Lite smått och gott :)


Lite utplockade bilder ur min mapp :)


3CD <3

Frågor om din klass.

Vilken klass går du i? - OP3CD
Vem är roligast? - Emelie Dahlberg
Vem har bäst betyg? - Hmm Anna och Johanna tror jag ^^
Vem är konstigast? - Emelie Dahlberg
Vem har du mest gemensamt med? - Simone, Lina och Emelie
Vem har finast ögon? - Hmm har jag inte tänkt på

Vem låter mest? -  EMELIE DAHLBERG!
Vem har längst hår? - Sofia Nilsson när hon har löshår i annars vet ja inte
Vem är längst? - Mattias
Vem pratar roligast? - Mattias?
Vem är lärarnas favorit? - Dom som smörar
Vem är mest galen? - Emelie Dahlberg
Vem klär sig finast? - Hmm vet inte men tycker Carro S har snygg stil :)
Vem/vilka umgås du med mest? - Simone, Lina och Emelie
Vem har sämst betyg? - Vet ej
Vem är bäst i matte? - Vet inte men inte jag i alla fall
Vem sportar mest? - Alexander Andersson?
Vem skolkar mest? - PONTUS LARSSON!
Vem är snyggast? - Jag ;)
Vem är blondast? - Simone?
Vem bor närmast skolan? - Hmm vet ej ^^

Vem är gulligast? - Alla faktiskt
Vem stör du dig mest på? - Hmm olika, beror på situationen
Vem är yngst? - Alexander Toverland
Trivs du i din klass? - Jag Älskar den <3

Allla i OP3CD ska göra testet


Camilla Anglemark (Mamma)

Heejsan!

Måste bara säga att jag saknar min mammi. Hon är i Stockholm på nåt poitik grej ^^ haha har ingen aning om vad det är hon är på men hon skulle ha en fin klänning nån kväll. HAHA! Neeh men jag saknar henne o jag tycker hon har varit borta för länge nu (en dag). Hon är verkligen världens bästa mamma :) eller så säger ju alla om sin mamma, men hon är den bästa för mig om man säger så :)

Om du läser det här så saknar jag dig och jag hoppas du har det jätte skoj och försöker få alla tråkiga människor du är med att skratta :) Älskar dig lilla mammi <3

PussPuss

/Fiia


Mammi <3

Seg dag!

Heejsan!

Vaknade klockan 7 och hade jätte ont i halsen :( fyy jag kan knappt svälja, men ska ringa vårdcentralen imorgon. Ahh har inte så mycke att skriva för inget har hänt. Tog ett bad nyss (7 minuter) haha hatar att bada men det hör liksom till när man är lite förkyld, sen så gjorde jag lite varm oboy till det. Men har liksom bara tagit det lugnt idag men asså det konstiga är att jag känner mig inte sjuk utan bara har skit ont i halsen och hostar ibland.

PussPuss

/Fiia


Vill ha!

godmorgon!

dagen va jätte bra igår :) men är inte på skrivhumör så jag porkar inte skriva om kvällen. Men satt nyss o kollade lite på skor och hittade 3 par som jag skulle vilja ha :)






Krogen!

Godkväll!

Ikväll blire krogen med lite folk :) Jag ska ha min nya klänning som jag köpa igår WIHUUU!

PussPuss

/Fiia


The Best + Emelie ;)

Katrineholm!

Goodmorning!

Vaknade 07.10 idag o va skit arg för att jag vaknade tidigt idag IGEN! Men men jag somnade om och vaknade vid 8 och då kollade jag lite på The voice och sen somnade jag igen. 09.12 vaknade jag igen o hämtade en halstablett för jag hade/har verkligen jätte ont i halsen :( Men somnade om igen och sen vaknade jag igen av att mammi kom in o sa att dom skulle åka och då va klockan 10.12 ^^ Ahh då kände jag att det inte va nån idé att försöka somna om. Så jag gick upp och kollade mi i spegeln och höll på att dö! Nu är båda mina ögon helt rödsprängda :O Liksom vad har hänt? mitt vänstra öga har vart rött i två dagar och nu är båda röda!

Aja klockan 13.25 åker bussen in till stan och då ska Lina och jag umgås lite och kolla in nya H&M och lite sånt, ur&penn har kommit dit också hihi! Fast jag använder ju inte smycken så det hjälpte ju ine mig så mycket. Men aah vi får se vad man hittar, är ju bara en fattig student. Neeh ska se om jag får tag i Lina och fråga om vi kanske kan försöka ta oss in lite tidigare.

PussPuss

/Fiia


Trevliigt :)

Godkväll!

Sitter och fixar lite med bilder och lyssnar på NRJ, massa partymusik ;) Ahh imorse åkte mamma, jag och challe till marieberg o kollade lite. Jag fick övningsköra o det gick skita bra! Mamma ska på nån fin grej så hon skulle hitta nån klänning tills dess, men det gick väl halvbra asså :/ men hon hittade massa andra fina saker :D Och jag hittade också lite saker som ja ville ha men kunde inte köpa för jag hade inte råd :( men köpte i alla fall en jätte fin klänning som jag ska ha på mig på sandra, jossie och luddes fest :) Den är från gina och den är svart med en stor paljettrosett över bröstet :) enärmad. Skitasnygg, men den skulle va snyggare om man va några kilon mindre :S men nu är jag inte några kilon mindre.

Snart ska jag hem till amanda och färga hennes hår, hahaha jag suger på det men hon sa att hon litade på mig så hon får skyllla sig själv om det blir fel ^^ neeh men hur svårt kan det va? Nee men ska bli mysigt att bara umgås och prata.

Imorgon har jag, lina och ludde en liten plan på att kanske gå ut :) Lite kul, har aldrig varit ute en onsdag så vi får se hur det är.

PussPuss

/Fiia


Photoscape :)

Heeejsan!

Nu står jag i köket med mamma o pratar lite :) Vi har mixmegapol i bakrunden för att rixfm funkade inte. DUMMA! Men aah mamma och jag va hos pappi och hämtade bilen tills imorgon :) Kul kul. Ikväll blir det falukorv i ugn, så mamma står och stånkar mat och jag står och bloggar ^^. Ska snart sms:a Amanda o säga att jag är redo för att gå. Det va verkligen Läääääängesen jag va med amanda så det ska bli skoj.

Ahh juste jag laddade ner ett fotoredigeringsprogram som jag suttit och pillat lite med :) det va faktiskt kul och ENKELT :D Neeh nu ska jag kila vidare.

PussPuss

/Fiia




Jaah men va roligt!

Goddag!

Vaknade klockan 07.50 imorse av att jag drömde en mardröm :( usch va läskigt det va. Ajaa, jag gick upp och då stod mamma inne på toan så jag berättade om min dröm o lite så sen så gick jag in o la mig igen. Kände mig sugen på en kopp varm oboy o kolla på barnkanalen men det blev ingen oboy för vi hade ingen mjölk hemma :/ Men jag låg och kollade lite på barnkanalen och sen somnade jag igen.

Vaknade klockan 12 o gick upp. Såg att dörren till vardagsrummet va igendragen så jag tänkte att mamma kanske sjöng karaoke, men då hörde jag hur min lilla mammi ropade. Hon hade tagit fram kräftor och satt och mumsade i sig, så jag hämtade en tallrik och åt några små röda skaldjur jag med. Sen så gick jag o började fixa lite med mina kläder inne på rummet och typ fixade mig lite o så. Juste jag fixade till mina ögonbryn så nu ser dom lite bättre ut också ;)

Efter jag sminkat mig o klätt på mig och allt det där så gick mamma o jag till apoteket o köpte body lotion till oss. Sen gick vi till ICA o köpte fika och mellanmål. Mums! Och nu sitter jag här i vardagsrummet och kollar lite på tv, mammi ligger bredvid mig o kollar lite på tv hon med.

Juste imorgon ska mamma och jag åka till marieberg. Hon skulle köpa nån klänning, så jag ska övningsköra ^^ Får se hur det går.

PussPuss

/Fiia


Visst blev ögonbryna fina? :)


Då va det slut!

Godnatt!

Nu är praktiken slut :( Känns rätt tråkigt faktiskt, man har liksom börjat få en rätt bra kontakt med patienterna o personalen. Men jag och min handledare pratade lite om sommarjobb :) och jag jobbar gärna där i sommar! Ska bara vänta o se om chefen ringer mig. Jaja nog pratat om praktiken.

Jag fick sluta 3 timmar tidigare, skiiiit skönt! Så mamma och nisse kom typ 45 minuter senare och hämtade mig :) guud va skönt att slippa ta nån buss, eller vet inte ens om det gick nån. Men aja i alla fall, när jag kom hem så bytte jag om till mjukiskläder o myste ner mig o soffan och myste med familjen :) Fast det roligaste va nog att busa med challe o låtsas att chipset pratade xD haha han bara garvade åt mig och frågade vad det va för fel på mig, men jag kan tyvärr inte svara på den frågan. Sen så kom mamma på att det fanns räkor i kylen, så jag o mamma mumsade i oss räkor. Ahh sen hände inte så mycke mer, jag satt med datan o glutta lite på tv emellanåt.
Nu har jag precis kollat på senaste avsnittet av ensam mamma söker :) Lite mysigt faktiskt men jag envisades med att halvligga så jag fick skita ont i nacken, men om jag låg ner så skulle jag inte se lika bra och om jag satt upp skulle det ju bli obehagligt. Men snart är det dags att sova. Jag ska bara skriva klart här.

Imorgon ska mammi och jag ner på stora vingåker och utföra några ärenden :) Mammi ska va hemma hela dagen tror jag så det känns skönt, få lite tid med henne o så :D Nej nu ska jag sussa.

PussPuss

/Fiia



sjukt jäkla pinsamt!

Godkväll alla snygga!

Idag jobbade jag 8-15 :) fast egentligen skulle jag jobbat till 17 men Magnus (min handledare) flexade. Men har haft en väldigt intressant praktikdag idag xD haha lite kul när man får reda på att en viss personal har varit/är lite förtjust i min storasyter och att dom dansat och "kramats" lite ^^ Haha lilla Daniel hade ett leende på läpparna hela dagen idag för att han tänkte på Maria så mycket :) hih det va så gulligt, han är en bra grabb! Tycker Maria kan satsa på honom för dom skulle passa skita bra. Han sa att han inte tyckte jag och min syster va lika men vi va nästan lika charmiga. Det ni, det är inte varje dag man får höra att man är charmig. HAHA!

Aja men vid typ 10 över 3 så gick jag från karsudden och jag hade ett tåg jag skulle med 15.39 och det är en bra bit att gå från udden till station :/ Precis när jag kommer till stationen så kommer tåget, så jag fick toookspringa för att hinna med det. Jag knuffade undan folk o sa FLYTTA JAG SKA MED TÅGET! haha usch va dryg jag va då men asså annars skulle jag få vänta på ett tåg till klockan 18. INTE KUL! Samtidigt som jag sprang under tunneln till tåget så pratade jag med mamma i mobilen. Hon sa att jag skulle betala på tåget. Så när konduktörn kom så frågade jag om det gick att betala. Hon sa visst och tog upp en apparat och började knappa, sen sa hon det blir 95 kr. Jag bara okeej lite nervöst, liksom 95 kr!! men men jag tog upp kortet och då säger hon att det inte går att betala med mitt kort, Man måste tydligen ha nåt annat kort :/ VAFAAAN!! Så hon sa att jag skulle betala kontant, visst öppnar plånboken o ser en 20 lapp :O jag sa att jag bara hade en 20:a. Hon bara det är inte bra, hur gör vi då då? jag bara Jaahdu (nervöst) då sa hon att hon skulle skicka en faktura som skulle gå på 150 kr. SHIIT! men aah sen så frågade hon efter legitimation, hon kollade på det o sen kollade hon på mig o sa Nu vet du hur du ska göra nästa gång, GÖR INTE OM DET!!! sen gick hon. Snacka pinsamt!!

När jag kom hem kände jag att jag va på dåligt humör. Berodde nog på att jag bara ätit en pan pizza. Mamma sa att det fanns mat i kylen. Nåt kött och potatisgratäng, Mums! Så jag åt för fulla hökar. Sen har jag bara suttit och tagit det lugnt med den lilla familjen (är hos mamma denna vecka). Sen för en stund sen så gick jag o hämtade saker hos pappi o mamma o challe gick o beställde mat. och jag fick sånt där bröd man får till sallladen :) Älskart! Så nu mumsar jag bröd och kollar family Guy.

Imorgon börjar praktiken 07.00 så pappa hämtar mig ca halv 7 här utanför mammi imorgon. Sista dagen på praktiken. Känns lite trisst faktiskt. Fast tror jag ska söka sommarjobb där faktiskt, men då vill jag va på D:3 :) älskar den avdelningen, både personal och patienter :D

PussPuss

/Fiia


Hihih min syster som får Daniel att le en hel dag ;) Saknar dig syster <3

Kul dag faktiskt :)

Heejsan!

Vaknade av en 15 årig skrikande brud va helt hysterisk imorse :/ när man äntligen ska få ha sovmorgon! Något irriterande att man inte kan ta och respektera andra!! Jaja! Men sen så åkte pappa o jag o fixade tårta  o sen så åkte vi hem till oss igen för jag skulle övningsköra hem så vi kunde vänta ett tag.

Vid halv 12 åkte pappa och jag in till stan. Men det blev lite mycke att bära med liksom 2 tårtor och en handväska och en påse med grejer i. Men som tur va så kom matilda och hjäpte mig lite, sen så kom stina och hjälpte mig att bära enda upp till avdelningen :D tackar.

När jag kom upp till avdelningen så blev tårtorna på bordet väldigt intressanta kan jag ju säga :) Så vi åt tårta o det va massa gott :D Ahh det va rätt lugnt idag på praktiken faktiskt. Det är kul när Daniel jobbar för då kan man jävlas lite xD haha vi höll på o hittade på massa bus idag. Mohaha men han vet inte vad som väntar i hans fack. Kan säga att han fick igen för att han kastade godis i min köttfärssås. Får se om han hittar den lilla överraskningen i hans fack imorgon xD

Nu sitter jag i alla fall i sängen o kolllar på IDOL. Fast har missat typ hälften :( Men men. Blir upp tidigt imorgon för att jag börjar klockan 8.

PussPuss

/Fiia


Barnvakt :)

godkväll!

 

 vaknade klockan 6 imorse av att jag va helt täppt och hostade massa :( Jag hade stallt klockan på kvart över 6 men va spelar en kvart för roll? Jag övningskörde med fia in till stan för att inte komma försent till körlektionen. Jag beställde ju dubbellektion så jag höll på att köra jätte mycke o länge xD Men det gick bra, har väl saker jag kan bättra mig på. Efter att jag kört så satte jag mig och tränade lite på teoriprov inne på S-E. Jag satt o gjorde prov i ca en halvtimma sen tröttnade jag kan jag ju lugnt påstå Så jag gick och kollade när nästa buss gick och självklart så gich den typ 1 och en halv timma senare :( Åhh det av inte kul att gå runt i regnet kan jag säga. Men ja gick och satte mig på centralen och sen så gick jag till åhlens o köpte en mascara. Kostade bara 89:- ;) då passar man ju på, hoppas den är bra bara! Men sen satte jag mig och väntade på bussen (ute) i ca 40 minuter.

 
När jag kom hem så kände jag mig helt svag i kroppen och hade jätte ont i huvet :( Så jag gick upp o kollade på lite program som jag missat. Sen somnade jag i ca en timma. Men det behövdes kan jag säga för att jag va helt slut och det gjorde ont i hela kroppen. Men sen så gick ja ner o lekte lite med systrarna och sen hjälpte jag pappi med maten :D Va snäll jag är.

Vid halv 7 så gick Pappi,Fia,Charlie och Johanna till vidåker för att dom skulle på nåt där :) Tror klasserna skulle ha föredrag om de olika gymnasieprogramen för föräldrarna. Hahah tänk va stora dom små har blivit. Tror Johanna va 6 år när jag träffade henne för första gången och nu är hon och Charlie 15 år :) haha! Men när dom gav sig av så fick jag barnvaktarrollen ;) Men dom skulle typ sova så det har varit lugnt här :) Hahah sprang och jagade Lovisa och Linnea med sånna här läskiga masker förut xD gud va kul det va! Men aah nyss så kom Linnea o sa att hon ville kissa, så hon gick på pottan men satt där väldigt länge. Så jag gick och kollade till henne, jaah då hade hon tummen i munnen och hade somnat xD Söt unge det dära. Men aah nu ligger dom i sängen, Lovisa snarkar och linnea är tyst så jag hoppas hon har somnat. Neeh nu har jag väldigt tråkigt.

PussPuss

/Fiia


Snygg va? ;)


När får jag vara ledig?!

Goddagens!

Jaah jag är ju inte pigg kan man ju lugnt säga :/ Klockan ringde 07.30 och det va bara att fara upp. Jag brukar alltid sätta på tv:n när jag vaknar för att liksom vakna till lite men helt plötsligt fick jag för mig att jag hade försovit mig :O Och när jag kollar på klockan så står det 07.31 xD asså då är man ju knäpp. Men aah gick upp o kände att halsen blivit sämre. Usch!!

När jag väl kom till busshållsplatsen så kom bussen 10 minuter försent typ. IRRITERANDE!! Men aah. Sen va det bara att gå till karsudden fast man va ledig, va ju inte sådär jätte populärt kan ja ju säga. Men den va rätt okej på den där genomgången men det värsta va att jag redan hört allt det där en gång innan :/ Men sen fick jah åka med Matilda ner på stan som tur va för annars skulle jag få gå och det orkade jag verkligen inte idag.

När jag satt i Matildas bil så såg jag att det va hål i mina byxor :( asså snälla nu måste nån åka med mig och handla kläder för nu blir jag snart tokig! Men men. När Matilda släppte av mig så gick jag till S-E och skulle beställa körlektioner och göra prov. När jag kom in dit så satt Martin där (Linas pojke) Han skulle köra körletion men va osäker på om det verkligen va idag xD haha men som tur va så skulle han ha körlektion. Men imorgon klockan 07.30 ska jag köra en körlektion och sen ska jag ha en körlektion till efter den första. Så det blir en lång körlektion imorgonbitti :(

Neeh vet inte va jag ska skriva mera.

PussPuss

/Fiia


Bläää!

Heeejsan!

Nu va det väldans längesen jag skrev här i bloggen :/ men hinner liksom inte känns det som. Jag har saker att göra hela tiden och praktiken tar en väldans stor plats just nu, men slutar på söndag :) Det känns väldigt skönt att slippa dom där hemska tiderna men jag har faktiskt tyckt om den här praktiken :D haha  tror aldrig jag sagt att jag gillat nån praktik förut.

Men aah det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Praktiken slutar söndag sen är det höstlov veckan som kommer :) SKÖNT! Men aah just nu så sitter jag inne på badrummet med datan i knät och kollar till mina älskade småsystrar som badar :) Neeh jag har faktiskt inget skoj att skria :(

PussPuss

/Fiia


Det är hårt :/

Godkväll!

Nu sitter jag mätt och trött i soffan o myser :) Challe lagade mat idag, skitgott men det blev lite lite :/ Dagen för övrig har varit okej. Vaknade ca en timma tidigare än vad jag skulle, precis som jag gjorde igår med :( SÅ jag vaknade kvart över 4 imorse o kunde inte somna om, STACKARS MIG! Gick i alla fall upp när alarmet ringde (05.10). Sen gjorde jag mina små träningar som inte verkar hjälpa ett skit xD Men känns bra att man gör dom ändå.

Sen så trodde jag att jag va skit sen så jag drog med mig jackan o sprang ut, sen när jag kom ut fick jag vänta nästan 10 minuter. Sen så satt david, linnea och petra på bussen men jag såg dom inte förns jag kom av bussen ^^ Snackade lite med dom sen så kilade jag iväg. Häll på att frysa ihjäl asså, fasen va kallt det har blivit! och jag har glömt mina vantar hos pappa. Kom före min handledare och där satt 3 nattpersonal och väntade ivrigt på att dagpersonalen skulle komma men dom va lite sena xD stackars natten.

Sen har dagen bara rullat på. Min lärare kom och gjorde bort sig en hel del när hon kom på besök på praktiken. sen lunchade jag med Stina och Matilda :D skönt att äta med nån man känner. sen så aah hände det inte mer. Joo jag fick sluta en timma tidigare för min handledare skulle göra nåt. Shiiiit va skönt det va! Så jag fick åka med hobom i hans "snygga" bil ner till stationen så jag hann med min buss.

När jag kom hem så åt jag lite yogurt haha i en kopp :) Jag tycker det ser så roligt ut när man äter i en kopp. Jaja sen så kollade jag lite på tv sen så kollade jag runt en sväng på datan. Efter en stund så la jag ner huvudet lite på soffkanten, sen blev det svart och alla drömmar kom fram :D SKÖNT!! Hade världens huvudvärk innan men när jag vaknade va den borta. Sov inte överdrivet länge, ca 50 minuter. Men när jag vaknade så kunde jag knappt resa på mig för jag hade legat på axeln på nåt konstigt sätt xD Satan va ont det gjorde.

Men snart ska jag i alla fall in i duschen o sen är det Inlåst som gäller :) Upp 05.00 imorgon. Imorgon ska jag även va med Kjell :D Har inte träffat honom på jättelänge. saknar!

PussPuss

/Fiia


Hem och sen iväg igen

Heeeeeeeejsan!

Nu har jag nyss tryck i mig lite nudlar :) jag va verkligen jätte hungrig. Och till det drack jag julmust :) Liksom julmust redan. KANON! Vid tjugo över ett så åkte pappa och jag in till stan, hämtade upp emelie och åkte till karsudden. Jag va där fast jag va ledig så jag hoppas att jag kanske kan få en ledig dag eller nåt eftersom jag jobbar sista helgen också :( Men men. Fick åka med Matilda från karsudden ner på stan så jag hann med min buss :) Tack Matilda! Och nu är jag hemma. Ska ner o ta spruta runt 16 tiden, HATAR!! Men men.  Hmm efter det så ska jag kanske åka in och umgås lite med Rasmus som jag typ lovat i 2 år nu xD Men vi får se om jag hinner med det.
 
PussPuss

/Fiia




Irriterande!

Godmorgon!

Hade stallt klockan på 11 men så länge kan jag aldrig sova ^^ så jag vaknade rätt sent, 09.32 vaknade jag :) SKÖNT! Jag tror jag vaknade för jag hade ett väldigt irriterande dröm. Asså jag höll på att bli tokig för att jag va så irriterad och arg ^^ Tur att det va en dröm!

Låg kvar i sängen en stund och kollade på barnkanalen :) men sen kom det ett så konstigt program så jag gjorde mina situps o grejer istället :D Härliiigt! Och nu tänkte jag gå ut och gå innan frukosten, Visst är jag duktig?

Klockan halv ett kommer pappa o då ska vi övningsköra in till stan ;) sen ska jag till karsudden o gå och kolla på labbet där o lite sånt, sen tänkte jag gå ner på stan o kolla efter en mössa. Sen så ska jag hem, ta spruta o sen kanske in till stan igen, Det beror på vad klockan blir.

Men nu ska jag klä på mig o dra på lite foundation och ta en promenix ;)

PussPuss

/Fiia


Wohoo jag är osminkad xD


Trevligt men klantig xD

Heeej :)

Det va jätte trevligt att fika med Kim :) Fast ibland hade vi inget att prata om, PINSAMT! Men det va trevligt i alla fall. Haha när vi skulle gå ut därifrån så skulle jag räta till väskan och råkar slå ner ett ljus (icke tänt). Eller det va bara stiarinljuset (stavning) som ramlade i golvet, själva ljushållaren välte bara. Puuh! Precis bredvid så stod en skål full med massa cider, tänk om jag skulle ha haft ner det xD Crasch. Men då skulle jag bara ta ett sugrör och slurpa i mig det som hamnade på golvet xD. Neeh men efter det så gick vi hem till mamma och hämtade ett varsit paraply för det började regna en gnutta. Sen följde med Kim för han skulle till sin syster som bodde vid kyrkan och jag skulle hem till pappa och hämta saker :D Trevligt.

Hos pappa va det lika livat som vanligt och pappa råkade slå i benet och började bläda så jag fick plåstra om hans ben lite :) Det va faktiskt skönt att få en promenad lite, fast det blåste som tusan. Usch jag gillar inte höst. Det kan va fint med alla löv men det är för kallt :(

Imorgon mellan 16-19 så ska jag ta sprutan mot infulensan om jag kan det för jag är ju allergiker :/ Sen ska jag va med rasmus nån gång imorgon också men vi får se hur det blir med alla tider och sånt :)

PussPuss

/Fiia



Vad ska man skriva?

Heejsan!

Asså just nu känns mitt liv väldans trisst. Det händer inget just nu, typ som allt står still fast rullar på som det alltid gör xD ajaa. Men idag så vaknade jag kvart över sex och gick upp och fixade mig. Sen vid 07.11 så gick bussen in till stan för jag skulle ju på riskettan o lyssna på massa babbel :) Petra skulle också på riskettan så vi sällskapade på bussen. Mys! Sen så satt vi där i 3,5 timma och lyssnade på droger, akolhol och trötthet m.m.

vi slutade vid halv tovl och då gick jag till simone :) Lina och emelie kom en stund senare. Men vi satte igång och börja fixa med studentkryssningen :D Lina va nog den som lät mest taggad. Men den 17 april så drar vi iväg :) DÅ kommmer man nog va riktigt taggad. Men vid kvart över två så drog jag till bussen, men lina o emelie stannade kvar för dom skulle köpa hårfärg o grejer. Men ja va verkligen hungrig så jag va tvungen att dra hem :P Men sen vid bussen så träffade jag arvid och kim så vi stod o snackade lite. Sen kom bussen och den va proppad med folk så kim frågade om ja ville sitta bredvid honom så han slapp sitta bredvid en mupp xD Fast då va det väl lite konstigt att han frågade mig då xD Neeh men på bussen så sa vi att vi skulle gå och ta en fika :) lite trevligt faktiskt.

Men nu fick jag sms av honom så jag måste dra och ta ut pengar :)

PussPuss

/Fiia



TRÖÖÖÖÖTTT!

Godmorgon!

Asså det känns närstan som man fortfarande sover :/ jag längtar tills jag kommer hem så jag får sova ^^ och jag har inte börjat än ens. Börjar klockan 8 och slutar klockan 17. Men sen är jag ledig i två dagar. Men det enda som är lite irriterande är att jag ska på riskettan på måndag och det börjar klockan 8 så jag kommer inte få sova då heller :( USCH jag orkar inte med min handledares schema!

Neeeh nu ska jag fixa iordning det sista.

PussPuss

/Fiia


Usch kolla va trött jag ser ut :((

Godmorgon!

Hellu ;)

Jaah mitt alarm är installt på klockan 10 men jag vaknade halv 9 istället xD knäppt. Haha men har i alla fall drömt massa roliga drömmar ^^ Usch va praktiken är jobbig, man träffar knappt sina vänner :( Saknar dom massa!

Men idag börjar jag klockan 13 så pappa och jag ska övningsköra in :) sen ikväll så kommer mamma och hämtar mig klockan 21. Skönt att slippa gå den där långa vägen.
PussPuss

/Fiia


SAKNAR! SAKNAR! SAKNAR! <3

Inlåst

Hej!

Sitter och kollar på inlåst och får en klump i magen :( Det kom brottsoffer och berättade om att dom mådde dåligt över, saker som hänt för flera år sedan. En tjej hade blivit stucket av en kniv när hos stod vid en bankomat, hon kunde inte gå till en bankomat på 2 år och det tog ännu två år innan hon kunde gå ut och möta folk. Hon hade också svårt för att hennes kille tog i henne. Usch va så hemskt att höra :( Det va också en mamma son hade förlorat sina två söner.

När jag låg och kollade på inlåst så började jag tänka tillbaka på vidåker. Tror det va i 8-9:an, Det va tre stycken som höll på att kalla mig "hakan" o typ påpeka att jag hade dubbelhaka o sånt, sen så kallade dom mig "tjockisFia". Asså man kan ju inte gemföra det här med hon som blev knivskuren eller med henne som förlorade hennes söner men det här sitter fast i mitt huvud och gör så jag får svårt för endel saker. Jag har ett väldigt dåligt självförtroende och har väldigt svårt för att ta emot komplimanger. När jag ser mig själv i spegeln så ser jag mig som mycke större än jag är. Jag gillar inte att se mig i spegeln.

Jag tror många uppfattar mig som utseendefixerad och jag tror faktiskt jag kan va lite det för att jag är rädd för att få höra att jag är tjock eller aah nåt liknande. Jag mår jätte dåligt när jag börjar tänka på den där tiden när dom höll på och skrek "hakan" eller "tjockisfia" efter mig. Det va ca 4 årsen det här höll på men jag mår fortfarande dåligt. Har jätte svårt att se han som höll på, eller han som drev på det här mest i alla fall. Jag pratade med honom en gång och han sa " Men vadå tog du åt dig?" Asså va tror han? Neeh usch jag har verkligen svårt för honom. Den andra killen som höll på mot mig sa " Jag vet hur du dåligt du mår, jag har vart med om samma sak" Jaha? om han nu vart med om samma sak, varför höll han på och va dum mot mig utan anledning? Sen va det en brud som höll på också men henne har jag inte sett på ett bra tag.

Jag kommer ihåg att under den tiden så åt jag mycke godis o rörde inte på mig så mycke direkt, men även om jag åt mycke godis så ska man inte behöva vara med om nåt sånt. Tycker man att nån har en dubbelhaka eller för liten näsa så kan man hålla det för sig själv!! Och inte skrika ut det för det skadar personen det är riktat emot. Man får svårt för vissa saker och har svårt att se sig själv i spegeln.

Jag vägde runt 64 kilo när jag gick i 9:an. Men en dag så kände jag att jag fick nog, jag började gå ut och gå på morgonen och började ta bort godiset och alla sötsaker. Efter det så började jag gå ca 2 ggr om dan och jag åt bättre. Men jag kommer ihåg att det där drog iväg för långt och jag började träna mer o slutade äta. Jag började må jätte dåligt och blev sjuk under veckan när jag va i Ystad med lina och sandra. Det tror det va sommaren innan ettan. Då kom jag på mig själv att jag förstörde min kropp på det sättet istället. Men efter det så började jag få koll på hur mycke jag kunde äta och hur mycket jag skulle träna för att må bra.

När jag började tvåan så fick jag många komplimanger om att jag blivit smal och att jag va fin typ. Asså jag hade jätte svårt att ta in det. Jag brukade inte få höra att jag va smal. Men men jag kände att jag mådde bättre och jag blev gladare. Jag gick inte ner i vikt för att dom mobbade mig utan att jag själv behövde det, men jag tog ju även åt mig av det dom sa. Jag trodde jag va jätte fet och ful. Idag väger jag ca 53 kilo och är väl halv nöjd med det. Har börjat slarva lite med motionen men det ska jag ändra på. Jag vill ju ner lite till för att känna att jag kan, inte för att jag behöver egentligen men jag vill se dom siffrorna på vågen. Men jag är ändå rätt nöjd. Lyssna inte på vad andra säger lyssna på vad som är bäst för dig själv!

PussPuss

/Fiia


Inte en lugn dag

Godkväll :)

Jaah idag va man ju ledig :) Eller aah va man ska säga. Vaknade av att min kära mammi ringde mig imorse, visst jag va typ vaken men shiit va mitt huve snurrade imorse. Strax efter 11 imorse så gick pappa och jag ut och bytte däck på bilen :) Det gick faktiskt bra fast fick redigt ont i ryggen. Sen så när vi va klara så åkte pappa och jag en sväng o tränade lite på start i backe. Sen så när vi kom hem så åt pappa och jag våfflor med sylt och vaniljglass.

Vid halv 2 så gick jag upp och vilade en stund för jag hade så ont i huvet, sen vid halv 3 ringde min klocka o sa att jag skulle vakna. Sen så sminkade jag mig och vid fem över tre gick jag upp till busshållsplatsen. Som vanligt va bussen sen så jag fick vänta 8 minuter innan bussen kom. Sen så kom jag in till stan. Egentligen skulle jag plugga inne på körskolan men jag gick och frågade om jobb istället men det gick inte bra :/ Men jag är tusan stolt över att jag gick runt och frågade för jag har verkligen jätte svårt för sånt. :) Ajaa hoppas jag får nåt jobb snart i alla fall.

Träffade Carro utanför åhlens så vi stod o snackade massa :) sen så såg vi Anna, Emelie och Johanna stå och sälja bullar och kakor :) Så vi snakade lite med dom. Sen så ringde Fia och sa att det va dags att åka hem, så jag gick bort mot parkeringen sen så va det bara att övningsköra hem :)

Pappa och fia tycker jag kör jättebra :) Då blir man ju lite gla faktiskt. Ikväll ska jag i alla fall kolla på inlåst, tyckte det va ett bra program. Neeeh nu ska jag göra nåt annat för det här va inte skoj ^^

PussPuss

/Fiia


Pappa och jag dag :)

Heeejsan!

Idag klockan halv 7 ringde mitt alarm :/ Usch ja va verkligen inte pigg på att gå upp på min lediga dag. Jag fixade mig sen så åt jag frulle. Vid halv 8 så åkte fia och jag och hämtade ett par stövlar hemma hos mamma för jag ville inte gå runt med typ gympaskor, leggins o tunika xD Sen så drog vi in till stan :) Och jag fick övningsköra. Sen när vi va framme så gick jag in och satte mig inne på S-E och väntade på att klockan skulle bli kvart över 8. Och efter en kvart så blev den det. Körningen gick faktiskt bra, jag gillar Anna (hon som kör med).

När vi kom tillbaka så satta jag mig på en stol o väntade på att pappa skulle komma så att vi skulle dra till Örebro. Satt där o väntade typ en halvtimma sen så kom han :) Och jag fick köra till örebro, och det gick faktiskt jätte bra :) Vi stannade i sköllersta (stavning) och köpte korv och aah lite allt möjligt. Sen va vi inne på biltema o jag höll på att kräkas av tråkhet :) Men det va faktiskt lite mysigt att va med bara pappa, det händer nästan aldrig, och inte med mamma heller nu för tiden. Men men det blir väl så när man börjar bli stor :/

Nu hör jag att mina syskon är på ingång xD HAHA lär ju inte bli en lugn stund nu.

PussPuss

/Fiia


Lovisa och Linnea <3

Det är hårda tider just nu.

Heejsan!

Asså hela jag är helt slut! Och det beror inte bara på att jag gått upp kl 5 o så o att jag vart på praktik, utan att det är för mycket omkring mig just nu. Jag orkar helt enkelt inte med allt. Jag känner mig så ledsen o hela kroppen, som om all ork bara blåst ur mig :( Hoppas att det vänder snart för jag orkar inte med den här känslan.

Aja är ledig onsdag och torsdag, och imorgon har pappa bokat en körlektion klockan 08.15 :( Usch jag som behöver sova!! Men men måste ju skaffa körkortet snart. Sen efter körlektionen ska pappa komma in till stan så ska jag och pappa övningsköra till örebro och gå på biltema eller va det va. Kanske kan bli skoj vem vet?

Blir nog att siva rätt tidigt ikväll. Måste ju orka hålla ögonen öppna. :)

PussPuss

/Fiia


Oj nu va det ett tag sen!

Heeej!

Oj asså nu va det lite för längesen jag skrev men har inte hunnit.

Idag gick jag upp klockan 05.10 och det va nästan lite sent så ska nog ställa klockan på 05.00 istället. Åkte buss från vingåker 05.53 och hoppade av i baggetorp och åkte med emelies mamma och emelie in till stan. Sen va det bara att sätta igång att jobba. Asså jobbade 7-20 idag men det va inte så jobbigt, inte när man har en sån bra handelade eller ah personal överhuvudtaget, aah och det är ett bra ställe :) Från 17-19 så gick jag och Magnus (min handledare) igenom olika praktiska saker som behövs kunnas när man ska bli uska. Sen kom sjuksköterstan Kalle och va med och visade lite saker :D Har faktiskt en väldigt bra praktik men världens sugigaste tider :(

Men aah nu ska jag lägga mig och försöka varva ner för ska ju upp 5 imorgon med. Nej ska försöka bli bättre på att uppdatera.

PussPuss

/Fiia


Haha emelie och jag hade en väldigt skrattig lunch ;)


Raaast ;)


Visst är vi snygga? ;)


Klassfest!

Heeejsan!

Idag jobbade jag 8-12, det va fett skönt och jag gillar praktiken, men ser inte fram emot nästa vecka, bara ledig onsdag och torsdag :/ Jaja men efter praktiken gick jag till skolan och sen så gick jag med kjell när han åt :) sen så gick vi bara runt i lite affärer :D Sen hör jag att nån tönt skriker "en sån vill jag ha" typ tusen gånger, men ja tänkte att det kanske va nån cp så jag ville inte kolla, men sen så vände jag mig om och såg att det va emelie som stod och skrek xD hahaha va sjuk hon är, och bredvid henne stod lilla simone o va söt. Haha sen så gick jag med kjell o väntade med honom på hans buss sen så gick jag tillbaka till simone o emelie :D

Senare så skulle simone till vingåker så jag fick skjuts enda fram te grinden typ ;) skönt att slippa åka buss, bläää. Och aah nu har jag ätit, duschat, klätt på mig och sminkat mig och snart kommer älskade simone till mig :D Klassfest ikväll och jag kommer inte ens ihåg va stället hette men som tur är så ska simone va chafför ;)

PussPuss

/Fiia


Det känns bra nu!

Godkväll mina kära!

Idag vaknade jag klockan 06.10 av att la alarmo ringde o sa nu ska du vakna din idiot. Åkte med bussen som gick 07.10 så jag kom lite försent till praktiken men det va lugnt som tur va :) Har gjort lite mer saker idag och fick till och med beröm för att jag tog egna initiativ, WOHOO! Men aah sitna, emelie och sofie jobbade idag så vi lunchade ihop :D Trevligt! Fick sluta tidigare idag för han skulle ner till D:1 och hjälpa dom med en patient och han sa att jag vart så duktig att ja fick sluta tidigare.

Emelie slutade också typ då så jag fick åka med henne o hennes mamma till station så jag hann med min buss :D Tackar tackar! Sen va det bussen hem, fyyy va tråkigt det va!!!!! Fick solen i ögonen hela tiden också. Nu är jag hemma och mätt i magen,hahaha åt två varma mackor på en halvtimma xD då är man seg. Aja imorgon ska jag på typ klassfest hos natalie :D

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0