Snälla förstå!

Hejsan!

Har en jobbig känsla i magen, en tung sten i hjärtat och en jobbig tanke i huvet. Ahh det är väl så jag känner för dig just nu, även fast du ger mig pirr i magen, får mitt hjärta slå dubbla slag och rosa moln svävar runt i mitt huvud. Förvirrande? Japp! Vet inte vad jag ska ta mig till. Hade först inga känslor, eller jo det hade jag men inga starka. Nu efter att jag inte träffat dig på ca 3 månader så märker jag att jag har känslor. Vet inte vad jag ska säga till dig heller eftersom jag känner på mig att det bara är jag som har dessa känslor. Har försökt passa in dagar vi kan ses men aah alltid nåt som kommer i vägen. FAN! Tror inte du förstår hur mycket jag egentligen vill ha dig.

Nej snart kommer  Emelie till mig en sväng, hoppas hon kan pigga upp mig lite för nu blev allt så dystert här :( Solen skiner i alla fall, kanske ska ta en promenad?

PussPuss

/Fiia


WIIIH!

Hejsan!

Nu sitter jag vid min egna dator, wiiih! Allt funkar och går bra. Tack Andreas för hjälpen, jättesnällt verkligen. Skulle lägga in bilderna från skivorna men aah då går det inte att klippa ut bilderna, vill inte mixtra med det där själv. Men alla bilder finns och det är väl det viktigaste. Får fixa det där nån annan gång. Jahapp jobbat 9 timmar idag, puuh! Vaknade typ 4-5 gånger inatt av massa oväsen, haha som tex en granne som inte kommer in i lägenheten. Och några idioter började slåss utanför mitt fönster vid 3 inatt, kul... men men får väl tänka på att det är helg och att alla inte ska upp kl 05.45. Jag har nog också skrikit nån fredag.

Jobb imorgon igen. Delad tur, 7-12 och sen 16-21. Är helt slut i kroppen, blir nog sova efter sommarkrysset ;) Nej nu ska jag bara ta det lugnt. Hoppas ni har en sjukt bra helg!

PussPuss

/Fiia


Fia & Fiia

Hejsan!

Sitter och väntar på att Fia ska komma hit :)  Det är en kille som ska försöka få min dator att funka, saknar den BUHUU! Hoppas han löser problemet, men jag ska hem till honom och säga till om vad jag vill ha sparat. Efter det ska Fia och jag köpa med oss nåt gott att mumsa på sen åka hem till mig och mysa. Skulle ju ner på stan och shoppa men blev inte så, har inte varit så lockande att gå ut. Har setat hemma och vilat upp mig. Skönt det med.

PussPuss

/Fiia


Då va det dags igen...

Hejsan!

Jaa då är det fredag igen, men ingen helg för mig inte. Jobba imorgon 7-16 och söndag 7-12 & 16-21. Fast det gör inget nu när det är sånt här väder. Har faktiskt nyss gått upp, försökte sova så länge jag kunde eftersom jag ska upp tidigt i helgen och så jag är utsövd. Gillar inte att sova länge. Och jaa regnet det bara öser ner. tur man bor på andra våningen om det skulle bli översvämning.

Nej fy jag har en hel hög med disk som måste diskas, blää vill inte! Och jag är jättehungrig men jag måste diska innan för annnars blir högen ännu högre. Känner mig lite muppig när jag sitter här framför datan med min stora sverigetröja och fula hår som står åt alla håll. Ska ner på stan sen och se om jag hittar nåt att spendera lite pengar på. Jaa nej nu måste jag diska för annars hungrar jag ihjäl!

PussPuss

/Fiia


Johanna, jag och stina i småland :D

Vecka 34?

Hejsan!

Ligger i soffan lite halvmätt efter räkorna och drömmer mig bort till Ystad, HAH! Vill så gärna dit! Ska nog dit vecka 34 på rdegaen för då får vi lön. Måste bara fixa en bil jag kan få låna, jag vill inte åka tåg. Guuud vad det skulle va skönt att komma bort ett tag härifrån. Härnder ju liksom inget här. Nej jag vet inte vad jag ska hitta på. FAN! Ajaa får väl drömma vidare om min favoritstad.

PussPuss

/Fiia


Som pappa säger ^^

Heejsan!

Pappa och Fia är så snälla och lånar ut dator och internet till mig. Behövs verkligen nu när det är så tråkigt väder. Skönt att prata lite med folk man inte har kontakt med annars liksom. Hmm igår va jag ute, HAHA impulsgrej. Träffade en del roligt folk faktiskt och det va massa ute. Fick med mig sällskap hem också, tss. Sover sååå mycket bättre när jag har folk här i min lägenhet, får göra som pappa säger "skaffa dig en kille" jaah då är jag ju inte ensam men jahaa vart fan hittar man sånna då? Ica? HAha neeh men va fasiken. Har snart vart singel ett halvår, känns mycket längre.

Jaa nu ligger jag i soffan och kollar på tv oh bara tar det lugnt. Är lite sugen på räkorna som ligger i frysen men vetti tusan. Ledig imorgon sen jobbar jag lör, sön, mån & tis. Ska försöka sova ut faktiskt, man är så sjukt trött på jobbet asså. Nej nu ska jag se om det är nåt bra på tv ikväll och ta upp några räkor ur frysen, MOHAHA!

PussPuss

/Fiia


ut med mig in med er

Hejsan!

Nu har jag suttit här vid datan lite och haft det mysigt, skönt att komma lite hemifrån också. Snart kommer ett par kompisar till mamma och ska bo här några dagar så jag ska kila hemmåt :) Måste föröska slå i lite bensin i bilen först för det står typ på NOLL! HAha vill ju inte fastna någonstans mellan vingåker och katrineholm.

PussPuss

/Fiia


Pigg tjej xD Tur att utväxten är borta nu!

Bilder!

Hejsan!

Tusan vilken bra helg jag har haft, fast vädret har inte varit lika bra men men. Nu är jag hemma hos mamma och tänker sova här. Skönt att komma bort lite också. Mamma, Nisse och Challe är i Ystad nu så jag passar på, Visst jag bor ju hemifrån och men är skönt att komma bort lite också plus att jag behöver uppdatera miglite (har ju inget internet hemma). Jaa och nu sitter jag här helt ensammen i ett tyst hus. BUHUU! Jaa jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ska lägga in massa bilder här i alla fall så det får väl bli det jag gör ikväll.

PussPuss

/Fiia

Bilder på lägenheten (Tog bilderna för ett tag sen så det ser inte rktigt ut såhär)















Myskväll/räkkväll med Simone ;)


Förra fredagen, FEST!




















Alex får avsluta förra fredagen, TAAACK!


Dagen efter: emelies mat


Min mat


Haha och senare på kvällen ;)






:)


Frdeags, FEST!
























Lördagmorgon


Lördagkväll














bjuder på den






Den här bilder får avsluta detta inlägg, nu orkar jag inte lägga ut fler bilder.

Gaaah!

Hejsan!

Fan va trött jag blir på att inte ha internet hemma! Hatar det. Jobbar massa just nu också så man hinner liksom inte med allt. Men det går bra hemma hos mig. I fredags va jag ute, täffade massa folk och levde livet. Fan va bra jag mådde då. Igår hade jag och Emelie myskväll och kolla på tv och moffa i oss massa godis och skit. Idag har vi inte gjort ett skit. Är hemma på besök i Vingåker en sväng. Haha asså i Fredags det va så himla kul. Först hade vi lite förfest hos mig sen blev det krogen. Emelie "försvann" haha vet vart hon va och vem hon va med så jag va inte så orolig. Och jag gick på efterfest och fick en sovandes kille i knät och en kille bredvis mig som jag nästan trodde skulle fria till mig vilken sekund som helst, HAHA! Vid 5 gick jag hemmåt med sällskap ;) HAHA! Naww men han hade ingen stans att sova så jag sa att han kunde sova hos mig. Hemma hos mig låg en Emelie och en Mr.B.

Ahh helt sjukt i alla fall. Ikväll hoppas jag på att få besök men ska inte hoppas allt för mycket. Imorgon är det dags för jobb igen men är ledig helgen. SKÖNT! Ska se till att göra massssa roliga saker den helgen för sen kommer jag jobba två helger i rad. Ahh juste jag lovade ju bilder på lägenheten men kan tyvärr inte lägga in dom nu. Får lägga in dom när jag fixat så att internet funkar hos mig.

Nej ni jag ska försöka fixa tag i nåt internet och så för jag känner mig helt efter när jag väl kommer in och kollar facebook och sånt ^^

PussPuss

/Fiia




Tyvärr

Hejsan!

Känner mig duktig, gjorde hemmagjorda pannbiffar, pommes och sås förut. Wiih! Gott blev det också, lite överraskad. Nu är Emelie här, skönt att ha nån att prata med för det är faktiskt rätt tråkigt att bo ensam. Får ta och skaffa mig en som vill bo med mig kanske ;) Haha nej sånt tar man som det kommer. Emelie har typ övertalat mig om att gå och sola, fan jag är rädd har aldrig solat förut och det är inget bra. Men men sen kanske det blir en promenad.

Skulle ju lägga in bilder på lägenheten men det får bli imorgon eller nåt för nu blev det så mycket andra planer.

PussPuss

/Fiia


Ojojojjj!

Hejsan!

Nu va det ca en vecka sen jag skrev i bloggen. Har ju flyttat hemifrån nu och mitt internet har ju hållt på att muppa, redan innan jag flyttade hemifrån. Men MSN funkar, Fattar inte dte där asså. Den här vecka jobbar jag hela veckan förutom idag, min enda lediga dag idag och den har gått hur fort som helst. USCH! Ubatt ska Emelie sova hos mig, eller aah hon ska väl bo hos mig denna helg eftersom vi jobbar typ lika och hon jobbar inne i stan och det går skit dålig bussar in. Men det är bra jag trivs med hennes sällskap.

Nu sitter jag i Vingåker framför Pappas och deras data och kollar upp sånt jag inte kunnat kollat upp under en vecka. Åkte hit för att hämta extranyckeln hem till mig som Emelie ska ha undertiden hon bor hos mig. Me jaa vet inte om det hänt nåt kul riktigt som jag kan berätta om. Har ju som sagt flyttat hemifrån och jag jobbar så det tar upp nästan all min tid. Ikväll ska jag i alla fall ta kort på min lilla lägenhet och lägga upp här på bloggen.

PussPuss

/Fiia


Aww <3

Hej igen!

Min bror skrev till mig på msn att han hade en present till mig (han sitter i rummet typ bredvid, haha) Skrev att han skulle komma till mig. Han kom och hade inget med sig. Sen sa han det är ingen stor present så hade han det bakom ryggen, AWW han har gjort en cd skiva till mig den gulliga ungen :D Blev så himla glad, och det bästa är att han har satt in en bild på mig och honom, och på baksidan har han satt in en bild på mig och skrivit vilka låtar som finns på skivan. Guuud va gullig han är! Blev lite rörd faktiskt.

Fick även en hammare och lite sånt av Jennie, taaack!

PussPuss

/Fiia


Awwww <3

Tack älskade mor <3

Hejsan!

Jobbade 7-14 idag och direkt efter jobbet så hämtade jag nyckeln till lägenheten. Jättetrevliga tjejer på Ydewalls, känner mig välkommen. Efter det åkte jag raka vägen till Vingåker och hämtade körkortet, har nog aldrig sett så rädd ut som på det fotot, HAHA! Ajaa bättre bild än på leget i alla fall! Sen åkte jag till kommunhuset och hämtade kära mor, sen drog vi till stan igen. Först åkte vi till Ö&B och där köpte mamma saker till mig för 700 tp, TACK <3 Typ såna här bra att ha saker, som disktrasor, skurmedel, tandborstar och masssa mer.

Sen drog vi till lägenheten och kollade och sen stallde vi in sakerna vi köpt + lite saker jag hämtade hos pappa som jag kunde ta med. Kändes konstigt men bra. Det enda va att badrumet ser förjävligt ut, men det skulle fixas. TUR! Sen åkte vi ner till stan och skulle äta, vi fick lite beslutsångest där men blev kycklingtallrik på Venesia, MUMS! Mätta som tusan. När vi gick där på stan så fick jag den där känslan av Ystad, får alltid den känslan på sommaren, när det liksom börjar närma sig att man ska åka. Men aah detta år ska jag ju inte dit. Mår piss faktiskt för det är alltid de jag ser fram emot och det stället jag verkligen TRIVS på FAN! FAN! FAN!

Sen gick mammi och jag till Åhléns för det va det enda som va öppet nu. Vi hittade lite saker där faktiskt, både mammi och jag. Hittade en fin vit skjorta/tunika och ett jättefint läppstift typ corallfärgat. Mamma betalade, så himla gulligt <3 Sen gick vi och köpte läsk sen drog vi oss hemåt. Tror mammi och jag va lika trötta faktiskt. Tack för en jättemysig dag <3 ÄLSKAR DIG!

PussPuss

/Fiia




Haha snygga pickar det blev vid ögonen ^^ ser inte ut så på riktigt!

RSS 2.0