Upp igen!

Hejsan!
Igår fick jag bryta ihop lite. Både bra och dåligt. Tråkigt att få reda på att folk man litar på går bakom ryggen och är riktigt jävla falska. Men det va ju bra för då vet man ju det! Jag blir rent utav förbannad!!! Men men deras förlust inte min :)
 
Idag har jag inte gjort mycket alltså! Varit ute på promenad med Olivia. Efter det cyklade jag till pappa och blev bjuden på grillat och nu kom jag nyss hem. Snart eller senare kommer en kompis förbi :) Har massa tårta, bullar och chokladbollar att bjuda på :D Så han lär bli glad, haha!
 
Ja ne annars så sitter jag och försöker komma på vad jag vill jobba med... Fan vilket stressmoment asså :/
 
PussPuss
 
/Fiia
 

På fötter!

Hej!
 
Efter mycket sjukt och ond rygg så börjar jag komma på fötter igen. Hatar att va sjuk men men det händer nästan aldrig så får väl stå ut. Blir sjuk kanske 2 ggr om året och då får jag allt på en gång.
Va på gymmet förut och då kände jag hur det bara rosslade i halsen :( Men snart är jag igång och kör 100%.
 
Annars så har jag varit i Örebro idag. Pappa och jag överraskade lillebror på hans skola. Dom hade haft uppbakning. Det är typ nåt slags slutprov eller nåt? Eller vet inte riktigt. Men det va kul att se Challes min när han kom där och såg oss :D ÅÅÅÅH! Ville ju börja gråta. Och han hade gjort sååå fina saker, STOLT SYSTER! Challe skrev igår att han ville att jag skulle komma men hade ingen chans att göra det. Ingen bil och ingen som kunde följa med :( Hade världens klump i magen! Ville ju så gärna. Vaknade flera ggr inatt och bara mådde dåligt över det. Gick upp kl 7 för jag kunde inte sova. Kände bara hur tårarna brann bakom ögonen. Vill ju kunna räcka till, vill vara en bra syster. Jag är så stolt över min bror och jag vill att han känner att jag finns där. Så jag ringde pappa och vi löse så vi kunde åka ihop. Puuuh! Den jobbiga klumpen i magen släppte. Älskar min lillebror <3
 
Fick mat hemma hos pappa sen fick jag skjuts hem. Hann knappt sätta mig innan Olivia fråga om vi skulle till gymmet. Så jag bytte om till klänning och packade träningsväskan. :D YEEY! HAHAH valde helt fel kläder idag, svarta jeans, svart linne och jeansjacka på det. PLUS att jag hade strumpbyxor under byxorna... Bara för att jag ville ha nåt på fötterna när jag hade klackar.
 
Ja och nu sitter jag här vid tvn och kollar New girl.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Skillnad?

Hejsan!
 
Jo jag tog ett foto med ca 3? månaders mellanrum och ah större mage och rundare rumpa. Dock är ena bilen tagen närmre kameran.
 

Hjärta!

Hej!
 
Statan va dålig jag är på det här, eller hur?! Går ju inte att blogga från mobilen av någon anledning... Och är knappt vid datorn längre. Vet inte ens vad jag skrev om senast, glömde kolla. Haha! Ja vad ska jag skriva? Har bestämt mig för att ta en timmas promenad om dagen (minst)! Nu jävlar ska fläsket bort! Fan att jag inte började tidigare! Men inte lätt med astma och köldallergi. Har ju varit svinkallt.
 
Halva natten grät jag även hela morgonen. Grät i sömnen. Det va så mycket som kom upp :( Det här med ensamheten, svek, besvikelser och frustration. Fyfan säger jag bara! Tårarna bara rann och kudden kunde jag nästan krama ur.
 
Ja vad har jag gjort idag? Jo tagit 1,5 timmas promenad, handlat åt mig, Olivia och hennes kille, lagat mat och paj, städat, chillat, dragit ur alla lakan och ska dra på nytt snart. Får duga för denna dag!
 
Ni kan inte ana vad jobbigt det är att bo ensam... Har verkligen totalt tröttnat på det. Sitter ensam i köket med radion på och stirrar ut genom fönstret allt oftare :( Kul...! Det här med mig och killar verkar gå rätt segt! JAg är nog för speciell för dom xD Inte många som förstå sig på mig, inte ens jag. Min humor är sjuk och jag kan va lite barnslig ibland ^^ Men varför vara seriös hela tiden? Och jag är inte omogen utan har mitt barnasinne kvar :) Men kan va lika seriös. Ne men sånt är livet brukar dom väl säga? ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

RSS 2.0