Ingen lust!

Hejsan!

Har inte haft någon lust att blogga sista tiden. Har hänt både bra och mindre roliga saker. För det första vill jag skriva Vila i frid älskade Henrik <3 Du är så otroligt saknad, men jag ska säga att jag är ändå otroligt glad att jag ändå fick lära känna dig. Du var en sån underbar person, alltid glad och trevlig! Du va väldigt omtyckt av mig och Charlie, vi hoppas att du har det bra där du är nu, och vi ses! <3

Igår var jag på intervju och det gick ju bra, skulle börja inskolningen idag men fick jobb så jag fick byta inskolningsdag till fredag istället. På lördag ska jag ut också, har inte vart ute sen nyår. Hahha vet det låter konstigt, jag som är en riktig partypingla men nu har jag ju träffat SnyggErik så nu har jag inte tid med att festa. Men på lördag fyller Hanna år så vi ska fira henne :) 21 år, fan va gammal brud!

Nej nu har jag nyss ätit, ska man vänta en stund och kanske ta en promenad snart. Jobbar 15.30-21 idag. Ska jobba med Olivia :D Fett kul!!!

PussPuss

/Fiia


Core ikväll!

Heeej!

Ikväll ska jag och Matilda gå på ett corepass :D Wiiih nu jävlar! Ska jobba imorgon också 7-16, hoppas som f*n att jag inte får någon EXTREM träningsvärk. Hahah jag har testat på att jobba som undersköterska med träningsvärk och det är inte att leka med. Testar mina nya träningskläder som jag köpte förra veckan, taggar inför ikväll. Just jäklar kom på att jag inte har någon vattenflaska, TYPISKT! Hmm kul att det är reklam om zumba, nu känner man sig sådär fet igen när man ser dom där med sina snygga kroppar. Hoppas på att jag fått till en snyggare kropp till sommaren!

PussPuss

/Fiia




Fy fasiken va härligt!

Heeej!

Åhh va ute på en timmes promenad här förut! Fett mysigt :D Skönt att va ute och att man kanske kommer igång igen. Jag hoppas verkligen detta håller i sig och att jag försöker gå varje dag. Förut va jag ju ute och gick typ 2 ggr om dagen men det va när jag bodde hemma. Snart kommer Emelie hit, vi ska äta lunch ihop hos mig.

PussPuss

/Fiia


Fett på G!

Hejsan!

Hahah fett på G, nu kom jag och tänka på Fia Ni ^^ Söt tjej! Fyfaaan så läskiga drömmar jag haft i natt, drömde att jag va med när en kille halshöggs, Att Emelie sa att jag va patetisk och kunde dra utan anledning, att jag och Lina skulle på en fest men jag vågade inte hoppa ner från ett lastbilstak så några byggubbar fick lyfta ner mig på något sätt, sen gick vi på en fett rolig fest men aah Lina drog för hon ville hem. HAHHA jaa så knasigt man kan drömma! Hade stallt klockan på 7 för att jag skulle ut och gå men det blev inte så, sängen va för varm och mysig!

Men nu har jag i alla fall suttit på cykeln en stund och snart blir det en promenad! ;)

PussPuss

/Fiia


Fint va?

Hejsan!

Tänkte bara lägga in en bild på hur snyggt det blev med min hylla över soffan ;) pappa hjälpte till att sätta upp den i lördags :D Men nu ska jag lägga mig i sängen och sakna min underbara pojkvän <3 Jobba 7-14 imorgon.

PussPuss

/Fiia


Snyggt va?


Bild från i fredags :)

Aj vilken hemsk dag!

Hejsan!

Vaknade kl 10 och gick upp och tog en dusch. Kände att jag behövde ha nåt varmt på magen, fyfan va ont jag har haft i magen hela dagen. Men det får man väl försöka stå ut med en vecka i månaden. Har inte värktabletter hemma så det är en kass dag idag!

Fixade iordning en kycklingsallad här förut, blev mums! ;) Och nu sitter jag och mumsar lite på en chokladbit, blir helt galen i choklad en gång i månaden ^^ Men det får man bli tycker jag. Men men imorgon kommer mitt hjärta hem igen :D Längtar sååååå mycket efter honom! <3

PussPuss

/Fiia


Kär och galen!

Hejsan!

Haft en kanon trevlig kväll med mina underbara vänner <3 Vi åt ute och sen gick vi och fika men jag va så mätt så jag fick inte i mig nåt mera. Men det blev en hel del skratt och prat. Älskar verkligen mina underbara flickor! Har fixat gymkort och nya träningskläder också :D Känner mig lite duktig nu faktiskt!!! Ska på pass imorgon, får se hur det går för jag har fortfarande träningsvärk sen i måndags. HAHA!

Men nu är det bara 2 dagar kvar tills jag får pussa på min kärlek igen :D Saknar honom så mycket! Saknar honom så mycket att det gör ont, sover dåligt också så det ska bli skönt att få sova ut i helgen. Känna att man har sin underbara pojkvän bredvid sig <3

PussPuss

/Fiia


Saknar sommaren!!! (förra sommaren)

Tränad brud, NOT!

Hejsan!

Gaaah vilken dag det va på jobbet idag, kroppen bara skrek "NEEEEJ BÖJ DIG INTE NER"! Fan vilken träningsvärk jag har, ännu värre när man jobbar som man gör. Men men det går väl över tills jag gifter mig ;) När jag kom hem så satte jag mig och va helt insatt i ett program framför tv:n, den slockna jag. När jag vaknade mådde jag PISS!!! MÅdde illa, hade ont i huvet och aah kroppen ska vi inte tala om...

Imorgon ska jag skaffa mig ett gymkort! Blev mer uppenbart att jag måste göra det nu efter att ha fått sånhär träningsvärk genom att spela kinect i 3 timmar. Fyfaan känns som någon försökt få mig att bli 2 meter lång. ^^ Imorgon ska jag även gå ut och äta med mina bästa <3 Ska bli så kul!

Saknar min fina pojke som tusan!!! Vill att du kommer hem nu!

PussPuss

/Fiia


Från förra året!

Helt underbarT!

Hejsan!

Jag har haft en kanon bra helg!!!! i Fredags kom Emelie hit med en kompis, så Erik och jag skulle fixa middag men det va nog mest jag och Emelie som lagade maten (bäst så). Men det va en mysig kväll, men tillslut orkade nog ingen av oss hålla ögonen öppna så dom åkte hemåt och jag och Erik slocknade direkt. Plockade inte ens undan efter middagen. Kul dagen efter...

Och igår va vi bjudna på middag hos pappa. Jättemysigt! Dom flesta försvann från matbordet, det sluta med att Fia, Erik, jag, Challe och pappa satt i soffan och prata. Känns bra att veta att mina föräldrar tycker om Erik, allt blir så mycket lättare då :D Tror vi åkte hem runt halv tolv, och jag har ingen radio i bilen så Erik fick hålla sig vaken och prata med mig så jag inte somnade. Hahah låter ju tryggt. Ska se om någon kanske kan förstå sig på radion till bilen. Juste har en ny bil nu, den är hemsk men börjar lära mig den. HAHAH! En vit liten folkvagn polo.

Idag så tog Erik och jag oss en promenad, han svängde av mot gymmet och jag gick hemåt och börja fixa lite i köket och kolla på lite intressanta program på tv:n. Hmmm gick och mötte honom när han gick från gymmet sen va det bara att börja med maten, för han skulle åka hem igen till Åtvidaberg om 2 timmar. Men jag lagade iordning hemmagjord potatismos, hemmagjorda köttbullar och hemmagjord sås, blev mums. Direkt efter maten va det dags att ta på sig ytterkläderna igen och ge sig av till station för att pussa min fina pojke hejdå.

Konstigt det känns att va ensam nu. Har inte sovit ensam på 3 veckor, inte en enda natt! Har ju haft honom här hela tiden. Men men på fredag kommer han tillbaka igen, längtar som en liten unge på julafton :D Han är så fin och han får mig att må bra. Plus att han skämms så mycket även fast jag kan ha sjuk humor ibland, HAHAHA!! Nu blev det ett längt inlägg, men inte konstigt. Har ju inte skrivit på ett väldigt bra tag.

6 Januari 2011 <3 Kär tjej!!!

PussPuss

/Fiia



Saknar!

Hejsan!

Har sovit som en stock i natt! Skönt som tusan. Vaknade av ett alarm men somnade igen, sen vaknar jag av att jag får en hejdåpuss av min pojke :) Han åkte iväg imorse typ vid kl 6, buhuuu! Han ska spela nån cup någonstans (tjejen med kollen). Har haft ont i magen hela morgonen också, typiskt! Låg typ och grät förut och kunde inte resa på mig. Blev så på jobbet igår också, känns som en kniv i magen som gör att man inte kan stå upp, vad kan det vara? Aja nu har jag kommit upp i alla fall.

Ska försöka ta och röja lite här hemma, mycket disk, mycket kläder, bädda sängen, dammsuga... aah ni ser, det blir en tråkig dag! Sen kommer Emelie runt 16, vi ska köpa hem lite gott och äta sen ska vi bara mysa! Saknar min lilla pojke! Eller lilla, han är tusan 2 dm längre än mig. Men han kommer väl hem imorgon eller nåt. Ska sitta och läsa hans fina sms jag fick imorse <3

PussPuss

/Fiia


Såhär känner jag mig just nu ;)

RSS 2.0