Mums god mat!

Hejsan!

Stallde klockan på 9, vaknade jag 9? Jaa men jag somnade om lika snabbt. Gick upp kl 10 och va sjukt trött fortfarande... Men fixade mig och tog en promenad på en timme, sjukt skönt! Älskar detta vädet!!! Sen jaa vad har jag gjort mer? Inte så mycket faktiskt. Tog en promenad till Willys och handlade lite, fast det blev inte så lite. Aj har skavsår i händerna, påsarna blev visst lite tunga. Men lagade hasselbackspotatis, rödvinssås och pannbiff. Tanken va ju att ha ett gott kött till men glömde köpa kött... Och jaa nu sitter jag här och är mätt. Imorgon blir det jobb i alla fall. Fin matlåda jag får med mig ;)

PussPuss

/Fiia




med/utan!

Hejsan!

I fredags bjöd min älskling mig på bio, guud så fin film!! Hur många lingon finns det i världen heter den, värd att se! I lördags så va det fest, hahah aah vet inte vad jag ska säga mera. Spårat! I söndags mådde jag ju kanon.. och på kvällen jobbade jag. Så jag har haft att göra denna helg. Kl 7 imorse åkte Erik hem, OGILLA! Men kunde inte somna om efter det. Är fett seg idag, men ska fixa mig i ordning och ta en promenix här snart. Haha när jag börja sminka mig så sminkade jag bara ena sidan, tänkte ta kort och se vilken skillnad det blir av lite smink. Roligt ju! Men nu ska jag fortsätta med mitt.

PussPuss

/Fiia




I <3 mina solglasögon!

Hejsan!

Jobbade 06.45-10 idag, skönt som tusan! Nu har Erik åkt ochh tränat och jag väntar på Fia Ni ;) Hmm måste iväg och handla också, har knappt någon mat hemma, Opps! Tänkte bara säga att jag älskar mina brillor!

PussPuss

/Fiia


Prosit!

Hejsan!

Vaknade av att alarmet ringde kl 6... JIPPIE! Neeh men jag somnade om igen och vaknade kl 8. Skönt att gå upp tidigt. Blev frukost sen en promenad i det härliga vädret. Vid halv ett så åkte jag till Vingåker och sällskapade med Matilda en stund, TREVLIGT! Sen åkte jag hemåt igen. Trött som en gris så somnade jag en stund, sov halvbra inatt asså har snorat och nysit hela natten. Sen kom Emelie hit en stund. Efter det tog jag en promenad men kom på att jag glömde säga en sak till Emelie så jag svängde upp till henne när jag va ute och gick. Blev bjuden på paj, MUMS!

Jaah nu har jag nyss ätit och kollar på lyxfällan. Jobb imorgon.

PussPuss

/Fiia


Ca ett år sedan

Härlig dag!

Hejsan!

Idag åkte min sötnos hem. Usch fett tidigt, fattade knappt vart jag va. Men somnade om och gick upp vid halv 10. Sen hörde Fia Nilsson av sig och ville ta en fika. Åhhh längesen jag träffade henne!! Sen gick jag till jobbet. Jobbade med Olivia :) Och aah nu har jag varit hemma ett tag, är fett seg. Hoppas det är en lika fin dag imorgon så man kan va ute och gå. Ska se om en fin vän kanske vill leka med mig.

PussPuss

/Fiia


Bild från idag

Solglasögon!

Hejsan!

Promenaden avklarad, fick även med mig ett par solglasögon hem :D GILLA! Jag har så svårt att köpa glasögon, har en så konstig ansiktform så inget passar. Men men nu fick det bli dessa, gillar såna här brillor. Nu ska jag snart iväg på ett möte, sen när jag kommer hem så har Erik kommit hem.

PussPuss

/Fiia


Fint eller fult?

Yeey! Långt!

Hejsan!

Usch sovit dåligt inatt!! Vaknade av att det lät som någon slet ut en kontakt ut eluttaget, sjukt obehagligt ljud! Satte mig upp i sängen och stirrade på kontakten men den satt kvar i, som tur va! Annars skulle det väl spöka här eller nåt. Men när jag kollade närmare på kontakten så kände jag en lukt, lukt av bräd el typ. Så jag drog ut laddaren ut kontakten. Va livrädd att det skulle brinna eller nåt så jag kunde inte slappna av och somna. Sen va det den där äckliga lukten också, omöjligt att sova när det luktade sådär! Senast jag kommer ihåg att jag kolla på klockan va den 04.06. ROLIGT!!

Vaknade kl 8 sen och kunde inte somna om, så jag har varit igång sen kl 8. Rätt skönt ändå, och vädret är ju underbart! Väntar på att kl ska bli efter 11 för då ska jag och Simone ta en promenad. SJukt taggad, haha om man nu kan va taggad på att ta en promenad.

Fick för mig att platta mitt hår också, va längesen! Och asså oj vad det har växt. Har ju faktiskt lite långt hår nu :) Vet att det måste klippas men det skiter jag i! Hatar att klippa mig. Borde färga utväxten också, men det får bli efter lönen.

PussPuss

/Fiia




Långt va?


Jobbat + onda fötter!

Hejsan!

Jobbade 8-13 idag, skön tur men det va mycket spring. Efter det tog jag och simone en promenad :) Sjukt härlig, tyvärr började det regna lite men vi gick endå. Så trött på att jag inte sover bra! Hatar det. Är aldrig riktigt utsövd. Sen när jag kom hem från promenaden så gjorde jag mat och la mig och kollade på tv och ja vad hände sen? Jo jag somnnade, va helt slut. Men kan nog sova inatt i alla fall, HOPPAS! Ska jobba imorgon så jag måste vara pigg. Lägga sig nu kanske? Nee, kl är ju bara 19.11... Sen ska jag ju ringa min älskade pojkvän när han slutat jobba :)

PussPuss

/Fiia


Övernattning!

Hejsan!

Tog en kvällspromenad med Emelie igår. När jag kom hem skulle jag börja med disken... Jag la disk i vatten sen blev det inte mer med det. HAH! Sen började jag och Emelie snacka på face, så fråga Emelie om jag ville sova där. Jag packade ihop mina saker och gick dit. Blev bjuden på hemmagjord pizza och massa skratt. Nu har vi ätit frukost för ett tag sen, MUMS! Hoppas på en promenad här snart. Vädret är sjukt underbart!!! <3

PussPuss

/Fiia


Fest!

Hejsan!

I Lördags hade jag en liten förfest här hos mig, Jag, Lina och Simone satt hos mig och mysdrack lite. Sen blidde det statt. Skönt att komma ut och träffa folk kan jag säga. Träffade även någon jag saknat skapligt mycket, Sofia Nilsson :) Skönt att ses igen bruttan! Tack för i lördags brudar, jag älskar er <3

PussPuss

/Fiia






2 månader igår!

Hejsan!

Igår va det min och Eriks 2 månadersdag. Både han och jag va väldigt sega så vi lång i sängen största delen av dagen. Men sen gick vi iväg till hans mamma och fikade lite, TREVLIGT! :) Sen gick vi hem och fixade mat. Blev blomkål och morotssoppa, MUMS! Och Erik bakade något, gott va det i alla fall.

Idag åkte min lilla Erik hem till Åtvidaberg och jag va sjukt seg. Är fortfarande seg. Huvudvärk, fryser och mår illa, kan det vara något skit på gång i min kropp tro? Nej sjuk vill jag inte bli. Om jag inte får jobb imorgon ska jag vara barnvakt till mina underbara småsystrar, guud vad jag saknar dom <3

Nej jag kanske ska ge mig på berget av disk i köket, HATAR!!! Men med bra musik så funkar det bättre.

PussPuss

/Fiia




Aww gammal bild ;)

Ett sista farväl <3

Hejsan!

Idag kommer det bli en jobbig dag. Ska nämligen på begravning. Saknar dig så mycket Henrik, det är för tidigt att gå bort vid 38 års ålder :( Men det kommer bli en fin begravning och jag tror faktiskt att du har det bra där du är nu. Älskar dig Henrik och det kommer jag alltid att göra!

PussPuss

/Fiia


EGO!

Hejsan!



Hejdå!

RSS 2.0