Grym!

Hej!
 
Jaa jag är fortfarande stark! Har många med mig som står bakom mig i detta. Nog om det! Va och dansa sh'bam förut, har ju missat det pga att jag alltid jobbar torsdagar. Men haha ja vad ska jag säga. Min kropp hängde inte med direkt. Måste sett ut som en mupp när jag stod där och "dansa". USCH! Ne zumba passar mig bättre. Och på tal om zumba så hade vi en ny låt med igår. ÅHHH blev helt kär i den! Riktig partykänsla i den. Hmm undra vad som sker i helgen... Inte alls sugen på att festa. Vill hellre bli kidnappad till en annan stad och vara borta ett tag :( Vill inte vara i Katrineholm mer!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Tufft nu!

Hej!
 
Jag har det rätt tufft nu! Av personliga orsaker så kommer jag inte skriva så jättemycket här på ett tag. Jag mår bra eller ah jag klarar mig. Men det som händer runt mig nu tar jävligt hårt och det är jobbigt att se. Dags att sätta ner foten nu. Skriver om det händer något speciellt eller roligt.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Syrran och jag för några år sedan! xD

Otrohetsdag?

Hej!
 
Haha konstig titel idag va? Även fast jag är glad och på topphumör så har jag en skum känsla i magen. Känns som det är en sån dag som killar är otrogna, ah kanske tjejer också. Vet inte varför. Men har en känsla i magen som om någon varit otrogen. Jag vet jag är knäpp! Det kan ju inte vara emot mig eftersom jag är så mycket singel som man bara kan vara. Tröttsamt men sånt är livet! Tror jag ska lägga ner allt som har med killar att göra ett tag. Är så trött på dom, orkar inte ge massa energi. Min fina gamla kärlek verkar inte va så taggad på att komma hit och jag kan inte komma dit pga allergi så aah... Kul! Då får det kvitta tycker jag! Byebye!
 
Annars har jag och Sandra varit på promenad idag :D 2 stycken faktiskt! Snacka om att jag njutit av solen. Skinnjacka och pilotbrillor på! Åhh mitt rätta jag kommer verkligen fram med solen. Älskar att använda dom 2 plaggen! Om nu solbrillor är ett plagg ^^ Har lagat egna hamburgare idag också. Men jag är ju sån som mest uppskattar brödet. HAHA! Det av alldeles färskt och muuums!
 
Hmm vad har jag gjort mer? Planerat min födelsedagsfest lite, eller kommit på datum iaf! Sen har jag och min nya kära vän bestämt ett datum för när vi ska ses :D Hoppas verkligen det blir av! Sen öhm har jag och Sandra planerat helgen lite, eller pratat lite om den ;) Wohoo kanske blir en rolig helg trots allt.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
Min förebild (storasyster) och jag! Inte särskilt lika men vi
har i alla fall samma pappa :) Saknar henne såååå! <3
Och snart blir jag moster ;) YEEAH!

Sista gången!

Hejsan!
 
Jahapp sista gången jag va på min fina avdelning som jag varit på i en månad nu. Eller ah på ett tag i alla fall. Fick massssa kramar och positiv beröm. Det värmer! Efter jobbet så mötte jag upp Sandra och drog till gymmet. Så 30 min mage/rygg och 1 timma bodycombat! fyan va skönt kan jag lova. Men tusan va trött jag är i kropp och knopp nu. GAAH! Imorgon ska jag ta sovmorgon, till kl 9 iaf!
 
Har fått höra några ggr att jag har så många olika ansikten eller utseenden. Jag är så olik från när jag är osminkad och sminkad. Hmm inte tänkt på det direkt men plockade ihop några olika biler. Vet inte om jag är så olik :P Men älskar ju smink och testar lite olika ibland. Nee nu måste jag få i mig något att äta.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Min nya vän!

Hej!
 
Gud vad jag längtar tills jag får träffa min nya vän som jag skrivit om. Fina fina du! Känns som jag känt henne mycket längre än vad jag egentligen gjort. Lite läskigt ändå när man ska ses. Vad säger man? Hahha lite som när man ska träffa en "dejt" för första gången. Ska bli så kuuuul! Vi har dock inte bestämt datum än men snart så blir det av hoppas jag :) Lilla kära vän, jag tycker så mycket om dig. Tror ändå det kommer flyta på när vi ses :) Vi har ju skrivit låååånga långa mail till varandra och vi har nog 10000 saker kvar att prata om.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Inte ännu!

Hej!
 
Ja ni! Det har inte hänt mycket under denna helg. Jobb och många försök till att sova... Ah det sammanfattar min helg bra. Detta va min sista dag på detta vik jag haft. Buhuuu! Ska jobba imorgon för en som är sjuk men sen ah då blir jag timvikarie igen. Trivs jättebra på den avdelningen jag varit på! HAr blivit bra bemött, känner mig omtyckt och den avdelningen passar min rygg bra. Det är inte mycket tunga lyft och sånt. Ehm aah vad ska jag skriva mer då? Helgen som kommer så ska/skulle jag ut med brudarna Sandra och Ida. Vet inte alls hur det blir då våra planer blivit ändrade. Sen är väl varken någon av oss direkt sugna på att festa tror jag. Katrineholm är uteslutet! Norrköping hmm nja, dit åker vi alltid, Eskilstuna skulle vi ju till men nej inte sugen längre och Örebro ligger för långt bort... Sen känner jag mig inte så sugen på att dricka eftersom jag ska bli snygg nu! Då kan jag ju inte förstöra dte med alkohol. Åhh vad ska man göra? Dumma helg! Sen saknar jag ju gullet som bor så långt ifrån mig :( Vill verkligen bara krama om honom. Försöker få upp honom hit men det går sådär. Han vill (vågar inte tror jag ^^) åka tåg och bil kostar ju asmycket att åka... Bensin är ju inte direkt gratis. Så hmmm :( Sen kan inte jag åka dit för han har djur... Han sa att vi kanske kan låna stugan men hallå är ju svinkallt där nu :P Åhhh snälla gud gör så han och jag kan få ses snart igen, saknar honon sååå!! :*
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Paus!

Hejsan!
 
Händer inte så mycket skoj i mitt liv just nu ^^ Ska bara jobba denna helg så jag gör såhär att jag bloggar när denna jobbhelg är över :) Kanske har något smaskigare att skriva om då. För nu finns det INGET! Förutom att min kära bror va här och hälsade på sin syster förut. Ha en fortsatt fin helg.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Sötaste tomten!

Hej!
 
Haha nu ni! Hittar massa gamla videos :D Så himla kul. Detta är från julen 2009.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

HHAHAHHAHAHAH!!!

Hej!
 
Asssssså gud jag orkar inte xD Jag och min lilla vän Emelie spelade in denna någon gång under gymnasietiden. Jag skäms som en tok men ändå så kul att den finns kvar! :D Hoppas du ser detta Emelie. Tyvärr umgås vi inte längre men kan säga att vi har haft så sjuka saker för oss. Hade verkligen grymt kul ihop med denna människa.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Glädje!

Hejsan!
 
Åhh vilket väder! Man blir ju helt fantastiskt glad av solen. Bort med snön nu också så resten av det svenska folket blir glada. Gud vilka surmular det finns! Men dom ska inte få komma ivägen för min glädje inte. Hmm gick till pappa strax efter 10 med Sandra och tog ut lilla Ludde på promenad eftersom typ alla där hamma är sjuka. Sen fick vi skjuts av pappa hem. Skönt det eftersom min tvättid började om 20 min.. och det tar ca 40 att gå hem från pappa. Så nu håller jag på med det. Men innan det har jag hunnit bakat bröd och fixat mat. Även diskat lite, igen... Va nere i förrådet förut och hämtade lite saker som jag fick med mig hem från när jag rensade från mamma. Tog med mig en sån där apparat som man kan kolla blodsockret med. Så stack mig själv i fingret fast jag är sååååå sjukt rädd för nålar. Försöker övervinna den rädlsan så man kanske skulle kunna jobba på andra ställen också. Typ vårdcentral och sjukhus. 5.7 låg jag på så det va ju bra. En frisk person ska ligga mellan 4.0-7.0. Sen hittade jag mina gamla nyckelband som jag troligtvis gick runt med på högstadiet. HAHAH kan jag ju ha nu med! Kanske ska låta den hänga ut genom fickan när jag är på ICA och handlar? ;)
 
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
SNygg klädstil idag va...? xD
 
 

Vill bort!

Hej!
 
Åh vad jag vill bort några dagar från denna stad! Eller ah för alltid också men det går inte riktigt just nu. Vill till sommarstugan som vi har i Småland. Längtar tills vi ska dit. Umgås med älskade vänner, dricka och äta gott. Sen tända en brasa och bara mysa! Börjar snart gråta så mycket jag längtar dit. Dumma dumma snö, ge mig vår nu! Detta år kommer jag bara ta med nära vänner. Inte nåt idiotiskt ex. Ser verkligen fram emot det. Vill dit nu nu nu! Helst igår.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Småland 2011
 
 
 
 
 
 

Vilja!

Hej!
 
100% vilja. Har kört min hemma träning plus att jag spontant drog med mig Olivia och Sandra på Zumba party. Hahah kul men man kände sig som en mupp kan jag lova. Men men har rört på mig en timma i alla fall. Nu är jag hemma igen och har blandat ihop en proteinshake. Men måste ju även ha mat i magen, så ska laga i ordning en grönsakssoppa ;) Hahah får se hur det blir. Jag improviserar ju nästan alltid när jag lagar mat. Eller jag går tusan aldrig efter recept.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

HOME!

Hej!
 
Nu glänser min lägenhet verkligen ;) Eller hmm nästan i alla fall. Inga kläder på golvet/soffan, ingen disk och skorna står på skohyllan. Snubblade över min väska med barbies som jag tog med hem ifrån mamma när jag va där och rensa i helgen som va. Mina barbies va det bästa jag visste. Lekte verkligen med mina barbies hela tiden när jag va liten. ÄLSKADE mina barbies. Nu när jag går igenom mina barbies så ser jag verkligen vilken skillnad det är på dom jag hade då och hur dom ser ut idag. Och guud vilka hemska barbiekläder jag har. HAHAH! Blir nästan lite sugen på att köpa nya åt dom. Men hallå jag är 22 år (snart). Jag tycker faktiskt barbiesar är väldigt fina. Brukar gå och kolla på dom när jag är på Åhlens eller i någon leksaksaffär och drömma mig tillbaka. Tillbaka till den underbara barndomen och den tiden det inte fanns några stora bekymmer. Tänk va bra man hade det när man va liten egentligen. Gillar inte att vara vuxen alla dagar... Inte trodde jag att jag skulle ta hand om äldre människor när jag va liten. Jag ville ju jobba i kassan på Konsum eller bli frisör. Fixade i ordning några barbies och ställde dom hyllan. Då kan jag kolla på dom när jag mår dåligt och tänka tillbaka till när livet va enklare.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
Vad tycker ni? ;)

Plötsligt!

Hej!
 
Vart fick jag energin ifrån? Ingen aning men nu har jag i alla fall städat klart! Diskat, plockat, torkat, dammsugit och skurat. Nu doftar det citron eller nåt i min lägenhet. Känns som jag snart rinner ur mina kläder... PPUUUH! Snart ska jag ställa mig och laga mat också. Härligt då blir det mer disk... Haha märkte på disken att jag inte haft så mycket ork till att laga mat xD Bara skålar med rester av havregrynsgröt... Typ det jag levt på denna vecka ah och knäckemackor. Nej nu ska jag fortsätta här hemma.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Sömnbrist!

Hej!
 
Går och känner mig stressad hela tiden. Får inget lugn i kroppen. Sover men sover inte bra direkt. Känner mig trött hela tiden. Försöker ta nån tupplur ibland men känner mig nästan vara tröttare efter det. Dumma kropp! Har inte ens tränat nåt denna vecka... Förutom hemma då! Usch denna dag måste jag städa. Hur ska jag orka när jag knappt orkar stå upp. Dumma dag! Nej vafaan med vilja kommer man långt! Får sparka mig själv i arslet och ta tag i lägenheten nu.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Fusk!

Hej!
 
Åhh ska erkänna, har fuskat med hemmaträningen. Har varit så trött och slut senaste dagarna. Känns som det händer för mycket runt om. Imorgon ska jag i alla fall träna. Då blir det gymmet! Men ska snappa upp hemmaträningen igen. Ska köra på ikväll men fyfasiken, för att träningen ska bli bra måste man ju må bra själv först. Skulle behöva varva ner lite. Pusta ut och fröska lägga stressen bakom mig! Vill träffa min familj och mina vänner. Saknar dom så mycket! Känns som jag bara träffar min familj på gymmet lite snabbt bara... Är ledig imorgon så då blir det STÄDA och ska fasiken traska bort till min kära familj. Dom bor ju liksom bara 40 min promenad bort! Ne nu ska jag hoppa in i en varm dusch, fryser fortfarande efter promenaden!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Dumförklarad!

Hej!
 
Somnade gott efter att jag ätit. Vaknade halv åtta... KUL! Sandra och jag smsade lite om att ta en promenad, båda va nog lika otaggade på det men det behöver ju göras ^^ Om man vill bli snygg liksom! Så vi tog en promenad i kylan. FYYY BRRR!!! Jag babblade på som vanligt, stackars Sandras öron ^^ Stannade till på ICA innan vi gick hemåt. Behövde mjölk till mina proteinshakes. Kan INTE dricka med bara vatten, det väder sig liksom i magen på mig. Brukar blanda 50/50. Sen köpte jag en ny juice, va tvungen att testa ;) Sen va kvargen så förbaskat dryr så köpte turkiskyoghurt med 3,5% fett. Så nu äter jag turkiskyoghurt med hallon och en körsbärsshake till ;) MUMS! HAhaha måste bara säga att promenaden hem från ICA, asså xD Sandras och mitt samtalsämnde va geografi och kan säga att vi lät som totalblåsta miffon när vi pratade. Snyggt att man inte vet vart allt ligger här i Sverige, vi fick googla och det låg inte alls där vi tänkte oss. Ja herregud! Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Skylla mig själv!

Hej!!
 
Smart tjej som lägger sig 3 timmar innan hon ska upp och jobba... Men kunde inte slita mig från att prata med sötnosen ;) Vet inte varför han och jag alltid börjar skriva så sent... Men så blir det alltid sen har det plötsligt gått typ 4-6 timmar xD Men helt seriöst så börja jag nästan gråta när alarmet ringde. Kändes som jag bara hade blundat 10 min. Hade sån ångest imorse, ville sova vidare. Men ändå spännande med en ny avdelning. Avdelningen va väääldigt speciell emot vad jag är van vid. Detta va psykdemens. Mitt huvud snurrar nu kan jag lova! Otroligt mycket nytt för mig. Men personalen va helt kanon! Nu sitter jag hemma i min vita soffa och äter lite. Ska nog faktiskt blunda en stund. Ikväll blir det promenad med min älskade Sandra.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Detta skulle inte sitta fel just nu... ÅHHH!

Tisdag!

Hej!
 
JA denna dag börjar gå mot sitt slut. Överlevde denna dag med :) Fick sluta tidigare på gymmet också, puuuh! Annars skulle jag ha slutat nu. Men nu står jag i alla fall och steker pannkakor. Ryker som bara den i mitt kök... Min fläkt funkar typ inte så det kommer man inte ifrån. Mmmmh är verkligen sugen på pannkakor :D Ne nu ska jag fortsätta steka på och kolla på date med mig ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
En bild från jobbet på gymmet. Bäbisgos <3

Stress!

Hej!
 
Trött, seg och stressad. Dom tre orden förklarar mig just nu. Skulle sluta kl 12 men en som va sjuk så skulle jobba till 14 istället. Kanon med extrapengar men inte när man ska iväg på annat jobb kl 16...  Hade ju ingen lunch med mig heller så kände hur magen bara kurrade på mig. Fick gå hem halv 2 som tur va. Så småsprang typ hem och nu sitter jag här. Ostmackor och ett äpple fick det bli. Kan inte ställa mig och laga mat nu. Som tur är så ska Sandra till gymmet sen så jag får åka med henne dit. SKÖNT då slipper jag stressa lika mycket.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Haha!

Hej!
 
Haha har suttit och tänkt på en sak. Jag va ju tusan 19 år när jag mötte den där grabben inte 18. Har stört mig på att jag skrivit 18 :P Jaha ne nu slutade top model... Brukar inte kolla på det men nu blev det så. MÅSTE tvinga mig själv att sova inatt. Känns hopplöst, är huuuur pigg som helst ju :( HAr på tok för mycket tankar i huvudet plus att jag sov tidigade på dagen... Dumma mig!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Måndag!

Hej!
 
Haha ja gud vilket tjat om denna kille va? Ska inte skriva om honom i detta inlägg. Har verkligen inte blivit mycket gjort idag... Känns bara som dagen gått huuuuur fort som helst :/ Sov några timmar förut, inte så konstigt kanske. Men kände mig inte alls sugen på att träna idag så får bli en vilodag idag :) Kanske gör lite situps och squats sen ;) Ne gud va sugen jag är på nåt! Men har INGET hemma. Vill ha scones men det är ju förbannat onyttigt och kletigt ^^ Gillar inte att hålla på att kladda med händerna. Aj just precis nu kände jag att jag verkligen har träningsvärk i armarna och ryggen. ONTSKÖNT! Ne hoppas jag kan få sova inatt ^^ Skulle va bra eftersom det står jobb på schemat imorgon!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Jag är fast!

Hej!
 
Denna låt är verkligen helt underbar! Kan inte sluta lyssna på den. Tycker Rihanna är riktigt bra faktiskt, gillar hennes röst. Känner mig typ förälskad när jag lyssnar på den här <3 Sen kan jag säga att jag är huuuur trött som helst! Vill bara sova men håller på att laga mat ^^ Men sen ska jag sluta di blå en stund kan jag lova ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Glad tjej!

Heeej!
 
 

Pigg...

Hej!
 
Hahha vaknade kl 11.30 imorse. Har alltså sovit ca 4 timmar, HAHA! Men skönaste 4 timmar i mitt liv. Har verkligen sovit bra dom få timmarna. Ler fortfarande. Vet inte vad jag ska skriva riktigt, blir förvirrad och frustrerad. 23 mil är långt! Sen ar denna fina kille varit singel väldigt kort tid, haha börjar bli en vana ;) Träffar alltid nyblivna singlar. Fast det här är ju någon jag ar träffat förut. Ne tänk att man har samma känslor när man pratar med honom som jag hade när jag va 18 år.
 
Kommer ihåg den där festen vi va på. Det va i sommarstugan eller i den staden. Vi hade gått ut för att dricka lite så vi satt på någon mysig krog ute. Så kom det 2 fulla tjejer och börja prata med oss. Dom satte sig hos oss och vi snackade på. Härliga brudar! Sen drog dom med oss på en fest hos någon. HAHAH asså skum fest! Kommer ihåg att det va kladdigt på golvet och fullt med fulla människor! Efter ett tag så tänkte vi att vi drar därifrån. Vi gick ner för den knarriga trappan och skorna klibbade typ fast i golvet när man gick. Jag gick och höll mig i räcket och kollade ner vart jag satte fötterna. Plötsligt kommer det folk som ska upp. Tittar upp och där va han :D Vi fick ögonkontakt och vi sa väl hej eller nåt. Nu ville jag ju inte gå längre. Han sa att jag inte skulle gå någonstans, så tog han min hand. Haha brudarna bara men Fiiia! Jag sa att jag kommer snart. Det bara pirrade i magen på mig. Den ögonkontakten vi fick i trappan va så sjukt häftig. Hmm sen kommer jag inte ihåg mer. Vi kysstes i alla fall sen bytte vi nummer. Klampar mig ner för trappan och skulle leta efter brudarna. Dom stod där utanför och snackade med några.
Dagen efter så frågade han om jag ville med på fest. Alla brudar va typ helt tokbakis utom jag och en tjej. Så han hämtade upp oss och vi drog på nån helt sjuk fest. Guuud vilket muppställe. Ett helt hus, men knappt några möbler. Ne usch dålig stämning. Vi ville hem. Så en kille körde hem oss :) 
 
Men ah sen hade vi smskontakt och över datorn. Blev alltid så pirrig i magen när jag skrev med honom. Sen åkte jag dit en sommar för 2 år sen med en annan kompis. Träffade honom då också och bara kände hur glad jag blev av att träffa honom. Men då hade jag ju pojkvän (mitt idiotex). Men han kom och hälsade på mig en gång i Katrineholm. Då hade jag och mitt ex gjort slut. Det va i oktober för 1 år och 4 månader sedan. Kommer dock inte ihåg så jättemycket eftersom jag skulle flyga flygplan dagen efter och trodde jag skulle dö av nervositet. Men igår/inatt när jag prata med honom så kunde han berätta det som om det va igår. Han sa att han tänkt på mig sen han åkte ifrån mig. Så himla söt! Men jag fick ju säga upp kontakten med honom när jag började träffa mitt ex igen... Han gillade INTE att jag hade träffat honom efter att det tog slut mellan oss. Det va så jobbigt att va i sommarstugan i somras och inte kunna träffa honom för att mitt ex va med. Så skrev ett meddelande på facebook om att jag va där men att jag inte kunde träffa honom pga att jag va där med en kille som jag försökte vinna. Skrev verkligen ett hejdåmail till honom. Gjorde ont i mig att skicka det men trodde verkligen jag ville ha tillbaka mitt ex... FAN! Men nu för en vecka sen så skrev ajg i alla fall och bad om ursäkt för mitt beteende.  Han har ju alltid funnits i mina tankar men han har ju alltid bott så långt bort. Så det har ju bara kännts omöjligt att ens tänka på nåt ihop med honom. Men ja om jag känner såhär efter 3 år? Vad betyder det liksom? När man skriver med varandra så känns det så bra och pirrigt ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 
 

20 timmar!

Hej!
 
Jag nu har jag varit vaken i ca 20 timmar... Men vet ni vad, dom senaste hmm 5-6 timmarna har jag pratat med en gammal flirt. Vad säger man gammal kärlek rostar aldrig? Detta är killen jag bad om ursäkt till för typ en vecka sen. Skrev ett inlägg här i bloggen om det i alla fall. Vi har skrivit lite och så men idag så satt vi och snacka lite på facebook så fråga han om jag hade MSN kvar. Så loggade in på den, SJUKT KUL! Så vi ar suttit där och snackat heeeela natten. Har alltid kännt nåt lite extra för honom. Vi höll på för ca 3 år sen och då satt vi på msn heeeela tiden. Kändes verkligen som jag spolades tillbaka i tiden och satt och log hela tiden. Han hälsade på mig i oktober 2011 och jag ska erkänna jag kommer knappt ihåg nåt från när han va hos mig... Dagen efter skulle jag åka till Turkiet och va så otroligt nervös. Men haha han hade tydligen bilder från när han va hos mig... GUD! Bara såna kort som jag inte visste va tagna, typ när jag sminkade mig och en när jag hade ett par trosor på huvudet (rena). Asså jag är ju lite störd av mig men ändå kul att han hade bilder från det, fast dom va hemska. Men han kommer ihåg allt vi gjorde som om det va igår. Han sa att han har tänkt på mig sen den dagen han åkte hem ifrån mig. Blir alldeles varm. Känns i alla fall otroligt skönt att få upp kontakten igen. Han är en underbart fin kille. Men vi får lite panik. Båda har känslor även efter såhär lång tid, vad gör man? Han bor 23 mil härifrån. Ska man försöka sig på nåt eller ska man fortsätta vandringen på singelstigen?
 
Hjälp mig, vad ska jag ta mig till? :S Nej nu ska jag försöka sova några timmar
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Veckans slut!

Hej!
 
Japp då va denna vecka slut! Ledig imorgon, såååå skönt! Känns som jag haft fullt upp ändå fast jag varit ledig i helgen. Jaja kom hem från gymmet för kanske 20 min sen. SÅÅÅÅÅ skönt. Tränade armar och rygg ikväll. Helt underbart! Så nu känner jag mig nöjd. Ny vecka och nya möjjligheter imorgon!
 
PussPuss
 
/Fuua
 

SNYGG!!!

Hej!
 
Det va faktiskt skönt att man hittade på nåt igår och inte bara satt hemma. Sandra och jag blev lite runda under fötterna men det va lagom :D Det va lite segt i början då vi bara gick runt runt... Men tillslut tog vi oss in till dansgolvet och svängde på höfterna. Sandra va lite trögstartad men hon kände sig lite för nykter för att dansa. Men fick ingång henne också tillslut. Men vi gick runt lite och hälsa på folk. Sen så sätter sig Sandra och vilar fossingarna lite och jag står och hänger på bordet. Då kommer någon bakom mig, det va han från Norrköping :D YEEEY! Han bjöd oss på en drink så gick vi och satte oss vid ett bord, vi va väl 5 stycken tror jag. Men blir panikkissnödig så springer till toan. SHIIIT där va han, min "drömkille". Han gick ut så jag smög ut efter honom och råkar börja prata med honom. Vi stod väl ute i kylan och prata i 20 min eller nåt. Sen kom hans kompis, så börja vi prata lite också. Dom skulle över till statt men jag övertalade dom att följa med in till Harrys igen. Mina ögon njöt kan jag säga! Så jag presenterade mina nya vänner för Sandra sen drog vi till dansgolvet. Snyggingen gillade inte musiken så försökte få mr dj att byta men gick sådär. Sen kom någon låt som han gillade tillslut och OMG killen kunde dansa! Han måste vara nån salsakille eller nåt. Tror jag slutade andas ett tag. Det va det mest sexigaste jag sett. Vi stod och dansa lite på dansgolvet och han försökte lära mig att svänga på höfterna på riktigt. Men gick sådär, han va ju grym!!! Sen va det iaf dags att gå hemåt. Dom bodde åt andra hållet.. ATTANS! Men så gick snyggingen iväg och då skulle jag passa på att fråga hans kompis efter hans nr, SJÄLVKLART har snyggfan tjej :( besvikelse! Men inte så konstigt när man är sådär snygg. Sen bodde han uppe i Dalarna. Men gud det va verkligen den snyggaste kille jag sett! Blir generad bara av att skriva om honom. Men segt att jag slösat bort så mycket tid på en kille som hade tjej... Han verkade inte vara upptagen liksom. Men men thats life!
 
Träffade även min underbara chef på world class ;) Hon är ju för underbar! Hon blev helt till sig när hon såg mig och sa att jag va snygg och grejer. Inte så konstigt hon ser mig ju nästan bara i träningskläder och tofs ^^ Ja ikväll blir det till att jobba några timmar på gymmet också. Känner mig sådär halvtaggad på det men det ska nog gå bra :)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

En kväll med min älskade <3

Hej!
 
 

Sorgligt!

Hej!
 
Fyfan va arg/ledsen jag va igår på en person! Fattar inte ur vissa personer fungerar ibland. Ska vara en vuxen människa men beter sig barnsligare än mina småsystrar... Men orkar inte hålla på och tänka på det där skiten. Blir bara besviken :( Skäms nåt så fruktansvärt över denna person ibland.
 
Idag ska jag iaf till Vingåker och rensa. Tänker göra det så fort jag bara kan så jag kommer bort från den där jävla idiothålan så snabbt som möjligt. Sandra ska med som tur är och brorsan förståss. Ikväll ska vi väl åka pulka och så, förhoppningsvis! Måste göra roliga grejer nu för det som hände igår tog ner mig en bit från allt det där lyckliga. Har ju mått så jäkla bra senaste tiden! Men ah denna personen vet precis hur man ska göra för att få mig att må dåligt. Helt sjukt egentligen. Och den personen kan INTE dricka alkohol för då blir personen oftast dryg och kan inte tänka klart... Synd tycker jag.
 
Ne ska fortsätta äta min frukost!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jag ska fortsätta vara stark och ha positiva tankar!

Just idag är jag stark!

Hej!
Fan va duktig jag varit idag! Tränat 2 ggr och ätit duktigt :) Blev köttfärsås idag, eller sås och sås... Köttfärs, lök, kryddor och lite buljong sen liiite tomatpure i. Efter det gjorde jag en fruksmoothie av dom frukter som va kvar från fruktsalladen igår. Så mixade frukten, proteinpulver och mjölk. Annars har jag börjar blanda proteinpulvret med havremjölk. Mycket godare tycker jag :D Sen älskar ju jag havremjölk. Ni som inte testat det, det är en speciell smak på den. Men jag är uppväxt med havremjöl, soyamjölk och rismjölk eftersom min bror va mjölkallergiker när vi va små. Drack det ju inte direkt men jag har ju smakat och så. Men jag kan erkänna att jag är sjukt sugen på nåt sött. Typ glass eller lite godis. Nej bort med dessa tankar ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Orkar inte skriva ^^

Hej!
 
 

Benpass!

Tjaa!
 
Först kondition sen ett benpass. Så jäkla nice! Känns skönt att ha tränat igenom benen. Dock va det jobbigt i början eftersom jag kände av andasmedicinen... Va helt skakig och kunde inte koncentrera mig rktigt. Nu sitter jag och käkar lite och lite senare blir det ett bodycombatpass. Detta kommer bli en underbar fredag! Full av träning och får umgås med en av mina bästa vänner :) Man får ju passa på när man har tid liksom.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Sovmorgon?

Tjaaaa!
 
Smsade med Olivia innan jag somnade om att jag ställer alarmet på kl 10!! Måste få sova ut, har liksom inte mått bra i kroppen. Först vaknar jag kl 4 i panik, mardrömmar som vanligt... Somnar om och vaknar igen i panik, inte av mardrömmar utan av astma. Får nästan ingen luft. Får tag i andasmedicinen som står bredvid sängen men inget händer, det blir inte bättre :/ Springer upp och hämtar den "starkare" medicinen och känner direkt hur astman börjar försvinna. Nu skakar jag som jag vet inte vad, är inte jättevan vid den starkare medicinen. Så min sovmorgon varade till kl 8... Men mysigt ändå. Tycker om att äta frukost i lugn och ro och sen kolla på nyhetsmorgon :)
 
Åhh sitter och pratar med min nya vän :D Vi ska försöka ta och ses snart. Känner mig nästan lite pirrig i magen ^^ Är så otroligt glad för att vi fått kontakt! Så himla skön brud! Ibland skrattar jag bara rakt ut åt det hon skriver xD Ne vet ni vad, jag är så lycklig just nu! Även fast jag drömmer mardrömmar och får astmaanfall ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Tyckte denna bilden passar eftersom hon är bagare.
HAHha mitt försök på cupcake xD MISSLYCKADE!

Lycka!

Hej!
 
Åh jag känner mig lycklig i hela kroppen. Allt känns så bra! Har dom mest fantastiska vännerna man kan ha, underbara familjer och jobbet rullar på. Har människor runt mig som älskar mig för den jag är.  Jag lever på att få andra att må bra och vara glada, och jag blir så lycklig att jag får det bekräftat. Jag är glad att mina föräldrar uppfostrat mig till den jag är och att jag utvecklats till den jag är idag. Jag känner bara att allt är
toppen just nu :D ÄLSKAR DET!
 
Juste när jag jobbade på min "gamla" jobb så fick jag höra att jag såg så mycket fräschare ut. Hon sa att hon sett på mig att jag mått dåligt men har inte velat säga nåt. Skönt att man kan se på mig att jag mår bättre :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Omtyckt <3

Hej!
 
Puuh känns verkligen att man lever ;) Tur det säg! Kan säga att det känns i axlarna idag att jag bar kassar igår. Smarthuvud! Jobbar 7-12 idag. Kändes lite smårörigt på jobbet då det va massa larmkillar där och fixade med trygghetslamen och så. Sen sprang jag och kolla om jag kunde få en tag så jag kommer in överallt på jobbet. Det är mordernt vet ni ;) Dom ska ta bort så man inte kommer in med koden snart så man måste ha en tag. Sen pratade jag med chefen om hur det blir med mitt vik efter den 25e då mitt schema tar slut. Fick väk ingen riktig klarhet i det, men hon jag går för kommer tillbaka iaf :/ ÅHH trivs ju sååå bra där jag är nu <3 Men fick ett annat erbjudande, ska kolla lite vad det är för avdelning ;) Sen har jag fått massa beröm idag! När jag berättade för en kollega på avdelningen jag är nu att jag fått ett erbjudande om jobb på en annan avdelning sa hon "men neeeeej du får inte försvinna från oss!" Men ska troligtvis jobba hela sommaren på den avdelningen. Sen träffade Jag en ny kollega idag som jag jobbat om, så vi jobbade ihop första ggn idag xD Hon sa att hon bara hört massa bra om mig :D YEEY! Sen fick jag beröm från sjuksköterskan att hon hon tyckte jag va bra och att hon tyckte om mig. Snacka om lycklig tjej! Även fast detta inte är mitt drömjobb så trivs jag med det på nåt sätt. Vet att jag är bra på det och jag är omtyckt av personal och boende.
 
Ringde min kära far och babblade hela vägen från jobbet och hem :) Han va så glad för min skull. Innan jag gick hem så plinga jag på hos min älskade granne/bästa vän. Så vi har haft en romantisk fika ihop :D Fruktsallad, vaniljsås, bananchips sen fick jag 2 proteinbars :D Vilka vänner jag har va?! Sjukt att jag fick dom bästa <3 Jag är så lycklig som har så fina vänner och familjer <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Sjukaste!

Hej!
 
Ehm ja mina drömmar börjar balla ur!!! Tänker inte gå in på det men kan säga att det va en riktig mardröm :( EUUW! HAr inte alls sovit bra inatt, vaknat och somnat säkert 20 ggr. Kollade på klockan och trodde alarmet skulle ringa när som, 04.29... Åhhhh! Ställde klockan lite tidigare idag så jag skulle hinna göra mig i ordning lite och ta det lugnt framför tvn men tycker ändå jag sitter här samma tid som jag brukar... Måste även gå till jobbet lite tidigare, för dom har ändrat ett system på jobbet så jag kommer inte komma in xD HAHA! Får vänta tills någon går in så får jag gå in med den. Jaja! Nu har jag iaf ätit frukost, MUMS! Stor portion gröt, 2 mackor och en proteinshake! Blandar proteinpulvret med havredryck, mycket godare faktiskt :D
 
Ne nu ska jag andas ut lite innan jobbet.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Planer!

Hej!
 
Helgen som kommer så är jag ledig! Fyfan va skönt :) Fredag inget planerat, Lördag ska jag till äckelåker (Vingåker) och rensa grejer hos mamma. På kvällen har jag och Sandra planerat lite ;) Vi skaaaaaaaaaaa............ ÅKA PULKA :D Yeeey! Vi ska ta med den alkohol som blev över från förra helgen också ;) Gud va kul! Hoppas på vi får med fler folk bara. Hon skulle väl få med sin pojkvän och sen får vi väl se om hans kompisar vill med. Tror det blir kul i alla fall :D Söndag blir det chill sen jobb på kvällen.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Haha oj säkert 2-3 år sedan. Emelie, Lina och jag. Umgås tyvärr
inte med dom så mycket längre. Men då hade vi grymt kul ;)

Kryssning!

Tjo!
 
Sjukt sugen på att dra på kryssning med ett gäng härliga människor! Älskar verkligen att åka på kryssning :D Senast va i Oktober förra året. Det va kul men lite segt eftersom man inte kunde köpa alkohol fören på hemvägen... Vet att dom är ett gäng på mitt "gamla" jobb som ska åka men hmm tror det är bäst att åka med vännerna ;) Jag kan ju bli lite galen ibland, då är det kanske inte så bra att åka med kollegorna. HAHAH!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Bider från studentkryssningen 17/4 2010
 
 
 
 
 
 
 

Önskar ;)

Hej!
 
Blev en myskväll hemma istället för en kväll på gymmet. Behvövde nog det faktiskt. Får tagga till träningen imorgon istället. Gud jag hoppas verkligen denna satans huvudvärk försvinner snart!!!! Gör så ont att jag mår illa. Nu skulle man ha en snygg kille här som kunde spela gitarr och sjunga ;) Ah och ha någon ipren i fickan. Fan va nice det skulle vara med en kille som kunde sjunga!!! OMG drömmen ju ;) Ah och sen att han skulle tycka om mig för den jag är och vad JAG gillar att klä mig i. Ne jag har alltid otur och hittar dom där svinen som vill ändra på mig, inte tycker om mig för den jag är eller så är han oseriös och omogen. EUUW är så trött på det!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Olika!

Tjo!
 
Kroppen säger ifrån, mår illa och huvudet dunkar. Tror inte jag är sjuk utan kroppen behöver vila! Men sen vill min kropp samtidgt träna. Mår dåligt av att inte gå till gymmet! Ska dit imorgon efter jobbet någon gång men jag vill dit nuuuu! Åh! Dumma kropp!!!! :( Dom lediga dagarna går så fort! Den här dagen är snart slut känns det som men har ändå inte hunnit njuta av den. Vet inte hur jag ska koppla av riktigt. Min avkoppling är ju att träna och va på gymmet men det går ju inte :( Vafan!
 
Har i alla fall fått i mig mat nu. Blev riktigt fin middag, blodpudding! Tycker faktiskt det är helt okej, den är det ju asbra!  MAssor av järn i, vilket är väldigt bra för kroppen (speciellt för kvinnor). Men blodpudding tillhör den där matgruppen som man inte får tycka om. Som man låtsades hata i skolan för alla andra ogillade det. Samma sak med fiskbullar (älskart), ärtsoppa (tycker om utan fläsket) och ah massa annan mat. Sjukt egentligen! Grupptryck är farligt.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
En Sofia Nyberg från 2009 (datumet på kameran stämmer inte)
 
 
 
 

Aldrig mer!

Hej!
 
Ja jag skrev ju förut att jag skulle köra 2 flugor i en smäll och handla samtidigt som vi tog en promenad... Ehm dum ide! Vi gick till Willys och det gick ju bra. Sen börja jag plocka i grejer i korgen inser jag att det blev lite mycket saker ^^ Men men vi är ju starka så det blir ju bra. Hade med min träningsväska att packa i sen tog jag 2 påsar. Sandra hade en påse. ASSÅ!!!! Det tog säkert 1 timma och 20 min att komma hem xD Tar säkert 30 min att gå dit. Vi stannade säkert 10 ggr på vägen hem och vilade ^^ Min träningsväska va fylld med mjölk, kvarg, ost och annat TUNGT! HAhaa aah ne det där gör jag inte om igen! Men då har vi lärt oss det.
 
Mår lite sådär halvbra :( Mår illa och huvdet snurrar. Tror jag sovit och ätit dåligt senaste tiden. Men nu har jag ju äntligen mat hemma så nu kan jag äta :)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Trötta ben!

Hej!
 
Oj det känns att jag börjat träna hemma. Tror det är squatsen som gjort nytta! Puuuh jobbade 11.45-21.15 igår på mitt "gamla" jobb. Det gick faktiskt bra, men när jag kom hem va jag nog mer död än levande! Började städa undan lite sen så hoppade jag in i duschen. Efter det blev jag ju självklart överpigg och fick spring i benen. Efter 22 någon gång så kom en kompis över. Stackarn måste trott jag va dum i huvet när jag va så pigg. Skrattade åt ALLT typ. Sen va det läggdags. ÅHH SKÖNT! SOVA SOVA SOVA! Men vaknade mitt i natten och kom på att jag glömt att ta bort sminket... ÅH jobbigt! Upp och ta bort det och krypa ner igen! VAknade av ett hemskt ljud! HAns jäkla alarm. Trodde verkligen mitt hjärta skulle stanna. Börjar typ skrika "vad är det som händer?" HAHA! Ah sen gick väl alarmet igång 20 ggr efter det. Sen gick han upp. Puhhh hela sängen för mig själv och kollade på klockan. 05.?? Guuud åhh! Men han gick och jag somnade säkert 5 min efter det. Och vaknade vid 10. ALDRIG tänkte jag och vände på mig. Så jag gick upp kl 11. FYFAN så skönt! Dock har jag drömt konstiga drömmar! Men så kan det va ;)
 
Nu ska jag göra min träning sen ska Sandra och jag ut å en promenad! MÅSTE handla idag också. Undra om man ska köra 2 flugor i en smäll och ta med en väska och gå upp till maxi :) Skulle vara smidigt! Fast måste typ storhandla... Åhh!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Kör hårt!

Hej!
 
Konstiga drömmar även denna natt. Herregud ibland undrar man ju! Vaknade halv 9 men låg kvar tills alarmet ringde kl 9. Upp och kolla vad som hänt på mobilen, klä på sig myskläder, starta datorn och köra igenom träningsschemat :D Så det är klart för denna dag! Känns skönt. Fyfan SOFIA NYBERG är igång igen! Det är en bra bit kvar till målet men jag kämpar på :) Synd bara att jag inte höll i och träna som jag gjorde i höstas. Men det hände ju lite grejer som gjorde att jag inte pallade med nåt. Va tvungen att försöka få upp mig till ytan igen. Men nu är jag uppe på ytan och till och med en bit över ytan ;) När det blir vår och snön är borta ska jag börja cykla mina 2,3 mil igen :D Det gjorde jag varje Torsdag. Heja heja!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Kommer krävas blod, svett och tårar för att nå drömkroppen!
Men det är det värt! ;)

Semla!

Hej!
 
Imorgon hoppas jag verkligen på att få en semla av någon!!! Det är ju faktiskt fettisdagen! Älskar semlor, NOMNOM! Jobbar dock typ hela dagen imorgon... Buhuu! Men tycker jag är värd det efter att ja jobbat och tränat så duktigt! Sen på torsdag är det ju alla <3 dag! Har inte någon att fira den med men det gör inget! Ska ta en mysfika med min fina Sandra :D Den dagen behöver ju inte betyda att man ska fira med sin pojk/flickvän! Man har ju faktiskt vänner och familj som man kan fira den med :) Men ah skulle ju inte göra nåt om man hade någon att pussas med ^^ Så är du en snygg kille, är hemma på torsdag ;) Puss!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
Buhuu ge mig sommar!

Träning hemma!

Hej!
 
Sådär då har jag satt ihop ett träningsschema som är rimligt för mig. Ska köra detta i ca 2 veckor och sen ökar jag på om jag känner att det funkar :) Detta är alltså det jag ska köra här hemma sen ska jag ju träna på gymmet också. Skulle vilja äga ett måttband... MAn ser ju inte när man själv ändrar sig i kroppen.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Romantiskt!

Hejsan!
 
Japp nu har jag en städad lägenhet och jag kan pusta ut. Medan jag städat har jag även fått ihop lite mat. Ikväll blir det romantisk middag för en. Med kött, klyftpotatis, rödlök och rödvinssås ;) Den ni! Till det ska jag dricka ett dyrt och fint vin! Ne jag skoja blir ett kallt glas vatten faktiskt. Nu ska jag trända lite ljus och snart börjar familjen annorlunda! Finfin måndagskväll!
 
PussPus
 
/Fiia
 

Bra där!

Hej!
 
Ja men sådär ja! 4 timmars vila. Inte det bästa direkt men men jag behvövde nog verkligen sova ett tag. Är slut efter denna jobbhelg! Och imorgon blir det 9,5 timmars jobb... Gud kommer vara helt slut på Onsdag. Nej nu håller jag faktiskt på att städa i ordning lite här hemma. HAde en del disk som jag jobbar på att få bort. Ska snart fixa lite mat också. Vet inte vad riktigt eftersom jag inte har så mycket att laga på... Men det fixar sig!
 

Det blir träning hemma ikväll! Orkar inte gå bort till gymmet faktiskt. Ska knopa på ett träningsschema sen. Detta ska utföras morgon eller kväll!!! Ska försöka skriva ut det så jag kan sätta upp det någonstans så jag inte glömmer det. Kommer även öka på träningen vart efter. Man ska aldrig börja för hårt eller lägga målet för högt!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Precis som vi!

Hej!
 
Ojoj känns som jag jobbat fler timmar än vad jag egentligen gjort... Kroppen är helt slut, den behöver vila! Den behöver även en kram känner jag men det får jag ta en annan dag :) Får kramas med mina gosedjur. Ne men vet ni vad? På jobbet har vi en ny sjuksköterska, eller hon och jag började på samma dag. Idag när hon kom i korridoren så sa hon "WOOOW va snygg du är" HAHAH öhm... Svarta fotbollsmjukisar som det står VIF på och SN alltså mina initialer, en grå t-shirt (som egentligen är en pyjamaströja) och håret oborstat men statte en tofs på sidan idag för tycker hästsvans är så tråkigt. Så säger hon att hon tyckte jag va modellsnygg. Jättesnällt sagt men jag blev helt paff. Jag känner mig aldrig så ful som jag gör på jobbet. Måste skärpa mig!
 
Eftersom jag är ny så känner jag ju inte dom som bor där så bra. Men idag gick jag in och pratade med en boende som kände sig lite ledsen. Dom känslor personen hade det är EXAKT dom jag haft. Den där känslan av att nåt tynger och man får ångest. Man vet inte alls vart man ska ta vägen eller vem man ska vända sig till. Nu va det ju olika saker som tyngde oss men va sjukt det är egentligen. Det skiljer 63 år mellan oss men ändå förstår vi varandra exakt. Det är så många som är rädda för gamla personer. Vilket jag inte kan förstå. Visst jag jobbar ju med dom men i alla fall. Dom är precis som vi, dom är inga utomjordingar eller någon annan sort! Dom har känslor och problem precis som vi. Blir så ledsen när en del säger att gamla är äckliga. Dom äldre har så häftiga historier att berätta, dom har varit med om så himla mycket. Denna person va rädd för att  vara ensam om att känna såhär. Personen tyckte att det va jobbigt att ingen förstod  och den paniken personen hade i sin kropp. Berättade att jag visste hur de känns och vi kunde avsluta varandras meningar. Tror personen kände sig lite bättre efter det. Personen berättade att det kändes bra att jag börjat där och kände att jag passade in bra där redan på inskolningen. Hur glad blir man inte då? Personen tyckte att jag va för söt för att jobba med gamlingar men jag lever för att få andra att må bra, då det här jobbet passar faktiskt mig kanon på det sättet. Sen är ju inte min rygg lika glad över det men det är en annan sak. Jag kommer inte jobba inom vården hela mitt liv (tror jag). Men jag ska vara stolt över att jag är omtyckt på mitt/mina jobb och att jag får det bekräftat :)
 
Ne nu ska jag ta och vila och fortsätta vara lite stolt över mig själv! Men jag tänker INTE bli mallig för såna personer är bara jobbiga ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Troligtvis!

Hej!
 
Åhhh ville inte gå upp tidigt idag! Vill sova vidare... Mitt huvud är helt slut efter denna jobbhelg! Men det va bara att ta sig upp ur den varma sängen :( Ingen ork och ingen frukost... Måste handla! Sen känner jag på mig att jag kommer få jobba över idag. Kan lova att när jag kommer hem så TÄNKER jag lägga mig på soffan och lura en stund. Sen ikväll får det bli gymmet.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Jobb/träning!

Hej!
 
Åhh vilken låååång dag. Det finns knappt nåt att göra på jobbet så dagarna går långsamt. Men gjorde ett 14-20 pass idag och det gick bra! Direkt efter jobbet gick jag och mötte Olovia och drog till gymmet. Mage/rygg idag. Tyvärr inte direkt taggad då jag va SJUKT HUNGRIG och SJUKT TRÖTT! Vägen hem va bara jobbig! Åhh tänkte bara på mat och jag och Olivia gick och pratade mat också, HAHH! Magen bara skrek på mig. Olivia erbjöd sig att bjuda på bars men jag sa nej. Gud hon bjuder mig alltid på saker och ger mig grejer. Så himla snällt men jag vill ju kunna ge tillbaka men jag kan ju inte. När jag kom upp i trapphuset luktade det nybakat bröd. ÅÅÅÅÅH det blev ju mycket bättre och sen vet man att man inte har nåt smidigt hemma att äta... Skickade till Olivia att det luktade nybakat bröd... Då skrev hon att jag hade 5 bars i väskan och att det bara va att äta. Då har den lilla ungen stoppat ner 5 bars i min väska medan jag va i duschen. Asså åhhhhh MUMS! Älskar dom där! Stoppade i mig en på en gång och började steka pannkakor. Har stekt 2 snart... ÅHHH smidigt.
 
Upp tidigt imorgon och jobba också. Det här ser bra ut ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Vafan är klockan?

Hej!
 
Somnade rätt skapligt, kanske strax innan 1 inatt :) Va sjuuukt trött. Vaknar av att mobilen ringer och jag svarar (gör alltid så fast jag inte är med för 5 öre) Hej det är Fia. I andra änden babblar en person på och frågar om han väckte mig. Jag bara NEJ NEEJ jag ska ändå snart upp... Öhm vad är klockan? Vem pratar jag med? Jag babblar på som om jag känner personen. Hörde ju på honom att han va påverkad. Han frågar varför jag ska upp och ja säger att jag ska jobba. Han bara, en SÖNDAG? Japp! Så frågar han när jag ska börja jobba. Då börjar jag vakna till. Svarar kl 14. Då börjar idiotfan skratta och säger, det är ju typ 10 timmar kvar.
HAHha åh varför svarar jag alltid fast jag sover egentligen? Vaknar liksom av att jag babblar i telefon men vet inte med vem och vad klockan är ^^ Inte första ggn. Ja men vi babblar på lite och han ville komma över :O ÖÖÖHM vem är detta? Jag svarar neej, jag trivs bäst med att sova själv (FALSKT!) Han bara jahapp. Sen sa jag att jag skulle ta och sova. Denna kille lät väldigt ung. Och under hela samtalet försökte jag koppla ihop rösten med ett ansikte,  men har inte den blekaste aning. Kände jag denna person ens?
 
Sökte på numret. HAHAHHAHA herregud jag höll handen för munnen och blev helt paff. Jag vet vem denna person är, vi är lika gamla och vi har "hållt på" en gång. Det va typ i våras :O HAHA varför ringer han mig? Det finns så konstiga människor. Men denna person är faktiskt väldigt söt och ser bra ut. Men inte skulle jag släppa in honom till mig bara sådär. Jag undrar verkligen hur killar tänker ibland :P
 
Nej nu ska jag försöka få ihop någon slags mat... TRÅKIGT!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Ska försöka knopa ihop ett träningsschema någon dag.
Som jag ska göra varje morgon eller kväll. Idag gjorde
jag bara 50 squats bara för att liksom och AJAJ. Nu jävlar
blir det 100% träning. Ska tusan ha den där kroppen
jag drömmer om!!!

!

 

Yes!

Hej!!
 
Då har man tränat kondition, rygg och armar ;) Va oerhört otaggad först men sen då jäklar blev jag taggad. Olivia och jag va ensamna på heöa gymmet. NICE! Jag har en bra bit kvar tills jag är nöjd men fan va glad jag är just nu. Livet känns så fucking bra! Jag kan le utan att dölja sorg och smärta inom mig. Första gången på LÄNGE! JAg har underbara vänner som finns för mig i vått och torrt, mina familjer är kanonfina, har ett schema på jobbet att följa, träningen går framåt och jag har en ny vän :D Så jävla BRA!
 
jag får skrattattacker typ lite när som helst. Har varit så nu senaste veckan. Skrattar verkligen på riktigt och rakt ut :D Älskar att skratta. Luften tar slut och grislätet träder fram. Halva vägen hem från gymmet skrattade jag åt Olivia som härmade sin pojkvän. Asså det va nåt av det roligaste jag hört på länge. Gud skrattar bara jag tänker på det. Vet inte vad de är som händer ^^ Mår så bra! Jag kanske är hög på livet? Älskar att må såhär i alla fall!
 
PussPuss
 
/Fiia
 


 
 

Då va det dags!

Hej!
 
Japp då va det dags att ge sig ut i snön och gå till gymmet! Skulle göra det mesta för en bil just nu... Men men får använda benen till det dom är till för. Rätt skönt ändå att värma upp innan träningen. Nej nu ska jag se om Olivia svarar så ska jag klä på mig och gå!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 

Nätdejting!

Tja!
 
Haha ja ni, nu har jag i några dagar testat på det här med nätdejting. Någon som är nyfiken? Äsch berättar i alla fall. Ehm det här är nog inte min grej! Kan meddela att jag skrattar medan jag skriver detta. Vilka knäppstollar det finns. Killar är lika omogna på nätet som om man skulle träffa en kille på krogen. Fattar inte vad det är för fel! Visst det finns absolut trevliga killar och en skriver jag lite med. Men nee detta är alldeles för osocialt för min smak. Jag vill kunna prata öga mot öga och se hur denna person ser ut i verkliga livet. Känner mig inte så jättetaggad på att träffa någon bara sådär efter att bara ha mailat eller smsat. Så jag dissar detta med nätdejting. Min prins kommer när han kommer ;)
 
Men ni anar inte hur trött jag är på alla svin! Dom finns överallt och dom dras oftast till mig. Vet inte varför men det är verkligen helt otroligt! Dom kommer och är i början hur goa som helst, börjar stjäla ens hjärta sen så stampar dom på det. Som en jäkla cigarettfimp...
Om du är kille och läser detta, ge ALDRIG en tjej falska förhoppningar!!!! Ni lyfter dom upp till dom rosa molnen ett tag och låter dom känna sig som någon, sen tar ni ner dom till botten av det djupaste hav så dom inte får någon luft. Ni som gör så är riktiga SVIN! Har varit med om detta allt för många ggr tyvärr. Börjar faktiskt bli en vana. Kan helt enkelt inte lita på killar längre. Vet exakt vad dom vill eller är ute efter. Detta är absolut inte kul längre. Jag är faktiskt en människa och jag har känslor.
Får en klump i halsen av att skriva detta :( Har blivit så sårad av idiotiska killar! Dom är inte värda mina tårar. Men inuti denna starka kropp så finns en tjej som längtar otroligt mycket efter att få dela sitt liv ihop med en person som älskar henne och ser henne för den hon är. Känner mig så ensam ibland när jag sitter här hemma i min lägenhet. Saknar någon som tar emot mig med sin trygga famn och berättar hur mycket den har saknat mig. Åhh ne dumma killar! Ska bli nunna!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Trött!

Hej!
 
Asså gud nu är jag helt slut! Jobbat 7-15. Har längtat till hem till sängen sen jag gick upp ^^ FAst det har gått bra på jobbet. Har till och med ätit vaniljglass och kolasås :O Inte bra för figuren, MEEN jag har ju sånt sötsug nu. Ikväll blir det fakiskt träning ihop med lilla Olivia :D Ska bli nice! Hoppas det inte är så mycket folk där då. Nej vet ni vad, jag måste rota fram något att äta! Hade med mig två smörgåsar till jobbet idag... Det fyllde inte ut länge. Har  tyvärr nästan inget hemma... Sen måste jag sova en stund så jag orkar ge 100% på träningen ikväll.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Satt helt ensam i vår stora personalmatsal...

Drömmar!

Hej!
Hmm får bli ett kort inlägg. Sitter och kastar i mig frukost och är sådär lagom taggad på att gå till jobbet. Är så himla trött och seg. Men tur att det jobbet jag har ju inte är så stressigt :) Ingen lunch har jag heller... Toppen! Tänkte liksom inte på det igår. Men det får lösa sig på nåt sätt! Ah shit har drömt sjukaste drömmarna, herregud! VArt kommer allt ifrån? MAn sover ju inte alls bra när man ska drömma sådär konstigt...
 
Nej usch va klockan går. Jag hinner ju inte med :( Ajaa troligtvis blir det träning ikväll. HOPPAS!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Träning!

Hej!
 
Ne gud vad jag vill träna!!! Känns som jag har myror i brallan! Ville verkligen träna idag men magen säger AJAJ! Går typ ihopvikt här hemma. Men imorgon SKA jag fan träna. Drar dit efter jag jobbat. Då blir det kondition och hmm kanske ben och rumba? Fick ju höra att min rumpa förvunnit här om dagen... Den är bred men plattare... Vafaan vill ju ha en snygg rumpa! Ne nu får jag tusan ta och ta tag i mig själv! Behöver pepp oc behöver bra musik. Får inte tappa det här nu!!!!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Älskade vän!

Hej!
 
Har drömt så sjuka drömmar inatt! Vaknade i panik och trodde jag hade förovit mig, kloclan va 06.31... KUL! Men somnade om och vaknade av alarmet vid 9. Låg kvar ett tag eftersom jag har så förbaskat ont i magen :( Skulle ha tränat med Olivia men skrev sms och sa att jag inte kunde idag. Har så himla ont och orkar inte gå så långt till gymmet. Får träna lite själv hemma istället...
 
Olivia skriver: Du får inte kolla i brevlådan direkt när det trillar ner något ;)
Jag: Va, nehe? haha?
Olivia Nej du får vänta tills jag säger till ;-)
Jag: Haha wtf? Jaha xD
PANG!
Olivia: Så :-)
 
Går till brevlådan och tittar. Där ligger en såndär fryspåse från ica och i den ligger ett kort format som ett hjärta som det står KRAM på. På baksidan står det "Tack för att du är en sån fin vän <3" och sen låg det 2 av mina favorit mentos i påsen. Asså förstår ni hur glad jag blir. Så himla fin vän! Blir alldeles tårögd. När jag stod där med kortet så började jag störtböla. Tack Olivia för att du är en sån fin vän! Du finns alltid där om jag behöver dig, och jag finns alltid för dig <3 Är så glad att jag har dom fina vänner som jag har <3 Är lyckligt lottad!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Slut!

Hej!
 
Ja då va dagen snart slut då och även mina 2 lediga dagar... Jobbade lite på gymmet ikväll också. Väldigt segt eftersom det inte kom några barn fören 2 timmar efter att jag började :/ Det skulle komma barn men nepp. Efter barnpassningen så va det möte på gymmet. Och det tog ca 1,5 timma. Kul att höra om renoveringen som precis startat och lite framtidsplaner. Älskar mitt gym, det är som mitt andra hem :D Alla är så trevliga där! <3
 
Han som jag skrev och bad om ursäkt till idag svarade, Puuh! Han godtog min ursäkt och vi är nu vänner igen. Vilket jag är väldigt glad över! Jag är så dum som alltid faller för fel killar... Denna kille va hur gullig som helst och han tyckte om mig för den jag va/är. Men jag blev lite rädd. Vi träffades 3 månader efter jag blivit singel och jag va inte redo. Dumt av mig, men så är det! Gick miste om en kille som kanske hade passat mig bra. Men ska inte älta det, det finns många killar där ute! ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Kiss me, kiss me, say that you miss me! ;)

Förlåt!

Hej!
 
När jag började få kontakt med mitt ex igen så ogillade han dom jag hade hållt med medan vi inte träffades. Jag ville så gärna ha tillbaka mitt ex igen och hoppas på att allt skulle bli bra, så jag sa upp kontakten med dom. VA väl rätt kall, mest för att kunna skriva hejdå eller kunna ta bort dom utan att må dåligt. Usch det där har jag verkligen mått skit för! Det va trevliga och snälla killar. Kanske inte skulle bli nåt seriöst med någon av dom men dom va ändå mina vänner. Så jag bröt kontakten pga någon som jag mått dåligt över i ett år... Fy! Kommer ihåg att en kille frågade varför och jag va alldeles kall tillbaka :( Har så dåligt samvete för det! Så nu har jag i alla fall skrivit till 2 av dom och bett om ursäkt. Vet att en av dom har läst det men inte svarat, och det kan jag förstå. Han va jag verkligen dum emot :( Men jag har bett om ursäkt i alla fall så jag kan inte göra mera. Den andra skickade jag till nyss. Får se om jag får nåt svar eller inte. Troligtvis inte för det va han jag va så kall emot.
 
Det är verkligen inte jag att vara kall och otrevlig mot andra! Jag vill alltid alla andra väl och är omtänksam. Men när jag va med mitt ex så ville jag göra allt för att få honom tillbaka... Så dum man kan va! Är så otroligt skönt att vara ur det där! Kan leva och må bra nu. Synd att jag inte insåg att det bara va slöseri tidigare.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Inte min dag!

Hej!
 
Åh det är inte min dag idag... Har grymt ont i magen, är sugen på allt jag inte har hemma och sen jäklas saker. Har gått och städat här hemma för att glömma det onda. Hittade prover som jag fick med när jag köpte den där sminkborttagningen och krämen. Hade typ 5 små tester och väljer en. Kletar in den i ansiktet och märker efter en stund att den stinker :( Fyyyy det luktar verkligen vidrigt i mitt ansikte. Typ gubbrakvatten! HJÄÄLP! Jag vill inte gå runt och lukta gubbe, tur jag bor själv i alla fall så ingen ska lukta på mig. Får kleta på nån ny kräm.
 
Satte på diskvattnet och hörde att jag fick sms så jag läste det sen satte jag mig vid datorn. Efter en stund kommer jag på att jag satte på vattnet...! Springer ut i köket och ser att det är överfullt med vatten plus lite till. Som tur va hade det inte runnit över på golvet eller så utan det rann ner i slasken bredvid ^^ OMG, hur ska denna dag sluta? Va sugen på att baka nya scones men hmm kanske bäst att låta bli?
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Smärta!

Hej!
 
AJJJJ! Va längesen jag hade såhär ont i magen. Har vaknat och gråtit flera ggr inatt. Verkligen tur att jag är ledig idag. Ska sitta och tycka synd om mig själv. Tur jag har min kvarg att mumsa på! Men tyvärr är mina scones slut, åhh buhuuuu! Sen är jag så himla trött på denna snö... Vill ju ha vår! Hahaha idag känner jag mig verkligen negativ... Får hoppas det vänder under dagen. Åhh bra, dom ska prata om hur man förbättrar hållningen på nyhetsmorgon ;) Det måste jag kolla på! Har verkligen en dålig hållning!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tjejproblem!

Hej!
Jag vekligen hatar att ha tjejveckan! Blir ju sugen på allt... Inte konstigt att jag köpte 2 mentosrullar igår och propade i mig båda på säkert en timma. Det va det här skiten som va på gång :( Har ätit 2 tacos ikväll och är sjukt mätt men ändå är jag sugen på nåt... Så nu har jag ätit lite kvarg med hallon. Men är fortfrande sugen på nåt :( Vilket jäkla skit det här är! Dricker massa vatten så jag ska bli så mätt att jag inte kan va sugen på nåt men va tusan... Vill ha mentos :( Skulle bli överlycklig om någon la några rullar mentos i brevinkastet hos mig <3 Ne ska fortsätta drömma mig bort i sötsakernas land och bädda ner mig i sängen.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
NOMNOM!

Intressant!

Hej!
 
Har ju dissat det här med nätdejting. Eller inte dissat men har varit skeptisk till det. Men det är ju faktiskt roligt det här. Älskar ju att lära känna nya männsikor. Tror dock inte jag kommer träffa min blivande genom nätet. Tycker det känns lite oseriöst att prata på nätet liksom. Man vet inte vem som sitter bakom skärmen och det är svårt att veta vad man ska skriva. Men när man tänker efter, hur seriöst är det när man går ut på krogen? Kommer fram en full kille som kanske ser bra ut om man har tur, så byter man nr och ah sen då? Hmm... Snacka om att min syn på killar just nu suger! Men är trött på dom just nu. Får se när jag orkar lägga ner tid på dom snart. HAHA! Trivs ändå rätt bra med mig själv :)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Livsfarligt!

Hej!
 
Paniken som uppstår när man inser att passet börjar om en timma och man nyss vaknat... Kastar på mig träningskläderna och täcker mina mörka ringar under ögonen. Letar reda på mian cykellysen och kastar mig ut. Åhhhhh det hade ju kommit ännu mer snö... FAN! Tänkte ju ta cykeln. Skippade cykeln och börjar gå. Nu är det ca 30 min kvar tills passet börjar och det skulle ta i alla fall 35 att komma fram till gymmet. Ringer i panik till pappa för jag va så stressad. HAn tyckte jag skulle ta cykeln, åååh jag som gått en bit. Sprang tillbaka till lägenheten och hämtade cykeln. Allt krånglade och låset hade fryst. Sitter på huk och andas på låset och tillslut får jag upp det.
 
Hoppar upp på cykeln och viskar för mig själv "åh herregud åh herregud" typ hela vägen till gymmet. Höll på att ramla ett antal ggr. Sista biten gick jag för det är uppförsbacke...Ville inte utmana ödet. Springer in i salen där vi skulle va och skriker "JAG KOMMER SNART, JAG ÄR LITE SEN" Sen springer jag in i omkl rummet. Kul... Tjejveckan! Kände att kvällen inte kunde bli sämre.
 
Passet gick bra. Lite tråkigt att pappa inte va med på Zumban bara... Sen va det bara att ta sig hem i snön igen. Men det gick bättre hem! Och nu sitter jag här med tacos och iskallt vatten ;) Ska ta det väldigt lugnt ikväll och inte röra några ömtåliga saker känner jag. Då går det väl sönder.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Haha precis pustat ut i hallen efter en stressad kväll ^^

Test!

Hej!
 
För några dagar sen fick jag tips på dejtingsidor. HAHAH va ju tvungen att testa. Jag tänker inte stressa med att skaffa kille, det kommer när det kommer. Det här är mest en kul grej. Dock får man bara så man kan skicka 10 meddelanden så tänker inte skicka nåt meddelande till någon på skoj bara. Gäller att spara på dom där meddelandena till man ser någon lite intressant. HAHAH! Jag har fått några meddelanden men det är mest från Leif 41 år eller Göran 55 år. AHHAHA! Visst kan man få snälla komplimanger men ah... En del är ju mer i min ålder som skriver men då ser dom ut som gamla paddor xD Ne va dum jag är, men om man ska hitta någon på nätet går man ju först på utseendet. Eller hur? Ne nätdejting är nog inte min grej, fast man ska aldrig säga aldrig! ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Alla blir vi glada för komplimager, eller hur? Så va tvungen att
skicka en liten komplimang till min vän :) Får se om han
uppskattar det. Stackarn har varit sjuk :/
 

Mysigt!

Hej!
 
Tog en chai latte med Fia Ni på C&L. Babbla om massa saker och kollade på människor som gick förbi utanför. Det enda roliga man kan göra i denna stad... Sen gick vi genom Katrineholms otroligt roliga affärer som tog typ 10 min^^ Sen skulle hon börja jobba så hon körde hem mig så sa vi hejdå. Vi har planerat att ha en sällskapsspelskväll någon gång. Får se om det blir av, HOPPAS!
 
När jag va på väg mot lägenheten så mötte jag mina söta grannar Jenny och hennes lilla söta dotter Minelle. Hon va ute och försökte lära Minelle att gå :D Åhhhh hon är helt underbart söt, och dom allra blåaste ögon jag sett. Man smälter! Så Jenny fråga om jag ville följa med dom på en promenad. Självklart! Jag hade ju ändå inget för mig. Så vi satte Minelle i vagnen och tog en promenad. Jag och Jenny gick i samma klass på gymnasiet så vi känner varandra lite sen innan :)
 
Nu sitter jag i soffan och hackar tänder och äter lite. Sandra skulle komma snart och hämta lite saker annars händer det inget fören ikväll då det är TRÄNING!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Underbara Minelle :)

Attans!

Hej!
 
Blev det någon promenad? NEPP! Dumma... Sängen va så skön och jag va så trött. Det har varit så mycket nytt dom senaste dagarna, med jobbet och så. Får ta en promenad senare istället. Nu har jag i alla fall tryckt i mig frukost. Mmmm scones och kvarg! Ska snart börja göra mig i ordning. Ska faktiskt träffa Fia Ni sen. Ni som inte vet vem det är så är det en gammal bästa vän till mig. Umgicks mycket med henne för typ 1,5-2 år sedan. Vi gick i samma klass och båda heter Sofia och båda börjar på N i efternamnet så det va svårt att hålla isär oss när dom skulle säga vårat namn. Vi hade massa Emelie i klassen och dom skilde man ju på genom att använda första bokstaven i efternamnet. Men vi läste det med Fia Ni och Fia Ny. HAHA om någon nu brydde sig :D
 
Ja annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Självklart står träning på schemat ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Hår!

Hej!
Puh va mättande scones är! Och ONYTTIGT! Men man får unna sig ibland. Imorgon ska jag nog ställa klockan rätt skapligt ändå och ta en långpromenad, så jag får in det i rutin! Men rätt tråkigt att gå i detta väder :( Men kan lova att jag tänker ha gummistövlar på mig på promenaden!
 
Strax innan jul så tappade ju jag nästan hälften av mitt hår. Hade verkligen panik över hur jag skulle se ut i huvet efter att ha tappat så mycket hår. Hade ångest varje dag jag vaknade, ifall jag tappat mer hår eller nåt. Va så ovan vid att ha så tunnt hår :( Även fast jag tappat mycket hår så tycker jag faktiskt om mitt hår ändå :) Blev mer hår kvar än jag trodde. Och jag har alltid hatat mina lockar men börjar faktiskt tycka om dom lite mer nu.
 
Haha ser nu att jag måste träna rygg... Och förbränna en hel del FETT!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Hemmafru?

Hej!
 
Träningen gick STRÅLANDE! Skippade mage/rygg för passet va fullt... La 100% på combaten istället. På vägen hem stannade jag till på Coop för att handla mjöl och mjölk. ÖHM kom hem med en kasse med varor och hela träningsväskan full... Men behövde verkligen handla. Att bära allt det där hem va som rena rama tortyren vill jag lova.
 
Väl hemma så började jag diska undan all disk och plocka upp lite kläder från golvet ;) Jaa jag är tjej och stressad på morgonen. Sen började jag med att baka scones! Wohoo värsta hemmafrun :D Älskar verkligen scones men har aldrig bakat det själv. SÅ nu sitter jag jag med nybakta scones och har myskväll med mig själv. JAg är min egna hemmafru ;) En kompis skulle komma hit men tror han är sjuk. Orkar inte fråga om han ska komma heller ^^ Vill ju ha mina scones för mig själv!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Film? Tyvärr inte...

Hej!
 
Ibland tänker jag på det där jobbiga som hände för lite över 1,5 år sedan. Katrineholmsveckan va igång och jag bodde rätt nära stan så hörde all musik som spelades. Så det va inte lätt att sova. Den veckan jobbade jag. Det va helg och jag skulle jobba delad tur dagen efter. Får ett samtal av mitt ex som va ordentligt påverkad. Han frågade ca 30 ggr vad jag gjorde. Svarade gång på gång att jag försökte sova eftersom jag skulle upp och jobba. Då hade jag varit singel i 3 veckor. Men men han sluddrade om nåt med att jag strulat med någon. Hörde att han började bli riktigt arg. Sen la han på.
 
Precis när han lagt på så ringer jag till pappa och berättar att han hållt på att ringa mig. Han hade hållt på och dummat sig dagen innan också så tänkte att det va bra för pappa att veta att han ringt mig. När jag pratar med pappa hör jag hur det kommer springande steg utanför. HAde köksfönstret öppet för det va så jäkla varmt. Jag sa till pappa att det är säkert han! Men han hade ju ändå ingen nyckel till mig så han skulle inte kunna komma in. Precis när jag tänker det så hör jag att nåt glas slås sönder. Det va som att kasta hundratals glas i ett betonggolv. Sen hör jag hur någon springer upp för trapporna i trappuppgången. Fattade ju att det va han som tagit sig in. Blir helt hysterisk och börjar skrika och gråta. Pappa försöker lugna mig på andra änden. Hör hur pappa skriker, JAG KOMMER!!! Sen kasta han över mobilen till Fia. Han skarkar och slåt på min dörr och skriker massa hemska saker som, att han ska döda mig, han hatar mig och när han får tag i mig blir det inte roligt för mig. Hör hur dörren börjar gå sönder. Sen blir det tyst. Fia la på och ringde polisen och jag ringde min kompis Sofia. Hon hörde bara hur jag skrek inte vad jag sa. Hon va på krogen också så det va ju livat där. Men sen förstod hon väl på nåt sätt vad jag sa och sa att hon skulle komma. VAFAAN hon skulle ju bli dödad :O
 
När det varit tyst ett tag så gick jag mot köksfönstret för att se om han av kvar. Ser honom stå och kasta något mot mitt fönster. Precis när han skulle kasta ser jag hur pappas bil kommer i en jävla fart och stannar utanför. Pappa frågar, Vafan håller du på med? Och Han svarar det ska du skita i. Pappa försöker få bort honom så han inte ska kasta saker mot mitt fönster men då börjar han putta på pappa. Inte lite heller. Pappa som har en skadad rygg också. STår och gråter och skriker i fönstret att han ska sluta. Men han fortsätter putta på pappa. Pappa visste ju att polisen troligtvis va på väg så han gjorde inget mot honom. Ser hur det kommer en polisbil i världens fart och med blåljus. Dom tar honom åt sidan och pappa åt sidan för att se vad som hänt. Sen tror jag att Sofia ringde och sa att jag skulle komma ner för det va säkert nu. Kommer ner för trappan och ser att hela portdörren är söndersparkad. Det va glas överallt. Får panik och börjar störtböla. Bland glaset står även pappa och en polis.
 
Sofia kramar om mig och jag bara gråter. Kollar upp och ser hur dom satt handfängsel på honom och sätter honom i polisbilen. Benen skakar, hela jag skakar av rädsla. När jag pratat med polisen och det lugnat sig lite, så fick jag gå upp och packa ihop det viktigaste jag behövde och sne följa med pappa hem. När vi kom dit så satt Fia uppe och och pratade lite. Sen kom jag på att jag måste ju ringa jobbet. Kunde ju inte gå ock jobba dagen efter. Klockan va väl typ 2-3 på natten och jag ringde en tjej jag visste jag skulle jobba ihop med. Hon blev helt chockad men sa att jag skulle komma i alla fall. Vet att det är svårt att få in vikarier, speciellt k-holmsveckan och en helg... Kom till jobbet helt blek och med svullna ögon. Började liksom kl 7 på morgonen. Beröttade vad som hänt och alla satt helt tysta. Ingen visste vad dom skulle säga. Va där till kl 11 tror jag sen fick jag gå hem. Va livrädd när jag hörde en dörr slå igen. Gick och tittade ut hela tiden. Han visste ju att jag skulle jobba.
 
Bodde hos pappa i en vecka. Ville inte och vågade inte gå ut. När jag kom hem till min lägenhet igen så va dörren lagad med det va fortfarande ett hål rakt in i min dörr. Han hade sparkat bort brevinkastet. Ville inte alls bo kvar i den lägenheten. Hatade att bo där! Men bodde kvar ända till mars.
 
Efter 4 månader träffade jag honom ute på krogen. Blev rädd men samtidigt kändes det skönt på nåt sätt. Jag älskade verkligen den killen. Han va toppen när han va nykter och som vanligt. Men killen kunde inte hantera alkohol tyvärr. Men mer romantisk kille kunde man nog fasiken inte hitta. Det va väldigt jobbigt att veta att när han är nykter är han bäst men när ha dicker kan han bli hemsk. Vi snackade den kvällen vi sågs på krogen och bestämde att vi skulle ses. Så jävla dumt egentligen! För i ett år och en månad efter det så försökte jag få tillbaka honom... Hur dum får man va? Men jag trodde jag fortfarande va kär i honom och att det skulle funka. Men NOPE! Han såg väl det som en utmärkt chans att utnyttja mig på alla möjliga sätt. Han va inte den killen jag va tillsammans med längre. Han hade ändrats hur mycket som helst men jag blundade för det. Men så ett år är bortslösat på en männsika jag egentligen inte ville ha men fattade inte bättre.
 
Idag är jag så otroligt glad över att ha kommit över honom. Vi kan hälsa och så men det finns inget mer. Men den där kvällen kommer sitta kvar i mitt huvud så länge jag lever! Jag är absolut inte guds bästa barn
men ah... Den dagen då det hände gick jag och tänkte på imorse när jag gick till jobbet. Därför jag kände mig tvungen att skriva av mig lite nu. Inte för att någon ska tycka synd om mig, inte alls! För det där mår jag inte dåligt av nu längre, det kan bara vara jobbigt och overkligt att tänka på. Känns typ som om det är en film jag sett.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Tror den bilden är tagen ett tag efter att allt det där hade hänt
och jag kunde börja gå utanför dörren igen. Ser riktigt munter ut...

Ny dag!

Hej!
 
Bra gjort somnade kanske vid kl 23 igår!!!! Helt sjukt. Jag somnar aldrig innan kl 00 annars! Men nu är jag vaken och stoppar i mig frulle. Snart bär det iväg till jobbet sen när jag kommer hem så ska jag städa sen ska jag nog tusan vila en stund. Ikväll blir  det MASSSA träning! <3 Ska bli så skönt!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Ge mig sommar och sol!

Han?

Tja!
 
Va på väg hem från gymmet och känner mig lagom glad, snön kastar sig i ansiktet på mig och håret står åt alla håll. Kollar upp för jag ska gå över gatan och woow ;) Där kom en pudding springandes med en hund. Kände hur jag stirrade och önskade att jag inte såg ut som jag gjorde. Mjukisbyxor nedstoppade i stövlar, en stor jacka och en stooor halsduk. HAHAHA! Längtar till våren, fyfan! Längtar verkligen efter att få använda mina älskade klackar och mina klänningar! Är tött på alla jävla lager med kläder! Ne vet ni vad, min blivande pojkvän bor inte i samma stad som mig. Han bor verkligen inte i Katrineholm, och det är jag glad för! Är livrädd för att fastna i denna stad.
 
Hahah min nya mailvän tyckte jag skulle göra en kontaktannons på bloggen xD Men tror inte jag får ut så mycket för det faktiskt. Tror det är mest tjejer som läser.
 
Visst har alla sina små önskningar om hur ens kille/tjej ska se ut. Man kan inte vara för kräsen eller ha för höga krav för då hittar man aldrig någon partner! Ingen är perfekt.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Full av...

Hej!
Gud nu är magen verkligen full av lax! Puuh hann inte känna efter om jag va mätt eller inte. Så nu har jag proppat i mig 2 laxfileer... Varför äter jag mer än jag orkar? Dumma mig. Hahha det här kommer låta knasigt men jag hatar att vara mätt. Gillar inte alls den känslan, så äter mig nästan aldrig mätt. Men ni som inte känner mig har säkert märkt att jag är lite speciell? ;)
 
Sen är jag full av tankar... Som vanligt. Tänker på att man ofta tänker att man ska ta saker senare och att saker och ting löser sig. Men hallå? Man kan inte vänta med vissa saker. Man vet aldrig när livet tar slut. Blir ibland rädd för mina djupa tankar. Vill tänka så långt fram, fast man inte kan :( Vill veta nu hur livet blir. Mina tankar driver mig till vansinne ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Love it!

Hej!
Woooho va kul och svårt det va på zumban! Brukar vara en annan instruktör när jag kör. Det va med SEXIG dans denna gång. HHAH  kände mig som ett fån! Jag dansar aldrig nykter kan man väl säga! Inte på det där sättet i alla fall. Men det va kul :D Blev helt slut. Tog typ 40 min att gå hem idag, fan va segt! Men skönt ändå. Nu är jag svinhungrig. Laxen ligger i ugnen och jag har kastat i mig en proteinshake. Nu ska jag fortsätta kolla på familjen annorlunda <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Nöjd!

Tja!
 
Satan va dumt det va att gosa upp sig i soffan! Kommer vara segt sen när jag måste gå till gymmet. Inte alls sugen på att gå ut i detta snöoväder! Trodde det va på väg att bli vår. Nu är jag så jäkla trött och seg att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Längtar verkligen tills jag kommit hem från träningen och får lägga mig <3
 
Nåt jag är otroligt rädd för är NÅLAR. Gud det är verkligen hemskt tycker jag. Tar alltid med mig en vän eller pappa om jag ska ta prover eller så. Är inte bara rädd för att dom ska ta prover på mig, utan även om jag ska ta på någon annan.  Blir alldeles blek och illamående. MEN idag så har jag faktiskt blivit deligerad på att ge insulin :D Fan va stolt jag är! Jag som knappt kan se en nål! Ne fyfan vad jag är nöjd med mig själv. Kändes som jag växte typ 10 cm ;) Fan livet börjar ju ordna sig för mig! Är mer nöjd över mig själv, har ett jobb/vik, underbara vänner och fina familjer. Bara en kille som saknas men det kommer när det kommer :) Tänker inte stressa med det, då kommer jag bara välja fel (igen).
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Nybliven singel och less på allt... 1,5 år senare. Starkare än någonsin
och fortfarande singel men älskar livet <3
 
 
 
 
 

Home!

Hej!
 
Japp då va man hemma igen! Har hunnit babbla med pappa i telefon, lagat mat, ätit mat och svarat på mail. Bra gjort på mindre än en timma :O Nu ska jag ladda inför ett zumbapass! Känner mig jättestressad fast vet inte varför. Men det går nog över snart. Efter gymmet ska jag bänka upp mig i soffan! Familjen annorlunda börjar ju ikväll :D Kl 20.00 på 4an om någon är intresserad och inte visste det. Tycker faktsikt det är ett mysigt program. Visst känner väl inte igen mig sådär men vi va ändå 6 ungar som mest hos pappa när jag bodde hemma. Snacka om att man måste ha tålamod när man har så stora familjer som dom har! Gud skulle inte palla med det. Kommer ihåg när jag hade mina 2 småsystrar sov över hos mig, trodde jag skulle bli tokig! HAHA!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Dags igen!

Hej!
 
Jahapp då va det dags igen! Helgen rusade förbi och måndagen är redan här.... Hade gärna haft helg några dagar till! Skulle varit skönt att få sova ut. Men det får jag göra på onsdag! Fan är nervös igen ju... Idag är första dagen som jag jobbar på riktigt på det nya jobbet. Gaaah hur ska jag komma ihåg allt? Ne nu skrämmer jag upp mig själv!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Träning!

Hej!
 
Åhh va jag längtar tills jag får träna! Har varit lite dålig på det nu senaste tiden eftersom Olivia inte kunnat träna. Vi tränar ju ihop annars! Men nu är hon bättre så på tisdag kör vi igen :D Jag ska nog kanske kila till gymmet imorgon också. Kanske blir zumba för bodystepen är så förbannat jobbig! Gick alltid på den förut men har tappat en del av konditionen. Sen är det så jäkla krångligt med astman i dessa vintertider... Ne när det börjar bli lite mer vår så kommer jag lägga i ännu en växel.
 
Ah pannkakorna blev ju goda, men eftersom jag är äggallergiker och jag hade i ägg så kliar det i min mun nu... Ibland går det bra och ibland känner jag av det. Så knäppt. Kan oftast äta saker med ägg i som är tillagade, typ som sockerkaka och andra bakelser. Men kan inte äta tex omelett eller cheesecake. Mycket att tänka på :P
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Pannkakor!

Hej!
 
Ja då har man jobbat klart för denna söndag! Nu står jag faktiskt och steker pannkakor, MUMS! Blev så sugen på det.Känns även bra att man börjar känna sig som människa igen... Klockan halv sju på kvällen. HAH Herregud! Man ska inte dricka på krogen. Sen har jag fått massa sms från nr jag inte hade innan ^^ Så trevligt med nya människor!
Imorgon blir det första riktiga dagen på nya jobbet. Är lite nervös faktiskt! Efter en inskolningsdag ska jag klara mig där typ, HJÄLP! Men det blir nog bra! Nej nu ska jag fortsätta att steka pannkakor!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Vänner <3

Hej!
 
Åh vad jag älskar mina fina vänner! Det gäller att visa och säga att man älskar dom så dom verkligen vet det. Vill att mina vänner ska känna att jag älskar dom och att jag alltid finns där för dom! Vet att mina vänner skulle ställa upp för mig i vått och torrt, dom är underbara <3 Tyvärr blev vi inte hela tjejgänget igår, men det får vi lösa snart :D Blir ju tyvärr så när man jobbar olika.
 
Sen har jag faktiskt en till vän. En ny vän :) En oerhört smart och trevlig person. En person som verkligen förstår mig. Det gör mina vänner också, men den här personen har varit med om liknande saker. Känns så skönt kunna prata ut. Pratar om saker som man hållt inne i flera år för man inte haft någon att prata med som förstår. Det är alltid så kul att få mail nu för tiden! Är som ett barn på julafton när jag öppnar mailet. Lååånga långa rader. Det är så spännande att läsa! Jag hoppas verkligen vi kan ses snart! Vi har nog 1000 saker att prata om. Varma kramar till dig min nya fina vän!
 
Tänk vad man ändras egentligen! Man blir vuxen och måste fatta viktiga beslut och ta ansvar. Man underskattar verkligen tiden! Tänk va bra man hade det på gymnasiet egentligen. Men man kastade i stort sätt bara bort tiden och längtade tills man skulle gå ut skolan. Skulle jag kunna spola tillbaka tiden så skulle jag göra det på direkten! Mycket jag skulle göra om i livet. Skulle styra om tokiga val man gjort. Blir lite sur på mig själv för att jag inte tog vara på den tiden! Men man ska inte älta gamla saker. Gjort är gjort! Man ska uppskatta varje dag som kommer.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Tänk så man ändras! Denna bild är från 2009. Bodde hemma, gick
i skolan och hade pojkvän.
 
2013. Bor själv, jobbar som undersköterska och är singel.

Hahahaha!

Hej!

Åh herregud det där smset gjorde min dag! Fick det av en av killarna vi umgicks med igår. Gapflabbade rakt ut när jag läste det. Jag är verkligen inte modellsnygg och har absolut inte en modellkropp. Dom är ju långa, jag är bara 162 cm och har verkligen inte en pinnesmal kropp... Men det va roligt! :)

PussPuss

/Fiia


Lever!

Hej!
 
Jaaahni! Igår va det party. Det första vi gör när vi kliver ur bilen är att vi träffar på ett gäng trevliga killar. Vi hängde med dom in till puls. Så himla snälla! Det va is hela vägen från bilen till puls så dom tog armkrok på oss och hjälpte oss hela vägen dit. Inte alla som skulle göra :) Sen fixa dom in oss i vipkön så vi slapp stå i kö och sen betalade dom garderoben och bjöd på drinkar.
 
Jag hatar att bli bjuden! Det va han som erbjöd men tycker i alla fall det är jobbigt. Ja sen va det igång! Vi satt med dom ett tag sen dansade vi runt lite. Kände hur huvudet börja snurra, eller det gjorde den redan innan. Ah gud asså! HAHAH! Tyvärr va det inte så mycket puddingar ute men vad gör det? Har fått massa nya killkompisar :D Verkligen otroligt snälla.
 
HAhah gud bilfärden hem kommer jag knappt ihåg... Va trött och full. Sandra följde mig i alla fall så hon såg att jag kom hem. Muppfan! Så full va jag ju inte men hon är så go. Ja sen va det bort med sminket och lägga sig i sängen. Vaknade typ vid kl 8... GAAAAH måste ha VATTEN! Munnen va som en öken. Somnade om och sen vaknade jag väl vid 10 eller nåt.
 
Nu sitter jag här och är lite trött och huvudet snurrar forrfarande lite ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 

Fest ikväll!

Heeej!
 
 

Taggar!

Hej!
 
Då va drycken till kvällen inhandlad även lite chirre (chips) på det. PAniken som uppstod när jag ser att jag hade mindre pengar än vad jag trodde... FUCK! Jag är ju en snål brud, men nu har jag ju shoppat lite och unnat mig själv, livsfarligt! Sen hade det dragits pengar till en spargrej... Glömmer alltid bort att det dras också. Men hade MASSA mynd här hemma som vi satte in på Sandras konto. Blev en hel del faktiskt så det va ju bra ;) Ska sälja lite kläder också. HAr en del saker som jag kanppt använt som bara hänger. Min älskade militärskjorta tex. ÄLSKAR den men passar inte mig.
 
Nu sitter jag nyduschad och luktar gott och taggar till inför kvällen :D Ska bli såååå kul!!! Vill börja fixa mig och allt nu men vafaan klockan är bara 14... Tror denna kväll kommer bjuda på mycket skratt, sång och dans <3 I alla fall från min sida! Fan vad jag sätter igång när jag druckit lite. Är ju crazy även när jag är nykter men jädrar då blir det fart på na! ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Klar!

Hej!
 
ÄNTLIGEN! Min lägenhet är städad och ser okej ut :) Puuuh. Dom får ta att det är lite rörigt i hyllorna och så! Sitter i en lång hoodtröja och ska ta mig i kragen snart och sminka mig lite och klä på mig. Ska ner till bolaget med Sandra snart. Tror det blir goda drinkar ikväll :D Är så trött på cider... MAn blir ju tokmätt och får ont i tänderna ^^ Som om drinkar är bättre... Men ah!
 
Ne snart hör nog Sandra av sig och då måste jag vara klar. :O
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Den osminkade sanningen!

Första gången!

Hej!
 
Skum rubrik va? Vad ska hon skriva om i detta inlägg tro? ;) HAHAH ne tänkte skriva att idag är första gången på länge som jag vaknar utsövd och känner mig pigg! Ställde inte alarmet så jag skulle få sova ut. Vaknade kl 9. Det är ju skapligt. Så nu är jag på städningen igen! Lättare nu när man är pigg och solen skiner. Taggad till 1000 på denna kväll! Det går ju alltid så fort när brudarna kommer hit sen går klockan som en jäkla F1 bil! Så sagt att dom får komma skapligt :D Så man hinner umgås och prata om allt. Vet inte när vi va samlade på samma ställe sist. Säkert i somras eller nåt. Eller vi träffades i typ 5 min på ett fik, men det räknas inte!
 
Skönt att veta vad man ska ha på sig och så! Sen är skjuts fixad :D Dock ingen som kan köra dit nu istället.... HAHAH! Vi skulle ju ta tåg men grejen är att det inte går nåt tåg. Planerat... men de löser sig! Det är lättare att få skjuts dit än hem.
 
Nej nu ska jag fortsätta med mitt städande och dansande i lägenheten ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
HAHAH kolla fläskkorven!
 

Problemhy?

Tja!
 
För 2 dagar sedan va jag ju och shoppa med Sandra. Köpte en lotion och en sminkborttagare inne på Yves Rocher. Jag har otroligt torr hy och har alltid haft. Har varit hos läkare sen jag va liten med mina eksem och problemhy. Har avnänt alla möjliga salvor och krämer. Visst en del funkar men har fått salvor med kortison i så man har en del vita fläckar på kroppen här och där. Kortison kan ta bort pigment, snyggt...! Syns ännu mer på sommaren. Det är inget jag har komplex över men det är ju inte roligt direkt.
 
Alltid när det byter årstid så blir min hy värre. Blir alltid torrare när det håller på att slå om. Så ett tag har jag varit riktigt torr. Snyggt att bli sådär jätteflagig i ansiktet. När man sminkar sig ser det ju förjäkligt ut! Mamma brukar kalla mig ödla xD Hon tycker min hy liknar en ödlehud.
 
Till saken nu då. Brukar inte gå in i såna affärer eftersom jag tycker det är för dyrt och tycker inte att dyra saker behöver vara bättre än billiga (vill tro det). Tjejen där inne kollade på mitt ansikte och gick bort mot en hylla. Hon sa att den här är bra och trodde den skulle passa mig. Hon sa att jag skulle känna på krämen. Öhm okej? Jag vet inte hur det ska kännas ju ^^ Jag bara ja men den här kändes ju jättebra med ett smil på läpparna. Fick även råd om en sminkborttagare. Det är som en gel. Man fuktar huden först sen masserar man in gelen och sen tvättar man av den. Känns som det är någon slags olja i den så huden känns mjukare. Efter bara 2 dagar är min hy mycket mjukare och jag flagar knappt längre :O Tjejen visste vad hon snackade om! Är otroligt nöjd! Har aldrig varit så len i ansiktet.
 
Krämen är från deras egna märke Yves Rocher nutritive vegital. Den är i en liten glasburk och innehåller 50 ml. Den va inte alls lika dyr som jag va rädd för. 89 kr.
 
Sminkborttagaren är från exakt samma märke och kostar 49 kr om jag minns rätt.
 
Tycker absolut ni ska testa detta om ni har problem med torr hy. Eller bara vill ha bra produkter!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Bra gjort!

Hej!
Jahapp där slocknade man på soffan ändå... Så irriterande! Fryser massor men ändå gick jag och hämtade lite glass ^^ Bara för att jag kan! Kollade klart på gladiatorerna, va väl 5 minuter eller nåt. Sen kollade jag vad som va på tv, möt Joe Black. YEEEEY! Kommer ihåg en kväll när den gick, fastnade i den men så somnade jag ifrån den under reklamen. Så går den nu! Den har hållt på i en halvtimma, men det som går nu har jag redan sett. Denna gång tänker jag inte somna!!!!!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Ska man?

Tja!
 
Ne fan ska man ta och bädda ner sig? Är hur trött som helst och känns som det inte händer mer än såhär! Problemet är ju att jag troligtvis skulle vakna inatt... Sen har jag inte städat än. FAN! Åhhh då måste jag ju ta det imorgon. Kommer bli en stressig dag imorgon!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Klackarna i taket imorgon!

Sminktips till helgen!

Hej!
 
 
Har ju en liten hobby, smink! Höll på med det mer förr men det är fortfarande nåt jag älskar att hålla på med. Har jag möjlighet och får jag sminka någon så gör  jag det mer än gärna! Är inget proffs och brukar inte mixtra massa med olika färger och så. Men det beror mest på att jag inte orkar tvätta bort sminket och sen kladda på nytt.
 
Älskar att använda lösögonfransar! Ögonen syns mer och man
känner sig lite extra snygg. Jag använder den kortare varianten.
Det är mycket lättare att sätta på tycker jag.
 
Dessa <3 Kasta limmet som följer med.
Det suger!
 
Framhäv kindbenen genom att dutta rougeborsten i en brun ögonskugga
och applicera skrax under kindbenet. Det är så snyggt, tycker jag!
 
 
 
 

Heeeeey sexy lady!

Hej!
 
Då sitter jag här och bloggar igen då ;) 05.25 ringer mitt jäkla arlarm... Bara att pallra sig upp! Kände mig så stressad. Fick stanna upp ett slag och andas. Gillar inte nya saker, inte när man inte vet vad som ska ske! Vill ha kontroll. När jag va på väg till mitt nya jobb så kollar jag på klockan 06.33, GAAAAH!!! Ska va ombytt och klar 06.45. Svårt när man inte vet hur lång tid det tar att gå dit och så. Men det gick bra. Visste dock inte vart jag skulle så en tjej fick visa mig. HAHA! Snurrhönan.
 
Dagen gick rätt så snabbt! Kände mig dock som en praktikant ibland när jag stod där och inte visste vad jag skulle göra. Vet ju VAD som ska göras men känner ju inte dom boende än och hur dom brukar göra. Men tror det här stället kommer bli sjukt bra! Bara jag kommer in i det så.
 
Känner hur tröttheten smyger sig på mig långsamt! Men jag ska INTE sova, blir bara jobbigt när man ska sova på natten sen. Finns bättre saker man kan göra... Hmm städa kanske!
 
Imorgon är det LÖRDAG!!!! För er som kanske missat det ;) Höga klackar och en snygg klänning väntar på mig! GAAAAH! SKa bli så kul <3 Taggar med lite bra musik! Älskar den!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
                 
 

BRR!

Godmorgon!
 
Ehm tur att det inte är så kallt i min lägenhet... Fryser så jag hoppar! Har tryckit i mig massa frukost. Tänkte att om jag äter mycket så håller jag mig mätt länge. Nu är problemet att jag inte är van vid att äta såhär mycket, speciellt inte den här tiden.. Buhuu aj min mage! Ne snart ska jag klä på mig och gå mot mitt nya jobb. Har ingen aning om vart jag ska ta vägen sen! Hahahah va ju inte lite man gick igenom när jag va där i måndags... Så lär väl se ut som en livrädd höna som springer runt där inne. xD
 
PussPuss
 
/Fiia
 

RSS 2.0