Städning!

Hej!
Usch vad jag sovit illa inatt, mardrömmar så fort jag blundar :/ Har varit så länge nu! Vaknat flera gånger helt svettig och skakig, Gich upp strax innan nio i alla fall. Hoppade in i duchen sen fick jag ett ryck och börja städa. Det är ju tyvärr ett måste. USCH! På lördag ska ju min älskade bror och hans fina flickvän låna min lägenhet :) Då måste det ju va fräscht. Men det går rätt bra, bara disken som är så förbannat tråkig!
 
Ikväll är det uppvisning med gymmet nere på stan:) Lite nervös för 3/4 saker vi ska visa upp kan jag liksom inte :P Låter ju lovande, eller hur? ;) Ne nu ska jag fixa nåt att äta!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Var rädd om dig!

Hej!
 
Att låta träning och viktminskning få ta över är riktigt farligt! Träna så att du mår bra av det och äta är en viktig del i träningen för att få en snygg kropp. Kan vara ärlig och berätta att jag fick vikthets ett tag, ville bara NER i vikt hela tiden. Höll på att bli prillig. Fuskade med mat och direkt efter jag ätit så träna jag. Åt typ inte på 3 dagar sen åkte jag till pappa och vägde mig så fort jag vaknat. Det jag åt va typ knäckebröd och drack banansmoothie. Måste inte alls bra, va trött och svimmade en gång på gymmet. Kände själv att det gick över styr så blev rädd för mig själv och vilka sjuka tankar jag hade. Ville sväta mig själv bara för att siffrorna på vågen skulle sjunka för då tyckte jag att jag gjort något bra.
 
Mina arbetskollegor märkte på jobbet att jag aldrig hade mat med mig och att jag drog och träna när jag körde delad tur. Så dom pratade med chefen så hon kontakte den kurator åt mig som jag gått till sen i typ början av September. Min bästa vän har även blivit granne med mig och varit snäll att bjuda mig på mat. Så nu är jag typ tillbaka på banan igen. :D Har inte vägt mig på sjukt länge för jag bryr mig inte om vikten. Jag vill få en kropp jag är nöjd med utan att veta vad jag väger. Vill se frisk och tränad ut! Är så glad att detta hets inte gick över styr. Vill att man ska kunna se på mig som en förbebild för dom som vill komma igång med träningen :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Kom i form!

Hej!
 
Åh va skönt det är att tränal! Bodystep blev det denna måndagskväll. Det är verkligen undernart att träna och man mår så otroligt mycket bättre. Man blir piggare och känner sig så mycket fräschare (efter man duschat då). Är så glad att jag började träna igen, har hittat det jag tycker är kul och trivs med. Man kan inte tvinga sig själv till att träna något man inte gillar, men man ska fortsätta försöka hitta den träningsform som passar just dig.
 
Så ofta tränar jag:
 
Måndag: Bodystep
Tisdag: Mage/rygg och bodycombat
Onsdag: Bodycombat eller spinning
Torsdag: Cykla till Valla och tillbaka
Fredag: ----
Lördag: Mage/rygg
Söndag:----
 
Sen rör jag mig ju självklart på lite andra sätt också. Som typ promenader och cykelturer. Men kämpa på! Bara man hittar det man gillar och ser resultat så är träningen helt underbar!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Slut på dagen!

Hej!
 
Nu ligger jag mätt och fet i soffan :P Hittade en sån mössa jag ville ha på stan idag, Lycklig! Sen åkte jag och jobba på gymmet. Gick kanonbra! Ja nu ska jag snart tvätta bort ansiktet och bädda ner mig i sängen. Jobb imöra!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tillräckligt!

Hej!

Ja nu va det väl typ en vecka sen jag skrev här. Men har ingen ork eller fantasi just nu. Men känner att jag vill skriva av mig lite. Just nu sitter jag i handduk och lyssnar på musik. Ska snart ta tag i lägenheten och få den fin. Är dock lite seg för jag är en aning förkyld och prata i telefon till halv fem imorse ^^ ikväll ska jag jobba på gymmet, har blivit barnpassare där ju :)

Funderar på om jag ska orka mig ner på stan och leta mössa igen... Vet hur jag vill ha den men det finns ingen sån här :/ ne usch seg dag! Längtar till nästa vecka. Då kommer jag må bra!!

Nästa vecka:
Tisdag- Olivia ska fixa mina och sandras naglar
Onsdag- Åka till Sthlm och kolla på en skola ihop med Olivia ;)
Torsdag- uppvisning på stan med gymmet
Fredag- ladies Night med min fina och starka mamma <3
Lördag- Fira halloween med ett gäng härliga människor

Visst låter det som en härlig vecka att se fram emot?

PussPuss

/Fiia


Kraftlös!

Godnatt!

Nej all kraft och ork har bara gått ur mig. Jag pallar inte mer!! Är så besviken och arg kan lägga till lite ledsen på det också. Vad är detta?! När ska allt helvete vända??? Fyfan för detta!!!! Vill bara tillägga att min bror är den mest fantastiska människa jag känner <3 finns ingen snällare person! Han är värd all lycka här i livet!

PussPuss

/Fiia


Starka ben!

Tjaa!

Alarmet ringde kl 9 och det va bara att hoppa upp ur sängen. La mig med huvudvärk och vakna med huvudvärk, underbart! På med kläder och fylla upp en flaska med vatten och iväg på cykeln mot valla :) det är en tuff väg, mycket och långa uppförsbackar. Men det gillar jag! Har tränat mycket ben denna vecka och det känns!!! Nu lagar jag korvstroganoff och måste fortsätta med det för det kokar i kastrullerna!

PussPuss

/Fiia


55 minuter!

Hej!

Jobbat 7-10 sen 11.45-16! Lite segt då jag bara hade knäckebröd med som lunch. Hem snabbt och äta sen smälta maten och dra på spinning 55 min. Så skönt! Cykla hem och sen fixa mat, äntligen mat i magen <3 nu kollar jag bonde söker fru och varvar ner!

PussPuss

/Fiia


Tränat!

Tja!

Första passet på gymmet på en vecka! Sjukt nice, bodystep! Så jävla skönt pass men jobbigt. Dagen har varit seg annars. Blev inringd till jobbet 7-11.15 sen ut på promenad med min älskling, sen toksomnade jag på soffan. Ny sitter jag här i soffan igen framför ensam mamma söker ;) ska fortsätta med det. Ha det bra!

PussPuss

/Fiia


Sängen!

Godnatt!

Ligger i sängen och försöker bli trött. Har ätit sötsaker hos Sandra ;) fick en inbjudan via sms om att komma över och kolla solsidan med henne och Marcus. Så bakade vi kornflakskakor, nomnom men mycket socker. Får jätteont i magen om jag äter för mycket sött och denna vecka har deg tyvärr blivit mycket sånt :/ blir hårdträning denna vecka!

Imorgon blir det att kolla upp saker om plugget ;) ska ringa en studievägledare. Ska ta med Sandra på en promenad också. Blir nog en bra dag om vädret är lika fint som det varit idag. Ah ne nu ska jag försöka sova. Hoppas jag slipper drömma om mögliga husvagnar inatt igen bara.

PussPuss

/Fiia


Vilken dag!

Hej!
 
Inge party igår inte! Ne drog till pappa vid hmm kl 13 kanske. Va där ett tag sen åkte jag och brorsan och handla lite fika och åkte till mig. Bjöd honom på mat också ;) Sen drog vi till Örebro och hämta Challes flickvän. Grejen va att min syster skulle komma och hämta saker ur mitt förråd och skulle komma vid 18. Men sen fick vi reda på att hon skulle va i stan redan vid kl 17 och då hade vi åkt halvvägs... STRESS!!! Vi va väl tillbaka i stan vid halv sju men det gjorde inget. Vi va klara i förrådet innan kl 20 så :) Ja sen följde jag med hem till pappa och kolla på tv och babbla lite. sen åkte jag hem :) Ingen händelserik dag precis men det kan ju inte varje dag vara :) Men fick träffa min älskade systser och hennes kille och min fina bror och hans söta tjej :D
 
Har även kommit in i pluggtankar!! Börjar kanske pugga upp betyg nu i vinter sen börja plugga i augusti. Men detta skriver jag mer om när jag vet mer ;) Spännande va?
 
PussPuss
 

/Fiia
 

A team


Smärta!

Hej!

Har en smärta i mig just nu som inte går att beskriva! Det gör ont och det är jobbigt. Har även haft väldigt ont i min mage några dagar nu :( allt på en gång... Just nu pallar jag typ inte med nåt och har en rädsla inför helgen. Alla jobbar och jag kommer få sitta själv med mins tankar.

PussPuss

/Fiia


Önskelista!

Hej!

Har cyklat till valla och tillbaka idag. Kände att jag behövde röra på mig, så stoppade musiken i öronen och trampade iväg. Tyvärr kom regnet, det va som att cykla med en dusch över sig. Men vad gör det? :) jag cyklade med ett leende på läpparna. Hmm annars har jag bara legat här hemma med huvudvärk och magont :/

Har funderat lite över julen. Ska bjuda hem mina familjer på middag i år igen. Det va så mysigt förra året! Men måste komma på nåt som ungarna gillar också. Har i år firat jul i 3 olika lägenheter, haha! Och jag vet vad jag önskar mig, nya tapeter!!! Usch vad jag hatar dessa gula hemska tapeter!

PussPuss

/Fiia


Vad händer?

Hej!

Akut illamående, hjärtklappning, ont i magen och stickande hud. Vad händer? Varför blev det så? Gjorde iordning bananshake med kanel i. Nu har jag fått i mig en del och ligger i soffan och inte vågar röra mig. Hoppas på att det va något tillfälligt bara.

PussPuss

/Fiia


Paus!

Hej!

Har haft en paus från bloggen ett tag. Har inte alls mått bra senaste tiden och kommer nog inte skiva så värst mycket denna vecka heller. Om jag ska beskriva hur jag känner mig just nu så känner jag mig tom. En skön men även jobbig känsla. Öhm ah idag har jag i alla fall jobbat och varit på "möte". Sen drog jag hem och sov en stund och åt lite kladdkaka ;) sen drog jag hem till pappa och tog ut fina Ludde på en promenad. Sen har jag blivit bjuden på mat hemma hos pappa. Ja och nu ligger jag som vanligt i min soffa och glor.

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0