Julafton!

Hejsan!

Ojj jag har varit vaken länge nu, hela 3 timmar! Fyy har bara sovit 2 timmar inatt, dumma hosta! Sitter just nu färdig för julafton i mitt kök och lyssnar på julmusik. Om en timma kommer min kär gudfar och plockar upp mig så åker vi till pappa och firar jul. Efter det runt ca 16/16.15 så åker vi till mamma.

Hoppas ni får en underbar julafton!

 

PussPuss

 

/Fiia

Hmm lite dålig bild men ajaa. Tog den nyss


nu är det jul igen!


jag för 2 år sedan


Julafton förra året :)

Får se hur jag ser ut imorgon. lägger upp bild!

PussPuss och God jul!

/Fiia

God vän :)

Hejsan!

Nu har jag ju varit otroligt deppig här i bloggen, men nu dagen innan jul tänkte jag va lite positiv! Idag har jag känt att jag faktiskt är en bra vän. Ogillar när folk skryter men skriver det inte för att skryta. Gick till jobbet utan att jag skulle jobba för att stötta min fina vän. Men aah sen fick jag jobba ändå så jag fick ju betalt för stunden jag va där :) Men fick höra att jag va en bra vän och det värmde!

Efetr jobbet kom jag hem, åt lite sen sov jag någon timma. Sen kom jag få juuuste har inte köpt alla klappar än... Men nu är jag klar :D Har till och med packat ner dom i påsar.När jag va på stan skrev en annan vän att jag skulle komma. SÅ jag gick dit och diska och laga mat åt honom. Så idag har jag verkligen varit en god vän!

Julafton imorgon, någon som känner det? Inte jag i alla fall... Åhhh men hoppas det känns imorgon.

PussPuss

/Fiia


Min julgran förra året ;)

Godmorgon!

Hejsan!

Uppe med tuppen! Eller kl 8 iaf. Sovit skitdåligt som vanligt :/ Blir så trött på detta! Tur att jag har lätt för att gå upp ändå. Kl 10 ska jag typ på läkarbesök, Hoppas dom fattar vad det är för fel på mig. Senare kommer Sandra och då ska vi pyssla lite. Kommer väl lägga upp någon bild senare ;) Jaaah det va väl det.

PussPuss

/Fiia


Just nu! En mugg med latte, hade inget gott hemma ^^

OJ!

Hej!

Oj trodde inte klockan va så mycket! Paff jag blev. Sitter här och funderar på livet som vanligt. Åhh allt va så mycket bättre för ett år sedan! Vill spola tillbaka tiden :( FAN!

PussPuss

/Fiia


Yeey!

Hejsan!

Då har man varit nere på stan en sväng med Olivia. Hittade en julklapp av 3... fan! Men blev nöjd, hoppas pappa också blir det! Nu sitter jag här i mitt kök och glor, lite hungrig men orkar inte laga mat... Men får väl bli nåt lätt.

Pusspuss

/Fiia


!

Hejsan!

Inatt kunde jag inte sova. Blää drömde mardrömmar som bara den! Som tur va fick jag ett sms så jag vaknade. Somnade kl 6 sen vakna jag vid halv 10 av ett sms från pappa, Han skulle hämta borden som jag hade här i lördags. Gaaah helt slut! Sen låg jag kvar i sängen och kolla på tv till kl halv två. SEGT! Men men.

Nu har jag tagit en uppiggande dusch och lagt på en ansiktsmask ;) Otroligt vacker! Ska väl kanske ta mig ner på stan, om jag har lust och ork! Juste jag tänkte sy min egen nyårsklänning men orkar inte med det asså!

PussPuss

/Fiia


Puuh trött i kroppen!

Hejsan!

Happ då va den första inskolningsdagen på den avdelningen avklarad, nästa är på torsdag!
Många avdelningar på kort tid, haha känner mig lite snurrig! Imorgon är jag ledig, sköönt! Eller ska tvätta och ha mig, inte så värst kul. Ska försöka städa lite också... Ajaa, en timma kvar sen är det sex and the city :D Älskart!

PussPuss

/Fiia



Härlig helg!

Hejsan!

Har haft en jättefin helg! I lördags hade jag familjerna här, det va toppen! Roligt att ha alla på samma ställe. Maten blev jättebra också. Tack min fina familj för att ni finns <3 Efter alla hade gått så va det bara att byta om och dra över till Olivia som fyllde 20 år. Det va jättekul där med, sen blev det statt och massa dans :D Igår sov jag bort typ halva dagen, men det behövdes!

Har äntligen diskat all disk från i lördags! Puuuh!! Ikväll ska jag på inskolning på en annan avdelning på Strandgården, så ska dit och jobba ikväll. Ska väl snart börja fixa mig så jag ser ut som människa igen.

PussPuss

/Fiia


En del av min kära familj


Ida och jag


Jag och Olivia :) Nyktra tjejer... NOT! ;)

Ojj det händer lite bra i livet!

Hejsan!!

Norrköping med Sandra idag då! Hittade en julklapp och en födelsedagspresent till Olivia som fyller 20 imorgon ;) HAHAH bästa! Sen har jag handlat hem all mat som jag ska bjuda på imorgon. Tyvärr har småtjejerna gått och blivit sjuka :( Så då kommer kanske inte pappa, Fia och småtjejerna... Då blir det bara mamma, Nisse och Challe. Men det är ju trevligt det med, men inte som jag tänkt ju. Har mat åt hela kvarteret.

Jusste när jag och Sandra parkerat så ringer det från stället jag nyligen inskolats på och frågar om jag vill jobba från mitten av januari till mitten av februari :D YEEEEY! Så sjukt bra!!

Nej nu ska jag börja städa här hemma så det är vackert när dom kommer imorgon! Sandra kommer senare också och ska färga mitt hår. Hoppas jag slipper akuten denna gång. Men nu har jag annan färg och ska se om Sandra kan skölja ut håret på mig.

PussPuss

/Fiia


I know!

Heejsan!

Vet att jag är väldigt dyster just nu och bara skriver jobbiga inlägg, men just nu mår jag USCH! Idag mår jag såhär: Känns som någon dragit ut mitt hjärta och hoppat på det, hällt syra i ögonen och lagt en sten i min hals. Är nog väldigt nära botten nu. Försöker ta mig upp men bara åker ner igen. Det kommer verkligen nya saker varje dag som gör mig så ledsen, vet inte vart jag ska ta vägen. Kunde man spola tillbaka tiden vet jag precis vad jag skulle göra annorlunda! Men nu går ju tyvärr inte det så måste försöka inse att livet är såhär och hoppas på att livet får en rejäl vändning snart!

Ikväll ska jag jobba 16.15-21.15 är inte ett dugg sugen på det när jag mår som jag gör :( Usch blir så ledsen och får så ont i magen när jag tänker på allt skit!

PussPuss

/Fiia


Jag hatar mitt meningslösa liv

Hahah ca 7 år mellan korten

Hejsan!

Håller ju på att inskola mig på ett nytt äldreboende nu. Det verkar bra men dom jobbar lite olika så det är ju lite annorlunda. Har ju jobbat på det första stället i ca ett och ett halvt år så. Men nu laddar jag inför sista inskolningsdagen, 16-20.45. Längtar som tusan tills på lördag :D Då kommer mina kära familjer hit på 3rätters och efter det ska jag fira Olivia som fyller 20 år. Ihhh!

PussPuss

/Fiia

Kolla dom här bilderna, lite kul va? ^^


Miss you love!

Hejsan!

Sitter nu och taggar inför en jobbintervju, trodde inte jag skulle bli nervös men hade fel. Pappa är snäll och kör mig eftersom det ligger på andra sidan stan. Kan gå hem men inte dit. Haha har liksom fixat håret och sminket och så. Skulle ju se snyggt ut om jag kommer med sminket utsmetat för att tårarna runnit när det blåser eller håret åt alla håll. TAck pappa! <3

Har mått väldigt dåligt över en person ett tag nu. Gråter nästan varje dag. Jobbigt att tänka på någon som man tycker om men inte tycker om en tillbaka :/ Eller inte på samma sätt iaf. Går runt med en klump i magen och gråten i halsen och bara saknar honom. Han har sagt att vi ska vara vänner, och det vill jag med! Meen jag vill ju va mer än vän, inte just nu men att man kan bygga på det. Vill inte kasta mig in i nåt men åhh ajaa. Alltid när jag verkligen tycker om någon så blir det bara skit! Nej nu börjar jag nästan gråta och det får jag inte göra för då förstör jag ju sminket ;)

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0