Knäckediet?

Hej!

Gick bra att jobba. Samira jobbade till 19, roligare att jobba 2. Sitter nu och äter knäckebröd, ibland fastar jag för knäckebröd och då är det typ det enda jag äter...

Frukost: En knäckemacka
Lunch: ---
Middag: 2 Knäckemackor
Nu: 2 knäckemackor

Ska nog ta en till för jag är rätt så hungrig, inte så konstigt va?

PussPuss

/Fiia


Saknar detta :( </3

Sång och nudlar!

Goddag!

Sitter och sjunger till lugna favoriter och äter nudlar. Just nu spelar utan dina andetag, den är ju underbar! Sitter även och planerar en liten tripp till Norrköping imorgon. Måste låsa upp mobilen som ligger på en hylla och blir dammig! Den jag har nu kan jag ju mata fåglarna med, så oduglig! Ska även träffa en vän jag inte träffat på snart 3 år! :D En kille jag lärde känna genom mitt första ex (Kjell). Så jag och Sandra åker dit en sväng imorgon. Försökte ta en sovmorgon idag, visst jag sov längre än jag brukar men det va inte lätt att sova när dom renoverar lekplatsen som ligger precis utanför min balkong... Nej nu ska jag tagga inför jobb och fortsätta äta min mat som troligtvis börjar bli kall.

PussPuss

/Fiia


HAha Fredrik Arvefalk som jag kommer ihåg honom xD

Ångest? Sjuk? Vad?

Tjuuu!

Blev inte så mycket bilder från helgen... Ajaa den va iaf skit roligt och annorlunda :) Tack för det ni som var inblandade! Idag har jag jobbat 12-20.45, det känns. Är inte trött men mår inte så bra just nu. Får knappt i mig mat och får nästan ingen sömn. Har sovit va 9 timmar på 3 dagar :(

Igår ca 22-23 så hände något väldigt skumt. Min kropp la bara av på nåt sätt. Hade mått illa nästan hela kvällen, men mitt hjärta börja slå JÄTTESNABBT helt plötsligt. Såg verkligen på mitt bröst hur hjärtat slog. Mina händer började sedan att skaka jättemycket, kunde inte hålla dom stilla. Hade precis sagt hejdå till Sandra på facebook. Blev rädd för vad som hände med mig, så skulle gå till sängen och lägga mig. Det gick långsamt och precis vid sängen la mina ben av, det va som om dom blev spagetti. Fick lock för öronen och det började typ pipa. Det har jag varit med om förut, precis innan jag svimmat så har det blivit så. Denna gång så va jag ändå med även fast jag föll ihop långsamt på golvet.
Hade mobilen på laddning i sängen, eftersom benen kändes som ton och inte gjorde som jag ville så drog jag mig upp i sängen. Skrev ett sms till en kompis i närheten så någon vet att jag mår inte bra ifall det skulle bli värre. Det gick knappt att skriva eftersom mina händer skakade så mycket. Såg ut som jag skrev sms på fyllan. Skrev även sms till Sandra så hon visste. Kom upp i sängen tillslut, med smink och fullt påklädd ligger jag där i sängen med tårarna i ögonen. Vad hände med mig? Varför blev det såhär? Låg i timmar och kunde inte sova. Somnade ca kl 5 och vaknade till vid 8. Kändes som jag hade sprungit i flera timmar eller nåt. Kroppen va helt slut.

Idag har jag mått bättre, känns lite konstigt i bröstet och mått illa.

PussPuss

/Fiia




Vad är det som gör att jag mår såhär? Är jag värd det? :(

Mamsingen!

Hejsan

Åhh vaknade halv nio idag... Ställde klockan på 11 eftersom jags ka jobba kväll idag. Men min kropp ville inte sova längre, TYPISKT! Gick och la mig i soffan en stund istället, somnade en halvtimma så det va väl bra. Låg med huvudet på armstödet så när jag vaknade hade jag grymt ont i nacken, men det har gått över.

Guud så det ser ut här hemma. Egentligen bara småplock men orkar inte ta tag i det idag. Får ta det imorgon... Tror icke det blir av. Nej ska träffa mamma om ca 45 min vud busstationen :D Happy! Får se om hon känner igen mig. Nästan en månad sedan vi sågs ju!

Imorgon är det fredag, rätt logiskt eftersom det är torsdag idag. Men då är det jobb som gäller sen hem och fixa och på kvällen bär det av till Örebro och parta lite med 3 snyggingar :D Middag och utgång står på schemat. Sandra och jag har fixat sovplats på egenhand men det är hemligt ;) Är ni vän med mig på facebook så kommer ni nog bli uppdaterade om vart vi kommer sova ^^

PussPuss

/Fiia


Före & efter!

Hej mina pluttar!

Har tränat klart för denna dag. Fick även med mig Samira, blir roligare att träna ihop med någon :) Körde så gott jag kunde. Såg stjärnor ibland och det va nog ett tecken på att tagga ner. Såå himla varmt, klagar inte men det blir lite svårare att träna när det är såhär varmt. Nu har jag ätit en god kvällsmat, riskvick, nyttigt bröd och ett glas mjölk :) Nomnom! Kan leva på "frukost" dygnet runt. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av kvällen. Jobbar kväll imorgon så behöver INTE gå upp tidigt. Mamma kommer och hälsar på mig en sväng innan jobbet. Har inte träffat henne på säkert 3 veckor!

PussPuss

/Fiia


Före och efter bild :) Skönt att slippa "fjortisfärgen"

Vad tycks?

Hejsan!

Jobbat 7-12 sen drog jag ner på stan med Samira. MYS! Klockan 13 va det dags för att sätta sig i frisörstolen och byta hårfärg. Går hos världens härligaste och trevligaste tjej, Vera på Heaven or Hell. UNDERBAR TJEJ! Hon vet verkligen vad hon gör och gör det bra. Lämnade frissan lika nöjd denna gång! :D Blev lite mer kopparfärgat nu. Skönt att inte va så blond längre, satan vad det sliter på håret. Nu har jag nyss ätit, eller för kanske 30 minuter sedan. Träning ikväll! Ska faktiskt fixa lite fuskbränna innan passet. Visst har det varit underbart väder idag och är ännu men jag har inte ork att ligga och pressa i solen. Blir rastlös sen har jag haft världens huvudvärk börjar dock släppa nu. SKÖNT!

Nej nu ska jag avsluta detta inlägg med att ni gärna får kommentera och säga vad ni tycker om min nya hårfärg.

PussPuss

/Fiia




WTF!

Hej!

Guud värsta natten på länge! Haft såå ont i magen och typ känts som jag varit stressad över något. Ingen aning om vad men har varit en jobbig natt. Försökte få i mig lite att äta vid kl 6. sen somnade jag väl om vid 8 och vakna halv 10 igen... har alltså sovit ca 3-4 timmar. Det är nåt fel på mig! Kokar lite nudlar nu som jag ska ta med och luncha på med Sandra, min ängel <3

PussPuss

/Fiia


2009 ;)

Inget att skriva!

Hej!

Jaahni finns inte så värst mycket att skriva... Jobbat hela dagen sen har jag varit ute och promenerat lite. Lånade bil av min gudfar, ska åka till Sandra en sväng imorgon och luncha med henne :D MYS! Sen blir det tillbaka och jobba igen. Ja finns inte så mycket mer att skriva. Fick en kommentar på Facebook förut om att jag va lik Laila Bagge. Har fått höra det förut :) Kanske stämmer lite? Aja ne nu ska sminket bort och jag ska kasta mig i säng!

PussPuss

/Lail...Fiia


Helgen!

Tjooo!

Varför går alltid helgerna så fort?! Imorgon börjar allvaret igen, då får man sluta upp att vara oseriös och sitta upp hela nätterna :) Har i alla fall haft en bra helg. Lillebror och flickvännen va ju här på Fredagen och det var väldigt trevligt. Så söta ihop dom små liven. På lördagen blev jag bjuden på grillat hos pappa, sen kom Sandra och Marcus förbi och då bestämde Sandra och jag att vi skulle dra till mig och dra en utgång. Men blev det så? nepp! Vi ångra oss och drog hit två snyggingar och hade en trevlig kväll/natt hos mig istället :) Sista personen drog typ vid halv tre.

Idag har jag varit hos pappa en sväng och lekt med systrarna :D Jag fick sminka dom, men RIKTIGT smink. Dom va helt till sig över att dom fick så långa fransar av mascaran, HAHA sötungar! Och röda läppar, vilken grej. Sen drog jag hem och städa lite efter gårdagen. Bjöd en kompis på lite mat också, blev så himla mycket över. Men nu sitter jag här ensammen och kollar mamma mia. Snart sovdags, jobb imorgon.

PussPuss

/Fiia


ÄLSKAR DIG! <3


Trevligt!

Hejsan!

Blev en jättetrevlig kväll igår :) Jag har en sån fin lillebror! Hans tjej va jättegullig och rar :) Han har gjort ett bra kap. Dom va så söta, nykära och fnittriga. Som det ska vara. Dom gick hem vid klockan halv elva/elva. Följde dom en bit eftersom det finns så mycket idioter i denna stad. När jag gick hem så mötte jag ett gäng (grabbar). En av dom sa "dra åt helvete blondie" förstod ju att dom va fulla så jag bara fortsatte gå. Sen springer han efter mig och säger massa dumma saker... som tex "inte ens den fulaste kille i världen skulle vilja ha dig". Ja men tack för den! Jag hade inte sagt ett ord till människan.

Men men va sjukt skönt att komma hem till sängen och sova! Hade ju liksom varit vaken sen 05.45. Idag är en ny dag men vet inte vad jag ska hitta på...

PussPuss

/Fiia


Barnprgram och lite chips såhär på förmiddagen sitter inte fel ;)

Myskväll!

Hejsan!

Slutade jobba kl 13, drog direkt ner på stan och shoppa lite gott inför kvällen. Lillebror och hans flickvän kommer ju. Om ca 15 min om jag ska vara exakt. Kom på att jag inte ätit idag... Typiskt mig. Så nu sitter jag här med vitt bröd och smält ost på, nyttigt som fan! Men har typ inget annat hemma så. Nej sitter här med blött hår men förövrigt är jag färdig med mig själv :) Nu ringde en vän också och fråga om vi skulle hitta på nåt efter min bror varit hos mig :) Weey bra fredag!

PussPuss

/Fiia


Denna bild hör inte hemma till texten men aah visste inte vad jag skulle lägga upp

Fredag!

Godmorgon!

Nu är det äntligen fredag! Som jag har längtat efter denna helg :) Jobbar ju idag men inte så överdrivet länge. Ska hoppa upp på cykeln när som helst. När jag satte mig och skulle sminka mig så såg jag verkligen hur mörk jag va under ögonen :O Visst jag har alltid mörka ringar, men inte såhär xD Fyfaan måste hitta nåt bra sätt att få bort dom! Är ju inte den bästa på att sova, inte på att äta heller... det är väl det som spökar.


PussPuss

/Fiia


Trasigt hjärta!

Godkväll!

Sitter och kollar på en film på sjuan. Min brors flickvän, romantisk komedi. Såna filmer gillar jag! Fast istället för att skratta så gråter jag. Visst har jag skrattat ibland, men lider med honom som är olyckligt kär. Vet att det bara är en film men sånt förekommer ju här i världen, jag är en utav dom. Nu är det reklam och mina kinder börjar stelna av alla tårar som runnit. Hur lång tid ska det ta innan man kommer ur denna jobbiga känsla? Det är jobbigt att leva med ett trasigt hjärta.

Efter filmen blir det sängen. Jobb imorgon! Nej nu börjar filmen igen.

PussPuss

/Fiia


Segt!

Hejsan!

Gud va seg jag är idag! Men det är nog för att den efterlängtade lediga helgen snart är här. Är så trött i både huvudet och kroppen. Behöver verkligen lite ledigt. Känner av lite träningsverk idag också, underbart! Imorgon känns det nog ännu mera, WOHOO! Om 2 ½ timma börjar jag jobba. Ska jobba med min kära Samira ikväll så det kommer bli bra. Vet bara inte vad jag ska hitta på nu innan jobbet... Finns liksom inget att göra. Ska väl börja fixa mig snart.

Hoppas ni får en underbar dag.

PussPuss

/Fiia


Tränat klart!

Godkväll!

Jobbat idag, 7-12. Rätt så chill pass men har sprungit nästan heeela tiden. Man blir helt slut i huvudet! Fast fick såååå mycket komplimanger på jobbet idag. Både från boende och personal :D Dom tycker om mig och tycker jag gör ett jättebra jobb. Det känns skönt att dom tycker så. Efter jobbet så träffade jag min fruga Elin :D Vi träffas nästan bara när vi är ute så det va kul att ta en lunch ihop i nyktert tillstånd ^^ Sen skulle jag träffa en annan kär vän. En mycket trevlig dag!

När jag kommit hem hann jag bara kasta i mig lite mat sen va det dags för träning :D Det är såå härligt att träna och att jag håller igång med det. Det är ju så lätt att komma ur träningsspåret och lägga av. Körde bodycombat idag, ett av dom bästa passen :D Men kände mig lite yr och illamåeende på passet. Så kunde inte ta ut mig ordentligt.

Nu lagar jag kyckligwok och nudlar :D På ett fettsnålt sätt ;)

PussPuss

/Fiia




Snart kommer min lilla mamma och fina Nisse hem från USA!

Uppe i varv!

Hejsan!

Har inte sovit så bra som jag gjorde inatt på länge! Hade en fin person vid min sida så kände mig trygg :) Dock vill ju inte personen ha mig men han stannade för det blev så sent, gjorde inte mig nåt! Denna dag har varit fööör mycket alltså. Gick upp vid halv 10, fast vaknade av alarmet vid 9. Körde iväg min vän ;) Sen åkte jag hem och städa lite. Sen började stressen. Lämnade bilen som jag lånat av mamma i Vingåker, hoppade på en buss som jag hann med i sista sekund, satt en otrevlig jävla bakom ratten på bussen... In en sväng på gymmer (2 timmar) sen va det dags att jobba. FYFARAO säger jag bara! Visst det gick bra på jobbet men det va så stressigt och mycket att göra.

Fick sällskap halva vägen hem av lillebror :) gud vad jag älskar den ungen! Han är fan bäst. Bjöd hem honom och hans flickvän till mig på Fredag. Har aldrig träffat henne så det ska bli sjukt kul :D Aja, är typ helt uppe i varv efter jobbet. Har jättesvårt att varva ner när jag jobbat kväll, tar typ med jobbet hem. Men har tagit en dusch och ska hoppa i säng när som helst så får hoppas att jag somnar snabbt.

PussPuss

/Fiia


Japp jag har bara bh och trosor på mig men visar ju liksom inget :)

Foto!

Hejsan!

Jobbat klart denna helg! Så skönt :) Är ledig imorgon också så behöver inte känna mig stressad över att gå upp imorgon. När jag kom hem så fixade jag mig faktiskt, asså smink och fixa hår. Kände för att ta några nya bilder. På jobbet måste man ju ha håret uppsatt och inte för mycket smink och eftersom jag tycker sånt är så kul så passade jag på nu :) SKÖNT SOM FAN! Det känns liksom mer "jag". Love it!

PussPuss

/Fiia


Mysig dag!

Hejsan!

Haft en otroligt bra dag idag. Mysdag med Sandra stod på schemat. Har sprungit runt på stan och handlat lite fina saker, varit ute i skogen och hittat meeera kantareller och sen ätit en underbart god kvällsmat :D Nu har hon nyss åkt så nu sitter jag här helt själver :( TRÅKIGT! Ska jobba hela helgen... så det blir inget partaj för mig inte. Hör att det dunkas musik runt om i kvarteret och massa idioter som skriker... Kommer nog gå bra att sova inatt. Asså en grej jag inte gör när jag är ute är att skrika! Det är otroligt respektlöst, försöker gå tyst i trapporna när jag går till och kommer hem från krogen för att inte störa. Det finns faktiskt folk som jobbar på helgen eller har barn! Tänk på det.

PussPuss

/Fiia


Chill!

Hejsan!

Sitter nu i soffan efter en rätt så chill dag. Vingåker hos Sandra och fått 2 tröjor hon rensat ut ur sin garderob med miljontals kläder. Sen åkte vi till stan och åt på subway<3 Vi hade köpt lite godaker som vi skulle fika på ute i skogen någonstans. Det slutade med att vi hittade massa kantareller, eller massa men några i alla fall :D Så imorgon blir det till att laga nåt gott utav dom. Sandra ligger i andra sidan av soffan och glor på mobilen, hon är bra söt asså!

PussPuss

/Fiia


Den tröjan är en av dom jag fick :D

Vad gör man?

Hejsan!

Visst är det underbart att gå ner i vikt men det är mindre kul när inget passar längre :/ Många byxor som är stora i midjan... Vet inte alls vad jag ska ha på mig. Som dessa typ chinos, dom köpte jag i höstas och visst jag kan ha skärp men då blir dom jätteskrynkliga och korviga upptill... När jag köpte dom behövde jag inte ens ha skärp för dom satt uppe ändå. Någon som är sugen på ett par svarta eller bruna finchinos? stl 38? Skriv isf.

PussPuss

/Fiia


Ledig!

Hejsan!

Aj, sitter med huvudvärk och försöker hitta på nåt jag kan göra på denna lediga dag... Har verkligen ingen aning! Får väl träna eller nåt men det kan man ju inte göra hela dagen. Just nu hatar jag att bo i Katrineholm, finns INGET att göra ju. Idag åker Ida till spanien, guud så härligt! Men kommer sakna det lilla livet. <3

PussPuss

/Fiia


6 månader!

Tjaa!

Har tränat i ca 6 månader på Friskhuset nu och tappat ca 8 kilo :D Weeey! Har tagit lite biler under resan eller haha töntigt det lät. Men har iaf 2 kilo kvar till målet.

PussPuss

/Fiia


Jobba, städa och träna!

Hejsan!

Jobbat 7-12 idag. Chillpass! Men är tröttare än tröttast... Sov inte alls gott inatt. Drömde om djurplågeri :( Jag är ingen direkt djurvän men tycker ju inte illa om djur, eller några kanske! Eftersom jag är allergisk mot pälsdjur har jag liksom inte haft någon direkt relation med djur, därför har jag inget intresse för dom. Men drömde att hitler hade gjort massa dumt med djuren och lät dom lida. Fyyy kommer ihåg att jag inte ville se och blundade, men varje gång jag tittade igen så va alla djur kvar. Sen drömde jag att jag fick en hund (golden) och skulle mata den, men va så hungrig att jag åt upp resterna. EUUUW! Vad har jag för sjuka drömmar?

Satt i min vita soffa igår kväll och kollade ut över min lägenhet, herrejävlar vad jag måste städa såg jag då. Har liksom inte tid, jobbar rätt mycket sen när jag kommer hem är jag så seg... Men nu är det iaf gjort! Det mesta i alla fall! Tvättid på Fredag. Hatar att tvätta! Skulle egentligen jobba imorgon men i Juni jobbade jag en dag för Samira så hon skulle ta en tur för mig så jag gav henne min kvällstur imorgon :D Sköööönt! Ledig tors och fre. Sen jobbar jag heeela helgen. Men ska bli skönt att vara ledig, känner mig jättestressad men vet egentligen inte varför.

Ikväll ska jag träna och har fått med Samira :D Eller hon skulle se om hon hann men jag hoppas verkligen det ;) Roligare att träna när man har med någon man känner. Måste även köpa nya träningskläder! Man tränar bättre när man känner sig fin sen har ett par träningsbyxor blivit FÖRSTORA :D YEEEY!

PussPuss

/Fiia


Drogen KÄRLEK!

Hur gammal var den äldsta du kysst: Öhm jaahdu.. 26 tror jag

Hur många har du varit riktigt kär i: 2 men en på RIKTIGT!

Vad tycker du om kärlek: Det är helt underbart!

Saknar du någon speciell person: För mycket...

Kan man vara vän med sitt ex: Det går men det är otroligt svårt.

Har du svårt för att bli kär: Njaa jag vet inte

När kysste/hånglade du med någon sist: Igår

Ångrar du det: Inte alls :D

Har du kysst någon idag? – Nej

Har du ett förhållande? Nej :(

Är du romantisk? – Jag kan om jag vill. Men skulle nog vara mer romantisk idag än förut.

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – Aldrig i livet!

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – För många gånger

Vad hette din första flickvän/pojkvän? – När jag va liten, Rasmus. Det mer seriösa, Kjell

Hur länge höll det? – Hahah Rasmus höll rätt länge tror jag fast man va så liten. Med Kjell 2 år

Hur länge var ditt kortaste? – Haha 1 dag i Stockholm på skolresan med klassen, jävla tjatig kille! ;)

Hur länge var ditt längsta? – 2 år

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Jag vill ha ett förhållande

Är du singel? – Ja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – ABSOLUT! Har varit med om det

Är du kär just nu? – Ja...

 


Otroligt NÖJD!

Hejsan!

Ja idag färgade jag ju håret, och gud va nöjd jag blev :D Saknar inte alls det där platinablonda håret. Är fortfarande blond men lite mer grädde med några droppar kaffe i. Hmm va det en bra förklaring? Va på gymmet en sväng men ryggen sa ifrån så jag fick avbryta passet :( FAN! Nej nu ska jag fortsätta diska och städa lite.

PussPuss

/Fiia


Före



Efter

Förändring!

Godmorgon!

Ska strax cykla till jobbet. Subway öppnar i stan idag och gissa vad jag drömde om inatt?! Gaah älskar subway men visste inte att jag gillade så mycket att jag drömmer om det, hahha! Kl 13 så sitter jag i frisörstolen och ska göra en förändring på håret, vet knappt själv vad jag ska göra... Så det ska bli spännande! Är faktiskt livrädd, har färgat med typ samma färg sen jag va 14-15 år och då har jag bara blekt utväxten. Så aah detta är ju lite nervöst för mig.

PussPuss

/Fiia


Puuh!

Hejsan!

Vilken dag. Min skalle dunkar av huvudvärk!!! Kom till jobbet 2 timmar för tidigt så jag drog till gymmet. Sen jobb! Väldigt trött efter denna jobbkväll, mest trött i huvudet. Imorgon ska jag ju fixa håret, är såååå ivrig inför detta :D Är både rädd och ser fram emot det ^^

PussPuss

/Fiia

Vilken dag!

Hejsan!

Åhh vilken bra dag jag haft! Har verkligen njutit av att vara ledig. Åkte till Hjälmargården med mamma och åt macka och glass, hur mysigt som helst! Sen kolla vi lite på outlet och så. Efter det åkte jag hem och packa träningsväskan och drog till gymmet med Ida. GRYMT! Sen passade jag på att handla medan jag har bil, har lånat min gudfars bil till imorgon. TACK DOE!

Nu har jag ätit lite kvällsmat och chillar i soffan. Sovmorgon imorgon, fast måste upp skapligt och STÄDA... Sen jobb

PussPuss

/Fiia


Galen!

Hejsan!

En ledig dag, va underbart! la mig inte fören vid 4 inatt kanske... Blev galen igår och bara störtbölade och skrek. Är väldigt skör om man träffar rätt punkt, då kan hela mitt liv rasa samman. Igår va det mamma som fick mig att få ett sammanbrott. Det va som hon tryckte på en knapp där allt bara blev kaos i mitt huvud. Jag har så mycket inom mig som jag försöker dölja. Det va egentligen inte mammas fel men hon lyckades få mig ur balans där och tappa det fejkade glada skalet jag föröker dölja mina känslor med. Va så oxtokig på människan fast det egentligen är en annan jag är ledsen på men det fick gå ut över henne. Vi pratade iaf inatt och löste det, har berättat nu hur jag verkligen mår och känner.

Aja, ska väl snart börja göra i ordning. Ska försöka få tag i en bil så jag kommer till Vingåker, ska träffa mamma och hitta på nåt mysigt :) Jag vill ut i skogen men vi får väl se om hon är så sugen på det. Tråkigt väder idag, båser som tusan hör jag.

PussPuss

/Fiia


Aptrött!

Godkväll!

Jaah nu är denna jobbvecka över. Är helt slut efter denna helg, inte för att det varit så jobbigt på jobbet men att jag knappt sovit och varit så nere. Det tär på krafterna att må så. Challe och jag åkte och överraskade hemma hos mamma igår, hon hade kusinkväll där. Hon blev jätteglad och det blev vi med, va så längesen man träffade alla. Min moster hade med sig sin hund och jag är ju pälsdjursallergiker så fick en aning allergiskreaktion. Men det va nog för jag satt inlindad i en filt som tydligen vovven brukar gosa med... TYPISKT! Visste ju inte jag :( Så när vi skulle åka hem så va mitt ena öga helt svullet och rött! Kära bror skrek, FIIIA AKTA ett antal ggr under vägen hem. Inte lätt att se med bara ett öga ju xD Plus att jag va sjukt trött.

När jag vaknade idag så fattade jag inte ens vart jag va, hade så ont i ögonen inatt så hade svårt att somna. Med ögon som såg ut som en mullvads så hoppade jag upp på cykeln och trampa till jobbet. Hahaha hon som jag jobba med såg på mig lite undligt, inte så konstigt när ögonen är röda och knappt går att öppna xD men det blev bättre framåt dagen. Körde delad tur så på rasten åkte jag förbi pappa och krama om dom, sen åkte dom iväg till stugan så jag hängde med bror. Sen drog jag till gymmet och tränade en timma typ.

Hände en liten undlig grej där. När jag står och byter om så öppnas bastun (gemensam bastu med herrarna) inne i omkrummet men den stängdes lika snabbt. Jag bara öhm okej och fortsätter med mitt. Så öppnas den igen, där står jag i bh och träningsbyxor... Kommer ut en kille och frågar om jag kan komma, jag fråga vad vill du och försöker täcka min halvnaknakropp med armarna. Han bara kom och veva med armen, tänkte om någon svimmat i bastun så går dit och tittar. Så ställer sig killen där och pekar på bastumakapären och frågar, hur får man igång den här? ÖÖÖH?! Jag svara lite halvdrygt, det vet väl inte jag? men du får inte gå in sådär det här är ju faktiskt tjejernas omklädningsrum! Han svarar, men jag behövde ju hjälp?! JAA men du får iaf inte vara här hejdå! Stänger dörren och går tillbaka, då öppnas den igen och han tittar ut och säger, Ursäkta det va inte meningen. Asså vafaan va det där för nåt pucko? Han va väl typ i min ålder.

Nej nu är jag ledig imorgon så ska njuta av denna kväll :)

PussPuss

/Fiia



RSS 2.0