F*N F*N F*N!

Hejsan!

I förrgårnatt så satt jag och grät i 2 timmar. Jag grät för att jag hade så ont inom mig, jag ville inte va i min kropp längre jag ville ut ur den! Den känslan har jag nu med, börjar grina vilken sekund som helst. Mår dåligt över nästan allt just nu, är så trött på detta meningslösa liv! Måste komma på nåt bra snart för jag pallar inte detta. Panikångest är inget ovanligt här inte. Sover gör jag knappt heller, mår piss över det också! Men det går inte, har man 86174 tankar så kan man inte sova.

Nej nu har jag varit dyster så det räcker och blir över. Hoppas ni får en bra dag!

PussPuss

/Fiia


Tagga till imorgon!

Hejsan!

Ihhh längtar till imorgon!! Då kommer Sandra till mig och vi ska fixa lite gott att äta och så. Sen så kommer det lite fler brudar så ska vi festa loss! Börjar bli trött på cider så köpte en explorer idag, hmm ska försöka fixa ihop lite drinkar av den. Ska fan ta det lugnt, annars så blir det väl polisbil igen och det vill man ju inte! HAhah fast nu va det ett år sen sist. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Evelina ska tvätta klart så vi kan sällskapa varandra. Borde få i mig nåt att äta också... Har ätit 2 knäckebröd och en latte idag.. FAN!

PussPuss

/Fiia




Du måste finnas!

Hejsan!

Igår kväll/natt hämtade mamma mig. Va mammasjuk och mamma va dottersjuk <3 Så har legat i Vingåker och snorat istället för Katrineholm... HAr tyvärr inte sovit bättre för det. Jag längtar tills jag kan få sova ordentligt. Jag längtar också till när jag får känna mig stolt över mig själv. Känna att jag är något/någon. Faan va svårt det är här i livet. :(

PussPuss

/Fiia


Överallt!

Hejsan!

Fortfarande förkyld här, ÅHH!!! Hatar detta! Men febern börjar dämpa sig lite efter mina ipren. Har legat i sängen hela dagen typ. HEMSKT! Vill upp och röra på mig. Kunde i alla fall få ihop lite mat här. Haha hittar snorpapper överallt i lägenheten, usch! Måste leta upp alla och kasta dom, tänk om det kommer nån då kan det ju inte ligga snorpapper lite här och där. Hoppas ni mår bra sötnosar!

PussPuss

/Fiia


Förkyld!!

Hejsan!

Usch och fy! Jag har inte sovit en blund på två dagar... Och det är pga min förkylning! Snorar och snorar. Känns som jag svalt ett rivjärn eller nåt. Så nu fixar jag varm choklad och äter knäckebröd, tur jag känner lite smak! Fan tror jag börjar få lite feber också :( Får bli att knapra ipren idag!

PussPuss

/Fiia


Osynlig?

Hejsan!

Usch har en sån jobbig känsla inom mig. Som om jag är ensam och osynlig. Har glitid ifrån i stortsätt alla mina vänner. Har ingen riktig vän kvar här som jag känner att jag skulle kunna ringa när som helst. Hemsk känsla. Vet inte om det är så eller om det bara är en känsla. Just nu tror jag faktiskt att det är så. Jag vill bort men det är inte så jävla lätt att bara dra! Börjar grina när som helst. Just nu känns allt bara skit! Vad ska jag göra?

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0