Nästa vecka!

Godkväll!

Gud va klockan går! Ska snart upp känns det som... Jobbar hela helgen, försöker se PENGAR men det är inte lätt när man inte mår bra. Mår både fysiskt och psykiskt dåligt. Pallar inte just nu asså. Men tror det blir bättre nästa vecka :D

Måndag: Ledig och träffa mamma <3
Onsdag: Färga håret
Lördag: Åka till Stockholm med Sandra <3

Fan va jag längtar!! Vill verkligen göra saker hela tiden så jag slipper tänka. Men inte så lätt när man bor här...

PussPuss

/Fiia


<3


<3

Nu ni!

Hej!

Yeeey! Nu har jag bokat tid för färgning :D Shiit är nervös ju! Fick tid på Onsdag kl 13. Valde mellan Fru Quist eller Heaven or hell, men det blev heaven or hell. Tror dom är duktiga, eller hoppas verkligen det. Om man skulle tyda hennes blick med ord så skulle det låta såhär "herregud vad hon har förstört sitt hår! Det här är hopplöst" ^^ HAHHAHA! Men hon sa att det skulle gå att fixa, men man får nog färga några ggr innan det blir som man verkligen vill ha det.

Gick i lite affärer medan jag valde vilken salong jag skulle gå till. Har velat ha en vit kavaj jättelänge, så går jag runt på hm och gluttar lite och hittar en vit kavaj som jag kollat lite på :) Den va nedsatt från 299:- till 150:- PERFEKT!

PussPuss

/Fiia


Ny hårfärg?

Hejsan!

Orkade inte skriva nåt igår, det hände inget speciellt heller diekt. Bjöd syskonen på glass nere på stan i alla fall, dom va så nöjda så :) Igår kväll så fick jag för mig att jag ville byta hårfärg. Satt vid google nästan hela kvällen och försökte hitta någon bra bild på hur jag vill ha det. Hittade många bilder men det är nog en jag känner är lite mer jag ;) Tänker inte säga vad jag ska göra, det får ni se! Hoppas bara det blir bra, har haft samma hårfärg i 7-8 år. Jag gillar egentligen mitt platina hår men aah nåt vill jag förändra och då får det bli håret.

Ikväll ska jag jobba, ska faktiskt jobba hela helgen. Men på Måndag är jag ledig och då ska jag träffa mina lilla mamma som åker till USA i 2 veckor snart :) Inte ett dugg avundsjuk...

PussPuss

/Fiia


Hahha en tjej på typ 14 år ;)

Helt slut!

Hejsan!

Guud vilken härlig dag! Först jobba 7-12 sen hem och laga god mat. Vid halv tre cyklade jag till gymmet och mötte Samira. Vi stod en liten stund på löpbandet sen hade hon ett möte med en där som gav henne lite råd på hur man går ner i vikt på ett bra sätt. Jag fick också lite tips, det enda jag typ behöver tänka på är att ÄTA... När mötet va slut så cyklade Samira hem och jag tog en pw till utomhusgymmet och körde några repetioner där! HÄRLIGT! Sen en pw till gymmet och körde 20 min crosstrainer. Kl 18 va det dags för ett bodycombatpass, GRYMT! Så jag kan verkligen säga att jag är nöjd med mig själv idag! Plus att jag cyklar vart jag än ska :)

Imorgon är jag ledig, SKÖNT! Vad ska man hitta på tro? Ska ringa ett viktigt samtal och träna iaf, det är det som är planerat.

PussPuss

/Fiia


Sköna Onsdag!

Goddag!

Vilket vääder :D Jobbade till 12 idag bara. Drog och handlade lite efter jobbet sen hem och diska och laga mat. Idag blev det bacon, potatis och löksås :) Har varit sugen på löksås jättelänge! Men tyvärr är det lika mycket disk nu igen... Nu har jag nyss svirat om till träningskläderna, ska strax cykla till gymmet och möta upp Samira där. Hon ska på möte där så hon får typ ett träningsschema. Sen ikväll ska jag på ett bodycombatpass med Ida, får se om jag får med Samira också. Hoppas det blir sånt här väder imorgon också för då är jag LEDIG!

PussPuss

/Fiia


Äkta tårar!

Faaaan!

Mår piss, tårarna bara rinner! Saknar dig, vill göra allt för dig! Kommer alltid leva med en smärta i hjärtat för det jag gjorde mot dig! Fan säger jag bara. Måste sova egentligen men det går ju inte när man knappt kan få luft. Klumpen i halsen känns som ett fullsatt globen :(

Fett nice!

Godkväll!

Vilken dag! Först på stan och yrade runt i regnet med Sandra, sen jobbet där det blev lite stressigt men allt löste sig, sen direkt till gymmet :) Va där i nästan 2 timmar. SÅÅÅÅ SKÖNT! Är otroligt nöjd med denna dag faktiskt. Ska träna massor imorgon också! Nu sitter jag och kollar på tv, äter en macka och dricker en proteindyck. Tvivlar på att jag kommer kunna somna sen... Jag får motsatt effekt av träningen, jag blir pigg istället för trött. Men blev väl tappad för många ggr när jag va liten så nåt blev felvänt ;)

Imorgon jobbar jag ett kort pass, skönt! Ska städa, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag skjuta upp det igen...


PussPuss

/Fiia


Undra om man ska fixa lugg igen? Och bli mer naturligt blond? Förslag?

Stan, jobb och träna!

Hejsaan!

Gick upp för ca en halvtimma sedan. Har tagit på mig träningskläder och ätit frukost. Sandra ska komma in till stan vid 12 och då ska vi eller hon ska kolla glasögon. Sen kanske vi glor på nåt mer, jag vet inte. Sen börjar jag jobba. Efter jobbet så ska jag och Ida dra till gymmet :D weeey! Ahh det är väl så min dag ser ut antar jag.

PussPuss

/Fiia



Jobbig dag!

Hejsan!

Åhh vilken dag! Det enda jag har gjort är att jobba men sov dåligt inatt sen va det lite stressigt på jobbet. Då blir hela dagen konstig. Åkte hem och åt hos pappa efter jobbet för jag va så grymt hungrig! Lånade deras soffa en stund och sov i 10 min. Vaknar av mitt alarm och tror att jag försovit mig till jobbet. Men hoppade upp på cykeln och trampa hem, det dumma va att jag somnade på soffan nästan direkt... Har typ sovit i 3 timmar, bra gjort Fia... bra gjort! Vad fan ska jag göra nu då kl 21 på kvällen? :O

PussPuss

/Fiia


ZZZzzzzZZzzzzZZzz

Regn!

Hej!

Åhh gud va trött jag är, har verkligen sovit DÅLIGT! Och sen spööööregnar det :( Men måste ändå hoppa upp på cykeln... Har sett att några cyklar och håller i ett paraply samtidigt, men det tänker jag inte ens testa på!

jobba/träna!

Godnatt!

Guuud vilken seg dag! Tror det är fler som håller med mig. Sovit länge, tränat, glott på tv och nu duschat... Fyyy! Nu har jag fastnat i soffan också, INTE BRA! Men är inte ett dugg trött! Ändå ska jag upp kl 05.45, men men man kan ju inte tvinga sig själv att sova. Denna vecka kommer bli en träningsvecka! Det har jag bestämt mig för :D SKÖNT som fan. Nej snart ska jag försöka förflytta mig till sängen. Godnatt!

PussPuss

/Fiia


Tränat!

Tjoo!

Har varit på gymmet med Ida, skönt att få träna efter en sån här helg. Sen drog vi och åt lite :) Nu sitter jag här i soffan och bara tar det lugnt. Gick nån film på 5an ikväll jag tänkte se, sen blir det sova för imorgon börjar en ny jobbvecka!

PussPuss

/Fiia


Ida och jag :) Oj snygg bild. Tror den är från december

Nu jävlar!

Hejsan!

Trevlig kväll igår, tyvärr klantade jag till det som vanligt :( Faaan att jag alltid ska misslyckas. Men det spelar ju egentligen ingen roll... Aja, har fått med Ida till gymmet nu, hon skulle bara äta och byta om till träningskläder :) Sen ska vi springa till gymmet sen springa på bandet och köra lite mage. YEEY! Taggad som FAN!

PussPuss

/Fiia


Jag igår

Fin besök!

Hejsan!

HAr haft min kära lillebror på besök :D Vi har ätit godis och druckit läsk och pratat masssor! Båda va sjukt sega och trötta, haha. Han åkte nyss hem så nu är jag ensam här hemma :( Men håller på och fixar mig och dricker lite vin och äter ostbollar, haha känns som jag är väldigt nyttig idag... Brukar aldrig ha sånt hemma men aah det är ju faktiskt midsommardagen. Om ca en timma ska jag över till en kompis, har köppt massa gott. Ostbollar, chips, jordgubbar och läsk ;) Nomnom!

PussPuss

/Fiia


Har gått runt med brillorna på huvet sen kl 4 typ.. Nu ska jag sminka
mig färdigt!

Skillnad!

Hej igen!

Har fått med mig lillebor på en cykeltur snart. Han skulle bara städa lite. Har fått på mig träningskläderna nu och lagt på lite smink. Concealer och fyllt i ögonbrynen, ska sminka mig mer senare när jag ska iväg. Men asså kolla vilken skillnad det blir när man sminkar sig :O

PussPuss

/Fiia


Ser ju ut som två olika männiksor nästan ^^

Midsommardagen!

Hejsan

Trevlig kväll hos Sandra igår. Trevligt folk och inget tjafs :) Vi lekte massa lekar, drack och rökte vattenpipa. Härlig kväll, men vid halv två blev jag lite trött så jag smög in i hennes föräldrars rum och "vilade" lite. Ställde klockan på 2 men hade väl råkat stänga av alarmet så vaknade vid 4, HAHAH! Alla trodde jag hade dragit. Jag gick ut i köket där jag hörde att det va folk, så skriker Sandra "WTF! Jag trodde du hade dragit!" HAHAH! HAde missade samtal och sms. TRÖTT TJEJ! Men ringde mamma så hon kom och hämta mig, det är ju skönast att vakna hemma när man har varit ute :)

Nu har jag halvt tagit på mig träningskläder, ska ta cykeln upp till willys eller nåt och köpa lite gott till kvällen tänkte jag :)

PussPuss

/Fiia


Överskattat!

Godmorgon!

Eller morgon och morgon, det är väl mer förmiddag. Tänkte faktiskt försöka leta upp 7 olika blommor efter jobbet igår men kände att jag inte orkade det sen. Men jag drömde ju om min drömman i alla fall ;) Även fast vi troligtvis inte kommer gifta oss, men aah. Sen jävlar så va jag på grillfest med familjen plus mycket andra familjer, men helt plötsligt när vi leker lekar och sånt så börjar det spöregna... Och sen kom det 2 isbjörnar :O Den ena slog jag ihjäl, den andra hade isbjörnsungar med sig, men dom fick jag lugna med en takflälkt :) Så isbjörnsmamman blev snäll mot mig. Asså hur fan drömmer man en sån dröm? Vart kommer allt ifrån?

Midsommar idag då! En jättetrevlig dag för familjer. Men ungdommarna ser detta som en "supardag" vilket jag tycker är tråkigt. Denna dag är överskattad, ungdommarna MÅSTE ha en eller gå på en värstingfest. Många har sin första fylla idag och många kommer det gå totalt snett för ikväll. Tycker det är tråkigt! Man behöver inte dricka så mycket så man knappt kan stå för att ha roligt, man behöver inte dricka alls. Men vet att i dagens läge så måste man dricka för att vara "inne". Jag har också varit där, men det är ju inte ens kul! Ikväll ska jag i alla fall till Vingåker, Sandra ska ha lite fest. Hon bor hemma så vi ska va i deras hus medan föräldrarna är bortresta ;) Hahha känns som man är typ 16 igen. Tror det kommer bli trevligt faktiskt!

Ha en trevlig midsommar och ta hand om er!

PussPuss

/Fiia


Ojoj!

Hejsan!

Direkt efter jobbet igår så drog jag ner på stan med Ida :) Hittade faktiskt rätt mycket fint. 2 bhar, 1 par trosor, en jättefin klänning som jag ska ha på mig imorgon, tyvärr va den förstor men sätter ett bälte i midjan så ser det lite bättre ut, och sen åkte vi till Scorett i Vingåker och köpte skor. Ville inte ha några dyra skor som kanske går sönder så köpte ett par för 199:-. DOm va lite roliga faktiskt, dom gick emot min stil lite. Massa rämmar, ÖPPEN TÅ som jag hatar och mycket olika färger. Ni som känner mig vet att jag nästan aldrig bär plagg med färg. Vet egentligen inte varför, har nog fått för mig att jag inte passar i det. Försökte få ett kort på min midsommaroutfit men det gick inte så bra, men det kommer komma en bild :)

Idag jobbar jag sista dagen innan 3 dagar ledighet :D Ska jobba ikväll så har dagen att chiilla på. Ska tyvärr städa heeela dagen. Har disk som bokstavligen luktar avföring, INTE OKEJ. Ha en underbar dag!

PussPuss

/Fiia


Där har ni min klänning!

Onsdag!

Godmorgon!

Somnar alldelles försent när jag ska upp tidigt... Man kan tyvärr bara somna om jag är riiiktigt trött. Men har inga problem att gå upp som tur är. Nu är jag i alla fall fixad och har ätit frukost. Läängtar till efter jobbet då jag och Ida ska ner på stan. :D

PussPuss

/Fiia


På riktigt!

Hejsan!

På måndag ska jag och Samira börja träna på riktigt. Jag är väl igång lite men ska få igång henne också :D KUUUL! Nu är jag riktigt taggad för att få en snygg kropp asså! Aja nog om det, har varit hemma i ca 40 min så nu sitter jag och chillar framför tv:n. Jobb imorgon igen, men efter jobbet ska jag och Ida mysa :) Vi ska gå på stan och shoppa lite sen ska vi sätta och och äta nåt gott ihop. Hoppas på att få med henne på en promenad också!

PussPus

/Fiia


Drömmar!

Goddag!

Gud va konstiga drömmar man kan ha. Har haft konstiga drömmar hela natten/morgonen. Är ledig nu på dagen, börjar inte jobba fören i eftermiddag. Försöker få med Ida på en springtur, även fast vi mest går så rör vi ändå på oss :) Vi ska ju springa kk-joggen i år men ingen av oss är direkt så bra på att springa. Men det är ett mål vi har i alla fall! Har ätit en macka nu i alla fall, har varit hungrig hela natten men har inte orkat gå upp och göra nåt att äta plus att om man äter blir man ju pigg igen...

PussPuss

/Fiia


Den nakna sanningen

Ojsan svejsan!

Hejsan!

Det va längesen jag va här och skrev! Men kom och tänka på bloggen så blev tvungen att skriva ett inlägg. Jaah hur ser mitt liv ut just nu?

Jobbar och står i. Har jobbat på Furuliden sen studenten men denna sommar så är jag på Strandgården. Inget illa menat mot Fruliden men jag klarar inte av den stress och dom tunga lyften som finns där. Tyvärr! Men självklart så saknar man ju både personal och boende där. Men strandgården är ett lättre ställe att arbete på för mig. Trivs jättebra där :) Men är rätt trött i kroppen, Fre-Tors det känns! Har 3 dagar kvar att jobba sen är jag ledig fredag till söndag, det ska bli skönt!

Jag tränar så gott det går, har varit lite sjuk och deppig ett tag så har inte orkat mig iväg till gymmet så mycket. Men jag cyklar till jobbet och jag går/cyklart dit jag ska :) Brukar gå till utomhusgymmet ibland när det är väder för det. har gått ner från 63.8 till 56.4 typ. Det pendlar lite mellan 55-56. Mitt mål är i alla fall 53 men det gör inget om jag kommer ner till 50 men det är väldigt svårt om man verkligen inte bestämmer sig. Problemet jag har är inte att jag inte rör mig, det är att jag inte äter... Äter kanske 1-2 ggr om dagen och det är på tok för lite! Kan gå och småäta nåt litet ibland men jag är lååångt ifrån hälsosam när det gäller mat!

Kärleken är det som vanligt med... Har varit olyckligt kär sen i November, men det finns inget att göra åt. Man kan ju inte styra andras känslor även fast man skulle vilja det ibland. Jag hoppas bara på att han ska vakna upp en morgon eller aah spelar ingen roll vilken tid men aah att det plingar till och säger "åhhh jag vill ha henne"!!! Men det lär ju inte hända men man kan ju alltid drömma :) Tror vi skulle ha det bra tillsammans, båda har liv som ser skapligt bra ut. Men men lever på att jag får träffa honom ibland, det kan jag må bra över i flera dagar även fast det är jobbigt när stunden kommer då man ska säga hej då.

Jag har ju flyttat också. Bor i en etta nu med men den är bätte och finare! Har en fin går utanför, finns en lekpark också så ska allt ta med mina systrar dit någon dag! Trivdes inte alls med hyresvärden jag hade innan, dom jag har nu är kanon!!!! :D Tyvärr är det gula tapeter i denna lägenhet också men kommer nog inte bo här i hela mitt liv.

Har världens bästa vänner också! Ni vet vilka ni är om ni läser detta någon gång! <3 Älskar er!!

Ne nu finns det väl inte så mycket mer att skriva. Ska försöka skriva här lite oftare nu.

PussPuss

/Fiia








RSS 2.0