Sofia Matilda Nyberg



Allt kommer inte med, det bryts på slutet :/

Lady Gaga <3




Ett smart drag ;)

heej :)

Kände att jag blev sugen på nåt så jag gick ut i köket och kolla efter nåt och hittade en påse med chips. Åt typ 10 chips sen tänkte jag NEEJ det är Inte helg så jag tog en knäckemacka istället. Smart va? Asså jag vill ju försöka hålla kroppen i lite form men asså det gör ju inget om man äter lite smått och gott ibland :) Men valde det bättre valet idag. Men är faktiskt sugen på nåt onyttigt ^^

PussPuss

/Fiia


Mätt och rätt gla :)

Godeftermiddag!

Happ nu har jag precis proppat i mig spagetti och köttfärssås med knäckebröd och ett stort glas saft. Dricker hellre saft istället för bubbelvatten, blää är så himla trött på det. Skolan va sååå boring idag. Asså **** är så himla tråkig att lyssna på, 2 Irriterande äckeltimmar. Sen hade vi lunch och sen svenska sen slutaaaaa, men bussen går inte hem förns kl halv 3 så fick vänta längee. Det va skönt att komma hem o sätta sig i sängen. Men det som va mindre skönt va att öppna dörren till rummet och se hur INTE STÄDAT det va ^^ så ikväll fåre bli lite städning asså.

PussPuss

/Fiia

 


STÖKIGT!


Du får 5 kr om du städar mitt rum ;)


Måndag

Godmöra!

Idag ringde min klocka 06.10, hade glömt att ställa om klockan sen friluftsdagen, men det gick bra ändå. Har sminkat mig klart o aaah allt det där man måste göra på morgonen nu är det bara frukost kvar. Det skulle tydligen regna idag så jag får absolut inte glömma mitt paraply! Hatar regn!! Men ett plus idag är att vi slutar kl 1 eller det kanske inte är ett plus för att bussen går inte förns halv 3 :/ Dumma bussar. Juste min allergi har lagt sig lite, snorar och nyser lite fortfarande men inte som igår som tur är. Men jag kommer troligtvis att reta upp många på lektionen idag för det värsta som finns är ju när nån sitter och snorar hela tiden ^^ Idag har jag mina snarta jeansleggins, en vit långärmad tröja och en svart väst över det. Det va längesen jag använde västen men hittar liksom inget som matchar. Neeej oj nu måste jag kila.

PussPuss

/Fiia


Hissa och Dissa

Hissa:


Minnen

Låtar man har minnen till är ju jätte mysiga att lyssna på :) Man får tillbaka den där känslan man hade vid det tillfället som man förknippar låten med.

Myskläder

När man känner sig lite smårisig är det ju jätte gosigt att ta på sig myskläder. Usch det värsta som finns är ju att ha på sig kanske ett par stela jeans oche n skjorta eller nåt när man inte mår riktigt bra. Just nu har jag mina svarta leggins och min gråa over size munktröja. <3


Dissa:


Allergier

Jag hatar att va allergiker!! Usch det är hemskt att sitta och nysa och snora bara man vart inne hos nån med ett djur ett tag. Har jätte ont i mina bihålor nu. Stackars mig asså ^^

Söndagstv

Finns det ens nåt vettigt att kolla på när söndagen kommer? NEJ! Bara massa tråk BLÄÄÄ. Fast det mesta som har med söndag att göra är tråkigt ^^



Hatar att va allergisk ^^ Visst är jag snygg?






Prosit!!

Heejsan!

Asså jag nyser som om nån står och häller peppar i näsan på mig hela tiden ^^ Hatar att va allergisk mot djur! Men men nu är det som det är. Fick sitta i stan typ 2 timmar men som tur va så va det ju fint väder. Det va nära på att jag somna på bänken i busskuren ^^ det skulle ju av snyggt. Neeh men jag hade det bra igår :) Åt jätte god mat igår MUMS! asså jag är skita hungrig men får vänta :) Nu börjar en ny vecka men nya uppgifter i skolan BLÄ! Men det som är skönt är att 2 klasser går ut på praktik i 4 veckor.

PussPuss

/Fiia


Kolla va långt hår jag fått :)


Väntar på bussen te Sköldinge


När vi kom fram så solade vi lite på studsmattan :)


Stackars Kalle han har ont i rumpan xD Då måste man se ut som en lampa


Promenad :)


Lilla kissemiss, hon älskar mig men lite svårt att gosa med en katt när
man är allergisk så jag satt o klappa henne med foten ^^


Kjell när han va liten xD


Fick vänta på bussen 2 timmar men det va ju fint väder så det gjorde inget :)

 


Direkt från Sköldinge

Heeeeeeej!

Nu sitter jag hemma hos kjell o gör inte mycke, han lyssnar på nån skitlåt. BLÄ!! Är jätte trött faktiskt men gick faktiskt upp halv 9 imorse och sen klockan 2 inatt så ringde kjell o skulle babbla. Så det blir att sova tidigt inatt. Har fortarande massa träningsvärk i hela kroppen och kjell vägrar massera mig fast jag alltid får massera honom när han har ont hmmm men det ska han få för MOHAHAHA! Neeh det har inte hänt så mycke idag, vi gick en promenad med hunden förut. Ahh skriver mer imorgon.

PussPuss

/Fiia

Ska med bussen om lite mindre än en timma

Godmorgon!

Halv nio ringde min klocka och sa att jag skulle vakna :) Kände mig utsövd men hade ont i hela kroppen, haha det är sjukt vad otränad man kan va. En friluftsdag gör att man får träningsvärk ILLA. Nehh nu sitter jag och äter nåt grovt bröd med prickigkorv på. MUMS. Har fixat mig och packat, för inatt sover jag hos Kjell så blir nog ingen vidare bra uppdatering, men imorgon då ni då ska jag skriva nåt kul :) Hoppas jag. Vädret är ju underbart, men inte skönt att ha ett rum där solen ligger på på morgonen så rummet typ kokar på morgonen. PUH vaaarmt. Neh nu ska jag packa det sista och ahh. Men ha det så bra alla sötnosar.

PussPuss

/Fiia


SÅÅÅ VIDRIGT!!

Godnatt!

Asså jag gick nyss in på toa o skulle borsta tänderna o tvätta bort sminket och då känner jag att jag trampar på något o att det fastnar under foten. Då brukar man ju skaka till på foten så det ramlar av, så jag gjorde det men det satt kvar sen kollade jag underfoten o såg att det satt nåt brungrönt där o nästan kollade på mig :/ WAAH så jag skakade till på foten jätte hårtt och då flög det dän nåt så jag kollade vad det va. Asså det va en LARV en äcklig liten tjock ihoprullad larv som ville gosa med min fot utan tillstånd. Usch fick rysningar! Klockan är 23 nu och jag är faktiskt rätt trött. Är näsran tröttare nu än vad jag brukar va när det är skola. Nej nu ska jag bädda ner mig bland alla kuddar.

PussPuss

/Fiia


Äckel-larven! BLÄÄÄÄÄ

Hahaha har man tråkigt så har man xD


Brittan en fredagskväll

Hejsaan :)

Ikväll så åt vi varma mackor, mumselimumsmums. Haha. Senare blir det räkor ÄLSKART! Nu kom min mammi in o fråga när vi skulle äta räkor ^^ Haha det roliga är att hon inte tål skaldjur men hon älskar det. Nu sitter jag och lyssnar på Brittan, va faktiskt ett tag sen man lyssnade på hennes låtar ;) Fast just nu lyssnar jag mest på Ismen & Gorillala- Alla gillar brudar. BÄST! Neeh nu ska jag göra nåt annat.

PussPuss

/Fiia


Myspys ;)

Hej alla snygga.

Asså jag gillar friluftsdagar, gillar att röra mig o lära känna andra men den här friluftsdagen va inte lika rolig. Fast den va ju inte tråkig. Hade jätte kul men jag blir alltid så taggad så jag skriker massa så jag nästan blir hes. Men hade faktiskt en rätt bra grupp. Vi slutade runt 12 idag så jag hann med 12.45 bussen. Skönt som tusan kan jag säga. När jag kom hem så fyllde jag upp ett varmt bad och hade ansiktsmask och grejer. De ni. Sen fixade jag håret eller aah jag plattade det o det har jag faktiskt inte gjort på länge. Sen så fixade jag till en sminkning, asså jag ska ju ingen stans men hade tråkigt och då brukar jag oftast testa lite nya sminkningar. Nu är i alla fall mamma på väg hem :) vi ska ju äta massa goda räkor ikväll. ÅHH VA GOTT! <3

PussPuss

/Fiia

P.S. Haha folk klagar på min fulmun så jag måste försöka sluta med det ^^ Men jag tänker liksom inte på det och jag gör det nog mest för jag inte riktigt gillar min mun, Tycker mina läppar är så smala och har så liten mun. Men försökte ta lite bilder med min normala mun ;)


Emelie va helt klart snyggast ;)<3


Emelie, rebecca, alex och pontus :D


Krille, rebecca och madicken i bakrunden :)


Hihi krille ;)


Kim :)


Lollo :)


Krille och rebecca :D


Äntligen mat ;)


Klick och ett varmt bad= myspys




Hahah ser helt crazy ut xD Ser ut som jag bara har en underläpp.


Gillar hatten men vågar inte använda den :/ va tycker ni är den för mycke
eller kan man använda den?


Äntligen börjar det synas att mitt hår växer ^^


Friluftsdag

Godmorgon

Idag gck jag upp senare än jag brukar. 06.10 ringde min mobil och tyckte jag skulle vakna och det gjorde jag också som vanligt. Idag är det friluftsdag då ska får man ha mjukiskläder på sig men asså jag trivs bättre i klänning eller nåt sånt ^^ Nu håller jag i alla fall på att sminka mig men går inte så bra för jag satte igång datan o kände att jag va tvungen att uppdatera mig ;) Idag blire helg gud va sköööönt. Åhh neeh nu kom det en jätte bra låt på MTV och jag måste sminka mig så vi hörs senare.

PussPuss

/Fiia




Lite av min vardag ;)

Godkväll ;)

Hihi övningskörde med mamma första ggn förut, o jag kan ju säga att det gick väl inte sådär jätte bra ^^ Ny bil o jag va inte alls taggad :( I alla fall inte när det sket sig hela tiden och jag satt och svor o mamma försökte få oss att komma iväg xD Hahah men alla tre är hemma och vi lever, juste challe va med när jag körde också. Herregud känns som ja aldrig kommer ta körkort. Skolfotot blev INTE bra, eller kollade inte men ja ville inte se för då skulle jag bara må dåligt. La in lite bilder från la mobilo också :) Så tänkte att ni skulle få se lite bilder ifrån min vardag.

PussPuss

/Fiia


Hmm väldigt normal, men är precis innan jag ska gå till bussen ^^


Emelie Dahlberg <3


Simone Wammen <3


Lina Tyllström <3


Felicia Öhman :) (osäker på stavningen) och Matilda Walter <3


Nathalie Phil och Petra Boström ;) Bilderna va från igår.


Hihi från idag när jag övningskörde ;) Charlie och Mammi <3


Haha stackars bilen som får bli körd av mig ^^


:)

Skolfoto ;)

Godmorgon ;)

Just nu sitter jag i min säng med MTV på tv:n och en trippeltång i handen :) Solfoto idag och eftersom det är sista skolfotot jag tar så vill man ju fatiskt se lite fin ut. Kläderna hade jag jätte svårt att välja men dick bli min färgglada tunika och ett par svarta leggins sen tar jag nog mina röda pumps till det. Känner att jag vill komma upp en bit för jag vill verkligen INTE sitta. Efterskolan ska jag hem till mammi för pappi o min familj här ska åka till småland idag. Tror vi går länge i skolan idag :( BLÄÄÄ! Neeh ska se om jag får låna ett diadem och lite hårspray av Johanna nu ;)

PussPuss

/Fiia




Typ såhär kommer jag väl se ut


Stress!

Godkväll alla kära :)

nu sotter jag med min trippeltång i handen o ska fixa frillan tills imorgon, skolfoto då ju. har valt kläder nu i alla fall :)Har faktiskt övningskört nu här på kvällen :) pappa sa att han tyckte ja va rätt duktig. Körde från kjesäter till hmm va heter det aja innan katrineholm :P gick rätt bra men det är bara för att pappa är en bra lärare. Nästa vecka är det mammas tur. Får se hur det går.

PussPuss

/Fiia


Dags att försöka ta körkort!

Hejsaaan!

Haha på onsdagar slutar jag tydligen kl 14 och inte halv 4 som jag trodde :) det är bara dom som har valt matte som går till halv 4. Skönt. När vi slutade så tog jag sällskap till bussen med Fia, Emelie och Petra :) mysiga tjejer det dära. Men fia och emelie skulle ner på stan så vi skilldes på vägen. Petra och jag gick och pratade på väg till bussen och vi kom fram till massa saker. Vi ska gå på samma körskola, SKÖNT att man känner nån liksom. Vi satt på halv 3 bussen hem och fortsatte med vårat babbel :) trevligt. Fia (pappas tjej) tog med mina körkortsböcker hem också. Så jag har kollat lite i dom. Trött som en gris är jag, eller haha jag kan ju inte va trött som en gris dom är väl PIGga? xD HAHAAHH! Kollar lite på plastikoperationer på internet till mitt och emelies projekt, äckligt asså. Juste ja Fia (pappas brutta) tog med ett par gångskor som hennes jobbarkompis inte ville ha längre eller om dom va försmå det vet ja inte, men ska testa dom ikväll :) Dom är silvergrå och rosa ;)

PussPuss

/Fiia


Dags för att försöka ta körkort ;)

Det regnar! :(

Godmorgon gott folk!

Nu sitter jag i sängen och har precis satt i min rosett i håret ^^ Har uppsatt hår idag eftersom det regnar. För det är liksom ingen mening med att stå och platta håret när det 'ndå blir lockigt när man kommer ut. Dumma dumma hår!!! Idag har jag svarta leggins och en vit skjorta på mig. Rätt tråkigt men hade ingen fantasi idag, men skulle velat haft en vit tight pång tröja med min väst övet, Shit pommes va snyggt det skulle va. Ajaa nu tillbaka till verkligheten. Lina är hos marre (pojkvännen) och emelie ska inte til skolan för hon ska ta sovmorgon idag så jag får åka buss själv. Gillar inte det :(   det är alltid så fullt på den bussen. Neeej nu ska jag visa mig stark och kunna åka buss själv! (skoja) Första 2 timmarna har vi omvårdnad, andra 2 timmarna har vi samhällskunskap och sista timman kommer jag faktiskt inte ihåg ^^ Nåt tråkigt är det i alla fall.

Hihi en liten rolig sak i skolan är att alla har börjat sprita händerna typ hela tiden och det är för att det står lappar överallt om svininfulensan. Haha men det är bra. Asså jag har kommit på en sak, jag blir klar väldigt tidigt på morgonen, sen går ja liksom och bara väntar på att jag ska gå till bussen. Är det inte sorgligt? Eller ja gör ju saker men aah. Juste dröme om nåt kul inatt vet ja men kommer inte ihåg vad men vet att jag blev besviken när jag vaknade. Gillar inte verkligheten drömmarna är liksom bättre ibland. Ajaa men vad vore en bal på slottet? Neeh ska nog kanske få i mig lite frukost sen är det en promenad på en kvart-tjugo minuter för mig till bussen I regnet. :'(

PussPuss

/Fiia


Tänkte först om ja skulle ha hatt på mig, men insåg att ja va för snygg. SKOJA
neeh men det såg lite för hmm konstigt ut ^^


Inte utsläppt xD


Snyggt va? ;)


Klaar! ^^

Älskar mina syskon <3

Godkväll :)

Hihi fick hoppa in o va lite barnvakt och dom älskar att va med på kort, speciellt Lovisa ^^ Och roligast av allt är att va med på kort på datan. Så jag tog lite kort på sötnosarna. Älskar verklighen mina syskon <3 Nu är alla hemma typ, så snart ska jag äta lite kvällis.

PussPuss

/Fiia


Lovisa <3


Linnea och Lovisa <3


Lovisa och jag, Hmm kanintänder?


Lovisa och jag <3


Haha normal? Javisst!


<3




Hhaa jag ser ut som en bäbis i fejan.




Jag och linnea <3


Titta va skoj :)

Hejsaaan

Trög dag i skolan, blää. Men vet att jag ska va på karsudden när ja ska ut på praktik, avdelning D. Hade huvudvärk ungefär halva dagen! Sista lektionen satt jag och somnade på, eller huvet liksom slappnade av ^^ Längtade verkligen hem efter att få äta men när jag kom hem va det sånt där jobbigt kött med massa senor och fett på :( så jag gjorde lite gräddstuvad pytt i panna. Nu sitter jag och lyssnar på musik o kollar runt. Kom på att jag saknar mig lösår massor. Vill ju ha långt hår!!! Om någon vill köpa löshår till mig så får den gärna det <3

PussPuss

/Fiia


Saknaaar




Hittade lite gamla bilder också xD tror den här är ifrån 8:an


Hihi från 1995 ;) jag och Charlie i Ystad <3


Lina, jag och sandra :) Säkert från i 7:an eller nåt


Sandra och jag i Ystad ;) haha


Haha från 2004 ^^

Trööögt

Godmorgon

Asså man ser knappt ut genom fönstret, det är så tjock dimma. Gillar inte dimma! ska strax ner och äta lite gröt, jag är verkligen jätte hungrig ^^ Asså somnade rätt skapligt inatt somnade typ kvart i 11, helt sjukt skönt men alltid när ja somnar lite tidigare har ja svårare att gå upp. Usch nu är jag inte ett dugg taggad för skolan! Ajaa testade kläder typ hela morgonen men nu har jag bestämt mig ^^

PussPuss

/Fiia


Något trött asså xD

Bonden Fiia

Godkväll :)

Jahapp då har mina vänner fått mig till att spela farmville, har liksom gåt emot strömmen och ignorerat alla förfrågningar men idag skulle jag testa och tyckte det va lite halv kul ^^ Fast det går åt pipsvängen för mig så aah det är inte sådär väldans kul kanske. Men Men. Om nån inte vet vad farmville är så är det ett spel som handlar om att man ska typ ta hand om en bondgård o grejer xD Jaja. Slutade skolan kl 1 idag, men satt till skolan till halv 2 och väntade på stadsbussen ner te stan. Så emelie drog till sin mormor och jag o lina drog till S-E och skulle skriva in mig på körskolan men fick ett papper o jag fattade inte allt så jag tog emd pappret hem istället, lämnar in det imorgon. Sen efter det så köpte lina lite smink på åhlens sen så gich vi o satte oss vid station och väntade på bussen :D När ja hoppade av bussen så kom pappa där heltplötsligt, han skulle hämta lovisa o linnea på dagis så jag följde med. När vi kom hem så åt vi lite mat o nu sitter jag här :D

PussPuss

/Fiia


Frulle snart!

Godmorgon :)

Har faktiskt sovit rätt bra inatt, somnade faktiskt innan kl 00 ;) Gick upp halv 5, så nu är jag fixad och klar bara frukosten kvar. Är inte så taggad inför skolan för jag och emelie måste börja planera om allt som vi hade tänkt inom projekt och företagande. Ajaa efter skolan ska jag skriva in mig på körskolan.

PussPuss

/Fiia


Klar


Färgade utväxten i fredags också :D

Min helg va bäst <3

Heeeejsan

Lite dålig upptadering här. Men nu ska jag skriva hur min helg va. Fredagen firade vi lina och åt kräftor och räkor och massa annat gott :) Vi pratade och skrattade hela tiden allt va toppen. Senare på kvällen så körde My (linas storasyster) in oss till stan. Emelie försvann iväg och va med alla andra som inte fyllt 18 än ^^ stackarn. Och vi drog in på krogen. My bjöd oss på en varsin drink TACK MY ;) Sen fick ja och simone 100 kr av Acosta så vi köpte en varsin cider TACK ACOSTA :D Ahh sen tog jag och lina nattbussen hem :D Tack för en underbar kväll flickor det måste vi göra om <3 i lördags så gjorde jag inget förns vid ett, då träffade jag Emil en liten stund så åkte vi runt i hans bil lite sen hem till honom o snackade lite. Vid 2 så gick jag till station o träffade Kjell. Så tog vi bussen till stan. Gick på stan en liten stund sen tog vi bussen till sköldinge :) Vi kollade på Ice age 3, wiih va rolig den va fast den första är ju bäst :) sen så ville han kolla på en annan film så vi kollade lite fast jag somnade efter typ en halvtimma. Sen vaknade jag mitt i natten och kjell hade alla kläder på sig och datan stod på så hade hade väl också somnat innan filmen va klar ^^ Jag hade det jätte mysigt hos Kjell :) Blev lite snorig o så men men ^^ Åkte till stan med kjell och hans mamma vid 16 o så träffade jag emelie i stan :) så jag, kjell och emelie satt och väntade på kjells tåg som gick 17. Men våran buss gick inte förns kl halv 7 så vi gick till donken och tog en varsin hamburgare. sen satt vi på donken och väntade tills bussen gick. När jag kom hem så gick jag till mamma och duschade och hämtade saker. Sen körde nisse hem mig till pappi.

PussPuss

/Fiia


Dåliga bilder men dom är tagna med mobilen


Födelsedagsbarnet <3


Matilda <3


Emelie <3


Simone <3


Hmm jag


Lina <3


Matilda <3


Den här bra bilden på simone och mig får avsluta den underbara kvällen <3

KRÄFTSKIVA HOS FÖDELSEDAGSBARNET<3

Heeeej snyggingar!


Om en liten stund kommer emelie och då ska vi sätta igång att färga mitt hår o typ sminka oss och sånt :D Ikväll blir det kräftskiva hemma hos lina som fyller 18 år imorgon :D Det blir, Jag, Emelie, Simone, Matilda och såklart LINA. Tror det kommer bli jätte mysigt och framför allt bjuda på massa skratt. Neeh nu ska jag blanda ihop blekningsmedlet här.


PussPuss


/Fiia


Vanlig promenix med bror ^^

Godkväll snyggingar

Kom precis hem från en promenad med min kära bror ^^ Vi gick lilla vägen idag som tar en halvtimma för jag hade/har så ont i magen. Men när vi gick där o pratade så kom jag på dom där stolparna som fanns på sävsta (Mellanstadiet) som man kastade sig i och snurrade runt. Det va så himla kul så jag sa till challe att jag skulle vilja göra så igen. Sen när vi kom en bit så såg jag en perfekt stolpe att kasta sig i. Haha men den såg typ ny uppsatt ut så jag stallde mig och skaka på den, Sen hörde jag steg xD o det kom en kille han såg typ ut att va 21 år och gick förbi. Hhaha o där har jag stått och skakat på en stolpe och min bror står med kameran i handen. Måste ju sett lagon snyggt ut asså. Så vi gick en bit bort där det va en likadan stolpe. Åh det va sååå kul, fast min kamera på mobilen va lite seg så det blev inga bra kort. Hade lite gamla kort i mobilen också som jag kan lägga upp.

PussPuss

/Fiia


Åkte in till stan i tisdags med emelie oc köpte dom där svarta skorna


Skorna :)


Älskade emelie som alltid ska va så normal på kort <3


Igårkväll tog jag en promenad med bror, och frågade vad M stod för ^^
Haha men ja kom på det själv, Mötesplatsen såklart ;)


Lite läskigt va?


Såhär såg jag ut i skolan idag :)


Min bror stallde in nån inställning på min mobil så man ska kunna
ta bra kort när det är mörkt, men bilderna blev bara sämre.


Haha ser ut som jag typ springer i luften xD


Åhhh dåliga bildeeeer




Haha här satt jag still så bilden blev bättre xD

Börjar jag bli sjuk? :(

Heejsan

Idag va skolan hemsk tycker jag. Emelie och jag ska jobba med ett företag, eller vi ska hitta på en sak. Det går väl sådär. Asså det är sååå svårt :( Neej nu är jag hemma nu vill jag inte tänka på skolan. Har världens huvudvärk och börjar få lite ont i halsen. Usch vill verkligen inte bli sjuk. Mamma är jättesjuk, är livrädd att jag också ska bli så sjuk. Neeh jag vill inte missa ett skit i skolan. Vädret idag är underbart, eller har varit underbart. Älskar det, tänk om det kunde va såhär för alltid. Imorgon är det fredag och det älskar vi ;) Först blir det skola sen så ska jag hem, färga håret, sminka mig, sminka emelie, fixa emelies hår, fixa mitt hår o aah och vidare. Sen ska vi hem till Lina och fira henne <3 Kräftor och räkor står på menyn, men på matildas meny står det rostbiff för hon gillar inte kräftor o sånt :) sen dricka såklart. åhh va kul det ska bli!! :D Har längtat som en took. Ska försöka ta massa bilder från kvällen.

PussPuss

/Fiia


Mys i vardagsrummet :D

Snyggt va? ;)

Godmorgon alla snygga!

Nu har jag precis fixat mig klart :) är jätte nöjd med håret, men får väl säkert massa konstiga blickar i skolan. Ser lite ut som ett lejon eller nåt idag med.  Neeh snart ska jag ut och fixa  frukost fast jag inte är ett dugg sugen påt. Juste idag ska vi börja med lite letioner i skolan. Projekt och ledarskap tror jag det heter ^^ Jag och emelie kom i samma grupp. Lina och simone är så duktiga att dom går matte B, skulle jag också gjort om jag bara kunde matte, men asså fick nästan IG i matte A så det är inte nåt för mig. Hoppas ni får en toppen dag :D

PussPuss

/Fiia




Snyggt va? ;)

Ett lejon?? nej det är bara Fiia

Godkväll alla sötnosar!

Nu har jag tripplat mitt hår, ser typ ut som ett lejon. Hmm. Det brukar alltid va snyggare dan efter man har tripplat när man liksom sovit på det och lockarna plattat ut sig lite ^^ Imorgon tänkte jag ha min leopardbody och mina vita shorts, men vet inte va jag ska ha för skor :( Vill ha mina leopard men dom är lite förstora. Ajaa. Funderar på att ta en liten promenad, är inte sugen på att gå långt men en liten bit bara. Ska fråga bror om han vill med. Skriver kanske nåt mer sen, beror på om dte händer nåt kul ^^

PussPuss

/Fiia


HAHA! fixar håret


Klart :) LejonFiia

Smart Fiia SMART!

Heeejsan svejsan ;)

När jag kom hem så åt jag en macka och la mig och solade lite, men asså det blev för varmt och jag hade lite ont i huvet. Men inte så konstigt eftersom ja bara sov 3 timmar inatt. Skolan va inte alls som ja tänkt mig. Men lite spännande va det. Kul att se ettorna. Och emelie och jag gjorde våran invigning ^^ Stallde oss i dörrhålet in till skolan och gjorde kullebytta. HAHA alla börja typ asgarva. Men jag kom på att det inte va så smart att ha högklackat på sig och emelie rusade iväg ifrån mig så jag stod där själv :) Men jag tycker inte sånt är pinsamt så. Neeh det är sjut att vi är 3:or ni asså. Ahh vid halv 4 så kunde jag inte hålla ögonen öppna längre som då inte alls va så bra. Sängen ropade på mig och jag la mig och sov en stund. Eller aah två timmar rättare sagt! SMAAART av mig! Nu kommer jag ju inte kunna somna inatt igen.

PussPuss


/Fiia


Sliiten!!

3 timmars sömn

Godmorgon

Så här tidigt har jag inte gått upp nån gång på sommaren. Usch. Kan knappt öppna ögonen fast kan också bero på att jag bara sovit 3 timmar denna natt. Och på dom 3 timmarna så drömde jag mardrömmar. Blää kudden va helt blöt av tårar.Asså mina ögon svider verkligen och jag gick upp en halvtimma tidigare än va mitt alarm va stallt på. Har MTV rullande på tv:n, Just nu är det Katy Perry med hot and cold. Haha kan ju säga att jag känner igen mig i låten. Det ska tydligen bli bra väder både idag och imorgon och det gillas, Då kan man ha högklackat. Neeh nu ska jag sätta på plattången och rita dit ansiktet och ta på mig o så. Ha en super bra dag.

PussPuss

/Fiia


Sista kvällen innan skolan

Heeej :)

Nu sitter jag i sängen med en handduk på huvet och ny målade rosa naglar, eller det är nog mer rosarött. Äsch skit samma. Sista kvällen innan skolan och jag är lite pirrig faktiskt. Känns som man ska typ börja 1:an igen haha men så är det ju inte, Jag ska ju börja 3:an nu. WIHUU! Hoppas på några klassfester i alla fall för jag har faktiskt en underbar klass, Visst man känner inte alla men vi har en bra sammanhållning ändå. Alla kan typ prata med alla och så, det känns kanon. Är glad att jag bytte klass, hoppas inte nån tar det personligt men jag trivdes verkligen inte. Juste kom på att jag måste föna håret. annars så får jag ett riktigt hårt arbete imorgon. Hatar dessa idiotlockar jag har ^^ Ska göra mina situps och rygglyft snart för mina knäböj har jag redan gjort. hihi.

PussPuss

/Fiia


Haha snyggt va ;)

Oooops

HejHej

Nu är jag vaken efter att ha råkat somnat i 2 timmar. Men va gör det det är ju faktiskt sista sommarlovsdagen. Nu ska jag ut o de om det finns nåt att äta sen ska jag få tag i Mandiie :D

PussPuss

/Fiia


Älskar dooom :)

Heeejsaaan

Nu har jag kommit hem från staden :) Köpte skorna, åhh dom sitter så bra och är så fina. Efter vi köpt dom så gick emelie och jag runt och kollade läget lite. Sen gick vi och satte oss vid station och såg alla nya ettor som börjat gymnasiet. Hihi kommer ihåg själv hur nervös jag va, stackare. Men det läskigaste va när 2:orna och 3:orna skulle börja. Jag lider med er små ettor, NOT ^^ Neeh skoja nu ska vi inte låta som emelie dahlberg här hahahaha xD Har kommit på vad jag ska ha på mig imorgon i alla fall. Älskart. Neeh ska försöka hitta nåt snyggt nagellack nu.

PussPuss

/Fiia


Snygga va? ;)

Stan snart

Heejsan alla sötnosar ;)

Nu sitter jag med MTV på typ högsta volym, Snart kommer väl grannen och klagar ^^ Va och tog ut 100 kr som jah gick av mamma sen köpte jag en hemlig sak till henne också. Om typ en halvtimma så ska jag in till stan och köpa skorna <3 Lägger in bild sen. Emelie ska sällskapa mig till staden :) Och ikväll ska jag va med amanda. Det va väldigt längesen. Försökte ta ett kort på mitt klädval idag men har så dålig kamera på mobilen och camen har ingen självutlösare :( Aja! Neeh ska försöka ta mig nåt att äta. Hörs ikväll.

PussPuss

/Fiia


Dags att VAKNA!

Morning morning!

Blev väckt av två rediga slag på dörren sen ryckt dörren upp av min mamma och hon sa " vi ska ta ett rejält snack!" man bara vaaah`? Ahh så fick klä på mig och gå ut i köket och prata med mammi. Men nu är allt löst och det är frid och fröjd. Fast skulle ju vart könt att få sova ut sista dagen på lovet. Jag har så svårt att somnaom, men nu är jag vaken :) funderar på att ta en promenad. Haha undra hur många ggr jag skrivit det i bloggen men det aldrig blitt av ^^ Men ska se om jag får med lillabroren :)

PussPuss

/Fiia


Huvudvärk

Godkväll :)

Nu sitter jag i sängen och väntar på att varma mackorna ska bli klara :) Sen sitter jag och kollar på lipstick jungle, han är ju så snygg den där snygga. MUMS!! Va ute på en promenad med lina förut, va massa mysigt. Påvägen hem så blev jag typ förföljd av några små moppepojkan, dom skrek nåt till mig men jag hörde inte vad han sa. Hittade en sida med ett par GRYMT SNYGGA skor. 398 spänn eller vad det va, öhm neeh säger jag då. Ahh juste hittade ju ett par underbara skor inne på belle idag 100 kr men ja kan inte köpa dom, har bara typ 140 kr kvar och får inte pengar förns i slutet av september. GAAAAH :'( men kanske får med mamma in te stan nån dag o man kanske kan flirta till sig en hundrig då. Eller njaa. Ajaa

PussPuss

/Fiia


Hmm?!




Dom fyra skorna, men dom jag hittade liknade dom här lite :)<3


I <3 Korvbröd

Heejsan alla snygga!

Nu sitter jag här med ett korvbröd i handen och tuggar på :) Vid 8-9 ska jag och lina ta en promenix. Det är ju faktiskt fint väder ute nu :D Neeh har inte mycke mer att skriva :)

PussPuss

/Fiia


Hihi Lina och jag åkte med emelie till baggefjöl när hon övningskörde.
Kan ju säga att hon är en aning bättre än mig på att köra ^^

Fixad och klar :)

Heeejsan :)

Nu är jag klar. Har typ testat tröjor hela förmiddagen tror jag ^^ men nu orkar jag inte testa mer nu får det bli som det blir. Om ett tag så kommer emelie te vingåker sen ska jag med henne te bagge sen ska vi dra till stan o aah hitta på något. Ahh och jag har fått ett as fult myggbätt på armen :(

PussPuss

/Fiia


Min älskade rosett :)


Mitt myggbätt. ska nog täcka över det med nåt ^^

Pigg och vaken

Godmorgon :)

Nu sitter jag i sängen med MTV på, lite mysigt faktiskt. Idag ska jag va med brudarna men vet inte ett dugg vad vi ska göra. Om 2 dagar börjar skolan blire kul eller blir det tråkigt? Jaah ni det visar sig väl. Men det bästa är att vi blir störst nu ^^ Helt sjukt egentligen. Neeeh ska kanske ta en promenix sen frulle :)

PussPuss

/Fiia


Törstig!!!

heeeeeej :)

Nu har jag druckit typ 6 glas vatten och är fortfarande törstig. Gaaah vad är det här?? Dom sa på tv igår att om man dricker 10 stora glas vatten om dagen så bränner man 300 kalorier, kan det verkligen stämma? :O Asså hmm...

PussPuss

/Fiia




Lady Gaga hela kvällen/natten lång :)

heeeeej :)

Nu sitter jag och lyssnar på lady gaga, typ gjort hela kvällen :) asså hon är ju bara bäst! Hon är lite speciell men det är ju bara braa :) Mår illa som tusan av maten asså, det släpper aldrig. Kanske ska fråga bror om han vill med om en promenad? eller njaa ^^ få se.

PussPuss

/Fiia


Myskläder ;)


Borta bra men hemma bäst!

Tjossssan :)

inatt sov jag hos Kjell :) hade jätte kul igår faktiskt. Han köpte lite godis o så kollade vi på en jätte bra film. Snacka massa strunt o så. Kändes ovanligt kul att va med honom faktiskt. Lät kanske lite dumt men menade det inte dumt :) Jag vaknade vid 7-8 av att en bild höll på och stod igång precis utanför fönstret. Blev skit grinig. Men sen åkte den och jag somnade om. Vid halv 11 ringde mitt alarm och jag va pigg som en gris men kjell ville sova :) Men jag hittade godispåsen och börja äta lite, då vaknade han av allt prassel tror jag ^^Sen gock vi in o fixa och så. Vid tio i 4 så körde kjells mamma in oss till stan, för kjell skulle ju med ett tåg vid kl 5 och min buss gick ju halv 5 TRODDE JAG! Åhhh när vi kom dit så gick det tydligen ingen buss, utan det va en förbeställningsbuss eller nåt. Så jag fick vänta där till halv 7 :( Frös och va tooook hungrig. Men fick vänta på den där idiotbussen. Gick till väntsalen efter en timma för ja frös så mycke. Snacka om att det va skönt att komma in. Efter ett tag kände jag att nån satt och kollade på mig, en äckelgubbe satt och kollade på mig och log hela tin. BLÄ!! sen gick jag i alla fall till bussen. Och nu har jag vart hemma i ca 40 minuter. Längtar tills nisse kommer hem för då ska vi tydligen äta lite. Njee vet inte vad jag ska skriva mera nu.

PussPuss

/Fiia


Kuuul  kjell somnade ^^




Mohaha godiset för mig själv :)


xD


Äntligeeen!!


Hmm snyggt NOT xD


Hittade dom här på kjells rum :) dom är från cabaréen <3


Tack för idag slut för idag :)

Direkt från Sköldinge

Godkväll alla snygga!

Nu sitter jag hemma hos kjell i sköldinge och kollar på tv, Det är inget jag är så speciellt intresserad av men äsch jag är ju bort :) Jag gillar att va hos kjell, jag gillar hans mamma så mycke :) aah och kjell är ju också trevlig men hon är en liten ängel asså. Det enda problemet är att jag inte tål pälsdjur och dom har både hund och katt så näsan kliar lite ^^ men snart ska vi går ut i stugan och kolla på nån film och äta lite godis. MUMS! Har ju bestämt att jag bara får äta godis på lördagar eller aah fredan också kanske ;) Neeeh nu har jag inge mer att skriva.

PussPuss

/Fiia


Fixad :)

Godmiddag :)

Nu har jag precis satt upp håret i en knut och sminkat mig och så :) Kjell kommer om ca en kvart. Får se va vi hittar på, kanske ska packa ihop till en picknick? neeh jag vet inte. Är pisshungrig i alla fall ^^ Neeh nu ska jag kila.

PussPuss

/Fiia


Dagen outfit, fick ingen bra bild men ska försöka ta en senare.

Body: Lindex 80 kr
Byxor: vero moda 359 kr


Sängeeeeen :)

Heeej :)

Nu har jag vart hemma i ca 40 minuter :) va typ inga människor på nattbussen. Aja strunt samma. Vi har suttit hemma hos simone och gjort nästan inget alls idag. Vi gick en sväng på stan o kollade läget. Träffade massa fulla människor asså usch va dom stinker o vinglar, Blää ^^ Ajaa. Skönt att va hemma i alla fall. Neeh har inte så mycke att skriva. Kjell kommer imorgon :D

PussPuss

/Fiia


Mysigt :)

Redo!

Nämen heeeeeej :D

Nu sitter jag och är redo att åka, ska bara vänta på att emelie ätit klart. Testade en ny sminkning idag också faktiskt :D sotade ögon, det va faktiskt snyggt. Neeh nu ska ni få lite egokort ^^

PussPuss

/Fiia







Haha väldans va kul det är att kolla på mig va xD hahhaa ska komma med

nåt roligare nästa gång :D och inte bara på mig. <3


Snyggt väder!

Heeejhopp!

Shiit va snyggt väder det är idag asså! Passar ju mig ;) (skoja). Idag är det fredag o det betyder att jag ska åka till mammi idag. så min säng är full av kläder eftersom skolan börjar nästa vecka ^^ och ingen väska har jag här heller så jag får packa allt i påsar xD Snyggt, gå genom vingåker med stora konsumpåsar. Är sminkad idag o har fixat mig. Till och med fia sa att jag va fin och frågade vart jag skulle ^^ haha jag ska ju ingen stans, eller inte förns ikväll men aah blir nog inget speciellt :D Emelie undra om vi skulle sola en snabbis i stan, asså solarie :O jag har aldrig solat i ett solarie och jag har dessutom cellskräck. Blir nog bra ska ni se. Har suttit i uterummet och ätit vindruvor sen har jag inte gjort så mycke mer. Va ute och gick en timma på förmiddagen. Ska övningsköra in till stan idag också. Coolt! Neeh nu vet ja inte vad jag ska skriva mer. Skriver mer imorgon eller senare om jag har tid.

PussPuss

/Fiia


Dags att sminka sig :)


Har min leopardbody idag :) va faktiskt rätt snyggt tycker jag




Tyckte det där molnet såg lite läskigt ut, det va därför han fick va med i
min blogg ;)


Snyggt va?! ;)

Godmorgon :)

Morsning korsning :)
Det första jag gjorde imorse va att göra 25 raka situps, 25 sneda situps, 25 rygglyft och 25 knäböj ^^ Måste få in att jag ska göra det där morgon och kväll :) Höll ju på med det ett tag men slutade av nån anledning. Aja sen tänkte jag ta en promenad innan frukosten men kände att jag va för hungrig. Så jag tog två grova bröd med ost och ett glas multivitaminjuice. Nu känner jag mig bättre i stora magen som förhoppningsvis ska bli mindre :D Idag ska jag i alla fall vara med mina älskade små vänner. Vet inte när eller vad vi ska göra. Men vädret ser ju okej ut :) Neeh ska nog dra på gångskorna och gå en sväng, fast min kropp säger neeeeeeeeeeej.

PussPuss

/Fiia

Har redan hört att jag ser ut som en man utan smink, så det behövs inte
påminnas!


Ett försök på att få ett kort på vad jag har på mig idag xD Rosetten är i alla
fall ceris :)

Du är vad du äter

Heeeej!

Sitter och äter en nektarin eller persika har inte riktigt koll på vilken som är vilken. Håller på och kollar på du är vad du äter. Asså visst jag äter inte så mycke skitmat men asså man börjar ju tänka lite ^^ Neeh har faktiskt gått ner en del. Vill inte tillbaka till det igen. Visst det kanske inte syns så stor skillnad men det är 11 kilo :)

PussPuss

/Fiia




Då!





Nu!

ännu en dag...

Morsning :)

Nu sitter jag i soffan i teverummet.Fia har åkt till inter sport o köpt löparskor tror jag, pappa är i garaget tror jag o challe är med småflickorna och leker. Johanna tror jag snart ska dra iväg med nån polare. Aja idag gick jag upp 10 i 10, Gick ner o ingen va där. Pappa va i garaget (som vanligt) fia va och hälsade på dagis med ungarna och dom andra sov. Fick bli en ensam frukost. Sen kom i alla fall alla hem o jag har typ lekt med lovisa hela dagen, eller aah ett bra tag. Nu regnar det för fullt och det är pisstråkigt. Jag vill övningsköra jue ^^ Får se om jag kommer på nåt att göra. Skriver mer ikväll.

PussPuss

/Fiia



Linnea och Lovisa <3


Söta eller vaaad? :)


<3<3


Jag vill ha nya kläder!!!

tjaaaa

Sitter och degar framför H&M, ÅHHHHH vill haaaaaaaaaa!! hitta typ tusen saker jag vill ha. MUMS. Får se om mamma kanske vill betala nåt litet plagg ^^

PussPuss

/Fiia


Söt skjorta ^^


Snygg färg till hösten





Brukar inte gilla tröjor med tryck men denna va snygg


Hitade typ en sån här fast rosa i sthlm, men köpte den inte :'(
Ångrar mig som tusan!


Efter som man måste skärpa sig i skolan, så
måste man ju göra det snyggt  ;) haha där
va jag fyndig!


Snygg fäärg :)


Åhh va jag skulle vilja passa i mössa :)


Aww söta va?


Använder aldrig ringar men skulle vilja :/


Skulle behöva en pjamas ^^



säg va ni vill men ja gillade dom :)<3


Snygg eller ful?


Den kanske är snyggare?


Självklart :)


Testade armbandet i sthlm men
köpte det aldrig :(


Kom til Fiia :)

helt min smak

Tjosaan

Hih såg att emelie hade lagt ut en bild på sin blogg om vad hon skulle vilja ha för bil sen. då ska jag med det ;) Gick in på blocket och sökte lite. Se vad jag fann.

PussPuss

/Fiia


Snygg va? ;)


Fotboll med pappa och nea <3

Hejsan svejsan ^^

Hade inget att göra så jag tog ner datan till vardagsrummet och satte mig med pappa och kollade fotboll. Nea sitter med här o springer runt lite med sin nya dockvagn. Hon är så söt. Och hon satt i soffan och sa "lalla spleiha boll" Hahah så hon tror alla sverigespelare är lalla från telitubbis (stavning) Fick tag i henne och tog lite kort.

PussPuss

/Fiia


Ahh min frilla är ju inte fixad som ni ser ^^


Njuder på den för nea va så söt ^^^


Neeh va gör nea för nåt framför kameran :O


I love you gullenos <3




Jag är NORMAL ;)


Neeh nu börjar fotbollen igen :)

Tänk om...

Heeeeej ^^

Haha jag med mina funderingar. Tänk om jag skulle bli känd. Jag skulle vilja va känd. Tänk va kul, tjäna pengar o bjuda vännerna på nåt kul. Köpa massa fina saker. Åhhh varför är jag en tråkmåns som inte är bra på nåt? Idol: hmm nee har inte så bra sångröst så jag skulle gå vidare ^^ Talang: Tyvärr har ingen talang. Kan forma tungan som en blomma HAHA!
Bloggerska: Tyvärr har inget glassigt liv att skriva om. Inget roligt att dela med mig av. So you think you can dance: Haha har sett att det gått i sverige, men asså saken är den att JAG KAN INTE DANSA! haha bara min egna dans som kommer fram när ja är gla i huvet xD Jaaah det finns helt enkelt inget jag kan bli känd på ;/ Tänk om man kunde bli en IdolFia eller bli en känd bloggerska Nybergsofia.se  Ballt. Ahh man får ju faktiskt drömma ;) När jag va yngre ville jag söka till idol men fattar nu att det är nog inte min grej, dom skulle nog bara öhm hejdå sjung för dina syskon istället (Y). Ajaa sånt är livet.

PussPuss

/Fiia


Ösregn!!

Hej igen ^^

Asså helt plötsligt så började det ÖSREGNA. Jag blev nästan lite rädd. Skulle in i garaget och hämta dammvippan o asså det va som att ställa i sig i en dusch med full stråle. Har precis storstädat rummet så det är kanonsyggt nu.

PussPuss

/Fiia


Försökte få en bild på hur mycke det regnade men det blev inte bra :/


Härlig sommar :S

Så sjukt kuuuul :)

heeeeeeeeej :)

Nu har jag kommit hem från övningskörningen nyss. Gick ju kanon. Fast körde med automat idag med så inte så konstigt ^^ men ja är duktig på det. Min låtsas bror tyckte jag va duktig på att köra :D ihhh taack. Men han skulle nog va rädd om det va en manuell jag körde MOHAHAH. Vi åkte förbi ett ställe där det skett en olycka tidigare idag. En dog i den olyckan :( Det va tydligen en lastbil som kommit över på fel sida och kört in i 2 bilar. Det va slirspår och räcket va helt pangat :( Usch man blir ju alldeles ledsen i kroppen. Sen såg jag en död räv också. Stackars den o tänk om den hade rävbäbisar. Buhuuu! Längtar tills jag kan köra lika bra med en manuell som en automat. Parkerade idag också ;)

PussPuss

/Fiia


Pappa tyckte jag parkerade fint :)

Nu bär det av :)

Heeeeeej :)

Åkte till kommunhuset och träffade mamma lite och hämtade ut mitt busskort, härligt då va det kirrat ;) Sen när jag kom hem så va maten precis klar, va passande jag som va lite hungrig. Så nu är jag mätt och glaa. Nu ska jag övningsköra till odensbacken och shoppa med pappa. haha säkert nån bilgrej han ska köpa ^^ neeh nu måste jag kila plikten kallar.

PussPuss

/Fiia



Dagens outfit ^^ har ingen självutlösare på min cam :( BUHUU

Nyduschad :D

Godkväll :)

Jaah då då är man nyduschad och insmörjd :)Sköönt. Tänkte måla naglarna men hittade inte mitt rosa nagellack,BUHUU! Är sugen på att köpa massa nya höstkläder till skolstarten, men tyvärr säger plånboken NEJ med stora bokstäver. Kollar lite på tv men det är bara em massa skit, asså va tusan är det här. det suger! Usch o det finns inget fönster i mitt rum håller på att kkvävas av värme. mina fläktar suger. Kommer ihåg när ja bodde i mitt lilla rum(klädkammaren) Där fanns i alla fall ett litet fönster man kunde ha öppet, men det blev rejält varmt där inne också men asså det rummet jag har nu är ju sjukt idiot varmt.

PussPuss

/Fiia


hih minnen från barndomen

Heeeej

Haha när jag åt kvällis förut så blev jag lite full av skratt. Åt nämligen skogaholms limpa och ett glas oboy. Haha tänkte direkt på Lina ^^ Det åt man alltid till frulle hos lina, och till kvällsmat. :) blev liksom som en liten tilbaka blick från när man va liten  :D

PussPuss

/Fiia


Oboy + Limpa= Lina Tyllström xD

Glassmys med mammi och Lovisa <3

Tjosan i trosan :)

nu har jag nyss kommit hem från en liten utflykt med min älskade syster lovisa :) Vi gick hem till min mamma Camilla <3 lovisa cyklade och jag gick bredvid. Haha när vi gick/cyklade så sa hon helt plötsligt "Fiia, man får inte äta träd" hhaha nehee? :O när vi kom fram så ville hon kolla hur det såg ut hemma hos mig. Så hon gick där och kollade runt lite. Sen gick jag, mamma och lovisa till fikarummet, som heter en annan sak men kan inte stava det. Tror dom bytt namn på det där fiket 3 ggr nu ^^ Aja vi beställde glass, mumsigt som tusan. Efter glassen så va lovisa tvungen att gå på toa fast vi va där precis innan vi åkte :) ajaa efter det så åkte vi hem igen. Imorgon ska jag hämta mitt busskort, får se om lovisa kanske följer med, vem vet liksom :D

PussPuss

/Fiia

Bilder från dagen :)


Haha kommer ni ihåg den här serien? :) Heja björn


Lekte med sötnosarna på studsmattan <3


<3<3


Kolla bilden, heltknäppt ^^


Lovisa <3


Lovisa o hennes glass :)


Min mammi <3 Älskar dig tack för att du finns


Min glass ;) självklart DAIM


Lovisa bromsade cykeln och sa en sån vill jag haaa. så hon ville ta kort
på den, så hon lånade min mobil och fotade helt själv ;)


Tillbaka till 8 år igen xD

Heej :)

Hahah satt och snackade med emelie på msn lite :) Så frågade hon om jag hade Cartoon, och jag bara jaa? Hon bara kolla det är Ed,Edd och Eddy. Så jag knäppte på, asså asgarvar hela tin för hon sa att det såg ut som några killar från klassen så nu ser jag Alex, pontus och David springa runt på tv:n xD assså hahah jag garvar ihjäl mig. Tyckte det här va as kul när ja va typ 8 år har inte kollat sen dess typ xD

PussPuss

/Fiia


Haha Mattias och david ^^


Alex, mattias och David/ Ed, Rolf och edd


Pontus flög genom luften så han slog sig lite ^^ /eddy
 


Wihuu kul att köra :)

Hejsaan :)

har nyss kommit hem från en timmas övningskörning med pappi :) Körde ut mot högsjö, brevens, odensbacken och sen hem :) Blev en lång runda o det gick faktiskt kanon. Inget staket idag (A) Pappa tyckte jag körde lite nära kanten ibland men vadå vi åkte ju inte ner i diket i alla fall ^^ Fast det va ju liksom andra ggn jag körde så jag hinner lära mig. Åhh jag är bäst på att köra xD SKOJA! När jag kom hem så stod det hamburgade med bröd på bordet, mindre skoj. Men man måste ju äta så jag fick i mig en. Neeh nu vet ja inte va jag ska skriva mera asså. Hörs senare ;)

PussPuss

/Fiia


Anledningen till att det va så lätt att köra va för att det va en automatbil jag körde.
Våran bil är typ på lagning, men ja tycker det va bra att testa så man fick se hur man ska
ligga på vägen och så. Säg va ni vill men ja tyckte det va bra för nu kommer jag känna mig
mer trygg :D nästa gång blit det nog en vanlig bil.

Godmorgon

Hejsan svejsan alla glada :)

Nu är klockan halv 11, brukar oftast vakna vid den här tiden men idag vaknade jag vid kvart i 10 ^^ Fattar inte vad som har hänt riktigt men ja är kappt hungrig längre. Men gick ner och år två mackor o ett glas multi. Om ja inte äter så blir jag så seg och grinig o det är ju fettjobbigt :) Nu sitter jag i sängen och kollar på MTV, Eller det är reklam nu SOM VANLIGT! Åhh blir så irriterad, och MTV har så tråkig reklam.  Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra också SOM VANLIGT. Kan ju säga att jag drömde konstigt även denna natt ^^ Ah jag tänkte ju ta en promenad men orkar inte gå i regn, inte sugen kan jag ju säga. Tog ju en liten promenix med Linnea igår, tog några bilder då :)

PussPuss

/Fiia


Linnea vägrade åka enkelvagnen, hon skulle ha dubbelvagnen ^^


<3<3


Vi hälsade på hos farmor <3

Kan sakna det ibland :(

Heejsan!

En väldigt snurrig o lite deppig Fiia här. Usch börjar känna mig trött på singellivet, Händer inget bara tråk. Varför ska ja va singel? Saknar dig ibland, känns som det skulle kunna bli bra liksom. Men jag vet inte. Blir så förvirrad av mina tankar. Börjar tänka på våra minnen ihop. Som första ggn ja träffade dig, när jag kom in med mina kompisar på den där festen vid tallås. Du va den första jag såg och jag bara " Nämen heeej du går ju på Ellwynska" Får en lite halvkonstig blick tillbaka sen snubblar jag och råkar sätta mig på en tjejs väska ^^ Du tar tag i min hand och hjälper mig upp. HAHA! Sen kommer jag ihåg när du satt på din kompis msn o låtsades att du va han o frågade vad jag tyckte om dig. Och jag babblade på, den när vi hade vart tsm ett tag så berättade du att det va du som skrev ^^ Och när du va på fest i vingåker och frågade om du fick sova hos mig för du inte hade några pengar hem till bussen, och jag sa ja ^^ hih kommer ihåg hur förvånad du lät då. Gick och mötte dig borta vid skolan. Kommer ihåg hur nervös jag va. Sen fick jag höra att du pratat med mamma och att du visst hade haft pengar fast du bara sa att du inte hade det för att få sova hos mig ^^

Kommer ihåg att du aldrig ville med mig ut och gå, men efter ett tags tjat så fick jag alltid med dig ut :) Fast promenaden kanske varade i bara 10 minuter så kändes det så bra. Haha o så kommer jag ihåg när jag skulle hem till dig första ggn, Det tog en timme att komma hem till dig. Massa snö va det och det va i början av januari. Du sa att vi skulle ta en smidig väg xD hahah vi gick genom skogen, och jag hade inte bra skor för det. Kommer ihåg när du va rädd för mig när jag gick i sömnen xD haha Vaknade av att du stod o klädde på dig, jag frågade "vart ska du nånstans?" så säger han"Är du vaken?" haha "jaah va tror du?" Han bara " jaah du har både pratat och gått i sömnen så jag blev så rädd för dig så jag tänkte gå upp till din mamma och nisse" HAHAHA ^^ Hade tydligen gått in i garderoben en gång och satt mg, han trodde jag trodde att det kanske va toan så han hade väntat ett tag innan han kollade efter, då hade jag tydligen lagt mig och somnat där ^^

Jaaah asså man har dåliga minnen också men dom bra överväger dom dåliga, o det är så det ska va. Saknar dig faktiskt det gör jag :/ Skulle kunna skriva hela natten om massa roliga och fina minnen men det har jag inte ork till och lite ska man behålla själv :)

PussPuss

/Fiia


Han och jag för ett bra tag sen :/

Har haft sååå tråkigt

Heeej äntligen

Mitt internet la av i typ 2½ timma, precis när jag hade som tråkigast. Satte på tv:n o skulle se om det fanns når bra på tv, gjorde det det? NEEJ! det bästa jag jag hittade va nåt program på barnkanalen som handlade om tecknade vampyrer xD SUUG! Stängde av tv:n o satte på mina hem till midgård avsnitt på datan, men jag har liksom sett dom typ 6 ggr så det va inte så skoj. Aja nu funkar internet igen :) Nu ska jag ta min älskade lillasyster på en promenad för hon kan inte somna. Senare blir det beck :D

PussPuss

/Fiia


Gammal bild

Kuuul :)

Heeeeeeeeeej :)

Nu har en vän lärt mig hur man lägger upp youtubeklipp på bloggen :) satan va kul! Tack så mycke, hoppas min blogg kan bli lite roligare nu ^^

PussPuss

/Fiia

Läskig katt ^^


Vad ska man göra?

Tjoo

Asså nu har jag typ setat på mitt rum hela dagen. Har liksom inget att göra :/ Ingen som hör av sig o frågar om den vill leka :( Lovisa va nyss här hos mig och skulle borsta mitt hår som jag inte borstat ur på länge, när ja duschat så sätter jag oftast upp allt i en knut. Tror det mesta av mitt hår ligger i min säng just nu, aaaaj ^^ Ikväll vet ja att det är beck så det blir väl att kolla på den :) nån som vill kolla med mig? Haha shiit va sugen jag blev på att typ åka till en skog o plocka blåbär eller nåt ^^ Hör av dig om du är på (Y)

PussPuss

/Fiia


Lovisa :)


M is for music

Tjohooo

Vaknade vid halv 11 av att mitt alarm ringde, glömmer alltid att stänga av det. fast det va ändå jobbigt att sova, har inga fönster o solen lyser rakt in. Känns som att sova i en ugn. Har två fläktar i mitt rum men om man har dom på så får man svårt att sova för att dom låter så mycke. Har drömt konstiga drömmar inatt, fast det va bra drömmar :D Sitter o kollar på MTV nu. Har så sjukt tråkigt, känner att denna dag kommer suga. Solen lyser lite genom molnen, men liksom det är moln så långt ögat kan nå. Jag vill åka iväg nånstans. Bort bort bort. Det här kväver mig.! Neh vet inte va jag ska skriva mer :/

PussPuss

/Fiia


Casanova

Hejsan

Nu sitter jag i sängen o ska kolla på Casanova, den började nyss :) har sett den förut. Jättefin film. Nu skulle man ha nån god frukt att smaka på men vu hade bara äpplen men ja är inte sugen på det. Annanas eller hallon skulle sitta fin fint. Oj nu sa dom sofia på tv:n ^^ blir alltid lika glad, HAHA! Neeh har inget att göra på hela denna vecka. Neeh nu ska jag kolla vidare.

PussPuss

/Fiia


Idiot internet !

Hejsan svejsan

Internet la av när jag skulle spara mitt inlägg. Men men Linnea fyller 2 år idag så vi åt grillat, kanon väder för att grilla idag jue :D Lämnade typ hälften av köttet, kände att jag liksom va mätt fast jag knappt ätit nåt idag. Aja när vi hade ätit så frågade pappa om vi skulle ut o övningsköra, Hahaa fick ju övningskörningstillstånd nu i veckan (fyllde 18 i maj). Pappa är nog mer uppspelt över att åka och övningsköra än vad jag är, Eller aah inte efter vi körde idag kanske ^^ Dumma staket. Det finns typ inge bra ställe att övningsköra på här i vingåker så vi åkte mest runt o letade ställe, men hittade tillsut en liten snuttbit. Ah kan ju säga hoppas det går bättre nästa gång.

PussPuss

/Fiia


Börjar bli farligt

Hejsan

Helgen har varit helt knäpp många bra och dåliga stunder. just nu känner jag mig bara tom. Vill verkligen bort härifrån, asså från allt. Jag vill flytta ner till Ystad nu. usch o fy och blä för allt nu. Aja Linnea fyller 2 år idag :) gud va tiden går. Jag köpte ett jättefult gosedjur åt henne xD eller den är söt men den har typ ett as stort huve. Neeh nu vet jag inte va jag ska sriva mer, känner mig helt depp.

PussPuss

/Fiia


Johan Palm?

Hahah heej ^^

Måste bara bevisa på att emelie ÄR sjuk i huvet.

Jag: Du vet du vem jag träffade igår?

Emelie: Nej? vem?

Jag: Adam Palm

Emelie: Neeej fia du träffade inte adam palm :O

Jag: Öhm emelie joo, varför skulle jag inte träffat honom?

Emelie: Öhm du har inte träffat honom!

Jag: Joo jag har han på facebook

Emelie: Fiia du har inte träffat Johan Palm!

Assså det är ju tur att hon lyssnar på vad man säger xD

En kväll jag sent kommer glömma

Hejsaaan

Jaaah kvällen igår va hemsk men det va kul innan vi gick ut. Det va jätte kul hemma hos simone. Dom andra är trötta o lite bakis men ja är helpigg. Träffade massa människor inne på öltältet igår :D Ahh neeh ja vet inte va jag ska skriva min skalle är tom. Juste när ja vaknade kändes det som jag hade en bula i pannan så jag gick o kollade i spegeln då hade jag gröna sträck i hela ansiktet xD dom måste haft kul igår asså.

PussPuss

/Fiia


Kokade kola här om dagen för att ha till utomhusbion ;) mums


Picknick med brudarna här om dagen ;)


Solade med brudarna i stadsparken




Haha medans emelie o lina köpte kola så smörjde jag o simone in oss i
matojla ^^


;)


Hahahah anders <3 sofia, jaah du simones pappa du ligger risigt till ;)


Min och emelies lunch för 20 kr ;)


Linas lunch, en cola


Lina och emelie <3


Emelie och simone <3


Är dom inte snyggast? ;)


Lina och emelie <3


Jag och emelie <3


Jag och Lina <3


Wohooo ;)


Jag och simone <3


Kvällens outfit :)


Tack lina och emelie för ni fixade min frilla ;)


Tack för förfesten ^^




vad skulle jag göra utan er? <3

Hej!

Denna dag har varit hemsk, fast jag insåg verkligen hur mycket jag älskar mina vänner och vad dom betyder för mig <3 Dom är helt underbara eller dom är helt enkelt bäst!! Allt gick för långt idag, det va den sista orken jag hade kvar. Aja ikväll blir det i alla fall festaaaaa :D det behövs! Vill att ni ska veta att ni är dom bästa vänner som finns, om ni inte skulle funnits där vid den tiden vet jag inte vad som skulle ha hänt.

PussPuss

/Fiia


Simone, Lina och Emelie <3

Brudarna ^^

Hejsan svejsan

Nu sitter jag hemma hos simone med dom andra brudarna. Vi kollar på paradise hotel. Vi kollade på typ utomhusbion i 15 minuter, tråkigt som tusan. Så vi packade ihop våra saker och gick därifrån. Vi satte oss på en fuskgräsmatta där man tränar straffar utanför öltältet ^^ Jaah vi fick ju en del konstiga blickar. Men men. Nu sitter vi här i simones soffa och svettas som små grisar. Neeh nu ska jag vara social.

PussPuss

/Fiia


Lina och simone <3


Emelie men dålig bild <3

Färdiig :)

Hejsan :)

Nu har jag fixat mig. Det är ett bra tag kvar tills bussen går men hade inget o göra o snart ska jag äte lite så bäst att va redo. Vi har köpt från thai, Jag beställde kyckligspett och ris. Ahh öhm nu vet ja inte va jag ska skriva mer.

PussPuss

/Fiia


Haha ser livrädd ut men håret är fint ^^


Lockar

hejsaan :)

Innan jag la mig igår så duschade ju jag, o sen snurrade jag in håret i en knut på huvet. Släppte nyss ut håret o det va jätte fina lockar/fjongar :D wiiih. Har nyss packat för jag ska ju sova hos simone. o packningen ser ut som den brukar xD Ahh neeh 20.15 går bussen in te stan. Myyys har saknat brudarna <3

PussPuss

/Fiia


Fint va? lite fix o trix sen är det perfa :)


brännt fett :)

Heejsan

Såg att jag gått ner 2 kilo på en och en halv vecka. Fast vet ju varför :( Hahah men kanske är bra om den här skiten fortsätter så kanske jag kommer ner i min önslade vikt snart (Y) Neeeh va ute på en promenad nyss. gick en timma typ! , det är nästan för varmt för att vara ute o gå. Bläää. Fast man ska ju inte klaga nu när solen äntligen är framme. Neeh ska ta o göra några situps nu.

PussPuss

/Fiia

Min lunch, nu blire inte mat förns ikväll!



Dags för en promenad


Gillar tröjan ^^


:)


Invigning

Hejsaaaaan

Nu har jag varit vaken i typ 10 minuter, asså åhhh varför vaknar jag så sent :( jag brukar ju vakna tidigt! Aja idag är det sol och jag MÅSTE sola. Jag ska ha min nya bikini på mig, har liksom aldrig blivit tillfälle för att testa den men idag då ska den bli redigt testad ;) Ska nog smörja in mig i lite rapsolja eller nåt, för jag har ju ingen cocosolja. hungrig som tusan men orkar inte äta. Först sola sen promenix :D Snart helg o då är det festa som gäller.WIHUUU! Neeeh nu ska ut o lägga mig i solen.

PussPuss

/Fiia


I <3 min bikini :D

Natti

Godnatt

Nu tror jag att jag hållt mig vaken så länge att jag kan somna lättare :P jag o mina jäkla sömnproblem. ^^ Neeh imorgon blir det stek som gäller, eller aah det kommer säkert bara bli att jag ligger i solen i 10 minuter sen går jag in igen. Ska försöka ta en promenad när jag vaknar också. Brudarna imorgon tror jag <3 neeh godnatt folket.

PussPuss

/Fiia



Natti,

Promenix :)

Hejsan svejsan

Nu har jag precis duschat :) och jag gjorde nåt jag aldrig brukar, jag satte duschslangen i duschhållaren :O jag brukar alltid liksom hålla i slangen. men det här va ju nästan smidigare. Haha jaah man lär sig ju nåt nytt varje dag. Va ute och gick med bror förut, va skönt det va :) Neeh nu sitter jag är i sängen. Har kommit in i en depperiod igen :( Snart klarar jag inte mer asså. Måste jag lida? gillar ni att se mig sakta brytas ner i bitar? jag tror faktiskt ni gör det! Ni älskar att se hur dåligt jag mår och att få mig att gråta till sömns. Jag orkar verkligen inte med det här, jag som började må bra igen.

PussPuss

/Fiia


Promenix :D


Nyduschad :)

Myspys

Heeeeej ;)

Nu har jag precis kommit hem. har kollat på motorcykelkortersen. Haha asså emelie är ju skön i huvet, hon kan gå o typ took stirra på nån som hon tycker ser lite speciell ut, eller om det kommer nån låt så börjar hon dansa mitt på stan xD Åt pizza idag, asså jag gillar inte att dom vräker på med vitsås, jag vill helst ta själv. Aja man kan ju inte få allt här i livet. Det är sjukt vart världen är på väg xD Ska nog ta en promenix sen, känns som det behövs.

PussPuss

/Fiia


Dagen outfit :)


Blää ^^


Hon ser ut sådär bara för att jag älskar henne så mycke <3


Morfar och mamma ;) först av alla <3



Morfar o mamma <3




Hahah en flakmoppe med massa läsk, gissa va jag o emelie va sugna på
att göra ^^

15.10

Heeeejsan

Nu har jag sminkat mig o fixat håret :) redo att åka. Fast det är en timma kvar. Mamma ska åka med samma buss som mig för hon ska åka motorcykel med morfar. Har försökt sola lite men det är så tråkigt. Om jag ska sola måste jag åka till en badplats så jag inte kan gå in för då hamnar jag inne istället. Aja ska se om jag kanske hittar nåt till linnea hon fyller ju snart :/ Åhh va ska man köpa till en 2 åring?

PussPuss

/Fiia




Fiia= kille?

Heeej xD

Hahah hade fått en kommentar om att jag såg t som en man xD aah jag vet jag gör det utan smink. Därför jag oftast har smink. Tack för kommentaren. Trisst att du va anonymm :P

PussPuss

/Fiia

Soool <3

Godmorgon

Vanlnade halv nio, va skiiiit trött så jag stallde klockan på halv elva. skööönt :) Nu är jag pigg och vaken och solen ser underbar ut. Blir balkongen som gäller, fast vid 4 ska jag in till stan. neeh nu ska jag upp ur sängen, klä på mig, äta frulle och sen byta om till bikini och lägga mig på balkongen :)

PussPuss

/Fiia


Osminkad :/

I <3 Myskläder

Heeeeeeej

Jag älskar myskläder. GOSIGT. juste gick ut på taket förut gud va skönt det va :) blir fler ggr. Har fönstret öppet så det kommer väl vara 4579 mygger inne i mitt rum i natt. det är det värsta jag vet för jag vågar inte slå ihjäl dom. Det är äckligt att nudda dom, USCH! Jaah neej snart dax att krypa ner i sängen. :)

PussPuss

/Fiia


Lite seg

Godkväll

Nu sitter jag här framför datan :) det va lite kallt så jag bytte om till mig stpra munktröja. Tänkte faktiskt lägga mig på taket och kolla upp på stjärtnorna inatt. Känner att jag bara vill få luft och tänka på nåt annat. Neeh kollade ju på kk-joggen idag. Va duktiga alla va. Ett extra stort bra gjort till Nisse, Fia, Doe, johanna och LOVISA :) aah jag vet inte om fredrik sprang men han va duktig som sprang med sin kusin :D Lovisa va så söt i sin stora tröja <3 Har umgåtts med emelie hela dagen, Jag älskar henne <3 hon är ju skön i huvet asså. Neeh ska snart fixa nåt att äta.

PussPuss

/Fiia


Dagen outfit :P


Orkar inte lägga in alla bilder men här va vinnaren :)


Han får va med för han va så fräsig


Fredrik o hans kusin, david tror jag han heter :)  jättesöta


Lovisa o johanna, fick inget bra kort :( hann inte ta min mobil börja muppa.


Emelie o jag köpte remmar, jag köpte bubbelgum. Hmm ingen höjdare


Emelie o jag hittade värsta bra platserna ;)

16.15

HEEEEEJ :)

Jag är på toppen humör :) ihh är helt glad i kroppen. Nu är jag färdigsminkad o ny matad :) 16.15 går min buss. den går över slottet så jag måste ner te station, tur det inte är så lång, tänke ha mina rosa skor.


PussPuss


/Fiia



Sminkad :)


Tänkte ha rosetten först :P men ångrade mig :P


Mhmmm nudlar :D


^^


Städat och fint :)

Hejsaaan :)

Nu har jag plockat undan, dammsugit, dammat och bytt gardiner :) Det blev såååå fint med dom nya gardinerna. Tog en bild med min cam men den blev inte så bra. Har till och med dragit upp så att jag får in lite ljus i rummet, set är jätte fräsht nu.

PussPuss

/Fiia


Ahh ett försök på en bild på mina nya gardiner ^^

:)

Hejsan

Nu har jag nyss ätit frulle :) gottigt. Sen tror jag att jag faktiskt ska ta och städa mit rum. Herregud va duktig jag är! Asså det är ju inte stökigt bara massa småplock, sen ska jag byta gardiner. ETT MÅSTE! Dom jag har ny är hemska. Hahaa.
Det är kolsvart i mitt rum, både för dom gardinerna jag har nu är långa o för att jag har nerdraget. Ska no börja ha det upp draget. men det är det att grannarna ser rakt in i mitt rum. Aja börjar tröttna på att känna mig som ett djur som är rädd för ljuset ^^ Senare så ska jag o emelie in te stan. Vi ska kolla på KK-joggen. Lovisa ska ju springa <3<3<3
Neeh nu ska jag börja städa.

PussPuss

/Fiia


^^


Hittade våran klasströja från Vidåker :)

Nu är Fiia trött

Godnatt eller nåt

hmm intressant kväll :) städat lite o testat mina saker jag köpt :) aah o min granne addade mig på msn, 15 år men mycket trevlig, Hahah.



Natti PussPuss

/Fiia

Bilder från sthlm ;)

Nu kommer det lite bilder :D se och njut. Haha


Packat väskan för hmm en månad? (3 dagar)


Emelies och min väska, (K-holm)


Jag och emelie <3


Resa=festis


På tåget





Har man kul så har man


När vi kom fram blidde det donken




Snyggast i stockholm ;) grr


Paradiset?




Haha emelie blev lite skraj för rulltrappan xD


Love you <3







Påväg mot tunnelbanan :D Lady Gaga <3


Emelie och jag i väntan på tunnelbanan till slussen :D Lagon stressade


På båten te grönan ;)


Inne på grönan ;)






Älskar emelies ögon på den bilden <3


<3


Förband


Ludde, Sandra och Linda :)


Haha Taggade ;)


Skit bra förband


Lady gaga


Skriik


Wohoooo


Det va 20 000 som va där


Lady gaga :) snyggare i verkligheten,


Funderar på att klippa mig som henne (syns inte så bra)




Jag gillade dansarna ;)


Båten hem :P vi va helt slut


Dags att åka hem :/ Väskan va lika liten då xD


;)


Hejdå lägenheten


Emelie va lite trötter :)


Dom här godispåsarna fanns när jag va liten


Medans emelie sov så kom konduktören (stavning) Lite söt va han
faktiskt ^^


Jag gillar den här tröjan :) wiiih


Köpte en body, Det är egentligen en underklädes-body, men har ju kommit
in i en leopardperiod så jag va tvungen att köpa den, REA JU ;)


Har spanat in den här ett tag och idag blev den min ;)


Nytt puder, men är lite nervös ifall den är för ljus :/


Köpte ett armband :)


Köpte den här på lindex för 48 kr eller nåt :D hade den på lady gaga
sen köpte jag den där rosetten jag har i håret på bilderna också.






Hemma igen ^^

Heeeejsan :)

Nu är jag hemma igen från ett par underbara dagar ihop med emelie :D Hahah tror vi skrattat nästan hela tiden. Tyvärr blev jag sjuk första dagen men sov en timma sen blev jag bättre, och vad gör man då om man heter emelie och sofia? Joo man busringer. Haha vi har haft sååå kul. Kollade på lady gaga igår (söndag) det va jätte bra men hade ont i fötterna och det stod en lång brud framför mig :/ men det va jätte bra. Det var verkligen värt det. Och idag har vi shoppat lite, men ja hittade inte så mycke. Lägger in bilderna sen för jag har inte lagt in dom än ;) men aah kan va lite skoj att titta på. Juste måste berätta en jätte rolig sak. När vi va på väg hem igår från Gaga, så tog jag ur mit löshår och la det i knät, brevid oss satt en tand och gapskrattade, Hon bara "hahaha kolla hon lägger håret i knät" sen satt det en kille i 12-årsåldern och tok glodde och fnissade lite, sen satt det en torr typ 40-åring bredvid emelie och skrattade lite. Sen sa hon tanten "nemen kolla hon sätter det under amarna" haha tyckte det va så kul att hon skrattade så jag började muppa mig lite xD sen tog jag håret och la det i min lilla väska och hon höll på att dö av skratt, sen kom hon och hennes man på att dom hade åkt för långt med tunnelbanan xD när paret gick av så drog killen och satte sig nån annan stans, jag tror han va lite rädd för mig xD Haha neeh nästa gång så ska emelie va 18 så vi kan gå på krogen. Puss på dom här dagarna. Tack nenne för att vi fick låna din lägenhet <3

PussPuss

/Fiia

Sand i ögonen?

Godnatt :)

Nu är det lördag, ska upp kl 8, duscha, packa lite till, sminka mig o aah allt det här, vid 20 över 9 åker vi hemifrån, då blir det handledarkurs i 3 timmar o 30 minuter. Sen halv 2 så ska jag väl kramas o gosa med mina söta föräldrar. Inte ofta man ser dom ihop ^^ Sen skulle simone försöka ta rast hon ville krama oss innan vi åkte, Emelie skulle ta sig in te stan så hon skulle ner mot station vid 2 tror jag ^^ Ihh kan inte sova för jag är så pirrig, eller för att jag vet hur mycke pengar som kommer försvinna kanske :( Ajaa. Juste skulle ju bli disco på tåget. Ska försöka ta så mycke kort jag bara kan när jag är i sthlm :D <3

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0