45 minuter kvar :)

Hejsan!

Nu har jag packat allt och fixat och trixat här på morgonen. Skulle ju ta med sallad på tåget men kände att det skulle bli så mycket att bära med sig så jag åt upp salladen nu till frulle istället :) Så mammi och jag har ätit sallad med paprika, fetaost och bacon, MUMS! Börjar få lite pirr i magen nu faktiskt. Tur att mamma är här och lugnar mig lite. <3

Hoppas ni får det bra och festar lite i helgen.

PussPuss

/Fiia


Packat och klart!

Hejsan!

Jahapp nu är det mesta packat, förutom smink och laddare som jag ska packa imorgon. Fick låna en väska av Emelie men den va liiite för liten nästan ^^ haha! Men det löser sig. Mamma ringde och sa att hon va på väg till mig så jag började med att steka kött och in med pommes i ugnen ;) MUMS! Både mammi och jag va hungriga. Och nu ligger vi här i varsitt hörn och är lite halv sömniga tror jag.

Imorgon är det dags! Åker kl 08.14 ifrån stan och är framme i Malmö kl 11.49. Vad fan ska jag göra på tåget? Har ingen musik på mobilen och aah. Dom flesta man känner sover under tiden som jag åker tåg så man kan ju inte smsa heller. Men det blir nog bra det här. Börjar bli lite nervös nu faktiskt men försöker tänka på det roliga, kan ju inte bli hispig nu. Sen är det här rätt bra för mig, jag brukar faktiskt ofta vara en rätt feg person (inte när jag druckit, HAHA). Så jag ser det här som en liten utmaning mot mig själv.

Nej nu ska jag va social mot mammi <3

Lägger in bilder när jag kommit hem (tisdag) ;)

PussPuss

/Fiia


Mammi <3

Okej nervös? Nee inte direkt

Hejsan!

Va hos mamma från kl tre till klockan halv tolv. Lånade tvättmaskinen och åt kräftor. Snäll mammi jag har <3 Ikväll kommer hon hit och ska sova över, JIPPIPE. Vilken mammi man har, som ställer upp för sin lilla dotter. När jag va på väg hem så fick jag ett samtal i bilen så aah jag sov inte hemma inatt, HEMLIGT! Kl typ halv ett ringde Emelie mig och fråga om jag kunde möta henne på stan. Så vi gick lite på stan, jag köpte ett par svarta leggins lite mer byxtyg börjar ju bli lite kyligt. Sen åkte vi och handla på Willys och hämta H&M saker åt Emelie på statoil.

När vi kom hem börja vi fixa med lite saker och lyssna på musik typ. Och aah nyss drog Emelie men jag följde med henne ner på stan och hämtade ut biljetterna till Ystad ;) IHH! Och nu sitter jag här och har inte packat ett skit, har ingen väska, HAHHA! Men ska ta fram dom saker jag ska ha med och se om det går ner i en väska jag har här hemma. Får inte glömma nåt viktigt bara!! Har i alla fall handlat hem mat som jag ska ha med på tåget. Har handlat hem till en sallad, MUMS!

PussPuss

/Fiia


Vingåker idag!

Hejsan!

Vaknade till av att det lät som nån låste upp min dörr och höll på med mitt lås, blev helt stel. USCH! Se lät det som han klampade in i min lägenhet. Men aah vet inte, kanske drömde. Men men nu har jag i alla fall ötit frukost och kollar på tv. Har sovit sååå bra inatt, vaknade bara av att jag hade glömt stänga av datorn så den spelade musik. Kollade nyss hur vädret ska va i Ystad när jag är där, ser skapligt ut hoppas bara dom håller det dom lovar. Ska bli sååå kul!! Hoppas bara Johanna blir frisk till helgen.

Neeh senare idag så ska jag åka till Vingåker och låna mammas tvättmaskin, va upptaget nere hos mig och jag vill gärna ha med mig lite rena kläder till Ystad. Mamma och jag kanske skulle ta en fika.

Neh nu ska jag in i duschen och fixa mig, ska nog kanske ner på stan en sväng i regnet och kolla om det finns några snygga leggins på stan, mina är typ helt trasiga. Hittade ett par snygga på H&M här om dagen sen när jag tänkte köpa dom så va typ alla slut.

PussPuss

/Fiia


Wihuu gamla msn <3

Hej!

Jobbade ju idag och det gick kanon, tyvärr sov jag inte så bra. HMM! Kändes som jag bara sov 2 timmar eller nåt. Mötte Emelie vid stationen för att följa med henne till statoil och hämta ett paket. Blev en liten promenad faktiskt. SKÖNT! Sen när vi skulle hem så köpte Emelie en kycklingtallrik på vägen hem. Snacka om frestande men nepp jag ska inte äta sånt. Så när vi kom hem till mig öppnade hon den där kartongen och det doftar MUMS. Men jag tog upp falukorv och fixa iordning korvstroganoff, GOTT! Hungrig som tusan. Och nu sitter Jag, Emelie och Fia här och kollar på fångarna på fortet.

Imorgon blir det nog Vingåker ;) Ska låna mammas tvättmaskin så jag får lite ren tvätt med mig till Ystad. Ska se om mamma är hemma också så vi kan ta en fika. Guud är så sjukt taggad inför Fredag! Kom på att jag saknar min syster väldigt mycket. Skulle vilja träffas mer än vad vi gör. Knappt en gång om året. Ska nog försöka ta mig till Kalmar nån gång och se hur hon har det.

PussPuss

/Fiia


Maria Nyberg <3

SMN

Hejsan!

Sofia Matilda Nyberg har TRÅKIGT! Gaah vet inte vad jag ska göra. Ät sjukt trött men kan ju inte gå och lägga mig nu liksom. Kanske ta en liten cykelrunda sen? Roligt liv man har.

PussPuss

/Fiia


MORR!!!

Hejsan!

Lugn dag idag, älskar vädret! Åkte i alla fall iväg en sväng för ca en timma sen och fick pengarna för att jag städat hos min gudfar :D 500 kr, inte alla som tjänar 250 kr i timmen. MOAAHHA! Sen tänkte jag att jag kunde åka ner på stan och skälla ut hyresvärdarna lite. Sa att jag va arg på att nyckeln inte passade i porten och att jag fick stå ute mitt i natten plus att jag fått tacka nej till jobb. har fått några förfrågningar om 16-21 och 12-21 pass men kan ju inte ta dom eftersom porten låser kl 21. Men fick en nyckel nu som passar till typ porten och förådet. Dom skulle tydligen försöka få det där gjort imorgon. MORR!

Sen sa jag till om att jag ville ha nytt badrum och det skulle hon ringa till chefen och säga. Så snart har jag en massa gubbar som håller på och renoverar badrummet här. Hon bara "toan brukar dom koppla i redan första dagen men dusch får vi försöka fixa, det finns en ledig lägenhet på 1A" Man bara öhm okeeej. Neeh ska se om jag kanske kan låna Simones dusch eller nåt :) Det kan väl inte ta hur långt tid som helst att fixa ett badrum?

Ja imorgon ska jag ju jobba 7-14 så måste fixa matlåda, fick förfrågan efter jag lagat mat så jag lagade ju inte så det blev mat över. USch nej nu fick jag ont i magen.

PussPuss

/Fiia


Snart dags!

Hejsan!

Guud jag har längtat hela sommaren efter att åka till Ystad. Familjen hos mammi åkte ju till Ystad i slutet av Juli men jag jobba så jag kunde inte följa med, hemskt att få bilder från min favorit stad och se alla roliga saker dom gjorde. Men jag pratade med min lilla vän nere i Ystad (Johanna) om att jag skulle åka ner dit själv och aah om 4 dagar åker jag. Helt knäppt! Börjar få lite resfeber faktiskt. Har ju inte åkt tåg så långt helt själv. Jag har åkte tåg mellan Vingåker och Katrineholm och det tar typ 12 minuter, nu ska jag sitta på ett tåg i 4 timmar själv. Fast det är inte själva tågresandet jag är nervös för, det är när jag väl kommer till Malmö. Hahah vart ska jag sen liksom? Har aldrig varit på Malmös station, eller nån gång men då har jag nog haft mamma med mig.

Börjar redan fundera på vad jag ska ha med mig för kläder och vilka skor jag ska ta (haha har knappt några skor). Måste ju ha lite plats kvar i väskan för jag kommer antagligen shoppa nåt där också. Ska nog ta och åka till min lilla mammi imorgon och låna tvättmaskinen.  Mamma kommer ju hit på Torsdag, ska bli mys ;)

PussPuss

/Fiia


Min favoritlåt just nu ;)

Promenad

God förmiddag!

Vaknade vid sju imorse av sms från mobilen. Puuh! Men somnade om sen igen och vid 9 ringde mitt alarm, upp och hoppa. Tog faktiskt en promenad innan frukost, inte så lång bara 30 minuter typ. As skönt väder i alla fall. Gick förbi Ellwynska, asså konstigt det kändes när det stod lite folk utanför och hade rast. KNÄPPT! Kände mig lite vuxen på faktiskt men det gick över när jag gått förbi.

PussPuss

/Fiia




Första... andra

Hejsan!

Va ute på en promenad med Olivia förut, lika trevligt som vanligt. Men vi kom på att vi va tvugna att handla lite så innan vi gick åt varsitt håll så gick vi in på ICA och handlade lite först. Blev så sugen på korvstroganoff så handlade hem till det. MUMS! Sen jag kom hem har jag typ inte gjort nåt alls, fixade iordning lite kvällis. Har blivit lite av en tedrickare, HAHA! Har druckit 2 koppar nu på kvällen.

Sitter och kollar på nåt helt sjukt program, vet inte vad det är men aah konstigt. Börjar faktiskt bli lite trött nu.

PussPuss

/Fiia


Övernattning

Hejsan!

Nu är jag hemma igen efter en myskväll med brudarna (Emelie och Simone). Eftersom jag inte kommer in i porten så sov jag över hos Simone. Vi kollade på film, åt gott och pratade massor. Vi somnade kanske vid kl 2 eller nåt tror jag och jag vaknade av mitt alarm kl 9, FY! Alla satte sig upp och undra vad det va som lät. Efter det kunde jag inte somna om men Emelie och Simone hade tydligen inte hört det sa dom fast båda satt upp och sog förvirrade ut.

Men jaa vad ska jag göra nu då? Laga mat och städa lite kanske?

PussPuss

/Fiia


Tråkig lördag!

Hejsan!

Har nyss ätit lite, MUMS! Orkade inte ställa mig och laga mat så det blev pasta och bacon. Jaah och känns som denna dagen börjar ta slut, herregud va snabbt dagarna går. Ikväll blir det nog filmmys med Simone och Emelie men får se hur det blir, vill ju gärna kunna komma in i porten. HMM!! Usch ser att jag måste plocka upp lite kläder från golvet, haha! JOBBIGT! Funderar på om man kanske ska sätta på lite smink i fejjan och ta på sig promenadskorna.

PussPuss

/Fiia


Outfiten igår




Fick tillbaka mina koppar igår :) WIIH! Dom har legat hemma hos matilda


Just nu


Juste satte upp gardinerna jag fick av mammi här om dagen :) FINT!

Äntligen hemma!

Heej!

Denna dagen har varit bra, förutom en del grejer!

Började med att min mobil gick sönder så fick riva fram min gamla mobil som jag hade för ett bra tag sen. HMM! Sen kom nyckelgubben som skulle kommit i Onsdags kom och bytte lås. Sen aah fixade jag mig och åkte vidare mot Vingåker. När jag kom till Vingåker så åkte pappa jag och min bror till en affär och kollade på en ny mobil och jag hittade en sååå perfekt till mig! Sen fyllde min gudfar 52 idag. Han fick ett knallrosa diskställ av mig, FINT! Sen så åt vi lite tårta och sånt. Sen åkte jag och hämta Lina och åkte in mot stan. Eftersom vi skulle ha lite kräftskiva och jag glömt köpa kräftor så fick det bli räkor så vi stannade till vid Willys först. Handlade vitlöksbröd, räkor, LOKA, magneter och nål och tråd. HAHA dom sista grejerna låg i 10 kronorslådan.

Sen va det myskväll hos Siimone som gällde! Gooos! När jag skulle hem (runt 01.15) så funkade inte mina nya nycklar till porten, KUUL! Som tur är så har man fina vänner som hjälper mig så gott det går. Tillslut gav vi upp och skulle gå hem till Simone men då va min granne ute och rökte och öppnade åt mig :) JIPPIE!!!

PussPuss

/Fiia


Den rosa har jag :) WIIIH!

Jahapp det va den!

Hejsan!

Jahapp då va min mobil död! Faktiskt första av alla mina mobiler som slutat fungera. Har aldrig varit med om att någon av mina mobiler gått sönder så dom inte fungerar. Irriterande! Så nu ska jag åka till Vingåker tidigare och försöka fixa en mobil. Pappa känner en som säljer mobiler så vi får se vad jag kommer hem med om jag kommer hem med någon.

Men om ni läser det här så skriv gärna erat mobilnummer och namn så kan jag lägga in det. Har en gammal mobil som jag använde när jag va 15, HAHHA roliga egobilder man har.

PussPuss

/Fiia


Morgon!

Godmorgon!

Lagom seg man är i kroppen då. USCH! Satte klockan på 9 men vaknade kvart över 8. Annars har jag sovit hela natten. Har jag inte gjort på länge, men när jag väl sover så sover jag inge bra. Har alltid ont i ryggen när jag vaknar. Nu ska jag försöka städa i ordning lite här (diska, bädda sängen och fixa till i soffan). Fast ska nog äta nåt först, magen kurrar som tusan.

EN VECKA KVAR!

PussPuss

/Fiia



Minst/mest

Hejsan!

Jaah här sitter jag med datorn i knät och typ tråkar ihjäl. Vill bli riktigt trött innan jag lägger mig för annars kommer jag bara ligga där och vrida och vända på mig. HATAR! Har druckit lite te nu här innan midnatt, buhuuu! spökena kommer fan snart, kanske ska koka upp lite mer tevatten så man har nåt att bjuda på. Imorgon är det kräftskiva hos SImone med brudarna (nyktert)! Ska inte dricka nåt denna helg, laddar inför nästa.

Just nu här jag inne i en period där jag verkligen hatar allt på mig själv. Usch hatar när det blir såhär! Försöker komma på nåt jag tycker om med mig själv för att få upp självförtroendet lite men går inte så bra... Men hmm om det är nåt är det nog mina ögon, brukar få komplimanger för mina ögon men asså kul grej att få en komplimang för. NEJ! Roligare att höra va fin mage du har eller fina ben eller nåt men nee, uscH! Ska foxa till det dära!

Det jag mist tycker om är min mage, mina lår, min rumpa, min haka och mina armar. :) Nej nu har jag skrivit av mig lite, nu ska jag fortsätta kolla på tv, as kul! HAHAHAH!

PussPuss

/Fiia


8 dagar kvar ;)

Hejsan!

Japp nedräkningen har börjat, hah eller den började för typ 2 veckor sen. Snart drar jag till Ystad, bara 8 dagar kvar. Nervös som fan för att åka tåg, eller nja egentligen är det nog mest när jag kommit fram till Malmö och vart fan ska jag sen? HHAHAH! Jaa ni det här låter väl lovande? Har nog kanske fått min mamma att sova här så hon ska vinka av mig vid tåget för ingen av mina vänner ville det. Tur man har mammor!

Ska bli så kul att träffa Johanna. Hon verkar vara en jag fast med annan dialekt. Tur jag träffade henne förra året! Lovar att ta bilder när jag åker ner.

PussPuss

/Fiia


Inte bloggat på en vecka!

Hejsan!

Har nästan inte bloggat på en vecka nu men har inte haft något internet. Väntar på att mitt ska komma men verkar gå trögt med det. Jaah vad som har hänt under veckan. Inget speciellt faktiskt. Men idag gick jag upp kl 8 och fixa mig och åt frulle, sen så vid typ halv 10 så åkte jag till Vingåker. Stannade först till hos pappa och hämta nyckel till min gudfar, städade där tills hans födelsedag imorgon. Sen åkte jag till mamma och fick med mig lite saker (lakan). Strök även gardinerna jag fick av henne så jag ska sätta upp dom strax.

Nee sitter och kikar in mot köket och ser att det behövs diskas, FAN! Men måste ju, är hungrig som en tok och måste ju ha stekpannan som ligger där och är äcklig och smutsig. Idag blir det lax och potatis. Ska se om Fia hör av sig sen, HOPPAS! Kanske ska smsa henne? Måste inhandla lite mat och present till gudfar.

Har hämtat min kamerasladd hos mamma också så nu kan jag lägga in bilderna från kameran.

PussPuss

/Fiia


ny klänning, köpte likadan fast rosa också.


Kostade bara 74 kr, va tvungen ^^


Fia och Fia <3


Fia fixar, fint va?


Marknad på G.






Ny jacka ;)


Köpte den för 50 kr, GILLA!

Vilken dag!

Hejsan!

Åhh vilken dag jag haft. Började med att jobba, gick snabbt så det va lugnt. Efter det så åkte jag hem och duschade och fixa, sen kom mamma och challe hem till mig, MYS! Sen när jag fixat mig klart så gick vi ner på stan lite, jag hittade en jättefin jacka :) LOVE IT! Barnavdelningen på lindex, haha. 99 kr bara. I <3 REA! Sen åt vi, MUMS! Hade inte ätit sen frukost och mamma hade inte heller ätit så vi va vrålhungriga! Sen åkte vi upp till Ö&B och Willys och handlade lite. Skönt att fylla på kylskåpet lite. Och nu sitter jag här, mätt och tjock. HAHA! Får skylla mig själv.

Imorgon är det sista dagen på jobbet, både skönt och konstigt. Sen på kvällen är det FEST!!!! Åhh ska bli så kuuuuul :)

PussPuss

/Fiia


Te och mackor

Hejsan!

fick med mig 2 klänningar och 2 linnen hem igår. allt för bara 200 kr! Det va jättetrevligt igår i Nyköping. Vi va inte där så länge eftersom både Olivia och jag hade jobbat, vi va så trötta så. Men när vi åkte hem så stannade vi till hos hennes mamma som bjöd på mat, MUMS! Vi va där en stund sen åkte vi hemåt igen. Blev typ kär i ena klänningen, synd bara att man gått upp i vikt. USCH!

Nej nu sitter jag här och har precis ätit upp mina mackor, har bara lite te kvar i koppen som jag ska dricka upp. Orkade inte göra nån matlåda när jag kom hem igår så jag blir utan mat idag. Men jobbar bara till ett så. Min näst sista dag idag. Och 15 dagar kvar till Ystad!!

PussPuss

/Fiia


Nyköping

Hejsan!

Japp nu har jag vart hemma någon timma. Skönt att jobba kort dag idag, har fått några sms om jag ska med ut på öltält ikväll, tyvärr går det inte. Imorgon jobbar jag 7-13 så det är inte bra att va ute dagen innan. Men på fikarasten idag så satt jag och Olivia och prata så nu ska hon och jag till Nyköping idag. Har aldrig varit där men hon säger att det finns massa affärer. Kul att hitta på nåt istället för att sitta hemma. Både Olivia och jag bor hemifrån. Så vi tar min bil och åker iväg. Måste kolla oljan och lite så först.

PussPuss

/Fiia


Jag och Emelie :) Awww vilka tider

Godmorgon!

Hejsan!

Jahaapp en ny dag väntar. Har nyss ätit frukost och nu har jag MTV på. Snart ska jag hoppa upp på cykeln och bege mig till jobbet. Min axel gör sjukt ont så aah vi får se hur det går, men bara 3 dagar kvar nu (med denna). Även fast det gått bra att jobba så ska det bli skönt att få andas ut lite. Sover jättedåligt! Vet att livet ser ut så men asså jag mår inte bra av detta. Kommer hem och känner mig helt slut. Nej nu ska jag borsta tänderna och kila iväg.

PussPuss

/Fiia


Nu jävlar!

Hejsan!

Haft en jättemysig kväll med Fia och Emelie. Vi kollade på KK-joggen och hejade. Träffade lilla mammi också <3 Jaah vad gjorde vi mer? Gick, gick och åter igen gick. Men det var bara mysigt tyckte jag, va ju sjukt mycket folk ute. Fia åkte hem för bara en liten stund sedan. Hon följde med mig hem en stund. Emelie åkte med bussen hem, vet inte vad klockan va då riktigt men runt nio någon gång kanske. Fia och jag satt och snackade lite. Men ska jobba imorgon så vi kunde inte prata hela natten även fast det skulle vara roligt.

Nu har jag i alla fall gett mig fan på att gå ner i vikt igen! Oftast blir det mycket snack och lite verkstad men tusan denna gången ska det gå. Trivs inte med detta! Äta mindre, röra mig mera.

PussPuss

/Fiia


En glad Fiia, fast något fattigare.

Hejsaaaaaaaaaan!

Guud nu känner jag mig som en riktogt glad tjej! Firade min syster igår som fyllde 3 år. Hon fick ett pussel och en tröja av mig, Lovisa fick tre par örhängen av mig. Fick fika och mat där, MUMS! Sen blev det så sent så dom tyckte att jag lika gärna kunde sova kvar där eftersom jag skulle fika med Madeleine nästa dag (idag). Så jag sov hos pappi. Fick låna Johannas säng och herregud vad jag sov dåligt, HAHA! Men va nog för att jag hade så ont i axeln. Hmm ska nog kolla upp vad det där kan vara för något.

Nåt jag mer gjorde igår va att boka tågbiljetter till Ystad, WIHUUUU det blir verkligen av! Åhh jag är så glad nu. Den 27 augusti åker jag. Skönt, kommer att åka ett direkttåg till Malmö så jag slipper massa byten. Åker hem den 31:a. Guuud asså det kommer bli så sjukt kul, men är lite nervös men nedräkningen har börjat! Så nu är jag 735 kronor fattigare. HELT KLART VÄRT DET!

Nu ska jag snart ner på stan och kolla lite, sen är det kk-joggen nere på stan som jag ska kolla på. Nisse, Fia, Fredrik och Lovisa ska springa. Duktiga dom är! Så ska träffa Emelie sen för vi ska kolla på det, sen ska kanske Fia va med och kolla också. Nej nu måste jag försöka fixa nåt litet att äta.

PussPuss

/Fiia


En bra dag, fast ändå inte :)

Hejsan!

Idag har jag jobbat, gick faktiskt rätt bra. Va kul att jag jobbade ihop med Nathalie. Kom hem vid kvart över fyra typ, la mig lite snabbt i soffan sen smsade jag lite med Simone om vi skulle ut och gå. Så jag drog på mig promenadskorna och gick bort mot henne :) Vi gick nästan i 2 timmar, blev en rejäl tur. AS SKÖNT! Måste gå den rundan fler gånger, bara det att man ska orka. Men nej nu måste jag orka, har gått upp en del och det ska jag gå ner NU! Hatar hur jag ser ut just nu. Har haft min mobil på mig hela dagen och i den har jag stegräknare, är uppe i 22408 steg :) Nöjd! MAn kommer upp i en hel del steg på jobbet. Nej nu ska jag laga mat. Måste ha matlåda imorgon också.

Idag är det 19 dagar kvar tills jag åker till Ystad, så jävka kul det ska bli! Ska bo hemma hos Johanna :) Ska gå in och kolla tåg nu.

PussPuss

/Fiia


Herre min gud!

Hejsan!

Jaah vad ska man säga? Tack för igår, blev roligare fredag än jag tänk mig även fast det hände en del irriterade saker. Tack Fia. Kom hem rätt sent, Fia och jag somnade på direkten i alla fall, POFF! Vaknade typ 7 gånger innan larmet ringde och när larmet väl ringde va jag vaken, USCH! Upp och jobba. Visst jag va faktiskt inte trött men kände vad som va på gång, den här roliga veckan som vi tjejer har en gång i månaden... Har haft så ont hela dagen på jobbet så jag inte kunnat tänka, har nästan varit svimfärdig. HEMSKT!

Cyklade till jobbet och då får man ju även cykla hem, i spöregn! När jag kom hem hade Fia gjort jättefint här hos mig, aww vilken ängel. Va skönt att komma hem till sitt hem och slippa börja städa det första man gör. TACK!<3 Hade i alla fall en liten Emelie väntandes utanför min port, lovade henne att köra hem henne eftersom det går så dåligt med bussar. Torkarna gick i 180, haha och mina torkarblad är jättedåliga så såg nästan inget. När jag åkte hemåt så va det en bil som inte stängde av sitt helljus så jag såg typ inget alls och fick vattenplaning. Snacka paniken jag fick, men klarade av det utan problem. Men läskigt som bara den. Vet att det aldrig finns parkeringsplatser utanför mig, men hittade en som man va tvungen att fickparkera in i. Attans, jag som är så dålig på det. Men klarade det bra ;) WOHOO!

När jag öppnar dörren till porten blev min axel helt muppig, blir så ibland och det gör så jäkla ont! Kan hålla i flera dagar. Buhuuu! Nu har jag ätit lite soppa och snart dags att sova, Jobba 7-16. Får se hur det går att somna, är inte ett dugg trött.

PussPuss

/Fiia


Drar på krafterna!

Hejsan!

Puuh vilken dag... Inte hänt så mycket bara sovit dåligt inatt och jobbat men i alla fall. Blir jobbigt när man sovit dåligt. Nu har jag precis ätit lite, mätt som tusan! Väntar nu på att några brudar ska komma och fixa lite, sen åker dom iväg på roligheter :) Men jag jobbar imorgon så är inte så pigg på att va ute då. Visst jag börjar kl 12 men ändå, jobbar till 21.15. När jag smält maten ska jag fan ta en promenad! Älskar vädret just nu, men ska bli dåligt här framöver, BUHUU! Hoppas det är fint väder när jag är i Ystad.

Juste det är 3 veckor kvar idag tills jag åker. Såååå ivrig, vill iväg nu nu nu nu nuuuu!

PussPuss

/Fiia


Vill ha nåt jag inte kan få!

Hejsan!

Nu börjar jag ge upp, inte kul att va olyckligt intresserad. Usch det är hemskt! Har tappar orken nu även fast jag inte vill. Kan inte jaga efter något jag inte kan få. Måste bara försöka komma över honom. Usch vilken seg dag, tar nog en promenad sen, måste få lite luft.

PussPuss

/Fiia


Soool!

Hejsan!

Gick upp vid 11 idag, halsen skar som tusan men nu är det bättre. Vid kvart i ett gick jag ner på stan och mötte en glad Emelie. Vi gick lite i affärer och snacka, MYS! tjugoöver ett så sa emelie, ojdå jag börjar om 10 minuter. SMART! Är liksom en liten bit att gå. Nu har jag precis fått i mig mat, Puuuh mätt! Kyckling, pommes och sås. Gjorde massa mat så nu har jag matlådor. Asså vädret är ju underbart och här sitter jag i soffan och tråkar men vad ska man göra? alla mina vänner jobbar eller är upptagna :( Nej nu ska jag kolla på tv.

PussPuss

/Fiia


Vingåker en sväng

Hejsan!

Gick en sväng på stan förut och hittade en klänning och ett par byxor. Lite kul att hitta nåt och byxorna kostade bara 74 spänn ;) KANON! Klänningen kostade 199 så det va också bra. När jag kom hem blev det soffan igen, fyfaan jag kommer ha slitit ut denna soffa snart, finns ju inget att göra. Men men drog till vingåker en sväng. Mysigt! Och när jag kom hem till pappi så va mammi där också :)

Och nu kom jag nyss hem. Skulle ta med kamerasladden som är hemma hos mamma men glömde den nu, annars hade jag lagt ut bilder på mina nya kläder :) USCH hörs att det är onsdag idag, jäkla skrikaopr utanför!


PussPuss

/Fiia



En vacker stund i livet

Hej!

Satt på tåget ivrigt och nervöst för att träffa dig. Är ingen tågmänniska och speciellt inte ensam. Log hela resan, såg träd och hus susa förbi i farten. Snart var jag framme, snart skulle jag få se dig. Tåget saktade in och pulsen steg, varför så nervös? Står där med väskan på axeln och känner mig förvirrad, vart ska jag kolla? vart står han? Såg honom sen och började gå mot honom. Benen var som spagetti och tänkte att jag absolut inte ska säga några konstiga saker och försöka verka normal. Nu stod han där framför mig, så fin. Blev varm av hans armar som kramade mig. Samtidigt va jag rädd, rädd för att säga nåt dumt eller skämma ut mig. Ville inte förlora en sån chans.

I hans sällskap blev jag istället tyst och tråkig. Kände mig tråkig i alla fall. Men njöt mest av att bara få se honom, hans fina leende och hans glittrande ögon. Han satt där med gittaren och spelade, inte alls sån musik som jag lyssnar på men bara för att det va han som spelade så lät det riktigt bra. Har aldrig varit med om någon som du, du är speciell. Vet bara inte hur jag ska säga det. Vågar knappt skriva till dig. Och jaa nu sitter jag här utan dig, har nog sumpat chansen. Du är den enda jag tänker på, du finns i mina tankar dyngnet runt. Vet inte hur jag ska förklara vad jag känner för dig, vågar inte. Kommer troligtvis aldrig bli av heller.

PussPuss

/Fiia


Underbar kväll!

Hejsan!

Igår kom mamma och nisse hit och åt middag hos mig. Blev lite stressigt där men det gick. Och jag gav mig fan på att jag skulle fixa 3-rätters tills dom kom. Det va verkligen jättemysigt att dom kom, satt och pratade och åt hela kvällen. Till förrätt hade jag vitlöksbröds skivor med guacamole, räkor och bacon på. Blev jättegott! Sen bjöd jag på lax och potatismos med romsås, MUMS! Och till efterrätt bjöd jag på chokladmousse. Visst det va jättegott alltihoppa men det bästa av allt va att mamma och nisse kom <3
Fick fotmassage av mammi. Fick även en kopp som det stod Sofia på och vad namnet betydde, HAHA en mcdonaldsleksak (hulken), jättefina gardiner till köket, ett litet fat där man lägger tepåsen på, en gästhanduk, en disktrasa och massa gott från gränna och en jättegod gucka som mamma vet att jag älskar ;) Tror det va allt.

Gick upp för en stund sen. Har pratat lite med pappa om att jag kanske kommer över sen, saknar systrarna så mycket. Saknar givetvis pappa också. Har nyss ätit frukost, macka med gucka på. MUMS!!! Tror jag ska ta en till. Har en del disk jag måste fixa och plus att jag vill ner på stan och kolla efter nåt kul.

PussPuss

/Fiia


Aww kolla vilken liiiiten <3

I <3 Ystad

Heej!

Sitter här och småsneglar mot sängen, usch orkar inte upp imorgon men men måste ju. :) Blir alltid bättre när man väl kommit upp och vaknat till. Idag va en hemsk dag, jag va sjukt trött. Sitter med SJ:s hemsida framför mig och kollar tåg till Ystad, LÄNGTAR! SKa snacka lite med Johanna när hon loggar in på MSN. Jaah är inne på näst sista veckan på sommarjobbet, va snabbt det har gått asså. Längtar massa tills jag får träffa Johanna! Va över ett år sen nu.

PussPuss

/Fiia


YSTAD!

Kocken Fiia!

Hej!

Sitter just nu och lyssnar på Maroon 5 och håller på och lagar mat. Är helt slut efter jobbet asså! Puuh huvudvärk och ömma fötter. MAn skulle ha nån som kunde laga maten åt mig, i alla fall dagar som dessa. Men nu är det inte så, tyvärr. Jobb imorgon igen 7-14 sen ledig 2 dagar. På Onsdag kommer mamma och Nisse och ska äta hos mig, KUL! Längtar faktiskt. Nej nu ska jag se till maten, Pannbiffar, potatismos och sås :D Låter väl bra?

PussPuss

/Fiia


Lycka till i lumpen Johanna :)<3

Hemma igen.

Hejsan!

Kom hem för en liten stund sen, puuh mitt huvud och mina fötter! Blev en rörig dag på jobbet men men det gick i alla fall. Nu sitter jag här i soffan och har en film på tv:n som står och går. Funderar på om jag ska ta en liten smörgås kanske. Kommer inte kunna somna heller för det rör sig för mycket i mitt huvud just nu. Imorgon blir det jobba igen, 7-16. Nej nu ska jag fixa en smörgås.

PussPuss

/Fiia


Jag förra året på väg till Ystad :)

Hemma en stund!

Hejsan!

Sitter vid mitt lilla bord i köket, har datorn framför mig. Har precis kommit hem och diskat upp all smutsig disk. TRÅK! Måste ut med soporna, USCH kan jag säga. Skönt att komma hem en stund. Ska tillbaka till jobbet igen kl 16 och jobba till 21. sen blir det sova typ, jobb imorgon också 7-16. Nej nu ska jag tusan försöka få ihop nåt att äta och njuta av att jag har fått spotify ;) HAHAH!

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0