känsla xD

Tjosan i trosan

Jaah idag så vaknade jag kl 11 av att mattias sa att det va dags att vakna. Idag skulle vi göra fint för det kommer besök som ska fira mattias, Typ hans föräldrar. Så jag och bror fick olika uppdrag, Jag fick städa toaletterna som jag är BÄST i världen på, tack vare skolan. HAHAHAH. Och bror fick damma och sånt. Asså åhh vilken härlig känsla det är att få städa toaletterna, nästan så man drömmer sig tillbaka till praktiken i 1:an och 2:an. Fast det är inte lika illa att städa toan hemma som på praktiken. Fast jag börjar bli rätt härdad.

Neeh nu blev jag jätte sugen på att tatuera mig, jag har hört att dom är bra i norrköping. nån som vet ett annat vra ställe? =)

PussPuss

/Fiia


Typ där vill jag tatuera mig, men inte det där mönstret. xD

Mina BFF <3

Hejsan måste bara nämna mina älskade vänner :)

Simone, Jag lärde känna henne på vidåker (högstadiet) haha satt och spanade in dig på svenskan/engelskan, neej skojar bara. Neeh men du satt där ensam och såg så söt ut. Första ggn jag träffade dig som jag inte har nåt minne av, det va på babykursen ^^ simone och jag gick på samma babykurs haha lite komiskt, och nu är vi bästa vänner Du har ett hjärta av guld. S & S föralltid eller hur mitt hjärta <3 Finns vid din sida vad som än händer dig <3 ÄLSKAR DIG!

Emelie, En person jag tyckte var väldigt undlig, hahah. Även henne träffade jag på vidåker. Tyckte hon verkade jobbig och fjortisaktig först. Men där ser man va fördomar kan lura en. Hon va ju världens bästa gullunge ju <3 En människa med lika sjuk humor som mig, o det vill ja lova det är inte många ^^ Va tusan skulle jag göra utan dig?  Har så roliga minnen ihop med dig din lilla sötnosa. Min egna ängel.Kommer finnas vid din sida också mitt troll <3 stötta och bara finnas. ÄLSKAR DIG!

Kjell, kjell träffade jag första ggn på en fest i en trappa. sedan började vi prata på msn, sen träffades vi på ett fik och jag föll direkt. Vi blev kära och blev tillsammans. Vi va ihop i 1 år och tre veckor. Vi fick både jobbiga och underbara minnen ihop, men det är ju mest dom underbara man vill komma ihåg och det gör jag också. Kjell och jag är nu vänner fast det kan bli lite bråk ibland, men alla bråkar. Kommer även stå vid din sida min vän, finnas där ifall du mår dåligt. ÄLSKAR DIG!


Simone <3


Emelie <3


Kjell <3


Gott och blandat från dagen

Nemen heeej :)

NU har jag kunna hållt mig från att skriva på några timmar. Har liksom blivit beroende av att blogga känns det som.

Jag och la familja drog oss ner till factory/scotett/fynd tältet. Jag gick först in på factory men hittade inte ett piss. Men då ringde mamma och sa att hon var på fynd tältet, så jag tänkte att ja lika gärna kunde dra dit istället för att gå runt på outlet o tråka. Gick och gluttade lite, sen sa mamma kolla på don här kortbyxorna fia. jag tyckte dom va jättefina men mamma ångrade att hon sa det, hon tyckte dom va för porriga sa hon ^^ Blir man inte lite sugen på att köpa dom när hon säger så eller? JOOO! va tvungen.  Efter det gick mamma o jag in på scorett, hittade lite fina saker, men inget som matchade min plånbok.

Efter det gick mamma jag och bror till konsum och köpte ingredienser till tårtan mamma och jag skulle göra till mattias, för han fyller ju 35 år idag. Morfar kom en sväng. Honom har ja inte träffat på jättelänge <3 Efter morfar åkte så började vi grilla. haha lite busigt att grilla nu, men då kan man göra som mattias, sätta ett paraply över grillen xD lite fyndigt.

Guud va skrivsugen jag är men har liksom inget att skriva. mer än att jag älskar mina vänner nått otroligt <3 :E. .S. .K.

PussPuss

/Fiia


Mina nya kortbyxor





Älskar röda lappar.


Mammas och min fina tårta <3


Fikatajm ;)


Grillspätt blev det till mat :) MUMS

Hissa och Dissa

Hissa:

Nya kläder

Va kul det är när man hittar nåt plagg man vill ha. Speciellt en regning och tråkig dag som denna. Ett pluss är ju om det är på REA också ;)

Födelsedagar

Åhh födelsedagar är ju så mysigt. En bra ursäkt till att få äta sötsaker. Det blir sån mysig stämning och det kommer folk man tycker om.


Dissa:


Äckligt väder

Alltid när det blir sånt här väder (regn och kvaft) Så får jag alltid huvudvärk och blir irriterad. Då bör dom flesta akta sig för mitt humör. Saknar soolen :(

Gamla kläder

Åhh börjar bli väldigt trött på min garderob nu. Har typ inga nya kläder. Helst skulle jag vilja slänga allt och bara köpa nya kläder, men liksom det skulle inte gå ihop, Har inte dom pengarna just nu ^^

Sorry

Hejsan!

Jag ber  om ursäkt för det tidigare inlägget, men jag va så sur. Jag vet att du kommer bli arg på mig och jag kommer få skit för det men det kan jag ta. Det va dumt av mig att skriva så. Men vi borde leva våra liv på ett annat sätt än vad vi gör nu. Ingen av oss orkar med det här. Vi bör sätta oss ner och prata om det här, jag vet inte hur vi ska kunna prata för jag vet att det kommer bli bråk :( Aja nu ska jag och mamma gå och handla hem saker till tårtan.

PussPuss

/Fiia

Finns det nåt värre?!

Hej!

Åhh nu är ja så arg så att det bubblar i mig. Finns det nånting värre än folk som tror dom alltid har rätt? och tror att dom kan allt? Herregud, gå och lägg er. Folk som inte har nåt eget liv så dom måste lägga sig i andras istället. Orka inte mer. Du brukar lägga ut massa skit på bilddagboken om mig, så här får du tillbaka. Hoppas det känns bra.!

Lägger in nåt mer uppiggande nästa gång.

PussPuss

/Fiia 

Nu är jag vaken

Godmorgon!

Nu är jag pigg och vaken, eller har varit det ett tag nu men aah skit samma. När jag vaknade så såg jag solen lysa in i mitt rum, underbart. Hoppas det kan hålla sig fint idag. Just nu sitter jag och kollar på nåt fjant program på tv, där typ 20 killar ska kämpa om en brud. Herregud hur kommer dom på allt egentligen? Fast det är lite kul att kolla på. vaknade vid typ kl 6 av att min mobil åkte i golvet när jag vände på mig, och sen vaknade jag typ vid 7 av att min tvdosa åkte i golvet. Måste nog försöka att inte vara så hastig i mina vändningar. Juste igår köpte vi nya utemöbler, jättefina. Man kanske ska äta frullen på ballen (balkongen) haha folk klagar på att jag säger ballen till balkongen ^^ Men vadå¨det är ju roligare att säga. Neeh nu är det upp och hoppa från min varma säng.

Hörs sen ;)

PussPuss

/Fiia


Såhär ser mitt hår ut varje morgon typ :S irriterande, kan det inte va platt!
Ber om ursäkt för att mitt fett hänger ut på sidan. BLÄÄ

Natt

Hej på dig din gamla get!

Sitter i sängen med tandborsten i munnen, tårarna rinner och jag har en stor klump i halsen. Varför är livet så knäppt för. Mamma säger att tonåren är en jobbig ålder, joo jag har märkt det. Orkar liksom inte mera. Mitt psyke börjar sjunka ner till botten nu. Vet inte vad jag ska göra. Blir ju inte bättre av att lyssna på massa fina och dystra låtar :( skulle vilja springa ut på en äng och bara skrika och gråta känns det som.

Sorry för det dystra inlägget men va tvungen att skriva av mig lite.

PussPuss

/Fiia


Spöktimma

Tjolahopp!

Nu sitter jag här och dricker grappo, mums. Börjar faktiskt bli uttråkad på att vara osminkad, saknar att få sminka mig. usch nu låter jag som en fjortis, bläää. Men är man beroende och vill jobba med smink så får man sakna att få sminka sig. Imorgon fyller mammas man, 35 år :) Mamma och jag ska göra en tårta. ska försöka få ett litet foto på den och lägga upp på bloggen. intressant va? ;) Mina skoskav ser förjäkliga ut, och dom gör jätteont. Känner för att vara vaken heeeela natten, men va ska jag göra liksom?

Snart åker jag till Ystad, 2 veckor kvaaaar. LÄNGTAR SÅÅÅÅ MYCKET. har liksom bara suttit i vingåker sen skolavslutningen, eller jag har ju bott i stan med änglarna <3 men behöver komma ifrån nu.

PussPuss

/Fiia



En osminkad Fiia


Myspys och Fixelitrix

Tjoho igen!

guud va jag skriver, men dte blir väl så när man är uttråkad. Duschade förut och hade i massa hårinpackning, känns som att jag har fått ett nytt hår nu :), efter det så tog jag fram min samling med nagellack. Egentligen borde jag rensa lite för mer än hälften är typ torkade ^^ men det fick bli ett silverlila nagellack, kommer ihåg att jag fick det nagellacket av mamma när jag fyllde 11 år. Jag tycker personligen att det är jättefint. Mamma och dom orkade inte laga mat idag så dom äter köpmat. Men jag känner inte för att äta det, fy 2 dagar i rad. NEJ TACK. neeh så jag ska laga en annan mat, men tänker inte säga vad det är för då kommer ni bara bli äcklad ^^ så det håller jag för mig själv. Tänkte visa vad jag har för snygga kläder på mig idag också, HAHA xD

PussPuss

/Fiia


Min lilla samling av nagellack
Min samling av nagellack


Korta och fula naglar, men dom måste också få känna sig fina med lite nagellack.






Det är svårt att ta kort med camen, men mjukiskläder idag <3

<3<3

Heeejsan!

Det va ju inte så längesen jag skrev men kände att jag hade så tråkigt så jag va tvungen. Från söndagen till torsdagen så bodde jag hos .S. ihop med henne och .E. vi hade liksom kul varje sekund, det va inte en enda minut va va normala. Det måste snart göras om. Jag mår så bra när jag är med dom jag älskar, mina nästmaste vänner och min älskade familj. På tisdag kanske jag ska gå bio med .E. och .F. får se hur det blir, man är ju liksom lite fattig när man inte har något sommarjobb. Får väl försöka se om det finns når man kan göra här hemma, eller kanske tvätta en bil. .E. kom med en jätte bra ide om att hon, jag och .S. kunde tälta nån dag :) åhhh det är så mysigt att tälta, lukten, ljuden man blir livrädd för o sitta med sina chips och godispåsar.

Skriver mer ikväll :)

PussPuss

/Fiia


Förvirrad

Tjosan Tjosan

Jag va verkligen jättetrött igår när jag somnade, det skulle bli så skönt att sova. Men så vaknade jag typ 6 ggr inatt. ÅHH va irriterande! Iadg gick jag upp runt halv ett, hatar att sova länge men vad ska man göra? Vet inte riktigt vad jag ska göra idag asså. Är bjuden på fest men vet inte om jag är så sugen på att gå. Igår satt jag hemma hela dagen det va verkligen sjukt tråkigt men är inte sugen på att festa. Nästa helg kommer .K. hem, han har vart bort typ en månad. Jag har verkligen saknat honom men aah man är ju inte alltid sams i en vänskap. Får se hur det blir. Hatar bråk. Vänner förändras och man glider ifrån varandra, det är bara att ta men saknaden gör ont. Ibalnd löser det sig och ibland måste man försöka leva vidare, liksom se framåt.

Neeh nu vet ja inte vad jag ska skriva mer, skriver mer under dagen om dte händer nåt.

PussPuss

/Fiia


Hissa och Dissa

Hissa:

Oväntade telefonsamtal

Visst är det kul att få oväntade telefonsamtal. Visst om klockan är fyra på natten och man är jättetrött är det väl inte så kul, men om man har väldigt tråkigt och har inget att göra så är det kul.

Ett svalt rum

Det är så skönt att gå och lägga sig i ett svalt rum när det är varmt över allt annars. Solen ligger aldrig på mitt rum så jag har det rätt svalt här ofta, men när det är riktigt varmt är det skönt.


Dissa:

Myggor

Åhh va irritenade det är när man vill ha ett öppet fönster på kvällen och det flyger in massa äckliga myggor som ska flyga precis vid öronen och burrra.

Dåliga program

Varför kan dom inte sända nåt bra program när man ska gå och lägga sig för?! bara massa skit. Te.x  nu kollar jag på nåt skit om nåt flygplan, det finns liksom inget bättre att se på.


PussPuss

/Fiia

Förbannad!

Åhhh jag beställde kycklingsallad från Salambo, älskar brödet man får till. Ahh men när N kom hem med maten och vi börjat äta så frågade jag vart brödet var, då sa N att jag tror inte jag fick nåt bröd till salladen. ÅHHHHHH om det står att man ska få det till så ska dom f*n skicka med det också!!!! IDIOTER! Nu blev jag irriterad. Aja får väl sitta här i min säng och va grinig då.

PussPuss

/Fiia


Ojojoj!

Oj ja nu va det längesen jag skrev. tror ingen följer min blogg men men. Det har hänt så mycke i mitt sen jag skrev sist. men jag tar inte upp det nu, utan jag ska börja vara uppdaterad istället :) 


Mina nya bikinitrosor


Snart ska jag äte kyckligsallad fast jag är mätt. Men men man måste ju äta annars blir man bara tjockare, fast man måste ju träna på något sätt också annars ger det ingen bra effekt vill jag lova. Fick mina bikinitrosor idag :) och igår va jag ute ich gick med syster och nu har jag  fått världens skoskav och det svidfer som attan asså. Ikväll blir det nog faktiskt bara att sitta med datan i knät och glo på samma saker på datan, typ bdb, aftonbaladet och facebook.

Lovar att vara mer uppdaterad nu.

PussPuss

/Fiia

RSS 2.0