Veckans planer!

Hejsan!

Denna vecka kommer nog bli TOPPEN! Känns som det i alla fall, har saker att göra hela tiden.

Tisdag:

Skola och sedan runt klockan 18 ska vi till våran lärare (Barbro) som ska bjuda på tacopaj, MAASSA MYS! Hoppas bara att alla kommer.

Onsdag:

Cykla till Lyttersta med skolan och bada och basta (aldrig i livet) Sen på kvällen blir det Harry´s om vi hinner med det. WIIH!

Torsdag:

Lediga från skolan pga att vi cyklat på Onsdagen. På kvällen blir det tältning, KUUUL!

Fredag:

På schemat i skolan står det klassfest med 80-tals tema men vet inte hur det blir, hmm. Men fest blir det i alla fall!!!

Lördag:

Feeeeeeest men vet inte vart eller nåt men självklart fest!! ;)

Söndag:

TA DET LUGNT!




irriterande!

Hejsan!

Seg dag i skolan idag, FY! Vi åkte lite tidigare innan lunchen för att äta på Venesia, meeen det va skugga utanför så vi drig till stadsparken och åt, MUMS! Jag åt kebab med bröd. Det var jag, Alex, Emelie, Fia Ni, Simone, Felicia och matilda, MYS! As gott! Sen drog vi till skolan igen och lyssnade lite på Marie sen slutade vi. Så jag och Fia gick ner på stan. Jag testade ett par shorts som jag halvgillar får se om jag köper dom nån gång eller inte för dom är liite speciella.

När jag kom ut från provhytten så hade Fia vaktat min mössa, sen när jag tog den och slulle sätta på mig den så ramlade mitt i från Fiia bort, BUHUU! Blev as ledsen men ja hittade i:et. Pappa har limmat det nu så jag hoppas att det funkar! Liksom Fiia med bara ett i är ju inte jag.

PussPuss

/Fiia


Fiia och Hulda!

Hejsan!

Hahahha Emelie (Hulda) hade lagt in bilderna hon tog på oss från nattbussen, jäkla vacker man va då ^^ HAHAHH!

PussPuss

/Fiia




















Musikal!

Hejsan!

Thomas kom och hämta mig och sen drog vi och kollade på musikal :) Thomas är Johannas pojkvän och han hade med sin bror också. Trevliga pojkar det där. Musikalen va skiiiiiiiitbra, fyfaan va duktiga alla va! Bästa musikalen jag sett faktiskt (har inte sett så många men). Och asså en sak till, får man tycka att 94:or är snygga? HAHHA! Jävlar i havet asså, MUMS! ;)

Nu ska jag nog ta nåt att äta sen hoppa upp på cykeln och åka till min kära mor.

PussPuss

/Fiia




Mors dag!

Hejsan!

Vill bara gratta min kära mamma på mors dag! Har inte träffat henne på väldigt länge men jag hoppas att vi gör det snart för jag saknar henne. <3<3

PussPuss

/Fiia


ÄLSKAR DIG! <3

KRÖÖK!

Hejsaan!

Igår va det bara påt igen, MOAHAH! Omvårdnad hade klassfest med energi, eller klassfest vet jag inte men det va rätt kul. Vi va först hemma hos Adam i valla och sen vid kvart i elva så åkte några med bussen in till stan och där blev det krogen. Rätt tråkigt, men det är det alltid på Lördagar. Sen blev det nattbussen hem. Tack för igår!

Vaknade vid 10 av alarmet, USCH! Tror nästan att jag fortfarande va full, neeh så va det inte. Hade fått massa sms och missade samtal, då sover man hårt! Ner och äta lite frukost och leka med systrarna. MYS! Nu tror jag grillen är igång så snart är det maaaaat. WIIH!

Senare ska jag kolla på musikal, Johanna ska va med. Det kommer nog bli kul, Fia sa att den va jättebra.

PussPuss

/Fiia


Carro S och jag i fredags!

Påt igen!

HejsaaaN!

Nu är jag redo och klar för kvällen, ska bara leta fram en sak hmmm. Men annars är jag heeeeeeelt klar. Neeeeeej nu ser jag att det spöregnar! FYFAAAN! Ajaaa vi ska ju för det mesta åka buss och va inne :D
Ajaaa nu ska jag leta vidare här och testa skor.

PussPuss

/Fiia


Dagens, på med hatten bara ;)

Fyfaaaan! :D

Hejsan!

Hade en jättebra kväll igår. TAAAACK! Först hade vi klassfest hos Johanna, skiiiiitkul! Massa dans och skratt. Vid halv 10 eller nåt så drog vi till Safiren där det va feeeeeeeeeeeest! Så jäääkla kul! Och idag är det en nya dag och ny fest, WOHOOOOOOOOOOO! Vill bara dra på mig smink och kläder och dar ut och festa meeeer!

PussPuss

/Fiia


MÖSSPÅTAGNING!

Hejsan!

WOHOOOOOOOOOOOOOOOO idag åkte mössorna på! Ikväll blire fest som tusan! Nu ska jag bara försöka få tag på Lina.

Ha en bra kväll allaihoppa

PussPuss

/Fiia






WOHOO redo för KRÖÖÖÖK!

Inte alls!

Hejsan!

Jag vill bara säga att jag inte är någon osocial person som har svårt för att prata. I så fall känner man mig inte. Blir så irriterad! Jag är faktiskt rätt ledsen nu, usch! Måste det va en massa jävla skit i mitt liv just nu?! Och jag tycker det är tråkigt med personer som ska försöka få mig att få skuldkänslor, och lyckas :( FAAAAAN! Kan inte alla bara bete sig som folk????!

PussPuss

/Fiia


Imorgon ska den på!

Hejsan!

Imorgon är det mösspåtagning :) Jippie! Nu ska man gå runt i en mössa i 2 veckor och svettas. HAHA! Nej men det ska bli kul. På kvällen blire feeeeeeeeeeeeeest! WOHOOOO! Älskart.

PussPuss

/Fiia


WIIH!

Ny favorit!

Hejsan!

Satt och letade sminkningar tills imorgon. HAHA egentligen suger jag faktiskt på att sminka, men jag älskar det. Jag älskar allt som har med smink att göra och min högsta önskan är att få jobba med det. Men det är dyrt och tror det är svårt att få ett jobb inom det. TYVÄRR! Men vi får se vad som händer i framtiden. Jaaa jag letade som sagt efter en sminkning och hittade en tjej som bloggar och är make up artist. Guuuuud va duktig hon är och otroligt vacker. Här är hennes blogg!

PussPuss

/Fiia


Förbaskat!

Hejsan!

Nu har jag faktiskt gjort klart en uppgift, shiiit duktigt av mig. Men gillar inte hur den läraren beter sig mot elever! Har även pluggat teori men det går åt skogen, ovanligt? NEPP :D Känner att jag behöver hjälp men det är typ inga hemma. Har så hiimla tråkigt, jag gör snart som strutsarna, stoppar ner huvet i marken. Undra varför dom gör det egentligen? Aha... Tråkig dag i alla fall. Läste ett meddelande på Pingpong där det stod att det va grillkväll ikväll men jag kan inte komma in till stan och jag kommer inte hem heller :/ Åhhh hatar att bo i Vingåker!

PussPuss

/Fiia


Hemma!

Hejsan!

Idag är jag hemma från skolan. Jga mååååååååååååste verkligen plugga, HATAR DET! Går inte alls bra för mig, men men jag försöker i alla fall. Har legat ute och solat lite men tror inte jag fått nån färg faktiskt. Jag skulle vilja sola solarium men jag vågar inte, den kostar det faktiskt en del fast skulle vilja va lite brun till studenten. Aja vi får se om jag kanske vågar mig påt.

Skulle behöva gå en promenad men det hinner jag nog med. Ha en bra dag!

PussPuss

/Fiia


Långpromenad!

Hejsan!

Nu har jag nyss kommit hem från en långpromenad med Johanna. Det va jätteskönt men hade för varma kläder insåg jag sen. Det va skönt att prata med henne, kul att prata med nån som är lite yngre och har dom problem och dom saker man va nervös för själv i den åldern. Ikväll va det nog mest prat om Gymnasum, student och irriterande ex. HAHA spännande va?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga. Kanske äta en frukt också.

PussPuss

/Fiia




Haha jag i Johannas ålder :) HERREGUD!

Fiia vill ha!

Hejsan!

Satte mig och kolla lite efter bikinis på Ginatricot och hitta en annan jättefin bikini, samma modell men annat utseende. As söööööööööt! Jag vill ha!!!!!

PussPuss

/Fiia


Stan!

Hejsan!

Vid halv 2 drog jag till Emelie. Vi va där en stund sen ville Emelie in till stan för att hitta en klänning. Hon hittade en jättefin klänning, väldigt somrig. Jag hittade inget, eller vill inte kolla heller för då kommer jag hitta massa saker jag inte har råd med. Jag vill ha en ny bikini!!!! Hittade ju en jättefin på ginatricot för några veckor sen men ville inte köpa den då. OSMART!

Nu har jag i alla fall nyss ätit och det är skönt att va hemma för min rygg värker dom in i skogen, BUHUUU!

PussPuss

/Fiia


Jag frågade faktiskt

Hejsan!

Vaknade för typ en timma sen, guuuuuuud va skönt att få sova! Orkar inte med skolan idag. Vi skulle typ hitta på nåt larvit att göra i skolan. Asså dom här lektionerna vi har nu är baaara för att dra ut på tiden i skolan, att man ska dit liksom. Läraren är typ hmm aah ska inte säga nåt men. Neeh det känns bara onödigt att gå dit så igår kväll frågade jag pappa om jag fick stanna hemma idag, och det fick jag. Han tycker också att det bara är larv i skolan nu.

Nej nu ska jag läsa mitt pim, det kan bli spännande eftersom en viss lärare beter sig som en skit emot Emelie. FYFAAN va arg jag är nu!

PussPuss

/Fiia


Hatar vädret!

Hejsan!
Usch hatar vädret, och jag som tänkte gå ut och gå idag. ALDRIG! Sitter här och försöker tänka på alla roliga saker som är på gång men det jobbiga är att dom jobbiga tankarna tar över. Men jag försöker vara positiv. Jag är ju inte den bästa på att tänka positivt, kan man gå nån kurs för sånt tro? Skulle i alla fall behöva det.

Haha sen hade jag ju ett nyårslöfte att försöka byta stil, haha hmm det löftet har väl gått sådär. I skolan ser man ju förjävlig ut, orkar inte fixa mig. Men vill försöka fixa till mig lite mer. På fredag är det mösspåtagning och då ska jag ha på mig nåt finare.

PussPuss

/Fiia


Snart hos mig!

Hejsan!

Betsällde två par skor igår kväll. Ett par rosa söta och ett par svarta till studenten. Hoppas dom passar annars får jag panik! Skolan idag söög (som vanligt) Känns så ondödigt att va där bara. Nu har jag nyss ätit och har absolut inget att skriva om :)

PussPuss

/Fiia


Till studenten :) Hoppas dom passar!


Dom andra skorna

Äntligen!

Tjosan!

Äntligen har jag fått mat i magen. Ahh och nu sitter jag i sängen och läser poesi och lyssnar på deppig musik, neeh skoja jag läser inte men lyssnar på deppig musik. SKÖNT som tusan vill jag lova. Ska snart dra på mig nåt annat på benen än mjukisar och kila till skorett. Undra hur många inlägg jag skrivit där det står att ajg ska till scorett, har inte vart där än.

PussPuss

/Fiia


Längtar!

Hej!

Just nu längtar jag efter 2 saker, Att Fia ska komma hem så vi kan äta och tills jag ska flytta hemifrån. Tror det är 37 dagar kvar idag. IHH! Finns väl mycker jag längtar till men just nu är det dom 2 sakerna. Men just nu sitter jag och lyssnar på Black eyed peas, imma be. Hahaha jag tycker det låter som dom sjunger HAMMARBY, lyssna själva. Neeh senare MÅSTE det bli en promenad.

Juste va hos läkaren idag med ryggen men hon sa att jag bara hade en svag rygg, hmm tack för hjälpen... Kändes som det bara va onödigt att gå dit. Men men!

PussPuss

/Fiia


Ovärt!

Hejsan!

Haha låg och smsade till typ ett inatt, och skulle upp kl 05.45 idag för jag skulle duscha och så. Men jag kom upp, har liksom inga problems med det. Skolan idag va heeeeeeeeeelt ovärd. FYFAN! Efter skolan så gick vi brudar på stan lite, dom köpte lite saker men för första ggn på länge har jag typ inga pengar. Har typ 200 och får inte pengar förns på måndag, ILLA! Men men. Hittade en rätt fin bikini, men jaa jag gillar inte att testa bikini, FYYY!

När jag kom hem så mötte jag pappa på gården, han skulle hämta tjejerna så jag följde med. Och nu är jag hemma. Ska försöka få med Fia till scorett sen.

PussPuss

/Fiia


<3<3


Gillar inte verkligheten

Hejsan!

Ligger och kollar på A cinderella story och drömmer mig bort i drömmarnas värld. Skulle va kul att uppleva nåt sånt nångång. Men sånt händer inte bara. Åhhhhhh va verkligeheten är tråkig, gillar den inte i alla fall inte nu. Nu känns allt bara BLÄÄÄ! Vill bort härifrån ett tag, bara sticka och va ifred eller ta med brudarna. Känner mig gråtfärdig varje kväll, i alla fall senaste tiden.

PussPuss

/Fiia


Sköldinge-Baggetorp 1-0

Hejsaan!

Nu är jag på bättre humör. Jag åkte till Baggeytorp trots allt. Va rätt mysigt att sitta där faktiskt och komma hemifrån en stund, sen att Simone och Emelie va där gjorde det bättre :) Och Virro såklart. Haha men matchen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, den va hmm inte så händelserik, alla ramla, sparka ut bollen eller fick gult kort. Men men fanns ju kanske nån sötnos man kunde kolla på ;) MOAHAH!

Tänkte stanna hos Emelie till halv 8 för att slippa ta den tidiga bussen för jag skulle inte hinna se klart matchen då, Meeen när vi kom ut på stora gatan så kom bussen en bit bort så det va bara till att springa. Så jag hann med den bussen, skönt det enda va att den gick över slottet och jag har hmm ont i magen, så det va jättejobbigt att gå den biten för jag höll nästan på att ramla ihop. Men men nu är jag hemma. Ska snart ta nåt att äta sen vet jag inte vad som händer, min mage vill inte att nåt ska hända känner jag. AJE!

PussPuss

/Fiia


Emelie och Simone i somras! <3

Inte min dag!

Hejsan!

Usch det här är verkligen inte min dag. Har typ haft ångestont i magen hela dagen, nästan gråtfärdig hela tiden. Vet inte vad det är men blir väl så ibland, vem vet jag kanske är sjuk i huvet? Usch skulle bara vilja gråta ut ordentligt men jag gillar inte att gråta, det visar att man är svag och jag vill inte va nån svag person. Hatar den här känslan!

Får se om jag åker till Baggetorp. Va taggad nyss men det försvann.

PussPuss

/Fiia


Kul....

Hejsan!

sitter här och njuter till musiken på tv:n och fläkten som blåser på max. Men helr plötsligt så slår tv:n av och blir helt svart. Vad är det för fel? hallå jag vill lyssna på musik. Ajaa hoppas inte det regnar ikväll, vill inte kolla på fotboll i regn. Får ta med ett paraply. Öhm skulle ju kolla skor men orkar inte gå dit, får tat imorgon istället. Hmm aah neh har inget vettigt att skriva.

PussPuss

/Fiia


Lovisa klädde ut mig till en sol, då har man tydligen ett diadem och brillor.


Gårdagen!

Hejsan!

Vid typ halv sju kom jag hem till Emelie, vi satte oss ute med lite gott att dricka och lite karameller. Mysigt som tusan. Sen skrev Linda att vi skulle komma till stan och spela brännboll. Så vi åkte med Lina och Martin in till stan. Sen tog vi Lina ifrån Martin, MOAHAHAH! Vi gick bort till planen men det va inga där, så Emelie och jag satt där och drack lite. Sen kom det folk o dom börja spela, jag hade fel skor så jag fick hålla koll på tiden och så att myggorna inte åt upp mig. FYYY jag har myggbett överallt.

Efter ett tag så tröttnade vi så vi gick vidare. Vi satte oss tillslut vid fontänen på torget och vänta på några muppar som aldrig kom. Fast tillslut kom en mupp. Efter det gick vi till krogen. ÄNTLIGEN slapp man myggorna. Det va verkligen inget drag på krogen, det va inte drag i nån tror jag. Vissa gör ju så man blir på dåligt humör, men orka lägga ner tid på en sån. NEPP!!!!

Blev väl inte den roligaste kvällen men den va helt okej. Hade ju min flickor och lite trevligt folk som gjorde att jag stod ut <3 HAHA! Älskar er Simone, Lina och Emelie <3

Idag ska jag kanske åka till Baggetorp och kolla på Baggetorp mot Sköldinge. Men nu ska jag klä på mig och fixa.

PussPuss

/Fiia


Hhaah ser ut som jag har svarta ben ^^


Ikväll?

Hejsan!

Ligger nu på mage i sängen, aaaaaaaje vad ont jag har i magen! Vet fortfarande inte vad som händer ikväll, lite jobbigt eftersom klockan börjar dra iväg. Hmm ajaa vi kommer nog på nåt, får inte tag i Emelie bara. Juste jag skulle ju till scorett men det blev inte så, kanske drar dit imorgon istället.

Neeh nu ska jag se om Emelie svarar på hemtelefonen kanske ;)

PussPuss

/Fiia



Dagens

Tack för igår!

Hejsan!

Igår åkte jag och Emelie till Sköldinge och grilla, spela tennis och prata Engelska. Jag och Emelie och typ 8 killar, det är livet ;) Skoja! Nej men det va verkligen en kanon kväll. Lite senare kom Simone också, MYSIGT! Har saknat mina flickor så mycket, det va bara Lina som fattades. Senare så åkte vi med Simone in till stan och gick på krogen, även det va mycket trevligt. Jag hade verkligen en jättebra kväll igår, Skulle vilja ha en sån kväll idag igen. Liksom vädret är underbart!

Men men. Ska försöka få på mig lite smink och bättre kläder och sedan dra till Scorett. Vad ska man ha på sig denna dag då? Hmmm.

PussPuss

/Fiia


Fixad!

Hejsan!

Nu har jag precis fixat mig inför kvällen. Ska till Sköldinge och mysa med några grabbar och flickor. Älska vädret! Har egenrligen inte gjort ett skit idag, rätt skönt det med. Nej nu ska jag få i mig någon mat innan jag drar.

PussPuss

/Fiia

 
Aww, har mina bruna linser men det syns inte så bra.


Sommaroutfit

Solat!

Hejsan!

Förut tog jag med mig mobil och dator ut till studsmattan och la mig där och solade. Skönt vissa studer (när det inte va moln). Men som vanligt får ju jag aldrig färg så känns bara onödigt. Nu har jag i alla fall ätit lite nyss, det måste man ju göra ibland också. Och aah nu sitter jag i min säng som inte har några laken eller ett enda dugg, ska snart bädda rent. ORKAA!

Undra vad man ska ha på sig idag, det är ju så fint väder men jag äger inte så mycket sommar/vår kläder. Buhuu skulle vilja ha en jättefin sommarklänning nu. Awww!

Måste ner och kolla studentskor också, tror Fia kommer hem tidigt idag så jag kan ju försöka få med henne som smakråd.

PussPuss

/Fiia


Det kanske man kan ha på sig? :D

Smaaart! Ehh neeh...

Hejsan!

Igår innan jag la mig så satte jag på fläkten. Den plåste precis på mig, PERFEKT! Meeen vaknade vid kl 7 av att jag höll få att flyta ur sängen. Hjääälp vad varmt det va! Men men somnade om i alla fall men vaknade igen kl 9 och då gick det inte att ligga kvar, så på med morgonrocken och in i duschen!! Satan så skönt och va fräsch man kände sig sen.

Nu har jag ätit frukost och sitter och kollar på Rachael Ray, hmm inte så bra direkt men men. Kom på att det är inte alls långt kvar tills jag flyttar, liiiite mer än en månad bara. Ihh nu blev jag nervös, men ska bli skönt att kunna öppna fönstret.

PussPuss

/Fiia


Promenad!

Hejsan!

Guuud va det är underbart ute, visst väääldigt varmt men det gör inget. Fia och jag tog en långpromenad förut, inte smart att ha mjukisbyxor bara det blev lite fööör varmt. Men det va vääldigt skönt! Det ska tydligen bli lika skönt imorgon <3<3<3<3 Asså det är sånna här dagar man saknar en pojkvän. Tänk va mysigt! Ajaaa han kommer väl någon dag.

Försöker få tag i Emelie Dahlberg men det är inte lätt för hon svarar inte på MSN. Busig unge! Nej nu ska jag snart kila in i duschen. Hoppas att min halsont försvinner!! Vill inte bli sjuk igen asså, ALDRIG!

PussPuss

/Fiia


Saknar min solbränna :D

Bara jag`?

Hej!

Asså är det bara jag som tycker att killen i Maroon 5 är snygg, asså det är nåt med hans ögon. I alla videos så fastnar jag i hans ögon, MUUUMS! Ajaa nog om honom. Har lagat mat till familjen idag, wohoo! Neeh jag lyckades nog, alla åt upp i alla fall.

Har myggbätt över hela benen, usch! Neeh undrar vad som ska hända ikväll, inget antagligen.

PussPuss

/Fiia

Maroon 5 - 2007 MTV Video Music Awards - Red Carpet
MUUUUUMS!

Glass och matlagning!

Hejsan!

Vaknade halv 10 idag, upp och fixa sig sen iväg till bussen. På bussen satt Amanda, fast det visste jag att hon skulle göra. MOAHHA! Hon skulle göra prov på skolan och jag skulle plugga teori. Gick as bra för mig, ska börja göra proven i boken istället för jag kan alla prov på datan. Det gick bra för Amanda också ;) YEEAH! Efter vi varit smarta så gick vi till Sultans och köpte glass, MUMS! Sen mötte vi Sandra och Moa, GULLIGA TJEJER <3

Vid kvart över 2 gick jag och Amanda till station, Varmt som tuuuuuuuuusan! Bussresan hem höll på att ta kol på oss. Hahah Amanda och hennes undliga humor asså xD Jag garvar ihjäl mig! Ajaa nu har jag varit hemma i 2 timmar och nu lagar jag mat, undrar hur jag ska klara av att bo själv sen, är jättedålig på att laga mat. Eller njaa kanske inte dålig men jag är inte MÄSTARE direkt.

Tack Amanda för idag, det har vart jättemysigt :D

PussPuss

/Fiia


Jag och Amanda för ett bra tag sen :D<3

Tsss det är vaaarmt!

Hejsan!

Usch va varmt det är, jag KOKAR! Har inga fönster man kan öppna heller och det hjälper inte att ha min dörr öppen. Pratar med en kille på facebook som faktiskt gjorde mig glad. Har vart lite nere men nu blev det bättre. Snart ska jag ut och gå med Amanda och Erika, ska inte ha lika mycket kläder som igår! FYTUSAN! Hade lite för varma kläder då.

PussPuss

/Fiia


USCH!!!!!!!

Hejsan!

Fyfaaan va tråkigt jag har. Finns verkligen inget att göra. Vill inte bo i Vingåker längre! Har jätteont i huvet också men jag tror det beror på vädret. Det är ju varmt men det är ju typ åska och skit i luften. Skulle vilja gå ner till scorett och kolla om dom har några snygga skor till studenten.

Neeh nu hoppas jag systrarna snart kommer hem så man kan gosa med dom :)

PussPuss

/Fiia


Ingen vandring för mig!

Hejsan!

Skulle ju vandra idag med skolan. MEN jag ringde till skolan o sa att jag inte kunde det. Packade iordning allt imorse och tog på mig ryggsäcken, asså i skolan skulle vi få mer packning och jag fick ont i ryggen av bara det jag hade med nu. Neeh aldrig i livet att jag tänker förstöra min rygg ännu mera. Får va hemma istället och plugga teori, JIPPIE! Har nyss ätit kebab med bröd här hemma, pappa och fia brukar tydligen äta det på onsdagar för fia börjar senare då. GOTT!

Nej nu ska jag fortsätta plugga.

PussPuss

/Fiia


Jag vill ha fredag!

Hejsan!

Mår lite bättre nu, är på bättre humör :) Har försökt packat lite till muppvandringen imorgon. Aja på fredag är vi i alla fall lediga <3 LÄNGTAAAAAAAAR!

PussPuss

/Fiia


Värsta dagen i mitt liv!

Hejsan!

Igår skrev jag att jag skulle plugga mer, gjorde jag det? NEJ! Usch det här har varit värsta dagen i mitt liv tror jag! Bläää vill bara glömma den. Ajaa halvsitter i sängen nu och har pissont i magen. Ska snart pach ihop väskan jag ska ha med imorgon på den jätteroliga vandringen :/ BLÄÄ vill inte alls! Om det regnar tänker jag fan ringa efter nån som kan hämta mig....! Ne ska läsa lite teori ikväll innan jag somnar!

PussPuss

/Fiia


Vill ha sommar!

Jag är seg!

Hejsan!

Har inte bloggat nåt alls typ idag. Nu har jag precis gjort klar en skituppgift! Den skulle vart inne för ett bra tag sen men men nu är jag klar så han får väl nöja sig med att jag gjort den i alla fall! Nu ska jag in i duschen sen blir det sängen och läsa lite teori. Ska försöka blogga bättre imorgon.

PussPuss

/Fiia


Det rinner över nu!

Hejsan!

Tråkig dag i skolan som in i *******! Somnade nästan 10 ggr eller nåt. Efter skolan gick jag ner på stan med Lina och köpte en drickyoghurt. HAHHA shiit Emelie hade rätt om hur YOGHURT stavas, im sorry! Satte mig i alla fall på körskolan som va helt tom på folk. Jag hann med 3 prov sen skulle dom ha teorikurs, ATTANS! Jag som av så taggad. Men men det gick bra på dom 3 proven. Efter det så gick jag ner på stan lite, hade helt fel kläder för denna varma dag. FYTUSAN!

Vid 17 så hörde Fia av sig o sa att hon va på väg hem, så ajg gick till bilen och vänta sen så övningskörde jag hem. Det gick väl bra. Nu har jag nyss ätit och nu sitter jag med min favoritlåt och gråter, det får man ibland. Känns som det är lite för mycket just nu, som om hinken är överfull och det rinner över.

PussPuss

/Fiia


Älskar både låten och videon <3 plus att han är lite snygg.

Inte lätt när det är svårt!

Godkväll!

aah nu sitter jag här med datorn i knät och pluggar, aah jag pluggar faktiskt! Har kommit en liten bit men ska fortsätta imorgon. Emellanåt så läser jag teori och kollar på en film på tv. Jag är egentligen otroligt trött men aah detta måste göras. Neeh skitsamma nu tar jag bort sminket och lägger mig och läser teori.

Imorgon blir det teori och plugg!

PussPuss

/Fiia


Vad jag faller för

Hejsan!

Guud jag är så uttråkad! Men sitter i sängen och lyssnar på Maroon 5, längesen som tusan och har kommit på att dom är BÄST! Älskar dom! Sitter och funderar på hur min drömkille är, hahah back to 15. Börjar faktiskt sakna nån vid min sida, har bara vart singel ca 3 månader men asså singel är inte min grej. Bara jobbigt. Men det är ju inte det lättaste att hitta nån, speciellt inte i dess hålor (Vingåker och Katrineholm)! Vet att det inte finns nån här omkring, vill inte ha nån härifrån heller.

Jag vill ha en kille som ser mig, lyssnar på míg och pratar med mig. Nån som kan va öppen och kunna se mig som en flickvän och en bästa vän. Nån som man kan lita på och som tar emot mig om jag faller. Men dessa saker vill väl alla tjejer ha så dom killarna tar ju slut snabbt, tyvärr. HAHA! Nåt som också är viktigt är att han ska låta mig få umgås med andra utan att han tror att jag "gör" nåt med den.

Om man ska se på det yttre så är han mörkhårig, lite musklig, lång (längre än mig i alla fall), lite tuffig men ingen som tror att han är nåt! Ett plus om dom han blir fin och brun på sommaren. MUMS! Jag faller för killar som kan sjunga eller spela gitarr.

PussPuss

/Fiia


:)

Hejsan!

Ikväll blir det PROMENAD! Herregud har inte vart ute och gått en enda gång denna vecka. UCSH!

PussPuss

/Fiia


Brown!

Hejsan!

Nu har jag fått i linserna i ögononen och vänjer dom lite, asså skit häftigt! Blir så himla annorlunda. Har precis fått en dammsugare av Doe, haha jätttefin! Den är röd och har varit med på det här twins, man fyller den med vatten sen så samlas all skit där så häller man ut det i toan eller papperskorgen. Så inga dammsugarpåsar. Nu ska vi äta kladdkaka! MUUUUMS!

PussPuss

/Fiia




Bruna ögon!

Presenter :)

Hejsan!

 Jag har ju fått lite mer presenter här :) Igår innan jag drog till Sandra på grillkväll så fick jag det jag önskat mig MASSSOR! Jag fick bruna linser. Sen kom min bror med en present, GULLUNGE! Fick en hårspray av honom och det behövs alltid plus att den va as bra. Sen fick jag ju en ros av Sandra i fredags. Sen har jag ju kopparna hemma hos Matilda, men hon kanske kan ta med dom till skolan imorgon.

Idag tror jag vi skulle fira mig lite i familjen, och Fia vet att jag älskar lax så vi ska äta lax idag, MUMS! Sen har vi en kladdkaka kvar här som inte kan stå och bli gammal. Sen blir det väl övningskörning och teoriplugg...

PussPuss

/Fiia


Linserna som snart ska testas. Får se hur det går ^^


Hårsprayen jag fick av bror :)


Rosen jag fick av Sandrii, tyvärr inte lika fin nu som i fredags.

Lungt men stressigt!

Hejsan!

Guud jag har tagit det såå lugnt idag fast ändå känt mig stressad, burkar kanske va så när man fyller? Har i alla fall städat, gjort kladdkakor och fixat mig. Rätt bra va? Men det är bara jag som ätit av kladdkakorna, eller har ätit från en inte av båda ^^ Ingen som kom idag men det va väl bra, mer till mig. Ne pappa och som kommer hem sen så då kan dom fika lite.

Ikväll ska jag och brudarna upp till Sandra och grilla i alla fall, tror dte kommer bli mys! Sen blir det väl öltältet ;) MOHAHH!

PussPuss

/Fiia










Födelsedags firande!

Hejsan!

Igår kom mina pinglor hem till mig och fira mig lite. Vi åt tacopaj, drack lite och snacka. Riktigt mysigt! Sen försökte vi få igång tv:n ett bra tag, fick tillslut ringa pappa och fråga om hjälp. Så det löste sig sen. Awww juste jag fick as gulliga saker av brudarna <3 HAHAHA det roligaste va att dom köpt fel strl på ett par trosor (strl 42) men det går att sy. Lina står med en kamera uppkörd i ansiktet på mig när jag öppnade mina presenten, samma sak förra året ^^

Vid kvart i nio så gick vi till bussen. Sen när vi kom in till stan så drog vi till Matilda och satt där och mös tills vi gick till öltältet. Fia och Carro kom till Matilda också. Och jag fick present av dom också :) Två jättefina muggar som kommer passa kanon in i min lägenhet. Sen drog vi iväg i alla fall. Lina, Simone, Emelie och Matilda tog bilen men jag gick med Carro och Fia. HAHAH Fia va sp busig vid skolan, men det skulle va roligare om det inte regnade. Aja. Vi gick vidare och kom ner till det proppade tältet.

Vi hittade en plats tillslut och där satt en liten Dalmas från Ludvika. Han bjöd typ 9 tjejer på cider :O OFTAA! Sen helt plötsligt fick jag en ros, då hade Sandra köpt en ros till mig. HAHA men Fia trodde men fick dom så hon bara "Men jag vill också ha :)" Hon som hade rosorna bara "Det kostar 20 kr" HAHHAA! Sen börjar dom säga i micken att en liten tös fyller idag så vi ska sjunga för henne. HAHA aww då har mina vänner gått fram och sagt att jag fyller. Så jag fick ställa mig på bänken medsans dom andra sjöng. Börja nästan gråta, blev faktiskt rörd. <3

Träffade jättemycket folk jag kände där. Fick tyvärr inte så mycket bilder från stan men fick lite bilder hemifrån mig. TAAACK så himla mycket för en mysig kväll, alla ni är så underbara och bäst <3

PussPuss

/Fiia


<3


HAhah mums!


Moahaha <3


Ohhh ;)


Gårdagens outfit :)




Bra att ha ;) (grythandskar)


Behövs verkligen, mina nagellack är som torkade klumpar.


;)


Älskar pajformen :)


As mysiga! Kommer passa kanon i min lya :D

Klar ;)

Hejsan!

Har sovit hela natten utan att vakna av min onda hals, och vet ni vad? Jag känner inget av nåt ont i halsen alls! :D Är så himla glad. Jag har i alla fall sprungit som en stucket hamster här fram och tillbaka mellan badrummet och mitt rum, Emelie har setat med sin lilla dator och varit söt. Har i alla fall lockat håret och sminkat mig plus att jag har satt dit lösögonfransar, haha vilket larv egentligen. Men men, kommer va snygg på körlektionen i alla fall.

Jag har alltså typ sminkat mig klart inför kvällen eftersom det ska komma lite flickor och fira mig. Jag ska åka in till stan om en stund och ha körlektion. Sen efter det ska jag hoppa på bussen och direkt åka till Vingåker och börja med maten, kommer bli lika stressigt som förra året när brudarna skulle komma.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt.

PussPuss

/Fiia


Ang imorgon :)

Hejsan!

Joo Johanna kunde ju inte va med imorgon så skulle ju bli jag, Emelie, Simone och Lina. Men nu så ska Fia och Carro komma, tror det kan bli riktigt kul :) Ska bara försöka få ihop en tacopaj, haha får se hur det blir, jag är ju inte så bra på att laga mat.

Har precis lagt mig i sängen, och Emelie ligger nedanför på madrassen ;) MOHHAHA! Neeh men Johanna har i alla fall haft några kompisar här på kvällen och när dom åkte hem så kom Johanna och satte sig med oss, väldigt trevligt. En stund senare så kom Thomas också och han va lika trevlig som vanligt. Kommer säkert sova gott inatt för halsen gör inte lika ont och det är den som har hindrat mig från att sova.

PussPuss

/Fiia


Emelie är hos mig!

Hejsan!

Nu har Emelie och jag nyss kollat på skräckfilm, denna gång va det faktiskt jag som va mest rädd. Hatar psykade filmer med massa konstiga monster. Nu sitter Emelie och kollar på massa RIP klipp på youtube, usch börjar nästan gråta av musiken bara. :'(

PussPuss

/Fiia


Imorgon!

Hejsan!

Nu är jag här med min beslutsångest igen, OVANLIGT! Vet inte vad jag ska ha på mig och jag har inte testat nåt än heller, orkar inte krångla.

PussPuss

/Fiia


Det här ska jag inte ha imorgon, men i sommar kanske ;)


Skärpet är min lillasyster (lovisa eller linneas) men har jag fråga
lovisa en gång om jag fick låna det och det skulle jag få. Dom är ju ändå
borta. :)


Ahh antingen ett rosa linne eller ett mörkgrått, hjälp mig nu :)

Nu blev jag glaaa!

Hejsan!

Nu blev jag så glad för Emelie ska komma hit :) <3<3<3 Blir lite ändrade planer imorgon också, men det blir bra ändå :) Ska fira min födelsedag med dom bästa! Fyller ju egentligen på Lördag men vi ska fira mig imorgon istället och sen lite öltält på det! MJAAAU!

Men nu ska jag leta fram nån huvudvärkstablett, för snart sprängs min skalle :'(

PussPuss

/Fiia


Call me

Hejsan!

Guud va skönt, har haft kontakt med en person som lever utanför huset ^^ Har pratat med Emelie i en timma, känns skönt att få prata lite faktiskt, speciellt med nån man älskar. Måste snart in i duschen asså! Blää är ju skit snuskig nu.

PussPuss

/Fiia


Z:tv och kaktusar i halsen

Hejsan! 

Ligger på sängen och lyssnar på Z:tv. Försöker går igenom min garderob i huvet och komma på vad jag ska ha på mig imorgon, JOBBIGT! För testa orkar jag inte med. Får väl i panik rota fram något imorgon... Och den här jävla halsen verkar aldrig ge sig, känns som att svälja en kaktus. AJE! Hade det inte varit sånt här dåligt väder hade jag tusan tagit en liten promenad.

Asså jag vill färga min utväxt! Men aah lite svårt när Emelie bor i Baggetorp.

PussPuss

/Fiia


Ensam och näsblod!

Godmorgon!

Fyfaan ännu en jävulsk natt, BUHUU! Vaknade 2 och somnade kl 5, va nere och tog slemlösande och aah försökte somna men det va för varmt och det gjorde så ont att svälja så det gick inte att somna, men tillslut så. Vaknade igen kl 10 av mitt alarm och strax efter det kom pappa in i mitt rum och sa att dom skulle åka nu. Pappa, Fia, Lovisa och Linnea ska alltså till våran sommarstuga och kolla till den lite. Skönt att va lite ensam, fast vi är ju några som bor här så helt ensam kommer jag inte va, finns ju fler som bor här ^^

Alldeles nyss kände jag att det börjar rinna ur näsan på mig, NÄSBLOD igen! Hjääälp jag har inte fått det på flera år, fick det för några veckor sedan och nu igen, WOOW vad händer? Ajaa snart dags för frulle kanske? Njee är inte sugen!

PussPuss

/Fiia


Snyggt va? ;)


Mys fast kallt!

Tjaa!

Vid kanske runt sju så fick jag ett sms av Fia Nilsson och hon fråga om jag ville komma ner till fotbollsplan för hon va där och kolla på sin bror. Så jag drig på liiiite smink (kände mig as ful) och tog cykeln ner. Kan ju säga att det va inte varm ute men det va skönt att prata med Fia. När jag kom hem började halsen bli dålig igen, ATTANS! Den som börja bli bättre. Men sitter här och knaprar halstabletter, känns sådär eftersom det gör ont att svälja :(

Nu sitter jag och kollar på Sandhamn och kommer ut när det spöregnar, kul för dom som är ute och festar MOAHAHAH!

PussPuss

/Fiia


I helgen blire i alla fall klackarna i taket! ;)


Happ!

Hejsan!

Nu är det många som förfestar och ska ut på krogen och fira att det bara är en månad kvar till studenten, men här sitter jag med Z:tv och en irriterande hals. Fast jag 'är inte så mycket för att va ute på onsdagar, sen är det skönt att verkligen bli frisk. Jag ska sitta här och längta till fredag och lördag, MOHAHAH!

PussPuss

/Fiia


Gilla!

Hejsan!

Här ligger jag i mitt rum och nästan svettas ihjäl MEN jag börjar må bättre i halsen och det är den som varit värst, visst det gör ont när jag sväljer men jag gråter inte nu när jag ska svälja i alla fall. Helt klart bättre. Jag kommer säkert va frisk tills på Fredag!

Har funderat lite på vad jag ska ha på mig men jag har inte kommit fram till så mycket. Tror att jag kanske ska ha min vita tyllkjol och nåt mer ^^ Min kära syster kanske har nåt snyggt linne jag kan få låna. Va konstigt det känns att man inte vart i skolan, fyy jag fattar inte dom som skolkar och är hemma istället, jag skulle tusan dö av tråkhet.

Ska planera lite mer inför fredag, vet inte riktigt vad jag ska planera men :) HAHA! Nej nu ska jag byta kläder för dom här går nästan att vrida ur.

PussPuss

/Fiia


Ofräsch brud men den bjuder jag på

Studentklänning

Hejsan!

Har fått hem studentklänningen nu :) Det är den gamla men den är lite kortare nu. Den är jättefin, helt perfekt. Fast när jag testade den så såg jag förjävlig ut, osminkad och sjuk. Men sen på studentdagen när jag kommer vara sminkad och håret är fixat kommer det se jättefint ut :) Awwwwwww!

PussPuss

/Fiia


Visst är den fin? :)

Väntar

Hejsan!

Väntar fortfarande på att min blogg ska få ett roligare utseende ^^ Har en som skulle fixa den men han är nog inte klar än, BUHUU! Har väntat flera månader nu! Jag kan verkligen inte sånthär själv. Om det finns nån som skulle vilja fixa min blogg så skriv en kommentar.

PussPuss

/Fiia


Hemma från skolan...

Hejhopp!

Den här natten har varit sjukt jobbig. Vaknade kl 03.00 inatt och kunde verkligen inte somna om pga min hals. Guuud det gör så ont! Jag blir snart tokig. Jag gick i alla fall ner och hämta halstabletter och kolsyrat vatten, halstabletterna gick inte att att äta för det gjorde så ont att svälja och bubbelvattnet kändes som det rev upp hela halsen på mig. Tror jag somnade om vid halv 6. Sen vaknade jag av mitt alarm halv åtta, skulle skriva till skolan att jag ska va hemma idag. Jag tröck av alarmet och trodde att jag skrev till skolan men jag drömde det bara. När jag vaknade igen va klockan 9 och datorn stod på golvet, men det va ju bara att starta den och skicka iväg ett PIM.

Idag ska jag bara va hemma och försöka bli frisk. Kanske ska övningsköra lite.

PussPuss

/Fiia


Sjukling!

Hejsan!

Är fortfanade inte frisk :( Ligger med feber och svettas, eller just nu mår jag väl lite bättre men är absolut inte bra än. För ca 2 timmar sen hade jag 39.4 i feber, fyfaan! Kan fortfarande inte sväja än, eller kan men det gör förbaskat ont. Imorgon blir det ingen skola, ska ligga hemma och försöka bli frisk.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på dom desperata hemmafruarna :D

PussPuss

/Fiia


Fan va bra!

Hejsan!

Kom hem från stan för en stund sen, har vart och pluggat teori och det gick så jävla bra! Det tråkiga är bara att jag mår piss :( Fia tycker jag ska va hemma imorgon så jag verkligen blir frisk. Nu väntar jag i alla fall ivrigt på maten, är så hungrig att jag skulle kunna äta en häst, fast då är det ju bara att gå till mc donalds ;) MOHAHAH!

Har dragit på mig mina mjukis kläder <3

PussPuss

/Fiia


Åhhh!

Heeej!

guuud vad jag vill ha körkort nu! Jag vill åka iväg och shoppa, typ norrköping eller marieberg! Känns som jag behöver lite nya kläder. Men jag kanske får pengar eller nåt i present, då kan jag shoppa lite :) Måste köpa skor till studenten också. Nej nu ska jag börja fixa mig.

PussPuss

/Fiia


Haha längesen!


Fortfarande sjuk :(

Hejsan!

Har knappt sovit en blund inatt, har svettats som tusan och jag har knappt kunnat svälja :( Blää. Har ont i kroppen. Nu mår jag lite bättre, svettas inte lika mycket men har fortfarande ont i halsen. Har i alla fall fått i mig frukost. ska se om jag ska ta bussen in till stan kl 11 så jag kan ålugga teori. Är egentligen inte ett dugg taggad på det eftersom jag inte mår så bra, men jag måste ju liksom.

PussPuss

/Fiia


Lovisa, så himla söt! <3

Hjälp va hände?

Hejsan!

Har inte kunnat blogga för jag har typ legat sjuk i sängen hela dagen. Det började i skolan sen fortsatte det och jag mådde bara sämre och sämre. Fia kom upp med en ipren och ett glas vatten men det kändes som om att det inte hjäpte, låg bara och skakade och nästan grät. Har vaknat och somnat och svettats som en gris. BLÄÄ! Men kl 21 ringde mitt alarm och då vaknade jag till, och nu har jag precis varit nere och ätit yogurt :) Så nu sticker det inte i kroppen och jag kan gå. Känner mig inte helt frisk men jag mår bättre i alla fall.

Jag som skulle ut och gå idag men tror jag skippar det faktiskt. Imorgon är vi lediga, vet inte varför men det skiter jag i ^^ Ska plugga körkortsteori och lite skolarbeten. Känns bra med en ledig dag, det känns som det behövs. Tror faktiskt att jag mest behövde sova idag. Har kännt mig stressad och som om att ajg inte kunnat sova ut den senaste tiden.

PussPuss

/Fiia


6 dagar kvar!

Hejsan!

Jaah då blir man 19 år om 6 dagar, känns inte så speciellt men nu när jag kollar på siffran 19 så ser det jättekonstigt ut. Jag ska i alla fall ta del betydligt lugnare denna födelsedag. Tror att nästa helg kommer bli mysig, eller hoppas det i alla fall.

Tänkte äta lite kvällis nyss men visste inte vad jag skulle äta så jag sket i det, ska gå ner snart igen och se om jag hittar nåt denna gång.

PussPuss

/Fiia


Roligt folk!

Hejsan!

Igår åkte jag till Joacim. Fick gå på stan i två timmar men det gick ju bra. Hittade lite saker som va fina men jag köpte inget, här ska det sparas pengar! Jag gick tillbaka till station igen vid kl fem och det SPÖREGNAR! Men sen kom Joacim och då fick jag värma mig lite i hans bil, sen så hämtade vi upp lite folk och efter det handlade vi ingredienser till tacos. Kändes ju lite halvkul att gå in på Willys och se ut som en mupp.

När vi kom hem till Joacim så började dom fixa med maten och jag fixade sminket och bytte kläder :) Det va kanon gott med mat för jag va svinhungrig. GRYMT SKÖNT FOLK. Haha Hampus hade med sig vin så jag satt och pina i mig det, men jag fick knappt i mig det så jag blandade faktiskt ut det med Pepsi, AHHA! Men det va en kanonkväll med kanon bra folk.

Lite senare på kvällen drog vi in till Norrköping och va hemma hos nån sen gick vi på nån krog. MYSIGT! Men Joacim sa att han ska lära mig att dricka cider långsammare. Hhaha ^^ När vi skulle hem så skulle Hampus hämta sina föräldrar först sen skulle vi hem, men dom va inte riktigt klara så vi fick gå in och sitta där ett atg innan vi åkte hem till Joacim. Vi va hemma typ vid 3 nån gång, så jäkla skönt att ta bort sminket och lägga sig i sängen.

Idag gick jag nog upp vid kvart över 11 eller nåt, jag va vaken men rummet va iskallt så jag ville inte ta bort det varma täcket. Har haft det jättemysigt ihop med Joacim och hans mysiga vänner i alla fall :D TACK!

Nu är jag i alla fall hemma och sitter i sängen med mjukiskläder <3<3 Senare blir det nog att plugga teori och lite annat skolarbete.

PussPuss

/Fiia


Lockar!

Tjabba!

Idag gick jag upp ur sängen 10.15, SHIIT! Det är sent för att vara mig. Men försökte sova länge så att jag inte somnar hemma hos Joacim ikväll. Åt ingen mat imorse för jag tyckte det va lite sent för det, så jag väntade till maten och nu har jag äntligen fått lite mat i magen :) MUMS!

Har precis fixat mig färdigt, fick för mig att ha lockar idag men ångrade mig efter 5 minuter men då va ju liksom halva håret lockat så aah... Men det blev fint :) Känner mig som guldlock typ. Inget kul väder idag så vi får se hur mycket lockar jag har kvar sen. Kommer få gå runt i Norrköping själv i 2 timmar idag, buhuu jag som inte ens hittar där. Neeh nu ska jag packa ner det sista i väskan.

PussPuss

/Fiia


Trasiga jeans och vit t-shirt


Myskväll hos mig!

Hejsan!

Nu har alla människor åkt hem. Har vart en kanon kväll men masssssa mat och skratt. Mina flickor är ju bäst helt enkelt! Senare kom Alex, Toverland och David. Lite roligt att dom kom faktiskt. Men man märkte att alla va sjukt trötta för alla typ satt och sov nu på slutet. Och vi som gått en mil idag va det nog värst för ^^

Nej nu ska jag försöka sova. Det jobbigaste är att man alltid blir pigg när man ska sova ^^

PussPuss

/Fiia
























Jag hann!

Hejsan!

Nu kommer snart flickorna och jag hann duscha, välja kläder, sminka mig och fixa håret. PUUH! Fast är inte direkt nöjd med håret och det va svårt att sminka sig eftersom jag va helt röd i ansiktet... Fia kom upp till mig nyss och sa att hon fixat kyckling till mig :D SNÄLL hon är! Hon har även satt på värmen ute i uterummet :D Nej nu ska jag göra nåt annat som jag inte har en aning om vad det är. Lina skulle i alla fall komma halv sex så hon är väl här snart.

PussPuss

/Fiia




Såhär ser man ut ikväll, plus ett par ljusa trasiga jeans ;)

Fredag WOHOO!

Hejsan!

Vi va ju ute på promenad idag, vi gick en mil. Så jävla skönt! När vi gick hemåt så gick jag och Matilda till henne först för hon skulle hämta pengar. Sen drog vi till maten, EFTERLÄGTAD! fan va hungrig jag va asså. Sen så hade vi klassråd och våran mentor bjöd på must och chokladbollar, MUMS! Sen hade vi idrott, vi spelade innebandy. Lina och Emelie klagade på att jag va så dålig och förstörde för hela laget :( Jag försökte ju faktiskt, jag kan inte råför att jag är så dålig. HAHAH!

Ikväll kommer i alla fall flickorna <3 Vi ska äta kräftor och grillat. MUMS! Ska bli mysigt tycker jag :) Imorgon drar jag till Joacim också, så dte kommer bli en mysig kväll :D

Pusspuss

/Fiia


Snygga brudar ;) Från i 2:an

En sak klar!

Hejsan!

Jahapp usch va dålig jag har varit på att skriva idag. Men har haft lite annat att tänka på. Förut pluggade jag teori, satt på facebook och pluggade friskvård samtidigt. Nu är jag klar med friskvprden i alla fall, är faktiskt rätt nöjd. Juste har varit lite barnvakt samtidigt också ^^ Mycket på en gång. Ska läsa teori innan jag somnar. Hoppas det fastnar bara.

Imorgon ska vi gå rätt långt med skolan, hoppas mig fot pallar det. Aja ska snart ta en promenad med Fia.

PussPuss

/Fiia


Snygg prick i pannan xD

BOKAT :O

Hejsan!

Skolan sög idag, va bara tråkigt att lyssna. Vi hade tysligen distans på organisation så vi slutade kl 11, värt att åka dit? neej faktiskt inte. Men ajaa. Vid 12 fixade vi klart med våran film, den va tvungen att va klar idag för att dne skulle få va med på filmfestivalen.

Hade körlektion kvart i elva idag och då fick jag reda på när jag ska köra upp och skriva upp så nu är det dags att börja PLUGGA! Blev lite nervös nu. Men körlektionen gick jättebra, ska bara försöka att inte bygga upp en massa nervositet.

Måste få klart friskvårdsfrågorna idag också, ska fråga Fia vad han menar med frågorna sen för jag fattar NADA!

PussPuss

/Fiia


Hihi hemligt!

Ojdå ;)

Hejsan!

Nu har vi ätit mina fiskpinnar och potatismos, och det blev faktiskt jättegott :) Visste inte att jag kunde laga potatismos. Till och med Linnea ville ha mer, WIIIH! Kanske kommer klara mig hemifrån i alla fall. Neh nu tänkte jag plugga lite.

PussPuss

/Fiia


Plötsligt händer det!

Hej!

Håller på att laga mat nu faktiskt, SHIIT! Lagar fiskpinnar och hemmagjord potatismos, får se hur det går. HUNGRIG SOM TUSAN! Fast jag har Lady Gaga som sällskap så jag står ut. Är skapligt avundsjuk på dom som ska kolla på henne nu i helgen, ÅHHHHHHH! Neeh nu ska jag fortsätta stå och kolla på när potatisen kokar, sååå kul kan jag lova er.

PussPuss

/Fiia


YEEEES!

Hejsan!

Körlektionen gick SKITBRA!!!!!!!! Så idag ska jag boka uppkörning och uppskrivning, eller Batu (körläraren) skulle höra av sig till mig så jag väntar ivrigt här. Skolan va seg men aah va bara en lektion så det va ju skönt. Efter skolan gick Emelie och jag ner på stan för Emelie skulle köpa choklad. Nu är jag hemma och det är fett skönt! Ska försöka ta och plugga lite, men det orkar jag inte med just nu.

Försöker planera något inför jag fyller men det går väl sådär asså, vet inte vad jag ska göra. Vill ta hem lite folk hit men vi får se ;)

PussPuss

/Fiia


Alarm kl 09.00 <3

Hejsan!

Har vaknat och somnat en del gånger denna morgon lite tråkigt eftersom man har sovmorgon. Men men jag är utvilad så det är bra. Något som va mindre bra va att jag såg en såndär STOR fjäril satt på min tröja som låg på min stol, FYYY! Så jag våga inte gå upp ur sängen knappt. Men tillslut vågade jag mig upp och tände lampan och såg att det inte alls va någon fjäril det va ju min lapp på tröjan där storleken står xD FYFAAN va rädd jag va. Ajaa gick ner och åt frukost sen va det bara att gå upp och klä på sig och fixa.

När jag satt och sminka mig fick jag ett sms där det typ stod hej ska du till skolan eller nåt sånt, hade inte numret så jag svarade typ jaa men jag har körlektion så jag kommer senare. Ahh sen skrev jag i alla fall jag har inte ditt nummer vem är det? Så fick jag till svar att det va Jesus världens bästa och så, ÖÖÖÖHM! Och så skrev personen att han satt på taket på öp skolan och bajsade. Hmmm?! Men jag frågade Lina på msn om hon hade numret men det hade hon inte, IRRITERANDE! Så jag gick ner till pappa och rungde upp personen. HAHAHHAHAH då va det ju Jonas (från Ystad). Haaaha det va jag inte beredd på, trodde verkligen inte att det va han. Men det va ju kul att prata lite med honom, Det va ju inte igår liksom.

Nej nu går bussen om en kvart, dags att göra sig i ordning.

PussPuss

/Fiia


Dagens!

SOVMORGON!

Hejsan!

Guud så skönt, har sovmorgon imorgon. Börjar lektionen kl 12, fast kommer komma försent för jag har körletion halv 12. Så imorgon tar jag 11 bussen in och kör körlektionen och sen gå direkt till skolan. Får se om jag har ork till att sätta mig på körskolan lite sen. Om det går bra på körlektionen kanske jag kan boka imorgon, vi får se. Nej nu ska sminket bort och jag ner i sängen.

PussPuss

/Fiia


Buhuu saknar mina röda pumps!


Nån som kommer ihåg?

Heej!

Hahhaa lyssnar på lite musik som jag kopplar till när jag va liten ^^. Tycker det kan va skönt att kunna tänka tillbaka på när man va liten och allt va så lätt, fanns liksom inte så mycket att fundera över.














Grattis Fia på födelsedagen!

Hejsan!

Guud va glad jag blev idag när jag såg rektorn, skulle visa upp provet som jag fått G på som läraren säger att jag ska göra om. Men i alla fall hon vinkade åt mig att jag skulle komma och så sa hon att det måste blivit ett missförstånd, jag skulle inte alls göra om något prov! WOHOOO jag vann, där fick du! Ahh sen fick jag preciiiis G på ett prov jag inte tränat ett dugg på, visst kanske skulle ha lagt ner lite mer tid på det men asså hatar att läsa om lagar sånt fastnar inte i min skalle.

Efter skolan gick jag och Emelie på stan. Jag köpte en present till Fia och sen köpte vi glass. Jag köpte den nya GOLD-glassen, as god faktiskt och jättefin den va faktiskt guldfärgad. Sen tog vi halv 3 bussen hem. När jag kom hem så stod det tårta på bordet, den va JÄTTEFIN! Fia öppnade min present och hon gillade den som tur va. Köpte en svart tunika/tröja med silvriga runda nitar på, vet att hon gillar sånt. Sen så tog vi på oss skorna och gick ut för hon skulle få öppna pappas present. Han hade gömt den under pressening och lite saker, HAHA sne när hon fick bort alla molijoxer så va det en grill :) Hon hade faktiskt önskat sig en så det va ju bra och något mer som är bra är att vi ska äta grillat idag.

PussPuss

/Fiia


Tröjan/tunikan hon fick av mig


Fias nya fina grill


Grattis på 42-årsgagen :D


Sköönt!

Hejsan!

KOm in från en promenad med Fia nyss, skönt som tusan ute men min fot gjorde ont. Just nu sitter jag mest och tänker på en väldigt söt person, eller funderar kanske det är jag gör :) Ajaa imorgon ska jag ner på stan och leta efter en "grej". MOAHHA!

PussPuss

/Fiia


Just det!

Hejsan!

Just det igår fick jag massa fina saker av min fina moster :) Fick en del flytta hemifrånsaker. Blev jätteglad eftersom jag inte har så mycket saker tills jag flyttar.

Jag fick:

Ett överkast
Ett Duschdrapperi
Två påslakan
Diskborstar
Tre kuddar 
Servetter

Allt va rosa förutom 2 diskborstar som va blåa och gröna. TACK SÅ JÄTTEMYCKET! <3

GLAD FIIA!

Hej!

Ahapp skola idag då, eller vad man ska kalla det. Va uppe och snacka med rektorn om en lärare som är helt hmm ska inte säga nåt. Men hon säger i alla fall att jag ska göra om ett prov som jag fått G på, men jag kollade igenom mitt skåp i skolan och hittade det där provet och jag har G på det så IN YOUR FACE!

Vi slutade tidigt idag så jag gick ner på stan med Fia, eller hon köpte med sig fika sen gick hon till sin körskola och jag till min. Och jag är så jäääävla glad! Klarade slutprovet på körskolan. Så nu har jag gjort alla prov nu ska jag bara göra om dom så dom sätter sig. Nu är jag i alla fall hemma och det är skönt som tusan!

PussPuss

/Fiia


Myspys i Söderköping!

Hejsan!

Har haft det jättemysigt i Söderköping, och nej jag har inte ätit glass :) Kom till Norrköpig igår kl halv 12 och där hämtade herr snygging upp mig så åkte vi hem till honom. Hälsade på hans föräldrar och så sen så gjorde vi inte så mycket, myste mest. Sen åt vi lite och senare så drog vi hem till Joacims kompis Hampus, sjukt rolig person! Men innan vi åkte dit så köpte vi pizza som vi sen åt hos hampus. Efter ett tag kom det tre killar till så dom satt där och förfestade för dom skulle dra vidare och festa sen men om jag och Joacim skulle följt med så hade vi ingen som unde köra hem oss så vi fick ha myskväll hemma hos honom istället. Joacim va väl lite sugen på att gå ut men jag tror chips, fanta, film och en Fiia dög bra det med :)

Idag gick vi upp typ hmmm vet inte när vi gick upp men när Joacim kolla på klockan va den 10.20 och då hade vi vart vakna ett tag. Juste klockan va 10.40 när vi gick upp ur sängen. Guuud kändes som jag sovit bort hela dagen! jaah va gjorde vi sen, vi åt frukost, satt ute, och aah myste lite mera :) Sen somnade vi en stund också. Guud tror jag vaknade 5 gånger under natten. Vid kvart i 4 så åkte vi mot Norrköping, han släppte av mig vid tåget och han fortsatte vidare och repade. Puss på honom!

Det gick bra att komma på tåget och så men aah ca 3 minuter innan vi va i stan så stängs tåget av. Det av tydligen en eller flera idioter som va ute på spåret så polis och brandbilar va där. efter ca 20 minuter kom vi iväg och där stod Pappa, Challe och Lovisa och vänta på mig. GULLIGT! Sen så fick jag övningsköra hem och det gick bra (som vanligt ^^)

Och nu är jag hemma, skönt som tusan men kan sakna att få en puss då och då ^^

PussPuss

/Fiia


Sjukt kul!

Heej!

Har inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp. Igår va det valborg och vad mer kan man säga? Joo att jag har dom bästa vänner/klasskompisar som bara finns. Det blev först en lyckad förfest hos Stina sen drog vi till statt och parta loss. Neeh orkar faktiskt inte skrriva så mycket mer men det va jättekul i alla fall.

Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig, ska ju till Joacim idag. Jag är faktiskt lite nervös ^^ HAhaha ska jag åka tåg själv liksom. Ne men det blir nog bra det här.

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0