Året 2012!

Hej!
 
Ja nu har jag pysslat lite här i hemmet inför kvällen :) Oroligt vackert... Men det är tanken som räknas oftast! Vet inte riktigt när alla kommer, Olivia och hennes kille kommer kanske vid 20 någon gång och Sandra och hennes grabb har jag ingen aning om. Men får väl gå och dansa i min ensamhet ett tag då ;) Ska ju försöka göra mig vacker också. Ne detta kommer bli en fin kväll!
 
Jahapp vad kan man säga om år 2012? Öhm om jag ska ta det första ordet jag tänker på är det TÅRAR! Fy vad jag gråtit detta år! Att en människa kan styra en annan på detta sätt, det är ju sjukt! Som han sårat och drivit med mig och mina känslor. MEN DET ÄR SÅÅÅ SLUT MED DET NU! Kan prata med honom när jag ser honom men inga desperata sms eller göra massa saker för att få hans uppmärksamhet. Så sjukt att jag slösat ett år på ett svin! Men är glad för min familj och mina vänner som stöttat mig när jag varit ledsen.
 
Fick nåt jävla vikthets mitt i hela skiten också, men jag fastnade inte som tur va! Fick hjälp i tid. Min chef tog kontakt med en kurator som jag gått och pratat hos. Skönt att få prata av sig. Sen flyttade ju min älskade Sandra in till stan och tvinga mig över på mat. TACK! Mina mål som va att vara så smal som möjligt ändrades till att se frisk och tränad ut. Är inte framme vid målet än men det kommer ;)
 
Har blivit mycket modigare detta år! Sakner jag inte vågat innan har jag tagit mig mod till. Och kommer bli ännu modigare 2013! Hmm vad har hänt mer? Träffat pusskillen ;) Träffade honom för typ en månad sedan och det känns som jag känt honom mycket längre än så. Har ingen aning om hur det kommer bli mellan oss, men ser fram emot att ta reda på det :) Fan va jag känner mig stark och glad! Nytt år, nya möjligheter och mål!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Bra start!

Godmorgon!

Inte alls sovit gott inatt... Vaknat och somnat hela tiden! Men när jag låg i sängen och stirra upp i taket så plingade det till i mobilen. Det va pusspojken :D blir alltid lika glad och varm när han skriver eller när jag ser att han är inloggad på Facebook. Haha känns som det är Sofia 13 år som skriver ^^ ni vet när man va sådär småkär i snyggaste killen i skolan. Haha nog om skolan! Åh han är så söt och rolig den här grabben! Även fast det inte är så långt till Norrköping så har han ju ett jobb och sköta, även jag ibland. Sen har det liksom varit jul och nu är det nyår. Så man hinner liksom inte ses :/ men o andra sidan så är det bra att sakna varandra, saknar man någon så finns det väl något där? Nåt av det bästa som finns är ju att få träffa någon man saknat. Dock väldigt jobbigt att gå runt och sakna!

Ne försöka sova lite? Ska upp om en stund... Ska iväg och handla med brudarna ju ;) fyfan kommer somna innan tolvslaget...

PussPuss

/Fiia


Värme och respekt!

Godnatt!
 
Japp somnade vid typ sju och vakna vid nio, bra gjort... Sitter och kollar på filmen du har mejl. Har sett den förut men den är så mysig. Imorgon ska jag ner på stan med brudarna och inhandla det vi ska ha till kvällen. Tror den kommer bli mysig. Middag, dricka och skratt. Underbart! Sandra kommer ha med sin pojkvän och Olivia tar nog med sin kille en sväng. Så det kommer bli en bra kväll! Fira in det nya året med dom bästa vännerna, tyvärr ska Ida fira på annat håll.
 
Den här killen jag skriver att jag pussas med, han är en otroligt fin och intressant person. Har aldrig träffat en sån person som honom. Visst alla är unika men han är verkligen speciell. Han får mig att skratta och må bra, nåt jag verkligen saknat. Alla tänder på olika saker, vissa tycker det är sexigt med fina ögon andra gillar muskler. Visst är det sexigt, men vet ni vad jag märkt att jag tycker är sexigare? Jo att man vågar visa vem man är. Att man inte försöker vara någon annan eller spela tuff. Och han vågar verkligen visa det, väldigt fascinerande! :)
Varken han eller jag vill rusa in i något förhållande och det känns skönt! Även fast jag kan sakna att ha någon vid min sida. Men vi tycker om varandra och håller på att lära känna varandra. Det här med att lära känna varandra är väldigt bra! För i dom 2 förhållanden jag haft innan gick det så fort. Vi lärde aldrig riktigt känna varandra innan vi gav oss in i ett förhållande. Om det inte blir han och jag så har jag i alla fall en vän för livet. Vi tar det som det kommer :) Men han har fått träffa mina föräldrar och jag har fått träffa hans familj, så det där jobbiga är över ^^ Han har en väldigt fin liten familj. Otroligt trevliga, precis som han! En mogen kille som vet vad han vill och är otroligt omtänksam och fin. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på honom, och saknar att va i hans närhet. GULLUNGE!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

DANSA!

Hej!
 
Blev en bra lördag :) Olivia kom vid halv åtta sen så körde vi igång och börja dricka och bytte kläder typ 5 gånger. Inte lätt med beslutsångest... Olivias kille körde oss till PULS. Asså märks att inte många går ut helgen innan nyår, va typ ingen på dansgolvet och INGEN kö. Kors i taket! Gud va vi dansade, vi fick till och med ont i fötterna. Men kan ju säga att det finns en del muppar även i Norrköping. Fick knuffa iväg en kille typ 5 gånger under kvällen! IDIOT! Men det gjorde inget för jag fick pussas med danskungen ;) Så underbart att se en människa kunna bjuda på sig själv. Sköning asså! Och fina Ida kom och hämtade oss, så snäll! <3
 
Det enda jag ska göra idag är att städa, annars ska jag inte göra NÅT!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jag och Olivia igår :)

Skaka rumpa!

Tjaa!
 
Sitter och kastar i mig en sallad :P ikbäll blir det skaka rumpa i Norrköping med Olivia! Ska bli så kul!!! Båda är danssugna! Vi kommer ju inte gå ut på någon krog på nyår, vi ska sitta hos mig, så vi drar dit och dansar loss innan nyår. Nee nu ska jag fortsätta vänta på Olivia <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Tack! <3

Godkväll!
 
Sitter i myskläder framför tvn nu. Ida har precis åkt hem. Har haft en jättemysig kväll med bio och god mat :D Tack Ida för födelsedagspresenten <3 Kollade på mammas pojkar, den va rolig men tror den va mest uppskattad av dom i medelåldern ;) Alla asgarvade men Ida och jag typ bara tittade på varandra. HAHA jahni. Imorgon blir det bodycombat ;) Försökte få med Ida, men vi får se. Hoppas hon dyker upp.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Gymmet!

Tja!

Sitter på gymmet och väntar på att Olivia ska duscha klart :) vi har varit jätteduktiga faktiskt! Varit här sen kvart över nio. Efter att vi är klara här så ska jag hem till pappa och vara barnvakt för pappa och Fia ska träna. Hmm annars så ska jag införskaffa nig lite alkohol till det nya året och ikväll blir det bio :D nice dag.

PussPuss

/Fiia


Dansgolv och duett!

Hej!
 
Snackar med mina 2 brudar på fb, Sandra och Olivia. Sköningar asså! Ska fira in det nya året med dom plus Sandras pojkvän och troligtvis några av hans vänner. Vi ska äta gott och skaka rumpa. Min lägenhet kommer fövandlas till ett dansgolv! Och jag och Olivia kommer sjunga duett när ni blivit lite runda under fötterna. Låter väl helt underbart! Jag och Sandra är då med i VÅGA VÄGRA UTGÅNG I KATRINEHOLM! HAHAH asså denna stad är ju på väg att spåra ur. Äckliga och dryga människor! jag och Sandra stannar iaf hemma och skippar staden. Dom andra vet jag inte hur dom gör :P Finns dock ett problem!! Vem ska jag pussa på nyår? Blir utan en nyårspuss detta år också, buhuu stackars mig! Får väl pussa min nalle Mark eller nåt ;) Inte ofta man ser fram emot att det ska bli måndag.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

En torsdag!

Hej!
 
Japp idag har jag varit i Norrköping och shoppat lite :) Blev lite smått och gott. Väldigt dålig REA tycker jag. Men men kul att komma iväg bara. Kände dock att jag sovit väldigt dåligt dom senaste dagarna. Det märkte nog även Sandra och Marcus eftersom jag pratade baklänges hela tiden, kastade liksom om orden. HAH! Ja herregud så det kan bli. Men vi skyndade hem eftersom jag skulle jobba på gymmet. Men när jag kommer dit med andan i halsen så säger dom att det inte är någon barnpassning... Åhh aja men det är alltid trevligt att komma till gymmet. Fick skjuts hem och hämtade träningskläderna sen drog jag och Olivia och träna en sväng. Tyvärr va ingen av oss direkt taggade så vi satsar på att träna en sväng imorgonförmiddag. Efter gymmet iaf så lånade vi Olivias sambos bil och drog och handla :D HAHAH asså läskigt att köra bil när man inte är van, och speciellt när det inte gick att få fram sätet. Men nu har jag fått hem lite grönsaker och onyttigheter :/ Föll för frestelsen... Men men det tränar jag bort! Och det får ta och bli sallad ett bra tag framöver. Ska väl tillägga att dagens höjdpunkt va att jag fick träffa en fin kille att pussa på ;) Inte varje dag det inte! Han va så fin när han kom där i sina träningskläder, AWWW! Nu kommer vi inte ses på jättelänge, TRÅKIGT!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tråkigt nog!

Hej!
 
Gick och funderade på en sak på väg hem från jobbet. Det här med förlovningar, det är en otroligt fin sak. MEN det har liksom tappat sin charm. Folk går och köper ringar hit och dit. Att förlova sig ska vara något fint och kärleksfullt. Tycker det börjar spåra ur tråkigt nog. Kom ihåg när jag gick på höhstadiet, då va det en kille i 9an som förlovade sig med en tjej i 7an. Asså förlova sig va nåt vuxna gjorde tyckte jag, det blev liksom helt fel! Tycker inte man behöver köpa en ring och sätta på fingret för att visa sin kärlek för någon annan. Tycker absolut att det är något fint och hoppas självklart att jag även kommer dit en dag. Men då ska jag vara säker på att jag vill vara med denna man!
 
Ne nu har jag ätit lite och ska snart tvätta bort sminket och lägga mig :) Imorgon blir det Norrköping och shopping med Älskade frugan och hennes pojkvän. Ska även få pussas lite med en söt kille ;) hihiihih
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Puss!

Hej!

Sitter hos pappa och ska bli bjuden på mat. Hungrig som bara den. Har kört Linnea från mig hem till pappa på bob... Inte det lättaste när dom sandat och snön börjat smälta. Men vi kom fram tillslut. Linnea va tveksam på om vi skulle klara det sa hon, haha sköning! Ne sen blir det zumba och senare blir det till att jobba lite :D behöver verkligen det!

PussPuss

/Fiia


Finbesök!

Hej!
 
Sitter och kollar på snobben med lillasyster Linnea. Hon sa nyss att hon ville gå och lägga sig nu. Shit visst är jag seg men hallå kl är strax efter halv åtta på juldagen xD Annars har jag jobbat idag. NICE med pengar! Hmm sen har jag lagt i den nya madrassen jag fick i julklapp. Nu är min säng underbar! Har inte alls gillat den innan. Ne mina vänner, ville bara att ni skulle veta att skallepär lever. Nu ska hon och hennes fina lillasyster lägga sig i sängen och kolla Hello Kitty... Häng mig!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Hemgång!

Hej!

Japp där har en helg bara susat förbi... Ville att den här helgen skulle gå långsamt så jag verkligen kunde njuta av den. Men njutit det har jag, att umgås med en så fin människa kan man inte göra annat än att njuta. Så otroligt omtänksam och snäll person! Känns som man känt varandra mycket längre än vad vi egentligen gjort. Skulle kunna prata med honom om vad som helst. Men har märkt att när man sitter och pratar med en mogen kille som dessutom har otroligt fina ögon så tappar jag alla ord ibland. Vet inte vad jag ska säga eller svara. Känns då dumt . Usch det va jobbigt att sätta sig på tåget hem :( en jobbig känsla! Jag mår så bra men samtidigt känns det som tårarna ska komma när som helst. Kommer sakna denna människa väldigt mycket!

PussPuss

/Fiia


Norrköping!

Hej!

Sitter hos en snygging i hans soffa och kollar mysteriet på greveholm, den riktiga! Mannen är iväg och jobbar så jag chillar i hans lägenhet. Har haft en så underbar helg! Vill inte att den ska ta slut. Tänk att det finns bra killar trots allt. Haha! Imorgon är det julafton, såååå mysigt <3

PussPuss

/Fiia

Pusspuss

/Fiia


Inte som planerat!

Hej!
 
Japp förändringen blev i slutenden att jag tappade 2/3 av mitt älskade hår :( Fyfan har verkligen mått skit och gör fortfarande! Så ska det liksom inte bli! Menmen man ska inte hålla på själv men trodde liksom inte jag skulle tappa så mycket hår. Håret för en tjej är ens kvinnlighet. Man känner sig snygg och stolt med ett fint hår. Tänk er att tappa en stor del av er stolthet. Mitt hår har varit det enda jag tyckt om på min kropp... Nu är det borta liksom :(
 
Aja idag kommer bli en fin dag :D Ska åka till vackra Norrköping och träffa en fin kille. Han har planerat hela kvällen, så söt! Hoppas han inte skäms allt för mycket för att gå bredvid skallepär ;) Ne så illa är det inte. Ha en fin helg!
 
PussPuss
 
/Skallepär
 
Har satt i lite löshår nu så det ser ut som ljusa slingor... Annars är det typ bara lite slingor kvar av
mitt egna hår...

Onyttigt men gott!

Hej!
 
NOMNOM! Har gjort iordning stekt bröd :D När jag och lillebror va små så gjorde mamma och pappa såna ibland. Väldigt sällan men när dom gjorde det så blev vi överlyckliga! Det va underbart gott. Vet inte varför vi bara fick det ibland, för det är väldigt enkelt att göra. Man blandar mjöl, salt och vatten och blandar i en matberedare. Sen rullar man ihop små bollar och plattar ut dom och lägger i stekpannan och vips så har man fått stekt bröd :D Man ska äta dom när dom är lite varma så smöret smälter. Inte så nyttigt men skitsamma!
 
Nu väntar jag på att kära Sandra ska vakna :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

!

When i was young
I never needed anyone
Making love was just for fun
Those days are gone
 
All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Förändring!

Tjo!

Varit och fikat men fina Sandra nyss <3 nu är jag på väg till jobbet. Inte lätt att gå och blogga men gör ett försök. Börjar tröttna på min hårfärg nu så imorgon blir det troligtvis en liten förändring ;) säger inte hur. Mohaha!

PussPuss

/Fiia


Längtar!

Hej!
 
Usch mardrömmar hela natten! Och när jag väl vaknar och ska försöka somna om igen så börjar jag drömma andra mardrömmar istället... Så sömnen inatt va väl sådär. Onsdag idag, skulle ha gått ner på stan med Sandra men hon ångra sig. Men om en stund ska vi ut på en promenad istället :) Sen ikväll ska jag jobba. Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen och på kvällen ska jag ha lite barnpassning. Efter barnpassningen ska dom som jobbar på gymmet ses och ha lite julmys :) Så det ska bli trevligt! Sen är det fredag :D LÄNGTAR! Då bär det av till Norrköping. Ska bli skönt att få sova i en varm famn, sover betydligt mycket bättre då! Ska bli mys att träffa denna fina herre ;) Vet inte om jag ska försöka fixa fram en bil eller ta tåget? Tror det blir tåget, faktiskt. Det är ju så läskigt att köra nu när det är sånt här väder. GE MIG FREDAG!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Konstig känsla?

Godkväll!
 
Träffade Ida en sväng förut och vi prata om att man börjar bli äldre och dags att få ordning på livet. Jag och Ida är singlar och många okring oss har börjat skaffa kille, förlovat sig, flyttat ihop och skaffat barn. Man ska inte stressa här i livet men man undrar ju vad det är för fel på en. Varför är inte jag där? Varför har inte jag någon att dela glädje och sorg med? Jag vet att jag är en person som är rädd för att misslyckas, är det därför jag är ensam? Att jag är rädd för att personen ska se mina dåliga sidor och inte vilja gå vidare? Jag har blivit dissad ett antal gånger. Är det för mina dåliga sidor eller för jag anstränger mig för mycket? Eller är jag född till att leva ensam?
 
Va en idiot som sa till mig nyss att den person som du träffar nu kommer snart dissa dig, som alla andra har gjort. Förstår ni hur ont det gör att få höra det? Jag är rädd för att bli dissad igen :( Det är inte det spår jag vill att mitt liv ska fortsätta på.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Hungrig!

Hej!
 
Träningen gick perfekt! Så jävla skönt att köra skiten ur sig själv. Rätt segt att gå hem efter passen dock... Men kokade min goda havregrynsgröt och blanda iordning en proteinshake. Men kände att jag va mer hungrig så fick i mig lite lax också. Hungrig tjej! Nu tänker jag sitta här framför tvn och njuta av att jag varit så duktig idag.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Har snart fått tillbaka formen igen ;)

Hårdträning ikväll!

Goddag!
 
Redan tisdag och den 18e december! Det är ju sjukt vad tiden går fort. Men tiden får gärna gå snabbt så det blir helg snart ;) Hmm vad händer denna dag då? Jo jag har lovat en viss snygging att jag ska städa ur mina skåp i köket... Så får väl ta ett ryck och städa lite. Sen iväll blir det träning med fina Olivia :D Ska verkligen ge ALLT jag har!
 
Annars då? Hmm jo det finns ju en person som kom in i mitt liv för ett litet tag sen och har gjort mig till människa igen. Är så tacksam för det. Tänk så många nätter jag gråtit mig till sömns av den smärta jag haft i kroppen, på grund av en annan människa som velat ha makt över mig. Att ständigt försöka känna att man ska räcka till men aldrig lyckas. Man har alltid varit värdelös och mindre värd. Den fina personen som fått mig att leva igen är värd mer än guld. I hans närvaro så känner jag mig som en prinsessa. Han är en av dom snällaste personer jag mött. Somnar alltid med ett leende på läpparna nu för tiden. Tack tack tack <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 

2 timmar och 30 min

Hej!
 
Va med Olivia på gymmet när hon skrev in sig där idag :D Eller jag förov mig lite så kom när hon börjat mötet. Men sen så gick vi ner på stan för hon skulle hämta ut nåt paket. Sen så gick vi hem till henne så bjöd hon mig på tårta och saft, NOMNOM! Fick även proteinpulver av henne. Hmm borde ju va jag som gav henne nåt eftersom det va hon som fyllde... Pinsamt! Men ska klura ut nåt, är ju inte så tät om man säger så. Sen gick jag iaf till jobbet och slet. Ne inte direkt va. Va där i 2 timmarr och 30 min och det fanns knappt nåt att göra.
 
Imorgon är det tisdag och då har jag fått med Olivia att gå till gymmet med mig :D Vi ska köra mage/rygg och bodycombat! <3 Älskart!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Dålig Tidsuppfattning?

Hej!
 
japp klockan 09.00 ringde alarmet så vackert... Det va bara att kasta sig upp och börja stressa igång dagen. Stoppade in 2 bullar i mikron och kasta i mig, samtidigt ringer mamma. Så klär på mig ytterkläderna och kastar mig ut i halkan, har fortfarande mamma i telefonen. Ner till banken och tog ut 100 spänn som jag skulle ha till sjukgmnasten. Därför jag stressade, för att jag skulle va hos sjukgymnasten klockan 11.15. Babblar på med mamma så vägen dit blev inte så tråkig. När jag nästan va framme så skulle jag kolla på kockan för att se hur lång tid det va kvar till min tid. ÖÖÖÖHM! 10.17 står det på mobilfan. Vad i helvete.... Har stressat helt i onödan. Vad gör man i Lasstorp? Ligger åt helt fel håll från vart jag bor så kunde inte gå hem igen. Så jag gick ner på stan sen gick jag dit igen. Kul Fiia kul. Jag ska alltid va i tid, men asså en timma är väl lite att ta i?!
 
HAHAH! Aja det gick bra hos sjukgymnasten iaf. Ska tillbaka på torsdag. Senare ska jag möta fina Olivia på gymmet, hon ska skriva in sig :D YEEEEY! Sen fyller min snutta 21 år <3 Hon sa att hon skulle bjuda på tårta, mUMs! Sen ikväll ska jag jobba 2 timmar och 30 min.. Hur ska jag klara det? ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Från när Olivia fyllde 20 år :)

Underbart!

Hej!

Bästa helgen på länge och inte en droppe alkohol :) kvällen igår blev såå bra! Många runt sig som man älskar och man bara njuter av att må så bra. Får gåshud! Har inte mått bra på väldigt länge som många kanske sett här. Det har liksom börjat bytt håll och gå mot det bättre! Nu behövs det bara ett jobb sen mår jag bra.

Det jag är mest glad över är att en person som jag varit "kär" i över ett år och som behandlat mig som skit liksom är borta ur mitt huvud. Visst inte helt men har börjat inse att jag är värd mer än så. Har träffat en människa som ser mig och ger mig komplimanger för den jag är. Väldigt ovant men fan så mycket bättre det känns! Jag är någon och jag är någon bra.

Inte bra att lyssna på sorglig musik just nu. Men gråter ur mig det onda, det som tyngt mitt hjärta väldigt länge nu.

Älskar alla mina underbara vänner, min familj och personen som har dålig humor men ändå får mig att le.

PussPuss

/Fiia


Passar på!

Hej!

Vaknade av ett läskigt ljud och hör hur massa vatten slukas ner eller vad man ska säga. Min stapel med disk rasade kl 05.10... Fyfan va rädd jag blev. Tror faktiskt jag fick en liten hjärtattack! Nu ligger jag i sägen och äter kola :O usch på mig men passar på när jag kan ;) snart börjar jag träna på allvar igen!!! Fan vad jag längtar. Sommaren 2013, wohooo skriver jag bara!

Japp fredag idag! Ska träffa fina Madde över en fika idag ;) äntligen! Vi har pratat om att ses typ ett halvår nu. Sen på kvällen får jag besök :) på lördag kommer ju familjen. Har inhandlat lite gott tills dess :)

PussPuss

/Fiia


Sankta lucia!

Hej!
 
Ja vad har hänt detta lucia? Jo inte så värst mycket... Följde med Sandra och köpte ett par skor. Tyvärr hade jag på tok för lite kläder på mig :( Aj mina ben! Sen va vi och handla lite och sen gjorde jag kola. MIN egna kola som alltid blir perfekt :D MUMS! Kommer nog troligtvis äta upp kolan innan lördag, men får väl göra ny kola. Sen har jag satt upp granen! Brukar sätta upp den dagen innan julafton men på lördag kommer ju min familj hit. Vi ska ha julmys och äta middag och så i mitt lilla hem. Ska bli sååå mysigt!!! Kommer nog bli en bra helg det här ;) Ah annars så har jag jobbat lite ikväll och nu sitter jag framför tvn.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Säg ifrån!

Hej!
Ja denna dag susade visst också bara förbi... Hann med en fika på typ 2 timmar ihop med min fina Olivia <3 Gud vad jag saknat henne! Och nåt otroligt kul är att hon ska börja träna på mitt gym :D ELler mitt och mitt, där jag tränar. Fick hoppa in och hjälpa till med barnpassningen lite idag också. Det gick bra, fick lite spya i håret bara ;) Sen körde jag ett tufft bodyseppass, FYFAN! Träna utan att ha ätit är inte bra. Såg stjärnor och va helt snurrig. Usch! Sen la jag mig i solariet, men asså trodde jag skulle kräkas! Som tur va så fick jag skjuts av min älskade fru :D Så hoppade in på ICA och handla lite mat så nu börjar jag bli människa igen!
 
Imorgon blir det jobb och träning :D LOVE IT! Men asså snacka om att jag längtar till helgen. Pratade lite med mamma förut, och kände verkligen att jag ser fram emot att familjen kommer hit. Men måste planera in en storstädning här innan lördag, ah även innan fredag eftersom jag får besök även då ;)
 
VA skönt det är att säga ifrån när man verkligen känner att det räcker! Fyfan nu har jag fått tagit på tok för mycket skit än vad jag egentligen är värd! Jag tänker inte ta mer skit och det hoppas jag personen fattat nu! Jag är värd så mycket mer än så. Dags att börja tro lite på sig själv och sätta stopp! Jag är faktiskt en människa med känslor och inte en säck med potatis som man kan sparka till på!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jag idag :)

Spännande!

Hej!
 
Visst verkar mitt liv rätt så ospännande just nu? Och ja delvis så är det så men en del saker väljer jag att inte skriva här ;) Kan väl säga att det händer lite saker som gör att jag är gladare nu iaf. Och inte bara detta underbara väder.
 
Har bakat julgodis med Sandra men det verkar inte vilja stelna... KUL! Nu kollar jag family guy och känner mig halvdöd. Sandra och Macus kommer över sen och kollar på Solsidan med mig :D YWEEEY! Det är så tråkigt att sitta själv och glo. Nej hoppas denna vecka går snabbt! Längtar till helgen <3 Då får jag finbesök på fredagen och på lördagen kommer delar av familjen på julmiddag hos mig. :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tänd ett ljus!

Hej!
 
Nu är det jul här i vårt hus, julen är kommen hoppfarallala. Ja nu är det fan mysigt! Älskar årstiden, älskar snön och älskar det mesta. Denna tid är en tid för att ge familj och vänner sin kärlek. Åh vad jag älskar alla mina nära och kära <3 Har haft en bra helg faktiskt! Och idag ska jag väl kanske träffa Sandra och ikväll blire jobb. Ne vet tusan inte vad jag ska skriva :)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Snart måste jag sätta igång med träningen på riktigt igen!!

Sjukgymnasten!

Hej!
 
Kom hem för ett tag sedan. Har varit hos sjukgymnasten och kollat ryggen och fått lite övningar. Har även fått lite elstötar in i ryggen. Det är faktiskt skönt! Nu ska jag snart göra mig i ordning för en kväll som barnpassare på gymmet. Eller snart, mår visst börja fixa mig nu ser jag, klockan tickar på. Men hoppas ni får en bra kväll!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Snö i mängder!

Hej!
 
Äter risgröt och vörtbröd, juligt va? Plus att det snöar massor och julmusiken är på. Inatt har jag sovit kanon! Känner mig nästan utsövd. UNDERBART! Inte så konstigt med tanke på att jag va igång hela dagen igår. Idag ska allt inte gå så fort ;) Ska äta klart min frukost, träna med Sandra och förhoppningsvis få min mobil lagad någonstans. Den är helt sprucken på framsidan :( Tänker bara på alla julklappar jag inte kommer kunna köpa pga detta :( Fan! Sen ska jag nog städa lite. Kanske drar till gymmet en sväng ikväll också.
 
FAn va mycket bättre jag mår nu! Inte helt bra men det är helt klart skillnad på hur jag mått innan. Har inte ångest varje dag, gråter mig till sömns och har en klump i magen hela tiden. Tror det är snön och stämningen som gör det. Visst kan jag må skit om jag börjar TÄNKA men försöker att inte göra det.
 
Nej nu ska jag äta klart och fixa mig lite :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 

1 december!

Hej!
 
Åhh är som en liten unge asså. Sitter i mjukiskläder i soffan och har tända ljus överallt och väntar på min bästa vän. Har bjudit hit henne på tomtegröt så ska vi kolla på julkalendern. Den här årstiden är ju underbart mysig! Tyvärr har jag inte fått sova så många timmar pga där här jäkla hostan. Usch hostar så jag inte får luft :( Men men bara att köra på!
 
Idag ska barnklasserna på gymmet ha dansuppvisning och då ska jag hjälpa till lite. Vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir nog bra. Känner dock att jag redan är vimsig så vi får se hur detta slutar.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

RSS 2.0