Längtar till imorgon!

Hejsan!

Måste bara säga att jag älskar min klass, 3CD! Imorgon ska vi ha klassfest med tema PÅSK! HAHA. Tror det kommer bli skitkul, som VANLIGT! Imorgon ska jag ta det lugnt faktiskt, har jag faktiskt gjort dew senaste gångerna, duktig jag är! Kommer bli kul att se alla utklädda till kycklingar, påskkärringar och harar.

PussPuss

/Fiia


De flesta tjejerna i klassen <3

Dagens babe!

Hejsan!

Nu kommer dagens babe!

Min älskade barndomsvän, vi har hållt ihop i vått och torrt. Du är värd att bli min dagens babe!


Lina Tyllström blir dagens babe enligt mig <3

Lite av 2003

Tjaa!

Idag har det varit en bra dag, vi hade avslutning för sandbäcksbarnen som kommit till oss varje onsdag i 4 veckor, så nu hoppas jag dom har lärt sig något om kroppen. Efter skolan stacka jag, Emelie och Fia ner till stan, där satte vi oss och fikade och sen kom Kjell. Denna dag va lika rolig på stan som alla andra. MOHHA!

När jag kom hem så ringde jag ett ställe där jag sökt jobb och skulle kolla lite när man fick reda på om man får jobb där eller inte, men det hade varit runt 150 som sökt och dom hade inte börjat kollat igenom allt än så det skulle ta några veckor, SUCK! Jaah sen har jag bara tagit det lugnt här. Har lite musik på tv, ÄLSKART!

Hahha gick in på Facebook och såg några hmm roliga bilder, HAHAH! Så tänkte dela med mig av dom. Varsågod här kommer lite foton av mig och Lina från 2003.

PussPuss

/Fiia


Charlie, Mattias (Nisse) och Jag


HAHA Jag!


Jag och Lina Tyllström ;)


Jag ;) Och jag har min egna hårfärg där! Typ som nu jue.


Lina Tyllström <3


Asså kolla på honom <3 Så himla sööööt!


Snygga!


<3<3

Dagens babe!

Och här kommmer Dageeens BABE:

En dryg liten brud som jag vet är varm långt där inne, Neeh skoja! Nej men Stina fick bli dagens babe för att hon är en sån sjuk människa!


Stina Karlsson blev dagens babe enligt mig.


OJSAN!

Tjaa!

Idag har jag varit vääääääldigt dålig på att blogga asså, sorry! Men men imorse så ringde jag dom där två samtalen och det gick väl sisådär. Sen åkte jag in till stan och gick på skolbio, den va väl också sisådär. Sen gick vi tillbaka till skolan där inget blev gjort, HAHA! Men men efter skolan så drog jag och Fia ut på stan och inhandlade de saker vi ska ha på torsdag. HEMLLLIGT! Och så hann jag med att gå och hämta ut mina p-piller också. Sen tog jag 15.50 bussen hem. Och hemma stod far och gjorde pannkakor, MUMS!

Och jaah nyss kom jag in från en timmas promenad. Skönt som tusan! Senare så ska jag ringa Johanna i Ystad, KUUL! Vi har nog mycket att babbla om.

PussPuss

/Fiia


Ta fram hatten, Ohh yes!

Tjaa!

Kollar på Hollywoodfruar, och det är jag nog inte ensam om. Pavi eller vad hon heter höll på att testa hattar och nu blev jag jätte sugen på att använda min hatt, men ska nog vänta tills det blir mer vår. Haha sen så är det ju så att Pavi bor i Hollywood och jag bor i Vingåker liksom, går inte att ha på sig vad man vill, samma sak i Katrineholm. Men vi får se om jag vågar sticka ut, jag har ju sagt att jag ska försöka ändra stil till våren.

PussPuss

/Fiia



Min hatt ser inte ut såhär :)

Imorgon!

Heejsan!

Imorgon har jag saker att göra :) Ska verkligen få allt gjort också!


Promenad :)

Heeejsan!

KOm nyss in från en liten promenad med Fia :) Alltid lika trevlligt. Haha på Torsdag är det klassfest och vi ska ha tema PÅSK ;) Hihi Fia Ni och jag har en liten plan, HAHA snygga vi kommer va, jag säger bara FÄRG! Kommer nog bli skitkul!

PussPuss

/Fiia


En kanon bra dag!

Hejsan!

Guud vad denna dag har varit bra :D Fia och jag åkte tidigare idag och övningskörde lite inne i stan, och det gick bra. Sen när jag kom till skolan så va det dags för prov, och det gick bra. Sen gick jag på stan med Fia Ni och vi hade jätte mysigt :) Sen hittade vi 100 kr och då gick vi och fikade för dom, WIIH! Vi hade jätte mysigt och satt och kommenterade folk som gick förbi utanför hembagarns. Sen så gick Fia till körskolan och jag gick till min körskola, och det gick bra där :D Skulle ta 15.50 bussen hem, men när jag kommer till sation så ser jag bussen åka preciiis, buhuu men men jag gick och kollade hur mycket pengar jag hade på kortet och aah visst det va väl helt okej, får pengar på onsdag så jag har lite kvar tills dess.

När jag väl kom hem så va maten klar :) Mums! Och aah nu sitter jag här, och tiden går som tusan! Ska nog klä på mig och ta en promenad strax.

PussPuss

/Fiia


Duschen!

Hejsan!

Kom precis in från en 30 minuters promenad :) SKÖNT! Hhaha har inte varit ett dugg nyttig denna helg, vad är det som händer? Men nu har jag bestämt att INGET godis alls denna vecka, förutom fredag eller lördag!!! Men nu ska jag in i duschen, mitt hår vandrar snart iväg från huvet och lämnar geggiga spår, ILLA! HAH!

PussPuss

/Fiia


Just nu...

Dålig ide!

Hejsan!

Haha gick till mamma och hämtade lite plugg och då hade jag ju förståss mina rosa byxor och jag kan säga, ALDRIG MER ha dom i Vingåker. Alla glodde typ som om jag va en utomjording eller nåt, visst jag försöker att inte bry mig om vad andra tycker men det där va ju liksom hmm lite för mycket blickar, men men! Sen när jag kom hem så hade jag redan råkat skvätt ner byxorna med lera så aah inga bra byxor.

Nu ska jag strax börja plugga sen blir det duschen :) Blir nog promenad ensam ikväll också för Lina skulle till Emelie, men det är roligare att va med Emelie än att promenera ^^

PussPuss

/Fiia


Pink!

Tjaa!

Hahah rensade blan brallorna, eller jag kollade vad jag hade in min byxlåda och hittade mina rosa byxor som jag köpte på vidåker nån gång. Kunde faktiskt ha dom, ÖVERRASKAD! Så det fick bli dom idag, men tyvärr lite svårt att komma på vad man ska ha på överkroppen. Men jag testade mig fram.

Fick en mascara av Fia förut :D visst är den snygg? TACK FIA!

PussPuss

/Fiia








Yeeah!

Tjaa!

Känns som jag lite börjar försöka fixa fram en ny stil :) Men ska se till att våga mer i vår.


Outfit i fredags:

Tröja: 39:90 kr från H&M
Shorts: 150 kr från fyndtältet
Och avklippta svarta strumpbyxor
Skor: 199 kr från skopunkten

Vilken helg :D

Heeeeeeej!

Guud vilken bra helg jag har haft :D Den har liksom varit heelt lagom.

Fredag: Skolan va helt okej! Men skit samma. Efter skolan så åkte jag hem till pappa och börja typ fixa mig direkt :) Ville testa ha nåt annorlunda, och det hade jag. På bussen träffade jag Lina och sen kom Emelie på. När vi kom in till stan så kom Simone sen väntade vi på bussen till Valla. Det blev verkligen en kanonkväll hemma hos Fia! Det va superkul. Vi spelade förfestspelet, åt pizza och hade masssa kul! Sen drog vi in till krogen och satt där och skrattade och hade kul! Träffade mycket roligt folk. Sen blev det nattbussen hem och somnade dikrekt!

Lördag: Satt på ett årsmöte eller va det va, är inte så insatt. Men men satt där i 4 timmar i alla fall, inte så kul men vad gör man inte för dom man älskar? Sen så ringde Kjell och vi snackade lite sen kom vi fram till att vi skulle hitta på nåt :) När jag kom hem så skulle Johanna på en födelsedagsfest med Hollywood-tema och jag fick sminka henne och fixa henne hår, snacka om kul, fast det tog typ 2 timmar. 

Sen kom Kjell till mig typ efter 6. Vi kollade typ på tv (jag somnade typ 1000 ggr) sen så köpte vi kebabrulle, MUMS! Sen typ så köpe vi godis och moffade, fast han åt bara dom godaste ^^ Så jag tog godispåsen ifrån honom :) Sen tog vi nattbussen, orkade inte gå ända hem till pappa och jag fick åka gratis (vi va hemma hos mamma först). En kanonkväll helt enkelt!

Söndag: Vaknade kl 10 av alarmet, så klädde jag på mig och satte igång datan. Haha kollade på klockan och såg att det stod 11.19, Jag visste ju att jag skulle ställa fram klockan men glömde det. Men men! Idag blir det nog att ta en promenad och aah göra nåt.

PussPuss

/Fiia


Fredages outfit


Lovisa tog en bild på mig :)



Har tyvärr inga bilder från kvällen, men ska se om jag kan få några
bilder från Simone :)


Hahah Lite kul!

Hej igen!

Jag la ju in när jag sjöng för ca 5 timmar sedan och det va 155 visningar på det klippet när jag kollade nyss xD Herregud! Fast man undrar ju hur många av dom som garvat ihjäl sig eller hållt för öronen ^^

PussPuss

/Fiia


Imorgon är det fest :)

snart sova!

Hejsan!

Haha har ju gått med huvudvärk hela dagen, men nu när jag packade väskan till imorgon så hittade jag en ibumetin. FAN! Bättre sent än aldrig men har mått skit asså, men nu mår jag jättebra (strax innan läggdags). Och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig imorgon. Men ska ju hem till pappa imorgon och där har ju jag en syster, ska se om jag möjligtvis kanske kan få låna något av henne.

Juste har precis kollat på Bella & Tyra show. Jag tycker det är jättebra faktiskt, dom pratar ju på ett sånt språk som vi ungdomar snackar. GILLART!

PussPuss

/Fiia


alltid samma sak!

Hejsan!

Nu sitter jag här med en hel hög av kläder i min säng, hittar knappt ut. Ska ju ut imorgon och det är alltid skönt att veta vad man ska ha på sig innan. Antingen blir det för kort, somrigt eller för enfärgat... Blir galen! Men nu sitter jag här i mina svarta pumps och min svarta spetsklänning, ska INTE ha det imorgon men har inte orkat byta om, snart åker mjukisbyxorna och morgonrocken på! Men fasiken jag MÅSTE komma på vad jag ska ha på mig ikväll!

PussPuss

/Fiia


Vad kan detta va?

Tjabba!

Haha jag är ju inte så rädd för att bjuda på mig själv, så här ska ni få ett exempel på det :) Lite falskt ibland men ajaa xD

PussPuss

/Fiia



Trött som tusan!

Hejsan!

Herregud denna dag har jag inte varit pigg för 5 öre :) Men det har ändå varit en bra dag. Råkade somna typ 20 minuter eller nåt på en lektion men det va ändå ingen som gjorde nåt, alla flamsade ^^ Men nu sitter jag mest och funderar på vad jag ska ha på mig för nåt imorgon, vi ska ju till Fia Ni och typ förfesta sen blire krogen. Guuud jag är såå festsugen kommer nog bli as kul!

Ska man ha leggins, kjol eller klänning? Svåra val här i livet, SKOJA! Neej men håret vet jag nog redan hur jag ska ha det.

PussPuss

/Fiia


Så JÄVLA bra!

Hejsan!

Vid 4 ringde pappa och fråka om jag kunde följa med honom och Challe till örebro och kolla på ett gymnasium. Först sa jag neej, men sen tänkte jag att jag ville följa med för Challes skull och pappas men mest challes skull då.Så jag tog med några havreflarn som jag bakade och så åkte vi dit. Först kände jag neeeej ska jag sitta här i timmar, men asså shiiiiit vilken underbar skola! Skulle lätt gå om 3 år (inte riktigt me nästan). Jga hoppas challe kommer in där! Han kommer nog stormtrivas i såfall.

Men nu är jag hemma och sitter med maten bredvid mig :) Ska se om jag får liv i mamma och bjuda henne på ett litet havreflarn.

PussPuss

/Fiia


Syskonkärlek <3

Försovde mig :O

Hejssan!

Hahah råkade försova mig imorse. Det har hänt 2 ggr under gymnasietiden, fast haf alltid hunnit med bussen så jag har inte kommit typ en timma sent till skolan. Men i alla fall jag vaknade kl 7 och jag går till bussen typ halv 8- Men jag hann och det va ju bra. Vi hade sandbäcksbarnen, det gick kanon men ibland tappar jag tålamodet när dom inte lyssnar, men dom är ju bara 8 år.

Nu ska jag strax börja och plugga!! Men först ska jag få i mig nåt i magen, man kanske ska baka nåt?

PussPuss

/Fiia


Hahahaha snyggt hår man hade idag då

Jag är jag!

Hejsan!

Jag vet att vissa tycker att jag är hmm va ska man säga speciell, men bara för det ska man inte hålla sitt jag inom sig även fast folk stör sig på än. Jag tror faktiskt att jag har en annan Fiia inuti mig, en Fiia som inte kommer fram för att hon inte vågar. Hon är mest rädd för att bli oaccepterad, eller rädd för att folk ska ge henne sneda blickar. Jag tror att den Fiia jag har inom mig helst vill visa vilken stil hon har, asså till klädsel för hennes personlighet visar hon nog rätt bra, visst lite kanske hon håller inne. Men jag hoppas att Fiian inuti mig visar sin egen stil mer till våren :D

Usch nu har jag ätit och har jätteont i magen :/

PussPuss

/Fiia


Haha jag skiter i 
om ni kommenterar
en massa skit!

Twins

Hejsan!

Denna dag har varit helt okej förutom körlektionen :( Fan va dålig jag va! Allt bara åhhhhhhhhhh! Men tror det kan va för att jag har mycker i skallen just nu :(. Ajaa efter skolan så drog Fia och jag och fixa en grej ;) Gick bra. Sen drog vi ner på stan en sväg och sen in på Donken. Eftersom jag missade maten i skolan pga körlektionen så va jag skit hungrig :D Men Fia och jag satte oss och åt där, SKIT MYSIGT! Sen efter vi ätit så bjöd Fia mig på en paj, aww! Sen blev det bussen hem, tusan va trött jag va verkligen ^^ Huvet typ ville dunka in i sätet framför men det ville inte min hjärna. Aja ^^ Nu är jag hemma i alla fall, mätt och belåten. Och nu kom mammi hem också.

PussPuss

/Fiia


Måndag                                        Tisdag

Sovdags!

Godkväll!

Nu är det snart dags för lilla Fiia att sova :) Har suttit och snyftat till spårlöst. Nej nu ska jag bära med mig datorn till sängen och aah fixa mig innan läggdags.

PussPuss

/Fiia


Visst är mitt hår fint? :D

Firre!

Hejsan!

Åhh va glad jag är att jag fick upp mitt arsle ur soffan och ta mig ut på en promenad :) Skönt som tusan! Nu när jag kom hem så bytte jag om till myskläder <3 Nu har jag fixat lite god firre ^^ HAHA skäms lite för att jag tycker om fiskbullar. Visst är fiskbullar en lite pinsam maträtt? Hahah men skitsamma det är SKIT GOTT i alla fall ;) Har tagit ett stort glas mjölk till det också, MUMS! Och nu sitter jag och pratar med Johanna på msn, SAKNAD! :D Ska tusan ta mig till Ystad snart eller så ska jag försöka få hit henne för hon är en så JÄVLA skön person!

PussPuss

/Fiia


Johanna :D

HAHAH!


Jossie, Amanda och Jag i åttan ^^


Jag och Krille i ettan xD Herregud!


jag i åttan tror jag


Hmm tror det också va i åttan :D

Typ BÄST!

Tjaa!

SKolan suuuger men bara en timma kvar sen blire körskolan :) Fia och jag kollade linser förut, så vi ska nog kanske beställa i veckan eller nästa vecka, Ihh! Men nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Pocahontas, typ 6 gången ^^ ÄLSKAR den låten verkligen <3

PussPuss

/Fiia


Saker jag velat gjort för längesen :)

Hejsan :)

Guud vad jag vill mycket :) Jag vill köpa bruna linser, har jag velat läääänge men nu när min lillasyster har bruna linser så vill jag det ännu mera :D Hon är jättefin i det! Men känns som det är lite fel sak att lägga pengar på. Sen vill jag ta hål i naveln, men det känns också som att det är fel sak att lägga pengar på sen är jag rädd för att det ska göra ont ^^ + att jag vill ha platt mage när jag har hål i naveln, så ah jag kommer nog aldrig ta hål i naveln. BUHU!

PussPuss

/Fiia






Vart finns du?

Hejsan!

Guud vilken seg dag, men ändå skön :) Nu började blåsningen, WIHUU! Sen blir det nog sova tidigt!

Jag sitter verkligen och funderar på att jag inte tror att jag kommer hitta den rätta. Jag vet jag är bara 18 (snart 19) men ändå man har ju sina funderingar. Jag har alltid sån otur så det skulle inte förvåna mig om jag inte hittar min stora kärlek. Jag drömmer om att hitta den där kärleken som man ser på filmer, ni vet allt är så fint och man tappar liksom bort omvärlden. Finns det på riktigt eller är det bara en önskan? Fast jag tror att jag inte kommer hitta någon här omkring asså, jag får nog ta mig ut och leta. Jag hoppas jag hittar honom neråt någonstans eller hittar nån som vill flytta neråt.

Nej nog på mina funderingar :)

PussPuss

/Fiia


Vågat!

Tjaa!

Kom nyss hem ifrån pappa :) Dom skulle äta lax idag och dom vet att jag älskar det så dom undra om jag ville komma över och äta med dom :D SJÄLVKLART! Så nu är jag mätt i magen. Fast vägen till pappa va hemsk, SNÖSTORM och motvind! Snygg man va när man kom fram och va svart runt hela ögonen.

Idag ska jag faktiskt plugga! Började imorse men kom på att jag glömt ett papper, sen ska jag fråga mamma om en grej jag inte fattar, men hon är icke hemma nu. Gillar verkligen inte söndagar!!

PussPuss

/Fiia


Visst är jag fin i håret? :)


Godmorgon!

Heejsan!

Vaknade för en stund sedan och nu ser jag på barnkanalen och kollar om något nyss har hänt på internet, men inget spännande. Idag ska jag faktiskt plugga, ligger verkligen efter i ALLT! Och asså guuud det kommer fan aldrg bli vår! Vad är det här? SNÖ! Jag som längtar till att kunna använda vårkläder och vårskor.

Snart ska jag fixa mig frukost fast är egentligen inte alls sugen, men äter jag inte nu så kommer jag inte göra det sen och då får jag huvudvärk. Nej ni får ha det så bra idag!

PussPuss

/Fiia


Hahah en bild från 2007 ^^

3 outfits

Hejsan!

Har 3 olika outfits som jag tänkte lägga ut :) Tyvärr stör jag mig på mina lår på bilderna men aah dom ska bort!!!

PussPuss

/Fiia


Hade på mig det här på statt :)


Hade på mig detta i skolan igår :)


Dagens outfit :)

PROSIT!

Hejsaaan!

Jag hade en jätte trevlig kväll igår men mycket skratt och folk man tycker om :) Kände att jag verkligen behövde det för att kunna tänka på nåt annat! Finns för mycket jobbiga tankar i min skalle just nu. Men men skit i det tråkiga nu! :) Kvällen bjöd på tackos, skratt, film, kort, ännu mer skratt charader (stavning) Och aaaaah mycket mer :D Fast har typ inte sovit alls mycket inatt, för jag tål ju inte djur så jag har haft astma typ hela natten ^^ Men jag dog inte.

Kom hem vid kvart i 12 idag :) Skönt som tusan! Så jag kramade om mammi och prata lite sen så har jag hämtat kläder och allt sånt hemma hos pappa :D Men nu är frågan, VAD SKA JAG GÖRA IDAG?! Vill ABSOLUT INTE sitta hemma!!!! Nån som vill va med mig? xD

PussPuss

/Fiia




























1 timma idag också!

Hejsan!

Kom nyss in från en timmas promenad :) Frågade Lina om hon ville gå med mig men hon va på väg till Martin :( Det va faktiskt skönt att va ute och gå men det finns fortfarande för mycket tankar i min skalle, HATAR DET!!!

PussPuss

/Fiia


Skolavslutningen -09

Orkar snart inte mer :(

Hejsan!

Denna dag har varit lugn men rätt jobbig. Har bara tänk på dom dåliga sakerna idag, allt dålig som har med mitt liv att göra, Jag vet nu låter jag jätte tragisk men just nu känns allt kasst! Fick i alla fall klart en psykologi uppgift i skolan och sen har jag bara typ slappat, som alla andra ^^ Men tyvärr så blev det lite för mycket skämt som gjorde att hela jag brast. Asså guuud jag får panik av mina tankar och känslor :( Vet inte vart jag ska ta vägen eller vem jag ska ta vägen till. Finns det inte slut?!

Aja sitter och gör en annan psykologi uppgift nu som kan göra att man får högre betyg, HOPPAS! Nej ikväll blir det en långpromenad igen för det behövs!! Finns mycke fett kvar som ska bort!!!

PussPuss

/Fiia


Hon är snyggt smal ;)


I skolan!

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan och har sjuuukt kul verkligen, HMM! Nej men har gjort klart psykologi uppgiften för att få högre betyg :D Hoppas jag får det också! Lyssnar även på massa disneylåtar, MYSIGT! Lina och Simone är jätte inne i nån uppgift dom ska göra xD Dom är jätte roliga att lyssna på :) Emelie sitter och gör någon grupp på facebook och fia sitter och sjunger. :D

Lunch om en halvtimma :) Undrar vad det är för äckligt idag xD

PussPuss

/Fiia


1 timma!

Heysan!

Tog en promenad på en timma förut, SKÖÖÖNT! Men gjorde bort mig som vanligt denna gången också, jag går och mimar till musiken i lurarna när folk går förbi xD Åhh dumma mig! Jag skäms som tusan när jag gör det, folk måste ju undra vad jag är för nån crazy typ. Aja! Tänka äta nån frukt eller nåt sen in i duschen sen kolla lite på psykologin, men känner jag mig rätt kommer jag inte alls kolla på nån psykologi :/ HATAR DET HÄÄÄR, det är alldeles för mycket saker som händer på samma gång nu asså!

PussPuss

/Fiia


Goodie!

Tjaaa!

Försöker må så bra om dagarna som jag bara kan, men inte så lätt. Aja, skola idag och det va väl sådär. Rätt tråkig! Men när vi hade samhällskunskap så fanns inga datorer så det kändes meningslöst att försöka göra nåt, så jag drog till körskolan :) Det gick rätt bra där faktiskt, känns som jag fått igång viljan lite nu igen!

Skulle vart med Rasmus idag egentligen men det blir så krångligt :) Får ta det en annan dag. Ikväll blir det i alla fall PROMENAD! Men nu ska jag gosa med mina älskade systrar <3

PussPuss

/Fiia


Skulle du?

Hejsan!

Sitter och kollar på Dating in the dark. Jag skulle aldrig kunna vara med där! Guud tänk om det skulle stå värsta trollet där xD Jobbigt! Jag pratade med en person på msn som skulle tycka dte va grymt, men neej jag skulle inte våga ^^ Tyder det på att man är kräsen eller? HMM!

Skulle någon av er kunna vara med där?

PussPuss

/Fiia


Eric Saade ;)

Tjaaa!

Asså shiit jag smälter. Kolla killen!!! Så sjukt snygg och det bästa av allt han är SKÅNING! Såg när dom intervjuade honom på tv, höll på att svimma ^^ USCH vilken tur Molly Sandén har!!!


Trött :)

Hejsan!

Denna dag har varit väldigt trevlig dag :) Först skola till kl 1 sen gick jag ner på stan med Fia som skulle köpa en jacka, men den fanns inte :( Sen kollade vi runt lite och sen traskade jag bort till körskolan, det gick inget bra men men :/ När jag kom hem så hade jag en sak jag skulle göra, och det gick bra :) Men berättar mer när allt är klart, får se hur det blir med det.

Nu ska jag nog tusan hoppa in i duschen :)

PussPuss

/Fiia


Sommar -09

Tjaa!

Nu längar jag efter sommaren så jag tänkte lägga upp lite sommar bilder :)

PussPuss

/Fiia
























Pirr i magen!

Hejsan!

Fyy jag ringde ett jätte jobbigt samtal nyss :/ Hatar att ringa. Men jag gjorde det och det gick ju bra ^^ Jag sökte ett jobb och jag skulle komma dit imorgon, vi får se hur det går. Rasmus tyckte jag skulle komma hem till honom men jag vet inte om jag orkar asså. Får nog bli en annan gång.

Imorgon slutar vi kl 1 och då tänkte jag att jag skulle gå till körskolan efter det :)

PussPuss

/Fiia


En promenad!

Hejsan!

Tog en promenad förut på en timma :D Skönt som tusan. Tråkigt bara att jag inte tål kyla så bra, får typ som nässelutslag :/ Kliar som tusan! När jag kom hem så stod det mat på spisen. Men va inte alls hungrig så jag åt inte så mycke. Sen kom min syster (Maria) och satte sig och prata med mig och då brast det :( Jag orkar inte med det här längre! Jag har sån stor press på mig att ajgs ka klara och fixa så mycket. Jag ska fixa körkortet, fixa skolan och hitta ett jobb SAMTIDIGT :'( Jag ORKAR snart INTE mera! Men nu har Maria och hennes kompis i alla fall ålt hem.

Får se vad denna dag bjuder på. Måste plugga nånting och få iväg ett CV.

Juste tänkte svara på en kommentar: Jag är 162 cm lång ^^

PussPuss

/Fiia


Sol <3

Hejsan!

Hade en trevlig kväll igår :) Fast jag va jätte trött så jag va helt borta nästan ^^ Jag och Dennis kollade på melodifestivalen och sen nån film som inte va min typ av film xD Men men. Vid typ lite över 12 så körde han hem mig :) Aww snällt. Sen typ innan viala så hoppar det ut en hare och jag SKRIIIIKER och han tvärnitar ^^ Han blev mest rädd för att jag skrek så vi stannade på en busshållsplats för han behövde ta luft xD STACKARN! Aja sen åkte vi vidare. Det va såååå skönt att lägga sig i sängen, Somnade direkt!

Vaknsde vid 8 av agtt mina systrar sprang in i mitt rum, men dom vände direkt. Sen ringde alarmet vid kl 10. Gick ner och åt frukost, aah och det blev ju inte lika trevligt som jag trodde. Men skitsamma. Nu ska jag fan ta en promenad och skita i annat folk en stund!!

PussPuss

/Fiia


Syster <3

Hejsan!

För kanske 2 timmar sedan så kom min syster Maria och hennes kompis :) Skönt att se henne igen. Vi har ätit massa god mat och efterrätt :D Och nu har jag precis fixat mig. Lite annorunda idag, har fixat frillan på ett annat sätt :) Jag hade såhär ibland på vidåker, får lite minnen tillbaka till den tiden ^^ FYFAN!


PussPuss

/Fiia


;)

Drömmar ;)

Goddag :)

Gårdagens kväll va jätte mysig :D Simone tyckte min klädstil va häftig, WIIH. Men när Emelie och Fia kom så hade jag på mig en långärmad hela kvällen ^^ Nej men det va trevligt, verkligen en såndär softarkväll. Tack girls <3 Vid halv 1 så gick Fia, jag och Emelie ut på stan och kollade läget. Fia och Emelie ville inte in någonstans :/ Jag som ville in till lilla, det va ju massa folk men jag ville inte in dit själv ^^ Så vi gick vidare till venesia och satt där med Jossie och Ludde, sen kom Jacob också xD Kul att träffa männiksor man inte träffat på länge. Sen gick vi till nattbussen.

När jag kom hem så somnade jag typ DIREKT! Fyfaasiken va trött jag va. Har drömt konstiga men trevliga drömmar inatt :D IHH! Vaknade vid 10 och vid kvart över 10 gick jag ner till pappi sen fixa jag frukost. Och nu sitter jag här. Ska nog ta en promenad faktiskt, BEHÖVS!!! Min syster kommer sen också :D ÅHH saknat henne<3

PussPuss

/Fiia


Cool bild va ;) HAHH! Jag tyckte det i alla fall :)


Tjejkväll i stan!

Hejsan!

Va i skolan idag, finns inget mer att skirva :) Efter skolan så fick jag, petra och lina pka med hanna hem (linas syster) Fast först drog vi till willys och handla godis, mums! Sen kom jag hem och åt lite, sen fråga pappa om jag skulle ha några saker hemifrån mammi, och det skulle jag ju ;) Så jag fick övningsköra lite :) När jag hämtat sakerna så åkte pappa och jag en liten tur i bilen ^^ Sen kom jag hem och packade upp alla mina kläder och saker.

Jag hade ju som nyårslöfte att jag skulle ändra stil ^^ Hmm vet inte hur det gått, men aah ikväll ska vi i alla fall hem till simone på myskväll med godis och film :D Men kände att jag ville ta på mig något annorlunda ^^ Kommer säkert inte mina älskade vänner tycka är snyggt men men. Vet att Emelie kommer säga "ska du på fest eller?" xD Men då får hon väl säga så. Man kan ju tyvärr inte ha på sig vad man vill i dessa små hålor, då måste man flytta till sthlm i så fall :(

Nej nu ska jag sminka mig och fixa håret.

PussPuss

/Fiia







HJÄLP!

Heeejsan!

Jag överlevde natten :) Men vaknade inatt/imorse av att det lät som att hemtelefonen ringde bara en signal :O LÄSKIGT! Men tror inte det va så, sen fick jag för mig att det kanske va brandlarmet men neeh. låg vaken en stund sen kollade jag på klockan 05.42, blää.  Men somnade om sen i alla fall :) Drömde att pappa och jag skulle utomlands med Emelie och Lille (Emelies pappa) vi skulle till Davids hus i spanien (en gammal klasskompis från högstadiet) Emelie va i alla fall sit irriterad för hon skulle sätta dit tandställning dagen innan vi skulle till spanien xD HAHAH hon va skiit arg. Aja sen ringde alarmet, TYPISKT Emelie som va så rolig ^^

Så nu har jag fixat mig och allt :) Blir skapligt irriterad när jag kollar ut ur fönstret bara! FAAAAN jävla snö!!!! HATAR DEN! Nu räcker det. Ajaa nu ska jag fixa det sista här och se så jag har med allt.

PussPuss

/Fiia


Dagens outfit :)


Film :)

Tjaa!

Läste nyss min systers blogg och såg att hon skulle kolla på film med sin vän :) Mysigt! Jag har också laddat ner en film, American pie, The book of love xD Fattar inte varför jag gillar dom där filmerna, dom är ju helt sjuka ^^ Kanske därför jag gillar dom. Lite tråkigt att kolla på film endam bara... Men men :) Jag är ju snäll så jag står ut. Imorgon har jag idrott + att jag ska hem till pappi, det lär bli mycket packning.

Har snackats lite om filmkväll imorgon :) hoppas på det, annars får jag jätte tråkigt! Nej nu blev jag danssugen, massa musik på tv:n ;)

PussPuss

/Fiia


Puuh jag kan andas ut!

Tjaaa!

Herregud min morgon va hysterikst irriterande. Det började med att jag vaknade, hmm konstigt?! Nej men asså jag av seg som fan, låg kvar i sängen i 5 miuter, sen upp och klä på sig. Sen kom jag på att jag ville ha tofs och va tvungen att platta håret för mitt hår va jätte lockigt. När jag nästan va klar så va klockan 07.03 WOHOO stressigt! Så det blev eld i baken på mig och stressade som tusan.

När klockan va 07.35 så gick jag ut till bussen eller rättare sagt sprang. Jag frös om min hand som jag inte höll min påse med plugg i så jag stoppade den i fickan där mitt läppglans och nyckel ska ligga, MeeeeeeN det är bara läppglanset som ligger där :O PANIK! Får springa tillbaka för jag ska va hemma själv inatt för Nisse är på nån jobbgrej och mamma också så ingen kommer hem idag. Men Nisse va kvar hemma när jag gick, så jag sprang in och kastade runt med lakana när min jacka hade legat och letade överallt men hittade den inte, då kom Nisse med en extranyckel och denna gång sprang jag verkligen xD SHIIT! Jag såg bussen komma men det va en bit kvar till hållplatsen så jag satte fart på klackarna och hann med bussen :D PUUH!

Hade skit ont i magen på bussen för jag gillar inte när saker försvinner sådär :( Men men jag hann med stadsbussen så jag slapp gå i alla fall. Skolan va väl okej idag, fast lång. Men jag klarade mig. Efter skolan gick jag en liten sväng på stan med Lina och Emelie <3 Lina köpte en grej sen gick vi till gottoteket och köpte en varsin klubba :) Jag som aldrig äter klubba, men det va gott.

När jag kom hem började jag att took leta efter nyckeln igen men hittade den inte :/ Men så kände jag i fickan igen men asså varför skulle den ha hoppat dit liksom, har kännt där 1000 ggr. Men sen kom jag på att det kaanske finns nåt hål i fickan, och såklart gjorde det det xD PUUH där låg nyckeln + 27 kr ;) Så nu kan jag andas ut.

Har tagit på mig dom mysigaste och behagligaste kläderna jag hittade och ska snart fixa mat :) Ska bli skönt att va ensam faktiskt.

PussPuss

/Fiia


SKÖÖNT!

Blää! Mitt huve är fullt.

Hejsan!

Asså nu har jag pluggat psykologi i ca 3 timmar och är inte klar än, men kände att det räckte. Får ta ett nytt tag imorgon. Nisse kom hem för ca 1 timma sen med mat :) Eller jag lagade iordning den, nuggets, kroketter och bearnaiessås :) MUMS! Är skit mätt nu. Det känns som ja kommer skippa den där promenaden :/ Är as mätt och det är tråkigt att gå själv :/ Saknar min promenad kompis :)

Nu ska jag kolla vidare på halv 8 hos mig :) As kul ju, älskar Helge Skog.

PussPuss

/Fiia


STUDENTMÖSSAN!

Heeey!

Skolan har varit väldigt hmm tråkig idag. Först hade vi barnen från sandbäcken och vi skulle berätta om hjärtat, TRÅKIGT! Sen så sa Stina att studentmössorna hade kommit så alla la sitt intresse på dom :D WOHOOOO! Sen va det samhällskunskap och det sög! Jag gjorde inte ett skit på den lektionen, kunde verkligen inte jobba! Men men. Sen så slutade vi typ vid 2 och åkte med halv 3 bussen hem. Skönt! Men direkt när jag kom hem så og jag faktiskt fram pluggböckerna och satte mig och läste, sen somnade jag tjugo minuter med huvudet i boken, men det behövdes! Nu har jag ingen huvudvärk längre + att jag inte är lika trött :D Har väl inte kommit så super långt med pluggandet men jag har börjat :) Nu ska jag bara försöka fatta en fråga som är seg ^^

Promenad ikväll är ett MÅSTE!

PussPuss

/Fiia








Men uusch!

Godmorgon!

Nu är jag färdigfixad och färdig äten :D Jag som ville ha min nya buister idag, men då kom jag på att barnen från sandbäcken ska komma och vi ska snacka om hjärtat xD Inte så passsande att ha den då, hade inte tänk att ha BARA den men aah ospassande i alla fall :) Så har fått valt andra kläder.

Aja snart ska jag gå till bussen :) Hoppas vädret är lika fint idag som det varit dom senaste dagarna :) LOOVE!

PussPuss

/Fiia


Give me



Rihanna-Rude boy


När jag hör den här låten så tänker jag på typ vår/sommar. När man vaknar och rummet är skitvarmt för solen lysit på och värmt upp rummet, man drar upp persiennen (stavning) och öppnar fönstet och det blåser in ljummen luft och sätter på Z:tv och den låten spelas. GUUD jag vill ha vår/sommar NU! :D

Snyggt som F*N! :D

Heejsan!

Va tvungen att testa mina 2 fynd hemma med kavajen och shiittans pomprittans va snyggt det va :D Eller hur?

PussPuss

/Fiia





Wiih jag är gla :)

Hejsan!

Rondellkörningen gick kanon :D Ingen punka today! När vi kom hem från rondellen så satte jag mig på körskolan och pluggade lite, gick åt skogen :( Men men bara att fortsätta kämpa. Men rummet va fullt, jag hade huvudvärk och magen kurrade så mycket att han bredvid skrattade åt mig, PINSAMT! Men efter att det gått så dåligt så gick jag en sväng på stan, skulle till Lindex och testa buistern en gång till, och jag föll :D Va tvungen att ha den. Sen testade jag typ en tubbh eller vad man ska säga, och den va skit snygg på, men vet inte vad jag ska ha den till, under en kavaj kanske ;) Ajaa snygga va dom i alla fall och det va inte farligt dyrt. Sen gick jag in på hm och testade ett linne som Lina och jag såg igår, Men den va skiiiiiiit ful på :/ Helkonstig modell asså!

Sen kollade jag på klockan och såg att min buss gick om 4 minuter xD SPRIIIING! Men jag hann ;) Med solen i ögonen och elementet på max på bussen så somnade jag in en stund med lugna favoriter i öronen. MYS! Och nu är jag hemma och har precis ätit, EFTERLÄNGTAT! Ska nog tammetusan byta om och ta en proemnad :D

PussPuss

/Fiia

MUMS!


Baby baby :)

Tjaaa :)

Har ont i kroppen :( Buhuu! Min nacke och rygg känns heelt blää! Sen har jag skit ont i halsen. Har precis ätit frukost, MUMS! Sitter och kollar på vakna med the voice, dom pratar om hål i tänderna, fräscht! NOT!!

Snart ska jag ta bussen till stan sen ska jag köra om rondellen xD ÅHH! Men nu ska ju Martin med, MOHAHHA! Kul ju. När vi kommit tillbaka så ska jag plugga sen ska jag gå på stan och köpa nån bh, jag vill ha en buister :) Hittade en på lindex förra veckan som jag gillade, ska nog testa den igen :D Eller om jag hittat nån annan snygg. Vi får se om jag kommer hem med någon ;)

PussPuss

/Fiia


Det va denna jag testade :D

Huvudvärk fortfarande :'(

Heej!

Neej mitt huvud gör fortfarande jätteont :( vet inte vad jag tar mig till asså! Imorgon ska jag köra om rondellen, så det är väl bra om jag är utsövd. Just nu känns det som jag inte kommer kunna somna med denna huvudvärk :'(

PussPuss

/Fiia


Kräftan säger, mjauuu!

Tjabba tjena hallå ;)

Sitter här med benen under täcket och läpparna svider xD Har nämligen ätit kräftor, MUMS!
Dagen har varit helt okej i skolan, Emelie och jag skulle göra en uppgift i omvårdnad men vi fattde inte frågan så vi softade mest ^^ Men sen så förklarade Lena och vi fattade som tusan xD På studieverkstaden så hann jag nästan klart med APU-uppgiften :D SKÖNT! Efter skolan skulle jag gå och plugga men gick inge vidare eftersom det av proppat med folk, så jag gick till H&M och testade bh:ar och bikinis, HATAR BIKINISAR! Passar ju inte i nån! Ajaa hittade en jätte skön bh men min snålhet smyger fram så jag hänger tillbakat. Lina kom till H&M också så vi sällskapade. När jag hade hängt tillbaka hb:n så gick vi på presentvandring, gick väl inget vidare men det ska nog lösa sig ;) Linas boyfriend fyller 20 på söndag :D Alltid lika svårt att köpa preseneter till killar, tycker synd om dig Lina ^^

På bussen hem så slocknade båda Lina och jag lite snabbt ^^ Skönt men man slappnar liksom inte riktigt av. Va jättesugen på att lägga mig och slumra in i ca 30 minuter när jag kom hem men jag stod emot ;) Satt och prata med vänner istället :D Tog faktsikt en liten promenad när jag kände mig som tröttast. Duktigt va? ;)

PussPuss

/Fiia


Problembarn nr1!

Tjaaa!

Usch jag va sjuukt trött igår, men ville inte somna för det är så träligt! Men somnade tillslut, typ innan 00 någon gång :) Nu när jag vaknade så har jag nackspärr, ont i rygg/axlar, ont i huvudet och i halsen :'( Kuul att man är ett sånt perfekt problem barn xD Och vi har ingen ipren eller någonting hemma. Har nyss ätit frulle så nu väntar tandborsten sen äre skolan som gäller, FYFAAN!

Ikväll är det plugga som gäller!! Dumma mig och jag inte pluggar ikväll.

PussPuss

/Fiia


Hur?!

Hejsan!

Har precis ätit nudlar och myst ner mig i sängen och kollar på nån film på 3:an :) Asså visst det är lite mysigt men jag kan tyvärr inte tycka att det är heelt mysigt eftersom det är Söndag! Ingen söndag kan vara mysig. Man borde döpa om denna dag till "ångestdagen". Vet att det kommer va massa i skolan nu sista tiden + att jag redan har 2 uppgifter jag MÅSTE göra. Men men. Huvudvärken är fortfarande kvar, suck!

Neeh nu ska jag nog ta bort sminket och gosa ner mig under täcket :D

PussPuss

/Fiia


Saknar sommaren!

Munktröja <3

Hejsaan!

Långt inne i min garderob hängde min gråa munktröja :D Längesen jag använde den, men jag tycker jag ser ännu tjockare ut med den xD Äsch hade den på idag, skit skönt! + att jag blivit smalare nu sedan jag köpte den så det kändes bra :) Vid halv 3 kanske så åkte vi till farfar :) Aww han är så gullig men han hör knappt och ser typ inget :/ Men det känns bra att man varit där och hälsat i alla fall.

När vi skulle hem så åkte jag med Fia och Lovisa till ICA och hjälpte till och handla :) Myspys! När jag kom hem så gjorde jag lite mat och nu har Nenne, Jonas och dom två små vildingarna kommit hit och hälsar på :D Jätte längesen jag träffade Nenne och Bubu, Sen har jag ju aldrig träffat Jonas och hans dotter så det va ju kul :D Men jag kan säga shiit vilket liv det är i vårat hus nu ^^

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :) Men ha en bra dag!

PussPuss

/Fiia




MYYSIGT!

Osocial xD

Hejsan!

Va hos Alex igår :) Hade världens huvudvärk och va sjukt trött så jag va väldigt osocial. Men vi kolla på tv och på nån äckelfilm, helt psykad! Fast jag halvsov typ hela tiden. Sen när det va 10 minuter kvar tills bussen skulle gå så drog jag mig upp ur sängen. Men det va skönt att komma ut och få frisk luft. Det va typ inga på bussen så det va skiit skönt :D Sen när jag kom hem va jag jätte pigg fast hade fortfarande ont i huvet ;/ Somnade typ vid 4, kunde verkligen inte somna med den där värken i skallen!

Idag har jag varit väldigt slö :P Men har kollat lite jobb på Monster.se och aah sen har det inte hänt så mycket mer. Ska väl ta en promenad sen :D

PussPuss

/Fiia


Blått, svart & ROSA!

Hejsan!

Nu har jag städat rummet :D Inte dammsugit dock men men, ingen som ser HMMM xD HAHA! Har ävet fixat mig, är bara håret kvar som ska fixas. Ikväll ska jag till Alex, får se vad vi hittar på. Han har säkert laddat ner nån film så jag inte kommer kunna sova på en månad :'(

PussPuss

/Fiia






KUL! NOOOT!

Tjaa!

Min kamera började muppa sig igår när jag skulle ta kort och nu går den inte att starta :/ Kul! Hatar mina kamrer dom går alltid sönder! Har i alla fall städat mitt rum, eller har damsugning och bäddning kvar :S BLÄÄ!

PussPuss

/Fiia


Igår :D

Hejsaan!

Gud jag hade en kanonkväll igår :) Först va vi hos kasunic och förfestade sedan drog vi till statt och dansaloss :D Det va verkligen jättekul!!!!! men sen gick Fia och jag till lilla och skulle kolla läget. Väldiigt lungt där vill jag lova xD Men jag kände att det blev för mycket folk på statt och jag fick nästan svårt att andas där inne så jag stannade på lilla :) Fia gick tillbaka efter en stund. 5 minuter innan bussen skulle gå så drog jag till bussen och Alex sällskapade mig dit :) Bussen hem va skiiit kul xD Höll på att garva ihjäl mig åt Emelie, SÖTUNGE! När jag kom hem så tryckte jag i mig 2 mackor sen somnade jag ^^

En mycket trevlig kväll i alla fall <3

PussPuss

/Fiia



Ikväll äre FEST!

HejsaaN!

Nu ska jag snart gå och bli upphämtat till halkan :D Ihhh jag är nervös ^^ Fyy! Men det ska nog gå bra, tycker bara synd om den som ska sitta bredvid mig. HAHA!

Ikväll är det i alla fall dags för FEST! Aww det ska bli så kul. Känner mig faktiskt taggad till 1000 ;) Älskar vädret också, även fast det är -10 grader ^^ Har jeans på mig idag ifall vi får punka eller nåt, igår hade jag bara leggins och det va RIIKTIGT kallt ^^ Nej nu ska jag fixa lite här. Ha en bra dag :D

PussPuss

/Fiia


Svåra val här i livet ^^

Tjaaa!

Nu har jag testat lite olika outfits till imorgon, visst jag kommer säkert gräva fram 100 andra plagg imorgon ^^ men men detta är vad jag väljer på nu ;)


Nr 1


Nr 2


Nr 3

Jobbigt!

Hejsan!

Hahah fick för mig att jag skulle stäfa bland mina tröjor/linnen, men ångrade mig när jag tog ut alla tröjor ur lådan :S Shiit! Fast det va lite klänningar och sånt i min tröjlåda också men nu är det städat. Sen har jag tagit fram lite kläder som jag kanske ska ha imorgon, men jag kan ju aldrig betämma mig!!! Åhhh! Men jag ska testa vidare lite nu. Lägger in bilder sen så ni får hjälpa mig att välja ;)

PussPuss

/Fiia


Inte smart :/


Betydligt bättre :)


Töjer ut skorna xD Shiiit som är tighta asså ^^


Två hemliga outfits ;)

Punka!

Hejsan!

Rondellkörningen gick jättebra :D Va trevligt folk och vi hade skoj. Men när jag kört klart i rondellerna så guppar det till i bilden och det säger typ BANG! Sen skulle vi byta person som skulle köra och då inser vi att vi har fått punka :/ Och det fanns inget reservhjul, det fanns en såndär apparat som ska pumpa in gegga i hjulet, men det hjälpte inte hålet va för stort. Så vi fick ringa Batu så han fick komma med ett nytt däck. Där står vi på en husvagnsparkering med punka och typ fryser ihjäl xD Men vi gick igenom säkerhetskontroller och lite frågor ur körskoleboken :D Sen kom han och vi åkte hemåt.

När vi kom hem så gick jag och åt med Fia och 2 arbetskamrater till henne på Picasso :) Sen gick jag och pluggade teori. Sen gick jag runt på stan, hittade en asssss fin bh jag ville ha men 149:- ville jag inte lägga ut kändes det som. Sen när jag skulle med bussen så ringde dom från körskolan och sa att jag måste köra om rondellkörningen på Tisdag :( Bläää jag körde ju i rondeller och det! Men men måste väl annars blir jag ju inte godkänd :/ Då måste jag ta ledigt från skolan IGEN! ÅHH!

Fryser som en toook! Men ska se om jag får i mig nåt att äta, är faktiskt lite hungrig.

PussPuss

/Fiia


Snygga som F*N

Hejsan!

Här är en bild på dok nya pumpsen ;) Va lite svårt att få en bra bild med camen ^^


Weeeey!

heeey!

Visst blev jag besviken förut men pappi kom hem med en påse från skopunkten och där i låg mina pumps jag har beställt ;) AS SNYGGA! Mycket snyggare i verkligheten, meeen dom va väldigt tighta :/ Dom satt verkligen precis. Ska man behålla dom eller skicka tillbaka dom? Alla storlekar är slutsålda typ. Tror jag ska behålla dom, ska försöka töja ut dom lite :D Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det rondellkörning, AS NERVÖS :( Hoppas det går bra. Jag är nästan lite som Nasse i Nalle Puh, väldigt rädd och nervös speciellt för saker jag aldrig gjort förr.

PussPuss

/Fiia


Besviken!

Hejsan!

Usch denna dag i skolan har bara varit hemsk! Vaknade kl 04.00 imorse och mådde skit illa och kunde inte somna om sen :/ Visste inte vart jag skulle ta vägen asså, mådde sjukt illa och det bara stack på huden :( När jag kom hem frågade jag pappi om jag fick sova en stund och försöka friskna till, så jag somnade 4 och vaknade, hmm nån gång efter 18 :O Kände mig lite bättre men inte alls bra. Sen åt jag lite pommes och wokgrönsaker.

Jag är skit besviken nu! Men tänker inte säga varför :D Ser fram emot fredag i alla fall! ;)

PussPuss

/Fiia


Jobbig dag!

Hejsaan!

Dagen i skolan va jätte jobbig! Kändes som det gick i 180 km/h. Tänkte först gå och kolla lite på stan efter skolan men orkade inte, så jag tog bussen :) Haha kände att ögonen började åka ihop, sen somnade jag :) Vaknade innan rondellen som vanligt. När jag kom hem så gjorde dom våfflor, MUMS! Och nu sitter jag här framför datorn med Linnea bredvid mig som kollar på barnprogram, GULLUNGE!

PussPuss

/Fiia


Gammal bild xD

Promenad med Fia

Hejsan!

Tog en promenad med Fia förut i det vackra vädret ^^ Hahah usch! Men nu har jag tagit bort sminket och smörjt fejjan, skönt att jag hämtade ut min salva på apoteket idag! Behövligt! Men nu så sitter jag och kollar på spårlöst, ska snart fixa mig inför sängen :D Skönt!

PussPuss

/Fiia


Första kvinnan som styr Vingåker, Min mammi <3

Hejsan!

Ville bara visa en rolig sak :) Min lilla älskade mammi har tagit över Vingåker MOHAHAHAHHA! ;) neeh men idag blev mammi ensam kommunalråd i Vingåker :) Grattis mamma du kommer klara detta galant.

ÄLSKAR DIG <3<3


FYTUSAN!

Hejsan!

Skapligt trött man är efter första dagen i skolan + massa annat :/ Och ännu tröttare är man ju på detta väder!! Fryser som en tok, försökte få min syster att värma mig lite genom att sitta i mitt knä och kolla på barnprogram men det va inget program som passade henne ^^ BURR!!

Tog i alla fall med mig lite plugg hem som jag ska fixa idag :) Känns bra! Har haft det henne men har inte fixat med det, har bara knuffat det framför mig hela tiden, men idag ska jag fixa klart det.

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0