Vilken helg!

Hejsan!

Fan vilken rolig helg, eller asså det har hänt saker hela tiden och man har lärt känna nytt folk och sånt tycker jag är kul. Fredagen va det fest hos Emelie Kasunic, massssssssssa folk i hennes lilla etta men det va fett kul. Sen blev det krogen. Sen igår va det fest hos ett par skåningar som vi träffa på Kasunics fest, as sköna! Så jag, fia och emelie va hos mig innan vi drog till dom. Så jaa såna här helger gillar jag, när det händer saker!

Ikväll blir det bara att softa och kolla på tv :) Ensam mamma söker ikväll ju, BÄST! Sen va det någon film efter det. Det är ju så HIMLA kul att sitta själv och kolla på tv, NOT! Hoppas det blir ändring på det snart bara.

PussPuss

/Fiia




Herregud!

Hejsan!

Haha en fd klasskompis till mig skrev och "duu, jag tror någon tagit dina bilder" så skicka han en länk till jesper.nu och jaah det va "jag" fast det fast inte JAG. Någon har tagit mina bilder från bloggen och kallar sig Stephanie och bor i Linköping. Hhaha varför gör man så? Kan ju inte va kul att få snälla kommentarer när det inte är en själv på bild? Men jag kan ju ta åt mig av kommentarerna eftersom det är JAG på bilderna så det va ju lite smikrande. Antar att du Stephanie går in här på min blogg för att ta mer bilder så jag vill bara säga att det är ju pinsamt att ta bilder av mig, varför inte lägga ut bilder på dig själv?

Här är i alla fall adressen till Stephanie med mina bilder: http://jesper.nu/Stephaniee/bilder/2-Stephaniee/1/

PussPuss

/Fiia



Jag är en sån!

Hejsan!

Kände precis vilket dystert liv jag har just nu! Ångest, ångest och mer ångest!! Fick höra här om dagen att jag är en sån som ingen vill ha, börjar faktiskt tro på det, har otroligt otur i kärlek. Så himla tråkigt att lägga sig ensam och vakna ensam, så himla ensamt här. Vill bort nuu, kollar efter jobb men inte så lätt att bara dra heller men ska bort härifrån snart!

Ska försöka somna tidigt idag också, somnade faktiskt innan kl 23 igår :O Tyvärr hade jag mardrömmar hela natten. Imorgon blir det jobb 14-21.

PussPuss

/Fiia




Visst har jag fått långt hår? :D


Grattis! :D

Hejsan!

Vet inte vad det va för fel igår men det gick inte att lägga upp inläggen jag skrev. Ahh hände väl inte så mycket igår i alla fall men men. Denna fredag började inte alls bra för mig men det har väl ordnat upp sig halv bra nu. Ska snart dra mig in mot stan och kolla lite sen måste jag handla hem mat till lägenheten. Idag är ingen vanlig för idag är det Johanna och Kjells födelsedag! Tycker det är så tråkigt att jag och Johanna bor så långt ifrån varandra :/ Men ah ikväll ska jag i alla fall på Kjells födelsedagsfest, kommer nog bli kul.

I helgen ska jag i alla fall sova hemma. Va tomt det kommer bli, inte ha någon runt omkring sig. Men sånt är livet.

PussPuss

/Fiia




Mina leoparduggs ;)

Jippie!

Hejsan!

Guud va skönt, känner mig mycket bättre! Har en irriterande jäkla hosta och lite snorig annars är det bra :) Eller tappar smaken ibland. Imorgon ska jag på födelsedagsfest, känns som det kan bli lite hur som helst. Neeh men det kan nog bli bra. Måste komma på vad jag ska ha på mig bara och allt sånt där, blaaa blaa. Ska tydligen va hos mig innan också och det hade jag glömt. Får se vilka som ska va hos mig, den enda jag vet är Emelie just nu.

Juste igår kom jag på vad jag kanske vill göra med mitt liv, vad jag vill plugga till men aah det är inte än på ett tag. MÅste även fundera lite så att det känns rätt.

PussPuss

/Fiia


Din bh avslöjar dig!



I Storbritannien ska hudfärgade underkläder vara det nya svarta. Och genast är experterna där och funderar över vad ökningen av de beiga behåarna och trosorna kan betyda.

Till tidningen Daily Mail säger psykologen Donna Dawson att den som väljer hudfärgat ofta är en naturlig, enkel, jordnära person.

– Hon är avslappnad och har inget att dölja, säger Donna Dawson.

Klassiskt svart tyder på en stark och individualistisk person som kan bli djupt passionerad, medan vita underkläder förstås är ett tecken på oskuldsfullhet.

Men vitt väljs också ofta av personer som är öppna för förslag och villiga att lära nya saker.

En röd behå föredras ofta av en passionerad, energisk och lite dramatisk person.

– Varma färger, som röd, orange och gul, skapar upphetsning och kan faktiskt öka blodtryck och puls, säger Donna Dawson till tidningen Daily Mail.

Den röda färgens svalare syster, rosa, avslöjar en romanisk och försiktig person som behöver mycket närhet.

– Hon är feminin, känslig och skulle aldrig ta kommandot, säger Donna Dawson.

Taget från Aftonbladet


Vill bort nu!

Hejsan!

Fyfaan va irriterad/arg/ledsen jag är just nu! Tänk er att ni har en människa ni litar på och umgås med och snackar med sen får man reda på att den personen är en helt annan människa. Vill aldrig mer träffa denna männsika, känner mig oerhört sårad. Men men inte första idioten jag kommer stöta på i detta liv, TYVÄRR! Nu vill jag bara flytta härifrån och slippa alla muppar, även fast jag vet att det finns muppar överallt så kan man ju komma bort från dom som finns här i första hand.

Ligger fortfarande i sängen och försöker bli frisk från denna jävla förkylning! Blää.

PussPuss

/Fiia


Piggare!

Hejsan!!

Jaa jag mår väl lite bättre, man kan kryssa över febern i alla fall. Men har fortfarande ont i huvet, halsen och är snorig! HATAR DET!! Mötet idag gick bra, hade lite stöd av min bästa Fia också ;) TACK! Jaah sen har jag inte gjort så mycket faktiskt, mest suttit framför tv:n och datan.

Snacka om att min hy är förjävlig nu, blir alltid så när jag blir sjuk. Typ torr och svidig :( Måste hitta nån bra salva asså passå!

PussPuss

/Fiia


SJUK!

Hejsan!

Fyfaan så jag mår, har inte mått såhär dåligt på länge. Feber, snorig, huvudvärk, stick i huden och ont i ryggen. Haha riktigt illa. Kan inte somna om heller, tänkte sova till 12 eftersom det är bra att sova när man är sjuk? Klockan 16 ska jag på ett möte i stan, USCH! Nej nu har jag inget mer att skriva.

PussPuss

/Fiia


Hjärta!


Ni & Ny <3

Fix!

Hejsan!

Nu har jag sminkat mig och ska bege mig ner på lilla Vingåker :) Ska fylla på mobilen, kan säga att det är ett MÅSTE!!! Ska se om jag ska svänga förbi hos pappi en sväng, eller svänga förbi jag går nog i så fall.

PussPuss

/Fiia


Från osminkad till KLAAR ;) Nu går jag ut i kylan, PUSS!

Kl 20 hos dig

Hejsan!

Usch mår illa idag också :/ Inte kul detta. Sitter i soffan och degar men ska nog dra på mig kläder och rita dit ansiktet och kila ner och fylla på mobilen. Har inget planerat idag mer än att jag ska hem till B och bli bjuden på pannkakor, snällt :) Fast det är inte förns kl åtta ikväll så måste försöka komma på nåt att göra innan dess, kan ju inte sitta här hela tiden.

Har kollat på när dom hissar upp gruvarbetarna nu på morgonen, intressant faktiskt men det tar sån tid innan dom kommer upp. Asså fy har ni sett den lilla busen dom får stå i? Vet inte om jag skulle våga det. Skulle va livrädd!

PussPuss

/Fiia


Så blir mitt hår om jag inte gör ett skit med det.

Fan va seg jag är!

Hejsan!

Asså tycker inte det är lika kul att blogga längre, fett träligt! Men tänkte skriva lite nu när jag ändå inte har något för mig.

Mitt liv just nu:

Bor just nu hemma hos mamma eftersom dom renoverar mitt badrum hemma hos mig, hoppas det blir klart snart!!!

Har inte fått jobba så mycket men det löser sig.

Saknar någon mer i min lägenhet= Måste hitta min kärlek snart, HAHAHA!!

På fredag blir det fest med bästa S! <3

Fruktansvärt irriterad på en del människor!

Min tv har gått sönder hemma i lägenheten, måste laga den.

Har shoppat lite på IKEA så ska hitta någon person som kan få upp min hylla.

Jaa vet inte vad jag ska skriva mera. Den här dagaen har jag mest legat i soffan, har inte mått så bra idag men då är det tillåtet att inte göra nåt, eller? Ska försöka ta mig ut på en promenad sen. Längtar till fredag nu!! <3

PussPuss

/Fiia


Jobba!

Hejsan!

Har haft en sjukt bra helg, både fest och tagit det lugnt. I lördags va jag iväg med mammi och shoppade. Hittade en del fina saker, lägger in bilder nån dag. Men nu ska jag hoppa upp på cykeln och dra till jobbet. SKa bara jobba 5, slutar kl 19.

PussPuss

/Fiia


Bodyn jag har på mig köpte jag i lördags, 50 kr! REA <3

Shopping!

Hejsan!

Tycker inte att det är lika kul att blogga längre som ni kanske sett, finns liksom inget att skriva om. Men men igår så åkte jag och Fia Ni till Eskilstuna och gock på tuna park, hon hitttttade massor! Jag hittade lite jag med, men jag ska åka och shoppa imorgon så jag höll i pengarna lite. Ikväll blir det PARTY! Emelie ska komma hit så ska vi göra pizza och ha allmänt mysigt sen kommer det nog kanske lite folk hit och förfestar lite sen blir det KROGEN! Ska bli kul att umgås med Emelie igen <3 Men ska sitta i min morgonroch tills Emelie kommer, annars är jag klar så tidigt ^^ ALLTID! Men igår shoppade jag as snygga kläder som jag ska ha ikväll, fett gla!

Och igår fixade en kille min cam så nu kan jag ta cambilder igen, ÄNTLIGEN! Min kamera är ju så seg så det har ju varit så bra att ha cam. Men den slutade fungera efter vi blåste min dator.

PussPuss

/Fiia


Igår




Ska ha den ikväll


och den


Kostade bara 30 kronor, värt ;)

RSS 2.0