Snart läggdags!

Godkväll!

Va hemma hos pappa och hämtade lite saker förut :) kallt som satan ute! USCH! Har haft typ lite myskväll framför blåsningen med mammi och challe, sen så kom mamma med maten :) Hon hade gjort iordning till mig och challe, AWW! Sen kom nisse och lite så sen så hände det xD Ett litet bråk växte fram mellan mamma och mig, lite tråkigt eftersom vi haft det så mysigt hela kvällen :/ Men men sånt som händer ju, och det spelar ingen roll hur mycket mammi och jag bråkar så älskar jag henne lika mycket för det. Aja får väl hoppas att det löser sig snart, nu sitter jag i alla fall på mitt rum ^^ Kanske är får skylla mig lite själv också.

Imorgon är det praktik igen... Usch jag vill inte upp tidigt!

PussPuss

/Fiia


Vågade mig in

Hejsan!

Va tvungen att se om min data levde och det gjorde den, men vet ju inte hur länge till :( Aja men har i alla fall Lady Gaga dunkandes på datan ute i hallen, LOVE! Kan inte sluta älska hennes musik. Tror inte bror är lika glad över att jag dunkar Lady Gaga ^^ Snart ska jag i alla fall bort till pappa och hämta lite saker. Ska panta burkar med bror också :) Nej gud va klockan går undan måste nog kila typ NU!

PussPuss

/Fiia


Facelook


Inte lätt att få med vad man har på sig. men men ^^


Crash?

Hejsan!

Tänkte att jag för en gångs skull skulle ladda ner lite låtar till min data istället för att sitta på youtube hela tiden, aah vad händer då? Joo bara jag kom in  på piratebay så kommer det upp massa skyltar om att det finns risk för attack och massa sånt :O Så jag ringde pappa i full panik och frågade om vad jag skulle göra, men han visste inte heller så han sa att jag skulle kryssa ner allt för det kom upp fler skyltar om att det inte va bra att ladda ner nåt man inte vet vad det är. Så jag kryssade allt och då kom det upp en annan skylt om att min data kan typ crasha! Asså den får inte crasha :( Men jag stängde av hela datan. Hoppas verkligen det inte händer nåt!


(Skriver från våran andra data)

PussPuss

/Fiia



Gammal bild :D


Utsövd <3

Hejsan!

Jag har sovit som en prinsessa <3 guud äntligen har jag sovit ut! Visst somnade jättesent men aah jag känner mig utsövd i alla fall. Vaknade kl 10 av att mitt alarm ringde men orkade inte gå upp då, kännde att jag ville sova ut så jag somnade om. Vid halv 12 så knackade mamma på dörren och rusade in och sa att det var brunch :D Mums! Bacon, rostat bröd och juice. väldigt gott!

Idag har jag inga planer alls :( Joo ska ta mig bort till pappa och hämta min elocon (salva). Äsch vi får se vad som händer ^^ Jag har i alla fall inga planer.

PussPuss

/Fiia


Äntligen sängen ;)

Hejsan!

jag har inte kunnat komma in på blogg.se så jag har då heller inte kunnat skriva något här ^^ Men igår så va jag ju på 50-årsfest hos Kjells morbror och det va jättemysigt med god mat och trevligt folk :) Det bästa av allt va när man fick lägga sig i sängen, herregud va trött jag va xD Men i alla fall idag kom pappa och hämtade mig i Sköldinge för han va ändå där, så kjell följde med ner till "samhället i sköldinge" för han skulle till Alex :) Sen hämtade vi upp Emelie i valla för hon hade vart hos Fia Ni :)

När jag väl kom hem till mamma så va det bara att fixa lite food och sen fixa sig för jag skulle med 18.15 bussen. Men jag hann, jag hann till och med att köpa dipp och grönsaker, MUMS! Sen hoppade jag på bussen till Emelie :) Så vi har haft lite tjejmys där :) Skulle egentligen ha ätit mina grönsaker och det där men jag ville hellre ha det när jag kom hem och hade bäddat ner mig i sängen :D Nattbussen hem va skit sen :/ Föll på att frysa öronen av mig och lina och jag blev nästan oroliga om vi kanske hade missat bussen, men det hade vi icke! Bussen kom till slut fast den va ca 20 miuter för sen.

Men men nu är jag hemma och har fixat i ordning grönsakerna, dippen får stå kvar i kylen en stund till så den hinner bli lite kall :) Nej nu ska jag ta bort sminket och krypa ner under täcket och se om det är nåt bra på tv:n, troligtvis inte xD

PussPuss

/Fiia




Ser ju inte så himla fräscht ut men, gul paprika och gurka ;) Snart kommer
dippen :D

Snyggt med röda kinder, NOT!

Tjaaa!

Kom nyss hem från en skapligt jobbig långpromenad i snön ^^ Satan asså, vissa ställen va inte alls plogade. Gick typ en timma och en kvart, sköööönt! Men nu har jag fula röda kinder, MOHAHHA! Asså jag lyssnar alltid på radio när jag är ute och gå, men det mest irriterande är att det mesta består av reklam. Jag gick ju som sagt lite över en timma och säkert 40 minuter av den rundan bestod av reklam! Vem vill lyssna på det liksom???

Nej nu ska jag ner och äta en kiwi :) Juste tänkte lägga in en bild från min mobil förut men nu så funkade det tydligen inte :S Helt knäppt men aja!

PussPuss

/Fiia


Just nu!


Vill haa!

Hej igen :)

Asså måste säga att löshåret jag köpte va bra men asså det va inte alls min färg och det blir jättesnabbt tovigt typ :/ Känner att nästa gång jag ska köpa löshår blir det REMY! Men jag vill ha det nuuuuuuuu! Har hittat massa på tradera men jag köpte liksom nyss hår därifrån :/ Och det går på ca 500 spänn, är det värt det? Haha vet att vissa kommer säga nej men asså jag vill ju ha ett löshår som inte trasslar sig och helst av allt har samma färg som mitt hår. Pengarna kommer ju imorgon och jag har sparat lite så jag skulle ju kunna köpa men hmm :/

PussPuss

/Fiia


Dans och matlagning :)

Hejsan!

Haha här har det varit ett riktigt disco :) Pappa stallde sig och börja göra pannkakor och jag och lovisa stod i köket och dansade till The Baseballs (stavning) haha har säkert tappat 3 kilo efter det ^^ Sen så skulle pappi ut och skotta snö men snäslungan så jag fixade i ordning soppan :D Och lovisa hjälpte till att röra lite :D Sen innan Fia kom hem så tände jag lite ljus och det blev genast mycket mysigare att äta pannkakor och soppa ;)

Hahah har inte kommit så långt med min "att göra lista" xD Men men det är inte hela världen. Ska väl kolla nåt prov på teorin och sen ta en promenad senare.

PussPuss

/Fiia

The Baseballs-Love in this club with Usher's original version


Det börjar bli roligare :)

Hejsan!

Praktiken börjar bli roligare nu :) Haha kanske inte nåt jag kommer jobba med men det är kanontrevlig personal som alltid är snäll mot mig :D Känner mig jätte välkommen även fast jag bara står och glor ibland. På luncen gick jag till mamma och åt nudlar, hoppas det inte gjorde nåt lilla mammi ;) Sen aah drog jag tillbaka igen. Hmm vid halv 3 så sa Hanna och Sandra (personal) att jag kunde gå hem, guud va snällt av dom för jag kände att mitt huvud höll på att sprängas xD

Jaah vad ska man hitta på idag? Joo detta ska jag göra:


Hmm knepingt!

Godkväll!

Tog en promenad med Fia och Johanna förut/nyss, Och jag kan säga att det var INTE lätt xD Jätte tjock snö och inget var plogat. Men men vi tog oss igenom snön :) Fick skit ont i ryggen bara. När jag ko  hem tog jag ett gals vatten och en apelsin :D MUMS!! Älskar apelsiner. Sen drog jag upp på rummet och skulle logga in på MSN men då hade mitt namn liksom försvunnit :S Fattar inte varför, men det va ju bara att logga in igen med mitt namn.

Just nu känner jag bara för att få ta lite sovmorgon imorgon, men icke! Juste Kjell vill ha med mig på hans morbrors 50 årsfest på fredag men aah ^^ Vi får se hur det blir. Är ju mysigt att träffa folk men det är första veckan efter praktiken och min första lediga dag så vi får se :) Man blir rätt trött av att byta omgivning.

Men nu är det strax läggdags för mig. Hoppas ni sover gott och drömmer sött :)

PussPuss

/Fiia


Cp rygg måste kolla upp den snart :/ Får typ gå och knäcka den hela
tiden för det liksom låser sig :/


Weeey ;)

Hejsan!

Nu är jag åter hemma från staden :) Innan jag gick till körskolan sprang jag in en snabbis på Åhléns för att se om dom hade något snyggt :D Testade en klänning som va hmm skit ful, en kjol som visade sig vara ett par shorts xD Och sen hmm vad ska man säga, inte väst och inte topp men jag testade den och den va as snygg :) Så jag köpte den.

Sprang sedan till H&M men det va så kort tid kvar tills min körlektion va så jag sprang bara igenom H&M och lindex lite snabbt. När jag kom till körlektionen så hade Batu (läraren) varit snäll och värmt upp bilen åt mig :D Haha själva körlektionen gick bra men det va svårt att köra i detta väglag :/ Vill bara ha det där jädrans körkortet nu! Men men det kommer med tiden ;)

Pappa va snäll och hämtade mig vid bussen för den gick över slottet ^^ Vi stannade till vid Q8 innan så jag hämtade mitt paket från H&M :D Så nu har jag testat allt och inget ska tillbaka! Lite synd att inte den rosa tubtoppen fanns kvar bara, men men :)

PussPuss

/Fiia


Bilderna är dåliga för min kamera suger!


:D Lovisas lilla fot som sticker fram ^^


Hmm inga bra bilder, men klänningen för 99:-


Gillade dom här linnena, Har ju ett sånt fast i rosa också :D 74:50:-


Svart tröja med paljetter och en liten lovisa <3 den kostade bara 39:50:-


Som sagt, kameran är dålig! Åhléns 49:-

Jippie :)

Heej!

Nu har jag nyss ätit och ska strax till bussen! Men nåt jag tänkte skriva va att mina kläder från H&M har kommit, eller aah ska hämta dom efter klockan 17.00! Spännande, får se hur allt sitter. Skickare in ett inlägg om det när jag kommit hem. Men nu måste jag dra ser jag ^^

PussPuss

/Fiia



Hemma igen!

Hejsan!

Började 07.45 och slutade 12.15 typ :) Skönt att dagen blev kort. Fick sällskap en bit hem också av Nathalie :D Trevligt att prata av sig lite. Men denna dag va helt okej fakiskt. Imorgon ska jag va på BVC och kolla vad dom gör och på fredag ska jag va med hmm, vad hon vi va :D Men hon är i alla fall jättegullig hon som jag ska vara med.

Kul att det börjar bli sböstorm lagon som man ska ha körketion ^^ men det ska nog gå bra :D
Ska snart upp och byta om, känns inte så skönt att sitta i blöta mjukisbyxor direkt ;)

PussPuss

/Fiia


Stört!

Godkväll!

Eftersom det va vissa som tog åt sig exta mycket om mitt inlägg om fjortisar så ska jag inte skriva något mer om det! Jag vill ju vara snäll liksom. Tog bort den "anonyma" personens kommentarer för att det såg så otrevligt ut :) Men ska skriva om något trevligare som folk kanske inte blir så störda av ^^ Hmm tog en långpromenad på en timma :D lite jobbigt att gå och kisa som en kines för att snön flög in i ögonen på mig.

När jag kom hem tog jag en apelsin, MUMS! Godaste som finns (nästan). Jaah jag har inte så mycket intressant att skriva. Juste tänkte skriva att det där fjortisinlägget inte va helt seriöst heller! Visst blir jag trött på små tjejer i 15 årsåldern som förstör sig själva, men trodde inte folk skulle ta åt sig eller säga att jag är en fjortis ^^ Men men vet att jag inte är det så jag tar inte åt mig ;) GRR!

Nej nu ska jag bädda ner mig och be pojken ringa mig och säga godnatt :) Kanske blir det en fika i snöstormet imorgon? ;) Vem vet?

PussPuss

/Fiia


Aww jag är ju en snäll Fiia :) Ber om ursäkt!


Kollat jobb!

Tjaaa!

Pratade nyss med Nenne om vad som kanske händer i sommar. Ska ju kanske dit och sommarjobba och låna hennes lägenhet. Kollade nyss upp deras hemsida och det ser ut som ett trevligt ställe :) Ska nog söka dit! Har aldrig testat på att vara inom hemtjänsten men nån gång måste ju vara den första ^^ Sen så funderar jag på att söka jobb på ett annat ställe också men det är hemligt just nu! MOHAHHA!

Och just nu kan jag säga att jag är sjukt taggad på att skaffa körkort :D Måste fixa det nu!!!! Skulle vilja ha halkan tidigare men nu blev det i mars, fast har ju praktik nu så det blir säkert bra med mars :D

Just nu håller Stina och Jag och småfunderar på en sak ;) Mohah HEMLIGT! Nej men får väl se vad som blir med den saken, men skulle va JÄVLIGT kul eller hur Stina? ;)

Nu blir det et promenad strax.

PussPuss

/Fiia

 


Gillar absolut inte fjortisar!!

Tjaa!

Jag gillar veeerkligen inte FJORTISAR! Jä*la fjollor! Ni är ju pinsamma, och det som är mest pinsamt är när man vet att flickan är en normal brud egentligen men har förtrollats av alla bloggar och umgängen!

Tecken på att du är FJORTIS:

1. Du skaffar löshår som verkligen ser oäkta ut!
2. Bleker håret (visst har jag med)
3. Förstora bh:ar!!!!!
4. Har jäkla taskig attityd
5. Använder små mjukisdrässar
6. Ljuger för föräldrarna om vart man är
7. Ska gå ner i vikt och sluta äta
8. Kollar sig i spegeln 73426 ggr om dagen
9. Ser ingen annan än sig själv
10. Måste köpa nya saker när man kommer till en affär

Passar det här in på dig så är du en RIKTIG fjortis! BLÄÄÄÄ!


Tralala!

Hejsan!

Kom hem vid 4 idag :) Känner mig helt sluut! Praktiken är okej, det är jättebra personal där. Det ända som är jobbigt är att jag inte har någon aning om hur jag jobbar och då är det jobbigt att kunna planera annat :/ Måste försöka prata med någon så vi fixar något slags schema! Men imorgon slutar jag i alla fall kl 12.00 :D Skönt! Men det är bara för att dom skulle på nåt möte eller vad det var.

Tog fram min APU-uppgift och tänkte kolla på den, men aah inte så lätt när vi inte gör något sånt som APU-uppgiften handlar om nere på vårdcentralen :/ Haha! Ska ringa och skälla lite på skolan för att dom som VANLIGT inte skickat ut några papper och sånt till praktikplatsen!!!! Har även tagit fram mina körskolsböcker och ska ringa Nenne senare och prata om en grej :D

Kanske blir en promenad senare, får se! Ska försöka bestämma träff med min kära pojkvän också ^^ Men lite svårt när man inte har något schema som sagt!

PussPuss

/Fiia


Sweet dreams!

Tja Tjaaaaaa!

Förut tog Fia och jag en promenad :) Tur att den blev av annars hade jag blivit arg på mig själv ^^ Sen när vi kom tillbaka så övningskörde pappa och jag till en kompis till Johanna och hämtade henne och Amanda. Ahh och nu sitter jag här och kollar på spårlöst, TRÅKIGT! Men ska snart byta kanal.

En sak jag undrar är varför min lilla fjortisfinne aldrig hör av sig till mig längre :/ Det är alltid jag som får sms:a eller säga att han ska ringa (noll money på telefon, men skickar gratis sms). Börjar undra om nåt är fel :( Haha jag kanske har blivit för fet så han inte vill ha mig längre, SKOJA! Nej men aah, han skulle ha kommit hem idag och igår sa han att han skulle höra av sig imorgon men det har han inte.

Snart ska jag ta bort sminket och fixa mig inför sängen :) Ska upp kl 06.30 imorgon, SUG! Haha nej men ojsan nu fick jag sms av min lilla FjortisFinne :D

PussPuss

/Fiia


Love this pic ;) Johanna du är sjukt sexig!

Första dagen avklarad!

Hejsan!

Jaah nu va första dagen på praktiken klar, och jag säger bara är det sovdags snart?! Är helt slut och skallen är full av massa olika förkortingar och provrör xD Massa spring är det heela tiden, men det va toppen personal och  alla va trevliga :D Men jag vill verkligen inte ta venprov, svimmande nästan av att bara kolla på när hon tog venprov på andra.

Imorgon börjar jag 07.45 och slutar typ 15.00 eller 15.30. Känns rätt okej, fast jag har inte fått något schema eller nåt och ingen har någon aning om något heller så det känns ju bra xD Lite förvirrande. Har ingen fast handledare heller :/ Men men det kommer nog gå bra, en sak som jag kommit på är att jag inte vill jobba på en vårdcentral i alla fall, eller inte i Vingåker ^^

Skulle ju ha körlektion på onsdag kl 10.45 men jag ändrade den tiden och onsdagen där på. Så på onsdag ska jag köoa kl 16.25 och nästa onsdag kl 15.40 :) Tur då slapp jag avboka dom i alla fall! Ska prata med en tjej imorgon som jobbar på vårdcentralen om det är okej att jag går lite tidigare, pratade med tjejen jag va med typ hela dagen idag och hon sa att det säkert gick att ordna på något sätt :)

Har börjat få sjukt ont i ryggen nu :( Måste prata med skolsyster men det dumma är att jag är ju på praktik i 4 veckor och jag kan ju inte gå runt med den här ryggen i 4 veckor till :/ BUHUU! Visst jag är på vårdcentralen och har praktik men asså för det måste jag ju boka tid o det känns crazy ^^

PussPuss

/Fiia


Carro, Jag och Anna :)<3

Bara jag eller?

Godnatt!

Hahah skulle sova men kan inte, känns konstigt i magen dagen innan praktiken liksom :/ Dumma jag fattar inte varför. Men men, kollade runt lite på internet och kom på att jag skulle vilja köpa en korsett och en snygg kavaj eller bolero. Jag tycker verkligen det är skit snyggt med en korsett och en kavaj över! Är det bara jag som tycker? :) Men känns som om jag skulle köpa det vet jag liksom inte när jag skulle kunna använda det. Men jag skulle verkligen vilja köpa en korsett :D

PussPuss

/Fiia


Tänk va snyggt det skulle va med en kavaj över :D Och kanske nåt
under också xD


Imorgon börjar praktiken!

Hejsan!

Tog en promenad förut med bror :) Sen efter det blev det blåsningen, Love it! Haha limmade ju på minan lösnaglar i fredags och mitt lim är as STARKT! plus att limmet hade fastnat lite i skinnet :/ Kan ju liksom inte ha lösnaglar på praktiken xD Men fick nyss loss dom sista 7 naglarna som satt som berget xD AJ! Imorgon börjar jag i alla fall kl 9. Fattar inte varför men är alltid nervös dagen innan praktiken, aah och samma dag också.

Fixade lite med mitt CV förut också, ska bara försöka komma på vilka ställen jag ska skicka dom till. Skulle ju va kul att testa något annat än vård också, men det är ju så svårt :/

PussPus

/Fiia


Snygg! <3

Jaao

Hejsan!

Har inget att göra så jag har suttit och pysslat lite med photoscape och hittat nya funktoner :) Kuul!

PussPuss

/Fiia



Va görs?

Hejsan!

Vaknade 10 av alarmet, eler va typ halvvaken innan det ringde ^^ Har i alla fall sjukt ont i ryggen idag :/ Måste prata med skolsyster men ja glömmer det alltid. Men men, vad ska man göra idag då? åhhhh tråkiga lilla stad ^^ Måste försöka få bort mina lösnaglar, kan ju inte ha dom på praktiken liksom!

PussPuss

/Fiia


Buhuuu!

Godnatt snart!

Asså jag beställde ju kläder här om dagen men det måste blivit nåt fel när jag beställde så aah jag fick ju beställa om allt, och det jag verkliiigen ville ha har dom tagit bort nu :'( Har verkligen leeetat efter denna tröja! Och nu är den BORTA! Ajaa får försöka leva med det.

PussPuss

/Fiia


Trååkigt!

Hejsaan!

Asså denna kväll har varit sjuuukt tråkig ^^ Visst många säger "det blir vad man gör det till" Men aah går inte att göra nåt här :) Sitter till och med och kollar på det sämsta programmet som finns! Paradise hotel xD Det suger så jag ska byta kanal så fort som möjligt!

Ska nog snart ta bort sminket o bädda ner mig :) Har skiit ont i magen, har haft det typ hela dagen :(

PussPuss

/Fiia


Fler bilder :)

Hejsan!

Asså jag är skit seg!!!!! Känns som jag skulle kunna lägga mig och sova redan nu, men det vill jag ej :) Har vart ute och övningskört med pappi typ en timma förut ;D Det gick kanon! Jaja, hittade lite mer bilder från igår :D

PussPuss

/Fiia


Haha mina skor gick sönder massa på vägen till Fia så vi lagade dom xD
Kan säga att dom ligger i soporna nu ;)


snyggt ;)


Stina och Johanna ;)


Stina och Johanna


Anna :D


Bruuudar


Stina, Anna och Jag :) Hahah kunde inte ens låten :D

En super bra tjejkväll!

Hejsan!

Har inte kunnat skriva så mycke för jag har haft datan hos mamma, men nu har jag hämtat den :) Juste igår så kom jag underfund med att mina kläder jag beställt inte blivit beställda :'( men beställde om det som fanns kvar. Dock fanns inte tubtoppen som jag verkligen ville ha i min strlek längre, TYPISKT! Men ska hålla lite koll, dom kanske lägger in det i fler storlekar snart :)

Igår hade jag det verkligen det underbart kul med brudarna från klassen :D Vi måste gör om det <3. Vi va först hemma hos Fia Ni o spelade spel o tokade oss, sen blev det krogen och där fortsatte allt det roliga :D Älskar er klassen  <3

Har lånat bilder för jag har inga egna :(

PussPuss

/Fiia


Lina, Jag, Matilda, Natalie och Simone :)


Matilda, Anna och Natalie


Carro och Stina


Carro och Stina


Tjejgänget ;)


Simone och Lina <3


Stina, Johanna och Emelie :)


Haha snyggt ;)


Värdinnan Fia Ni ;)


Fiorna :D<3

Tack flickor för en kanonbra kväll, älskar er alla <3


Haha snyggt!

Hejsan!

Haha vi beställde köpmat denna kväll, va inte alls sugen på det men man måste ju äta! Men men jag beställde i alla fall en kebabrulle. Satt där och åt med la familja och så säger mamma " Men vad har du på byxorna?" Jag kollar ner o ser att min kebabrulla har läckt :/ Lägger rullen på tallriken o springer iväg o ska kasta dom i tvätten, mamma roppar " spruta ta bort på dom för det är fett" Haha så just nu ligger dom med ta bort på :D Ska strax kasta in dom i tvätten :) Men tog ett kort på brallorna för att ni ska få se hur klantig jag är!

PussPuss

/Fiia


Fräsch brud!  Vitsås på hela brallan utan att märka ett dugg xD

Snygg blandning!

Tjosan!

Hahah kollade Simones blogg nyss o såg en jädra snygg bild från romme  xD Hahah asså snygga färger jag har, Rött, svart, rosa, ljusblåt och vitt :) Hhaha men visst ser jag proffsig ut, NOT!!

PussPuss

/Fiia


Jojje, Jag och Stina :)

Haha!

Hej igen :)

Nu håller jag på att testa det andra allternativet som jag tänkte ha imorgon, men zebrakjolen vann :P Jag som va sugen på att ha detta imorgon, men får bli nästa gång då!

PussPuss

/Fiia



Svart eller hudfärgat?

Hejsan!

Okej blir zebrakjol imorgon, men nu är frågan om jag ska ha svarta eller hudfärgade strumpbyxor? Vet att det är vinter men jag har sett tjejer med nylonstrumpbyxor nu och sen är det ingen skillnad på svarta eller hudfärgade nylonstrumpbyxor ^^ Men nu får hjälpa mig! :D

PussPuss

/Fiia


Svart?


Hudfärgat?

Det sööög!

Hejsan!

Hahah vi va ju först ut på redovisningen idag och aah vad ska man säga, det blev kaos ^^ Eller neej det blev det kanske inte men vi va inte alls förberädda om vad vi skulle säga och med det tekniska :/ Men det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå men gemförde man oss med dom andra så va i sämst ^^ Äsch nu är skiten över i alla fall.

Efter skolan gick lina och jag ner på stan, hon skulle köpa hårinpackning. Jag gick bort mot kläderna och det va massssssssa rea, så efter idrotten imorgon ska Lina och jag gå och kolla om vi hittar nåt :) Jag hittade en jättefin klänning, den fanns inte i S så jag testa XS men aah HAHAH! Fick inte upp ragkedjan pga mina boobs, helt knäppt jag är ju nästan planka xD men ska se om jag hittar nåt annat imorgon.

PussPuss

/Fiia


Haha va tvungen att läsa ur dom här på redovisningen xD

Nervös som en took!

Hejsan!

Somnade vid tio igår :D Så skönt, känner mig verkligen utsövd nu. Direkt när vi kommer till skolan så ska Emelie och jag redovisa vårat projekt inför 2:orna :/ Asså vi har inte förberätt oss ett skit, vi har inte testat om det vi ska ha funkar :( och vi kan knappt det vi ska säga heller. Snällt att vi ska redovisa först av alla då! Dessutom vet dom att vi ifrån Vingåker kommer sent för att bussarna är sega och alltid kommer sent. Herregud hur kommer detta gå? xD

Nej jag får försöka läsa på lite om vad jag ska säga på bussen :/

PussPuss

/Fiia






Längtar efter fredag :)

Hejsan!

La in lite bilder nyss o hittade lite bilder jag tog innan jag åkte på bio med Kjell förra veckan. Sen tog jag två bilder på två olika outfits jag tänkte ha på fredag ^^ Eller ska ha ett av dom man vet inte vilket av dom än, hjälp mig :)

Har pluggat till redovisningen också, visst jag kommer läsa ifrån papprena men herregud vad ska man göra när man inte kan vad man ska säga? ^^

PussPuss

/Fiia

Bilder innan bion:


Hahah såg nu att mina ögon ser helt crazy ut xD






Ska man ha det här på fredag?


Eller det här?

Halkan bokad ^^

Hejsan!

Skolan idag va helt okej förutom att jag typ somnade på varje lektion xD SKOJA! Nej men va skittrött i alla fall. Kvart i 11 så hade jag körlektion, haha höll på att glömma det så jag spraaaaang ut från skolan o då va klockan typ 10:46 ^^ Men det gick faktiskt bra :D

Efter skolan gick jag o pluggade teori på körskolan o det gick bra :) en när jag gick ut så bokade jag halkan och rondell eller va det va ^^ Fy tusan! Nervös som satan.

Efter jag vart på körskolan så gick jag på stan lite :) Tänkte hitta nåt snyggt på H&M men hittade inget, eller jo jag hittade en ny foundation på REA:n :) Får se om den är bra, har aldrig testat den. Sen tog jag bussen hem o nu sitter jag här i sängen o ska snart plugga lite till redovisningen imorgon :/ Fy!

PussPuss

/Fiia


Fytuuuusan!

Godmorgon!

Asså herre min guud vad trött jag är i kroppen xD Jag är sååååå trött!! Somnade tridigare än vanligt också, Men det jobbiga va att jag typ drömt mardrömmar hela natten. BLÄ!! Men nu har jag nyss ätit fruktost och snrat blir det bussen. Asså shit mina ögon är typ röda för att dom är så trötta.

Har körlektion idag också och jag troooor att vi ska boka halkan idag. NERVÖS! Nej nu ska jag göra nåt annat.

PussPuss

/Fiia


Hhah ful bild men såhär ser man ut idag ^^

Sköönt!

Hejsan!

Har vart hos pappa nu och hämtat och lämnat grejer :) Sen när jag kom hem (ca en halvtimma sen) Så tog jag en dusch. GUUUD va skönt det va !!!! Perfekt varmt o allt. Sen nu så har jag smörjt in mig och lagt på en ansiktsmask :D Måste köpa nya masker, Någon som har nåt tips på en bra ansiktsmask?

Nu ska jag bara skriva klart det här sen ska jag föna håret lite för nåt av det värsta som finns är ju att lägga sig med blött hår, FYTUSAN! Sen ska jag bädda ner mig och sätta på tv:n och SOMNA!!!!! Juste ska be min kära pojkvän att ringa mig också :D MOHAHA!

PussPuss

/Fiia



Äntligen hemma! <3

Godkväll!

Asså denna dag har varit skitbra :D Har haft jättekul i Romme, skulle lätt kunna börja åka skidor ^^ Skulle nog min kropp må bra av :D Åkte faktiskt en svart backe en gång, men kände att det räckte med en gång för jag är en aning höjdrädd. Men jaa det va en kanondag!

Bussresan dit och hem va seeg men ändå trevlig :) Shiit asså mina beeen är slut och nu kom jag på att jag måste hämta mina *-****** hos pappa! Kuuuul! NOT!!!!! Åkte till romme från stan vid kl 6 och kom hem typ nyss.

Har inte tagit några bilder men jag tror Simone tog några så kan se om hon kan skicka nån dag så lägger jag in dom här sen :D

PussPuss

/Fiia


Haha gammal bild ^^ Usch saknar min Pöti <3


Woho knas!

Godmorgon!

Haha vaknade 04.15 av alarmet, helt knas att gå upp så tidigt! När klockan brukar vara runt 04 så vänder jag mig om och somnar om! Haha aja, har fått på mig kläderna i alla fall och ska snart fixa resten ;) Haha juste Fia Ni och jag har ju kommit på en sak, MOHAHAH! Men den är hemlig!

Vi köpte ju matsäck igår som jag skulle äta på bussen men asså jag är ashungrig så jag ska äta lite innan också :D Hoppas ni får en jättebra dag! Nu ska jag gå och fixa mig!

PussPuss

/Fiia


Hmmmm BLÄ!


Allt fixat in i sista sekund ^^

Hejsan!

Nu har jag allt fixat, TYP! Har en jätte mysig jacka jag får låna av Fia, temrobrallor som jag får låna av Fia, ett par handskar jag inte vet vems det va, matsäck och pjäxor :)  Det enda som är oklart är om mina pjäxor passar i stinas blades :) men vi får hålla tummarna, annars får jag sitta och kolla på i 6 timmar xD Skulle vilja ha ett par skidglasögon men vi hade inga :( BUHUUU!

Imorgon blir det i alla fall att gå upp kl 04.15 ^^ KUUL! Fast jag måste va konstig för när man ska göra nåt kul så tycker jag om att gå upp tidigt, i alla fall om det är något man ser fram emot :D Men jag är väl knäpp! Men bussen ifrån Vingåker går 05.15 xD och sen går bussen från stan kl 06.00.

PussPuss

/Fiia





V.4 ;)

Hej hej!

Nu har jag beställt 4 små plagg som kommer nästa vecka :D 342.50 kommer det gå på och då är frakten inräknad :/ Usch det gick inte att betala med presentkortet så jag kommer bli jättefattig nu + att räkningen på studentmössan har kommit :'( Men men! Blev ju fina saker i alla fall.

PussPuss

/Fiia


Klänning 99:-                               Linne 74:50:-


Tröja 49:50:-                               Tubtopp 79:50:-

Vill haa jue :(

Tjosan!

Klickade ner massa saker (4 plagg) Ifrån hm som jag ville ha ifrån rean, men nu går det inte att betala med presentkortet :S fasiken vad ska jag göra? :'( Frågade mamma om hon kunde betala med sitt kort och få mitt presentkort men det ville hon INTE! ^^ Men ska se om Fia skulle kunna göra så. Måste betala studentmössan också! :/

Nej nu ska jag snart röra på fläsket och gå till pappa och hämta kläder tills imorgon :D Hoppas jag får låna nåt snyggt så jag inte är ful i backen ^^

PussPuss

/Fiia



Fiia <3 REA!

Hejsan!

Jaah vaknade i morse o fattade inte att det va måndag xD Trodde det va helg o att mitt alarm har fått nåt cpryck o börja ringa klockah 06.15 på helgen ^^ Attans det inte va så. Men va bara att gå upp. Tänkte vara smart o ställa mig vid busshållsplatsen utanför mig så jag tog plats till Lina och mig :D Men bussen va typ 10 minuter försenad idag så jag stod där o tookfrös. Men tillsut kom de.

Ahh har varit en seg dag fast vi slutade 11 idag. Juste jag ska få låna Blades av Stina tills imorgon :D Så himla snällt av henne. Vilken gullenos hon är <3<3<3<3 Juste skulle ha pluggat teori på körskolan men det blev inte så, Jag o emelie fixade med redovisningen istället, det kändes liksom en aning viktigare!

Toh 12.45 bussen hem :) Och sen när ja va i rondellen så ringde pappa o sa att han va på ICA så jag gick dig o hjälpte honom att handla och sen kollade jag på våran nya bil :) ÄLSKAR färgen! Sen nu så sitter jag hemma hos mammi i sängen o har nyss ätit lite :D Ska till pappa ikväll och hämta kläder jag ska ha till Romme imorgon. Kul att bussen går 05.15 imorgon till stan :'(

Juste har hittat massa jag vill ha på H&M´s hemsida så jag ska nog klicka hem lite saker därifrån sen ;) Emelie sa att man kunde betala med presentkortet över internet :D WOHW säger jag isåfall!

PussPuss

/Fiia


Blää jag bara inte vill!!

Godkväll!

Har kollat på blåsningen ihop med la falilja :D Hahah stackarna! Jag skulle lätt anmäla nån av mina vänner till det där om man kunde ^^ Och skulle jag välja nån så skulle det vara Lina, HAHA! Och nu sitter jag ock kollar på Johan Falk men fattar inte varför för jag gillar det inte alls :/ Inte alls min typ av serie.

Men men måste snart skola för imorgon börjar ju en ny härlig (fucking) skolvecka. Men aaah usch neej jag vill verkligen inte!!!!!! Och nästa vecka börjar praktiken.
Men neej nu ska jag fråga mammi om jag får låna hennes mobil och ringa min kära pojkvän, för mina pengar är typ slut på mobilen så jag kan inte ringa, kan bara smsa men det är liksom inte samma sak. Han ska vara borta hela veckan denna gång så han kommer inte hem förns nästa måndag igen.

PussPuss

/Fiia



Många fina ord ur min mun förut xD

Hejsan!

Emelie kom vid kvart i 4 och va söt :) Vi satte oss på mitt rum först och kollade på färgan och drömde oss bort till studentkryssningen. Men sen satte vi oss vid datan och börja skriva på våran projektrapport som skulle vart klar för lääängesen ^^ Men men när vi va klara så sparade vi allt sen skulle vi kolla på den igen, meeeeen vad händer då? Joo allt vi hade skrivit va borta!!! Jag höll på att bli tokig o det va nära på att jag börja gråta asså xD Emelie satt bredvid och skrattade lite nervöst.

Usch men men va bara att göra om allt vi gjort i en timma ^^ Men det tog ca en kvart för vi kom ihåg det mesta vi skrivit innan :D Sen SPARADE vi ordentligt o aah nu känns det bra :) Efter pluggandet så va matej klar, MUMS! Jag va verkligen jättehungrig.

Nu sitter jag och Emelie i min säng o kollar på realhousewifes (stavning) Haha asså jag blir irriterad, bortskämda unge!!!! GAAAH!

PussPuss

/Fiia


Love is in the air :)

Pluggdags snart!

Hejsan!

Snart kommer Emelie hit och då ska vi plugga :/ Blää är inte alls taggad, men när är man taggad till att plugga egentligen? Haha neej usch!

Har min tröja jag fick av Kjells mamma idag :) Aww rosa <3 Fast känner mig för fet för den här söta tröjan :/ Fast jag känner mig fet i typ alla kläder så går inte att göra nåt åt saken ^^ Eller jo det gör det ju men går inge bra.

PussPuss

/Fiia


Frukost i sängen ^^

Hejsan :)

Vaknade kl 10 av att mitt alarm ringde, tänkte va duktig o gå utt skaptligt tidigt så man inte sov bort hela dagen, men jag stängde av och somnade om ^^ Vaknade igen vid 11.42 av att Emelie smsade mig. Hon och jag ska plugga idag för vi har en stor redovisning på torsdag och vi kan inte ett skit :/ Aja!

Men nu sitter jag och äter frukost i sängen :D Men har fortfarande jätteont i magen! Blir snart toookig. Men just det ikväll börjar ju blåsningen och det ska jag absolut kolla på :D WIIH!

PussPuss

/Fiia


Ojojoj dålig uppdatering :/

Hejsan!

Jaah ni jag har varit dålig på att skriva här dom senaste två dagarna :/ Men får komma ikapp nu :D

Fredag:

Skola som va trååk som vanligt. Va inte med på idrotten för jag kände mig inte helt frisk så jag ville inte riskera att bli mer sjuk, men jag gick till körskolan och pluggade lite medans dom andra hade idrott ^^ Efter det så tog jag halv 3 hem. Sen när ja kom hem så åt jag lite, fixade mig och sen vid kl 17.20 tog jag bussen till stan :D

Och i stan stod Kjell och väntade på mig för vi skulle kolla på bio :D Hahah stackarn för när vi kom till bion så träffade han en del kompisar till honom som skulle på snabba cash och vi skulle kolla på ryktet om morgans xD Verkligen en TJEJFILM :D Men det va lite mysigt att kolla på den också. När bion va slut så va det en timma kvar tills bussen gick så vi gick till MC. Sen tog vi bussen hem. Sååå skönt att komma hem kan jag ju säga!!! Vid 00 gick vi och la oss men jag vaknade massa gånger under natten :/ Vaknade av att jag hostade massa och fick astma men hittade ingen medicin, snacka om PANIK! Men det va bara att ta det lugnt sålugnade det ner sig.

Lördag:

Vaknade 07.30 av att mitt alarm ringde, USCH! Men va bara att ta sig upp ^^ Lite svårare va det flr Kjell, HAHA! Men men som tur va så kom pappi och hämtade oss vid 08.20 så vi slapp gå hem till honom i alla fall. Sen åkte pappa, fia och lovisa. Så det va bara jag, Kjell och Linnea kvar i huset ^^ men inte blev det lugnt för det inte. HAHA, höll på att somna i Kjells knä men då va det dags att dega med trolldeg.  Nej men jag hade kul med lilla gullungen. Vid 12 så lämnade vi Linnea till Jenny och jag o kjell gick hem till mamma igen :)

Kjell skulle ta en buss hem som gick 14.15 och vid 14.05 la jag ner huvudet lite sen la sig kjell bredvid mig, vid 14.30 vaknade jag till och såg att Kjell fortfarande låg kvar xD Hahhaha lagon arg han blev då. Men han tog 17.05 istället men det va bara bra för då fick vi goooosa mera :D Kommer inte träffa honom på jättelänge nu, eller han åker till lumpen imorgon och är borta hela veckan + helgen o kommer hem på måndagen. :(

Kl 18.15 tog jag bussen till baggetorp och umgicks med Fia, Lina och Emelie :D Masssa mys! Sen hade fia köpt med glass, chips och cola :O Asså har inte ätit så mycket onyttigt på länge xD Fy mår pissilla nu kan jag säga! Fia åkte hem vid hlav 00 typ och Nisse kom och hämtade mig o Lina vid 00 :D Har haft en massa mysig kväll! Tack girls.

Juste fick en kjol av en kompis till Fia (pappas tjej) vet inte om jag skrev det i nåt tidigare inlägg men i alla fall :) Hade den ikväll och den va faktiskt riktigt snygg, det enda felet är att den är för stor :( Försökte fixa det med 2 säkerhetsnålar men funkade inte så bra xD Får försöka sy in den lite så den passar!

Nej det va allt för mig ;) Hoppas ni haft en kanon bra helg <3

PussPuss

/Fiia


Tur att man är så normal :S


Har ingen självutlösare på min cam :/ Så det blir aldrig några bra bilder.

Härlliigt!

God sen kväll :)

Tog en långpromenad med bror på 1 timma och en kvart :D MYS! Skönt att komma ut fast svårt att gå i snön för det halkade typ runt under fötterna ^^ När jag kom hem åt jag lite kvällis sen så ringde jag Kjell :) Han ska åka till Vingåker imorgon och luncha med mammi xD Knäppa dom är. Så han kommer till Vingåker vid kvart över 12, Då håller nog jag på att lyssna på Barbro ^^ KUL! NOT!!! Efter det har vi idrott men ska nog ta det lugnt för ja känner mig inte riktigt frisk och jag vill inte bli sjukare!

Efter idrotten ska jag nog ta mig till körskolan o göra några prov :D Eller vi får se om det blir så för att när jag kommer hem så kommer Kjell vara hemma hos mig, och jag LOVAR att han kommer ligga i min säng och sova när jag kommer hem ^^ Men han sa förut att han inte skulle det, PFF! Sen på kvällen ska jag och Kjell gå på bio <3 Jag fick ju en biobiljett av honom i julklapp :) Gullungen! Sen blir det väl att åka hem igen och chilla.

Imorgon kl halv 9 ska jag vara barnvakt åt Linnea och Kjell ska följa med, Och jag kommer INTE att kunna få upp den där sömtutan fast att han lovat att följa med ^^ Kl 12 ska vi i alla fall lämna Linnea till Jenny som ska ta hand om henne resten av dagen :) Pappa och Fia ska köpa en bil någonstans ^^

PussPuss

/Fiia


Snygg man är just nu då xD

Haha spännande :)

Heeejsan!

Skolan idag va okej fast tråkig, vad annars liksom, det är skolan xD Jag och Emelie kom liite framåt med vårat projekt i alla fall ^^ Sen vid 10.45 hade jag körlektion och det gick sååååååååååå bra :D Är så glaad nu! Sen så sa han att det va dags att boka halkan för mig, nervös som tusan! Petra o jag har ju sagt att vi ska fixa körkortet ihop men hon verkar inte ha tid just nu, TRÅK! Men men :)

Tog 15.15 bussen hem och efter att Emelie klivit av så satte sig en kille bredvid mig. Kände att jag verkligen va sjuuukt trött men ville inte somna bredvid någon okändis. Försökte vara vaken men gick inte, vaknade en bit innan rondellen (som vanligt) och kände att ja va helt torr i munnen xD PINSAMT! Måste ha sovit med min stora käft öppen ^^ HATAR DET! Men men!

När jag kom hem så va det suuuuper god mat :D Köttfärssås och mackaroner (såna där skruvade.) Och nyss så gjorde jag sista provet på min teoriskiva och klarade det, va frågor som jag haft svårt för, fast tror dom måste gjort nåt fel för det va tusan dom frågor jag haft lättast för, i alla fall en del ^^

PussPuss

/Fiia


Bläää jag vill INTE!!!!

Godmorgon!

Snart dags att åka till skolan :'( JAG VILLL VERKLIGEN INTE!!!!!!!! Jag vill bara soova. Mina ögon svider, min hals gör ont och min näsa rinner, inte direkt taggad på att åka till skolan och gå lång dag då vill jag lova. Men 10.45 har jag körlektion så jag kommer missa maten, men ska se om någon av mina älskade vänner kan ta med en matlåda till mig :D

Nej nu ska jag gå och hosta någon annanstan ^^

PussPuss

/Fiia




AJE! :(

Hejsan!

Asså aj min hals :( Gör ont när man sväljer, hostar och ska nysa! Blir GALEN! Ska försöka sova denna natt men lär väl gå lika bra som dom senate 2 dagarna :/ Blir ju inte lättare att sova med denna idiothals.

Imorgon har jag körlektion kvart i 11 ^^ Är nästan lite nervös, knäppt! Men nej nu ska jag testa sova (igen)


PussPuss

/Fiia


Ca 1 årsen ^^

Seeeg dag!

Godeftermiddag!

Usch usch usch va det är sergt att vara tillbaka i skolan igen!!! Denna dag kändes bara såååå seg och trälig. Sista lektionen fick jag ett samtal (Hemligt ^^) åh va jag gillar att vara hemlig! Nej men efter samtalet så satte jag mig o prata lite med Petra ^^ Och på måndag dåååååå ska vi plugga teori!!!

Tog stadsbussen ner på stan o sen rusade jag till körskolan o sa att han skulle komma och hämta mig vid skolan så jag slipper gå ner på stan :D Sen kilade jag tillbaka till station o tog 15.15 bussen, seg buss! Tror faktiskt hela vingåker skulle med på bussen. Satt bredvid Linnea, vi snackade lite sen så somnade jag typ ^^ Vaknae till i viala typ o då såg jag att hon också sov så jag blundade vidare. Vaknade i rondellen men det va knappt så jag kunde hålla ögonen öppna asså ^^

När jag kom hem så satt Linnea och kolla på film och Lovisa spelade Pettson & Findus :D Aww dom är sååå söta
<3 Kilade ut i köket och tog lite mat :D MUMS! Ahh och nu sitter jag i sängen o gör nada. Städdag idag så ska snart ta fram dammsugarn.

PussPuss

/Fiia


Ingen promenad idag :(

Hejsan!

Usch känner mig dålig nu :/ Hoppar över promenaden idag, men det är nog bäst nu när jag låter som en kråka xD Nej men har fått jätte ont i halsen och har lätt för att få svårt att andas så idag hoppar jag promenixen :'( Vill ju ner i vikt NU NU NU!! Får försöka göra några situps eller nåt så jag känner mig lite duktig ^^

Min hud är sååå dålig nu :( Usch! Torr och det sviider som tusan runt ögonen. Asså jag är verkligen ett PROBLEMBARN! HAH!

Men imorgon slutar vi tidigt och då tänkte jag gå till körskolan :) Själv igen, men men! Nej ska ta och försöka sova snart om jag kan med denna irriterande hosta!

Juste jag testade en ny sminkning idag och jag gillade den INTE! Det va verkligen inte jag, men man måste ju testa sig fram. Får se hur jag ser ut imorgon då ^^

PussPuss

/Fiia



första dagen KLAR!

Hejsan!

Herre min guud, jag vill ha LOOOV!! Vill verkligen inte va i skolan. Har typ inte hänt så mycke i skolan, men har världens huvudvärk nu :'( Kan bero på att jag knappt åt frukst o maten i skolan va lagom god, sen har jag sovit jätte dåligt inatt. När jag kom hem frågade jag vad det skulle bli för mat och får svaret BLODPUDDING :/ Kanske inte det man vill äta när man är sjuuuuukt hungrig :( Vill liksom bli lite mätt också!! Men men.

När jag kom upp så bytte jag tröja och satte på mig min vita mjukisrock <3<3 Aww jag är såååå söt i den!! SKOJA! INTE! Nej nu ska jag göra nåt annat.

PussPuss

/Fiia


Awww <3

Direkt från skolan xD

Heeeeejsan!

Nu sitter jag här mellan Lina och Emelie och lyssnar på allt liv runt omkring mig. Snart ska vi ha mentorstid o jag känner INTE för det :/ Hhaha asså är man normal när man äter glass nu? HAHA neej FIA NI!! :D Nej nu ska jag göra annat.

PussPuss

/Fiia


Emelie Dahlberg <3

Detta vill jag ha denna vecka!

Hejsan!

Har inte hänt så mycket mer sen jag skrev senast. Tog en promenad vid 7 och sen har jag duschat xD Tusan vilket händelserikt liv jag har känner jag ^^ Imorgon börja skolan igen och jag har ÅNGEEEEEEEEST!! Blää jag vill inte, får ont i magen bara av att tänka på skiten, Visst en del säger "men det är bara en termin kvar" Och jaa det är det men sen då? Vad händer då? :/ Fy!

Nej nu skriver vi om nåt annat :D Hahha ett av mina nyårslöften va ju att ändra stil men ja vet inte riktigt hur det gått med det asså ^^ Men ska försöka. Jag skulle vilja ha en flickig stil med liite rockigt inpetat xD Gud jag låter som en tönt nu. Men jag skulle vilja anväda mer lösögonfransar, färgat läppstift och mörkare ögon :) Men asså aah nej vi får se hur det går med min stil asså xD

Nej men denna vecka vill jag inhandla lite saker, men dom är onödiga och jag är snål ^^ Men det är nåt jag villlll haaa :D Som singelögonfransar, balsamspray och hårspray!

Sovgott mina kära!

PussPuss

/Fiia


Kanske inte dom här märkena men dom här sakerna vill jag ha :D

Lugn dag!

Hejsan!

Denna dag har varit väääääldigt seg ^^ Har verkligen inte gjort någonting alls. Åt nyss mat och det är väl det enda jag gjort denna dag xD Imorgon börjar skolan så då får man ställa alarmet på klockan 6 :'(

PussPuss

/Fiia


Sista lovdagen

Hejsan!

Vaknade vid halv 10 av att Emelie smsade o sa att vi inte kunde leka idag :'( Buhuuu! Vad ska man göra istället då? Är ju kanonfint väder ute. Ajaa men gick upp ur sängen för typ en halvtimma sen ^^ Skönt att bara ligga i sängen och kolla på massa skit på tv:n.

Alla andra ungar i denna familj har börjar skolan och dagis igen, men jag börjar imorgon ;) Fia jobbar och pappa är nån annanstans xD Helt ensam är jag!

Nej nu ska jag ta och göra nåt annat!

PussPuss

/Fiia


Vilket otroligt folk :D

Hejsan!

Åhh gud va kul jag hade igår, eller först va det tråkigt men sen blev det en kanonkväll! Ville inte att den skulle ta slut!! Började med att jag o kjell kom till sthlm o letade efter en grej till nenne som tack för lägenheten ^^ Blev en liten rolig grej! Sen drog vi och mötte nenne och hämtade nyckeln och sen åkte vi till lägenheten :D Guud bäde jag och kjell somnade en stund :D Sååå trött var jag! Vi skulle inte träffa dom andra förns vid 21 så det va ett tag kvar då.

Vid halv 8 började jag göra iordning mig o så :D Sen vid halv 21 gick vi mot tunnelbanan men jag var tvungen att köpa tuggumi först ^^ Lagom glad kjell va på mig då ;) Men vi kom till centralen vid kvart över 21 typ o där stod ett gäng med grabbar och en tjej :D Bara att börja skaka hand och färsöka komma ihåg allas namn.

Sen gick vi i alla fall till en krog dom hette krokodilen xD Va ett jättemysigt ställe. Vi va 7 killar och 2 tjejer ;) Nej men dom beställde in dricka men ja tog inget där :) Ville ta det lungt! Men senare så skulle vi dra till nåt ställe som hette metro men det verkade så tråkigt xD men mittemot så va det 2 brandbilar, 2 ambulanser och en polisbil + såndär stor polisbil, Hahah nyfiken som man är så ställer jag mig och dumglor medans dom andra försöker komma på vart vi ska gå istället ^^ Fattade inte vad som hade hänt även fast jag stod där och glodde ^^

Sen kom dom fram till att vi skulle till Göta källare, tydligen 23 årsgräns där :O Ja men tjenare jag ser ju ut som 23 xD Men Blom, han som typ va chefen i gruppen (skoja) Sa att man kom in ändå ^^ Läskigt när ja stod där o skulle visa mitt leg, som tur va så hade jag och Anna börjat snacka lite med varandra (Bloms flickvän) så hon sa att jag kunde gå före henne, hon märkte nog att ja va hypernervös ^^ Vakten som va typ jättestor kollade på mitt leg o sen gav han det till mig igen :O Jag bara vaah kom jag in? Ajaa efter det gick vi ner till dörren o sen kom dom fram till att inträdet låg på 120 kr :o Höll på att svälja tungar förtusan. Så jag vägrade att gå in, o karl va inte heller så sugen när han hörde priset o sen sa dom att det knappt va folk där heller :/ Men aah tillslut så gick alla in o jag stod o stampade och klagade o sa att jag ville hem, men kjell betalade mitt inträde :)<3

Anna och jag började prata mer o mer och hon va en så mysig person :D Medans alla killar drog så stod vi o krånglade med jackor o tröjor som skulle hängas in i garderoben ^^ Men sen drog vi in till stället, såg typ helt knäppt ut, va en typ koridor nästan sen kom vi till typ ett draperi och då hörde man massssa musik o sen va det typ en stor balkong :) Och nedanför va det ett STORT dansgolv :D Så himla coolt, inte lilla krog direkt! Men Anna och jag följde efter killarna till ett lite mindre dansgolv. Ahh asså allt va bara såå häftigt!!!

Kjell bjöd mig på en cider, as god. Sen stod alla där vid ett bord och försökte prata med varanda i all musik :) Skåne (en av killarna) Va heeelet tookig, han måste ha tappat minst 5 kilo så mycket som han dansade. Tog 3 cider den kvällen och kände av det lite grand, så jag blev också lite taggad på att dansa :) Det av typ nån dansbandslåt då typ en poppigare " jag vill vara din margareta" eller nåt. Så jag frågade Blom om han ville dansa lite bugg med mig ^^ han bara neeje men ja har gått buggkurs, ajaa men då frågade jag Markus istället han bara nej, o då sa jag JOO o han abra okeej. Hahah och dte va det värsta jag varit med om xD Han kunde absolut inte dansa ^^ Jag flög typ in i alla som stod där på dansgolvet o dansade, ramlmade till och med en gång xD Så kollade jag upp mot soffan där blom och anna satt o Blom och nån mer om ner va Niels elller hur han stavade det, dom satt och ASGARVADE men dte va ju inte så kostigt så som Markus kastade med mig asså xD

Blev mycket dans igår :D Men sen när ja o Anna stod o dansade lite eller av vi gorde så kom en fotograf o frågade om han fick ta en bild på oss xD Och det fick han ju för vi va så snälla ^^ Ahh efter det fortsatte kvällen och va helt Crazy ;) Tror vi åkte hem vid halv 3 eller nåt, men vi missade tunnelbanan precis så vi fick vänta en halvtimma på den tunnelbanan vi skulle med. Men under den halvtimman kanske vi räddade ett liv på en kille :O Han gick på tunnelbanerälset o gick inte upp därifrån, eller han ville låna tändare så kjell tände hans cigg sen så hoppade han ner igen o sa nåt om hans bror och hans barn :S Han stallde sig med händerna rakt utslagna o sa att tåget typ kunde ta honom :/ Usch fick ont i magen, men tillslut fick kjell och jag upp honom från spåret, sen följde vi honom där man går ut från tunnelbanestationen, han tänkte först lämna sin jacka till kjell för att han sa att han inte frös nåt men det va liksom 18 minus typ! Men vi fick på honom jackan tillslut. Senare mötte vi 2 vakter efter att vi lämnat killen o då berättade vi vad som hade hänt o att vi inte visste om han bodde här ens, men dom kollade till honom som tur va :D

Sen kom tunnelbanan och vi gick hemåt :D Så skönt det va att ta bort sminket o lägga sig i sängen <3<3! Idag när ja skulle upp va det segt, men vi kom hemifrån typ vid 2 så jag hade en halvtimma på mig sen på stan att köpa en födelsedagspresent till Challe :/ Hittade inte det jag ville köpa men köpte en annan grej. När ja kom tillbaka va det tio minuter kvar tills tåget gick. Ahh men nu är jag hemma och det känns skönt, fast trist för snart börjar skolan igen :'( VILL INTE! Men men Kjell o jag pratade lite om att åka till sthlm nån mer gång fats kanske stanna från  fredag till söndag eller nåt så man slipper stressa, och jag kanske hinner kolla lite i affärer :D

Men tack alla som va med igår och tack nenne för lägenheten :D Hade en kanonkväll!! <3

PussPuss

/Fiia


Den här bilden hittade jag inne på Göta källares hemsida ^^


Hejdå :)

Godmorgon :)

Usch har drömt mardrömmar heeela natten :'( Ajaa men nu är jag färdigfixad o allt är typ klart nu. Bussen går 10.05 så snart dags att gå ^^ Usch ja är lite nervös men ja vet inte riktigt varför. Men ha det så bra nu!

PussPuss

/Fiia


Ful bild men hinner inte ta nån bra xD


ÄNTLIGEN!

Hejsan!

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med dom där jäkla lockarna ^^ Vet inte om jag blev helt nöjd men aja. Va tvungen att sätta i löshåret för att få lockarna bättre, så nu ska jag ta ur håret igen :) Haha krångel men men! Hoppas bara att lockarna i MITT hår sitter kvar imorgon så jag slipper sitta och locka mitt hår kl 8 på morgonen ^^

PussPuss

/Fiia




TACK :)

Hejsan!

Ska snart sätta mig och göra lite vackra lockar i håret ^^ får se hur det blir! Nej men jag vill tacka Nenne för att vi får låna lägenheter, Mamma för att du betalar mina tågbiljetter, Kjell för att du frågade om jag ville med och Pappa för att jag fick åka xD Hahah neej jag vill tacka alla jag älskar för att dom finns <3 Gud jag känner att jag är på väldigt bra humör asså!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

PussPuss

/Fiia



Let´s Dance ;)

Hejsan!

Sitter och kollar på let´s dance och bara tar det lugnt :D Kläderna som ska med imorgon ligger fint utspridda över sängen ^^ Neeh men måste kolla igenom vad jag verkligen ska ha med och inte :D Packar alltid med för typ 7 dagar förmycket.

Pratade med Nenne förut om hur vi ska göra med nyckeln och så men det skulle lösa sig på nåt sätt :D Har inte pratat i telefon med Kjell på två dagar heller ^^ Känns konstigt för vi pratar typ i telefon VARJE dag annars, men vi har smsat lite så jag vet ju att han lever i alla fall :D

PussPuss

/Fiia


En bild från när Emelie och Jah va i sthlm i somras :D

Disco in my room ;)

Hejsan!

Här äre disco hos mig ;) Brittan dansar för fullt ^^ stackarn peruken ramla av förut när hon fasta med håret i min lampa xD Men medans brittan trassla med håret så parta jag vidare här i min dagklubb.

PussPuss

/Fiia


Utväxten är ful jag vet! Och ljudet är segt ^^


Packning nr1

Hejsan!

Nu håller ja på att packar sakerna jag ska ha med till pappa :) alltså packning nr1. Packning nr2 blir senare ^^ Hahah ser ut som jag ska resa bort i 6 veckor typ ^^ Men får skulla på att skolan börjar. Jaahni neh jag har inte så mycket mer att tillägga :D

PussPuss

/Fiia


Wohoo grejs!

Hemma igen!

Tjaaa!

Det gick kanon på körskolan idag också :D Petra skulle ha följt med men hon fick hinder, lite tråkigt! Men jag åkte in själv :D så ja va inne kl 10 idag också och åkte hem med kvart i 12. Nu börjar jag känna mig lite hungrig ;) tur att mamma har bakat så mycket gott bröd.

Juste måste ringa Nenne o säga när jag och kjell kommer imorgon :)

PussPuss

/Fiia


Körskolan här kommer jag :D

Godmorgon!

Segt att gå upp idag vill jag lova xD Men va så illa tvungen. Nu sitter jag och borstar tänderna och måste gå snart :)

Ha en bra dag!

PussPuss

/Fiia


HAHAH ser ju fullt normal ut ;)


Mysigt!

Hejsan i nattens mörker ;)

Hahah har äntligen bäddat i mina nya, fina och sköna lakan :D Åhhh vill inte upp kvart över 8 imorgon :( Men men vill man ha körkort måste man kämpa! Sitter i sängen o väntar på att mammas andra sorts bröd ska bli klart ^^ Är nog inte många mammor som bakar klockan 2 på natten ^^ Nu kom mamma o sa att första laddningen va klar, bara 3 plåtar kvar tror jag xD Hon är ju knas men jag älskar henne ändå <3

PussPuss

/Fiia



Ett troll? Neej nej bara jag ju ^^ Snygg jag blir när jag fönar håret ;)


Orbitrek!

Heejsan!

Har precis orbitrekat lite :D Känns i benen redan, TRÄNAD? NEJ! Har aldrig varit. Hade bror som sällskap på en annan apparat ^^ Körde inte så länge men man ska inte hårdstarta ;)

Imorgon blire leka med Matilda och Emelie :D Pulka och film står på listan ;)

PussPuss

/Fiia


Bjuder på denna ;)

Petra + Fiia = Plugga teori imorgon :D

Heeejsan!

Har smsat lite med Petra och vi kom fram till att ta 09.30 bussen imorgon in till stan och ska plugga teori :D Känns skönt att få med nån och slippa sitta själv :)

Har haft en jättemysig kväll här hemma med familjen och moster och henke :D Mamma bakade gifflar så vi har kvällsmatat gifllar och mjölk, eller dom andra drack kaffe ^^ Åhh skulle ha duschat idag men det får bli innan jag lägger mig :D

Imorgon är det dags att åka till pappi :D Kommer bli massa packning eftersom jag ska till sthlm o sen så börjar skolan :D Juste ska stå och träna på orbytrecken sen och challe ska ha en annan träningsapparat bredvid mig :D Tur att det finns andra alternativ när det är -11 grader ^^

PussPuss

/Fiia


2 Dagar kvar :D

Heeejsan!

Snackade lite med Emelie nyss och vi kom fram till att vi skulle leka imorgonkväll :D Undra vad som hittas på, hon ville ta det lugnt men jag har bara tagit det lugnt hela lovet så känns inte så lockande vill jag lova xD

Men nu är det bara 2 dagar kvar tills jag och Pöti åker till Stockholm :D Ska bli kul att komma här ifrån lite, men man ska ju inte hoppas på att det blir FÖÖR kul för då blir man bara besviken ^^ Men ska ringa o fråga pappi om vi kan övningsköra in till stan på lördag för bussen gick typ så jag va inne vid 10 och tåget går 12.17. Men måste prata med mamma om att sätta in pengar på mitt kort också ;)

Juste Kjell och jag har vart tillsammans 1 år och 5 månader idag :D<3

PussPuss 

/Fiia


Bild från i somras :D

Extremt torra läppar!

Hejsan!

Just nu har jag extremt torra läppar :/ Det är nog fler som har just nu i detta väder, men jag gick in på google och skulle kolla efter något bra knep till torra läppar för läppsyl hjälper inte i alla fall. Men då hittade jag nån tjej som hade ett knep, visst det lät helt knas men ska testa det sen i alla fall :D Man skulle göra såhär:

1. Borsta läpparna med en torr tandborste lite löst.

2. Blöt läpparna med tungan och ta sedan på lite socker på läpparna.

3. Sen va det klart :)

Hahah asså nån som testat detta? Lite skum på detta knep asså ^^ men just nu har jag fett fula läppar, alldeles fnasiga.

Men nu kom Moster och Henke hit och ska smaka på mammas kalops ^^ Tyckte det va kul att Henke sa att han brukade läsa min blogg :) Knas! ^^

PussPuss

/Fiia


Okej Hjälp mig!

Heeejsan alla kära!

Nu har jag helt tappat min fantasi! Vad vill man läsa om i en blogg? eller i min blogg? Vad är kul att veta eller se? Kommentera gärna om vad ni vill läsa om eller se för nåt :D Skulle va kul att skriva en blogg om vad andra vill läsa om :D

PussPuss

/Fiia



Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Tja tjaaaaaaaaaaa!

Åkte ju in till stan vid halv tio. Klockan tio satt jag inne på körskolan framför en data och började på med proven :D Det gick kanon idag :D Så himla glad nu! vid  typ 12 gick jag därifrån och ner o kollade lite på stan. Haha jag va duktig idag för jag köpte bara en grej till mig själv idag, och det va lösögonfranslim för 35:-

Kom hem för en liten stund sen och nu har jag precis gjort lite nudlar till mig som jags ak äta upp, MOHAHAHAHAHAH!!!!! Neej har absolut inga planer denna dag så om ni har nån plan till mig så hör gärna av er på nåt sett ;)

PussPuss

/Fiia




Snart dags!

Godmorgon!

Vaknade kvart över 8 och skulle egentligen ha duschat men orkar inte ^^ gör det när jag kommer hem istället :) Halv 10 går bussen in till stan, usch tråk men det måste bli av! Skulle va roligare om Petra va med asså, hoppas du blir bättre snart <3

Efter jag pluggat klart så ska jag se om jag hittar nåt till Nenne på stan :D och kanske nåt till mig själv (A). Nej jag har köpt massa grejer nu måste försöka hålla mig till Sthlm ^^

PussPuss

/Fiia


Frukooooost!


Tråkigt :(

Hej!

Petra smsade mig för en stund sen o sa att hon inte kunde följa med o plugga imorgon för hon hade blivit förkyld
:(, TRÅKIGT! Hatar att sitta själv, men men måste ju få mitt körkort nån gång! Buhuu jag som va så taggad, men det får inte försvinna bara för att Petra inte kunde imorgon :D

Dags att försöka sova snart kanske, men känner mig sjukt pigg så det kommer bara bli jobbigt att försöka sova. Neh ska nog kolla på en film jag laddade ner igår, skulle ha sett den med Kjell men det glömde vi.

PussPuss

/Fiia


Vill ha!

Heeej!

Sitter och kollar inne på H&M och hittar lite små saker :) Inga kläder denna gång! Nej nu vill jag köpa masse häftiga broscher och sånt :D Men ska försöka hitta lite smått och gott i Stockholm. Antingen kommer jag hem utan nånting alls, eller så kommer jag hem med för mycket ^^

Neeej usch mitt rum är kallt och jag tycker Kjell borde stannat lite och värmt mig :( Men men, ska ju va med honom på lördag :D Wihuu!

PussPuss

/Fiia


Fastnade verkligen för dom här!! <3


Tror den här skulle va snygg på min rosa väska :D


Awww söt <3

SPÄNNANDE :D

Heeeejsan!

Ihh jag är en glad Fiia nu :D Jag ringde Nenne och frågade om lägenheten och jag och Kjell fick låna den från lördag till söndag. Så himla kul! Jag har inte gjort ett skit på hela lovet, inte ens vart med någon. Men nu på lördag drar jag och Kjell till stockholm och partar lite ;) Tror det kan bli kul. Fast känns tråkigt att jag inte träffat nån av vännerna på typ hela lovet :( eller inte efter nyår i alla fall.

Haha och som vanligt börjar jag redan nu att tänka på vad jag ska ha med mig till Stockholm xD Hoppas inte det blir lika mycke packning som sist när jag och Emelie åkte till Stockholm ^^ Shit asså!

Imorgon ska Petra och jag åka in till stan och plugga teori :D Mysigt! Haha eller okej mysigt och mysigt vet jag inte men det BEHÖVS!

PussPuss

/Fiia


Trevligt, NOT! xD

Heejsan!

Har precis hjälpt lilla mammi med maten :D Denna dag blire kalops! Haha men hon tycker jag är fjantig som inte vågar ta i maten, men jag vågar ta i maten bara att jag inte tycker det är så fräscht ^^ Ajaa, känner att jag borde ta en promenad men det lär jag ju aldrig få med Kjell ut på :/ TRÅÅÅKIGT!!!! Haha och just nu är både han och jag små griniga på varandra för en liten småsak, men men det löser sig väl snart.

Har inte ringt till N**** än heller :/ Fan varför är jag så feg när det gäller att ringa? Jag som oftast inte brukar vara feg för att snacka med folk! Hatar att det är mig det hänger på!!!

PussPuss

/Fiia


Fight, GRR! Jag lovar att jag vinner ;)


Tjuuu brorshaan!

Goddag :)

Pojkvännen sover fortfarande och jag kollar på Gustav ^^ Eller jag gick faktiskt upp sent idag, 11.52 :/ Gillar inte att gå upp sent men vad gör man när man somnar kl 2 på natten :S. Men vad ska man göra denna dag då? Kjell åker ju hem nån gång idag. Juste jag måste ringa N**** och fråga om läg*******, Men jag är så feeg! Känns som man utnyttjar nån men det är liksom inte så det är menat.

Mår illa som en gris i alla fall, tror det va frukosten :/ Yogurt och en macka, varför mår man illa av det? Nej nu ska jag samla mod så jag kan ringa nån gång ^^

PussPuss

/Fiia


Hoppas det blir av :D Känns som det beror på mig, JOBBIGT!

Trötter ^^

Heeeeeeeeeeeeej!

Ligger i sängen och kollar på en liten mysfilm på 3:an :) Det ska vara 1800-talet och jag tycker det är så vackert. Fint hår, fina klänningar och otroliga baler. Vad häftigt det skulle vara att leva på den tiden :D Min kära pojkvän ligger bredvid mig och sover ^^ Han gillade INTE filmen. Men aah jag råkade somna en liten skvätt förut när han kollade på nåt tråkigt :D

Aja får se hur ont jag har i ryggen imorgon då ^^ Ungen tar alltid upp så mycket plats ändå har jag en 140 säng. Men betydligt skönare än hans 90 säng! Nej nu ska jag fortsätta kolla, låter spännande just nu ;)

PussPuss

/Fiia


Aww va fint :)

Heejsan!

Nu har jag och Kjell pysslat klart :) Hahah han hjälpte mig i 2 sekunder sen fick jag göra allt själv xD Snäll grabb! Men jag gjorde sååå fint ^^ Visst lite svordomar blev det men aah nu är skiten klart. Hhaha jag köpte ju 3 kallingar men han ville spara ett par som dom va xD Det betydde nig att han tycker jag målar fult.

Mammi och Challe har/håller på att laga mat :) Luktar mumma! Ska bli så hott med Gulaschsoppa (stavning) Neeh nu ska jag ta på mig en TJOCK TJOCK tröja för det är kallt som tusan här inne :/ Fast kom på att jag inte har nån TJOCK TJOCK tröja nu xD

PussPuss

/Fiia


HAHA xD Snyggt va? ;) GRR!


SÅ GLAD!

Hejsan!

Har inte kunnat blogga så mycke idag :/ Men det gick i alla fall skit bra att köra idag ;) Och det gick bra att plugga! Känns som att jag kommer kunna ta tag i det här nu! Vi har bokat in en körlektion i veckan dom senaste 4 veckorna nu :D Känns BRA! Pappa tyckte jag va duktig och det gör att man känner sig duktig också. Körde ju med en annan lärare idag och han va mycket bättre! Ska fortsätta köra med honom nu.

vi va inne vid körskolan vid 10 och jag gick därifrån vid 13.40 typ ;) Så jag gick lite på stan o glutta ochs sen kom Kjell :D Vi skulle ju ha kollat på bio men det gick inga bra filmer så vi skulle ta det nån annan dag ;) MYSIGT! Men nu ska jag och Kjell i alla fall pyssla med hans julklapp som han fick av mig ^^ Hahha köpte ju 3 par kallingar och textilfärg, så på ett par kallingar ska vi skriva "Jag älskar Sofia Nyberg" och dom andra 2 vet vi inte än ;) Haha jag sa till Kjell att jag kunde smeta på lite textilfärg på mina läppar och göra ett pussavtryck, men han kollade bara konstigt på mig xD och jag var ironisk!

Nej hoppas ni har haft en bra dag för det har jag ;) Skriver kanske en rad sen.

PussPuss

/Fiia


Ihhh kul ;)


Snart dags!

Heeej!

Nu ska jag snart gå ut för pappi kommer och hämtar mig :) Eller hämtar jag ska övningsköra in :D

PussPuss

/Fiia




Snygg va? ;)

Det där var OBEHAGLIGT!

Godmorgon!

Klockan ringde 08.00 imorse :( Bara att pallra sig upp ur den varma och sköna sängen! Direkt in i duschen. Och jag kan ju säga ALDRIG MER kommer jag duscha på morgonen (jag ljuger) det va nåt av det värsta jag varit med om :( Och våran dusch muppar sig lite så plötsligt blir det iskallt och man får typ panik, och sen när man står där och försöker skölja bort shampoot så blir det skållhett istället ^^ Kul att duscha på morgonen? Nej!

Tog fram kläder igårkväll som jag skulle ha på mig idag för att slippa stressa, men dög det? Neeej! Åhh så jag bytte kläder o vet inte om jag vill ha det här heller men jag har inte tid att tramsa nu ^^ Hahha fönade håret nyss så jag ser ut som ett skogstroll i huvudet nu ;) SNYGGT! Nej måste fixa till ansiktet och frillan nu.

Juste pappi kommer och hämtar mig halv 10 och då är det raka vägen in till stan o plugga teori, sen har jag en körlektion kvart i 11 med en annan körlärare och PAPPI ska va med i bilen :S Herre min gud asså! Får se om jag överlever. Vid 2 kommer kjell in till stan :D Får se vad vi hittar på för skoj.

PussPuss

/Fiia


Rakade mig i benet :'(


Matchande färger ;) GRR!

HAHA söt unge!

Snart läggdags!

Haha kolla ungen han är såååå söt :D IHH!


USCH!

Hejsan!

Asså min blogg är FUL!! ^^ Skulle jag veta hur man gjorde för att snygga till den skulle jag göra det på dirren! Men aah nu kan ju inte jag sånt men jag kanske har nån som kan ;) Men det är hemligt ännu! Får se hur det blir med den saken. :D

Åt nyss lite kycklingnudlar, MUMS! Kryddade på med lite extra curry och hade en liten kopp med thaisås i, och jag kan säga HERRE MIN GUD vad det bränner på min stackars tunga ^^ Men gott var det.

Juste jag tog hit mitt sims 2 till mamma, tänkte att det är ju ett bra sätt att roa sig på. Men när jag skulle ta fram spelet så hittade jag det inte :O Jag visste att jag hade det här för jag städade ju här om dagen och då låg spelen på golvet ^^ Men jag letade och letade som en tok men do fanns inte! Kollade i hyllorna och lådorna men dom fanns verkligen inte. Så jag gick och åt sen letade jag igen och hittade dom xD I hyllan! Men aja jag få skylla på att jag blinkade när jag kollade precis "där" ;)

PussPuss

/Fiia



Okej jag har inget att göra!

Vad gör man när man har tråkigt? Jo ett test xD

Har du ett par rosa string? Har jag säkert ^^
Vem var den senaste du pussade? Mammi
Vad har du för bhstorlek? 70C
Trivs du med det? Nej!
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Hahah jaahdu?
Gillar du nån nu? Jaah
Vad gjorde du inatt? Sov
Och i förrgår natt? Sov
Vad gör du innan du ska sova? Gluttar på bloggar och sånt
Kan du prata med din mamma om allt? Ja!
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Japp
Har du varit gravid? Nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Haha njaa inte redo än!
Choklad eller glass? Båda samtidigt? :O
Push-up eller t-shirtbh? Push-up!
String eller hipsters? beror på
Klackskor eller gymnastikskor? Klackskor
Kjol/klänning eller jeans? Beror på vart/vad man ska göra


Tio saker om ditt liv
 
Har du nånsin varit kär? Ja
Tror du på kärlek? Kanske
Har du gjort något du verkligen ångrar? Jao
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Njaa
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Det tror jag inte ^^
Har du någonsin blivit kär i din bästa vän? Nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Njee
Har du någonsin haft en hemlig beundrare? Hah hemligt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja :D


Tio .. har du någonsin

Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? Nej
Har du någonsin velat ta livet av dig? Nej
Har du någonsin gjort något du ångrar? ja
Har du någonsin hoppat bungy jump? Nej och kommer aldrig göra!
Har du någonsin varit med i en olycka? njae
Har du någonsin ätit en hel tårta? NEJ!
Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? jaa xD
Har du någonsin gått på bio ensam? Nepp
Har du någonsin gillat någon utan att de varit ömsesidigt? Kanske
Har du någonsin tyckt att världen suger? Ja


Tio känslor

Saknar du någon just nu? Ja
Är du glad? Ja
Är du fundersam? Det är jag alltid
Är du uttråkad? Har jag varit några dagar nu
Är du tysk? Japp, hola!
Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nepp
Gillar du någon just nu? Jaa


Om dig

Hur mycket är klockan just nu? 20.34
Namn? Sofia
Vart bor du? Vingåker
Hur många barn vill du ha? 2, flicka och pojke
Vill du gifta dig? Ja
Rullar du spagettin eller skär du den? Skär den
Har du ätit sushi? Ja, BLÄÄ!
Favoritglass? Vet inte ^^
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Inga


Skulle..

Skulle du vilja vara längre? Ja
Skulle du vilja väga mer? Nej!!!
Skulle du vilja ha sex nu? Nej
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej!!!


Kan..

Kan du röra på öronen? Nej xD
Kan du slicka dig på näsan? Nepp
Kan du kolla i kors med ögonen? JAPP ;)
Kan dina föräldrar lita på dig? Hoppas jah
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? HAHA nej :)
Kan du vara på en fest utan att dricka? Ja det kan jag
Kan dina vänner lita på dig? jaa det kan dom
Kan du tänka att pierca dig i naveln? Ja om jag va smalare
Kan du suga? Hemligt
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja


Har..

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Har jag nog
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja <3
Har du syskon? Ja
Har du ljugit på någon fråga? Nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? Haha det vet jag inte
Har du varit full den här månaden? Nej :)
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Hmm neej
Har du haft sex med någon som är två år äldre? Nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej

Vem..

Vem älskar du? Familjen, mina närmsta vänner och pojkvännen
Vem kan berätta allt för dig? Dom som känner för det :)
Vem vill du bli full med? Mina vänner och skulle va kul att festa med mammi nån gång xD
Vem är din blivande man? Vet inte än :)
Vem skulle du kunna dö för? usch jag vet inte jag vill inte dö alls
Vem skulle du ta med till en öde ö? Jaahdu kan inte välja EN!
Vem vet allt om dig? Sofia Nyberg


Ppppppromenaaad!

Tjosssan!

Kom hem från en promenix med bor mi! Haha trodde det skulle vara pisskallt men det va det inte, eller joo men det va inte så kallt för att ha den där jackan jag hade, PUUH! rena rama thailand (Emelies uttryck). Va skit varm när jag kom hem så jag tog av mig den tjocka tröjan jag hade på mig, men nu sitter jag och typ hackar tänder ^^

När jag gick där med dom små hörplupparna i örona så kom green day på radion (lyssnar alltid på radio när jag är ute och går) och jag tänkte direkt på roskilde festivalen :D Guud det va så kul och spännande, måste bara dit igen nån gång!! När jag va där var jag 14 år, och alla kollade på mig, lina och sandra som va så små och rädda ^^ USCH!

Herregud, kollade nyss upp på tv:n och skulle se vad jag egentligen hade på för kanal och vad ser man då? Joo typ 60 åriga gubbodybuilders (stavning) FY! Inte vad jag ville se direkt! Finns det nån som tycker sånna killar/tjejer är snygg? ÄCKLIGT!

PussPuss

/Fiia




Är detta snyggt? Vad tycker ni?


Jag såg en prinsessa!

Godkväll!

Shiit jag såg en prinsessa förut :O Jag va bara TVUNGEN att ta kort på henne! Hon va så vacker med hennes rosa fluffklänning, hennes söta hund? och hennes ansikte va så vackert. Hon bor bredvid konsum om ni vill se henne ;) Hon är väldigt sällsynt och rädd för kameror men är man snäll så kanske hon ställer upp på ett foto. Juste hon heter Silonilojavijolita bara så ni vet :D

PussPuss

/Fiia


Orkar inte!!!!!!!

Hej!

Asså jag blir så trött på folk som ska bestämma över mig! Jag är myndig!! Visst det är jättesnällt att göra så för att försöka hjälpa mig men det blir för mycket! Jag klarar inte det här, jag mår bara piss av det men det fattar ju ingen (mer än mamma som ser att jag mår dåligt). Usch jag börjar snart gråta :'(

Aja har snart läst klart teoriboken! Den suger verkligen!!

PussPuss

/Fiia


Ca 1 år sedan! (Det är inte 2007 som det står, min kamera är mupp)


Awww!

Tjofadderullan!


ÅHH!!

Godförmiddag!

Vaknade kvart över 9 av att pappa smsade mig om att han tyckte att jag skulle åka in till stan o plugga teori. Men asså jag klarar inte av hon som sitter i expeditionen! Otrevlig och konstig! Men jag smsade Petra o frågade om hon skulle hänga med men hon har inte svarat än :/ Men asså jag ska in till stan imorgon då känner jag att jag lika gäna kan sitta där inne på cp-skolan istället.

Neeh nu ska jag läsa teori :)

PussPuss

/Fiia


Host host HÅRBOLL!

God sen kväll!

Fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma  :D


Åh herre min gud!

Heejsan!

Jag tror jag snart kryper ur skinnet :O Jag har såååå tråkigt, det är nästan läskigt! Det finns inget på tv, ingen som vill leka och ingen som ens skriver på msn! Har läst lite i teoriboken men hur kul är det på en skala? Neej jag ska försöka sova tidigt inatt!

PussPuss

/Fiia


Hmm!!

Hej!

Asså det är lite stört när man kollar på olika klädsidor. Man går in på jeans o ser brudar med tändstickor som ben! Hur lätt är det att veta hur dom sitter då? Kan dom inte ta en normalbenad tjej? Visst det är snyggt med smala ben men det är ju helt omöjligt att se hur dom jeansen skulle se ut på mig xD

Jaahni nej nu ska jag fortsätta att kolla på tv.

PussPuss

/Fiia

Tight gr Ice Wedge SEK 399, Cheap Monday - NELLY.COM

Proppmätt!

Godkväll!

Usch va god mat vi åt nyss :) Potatisgratäng, sallad, rostbiff och lite annat smått och gott. puuh! Men nu har jag satt mig i sängen o satt på tv:n och låter magen vila, stackarn!

Asså jag skulle verkligen behöva gå ut och gå men det är så trist att gå själv, sen är det ju rätt kallt också. Jag skulle tycka det va kul att få ihop ett gäng så man kunde åka till båsenberga och åka lite pulka :D WIIH!

PussPuss

/Fiia


Hahahah ;) GRRRR!!

Jag 2009!

Tjaa!

Såhär har jag sett ut under 2009 ^^ Haha egentligen inte så stor skillnad men är lite kul att kolla på, tycker jag xD MOAHAHA!




Suddig!

Heej!

Haha satt här o tänkte på vad jag är på för humör idag, o då kom jag på att jag känner att jag är på ett suddigt humör. Jag är en blandning av alla sorters humör, lite glad, lite ledsen, lite arg? aah lite allt alltså.

Sitter o typ fryser ihjäl om händerna, tur att datan är varm under så att man kan stoppa in händerna under datan ;) MOHAHA!

PussPuss

/Fiia


Lite sent kanske ^^

Heeejsan!

Kom på att jag inte gjort nån lista över mina nyårslöften, men nu så ;)


HEJ HEJ SÖNDAG!

Heeejsan!

Usch jag gillar inte nåt som har med söndag att göra! Dom har inte gjort mig nåt egentligen men det är det som är problemet, inget händer! Visst det blir vad man gör det till, men vad finns det att göra då? Gick upp rätt sent idag men det är ju söndag så kändes som det ändå inte spelade någon roll ^^

Har i alla fall fixat mig idag har både smink och kläder, och med kläder menar jag att jag inte har mjukiskläder som jag haft dom senaste dagarna :) Känns skönt att känns sig som människa igen. Efter att jag sminkat mig o BLABLA så pluggade jag faktiskt teori :D Har inte så mycket kvar av boken, jag har svårt för att läsa eller inte svårt för att läsa, men har liksom svårt att fastna för böker i vanliga fall o nu ska man sitta o läsa i en bok om hur man byter körfält på en motorväg. Men men det går långsamt men jag kommer framåt, har 2 kapitel kvar i boken nu, det är ju i alla fall lite bra :D

Jaah har fortfarande ingen ide om vad som ska hända denna dag, har ni några förslag eller vill leka med mig så är det bara att höra av sig :D

PussPuss

/Fiia


Kolla vd ledsen jag är :'( BUHUU!!

Kan man inte sova så kan man inte!

Heeejsan!

Jag har fått nåt fel i skallen, Men va lugna jag kommer bli frisk snart när jag tagit mina piller.


Fick ett litet ryck!

Godsenkväll!

Haha fick ett litet ryck här runt spöktimman och kände att jag skulle rensa min garderob ;) Haha kände att jag ångrade mig lite efter ett tag, men man kan ju liksom inte sluta mitt i allt. Så jag har tagit bort kläder jag inte vill ha längre, haha hade tröjor från 7:an och jeans från 8:an xD Herregud! Men nu ligger dom i en vart sopsäck!!!

PussPuss

/Fiia


Inte snyggt!!!


Före                                            Efter


Hahah lådan till höger är faktiskt städad, men orkade inte lägga
Strumpr/strumpbyxor i ordning ^^


Före


Efter


Du och jag mot hela världen!

Heeejsan!

Mammi ropade och frågade om jag kunde komma en sväng och lyssna på en sak. Haha hon har ju alltid sina påhitt så jag skulle se va det va denna gång, men det va tydligen en låt hon ville att jag skulle höra på, hon sa att hon tänkte på mig när hon hörde den. Lilla mamman <3 Hon tyckte jag skulle spela den för pappi också, HAHA! Jag vet inte varför men när ja satt där och lyssnade på låten kände jag att jag bara ville gråta, fick liksom en klup i halsen och det började bränna bakom mina ögon. Helt skumt.

Aja snyft snyft! HAHAH! neeh men Kjell ringde förut o sa att om han o jag skulle dra till Stockholm så skulle det ske på lördag, men vi får se hur det blir med den saken. Han lät inte så säker på ifall vi hade nån stans att sova. Men det är ju en vecka kvar så vi får se vad som sker.

PussPuss

/Fiia


Det va den här låten mammi spelade för mig ^^

Min kväll

Tjosan!

Duschade typ vid 4 halv 5 nån gång och har fortfarande handduken på huvet xD Usch jag har ingen lust med nåt, har sjukt tråkigt nu! Skulle vara kul om nån ringde o sa "Heej jag är på väg hem till dig med en påse godis" Okejdå nu är jag inte alls godissugen, men skulle liksom vara kul om nån kom och sällskapade mig framför tv:n. Kan ju säga att Singing Bee är inget favoritprogram direkt!

Neeh man kan ju inte alltid ha det roligt här i livet ^^ men man kan ju inte heller ha det tråkigt!

PussPuss

/Fiia


Matlagning med mammi och Challe!

Heejsan!

Mammi jag och Challe har lagat mat ihop :D Massa mys och Nisse som nästan alltid lagar mat slapp idag ;) Det blev en Fransk ost och skinkpaj som heter Quiche Lorraine. Det blev kanon gott, MUMS! Sen gjorde vi en fräsch sallad till det med salladsdressing, ÄLSKAR! Sen när vi åt hade vi tända ljus och det va jättetrevligt.

PussPuss

/Fiia



Få din hy att må bättre

Hejsan

Jag är en av dom här människorna som alltid har torr hy, måste smörja in mig varje kväll och efter jag har duschat. Det är så tråkigt att man alltid måste hålla på att kleta med det där och att man måste testa sig fram till vilken salva som är bra. Men det kan också vara så att man inte behöver kleta med en massa salvor och krämer. Här är de grundläggande sakerna för att ha en bra hy.

-SÖMN

-BRA KOST OCH VÄTSKA

-TVÄTTA BORT SMINKET

Testa det här så kanske hyn kan bli bättre :D



Trötter!

Heejsan!

Känns skönt att ligga i sin egen säng och ha tv:n på i bakrunden :) Kvällen har varit väldigt ohändelsefull ^^ men väldigt mysigt att umgås med familjen. Det började nån skräck/läskig film på tv som mamma bara va tvungen att kolla på, usch gillar inte sånt så jag blundade i stortsätt halva filmen ^^ Men cola, chips och dip åkte fram på bordet :D MUMS!

Hahha juste jag limmade ju på lösnaglar igår och visst det är snyggt men nu vill jag inte ha dom längre men dom sitter som berget! 2 har ramlat dän, SNYGGT! Längtar tills dom andra 8 försvinner!! Nej ska fortsätta lyssna på tv:n och försöka få min skönhetssömn :D

PussPuss

/Fiia


Snyggt som tusan ju xD NOT!

Myspys

Heeej!

sitter och kollar på tv 4 fakta, det handlar om nån kille som som va stuntman och skulle göra nåt trick och fick alla leder isär dragna i knät. Usch! Knäppa människor det finns! tur att jag finns och styr upp allt ;)

Känner mig mätt men är sugen på nåt gott :D Så om jag äter något så är det bara på ren djävulskap ;) bara så nu vet.

PussPuss


En osminkad Fiia och en vacker Lovisa <3 Kommer alltid finnas för dig
min älskade lilla fina syster <3


Hej 2010 :)

Hejsan!

jaah gårdagen va jätte mysigt i början av kvällen, eller aah i stortsätt hela kvällen tills syskonen äckelbarn kom o förstörde kvällens slut! HATAR ER! men men ja ska inte lägga ner tid på 2 misslyckade barn!

Fick en del fina bilder asså ;)

PussPuss

/Fiia










































RSS 2.0