Avslappning!

Hej!

Ja här sitter jag och bloggar halv nio en fredagskväll... Ska ju festa imorgon så sparar mig till dess ;) min avslappning är att få sminka mig, det gör jag alltid om jag får tid över eller vill slappna av. Testa nytt och matcha färger. Så nu ikväll har jag testat sminket för imorgon :) nöjd!! Ne ska fortsätta tråka!!!

PussPuss

/Fiia


Brist på fantasi!

Hej!
 
Jobbat 7-10 idag. Skönt en Fredag faktiskt ;) Gick ner på stan med Olivia och handla lite inför imorgon, då min älskade vän fyller 21! Bästa fina du, va gammal du blir! När jag gick hem från stan börja det regna, typiskt... Och påsen va tung som fan! Ah nu har jag faktiskt städat min lägenhet, till och med skurat :O Hmm tror inte det hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden... Igår va jag i Norrköping med Ida, Köpte en grymt fin stickad tröja som jag såg va trasig när jag kom hem :( Sen köpte jag blåa glansiga/glittriga byxor, HAHAH visst låter det fult? Ska ta en bild och lägga ut sen, men dom kosta bara 30 kr. När vi kom till stan köpte jag en ny plattång. En röd och fin som man kan locka med också! Ne nu ska jag chilla vidare!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Hata mobbing!

Hej!
 
Har kollat på en sån hemsk dokumentär nyss :( Känner mig helt tom, eller har en konstig känsla i kroppen.  Det handla om mobbing, mobbing som gått så långt att barn tagit sina liv. Förstår inte hur människor kan vara så elaka mot andra. Tänk va dåligt personen som blir mobbad mår :/ Alla tankar, alla tårar alla drömmar som gång på gång blir krossade. Sånt här tål jag inte! Det är så hemskt och orättist! Tårarna bara bränner bakom mina ögon och klumpen i halsen bara växer. Mobbingen måste försvinna!!!
 
Ne usch va upprörd jag är nu! Har i alla fall cyklat 2.2 mil idag, tränat mage/rygg och kört halva combatpasset... Fick så ont i huvet, kändes som hjärnan satt löst. Nu ska jag snart sova och tagga för en ny dag imorgon full av träning och annat.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Frukost!

Hej!

Åh inatt va det segt att sova! När alarmet ringde va jag inte alls sugen på att gå upp. Undra varför det är skönare att sova på morgonen än på natten? Nu sitter jag och äter frukost och kollar Barnkanalen som vanligt ;) taggar inför cykelturen med fina Ida :D

PussPuss

/Fiia


Fy skäms!

Godnatt!

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera... Men har liksom inget att skriva om direkt. Imorgon ska jag och Ida cykla till valla och tillbaka, duktigt va? ;) sen på kvällen ska jag till gymmet och köra slut på mig.

En sak jag kan skriva om är min syn på mig själv :( jag märker skillnad på kläder och ser ju bilder men ser inte det i spegeln. Jag lägger nog på ca 10 kg på mig själv när jag tittar mig i spegeln. Det är sjukt men inget jag kan göra åt. Har en sån sned syn på mig själv :( det är jobbigt och jag trycker ner mig själv. Jag tror det skulle bli bättre om det försvann lite fett från låren! Det är dom jag stör mig på mest!! Mår illa av att se mig själv. Försöker bli bättre på det men det är svårt, för jag ser mig inte som andra gör.

PussPuss

/Fiia


Hatar!

Hej!

Usch vad jag hatar söndagar! Mår inte bra dom dagarna. Känner mig ledsen och värdelös :( har i alla fall lagat hemmagjord pizza, till och med degen ;) nomnom! Har en skål med mitt favvogodis på bordet också. Men försöker hålla mig till partaj som börjar om en timma.

PussPuss

/Fiia


Söndag!

Tja!

Ja då va det söndag igen... Den här helgen har verkligen sugit! Pappa fyllde igår så fick pizza och god tårta där :D nej nu ska jag börja städa lite här hemma. Juste ni kan följa mig på ingstagram fiianyberg!

PussPuss

/Fiia


Hår/mobil!

Hej!
 
Åhh har fått så fina komplimnager för mitt hår idag :D Är jättenöjd verkligen! Sen aah har jag ju fixat med iphonen idag. FYFAN säger jag bara... Fattar ingenting, eller nu har jag börjat få fnatt påt men har hållt på halva dagen! Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet och det ser ut att bli bara jag som komemr sitta här och glo ikväll också :( Men vad gör det? Nu ska jag fortsätta försöka fatta mig på detta djävulspåhitt! Puss på er <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Brunett ;)
 
 

Ivriga?

Hej!
 
Åhh heregud! Har väl varit hemma i 20 min. Jobbade 10-16, skippade lunch... Sen iväg till frissan direkt efter jobbet. Ja sen har jag suttit där i 3,5 timmar. Snacka om träsmak i arslet! Sen inte ätit nåt på typ 12 timmar... Nu sitter jag i alla fall och mumsar i mig kebabtallriken som är kvar från igår. Ska snart lägga mig, jobb imorgon! Men bild på håret får ni se imorgon ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Saknar INTE mitt sönderblekta hår i alla fall :D

Lång dag!

Hej!
 
Sitter och äter frukost nu. Ska snart åka och ta ut pengar sen vidare till jobbet. Efter jobbet ska jag ju klippa och färga håret :D Är sååå taggad!!! Nej nu ska jag fortsätta äta upp frukosten så jag hinner med allt under denna dag!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Pizzabagare?

Hej!
 
Skulle ju köra spinning idag men så blev det inte... Det va bara jag och en till som va bokade, lite segt! Så jag körde combat idag igen. Dock va vi bara 2 stycken där, sen kom spinninginstruktören och va med :) Juste Den andra combatinstruktören va med lite på uppvärmningen. Men kan ju lova att det kändes att man kört Bodycombat Måndag, Tisdag och idag Onsdag. Mina axlar, ajjjj ajaj! Mina lår, AJAJAJ! Imorgon får vi se om det blir nån träning, Först jobb sen klippa/färga håret :D Åhhh är så taggad!!! Ah juste, ikväll har jag gjort finfin mat! Egen kebabtallrik, hur enkelt som helst! Först jagade jag kon i typ en timma sen... Ne nu börjar jag få sjuk humor! ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Visst ser det gott ut? :D

Happy happy!

Hej!
Åhh haft en kanonmorgon! Mysig frukost med min BÄSTA vän <3 Sen tog vi en promenad. Lämnade nyckeln till Mamma och Nisses bil som ska på lagning :) Hoppas dom får ihop den nu! Öhm jaa sen har det inte hänt så mycket mer denna dag ännu. Ska snart börja med maten. Visst är jag duktig? :D Har ätit mat flera dagar nu. ELler i alla fall 3, så det börjar gå framåt. Det är ingen värsting mat, men det skulle nog inte min mage klara av. Så det blir typ varma mackor men det är lagom. Igår gjorde jag ju pannkakor.
 
Hmm undra vad jag ska träna ikväll... Det blir nog spinning 55 min. Det är bodycombat ikväll men har jag kört både måndag och tisdag. Sen har jag världens träningsvärk i armarna, skulle nog inte orka lyfta armarna.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

?

Hej!
 
Hmm har inte så mycket att skriva om känner jag... Just nu mår jag kanon! Hade nyss fin besök :D Så jaa, mina mungipor sitter typ vid tinningarna just nu! Men jaa ni, har ni något förslag på vad jag kan skriva om? Nåt ni vill läsa om eller vad som helst? Kommentera gärna för just nu har jag ingen fantasi och det händer inget speciellt.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Älskade pass!

Hej!
 
Ikväll är det ju mina älskade pass som står på schemat! Mage/rygg och bodycombat. Längtar till ikväll verkligen. Asså aah vad ska man säga, jag sitter faktiskt fortfarande i nattlinnet... men varför måste jag klä på mig? Jag ska ju ingenstans än ;) Nu började saltkråkan på på barnkanalen! Så mysigt :) Men aah kanske dags att sminka sig och sätta på sig kläder trots allt? Klockan är ju faktiskt över 14, Sofia Matilda Nyberg!!!! ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Pannkakor med glass och sylt ;) Plus en banansmoothie <3

Träningsvärk!

Godmorgon!
 
Åh gud, känner att träningsvärken börjar smyga sig på mig. SKÖNT! Älskar att ha träningsvärk!  Tyvärr vaknade jag med ryggvärk och ont nacken också. Har nog legat lite tokigt. Somnade faktiskt nästan direkt när jag la mig, och det mina vänner händer inte ofta. Tänkte ställa mig och steka pannkakor nu faktiskt och fixa en banansmoothie. Mina banansmoothie måste nog vara den enklaste som finns. Banan+mjölk+stavmixer=KALRT! Super gott och supersmididgt.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Här är mina mumsiga hallongrottor jag gjorde här om dagen
 

Cover!

Godnatt!
 
Tänk att man kan gå från att må piss till att må helt underbart bara genom att träffa en person. Bjöd på varma mackor och banansmoothie :D Verkade vara uppskattat. Att få skratta ihop med dig och att bara få kolla in i dina ögon gör mig så lycklig. Skulle vilja ha det så resten av livet! Dina varma hejdå-kramar är det bästa som finns, även fast det betyder att du ska gå. Du får mitt hjärta slå snabbare och känna en känsla som är så underbar. Sitter och lyssnar på olika covers. Tycker det är så avslappnande. Bara ett piano eller en gitarr i bakrunden, inte massa påhittade ljud och omgjorda röster. Beundrar verkligen dom som kan sjunga så underbart utan massa teknisk skit inblandat i rösterna. Snart läggdags!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

2 timmar träning!

Hej!
 
Åhh vilken underbar kväll! Full att träning och full av energi. Först bodycombat (mitt favorit pass) 1 timma. Sen en kvart efter det va det dags för bodystep. Typ som vanlig step bara att man inte "dansar runt". Det är mer träning liksom. 1 timma där också. Så jaa nu är jag slut. Eller egentligen känner jag mig pigg och stark i kroppen just nu, men kan bara tänka mig hur jag kommer känna imorgon :P Nu har jag i alla fall invigt min smörgåsgrill, MUMS! Men nu fick magen en väldans chock så det gör jätteont. Sitter vikt och kan knappt andas för då gör det så ont i magen :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Sådär ja!

Tjabba!
 
Nu är jag heeelt redo för en kväll på gymmet! Packat och ritat dit ansiktet. Jag vet att det är onödigt att sminka sig när man ändå ska svettas och kleta ut sminket men asså jag är ju beroende av smink. Har svårt att visa mig ute utan smink. Töntigt men sån är jag :D Jag trivs i alla fall bättre i smink än utan smink. Asså visst är det typiskt att när man diskat klart allt och sätter sig ner och ser typ nåt glas eller en tallrik stå gömd någonstans...!! Orkar faktiskt inte ta det nu.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Träningsdag!

Hejsan!
Va ute på en promenad i blåsvädret med Ida på förmiddagen, MYS! Det va ett tag sen vi sågs så vi hade mycket att babbla om. Efter det drog jag till Sandra och vi tog hennes bil upp till Lövåsen och shoppa lite ^^ Köpte en smörgåsgrill, hoppas det kan få igång min matlust :D Är ju en smörgåsälskare. Sen bjöd Sandra mig på subway, NOMNOM! Öhm aah sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska strax ta tag i disken. Ikväll ska jag ju iväg till gymmet och köra slut på mig själv! LÄNGTAR!! Nej nu ska jag börja med disken och sen rita dit ansiktet.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
<3

Ont!

Hej!
 
Låg vaken väldigt länge inatt och bara tänkte på massa jobbiga saker. Kom inte undan alla hemska tankar och känslor. Tårarna bara rann och rann. Somnade väl vid 3 någon gång och vaknade vid 5... Sen somnade jag om och vakna flera gånger efter det. Har haft mardrömmar så fort jag blundat. Låg och halvsov när min mobil ringer. Så nu har jag skrivit ner några rader om en rätt allvarlig grej. Har fått i mig lite frukost men har ju så ont i magen att jag knappt kan ställa mig upp. Känns som den här dagen kommer bli en skitdag!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Jahapp!

Hej!
 
Usch vilken seg dag! Och dagen har ju gått så snabbt. Sitter och väntar på ett sms jag antagligen inte kommer få... Men men partaj har ju börjat igen så jag får nöja mig med det. Älskar partaj, tycker det är så kul när dom överdriver allt. Öhm ja, imorgon ska jag träffa Ida och ta en promenad med henne. Sen ska jag åka med Sandra och handla lite grejer till hennes födelsedag. På kvällen ska jag TRÄNA!!!! Som jag längtar. Ska köra bodycombat och bodystep. Har aldrig gått på bodystep så det ska bli kul. Kan skriva mer om det passet imorgon eller på tisdag. Nej nu ska jag fortsätta tycka synd om mig och krama om soffkudden.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Har inte lagt in bilderna på hallongrottorna än, men tog denna bild med min cam.

Alkoholism!

Hej!
 
Det doftar ljuvligt i min lägenhet nu :D Väntar på att hallongrottorna ska svalna så jag kan smaka på dom.
 
Detta inlägg kommer handla om min rubrik. Igår va jag nykter pga att förra helgen mådde jag såå otroligt dåligt och att jag är så inne i min träning nu så jag vill inte förstöra den med alkoholen. Sen behövde vi ju någon som körde så de va ju perfekt. Men märkte på förfesten att det va jobbigt att inte dricka när dom andra gjorde det. Det liksom kändes som jag hade myror i brallan. Flera gången sugen på att ta en cider och leta upp någon annan som kunde köra. Jag drack ju energidryck igår, och jag drack dom som om det skulle vara alkohol bara för att jag inte skulle bli sugen på att dricka cider/drinkar. Jag blir irriterad på mig själv att jag gör så och att jag tänker så. Man måste inte dricka alkohol för att ha kul!!! Man umgås ju med vännerna på vardagarna nykter och man har kul.
 
Men det är ju läskigt att jag tänker så. Jag är ju rätt sprallig av mig även fast jag inte dricker så det är ju tur. Jag va den som dansa och sjöng mest igår även fast jag va spiknykter. Men jag hade en mormor som va alkoholist och en morfar som va nykteralkoholist. Man måste tänka efter lite för man har det lite i generna. Jag ser alkoholism som en sjukdom. För att komma ifrån den så MÅSTE man ta hjälp. Tror det finns MÅNGA som vill komma ifrån alkoholismen men inte riktigt känner att dom kan/vågar/eller vet hur dom ska göra.
 
Jag kan tycka väldigt synd om dom personer man ser utanför systemet som sitter dyngraka redan kl 10 en Måndag. Många har nog blivit alkoholister av en anledning sen inte kommit ur det. Som en jobbig skilsmässa, hemsk uppäxt eller helt enkelt hemska minnen. Dom vet inte hur dom ska hantera känslorna så dom tar till alkohol eller andra droger för att glömma. Det är ju många som hanterar jobbiga saker med alkohol, det har även jag gjort. Men nu har ju inte det utvecklats till alkoholism men man ska tänka sig för. Det är bättre att hitta på något roligt med vänner eller familj när man inte mår så bra än att ta till flaskan.
 
Alkoholism är en sorlig och hemsk sjukdom! Hade haft en mormor och troligtvis en morfar kvar om inte den sjukdomen fanns :( Den har förstört så många personers liv. Det finns såklart personer som inte ser alkoholism som en sjukdom, men alla tycker olika här i världen och det kommer vi alltid göra. DRICK MED MÅTTA!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Alanya 2011

Hallongrottor!

Tjaa!
 
Haha jaa det där med promenad blev det ju inte så mycket av... Blev sugen på att baka, så då gjorde jag det! Stå just nu ett gäng hallongrottor i ugnen. Så kan det gå när man är lite spontan och självklart sugen :) Bild på konstverken kommer sen.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Nyktert!

Hej!
 
Haha vi hade jättekul igår! Försökte supa brudarna under bordet, men det gick sådär. Sandra började bli taggad i bilen hahaa, skön tjej!! Väl inne på puls (uteställe) så ville brudarna dansa. Åhh älskar ju att dansa men vad det tog emot när man va spiknykter! Men ja jag är ju som jag är så det släppte lite efter en stund. Sen träffade vi Marcus och Thomas där också (kompisar från k-holm) så vi va med dom också. Ahhh juste! Brudarna tyckte jag skulle ha en rosa klänning på mig vilket jag hade. Jag som alltid har typ svart och vitt på mig, kände mig inte helt bekväm med den färgen men men. När vi är på puls och kollar oss omkring så har ALLA tjejer svart och vitt på sig... Asså man ska inte bry sig om andra men det kändes sååå jobbigt att ha färg på sig då. Aja vi åkte vid typ halv 3 och skulle äta på MAX, men när vi väl kommer till det MAX vi skulle äta på så va det stängt... SÅ vi fortsatte hemåt. Asså ögonen sved och va verkligen sjukt trött! Men det gick bra vi kom hem utan skruppsår :) La mig väl vid kl 4 eller nåt.
 
Sen vaknar mupphuvet (jag) kl 9!!! Asså??!! Har typ inte sovit nåt och ögonen svider men jag kan verkligen inte somna om. Så jag har ätit frukost och sitter och kollar på tv nu :) Är det nu man ska ta en promenad kanske? Nee fan jag orkar inte det än.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Aguilera=Nyberg?

Hejsan!
 
Gick upp kl 9 och drog till gymmet halv tio. Hade soltid kl 10 :) Sen stod jag en stund på crosstrainern och sen körde jag mage/rygg. Älskar verkligen det passet. Inte alls jobbigt och man behöver inte hoppa och studsa direkt på morgonen. Träffade min fina låtsassyster i omklrummet också. <3 Strax innan jag va hemma så la min hmhm mp3 av. Är inte så mordern av mig, HAHA! Då va batterit slut... Tar upp mobilen och skulle smsa Sandra jaaa då är mobilen död och går inte att få igång... Fast den är inte urladdad, bara dum i huvet! Men nu är den igång igen. DAgs att byta mobil kanske?
 
Just nu står jag i köket och låtsas att jag är Christina Aguilera ;) Älskar att sjunga och dansa!! Fast när ingen ser såklart. Har alltid älskar att sjunga, men vill helst inte att någon hör när jag tror att jag är Aguilera eller någon annan duktig sångerska ;) Ne idag lagar jag faktiskt mat. Kors i taket! Magen lär väl få en chock. Längtar till kvällen <3 ÅÅÅH! Jag, Olivia och Sandra drar ju till Norrköping och festar :D Dock kunde ju inte Ida med för hon hade annat på schemat :( Men hon får hänga med nästa gång! Jag ska ju som sagt vara nykter och köra :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Zumba eey!

Tja!
 
Jaa känns som det varit full rulle denna dag! Först ett "möte" som gick bra. Sen hem till pappa och måla en tavla med småsystrarna, haha va väl inte den mest fantasifulla tavla jag gjort men den blev söt :) Sen låna bilen och hämta träningskläder. Får ett samtal om att jag ska hjälpa Nisse (mammas man) med att bogsera en bil. ÖÖÖHM panik!! För det första skulle jag ju på invigningen av salong våga sen har jag ALDRIG bogserat en bil. Skulle ju även till Vingåker och dansa  zumba. Hatar stress, jag mår inte alls bra av det :( ALlt måste gå enligt schema annars blir jag irriterad och illamående. Men men hjälpte Nisse och det gick ju bra, jag slapp bogsera och jag hann precis till zumban. Det va kul men svårt med nya danser. Drog till mamma en sväng efter och va där en stund. Sen åkte jag hem och lämna bilen till pappa och va där ett tag. Nu sitter jag äntligen i min soffa och har ätit lite.
 
Imorgon ska jag upp skapligt för ska sola och gå på mage/rygg. Så nu blir det snart sovdags för min del. Mycket på schemat imorgon!!!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Betyder vad?

Hej!
 
Att vakna med huvudvärk idag igen är ju ingen höjdare. Vaknade av ett sms från min kära Sandra imorse, tyo kl 06.15... Men det gör inget för jag älskar henne så mycket.Sen kunde jag liksom inte somna om på några timmar, men men. Drömde om brinnande hus, någon som är drömtydare? Jag har så mycket konstiga drömmar som jag inte fattar mig på. Hahah fick en chock imorse när jag såg mig i spegeln, har ju nya ögonbryn ^^ nej nu ska jag börja fixa mig.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Cykel!

Hej!
 
JA nu har jag min cykel här utanför i alla fall. Vit och fin! Inte dyraste varianten men det duger bra åt mig! Måste bara köpa lysen åt den. USch va läskigt det va att cykla genom nästan hela Katrineholm utan lysen. Pappa har i alla fall varit såå snäll som hjälp mig med cykeln medan jag tränade. Det va lite gamla klistermärken som hade suttit fast och som dom inte fått bort, men det hade min superpappa fått bort när jag kom hem :D Plus att han hade fixat sadeln i rätt höjd. Nu är denna dag slut och det känns faktiskt rätt skönt, är trött i ögonen nu. Imorgon är en dag som består av mycket olika saker. Får se hur jag får ihop allt, men det brukar jag lösa.
 
Juste va och plockade och färgade ögonbrynen på salong våga som ligger inne på det gym jag tränar på. Det blev sjukt snyggt! Är så nöjd och ovan :D Går och kollar i spegeln hela tiden, har aldrig haft så fina bryn. Sen ska jag låta henne fixa mitt hår. Duktiga Jessica!! Bild på ögonbrynen kommer imorgon, nu ser jag förjävlig ut!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Haha halloween 2011 :)

På g!

Hej!
 
Aj har fortfarande huvudvärk... Att den inte ska försvinna. Är i alla fall redo för att åka till Eskilstuna för att hämta cykeln. Vi åker väl vid 17 någon gång. Ringde och skulle boka tid för att fixa ögonbrynen, hon va på plats till kl 20.0. Så hoppas jag hinner till Katrineholm igen innan det så jag hinner fixa bryna. Måste ju hinna ta ut pengar också... Åhh Stressigt!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Tårar i floder!

Hej!
 
Åhh det är på tok för mycket på samma gång just nu... Har ringt på en cykel som vi ska hämta i Eskilstuna idag. Skulle egentligen hämtat den nu efter 13 men då har pappa glömt att systrarna skulle ta med en kompis hem... så det gick inte att hämta den då. Han sa att det gick att hämta den efter 18 och jag bryter ihop. Fattar inte varför. Kroppen är helt slut, tårarna bara rinner och jag känner mig ledsen och arg i kroppen. Det gick bra för tjejen att vi kom efter 18 men fattar inte varför jag blir såhär. Det händer minst en gång om dagen, någon som har en förklaring?
 
Tror det blev så för att jag missar att träna den tid jag brukar, Jag vill alltid att det ska gå efter schema och blir det inte så blir det kaos i mitt huvud. Pallar inte att må såhär!!!! Det är jobbigt och tär på krafterna.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
FML!

Godmorgon!

Hej!
 
Skönt att vakna med huvudvärk... HAr varit vaken typ en timma nu. Funderar på att ta en promenad men är rätt så seg. Vaknade typ 383t13656353 gånger inatt. Har i alla fall ätit frulle, kanske kör lite med hantlarna ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Ändringar!

Godnatt!
 
Ja det har blivit lite ändringar i helgen under kvällen. Skulle ju till Örebro på Fredag men det är nu flyttat till Lördag och det blir jag, Sandra och Olivia som åker. Ida har fått förhinder. Men ska försöka få ihop alla på samma ställe så fort som möjdligt. Älskar mina vänner så mycket asså! Dom är så underbara. Så ja min Fredag blev helt plötsligt inte så hektisk.
 
Så Fredagen ser ut såhär nu:
Ett "möte" på eftermiddagen
Invingning på salong våga (frisörsalong)
Zumba med mamma
Sen vet ej
 
Lördag:
Träna mage/rygg, spinning innan om jag orkar
Hitta nåt snyggt att ha på sig och fixa sig
Förfest hos Sandra, alkoholfritt för mig :)
Sen åka till Örebro och gå ut (jag kör)
 
Söndag:
Inga planer ännu
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
En full Fiia i Alanya förra året

Sussa!

Hej!
 
VA över till Sandra en sväng och åt kräftor :D Nomnom! Va så himla trött bara så la mig i hennes säng och SOMNADE... Men det va så knäppt för jag drömde att jag hjälpte henne med ett par lådor som hon ska skruva fast handtag på. Det va liksom som på riktigt. Men när jag vaknade så satt hon och strök gardiner, så lådorna va inte alls fixade. Segt att sova på dagen tycker jag! Jag vaknar gärna tidigare och har hela dagen framför mig :) Men men! Valde mellan zumba och spinning förut men det fick bli spinning, vill ju så snygga lår ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

2 timmar!

Goddag!
 
Åhh nu har jag äntligen fått i mig lite frukost. NOMNOM! Har varit ute på en 2 timmars promenad med Olivia, vi har alltid så mycket att babbla om. Hoppas på att vi får upp kontakten igen, vi har ju varit ifrån varandra en tag. Åhh hoppas Sandra hör av sig snart, vill ha KRÄFTOR NUUU ! ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jag och Olivia från hennes födelsedagsfest i December. Någon som ser
lite skillnad på mig? xD

TRÖTT!

Hej!
 
Ojoj va konstiga drömmar jag haft. Men nu är jag vaken! Ställde klockan rätt tidigt för jag tänkte ta en långpromenad, bra va? Frågan är ju om jag orkar, mina ögon svider!!!! Idag har jag mycket planer, vet inte hur jag ska hinna allt bara :/ Nej nu ska jag byta om och gå ut och gå.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Hahah!

Va tvungen att testa vad remby va :P Så mitt test fick bli denna fina skapelse! <3

OMG!

Hej!
 
Fyfan jag är totalt slut! Mår illa som en jäkla mupp... Jobbat 7-16, har varit rätt mycket på jobbet idag. Sen en otroligt skön promenad i regnet till gymmet... Löpbandet 10 min sen 1 timma bodycombat. Promenaden hem gick otroligt långsamt, mådde illa och va helt slut vilket jag är fortfarande. Handlade lite nyttigt på vägen, så nu sitter jag med banansmoothie, knäckemackor och vindruvor. Imorgon är jag ledig, så ska sova ut och sen fixa lite viktiga saker. Hoppas på att jag fått varmvatten till imorgon så jag kan diska.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Spinn kissekatt!

Hej!
 
Nu sitter jag och kollar på färjan, hahaha kul att se små pojkar som man känner igen ;) Har varit och kört 45 min spinning, plus promenad dit och hem. Skönt att röra på sig! Har längtat hela dagen efter spinningen. På vägen hem fick jag nån jäkla ångestattack. Tårarna va nära på att komma och fick en klump i halsen, hjärtat slog i 175. Hatar att få såna dära attacker, det är tyvärr inget ovanligt. Men jobbigt när man går mitt i stan. Ringde Sandra och babbla sen efter det ringde jag Ida, så jag slapp gå med mina hjärnspöken.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Puuuh!

Hej!
Här sitter en tjej med andan i halsen! Fyfan är helt slut, har knappt hunnit med att andas på jobbet. Det har varit saker hela tiden. Men nu har jag i alla fall stekt lite mat och ska kasta i mig, sen ska jag iväg på ett spinningpass på gymmet. Skönt att få träna! Nej ska njuta av maten och försöka börja andas igen.
 
PussPuss
 
/Fiia
 



Kräftor!

Hej!
 
Asså mitt sug efter kräftor är ju galet! MÅSTE HAAAAA!! Sandra och jag ska äta det på tisdag men vafaaan det är ju långt tills dess... Går snart och köper kräftor för 300 kr!!! ÅHHHHHH kära nån. Huvudvärken verkar inte vilja försvinna heller, underbar dag... NOT!
 
Hoppas jag kan sova inatt bara, jobb hela dan imöra!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Nomnom! VILL HAAAA!!!!!

Euuw!

Hej!
 
Ah då börjar man smått bli människa igen då, en svag sådan! Har nyss fått i mig nudlarna jag kokade förut... USCH USCH USCH!!!
 
PussPuss
 
/Fiia

Aj mitt huvud!

Hej!
 
Fyfasiken för att bli bjuden på krogen! Hade jättetrevligt innan, på krogen också men buhuu skulle inte tagit emot shotsen... Mår inte bra idag och förtjänar det inte ens! Fyfan nästa helg är jag nykter, det kan jag lova!!! Nu hååller jag på att koka ihop lite nudlar. Nåt måste jag ju få i mig... Men det tar emot! Buhuuu vill inte må såhär! Åhh barnen i bullerbyn börja nu men det är feeeel skådisar!! Nu blev jag ännu surare! :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Skål?

Hej!
 
Asså shiit vilken otroligt tråkig helg! Köpte några cider förut om någon velat gå ut med mig, men ICKE! Asså buhuuu vill inte sitta hemma och glo idag också :( Det kryper i hela kroppen!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Vill dra på partyskorna och partaloss!

Oj!

Hejsan!
 
Haha oj vad besökstabellen steg när jag la ut länken till bloggen på facebook. Har varit nere på stan och köpt lite dricka till kvällen ifall jag skulle få för mig att gå ut. Har ju ingen att gå ut med direkt men ah. Köpte en ny mascara också, puuh äntligen! Nej nu ska jag fila lite på mitt cv/personliga brev och hoppas på att någon vill ha mig ;)
 

PussPuss
 
/Fiia
 

Bra/dåligt

Hej!
 
Hemma efter mage/rygg. Åhh älskar det passet, det är så skönt att känna hur magmusklerna arbetar ;) Hahah men nu har jag blivit bjuden på pizzalunch. Så har bytt om till vanliga kläder och fixat till mig lite. Det tråkiga med att gå ner i vikt är att kläderna inte sitter bra längre. Dom byxor jag har på mig nu satt tight förut. Nu sitter dom löst och inte alls snyggt. Men aah jag är ju inte rik på långa vägar så jag kan inte köpa massa nya kläder. Det är ju bättre med förstora kläder än försmå, eller hur?
 
Måste köpa en ny mascara sen när jag går hem... Har typ fått hållt på att blöta ner den med vatten sen geggat runt i mascarahållaren eller vad man säger. Det blir knappt nån färg... Tjejen som är beroende av smink, inte bra!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Kallt!

Godmorgon!
 
La mig direkt efter Sandra gått. Somnade väl typ halv ett, så skönt! Gick upp rätt tidigt eftersom jag ska till gymmet sen. Ska ju köra mage/rygg, kanske lite crosstrainer innan. Ja man kan ju säga att jag blev pigg så fort jag gick upp i alla fall. FYFAAAN va kallt det va här inne! Sitter inlindad i min pläd nu. Har ätit frukost, nu ska jag bara klä på mig. Åhh undra vad man ska hitta på idag då?!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Bästa vän!

Godnatt!
 
Sandra fråga om jag ville komma över på lite chips och det klart jag vill :D NOMNOM! Hon slutade jobba för en stund sen, väntar bara på att hon ska komma hem. Guud har ju varit sugen på nåt gott hela kvällen. Min hjälte, min fruga, min bästa vän <3 SANDRA! Hoppas ni har/haft en bra kväll!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Oklart!

Godkväll!
 
Blev inte helt klar med städningen, det va alldeles för tråkigt! Men det är mycket finare än innan! Nu har jag nyss tryckt i mig en banansmoothie och en macka med massa sallad på. Va såå sugen på nåt, va nära på att baka chokladbollar men hejdade mig i sista sekund. Så istället bokade jag in mge/rygg imorgon förmiddag, bra va?
 
Asså imorgon måste jag försöka hitta på något, vill absolut inte sitta hemma imorgon också!!! Det är ju otroligt tråkigt. Alla är ju upptagna hela helgen, blir så deppig!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Städa/träna

Hej!
 
Fyfasiken man börjar se mitt golv igen ;) Har verkligen inte orkat städat på ett tag och diska ska vi inte tala om. Har verkligen sett ut som en soptipp här! Men nu börjar jag få ordning på torpet. Skönt när det är städat och luktar gott i hemmet. Tyvärr förstör mina tapeter hela mysfaktorn i lägenheten... men men kommer inte bo här hela mitt liv. Ahapp asså funderar fortfarande på vad jag ska hitta på ikväll :( Känns så meningslöst med helg nu när alla jobbar. Kanske får för mig att pyssla med nåt, men nee går ju inte.. Har ju inget att pyssla med. Buhuu känner hur ångesten och tråkheten bara växer i mig. Kan ju inte sitta med hantlarna hela kvällen.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Från och till

Hej!
 
Började träna på gymmet i Januari, gick på lite olika pass för att se vad som passade mig. Fastande först för mage/rygg sen testa jag zumba. Det va dom jag typ gick på i början och körde på crosstrainern. Sen testade jag bodycombat och fastnade för den. Körde även lite coreboll då och då. För typ en månad sen testade jag på spinning som jag HATAT innan men nu tyckte det va jätteskönt. Det är nog för att min astma är bättre nu och jag klarar av mer ansträngning. Nu går jag på spinning, bodycombat och spinning mest. Sen går jag ju till gymmet som är en bra bit! Det är den träningen som gjort att jag kommit till den form jag har idag.
 
Jag har mina mål, är inte där än men det blir lättare att träna om man har sina mål. Sen blir det ännu lättare när man ser och känner resultat. Jag vill få bort lite av mina lår och få lite muskligare armar. Va och köpte hantlar idag :) Så ska försöka köra med dom varje dag.
 
Nej nu måste jag fortsätta städa min lägenhet :( Bläää så det ser ut!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Från
 
Till

Sovmorgon!

Hej!
 
Oj ställde klockan på 8 men gick upp vid 10... Åhhh tänkte va duktig och dra på en långpromenad eller till gymmet. Men ICKE. Hade jag inte fått sms hade jag nog sovit än. Nehepp vad hittar man på idag då? Ska nog äta lite frulle, köra några situps/armhövningar sen träffa Sandra antar jag ;) Ahh ne har inte så mycket att skriva just nu.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Inget att ha!

Hej!
 
Ja vi va och körde box jag och Sandra... Efter inte ens halva passet så gick vi. Jag vet att instruktören är jätterar men asså passet sög! Hon hade väl ett nytt pass och kom inte ihåg vad man skulle göra, så det blev bara flamsigt. Jag går dit för att träna inte för att lyssna på flams :)  Vi promenera hem, det är ju en bit i alla fall. Men vi stannade på subway på vägen och en sväng in på coop. Shiit va mycket gott vi ätit ikväll! Mår fortfarande illa. Är inte alls van vid att äta så här mycket.
 
Imorgon vetefan vad som händer, antagligen leka med Sandra eftersom hon är ledig ;) Ska kanske åka och ta lite foton. Nu väntar jag bara på sex and the city sen blir det till att försöka sova.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Jag somnar!

Hej!
Gud va trött jag är, slocknade innan ett och vaknade för ca 20 min. Ska kanske äta lite mellis och försöka piggna till. Ikväll ska jag träna box med Sandra. Hon har ju prova på grejs! Så hon ville testa det, eller det av det enda passet som passade in. Har aldrig testat det passet så det kan bli kul. Gick på kraftbox eller vad det hette när jag va 15-16? kommer inte ihåg vilken ålder. Kan berätta med ikväll om vad vi gjorde på passet ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
<3
 

Godmorgon!

Hej!
 
Nu har jag ätit frukost och är redo för jobbet. Hade gärna legat kvar ett tag till i sängen! Jag undrar vad som händer efter jobbet. Känner av lite av combaten idag, vill inte veta hur det kommer kännas imorgon. Fast träningsvärk är ju ändå en skön smärta på nåt vis.
 
PussPuss
 

/Fiia
 
Älskar mina familjer <3

OJOJ!

Hej!
 
Herregud, hittade en bild på mig som är otroligt hemsk! Fyfasiken! Har liksom inte vetat om att jag varit såhär ful! Hoppas jag inte ser ut precis likadant längre för då är det plastikoperation som gäller i hela facet! HAHA ne då men asså usch vulken hemsk bild!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jaa ni vad säger man? julafton 2010
 

Hepp!

Godkväll!
 
Efter duschen försvann all den där energin... Kollade lite på youtube men det va mest ben, visar hellre armar eftersom det är lite svårt att stå och sparka i min lilla lägenhet. Har inget träningspass inbokat imorgon, måste se vad det är för pass då. Kanske får med mig Sandra, hon har provapå lappar ;) Ne ska upp tidigt imorgon och jobba, bäst att lägga sig snart!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Så jävla bra!

Tjaa!
Fan va roligt combatpass det va idag :D Nya slag och sparkar och musiken va grym!! Ville köra ett till pass efter en hel timmas combat. På promenaden hem så hade jag musik i öronen och när ingen såg så gick jag och slog lite slag. Snacka om att man är taggad då :D Funderar på att gå in på youtube och köra lite bodycombat och filma dte och lägga upp här ;) Om jag vågar, jag är ju inget proffs direkt. Annars kan ni köra själva, youtuba bodycombat 53 så får ni se vad jag håller på med.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

SEG!

Hej!
 
Fy tusan va trött jag är. La mig ner i Sandras soffa lite när jag va över förut och kände hur jag somna till. Ni vet när man börjar somna och man rycker till. Kände att det va bäst att gå hem och lägga sig. När jag väl va hemma kunde jag ju inte somna... Hatar när det blir så! Men nu har jag i alla fall fått sova en stund, tyvärr känner jag mig ännu segare.
 
Snart är det dags att bya om till träningskläderna och gå till gymmet. Måste köpa mig en cykel! Gymmet ligger ju typ på andra sidan av Katrineholm. Ser fram emot bodycombat ikväll, vet att det kommer vara med lite nya låtar och nya slag och sparkar. WIHUU!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Rätt ska va rätt!

Hej!
 
Jobbat 7-11.15. Fyfasiken är sååå trött att jag nästan somnar ståendes fast jag sitter ju ner. Tog en promenad ner på stan med Sandra hon skulle köpa lite småsaker. Klädde mig lite fel bara... Det va sol och fint när jag gick ut sen blev det kallt och blåsigt. Nu har Sandra bjudit över mig på mat :)
 
Är så glad att mamma kan säga vad hon tycker och tänker! Hade ju 2 veckor inbokat på mitt andra jobb men fick ju sluta där och skulle inte fått betalt för dom dagarna :S Men mamma ringde min chef och sa åt henne på skarpen att rätt ska va rätt. Det är inte alltid lätt att våga säga vad man vill till chefen/personal när man är en vikarie. Aja, jag kommer få mina pengar i alla fall ;) Tack mamma <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Mamma och jag på ladies night förra året :D <3

Tidigt!

Hej!
 
Mardrömmar nästan hela natten :( Ville verkligen vakna men det gick inte, men tillslut vaknade jag och va kokhet. Hatar när det blir så. Fick verkligen panik i drömmen. Kunde somna om sen i alla fall. Nu sitter jag med en skål flingor och yoghurt. NOMNOM! Jobb idag igen och ikväll blir det bodycombat!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Såhär normal ser jag ut denna morgon

Stark mage och kampsport!

Hej!
 

Ja ni mina vänner nu är min kropp helt slut. Hoppas jag orkar ta mig in i duschen! Har varit och tränat i 1 timma och 30 min. Nu sitter jag med kvällsmat och kollar på tv. Imorgon är det jobb som gäller igen och självklart TRÄNING!
 
Mage/rygg är ett pass där man riktar träningen på magen och ryggen. Mycket situps och rygglyft.
 
Bodycombat är ett kampsports inspirerat träning där man går igenom i stort sätt hela kroppen. Mycket sparkar och slag i det passet, man får helt enkelt he gärnet :D Och det passar mig kanon! Om ni har tillgång att testa det passet så gör det. Det går rätt fort så man får gå några gånger innan man får in hur man ska göra alla slag och när man ska börja sparka.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Frukost!

Hej!
 
Sitter och äter frukost. Har sovit inatt men inte sådär jättebra. Vaknade av magknip och trodde jag skulle smälla av. FAN va ont det gjorde :( Ville inte kolla på klockan för då blir jag bara stressad. Just nu är jag hur trött som helst, hoppas jag hinner bli pigg på vägen till jobbet. Ska strax gå dit. MÅSTE köpa mig en cykel! Lite jobbigt att gå överallt.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Imorgon!

Hej!
 
Spelade in en video om vad man gör på ett bodycombat pass men asså ser så muppig ut så vågar inte ens lägga upp det. Imorgon ska jag försöka få upp ett videoinlägg på någon slags träning jag kör :) Finns det något ni vill veta om min träning eller nåt så kommentera bara. Jag lovar att svara. Om 30 min börjar ensam mamma söker, ÄLSKART! Efter det ska jag fan sova för imorgon är det jobb som gäller, ah och träning såklart!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Haha jag och min vän Johanna från Ystad :) Detta är nog för 2 år sen.
Saknar dig!

Härlig dag!

Godkväll!
 
Ojoj vad duktig jag varit idag. Har hållt igång nästan hela dagen, allt blir lättare med lite solsken. Just nu sitter jag och äter kvällsmat och tittar på tv. Är såå trött i fötterna!
 
I alla fall, ska ju skriva upp vad och hur jag tränar denna vecka så börjar väl skriva ner vad jag hållt på med denna dag.
 
1 timmas rask promenad med musik i öronen
ca 1 timmas promenad med Sandra
Promenad till gymmet med Ida
Spinning 30 min
 
Skulle ha gått hem men fick skjuts av lillebror hem :) Skönt!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Mina nya träningskläder. Ni får även ta del av min stökiga lägenhet... ;)
 
 

Träning!

Hej!
 
Idag börjar min träningsvecka på bloggen :) Tänker skriva vad jag tränar och vad vad man gör på vissa pass. Ska försöka ta så mycket bilder jag kan. Har bokat in lite träningspass denna vecka. Har bokat in spinning ikväll. Men tänkte dra på mig träningskläder och ta en promenad här snart. Det är ju rätt fint väder ändå. Juste igår köpte jag nya träningskläder, assnygga! Lägger in bild senare eller nåt.
 
Ska jobba lite på mitt gamla/första jobb nu i veckan :) Lite nervös faktiskt, har inte jobbat där sen i Februari typ. Men kan ju jobbet så det ska väl inte va några problem, kanske lite seg. Nej funderar på att smsa Sandra och se om bruttan är vaken :)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Mulvadsögon!

Godmorgon!
 
Fast egentligen är det ingen god morgon. Det är en äcklig morgon. Asså är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Ett nummer som jag inte ens hade på mobilen skickar sms och skriver att den blivit utkastad och inte har någonstans att ta vägen. Kollade på smset och vände mig om, kände redan då att jag inte skulle kunna somna om... Men ca 20 min senare så ringer mobilen, samma nr som skickat sms tidigare. Det är en person som jag inte ens umgås med som frågar om han får komma hit och låna soffan. Asså NEJ! Fattar inte ens varför han ringde mig?! Hoppas han fick sova ute :) Nee jag är en gd människa men umgås inte ens med personen.
 
Smsar med Sandra nu, vi ska åka till IKEA sen ju. Känns som vi nyss smsade och sa godnatt. Blää jobbigt att va vaken såhär tidigt :P
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Min vackra outfit igår ^^

Bästa vän!

Godnatt!
 
Lång dag! Har hållt på att vara konstnär halva dagen. Fick hjälp av pappa, mamma och Challe också som tur va :) Blev nöjd med tavlan och sandra också. Sitter just nu hos bästa vännen Sandra och myser. Vi äter onyttiga saker och kollar på tv. Guud så fin lägenhet hon har! Är nååågot avundsjuk asså. Imorgon blir det IKEA och på kvällen middag hos mamma. Bra söndag! P

PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 

Tvungen!

Hejsan!
Nu är jag sminkad, men har inte klätt på mig än. Ska göra det strax. Va tvungen att ta en bild och se hur det såg ut när man spände "musklerna" bakifrån. Det är nog mer fett än muskler men i alla fall kul att se :D Ska nog börja göra lite armhävningar, tyvärr hatar jag det! Och det är för att jag aldrig orkar göra fler än tio stycken typ. Ska dra bort till ÖB och köpa lite småsaker sen dra till Vingåker och kolla på Sandra när hon har zumbauppvisning. Kommer dock inte ihåg vilka tider dom skulle ha uppvisning ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Trött!

Hej!
 
Gick runt 3 varv på marieberg igår utan att köpa något alls... Det jag skulle ha fanns inte där och dom andra grejerna jag skulle ha va så sjukt dyra där. Ska åka och kolla om det finns billigare här i stan ;) Men vad det är säger jag inte. Hämtade upp Challe i Örebro också. Han fick köra hem, skönt att jag slapp :) Sen bjöd jag honom på kebabrulle i Vingåker. När vi väl va hemma i Katrineholm så va min plånbok borta. Åhh hatar när viktiga saker är borta. Så Challe va snäll och körde till Vingåker och ja där va den, hemma hos mamma.
 
Va hos pappa en stund sen drog jag hem. Eller jag drog till Sandras lägenhet där hon stod och plocka upp saker. Va så trött att jag bara svamla. När jag väl la mig blev jag ju pigg, som vanligt. Sen imorse när jag skulle sträcka på imig så lyckades jag på något sätt riva mig på läppen. KLANTARSEL!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

RSS 2.0