06.31!

Hej!
 
Nu är jag fan less på detta :( Är trött på att vara timvikarie och vänta på att få jobba... Imorse 06.31 fick jag en förfrågan om jobb, svarar på direkten men får ett sms där det står "någon annan har blivit tilldelad turen"... Där stod jag fullt påklädd och läste det där jävla smset. Tog av mig klädjävlarna och drog på mig morgonrocken och satte mig och börja leta jobb! Har sökt 2 iaf. Inte så mycket att välja på liksom :/ Sökte ett i Eskilstuna och ett i Nyköping. Asså håller verkligen tummarna för nåt jobb asså! Kan inte gå och må såhär längre. Är utbildad och är i stortsätt arbetslös... Juste skrev till arbetsförmedlingen också, hoppas på att dom hör av sig och för en gångs skull kan hjälpa mig! Konstigt att man inte sover mer än 3 timmar på natten och tappar matlusten? Hmm ne inte direkt.
 
Nu längtar jag tills Sandra ska vakna och komma över till mig :D men stackarn behöver sova så det blir nog inte än på ett tag. Vet inte om jag ska börja julpynta idag eller om jag ska vänta till imorgon?
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Snö!

Hej!
 
Fan att det ska va så svårt att sova varje natt... Det är liksom samma sak varje gång. Nu sitter jag iaf i morgonrock och har nyss ätit frukost. Mätt som en mupp! Tänkte göra det lite mysigt och tända lite ljus, men insåg att jag bara hade ett värmeljus kvar :O hmm... Vad står på schemat idag då? Jo jag ska ringa sjukgymnasten och säga hur min rygg känns sen sen ska jag nog kaske träffa Fia Ni :) Annars så MÅSTE jag städa asså! Jag börjar städa sen kommer nåt ivägen så jag avslutar städandet sen fortsätter jag att stöka till.
 
Aja jag tycker iaf att det är fint med snön :) Önskar att det inte va så blött bara utan riktig snö liksom. Kom och tänka på en sak. Det här blir min tredje jul i min tredje lägenhet. Har alltså inte firat jul i någon lägenhet 2 ggr :P Tjejen som gillar att flytta ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Bild från min andra lägenhet :)

Snart dags!

Hej!
 
Visst är det mysigt med snön när man är inomhus?! ;) Cyklade hem från gymmet förut med Sandra och Marcus, asså fyfan va det va mindre skönt att cykla i det. Jag tycker om snön massor, speciellt när det låter som man går på potatismjöl. Fick lite panik över vart mitt julpynt är, men det va där jag trodde ;) Sen vet jag inte riktigt vart jag har mina julgardiner och så men det letar jag efter när jag har ork! På fredag ska jag iaf börja pynta hade jag tänkt. På fredag är det även min mammas födelsedag :)  Men visst är det sjukt att det är 1 december på lördag?!!! Det går otroligt fort. Men en sak jag tror är att det kommer sitta många bänkade framför tvn på lördagsmorgonen! Då börjar ju den efterlängtade julkalendern mysteriet på greveholm :D JIPPPIE!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Fredag hela dagen!

Hej!
Japp fredag igen då. Va veckorna går snabbt! Bjöd Sandra på mat idag, dock hann jag knappt se henne för hon va tvungen att åka till jobbet. BUHUU!! Fixade mig på typ 10 min sen drog jag till pappa och bakade med systrarna :D Kul men det tär på tålamodet att baka med en 5 och 6 åring. Sen åkte jag med pappas tjej Fia och lämna ungarna på friidrotten och sen tog vi en promenad med lilla Ludde :D Nu sitter jag ensam i lägenheten och kollar på en film, rätt mysigt faktiskt :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Funderar på att kanske göra någon rolig sminkning
ikväll i min ensamhet :) Sjukt kul! <3

Jobb, sova, jobb och MAT!

Hej!
 
Upp 05.45 och börja fixa mig! Eller fixa och fixa, klädde på mig och åt frukost sen va det typ bara iväg till jobbet. Jobbade bara till kl 10 så det va skönt faktiskt. Sen åkte jag och pappa till maxi och handla :D Tack pappa för att du betalade min mat! <3 Vi har skrattat och muppat oss, väldigt kul att umgås med pappa faktiskt. Det händer inte så ofta. Sen sov jag någon timma sen va det dags att dra till nästa jobb på gymmet. Va trött och började bli hungrig när jag kom dit, så jag va väl inte på det roligate humöret. Känns som min mage håller på att vika sig av hunger. Självklart ska jag krångla till maten och göra egen potatisgratäng och pepparbiff bara för jag är svinhungrig... Men gott blir det!
 
Imorgon har jag sagt att jag ska baka pepparkakor med systrarna. Tyvärr måste ett kakmånster tagit sig in här och ätit upp all pepparkaksdeg :O ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Uska!

Hej!
 
Ja vad ska jag börja med? Va på gymmet med Sandra kl 12 idag. Eller vi va där halv tolv men passet va 12. Bodypump, asså jag dör va jobbigt det va! Mina ben gör så fruktansvärt ont nu så jag vet inte vad. Armarna också! Vet ni inte vad det är så googla och testa gärna om ni har möjlighet ;) Ni kommer känna att ni lever efter ett sånt pass. Sen drog vi iaf ner på stan en sväng. Skulle till Arbetsförmedlingen men asså det stod en mupp längst fram och krångla och jag va så hungrig! Ne usch bara att dra igen. Sen drog jag hem, åt och fixade mig. Sen åkte jag tillbaka till gymmet igen men inte för att träna utan för att träffa 3 fina människor! Mammas kusiner och min lilla syssling :D Jag har så fin släkt <3
 

Sen upp på cykeln och dra till jobbet! Är ju liksom inte van vid att jobba på mitt "riktga jobb" eftersom de är så mycket indragningar och man knappt får jobba längre. Skulle jobba kväll på en avdelning jag inte varit på sen typ januari. Men det gick kanon! Fick till och med beröm :D Älskart! Kom hem och åt DIREKT! Fan va hungrig jag va asså. Nomnom Mannagrynsgröt, clementiner, och macka :D Nu ska jag strax tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen för imorgon ska jag jobba igen! Först som USKA (undersköterska) sen som barnpassare!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Så mycket bättre!

Hej!

Tänk vad ett sms kan pigga upp! Fick ett sms imorse av att nr jag inte hade. Eftersom alla mina nr försvann när jag bytte mobil... Så gick upp och sökte på hitta. Åh blev helt varm! Det va från min fina vän, en vän som varit min allra bästa vän under högstadiet/gymnasiet :) en mycket klok och snäll person.

Klockan hmm typ ett eller två inatt så satte jag på en dvd. Barbie i svansjön xD när jag mår dåligt så vill jag känna mig liten, därför jag nästan alltid har Barnkanalen på här hemma. Har sovit okej inatt tror fan jag sovit 4-5 timmar :O kors i taket! Nu har jag ätit frukost och ska nog tusan lägga mig på soffan en stund och chilla innan jag drar till pappa. Ska ju med dom till badhuset sen.

PussPuss

/Fiia


Lång natt!

godnatt!
 
Känner på mig att detta kommer bli en lång natt! Ögonen svider men blundar jag gör det verkligen ont... Halsbränna och jobbiga tankar. Fyfan asså! Fast börjar bli van. Kommer snart gå och lägga mig i sängen, där jag vrider och vänder på mig. Antingen ligger jag fel, kudden är för knögglig eller sträv, det är för varmt, det är för kallt, jobbiga tankar som förvandlas till panikångest... När panikångesten kommer måste jag tänka på annat och då förflyttar jag mig till soffan, där jag antingen ligger dåligt eller inte kan slappna av. Jag vet precis hur nätterna ser ut för mig... Kolla på klockan är ännu värre! Alltid när jag kollar står den typ på 04.?? Fattar inte att jag alltid kollar på klockan då. Men det gör mig stressad för då måste man ju sova. Anstränger mig så mycket att jag inte kan somna :/ Sen är kollar man på klockan igen och då är den typ 07.?? Och dom få timmar jag sover så drömmer jag oftast mardrömmar :( Ja ni mina vänner, någon som har tips på vad man ska göra i min situation?
 
Imorgon ska jag iaf med pappa och familjen till badhuset! Sen på kvällen ska jag till gymmet och köra bodycombat.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Att leva med panik!

Hej!
 
Denna stress och oro påverkar verkligen mitt liv negativt på alla sätt och vis. Blir arg och otrevlig mot personer som inte ens är värda det. Vet inte vart det kommer ifrån, det bara bubblar upp och får värsta utbrottet. Har ingen ork heller. Fick avbryta bodysteppasset pga att jag inte orkade. Kände mig yr och illamående. Träningen gör att jag orkar med allt skit just nu, men orkar jag inte med att träna vad gör jag då?! Gud är så rädd! Imorse gick det bra att träna, då va jag på gymmet typ 08.15 eller nåt. Men på kvällen, ne då är det segt! Vill bort, bort från allt. Fyfan va skönt det skulle va om man hade råd att ta in på ett hotell, koppla av på ett spa och äta gott! Känns som jag verkligen skulle behöva det. Ta hand om mig själv lite. Nu känns det som jag förstör mig själv totalt!
 
Alla säger att allt löser sig, snart vänder det. Men jag vill inte hoppas på nåt, då blir man bara ledsen om det inte blir så... Det har jag varit med om mer än en gång! Nej mår verkligen dåligt nu :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 

11 timmar!

Hej!

Japp på 4 nätter har jag sovit ca 11 timmar... Helt sjukt! Vill få må bra. Trivas med livet och inte känna denna stress och oro hela tiden!! Är trött och ögonen är alldeles svullna men försöker dölja det med smink. Försöker dölja mycket, vilket jag lyckas med eftersom jag bor ensam. Ingen ser mina tårar ingen ser hur dåligt jag egentligen mår. Oron för att inte få jobba och inte kunna betala sina räkningar är helt galen! Det är det jag mår mest dåligt över. Vart börjar man och vart ska man söka sig? Kan ju inte bo kvar här, för här finns inget att hämta. Vart ska jag då? Vill inte för långt iväg! Ska jag till Norrköping som inte ligger då långt härifrån och där jag ändå trivs lite. Eller ska jag söka mig till Eskilstuna dit min mamma ska flytta och känna lite stöd därifrån? Förstår ni lite av mina tankar?

Har även en oro för att få leva ensam. Är less på att vara ensam hela tiden! Mår inte ett dugg bra av det. Vill kunna prata med någon, känna mig trygg med någon, äta ihop med någon och kramas med någon. Vill ha någon som tycker om mig för den jag är! Sen är jag då rädd att killar bara ska leka med mina känslor :( det har jag varit med om och det gör ont! Men jag saknar någon, det gör jag verkligen!

Känner mig kvävd i alla mina tankar och tårar! Kan snart inte hålla det inom mig. Ibland spricker jag men skulle verkligen behöva gå sönder! Få skrika, gråta och bara få släppa på alla känslor. Usch detta är inte lätt :( Att ha känslan att man vill ut ur sin kropp är förfärlig!

Nej nu ska jag äta upp frukosten och sedan bege mig till gymmet. Kanske somnar på löpbandet...

PussPuss

/Fiia


Hemmafru!

Hej!
 
Oj idag har jag har jag verkligen varit duktig! Tvättat, städat, bakat och lagat mat :) Men bakade mest för att det skulle lukta kakor, vill inte ha dom... Hahah :) Nu sitter jag här och kollar musikvideor på youtube och emellanåt kollar ut i mörkret och försöker få lust att ta en långpromenad! Ne har inget att skriva faktiskt...
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Bilder!


Tråååkigt!

Hej!

Ah okej dags att skriva lite då! Tror inte det hänt så mycket sen jag skrev senast. Så kan inte berätta nåt skoj direkt :p kom hem från gymmet för ett tag sen. Körde 30 min crosstrainer och 40 min på löpbandet. Imorgon blir det bodycombat! När man inte har några rena träningbyxor kvar är det dags att tvätta... Hatar det! Eller jo jag hade mina shorts som är för korta för min smak och efter en stund på löpbandet åker in i röven... Grattis till er som stod bakom mig säger jag bara xD måste boka tvättid imorgon!! Dumma mig att alltid dra ut på det.

Nu ska jag fortsätta att chilla i soffan! Hoppas ni har det bra!

PussPuss

/Fiia

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15347ddf2b34f65000a53.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1535dddf2b34f5d0009aa.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15527ddf2b34f5e000ae1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15527ddf2b34f5e000ae1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15527ddf2b34f5e000ae1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a15527ddf2b34f5e000ae1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1555eddf2b34fb5000a4e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1555eddf2b34fb5000a4e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1555eddf2b34fb5000a4e.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1045646/images/2012/pic_50a1555eddf2b34fb5000a4e.jpg" class="image">


RSS 2.0