Haha händer inte så ofta

Heejsan!

Efter att jag pluggat samhällskunskap så tog jag med lillabror och gick till mammi i regnet :) Först va vi tvugna att gå och ta ut pengar, så vi traskade bort till banken :D När jag hade tagit ut pengar o va påväg till konsum (lite halvstressat) Så stod det två killar (män?) utanför ica vid en såndär Tele2 grej och en av dom stod typ o kollade på mig, jag bara neeej fråga mig inget.
Men när vi börja närma oss dom så ropade han på mig o sa "Ursäkta"
JAG: "nej jag kan inte prata jag är lite stressad"
HAN: "Joo men kom ja ska inte prata om mobiler"
JAG: "nehe?"
HAN: "är du mellan 18 och 26?"
JAG: "jag är 18"
HAN: "kanon, då vill jag fråga, går du i skola?"
JAG: "Ja jag går i skola"
HAN: " på heltid?"
JAG: "Hahaha jaa"
HAN: " Vad heter du? du sa att du va 18 år? och du bor i byn?"
JAG: "Haha Sofia Nyberg, ja jag är 18 och jag bor i byn"
HAN: "Är du sugen på extrajobb?"
JAG: "Jaaah :)"
HAN: " Bra då hör jag av mig till dig nån gång"

Haha asså sjukt, sånt händer liksom inte så ofta :P Men sen så drog vi till mammi i alla fall. När vi kom dit så va det massa goda saker på bordet :D Sen va Els-marie och Morfar där, myspys. Det va jätte mysigt hemma hos mamma och nisse :D Sen va det dags för det roligaste, presentöppning. Fösrt öppnade hon mitt paket, 2 par örhängen som lilla mammi tyckte om :D Sen Challes paket, HAHAH ett paket cigaretter ^^ mamma garvade faktiskt lite. Neeh men det va faktiskt jättemysigt där :D Men sen va vi tvugna att gå för att det började bli lite sent.

PussPuss

/Fiia


Grattis mammi <3

Hejsan!

Seg dag i skolan, den kändes totalt onödig! Va nere på stan o följde med emelie till banken o fixade med hennes bankkort, sen så stod det en polisbil o lite gubbar o poliser utanför Nordea, då hade det tydligen varit nån som hade rånat där eller nåt. Sen när vi skulle åka med bussen så hade dom stängt av vägen så vi fick vänta nästan en halvtimma i en bilkö :/ Men aah det va inte så jobbigt, det enda jobbiga va idioterna som satt bakom oss!!!!

När jag kom hem så hjälpte jag pappi med maten ;) och den blev as god! Godaste spagetti och köttfärsåsen jag ätit ;) Vid halv sju så ska jag och Challe gå till mammi och fira henne för hon fyller idag :D Ska fixa presenten från Challe till mamma när vi går dit ;) Mohaha hon kommer bli glad.

PussPuss

/Fiia


Älskar dig <3

Mysigt

Hejsan mina kära!

Kom hem från morfar för ett tag sen :) Det va verkligen mysigt att få se lillagubben igen, känns som det va en evighet sen. Han bjöd på en jättegod soppa, MUMS! Haha mamma o nisse hade köpt en julstjärna på fot till honom i present o jag kan  säga att det tog säkert en halvtimma om inte mer att få ihop den ^^ Men dom lyckades till slut. Jag va skit trött så jag höll på att somna :D

I bilen så somnade jag en stund, sen när ja vaknade till så försökte jag va med i mamma o nisses konversation sen fattade jag att dom inte pratade om det ja pratade om ^^ När jag kom hem så åt ja en knäckemacka, sen kom fia hem o gjorde glögg, första gången jag drack glögg. Gud va gott det är asså, fast vi hade inga mandlar hemma :(

Nu sitter jag här i min lilla säng o kollar på ensam hemma och jag får faktiskt en liten julkänsla :D Älskar den känslan. JUL JUL STÅÅÅLANDE JUL ;) ni skulle bara höra hur vackert jag sitter och sjunger här ;)

PussPuss

/Fiia



Grattis :)

Heejsan!

Sitter på mitt golv och har just fixat mig :) Tror vi ska till morfar sen för han fyller år idag. Har fortfarande sjukt ont i magen :( Juste grattis till Emil som också fyller idag.

PussPuss

/Fiia






Mina hallo kitty strumpor :)


Aj :(

Godmorgon!

Eller morgon är det väl inte ^^ Men jag har sovit jätte gott inatt, fast drömde att vi fick våra studentmössor och min va alldeles förstor! Jag blev skit ledsen ^^ Vaknade vid halv 10 imorse och sen när jag kollar ut är det världens dimma därute. Asså jag har så ont i magen att jag snart börjar grina!!

Ahh men idag blir det till att plugga asså.

PussPuss

/Fiia


2 trötta flickor

Godkväll!

Sitter här i sängen med en liggandes Emelie bredvid mig :) Vi är sjukt trötta men vi har kul ändå :D Vi har bara slappat ikväll asså men jag tror det behövs efter dom här två senaste fredagarna. Men kul har vi haft! Juste förut åt vi vaniljglass med chokladsås och hallon ;) MUMS! så himla gottisch.

Imorgon ska lilla emeluttan ta sprutan ;) Och juste simone och lina med, hoppas bara inte dom får några bivärkningar så att jag får sitta själv i skolan på måndag. Och på måndag fyller min lilla mammi år <3

Nej nu ska jag fortsätta slappa med emelie och om ca 40 minuter så ska jag följa henne till bussen.

PussPuss

/Fiia


MUMS!

Kärlek

Heeej!

Asså just nu längtar jag verkligen efter att få kramas med min älskling, har inte träffat honom på en vecka! Dumma dumma lumpen! Men på måndag så skulle han sluta tidigare och då så kanske han skulle komma till skolan och träffa mig :D Wiih. Saknar <3


Lördag= leka med Emeliee

Goddag :)

sitter och planerar kvällen på msn med Emelie ;) först tänkte vi gå på fest men det blir nog hemmakväll med massa gott, sen ska vi tydligen kolla på robinson för det skulle bli storm där xD HAHA!  neeh men det blir nog mys. Får vi tråkigt så drar vi in till stan med 10 bussen.

Va ute på en rätt lång promenad med Lovisa förut :) aww min lilla gullunge <3 hon säger så roliga saker så jag nästan garvar ihjäl mig :)

PussPuss

/Fiia


Fredagen va sjukt kul!

Godmorgon :)

Shiit asså denna helg kommer jag ihåg något från dagen innan :D jag hade verkligen jättekul! TACK ALLA! Och asså Chris bjöd mig, emelie, simone och lina på 2 shots och en drink. herregud han måste vara rik. TACK Chris! Sen när vi skulle till bussen så träffade jag en kille som fyllde på samma dag som mig :D ballt! Ahh kvällen va i alla fall  perfekt förutom att det va en ful idiot som jag HATAR på festen som vi va på!!!! BLÄÄÄÄ!

Men nu har jag nyss ätit frukost :) Det va jättemysigt för dom hade tänt massa ljus o myspys :D Senare så tror jag att jag ska va med emelie :D FAst snart ska jag nog ta en promenad för jag har så himmla ont i magen :(

PussPuss

/Fiia


Direkt från badrummet

Heejsan!

Skolan va helt okej idag faktiskt, lite seg men det är det ju alltid :D Efter skolan så satt jag och väntade med en nervös emelie, alex och lina, Emelie och alex skulle ta sprutan och jag o lina skulle med bussen :D Satt och snackade lite med krille (kristin) på bussen, TREVLIGT! Och efter en stund så somnade lina. När vi hade stannat vid första hållplatsen i vingåker så glömde busstanten att stänga dörren när hon hade släppt av passagerarna xD Hahha så jag va tvungen att väcka lina :P Otroligt kul det va asså.

Sen så kom jag hem o satte mig framför datan, ska göra en idrottsuppgift tills imorgon men känner bara blää. SKa göra den sen när nisse kommer hem :D Men just för tillfället så sitter jag på golvet inne på badrummet och har smetat in mitt löshår i massa hårinpackning och balsam :D

Imorgon blir det utgång ;) Har nog kanske kommit på en rätt ball frilla, fast jag vet inte den kanske är ful :D Men har ingen aning om vad jag ska ha på mig asså :( Alla mina klänningar är svarta!!! Jag vill ha något med färg! Åhh!!!

Juste gissa vem som va med i tidningen då? Hahah ful som stryk!

PussPuss

/Fiia


Morgon igen!

Godmorgon!

Sitter och kollar på Vakna på 5:an xD haha så himla kul för paul står o säger Son och dotter när han ska säga mor och son :D Aja skola idag igen :/ 3 timmar projectarbete tror jag att vi ska ha idag. USCH! Idag har jag faktiskt inte något löshår i, gud va skönt :D Nej usch nu ska jag fortsätta må illa och snart gå till bussen.

PussPuss

/Fiia




Skööönt :)

Godkväll :)

Åhh har nyss tagit en dusch med hårinpackning (Gliss) Budget enligt vissa! Rakat benen och just nu har jag en väldans vacker ansiktsmask från Blue lagoon, undra om det är buget det med kanske xD Haha! Neeh men blev inspererad av Emelie när jag såg på hennes blogg att hon haft hårinpackning och grejer ^^ Känner mig helt stel i ansiktet asså. Snart ska jag smörja in kroppen o sen ska jag nog hmm ahh sen vet jag inte vad jag ska göra :D

PussPuss

/Fiia


Mums!

heejsan!

Mums drack nyss en drickyogurt som va sjukt gooood :D Det va Annanas, banan och vaniljsmak. Hahha ibland funderar jag på vad mitt kylskop/skafferi kommer att innehålla xD Jag gissar på: Nudlar, drickyogurt, knäckebröd, smör, havregryn och salt :D hahahaha!

Ikväll ska Challe och Mammi åka på bio inne i stan o asså dom kommer säkert äta massa godis :O Jag vill också ha godis, fast jag försöker hålla mig borta från det och det går faktiskt bra :D Jag är stolt över mig själv.

Jag och brudarna har planerat helge lite halvt :D Förstfest på fredag hos "HEMLIG", sen picasso (Krog i stan) för dom skulle ha typ nån kväll för studenter där :D Fett kul ju. Sen lördag så snacka Emelie och jag lite om att hitta på nåt :D

PussPuss

/Fiia


Mums!


löshår eller inte? vad är finast?

Oj va duktig jag var :)

Heejsan!

Fick åka själv idag på bussen för Lina sov hos Marre ^^ Satt i alla fall mitt i den där idiotiska deagspelsgenomgången ni vet där det gnislar så mycke, aja där satt jag och bakom mig hade jag en brud o nån kille som babblade hela tiden! Visst har inget emot det men när dom börjar sparka på mina stol o säga " WAKE UP" asså jag höll på att bli tokig, hade aldrig sett idioterna och jag sov inte ens!!! Men men orka lägga tid på idioter, tyvärr så gör jag det.

Första lektionen så fick vi träna till en redovisning som man skulle ha för halva klassen. Smart att inte va förberädd, men jag hade i alla fall en timma på mig att träna på vad jag skulle säga det va liksom inte så svårt :D Men hamnade i en jätte bra grupp :) Alla va duktiga. Ahh sen så på sammhällskunskapen så snackade Martin lite sen så hade vi en tävling som handlade mest om typ riksdagen och grundlagar + lite andra frågor. Jag va med Simone, Emelie, Lina och Stina :D Och gissa vem som vann!? JOOOO VIIIIIIIII :D Vårat lag hette "Martins smörkniv" Bästa namnet ju!

På bussen hem så satt jag och Emelie som vanligt och klagade på folk, ÄLSKART! Hhaha vi säger ju liksom inte det till dom utan vi snackar ju om dom vi ser utanför bussen ^^ Ahh bussresan blev seg sen när emelie gick av. Men nu är jag äntligen hemma :D skönt! Ska se om jag KANSKE orkar gå ut och gå ikväll.

PussPuss

/Fiia


Önskelista

Har suttit och kollat runt lite och ser massa julklappstips :D Jag tycker det är sjukt svårt att önska sig saker, känns som man inte behöver något. Men svåraste av allt är ju att köpa juklappar till andra! Asså usch hatar det. Jag har så dålig fantasi.




1. Pengar
2. Presentkort
3. Smink
4. Rosa morgonrock
5. Flyttahemifrångrejer (kan va bra att ha när det väl är dags)
6. Bruno Banani parfymen (Mörkrosa)

Kolla vilken superrolig önskelista jag har :/ Kommer säkert på mer saker men asså den är ju så tråkig ^^

Sofia Nyberg!

Heejsan!

Har ätit en macka nu så det känns lite bättre :) Puuh vet inte vad jag skulle gjort annars. Neeh va bara det jag tänkte säga så att ni inte oroar er för mig :D

PussPuss

/Fiia




Det är SÅÅÅ inte min dag!!

Hej!

Usch jag känner mig så ledsen i hela kroppen :( Mår inte ett dugg bra. Kände redan imorse att jag hade ont i huvet och jag mådde skit illa. Och det blev ju inte bättre underdagen. Fick mer och mer ont i huvet, mådde mer illa o va skit trött, Kändes som jag skulle svimma ett tag. Tur man har sina kompisar så att man står ut en dag i skolan.

Kan säga att lunchen var väldigt efterlängtad men det ändrades snabbt när jag skar i kycklingen o det bara rann ur massa blod :( Blää höll på att kräkas. Så det blev mackor idag. + en hamburgare från MD.

När jag kom hem så skulle pappa o jag övningsköra och det slutade med att vi körde hem till mamma o jag hoppa ur o gick in. Ingen av oss va på vidare bra humör. Men nu sitter jag här i sängen och mår illa :( Känner att iprenen börjar verka :D Tuur! Blir att sova tidigt ikväll, eller efter 21 i alla fall!

Nej ska kanske ta en knäckemacka eller nåt.

PussPuss

/Fiia


Bild från i ettan :)

Inte snyggt!

Hej!

Asså det är INTE snyggt utan smink, det finns några få som är fina utan smink men inte många xD Jag har väligt svårt för att visa mig utan smink för jag är en sån som inte är fin utan smink!
Va tvungen att kolla upp några osminkade kändisar.







SÄMST!

Tjosan i trosan!

Asså jag blir så irriterad, har tv:n på och det är det där onödigt skit dåliga programmet om ullared xD asså vem tusan kollar på det asså? det suuuger!! Ni som kollar kanske bli ledsna nu men det är min åsikt.

Det andra skitprogrammet är PARADISE HOTEL!!! Asså sug det är så fjantigt!!! Massa pantade brudar som fjollar runt och massa K**A killar som bara vill en sak!!

Snälla lägg ner dom där skitprogrammen och lägg in något vettigt och bra istället. Någon som håller med?
Neeh det va bara det.

PussPuss

/Fiia


Jag SPYYYR!!


Pigg igen :)

Heejhopp!

Kom precis in från en promenad med broren ;) Vi gick en rätt så lång runda, eller vi skulle gått längre om han inte råkat tappa mobilen i en vattenpöl xD Nejnje han är inte ett dugg klantig. Asså jag va verkligen tvungen att gå ut och gå annars skulle jag liksom somnat klockan 17. Satt i sängen med huvudet lutat mot väggen och kände hur ögonen liksom åkte ihop. Kollade på klockan, 17.11, blundade och kollade upp och såg att klockan var 17.13, blundade och kollade på kockan igen 17.17 och då kände jag att jag bara var tvungen att gå ut och gå.

Skulle ju kolla på idrottsuppgiften men fattade inte så mycke så jag tar det på håltimman imorgon ;) Nej nu ska jag gå in på tvguiden och kolla om det är nåt värt att kolla på ikväll.

PussPuss

/Fiia



Hemma igen :)

Heejsan!

Vaknade vid nio och kunde inte sova, skulle egentligen upp kl halv 10 men aah skit samma, sen kom mammi in o bubblade lite :) Sen gick jag upp o började fixa iordning mej. När jag va klar med det så fixade jag nudlar till mig, sen drog jag med 11 bussen till stan :) Sen så hämtade simone upp mig, lina och emelie så vi slapp gå :D Ahh sen skulle vi plugga på vårat projekt men blev inte mycke pluggande, men jag gjorde klart distansuppgiften som vi fick av Lena. Asså störda frågor, typ vad inneär att man blir bekräftat? Öhhm jaa svara på den du!

Men nu är jag hemma igen :) Sitter i sängen och äter en macka. Ikväll blir det nog att kolla lite på idrottsuppgiften :( TRÅKIGT! Nån som vill göra den åt mig?

PussPuss

/Fiia


Bara jag!

Heeeeeej!

Jahapp jag kan ju inte säga att det är några roliga folk inne på msn eller nån som skriver nåt kul på facebook. BLÄÄ! Herregud är det ingen som har nåt skoj att berätta? Aja, får väl ligga här i sängen i mina knäckebrödssmulor och kolla på grannfejden och ha skit kul!

Ska inte upp förns klockan halv 10 imorgon ;) såå skönt, första sovmorgonen under typ hela gymnasiet.

PussPuss

/Fiia



Vid detta tillfälle är det okej att vara lite orolig!


Luggar

Heej!

Hehe tog fram en bild från förra sommaren när jag hade lugg :D Kul kul. Asså jag känner mig trött men det så ju så sjukt tråkigt att sova sen är klockan bara 19.19 xD hahahaha!

PussPuss

/Fiia


smink

Heejsan!

Tänkte bara visa en sminkning :) i like it, grr!




Nu äntligen :D

Heejsan!

Nu har jag kommit hem och internet funkar :D Jag har ju spenderat natten hos min lilla pojke :D Myspys! Det tråkiga va bara nu på morgonen när han inte ville upp. Hann bara träffa honom 30 minuter innan jag åkte med bussen :/ Men aah, kjells pappa körde ner mig till bussen :D TACK!

När jag satt inne på centralen så kom det fram en man med kamera och en kvinna med ett block och penna i handen och dom gick mot mig, hahah jag abra neej kom inte hit typ xD va typ 12-15 pers där inne som satt och lyssnade och glodde på mig när dom frågade lite saker men det värsta va när dom skulel ta kort på mig :O Blev ju röd i ansiktet. Fyfaaan! Men då är man väl kanske med i tidningen måndag eller tisdag. FYY! så om ni vill veta vad dom fråga mig så får ni la läsa Kuriren.

Neeh här kan ni få se lite bilder på nya frillan ;)

PussPuss

/Fiia


Före och efter :D




WoooW vilken fredag :D

Heejsan alla gulliga!

Jaah herre min gud vilken kväll det var igår, helt sjuk! Taaaaack så jätte mycket alla som var med igår och gjorde kvällen kanon kul. Orkar inte skriva om kvällen så om ni är nyfikna får ni fråga mig eller nån som va med.

Vaknade i alla fall kvart i 8 imorse och undrade vart jag gjorde av mitt löshår, så jag sprang upp ur sängen och började leta efter mitt löshår, men hittade det tillslut, I min hylla bredvid sängen. SÅKLART! Sen så la jag mig i sängen i några minuter och kom på att jag inte riktigt kom ihåg vart jag gjorde av min väska och min påse full med smink. Så jag kastade mig upp ur sängen och sprang runt naken och kastade runt med kläder och skor som låg över hela golvet och det såg ju knappast bättre ut när jag kastat med dom en andra gång. Men hittade inte min väska någonstans. Så jag drog på mig en handduk och sprang ner i hallen men det fanns ingen väska eller påse där heller :O PANIIIIK!! Så jag sprang upp på rummet igen och letade men hittade verkligen ingen väska, men så såg jag att min garderobsdörr stod lite på glänt så jag öppnade den och DÄÄÄR på handtaget inifrån hängde väskan och påsen, smart brud! NOT!

Men sen la jag mig i sängen igen och somnade, men vaknade igen vid klockan 9 typ och kunde inte somna om så jag satte på min favorit kanal BARNKANALEN ;) så jag låg och kollade på det. Vid 10 så tog jag min sista peng, 50 kr och gick till ICA och köpte hårfärg. Juste jag fick mitt löshår igår :D Men det va fel färg, det va typ mellanblond. Men jag fägade det och det blev faktiskt bättre :D Eller det blev bra. Jättefint med luggen och löshåret ihop ;) GRR!

Sen så började jag fixa iordning med håret :D Juste jag klippte ju mig igår och jag är helnöjd!
Men ni skulle se hur min lugg ser ut på morgonen xD herregud! Men aah efter jag fixade håret så sminkade jag mig ;) As snyggt!

Sen kom lilla mammi hem och hos visade sina nya klänningar, så fin hon är min lilla mammi <3 Men aah dom förberädde sig för fest (Mamma & Nisse) och jag bara svansade runt och väntade på att klockan skulle bli kvart över 6 för då skulle jag åka tll min lilla Pöti <3 Ahh och nu sitter jag här i hans soffa. Har nyss ätit god mat så min mage är typ som ett databord nu xD usch!

Juste vårat internet hos mamma har pajat så jag kan inte lägga in några bilder få frillan än :(

PussPuss

/Fiia


FREEEEDAG ;)

Godmorgon!

Jaah idag är det ju äntligen fredag, gud vad det har tjatats om denna fredag ^^ Lilla Emelie får gå på KROGEEEN ;) Hoppas bara hon lyckas bättre med kvällen än vad jag gjorde på min 18 årsdag :/ nej usch!!
Ska övningsköra in till stan snart, blää skola! Jädra idiotlärare vi har då, ska tusan säga åt henne idag.

När jag kommit hem med bussen så ska jag först ställa in mina saker hos mamma sen ska jag gå raka vägen till Studio 11 där Matilda praktiserar, sen ska hon klippa mitt hår ;) WOHOO! Fast vet fortfarande inte hur jag ska klippa asså.

Sen vid halv 6 ska vi dra till Emelie och hon ska bjuda på mat och efterrätt ;) Sen blire massa skoj. Skriver nog om kvällen på lördag eller söndag :D Ska nog ta några kort senare idag/kväll så ni får se hur mitt hår blev ^^

PussPuss

/Fiia


Wheey jag har ingen utväxt <3

Oh yes, ett prombem mindre!

Heeej!

Kom hem från lina för en liten stund sen, hon har hjälpt mig att bleka mitt hår :D Taaack Lina min räddare i nöden. Nej men asså jag kände att imorgon ska jag liksom fixa håret och det kommer va fint men då skulle min utväxt på ca 1 dm förstöra allt så jag va tvungen att färga håret. Fan vilka problem jag har.

Men jaah snart ska jag plugga på till provet imorgon. Sugkärring!

PussPuss

/Fiia




Nyblekt med balsam i håret.

Girls med lugg ;)


Känns kanon!

Heeejsan!

Shiit va skönt att va hemma såhär tidigt asså. Vi hade ju nationella idag och jag tror det gick bra faktiskt :) eller jag hoppas det i alla fall. Hoppas på ett VG men vi får se om några veckor. Ahh senare så ska lina färga mitt hår för imorgon gäller det, då är det den stora klippningsdagen ;) Jag är jätte nervös för att jag inte riktigt vet hur jag ska klippa. Juste vi har köpt presenter till Emelie idag också. Vi ska ju fira henne imorgon, fett kul vi kommer ha.

Ikväll måste jag läsa på till social omsorgsprovet också :( blääää!

PussPuss

/Fiia



Muppbild från i somras. (jag har suddat bilden för mina lår va så feta inget annat)


Usch!

Godmorgon!

Jaah usch idag är det ju nationella och jag är JÄTTENERVÖS :( Känns som jag inte kommer klara det, och det jobbiga är att det gick bra på muntliga och det här kommer jag suga på så att mitt betyg kanske sänks. Får göra mitt bästa och se hur resultatet blir. Idag ska jag ha mjukisbyxor på mig :O Haha tror jag haft det kanske 4 ggr undertiden jag gått på Ellwynska ^^ Gillar inte att ha mjukisar i skolan. Men kan va skönt att inte sitta i jeans och skriva i timmar.

Efter nationella så tror jag att vi skulle gå och kolla present till Emelie :D Kan bli skoj. Sen är det raka vägen hem och plugga till social omsorgsprovet som vi har imorgon. HATAR HENNE!

PussPuss

/Fiia


Hatar utväxten asså xD


Beslutsångest :/

Godkväll!

Gud vad dagarna går fort :( Hinner knappt med att leva. Men men som sagt på fredag ska ju jag klippa mig och nu har jag hittat en lugg jag är sugen på men är även sugen på den där sneluggen som Brittan hade. Fast jag kanske fastnade för den här bilden för att Christina är så sjukt jäkla snygg :D Men jag måste fundra lite till asså.

PussPuss

/Fiia


Betalt och klart :)

Hejsaan!

Betalda löshårt för en stund sen, så nu är jag 384 kr fattigare :) Men det va värt det. Nu hoppas jag bara det kommmer så fort som möjligt. Ahh har snart läst alla texter i texthäftet som vi ska ha med oss på nationella imorgon, SJUKT tråkigt asså :( Snälla kom och hjälp mig. Sen har jag fått tillbaka mitt onda i halsen :'( det gör verkligen jätttttteont.

Ska nog ta en promenad snart, känns som det behövs. Vägde mig igår, visst jag hade gått ner liiiite men inte tillräckligt. Jaja nej nu ska jag kolla om vi har några halstabletter.

PussPuss

/Fiia


Hatar att byxorna sticker ut på bilden :/

Yes!

Godmorgon :)

Nu har jag klätt på mig, sminkat mig och fixat håret. Eller håret ser förjävligt ut så det är svårt att fixa men aja ^^ Kollade min mejl förut och jag har fått mejl från hon som jag köpte löshåret av, problemet nu är att jag inte fattar ett skvatt om hur jag ska betala :) får fråga Fia sen för asså det va en svår beskrivning tycker jag.

Skola idag då :( åh jag vill inte dit asså.

PussPuss

/Fiia


Äntligen funkar det!

Godkväll!

Nu har vi fått hem nån grej som ska göra att internet funkar, och det gör det :) Guuud va skönt äntligen! Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. Har pluggat lite teori och kollat på tv :)

Har även suttit och väntat på mejlet om mitt löshår men det har inte kommit nåt mejl än :/ Åhh jag längtar tills jag får mejlet och kan betala in och sen få hem det :) Det bästa skulle ju vara om det kom innan eller på fredag :) Då ska det bli ös brudar och aah Alex ;) Neeh men det kommer bli grymt kul.

PussPuss

/Fiia


JIPPIE :D

Heejsan!

Idag är det Emelie och Fias dag :) Grattis till er nu hoppas jag ni beteer er som riktiga 18 åringar som oss andra ;) Mohahha! Neeh men jag hoppas ni haft/får en toppen dag. <3

Skolan sög som vanligt, känner bara hur trött jag blir av att sitta och läsa massa tråkig text. Jaa juste :D jag köpte löshår på tradera idag, Jippie äntligen! Som jag har kämpat med det där, nu väntar jag bara på att få ett mail från henne jag köpte av så jag kan betala. LÄNGTAAR!

PussPuss

/Fiia


Grattis min lilla mupp på 18-årsdagen <3


Klippning på fredag

Godnatt snart ;)

Va ute och gick med fia i ca 30 minuter, va inte supersugen på att gå idag så det blev en kortis :D Öhm har även suttit klistrad framför tradera så gott som internet har funkat. SUG INTERNET! men tror pappa köpt nåt nytt grejs så att internet ska bli bättre.

På fredag ska jag klippa håret tror jag :) hehe tror jag ska klippa mig efter 3 nån gång, ska snacka med Matilda lite mer så jag vet att allt går bra :D Det blev mest röster på bild nr 2 som jag la ut här för några dagar sen, så det blir den luggen :D Känns bra för den är sne men ändå lite raklugg eller va man ska säga ^^ Blir lite nervös nu faktiskt. Men ska bara toppa så det blir nog kanon, jag litar på Matilda.

Neeh nu ska jag kolla på "mamma till en mördare" tror jag det hette.

PussPuss

/Fiia


Tänk om man kunde få kroppen också ^^


Fiia= Badvakt ;)

Heeeej!

Skolan idag söööög!! asså det kom barn som knappt kunde prata svenska och där skulle vi stå och lära dom om hjärtat och puls och lite sånt :/ det va pinsamt för både dom och oss. Tycker grymt synd om dom.

Efter skolan så letade jag, simone och emelie efetr en present och vi lyckades ;) hoppas bara hon gillar den/det. Sen köpte jag även en present till mamma som fyller snart så det är klart. Sen skulle jag köpa en present till kjell men det fanns ingen bra sort så jag ska leta vidare ;) Mohaha shiit va många nyfikna människor jag har omkring mig nu, i alla fall om dom läser det här inlägget. När jag kom hem så fortsatte och och kolla efter en ny grej på tradera, hittade en ny sak idag men den går ut imorgon så då måste jag hålla koll på det, hoppas jag vinner denna gång :D

Challe och pappa lagade mat idag, MUMS! Det blev köttfärsås och spagetti, jättegott :D Och nu efter maten så ville Linnea bada så nu sitter jag här och är badvakt ;) Och hon sitter och käkar upp ett fisköga xD Jaah händer väl inte mycke mer ikväll, ska nog läsa på lite om social omsorg :/

PussPuss

/Fiia


Snart dags för skola då :/

Godmorgon!

Jag är fortfarande arg för det där med tradera asså xD men måste släppa det! Vid halv 8 så ska jag övningsköra in till stan och påvägen ska vi hämta upp lina :D kan va skönt att komma i tid nån gång. Jaah jag kan också säga att det inte alls är min hårdag idag! Det der förjävligt ut!! Hhahah usch.

Idag ska det komma barn till våran klass, eller barnen är från den interkulturella skolan (stavning) och vi ska typ lära dom hur man tar puls och sånt ^^ haha får se hur det går, vet knappt själv hur man hittar pulsen. Men vi slutar vid 1 idag och efter skolan ska jag köpa min present till kjell <3 sen ska vi leta en till present till Lina :D

Hörs säkert senare ikväll :D

PussPuss

/Fiia


Fuuult xD och snyggaste utväxten också, NOT!

AAAAAAAAAAARG!

Åhhhhhh vad arg jag är nu!! internet la av i ca 30 sekunder och då han en liten ***** buda över mitt bud :( Men har hittat en annan sak, så ska påt igen imorgon :D får se hur det går den gången :/ Hoppas det går bra för annars kommer jag bli tokig!! :(

Nej nu ska grinigaFiia sova.

PussPuss

/Fiia


Naglar :)

Heeejsan!

Haha fick ju lösnaglar av Emelie förra lördagen o jag tycker det känns så bra att ha naglar för en gångs skull :D Tycker det är jätte fint. Sitter och kollar på Heartbreak hotel och den är så kul ^^

 Ska snart ställa klockan så jag vaknar imorgon, och sen ska jag se hur det går för mig med budgivningen på tradera ;) Om jag vinner budgivningen så får ni veta vad jag köpt imorgon :D Spännande va?

PussPuss

/Fiia




:D

Heejsan!

Kom hem från en långpromenad med Lina nyss :D Det va jätte mysigt för i hade massa att prata om. Känns bra att ha dom allra bästa vänner man kan ha <3

Har lagt in lite bilder från kameran som vi lånade av mamma så jag tänkte lägga in några här på bloggen :D

PussPuss

/Fiia






HJÄLP MIG

Heeejsan!

Snacka om att jag sovit gott inatt :) jag va verkligen trött. Ahh just nu är jag ensam i huset för dom andra är ute på andra äventyr ^^ det är ovanligt tyst vill jag lova. Aja men idag ska jag i alla fall läsa på till social omsorgs provet :/ fyy det är typ 10000 papper att läsa.

Sitter även idag och letar luggar jag vill klippa men jag har världens beslutsångest :( Vet inte vad jag skulle passa i så därför skulle jag vara väldigt glad om ni kunde hjälpa mig :D

PussPuss

/Fiia


Hjälp mig snälla :)

Emelie <3 Sofia = lördagskväll

Godnatt snart!

Jaah idag vaknade jag upp bredvid en varm pojke, höll på att döö ^^ Det va verkligen typ 100 grader! Men men sen så åt jag en macka och sen åkte jag typ med kjells mamma till bussen :) Mysfredag. <3

Sen åkte jag med 15.15 från katrineholm och i baggefjöl så hoppade Emelie på och följade med mig hem och lekte :D Haha vi har haft skitkul även fast vi inte gjort överdrivet mycket :D Först lekte vi lite med Lovisa, sen så sminkade vi oss o typ tog 10000 kort, sen så har vi typ druckit cola ätit riskaka och softat helt enkelt. En perfekt myslördag :D Nu känner jag hur trött jag är och egentligen är jag lite hungrig men vill inte ner o stöka i köket för då kanske Pappi och fia vaknar :/ Får vänta till frukosten :D

PussPuss

/Fiia




Haha emelie tänkte bjuda på en bit choklad men det va smidigare att
göra såhär ^^




Hon är ju inte lite sjuk xD




Tack för ikväll babe ;)


Grr

Även fast det här inte är den bästa bilden på honom så är han grymt snygg ;)


<3

Kollade Emmas blogg nyss och såg att hon lagt ut Lady Gagas nya video, asså den är sjukt grym! Blev helt kär <3 Älskar henne :) Kolla in Emmas blogg vettja!


Mina blonda IDOLER ;)

Godkväll

Haha jag har två absoluta idoler, 2 kvinnliga, blonda och vackra idoler :) Den ena idolen har jag gillat sen aah jag vet inte hur länge men hon sjunger gudomligt vackert i alla fall. Jag har alltid velat se ut och sjunga som henne, men man måste ju komma på att man lever i verkligheten ^^

Den andra blonda idolen är en sjukt jäv*a frän brud som är helt i min musik smak. Hon är annorlunda på alla sätt och vis men det är sånt jag tycker om! jag tycker bara att det är tråkigt när alla ska gå och se ut som barbiedockor och pumpa upp tuttar o läppar!

Nej dom här brudarna är så i min smak! Nån som vet vilka jag pratar om? ;)



Hmm vilka kan dette vara? xD

Herre min gud!

Heeejsan!

Jaah nu ligger jag nerbäddad i sängen men jag tänker INTE sova!! Då kommer jag aldrig kunna somna inatt. Jaah det va sjuuuukt segt att gå i skolan idag i alla fall. Usch kunde knappt hålla upp ögona. Det jobbigaste va fasiken sista lektionen, den söööööööööööög!

Känner att det skulle vara väldigt skönt att ta bort sminket, sätta upp håret och aah bara krypa ner i min älskade ensamma säng ^^ Nej usch va tråkig jag är.

Snart helg och då ska jag nog bara ta det lugnt och ladda inför nästa helg :D då du Emelie då blir du en stor flicka <3

PussPuss

/Fiia


12 timmar!

Heeeeej!

Asså man är ju inte pigg efter 12 timmar i skolan xD Fy jag är helt slut men min skalle går på högvarv!
Dagen i skolan va seg hände typ inget alls. Men sen efter skolan började man bli lite halvnevös inför öppet hus ^^ Vi började fixa en powerPoint i sista sekund :) men aah vi hann. Sen vid 17 så skulle vi äta pizza men allt blev helt segt för det va 23 pizzor dom skulle fixa och det fanns bara en bagare och vi skulle vara tillbaka i skolan om typ 50 minuter. Inte så värst uttänkt asså!! vi fick kasta i oss maten o sen dra till skolan där alla föräldrar hade samlats. Men allt gick kanon :D vi va en bra grupp och jag vill tacka ettan Viktor för hjälpen ;) Jag är stolt över oss!

jag va hemma typ vid halv 10 o asså man hade/har så mycket i huvet just nu så man kan liksom inte sova fast ögona typ åker ihop ^^ Men aah jag somnar väl nån gång :D

PussPuss

/Fiia


Det var längesen!

Heejsan!

Gud vad klockan rinner iväg asså, känns knappt som han hinner leva :/ Men aah tänkte skriva en sak som gjorde mig väldigt glad idag :) Jag och Emelie har ju kommit närmre varandra, känns som våran lilla tjejgrupp som består av 4 små flickor nästan delats upp på två. Men idag fick man kontakt med Lina, asså det är ju ansolut inte så att vi inte pratar men aah det blir lite uppdelat. Neeh men Lina är ju den av dom 3 som jag känt längst men kommit längst ifrån känns det som :S Jag har ingen aning om varför jag känner så men skit samma. Men det va så roligt att liksom gå runt på stan med Lina och snacka o så :) Jag ÄLSKAR verkligen mina vänner dom betyder såå otroligt mycket för mig <3  Jag kommer alltid ställa upp för er och det vet ni <3

Neej ska ringa Kjell nu sen ska jag fixa mig inför att göra sängen sällskap :D<3

PussPuss

/Fiia


Ahh det va ju ett väldans snyggt kort xD


Mitt intresse <3

Heej!

Ni som känner mig vet att min största passion är smink ;) Asså det är sååå kul jag älskar att sminka mig och andra. Det är nog mitt enda intresse jag har ^^ haha låter väldigt ytligt men asså det är ju inte det. Alla har ju olika intressen och nu blev mitt intresse smink :D När man ska festa eller nåt så sitter jag typ bara o väntar på att simone eller emelie ska fråga om jag vill sminka dom ;) och jag tror inte jag har sagt nej en enda gång, KONSTIGT? Nej ;) Finns säkert massa som tycker att det är töntigt och ytligt att älska smink som jag gör men då får dom tycka det för bryr jag mig? NOPE!

Nån som vill bli sminkad nån gång så säg bara till :D Jag ställer gärna upp. Jag tycker det är jätte kul att sminka andra som man inte sminkat förut, det blir liksom en liten utmaning ;)

PussPuss

/Fiia


Hittade inga kanon bra bilder just nu :/ men aah ;)


YEEEEEEEES

Heejsan

Guud en väldigt trött Fiia skriver lite nu. Asså jag är helt slut i både huvet o kroppen. Skulle skriva ut papprena till muntliga och skrivarn funkar inte! lite panik man får då asså. Men det löse sig :D och nationella gick SKIT BRA!!! alla i gruppen va jätteduktiga! Sen har det väl knappt hänt ett skit mer.

Har jätteont i halsen asså :( kan knappt äta. men aah imorgon är det öppet hus ;) haha nervös.

PussPuss

/Fiia


 

Asså aah xD

Asså vem är så störd att man kommer på nåt sånt här xD sjuk text asså.


P!NK

Heej!

Måste bara säga att denna dam är otroligt vacker och har en otroligt vacker röst. Jag har alltid gillat Pink :) hon är grym! Inte nån fjantig fjolla som bara tror hon är snygg.


Sjukt fin låt!


För vii ska ta studenten ;)

Goddag!

Snacka om segt att gå ut och gå imorse då :S Jag va sjukt trött och va inte alls på humör men vad gör man inte för att försöka få snygg kropp nån gång? ;) När jag kom tillbaka från promenaden så var dörren låst :/ Så jag fick ringa mammi och fråga om hon kunde öppna xD det va nisse som hade låst efter sig när han hämtade tidningen.

Sen sminkade jag mig, klädde på mig och fixade håret ;D sen va det bara att dra till bussen. Dagen har gått jätte fort och det har inte hänt så mycket faktiskt, eller joo vi har beställlt studentmössa :D Så sjukt kul och den kommer bli så fin! Men sen såg jag att klockan började bli mycket så jag, emelie och alex sprang för att hinna med stadsbussen ner på stan, men när jag skulle hitta busskortet tappade jag en nagel :( så jag la den i väskan sen va det bara att springa. Tyvärr så missade vi bussen :/

Men jag, emelie och alex gick till H&M för att köpa nagellim :D sen så gick vi till bussen och nu har jag vart hemma i typ en timma :D så skönt att sluta tidigt! Och nu sitter nageln fast också ;) Snart blir det att plugga svenska :( men först måste jag vila skallen för det känns fullt där uppe nu.

PussPuss

/Fiia


Snart dags att sova

Godkväll gott folk!

Jaah nu börjar klockan dra iväg även fast klockan inte är så överdrivtet mycket :) men det är ju trots allt skola imorgon :/ Usch jag vill inte se den där falska lilla dvärgen xD aja, men efter skolan så är det teorikurs igen, fyyyy känns ovärt asså. Men det är säkert nyttigt i längden.

Just nu kollar jag på en folm som heter nåt med Polly. Har sett det typ 1000 ggr men jag kommer aldrig ihåg va den heter. Neeh men ska väl ta bort sminket snart och lägga mig. Har inte så mycket mer att skriva nu :)

PussPuss

/Fiia


...

 

Jag bara HATAR folk som driver med andras känslor! Dom kan förstöra en hel människa genom att bara driva runt. Såna personer borde F*N inte få finnas!!!!
Jag är så sjukt irriterad på er. Eller för tillfället så är det dig men det finns ju skithögar överallt tyvärr.
Men asså jag tänker inte behandla dig som vanligt och ha nåt falsk skal och visa mig trevlig, ALDRIG, du ska få veta att du gjort någon annan illa! Åhhhh va arg jag är.

Tjejvarg?

Heejsan!

Sitter och dunkar lite tjejvarg här ;) wohooo! Neeh asså jag hatar att vara mätt, det är sjukt vidrigt! Och dessutom har jag ätit kebabrulle xD nyttigt. Neeh men ska snart ta tag i svenskan asså! fattar bara inte riktigt uppgiften men ska fråga mamma och nisse om hjälp sen. Ahh sen måste jag kolla upp vad jag ska säga på öppet hus som vi har den 11 november, är du född 1994 eller är nyfiken på Ellwynska (omvårdnad) så kom dit vettja ;)

Hahah måste säga att jag börjar vänja mig med dom här naglarna nu ^^ Kunde knappt röra mig först när emelie klistrade på dom :) Jätte snällt att jag får låna dom, jag har ju liksom aldrig kännt hur det är att haq naglar :) Asså man känner sig nästan lite snyggare med långa naglar+långt hår ;) WOHOO!

PussPuss

/Fiia



 


Hhahah före och efter xD

Heeejsan!

Snart ska jag och challe gå hem till pappi och fira honom på hans dag :) Men va tvungen att fixa mig först för jag såg för*ävlig ut xD så här får ni se hur jag såg ut från början och hur jag ser ut nu.

PussPuss

/Fiia


Mysig helg :)

Heeejsan!

Ja denna helg har det i alla fall hänt något :) Den har varit jättebra! Har inte hunnit bloggat eller jag har inte gjort något som är så spännande ^^ Men nu kan jag sammanfatta helgen lite här.

Fredag: Ifredags efter skolan så gick jag med lite folk på stan och tillsut blev det bara ja och sofia ni som gick själva på stan :) men det var trevligt! Sen fick jag sms av kjell o han skrev att han va inne i stan med tåget strax, så ja och fia började gå ner mot torget. Sen ringde hennes mobil och då var det fias mamma som hon skulle träffa nere på stan :) så vi skildes och jag fick mot tåget. Jag mötte kjell under tunneln och sen så gick vi vidare mot H&M och kollade lite :) Varken han eller jag hittade något som vi ville ha så vi gick bara runt och kollade lite sen drog vi till bussen. Jaah sen när vi kom hem så va det ingen hemma så jag ringde och frågade vart mammi va. Hon va på konsum och höll på att köpa mat o lite sånt :) När hon ko hem så hade hon mssa grejer med sig :) Hon skulle laga italienska köttbillar med pasta och tomatsås :) Det va sjuuukt gott! Sen till efterrätt så blev det chokladpuddig och vaniljsås :D Såå gott. Efter maten så gick jag och kjell hem till pappa och hämtade grejer. När vi kom tillbka så satte vi oss i soffan med familjen och kollade på film :) Det va jättemysigt men det va en liten läskig film, eller sorglig. Men aah jag satt nästan och somnade men jag ville kolla klart på fiilmen :) Sen va filmen slut så jag tog med mig kjell och gick och la mig. Skojar inte va skönt det va att sova!! Det va jättemysigt att ha nån bredvid sig när man sov, jag känner mig trygg då.

Lördag: Men i alla fall vid halv 8 eller nåt på morgonen så vaknade jag av att jag hörde mammi höll på med nåt ute i hallen så jag gick ut till henne. Hon skulle dra iväg på nåt och vara borta lördag och söndag så jag sa hejdå till henne :D Sen så gick jag in och la mig igen och kollade på barnkanalen :) Råkade somnaom sen vaknade jag igen vid 12.30 :( hatar att vakna sent men jag sov så skönt bredvid min lilla pojke <3 Vid kvart över 2 så åkte han hem och jag började fixa med löshåret. Tog ett bra tag men jag blev ju klar tillslut ( 5 minuter innan bussen gick) aah och sen när vi va framme i baggettorp så dog vi till emelie (lina och jag). Så vi fixade oss där och sen kom simone, moa, cicci och hanna :D sen drog vi till festen. Skitkul me hade as ont i fötterna efter allt dansande ^^  Men det va verkligen kul. När jag kom hem var det raka vägen ner i sängen.

Ahh och nu sitter jag här med barnkanalen på tv:n :D Ska nog fixa frukost snart. Och sen blir det nog att fiixa med mitt muntliga natiolnella som jag ska ha på tisdag :S

PussPuss

/fiia


Ful bild men emelie fixade i alla fall lösnaglar till mig :D snyggt va?


Sjuk dag!

Hejsan!

Känner att allt just nu bara rasat men dagen var rätt rolig.

Hade en sjukt kul och irriterande dag i skolan :) Emelie och jag har muppat oss typ 100% idag xD snacka om att folk måste tro vi har nån cp-störning. HAHA! Neeh men asså det va en sjuk dag. Sen så finns det ju en viss person som verkligen har en rejäl störning men han är inte värd att ha med i bloggen, PONTUS!!!! Ahh men nog snackat om idioter!!

Efter skolan så gick jag på stan med Emelie och Alex, myspys. Vi kollade på smink och alex tyckte det va väldigt roande. NOT!! Men det va kul tyckte jag. Simone ringde och frågade vart vi va så hon kom och sällskapade oss. Sen så gick vi till apoteket och skämmde ut alex lite xD ahahaha stackarn. Sen så gick emelie och alex för deras buss gick så simone och jag vandrade vidare på stan :) Va mysigt att gå runt med lilla simone. Men sen var det dags för min teorikurs så vi skiljdes på vägen :)

Ahh jag fick gå på teorikursen själv för ptera och natalie var upptagna :P Ahh det va ju väldigt lyckat, skulle snacka om typ vägskyltar och regler med en typ asiat som verkligen knappt kunde svenska och sen med en ryssk tjej som inte kunde svenska så hon ville inte snacka xD hahhaha shit asså!

Neej vi får väl se vad som händer mer dom här timmarna. SKa snart sova tror jag.

PussPuss

/Fiia


Ännu en lång dag...

Godkväll!

Jaah usch va det snöar :) men det kanske inte är så negativt? det är ju faktiskt väldigt fint. Tog en promenad imorse. Och när jag kom hem så kände jag att jag blev väldigt stressad för jag kom på att jag inte skulle åka med Fia idag och då måste jag gå tidigare. Så jag sminkade mig o klädde på mig och allt och skulle bara kolla facebook. Så jag sätter mig i sängen och hör hur det låter som nåt rivs upp :O Jag har redan ett hål i mina jeansleggins så jag trodde det hade blivit ÄNNU större men det hade det inte så jag kollade på andra sidan, AAAH men såklart så ska det ju ha gått upp ett lika stort hål där. Asså jag kan ju inte gå till skolan med helt trasiga brallor och dom andra byxorna har jag hos mamma, så jag fick sätta mig och sy ihop mina byxor. INTE KUL!

Men sen va det bara att dra till bussen :) Satt med Petra idag. MYS! Ahh sen så missade vi stadsbussen så vi fick gå till skolan. Fast så lång är det ju egentligen inte. Men aah skolan gick rätt snabbt och den va okej. Det tråkiga var att vi skulle ha teorikurs klockan halv fem så man kunde liksom inte åka hem. Men jag och Petra stannade kvar i skolan och pluggade faktiskt :) Duktigt va? Så nu har jag kommit en bit på min muntliga redovisning i svenska som jag ska ha på tisdag.

Kursen va bra faktiskt. Men vi slutade 20 minuter tidigare så jag fick vänta 35 minuter på bussen :( Men satt inne på centralen. Det första jag tänkte på när jag väl kom hem var MAT! Shiit har inte ätit sen 11 liksom. Det va gott :) men känner mig nästan fortfarande hungrig men ska vänta ett tag o kanske ta en knäckemacka sen.

Imorgon får jag gå på teorikursen själv :( Buhuuu men det ska nog gå bra.

PussPuss

/Fiia


Jag håller med!

heeejsan!

Nu har jag precis duschat efter en långpromenad med Fia :) trevliigt! Jaah idag var jag på teorikurs, gav typ inget men aah bra att gå på. Ska dit imorgon, torsdag, måndag, tisdag och egentligen onsdag men då är det öppet hus på Ellwynska så då kan jag inte vara med men men, jag tror det kan va bra att gå på dom där kurserna faktiskt.

Neeh usch fick reda på idag att jag och en mindre grupp ska ha muntligt nationelltprov i svenska nästa vecka :O asså shiit va tror dom vi är? Robotar? Hmm skulle inte tro det!!! Ajaa va ska man göra? skolan bestämmer. Men skit i det nu. Imorgon ska jag försöka ta mig upp och ta en promenad för jag kände att jag va piggare igår än vad jag va idag. Och juste imorgon får jag åka buss för Fia ska börja senare :( Mycke bättre att övningsköra in jue.

Ahhjuste jag kände att jag va tvungen att skriva lite för emelie klagade lite på mig ^^ men har liksom inget att skriva om eftersom det inte händer något i mitt liv, haha mycke mer spännande att läsa kissies blogg, Där händer det ju saker hela tiden tex hon solar, förstorar läppar, har en personligtränare och ser sig själv i spegeln xD kanske jag också ska börja göra. Tror jag kommer få dubbelt så många som läser om jag börjar sola asså ;)

PussPuss

/Fiia



Om några timmar smäller det

Heejsan!

Jaah om några timmar ska jag upp och då är det dags för skola igen :( Asså shiit känns som man kommer ha miljoner saker att göra! Men ska bli så skönt att träffa vännerna igen, framför allt Simone, Lina och Emelie :)<3 Ska försöka gå till S-E och plugga teori så mycke jag kan, men ja känner att det kommer bli en hel del i skolan. Men men körkortet kommer jag få! Snart ska Fia och jag ta en långpromenad, SKÖNT! Ska nog dra på mig både långkallingar o tjock jacka :P Nu fattas det bara ett par skor, hittade ett par skor men dom är nog kanske inte dom varmaste direkt, men snygga ;)

PussPuss

/Fiia


Något av det roligaste jag gjort :)


Söndag!

Heejsan!

Shiit va det är mörkt ute asså :O jag gillar det inte, det känns som man måste gå o lägga sig snart fast klockan bara är halv 5. Ajaa idag har jag gjort nada typ. Pluggade teori förut i typ 1 timma o 30 minuter men sen blev jag trött på datumparkering o vägskyltar xD så jag sket i det. Ahh har inte gjort nåt idag verkligen. Ska ut o gå sen hoppas jag. Oj såg att det är en jätte fin fullmåne nu :) Neh heja AIK ikväll asså, bu för IFK götebrog!!!

PussPuss

/Fiia




Helgen

Godmorgon :)

Jaah denna helg va ju lite sådär halvkul.

Fredag:

Jaah då så sov jag länge sen gick ja o challe till pappa. Vid klockan 18 så drog jag till Kjell :) Han skulle va med Markus o Alex så jag fick umgås med dom också, eller alex drog till norrköping så jag umgicks med Kjell o markus. Markus va en jätte trevlig liten pojke :) eller liten o liten va han väl inte ^^ Men men vi hade skit tråkigt i alla fall. Va knappt nåt folk ute. Markus tyckte det va skit tråkigt så han drog hem o kjell o jag tänkte ta 00.05 bussen hem, men den kom aldrig :S så vi väntade inne på venesia tills nattbussen gick. Sen aah så hände inte så mycke mera asså.

Lördag:

Lördagen blir enkel att berätta om. Åkte hem från kjell men 14.15 bussen och va hemma ca kvart i 4. När jag kom hem så va faktiskt hela familjen hemma :) och Fia stod och fixade mat. Vi skulle ha lite mysmiddag och äta alla 8 vid maten igårkväll :) Jätte mysigt faktiskt, det är inte ofta alla äter middag ihop. Och det va en jätte god middag. Sen åt vi efterrätt. Det va verkligen jätte mysigt. Sen vid halv 7 så skulle jag träffa Sandra och Jossie vid banken för vi skulle gå på VINKA (stand-up) på hotellet. Ahh det va faktiskt rätt roligt. Det skutade typ vid klockan 22 så då började alla dra. Petra och jag tog sällskap en bit o sen så stannade vi o snacka om massa massa :) Sen vid halv 11 så va det bara att dra hem. Egentligen en rätt tråkig lördag men aah hade inget annat att göra liksom. Kunde inte kolla på tv heller för det va bara en masssa skräck o det kan jag inte kolla på ensam ^^ Men ja somnade rätt skapligt typ runt 00 nån gång. Men runt halv 3 ringer Kjell o säger att han råkade somna på bussen så han hade fått tagit en taxi hem från flen till sköldinge. SMART! Nej!

Och idag vet jag inte vad som händer. Ska försöka ta en promenad ikväll. Sen blir det ju att sova skapligt för imorgon är det ju skola igen. Skiiit va det här lovet har gått snabbt :/ Men nu är det bara att längta till Lördag frör då är det fest ;) wihuu!

PussPuss

/Fiia



RSS 2.0