Bye bye!

Hej!
 
Nu är jag klar och redo för att åka till Marieberg :D Men nej, jag måste ge mig ut i vädret och hämta bilen. Hoppas det inte regnar så det förstör mitt smink ;) SKOJA! Ne men ska upp på cykeln och dra igenom hela Katrineholm strax. Åhh hatar att min hårfön är trasig, mitt hår tar ju en stund på sig att bli torrt... Sen när det väl torkat ser det förskäckligt ut. Sitter och sjunger med i the a team, gillar den ibland. Nej nu ska jag ta på skorna och njuta av motionen man får av att cykla.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Bra start!

Hej!
 
Kom upp innan alarmet morse. Så skönt! Och att jag är uppe är ju ett under. Har redan hunnit med en del. Ringa lite samtal och kört lite träning här hemma.
 
50 situps
20 rygglyft
20 rumpövningar
 
Det känns så skönt! HAde det inte regnat eller om jag haft regnkläder så hade jag tagit en långpromenad nu innan frukost. Det hade varit så uppfriskande. Juste vet ni vad jag fick lära mig här om dagen? Ett tips till er som håller på/är sjuka. Man ska inte äta/dricka något som innehåller socker! Det gör så att bakterierna trivs bättre. Så NEJ ingen glass om du har ont i halsen, Ingen oboy om du fryser! Väl ett annat alternativ som inte innehåller socker ;)
 
Har även ringt min älskade gudfar och frågat om jag kan låna bil idag :) Och det fick jag. Han är ju så snäll <3 Så drar mot Marieberg idag.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Ångest/träning!

Hej!
 
Körde 50 situps och 20 rygglyft som jag skrev förut. SKÖNT! Har försökt sova utan resultat, kan inte slappna av. Mår illa och känner mig så stressad! halsbränna på det också... Så jag gick upp och gjorde det jag mår bäst av just nu, träna. Gjorde 50 situps till och lite olika repetioner av rupövningar, körde även lite planka också. Men kan ju inte träna hela natten även fast jag skulle vilja. Skulle vilja sätta igång zumba dvdn nu men det skulle nog inte grannen under mig gilla.
 
Funderar på att åka till nåt köpcentrum imorgon. Tyvärr ser det ut som jag får åka själv... Men men. Skulle behöva byta miljö för några timmar sen hitta en present till min kära vän Sandra som fyller snart plus att hon flyttar in i nya lägenheten nu i helgen ;) Jag har en liten aning om vad jag kankse ska hitta på.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Planka mitt i natten, SKÖNT ;) Kör hårt och tro på dig själv!

50+20

Hejsan!
 
Ojoj har mest suttit i telefon denna dag! Hatar det men det är ju skönt när det är gjort. Hann inte träna nåt idag eftersom jag väntat på en tjej som skulle köpa 2 klänningar av mig... Hon skulle komma efter kl 17 men kom kl 20. Säger man efter 17 tolkar jag det som typ 17.15 eller 17.30. Aja jag fick 60 kr och hon två snygga klänningar så det är väl okej, ville ju bli av med dom så. Den enda träningen jag fått idag är cykelturen till och från stan och agerat lite flyttgubbe. Inte mycket att hänga i granen tycker jag. Så ikväll får det bli 50 situps och 20 rygglyft!!!
 
Ska i en vecka skriva hur och vad jag tränar :) Vet inte när jag ska börja riktigt. Måndag kanske? Det är ju oftast "börja tränadagen". Ska bli kul!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Stort sätt bara vikten!

Hej!
 
Satt och kolla lite bilder och hittade en bild som nästan får mig att tappa hakan. Eller okej så illa kanske det inte är, men i alla fall! Va tvungen att sätta en före och efter bild. Vet att min blogg i stort sätt bara handlar om min vikt just nu. Men tycker det är så kul med träningen och att se resultat efter allt sitt slit. Jag hoppas inte jag tappar detta. Den bilden jag hitta är typ från december. Kanske vägde 64-65 kilo där. Idag 55.4.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Heja Fiia Heja Fiia :D

I <3 grannen!

Hej!

Va hos Sandra i hennes nya lägenhet idag (hon kommer bo mittemot mig). Hon hämtade nyckeln så jag gick dit och glutta in. Tyvärr jobbar den stackarn så hon kan inte börja flytta fören i helgen. Och då ska jag agera flyttgubbe :D Ska se om jag kanske kan låna en bil så det går lite fortare. Så man får med det mesta på en gång eftersom hon bor i Vingåker just nu. Så det blir 4 mil tur och retur. Har bestämt att vi ska käka gott och äta ben&jerrys ;)

Jaa annars har jag tränat och åter igen kollat jobb... Börjar bli tröttsamt. Men imorgon ska jag ringa ett ställe som tydligen behöver vikarier. Får se vad dom säger. Kanske skaffar bil snart också (efterlängtat) eftersom man behöver en bil i detta yrke. Alltså hemtjänst. Vi får helt enkelt se hur det blir. Ikväll har jag varit hos en kompis och ätit pizza. Onyttigt va?! Usch och fy på mig. Min mage gör otroligt ont.. Va otroligt hungrig innan så vi beställde en familjepizza och skulle dela på. Jag åt ca 1/5 del av den pizzan... EEEEUW. Tänk vad man kan "äcklas" av sånt man förut tyckt varit underbart när man börjat träna och försöka hålla sig i form. När man liksom ser resultat och märker hur bra man mår. Ahh fast nu mår ju inte jag helt 100 men ni fattar :) Oj nu blev det mycket rätt ointressant text. Sov gott raringar!

PussPuss

/Fiia
 
 

Tårar!

Godnatt!
 
Tårarna bara rinner! Vill vara liten igen. Orkar inte vara vuxen och ha massa krav och måsten över sig. Jag mår inte bra just nu, kan man pausa livet en stund? Jag vill inte mera, jag klarar inte av detta. Min kropp känns tung och trött. Nåt är som det inte ska vara. Det hugger i bröstet och jag mår verkligen illa. Vad ska jag göra? och vem ska jag fråga? Känner mig så ensam i världen just nu, som om ingen förstår mig. Försöker hitta den stora röda STOPP-knappen men ser den inte någonstans.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jag och mamma <3

Ont!

Hej!
 
Mötet tog lite längre tid än jag trodde, så jag hann inte gå på mage/rygg och bodycombat. Men det gör inget. Gick på dansaerobic (stavning) istället. Asså dansa och sånt är inte riktigt min grej, haha! Såg mig själv i spegeln, såg ut som en såg ut som en elefant med rådjursben när jag försökte mig på att göra rörelserna. Men men blev ju varm! Körde 20 min crosstrainer innan passet. Sen har jag cyklat en hel del, så det gjorde inget att jag missade dom där två passen.
 
På mötet fick vi smörgåstårta och nyss har jag ätit två köttfärssås i tacobröd. Köttfärssen blev så tjock med all majs jag hade i. Tyvärr mår jag skit illa och dåligt just nu! Har ont i magen som bara den! Idag har jag ätit mer än jag brukar och det känns. Måste bli bättre på det här med maten! Ska försöka ta mig till någon läkare som kan hjälpa mig med detta. Men den senaste sa "du får börja äta och sova helt enkelt". Jaaa om det va så enkelt så visst...
 
PussPuss
 
/Fiia
 
'
Måste försöka vara stark och klara detta!

Grattis <3

Hejsan!
 
Har varit påklädd och sminkad sen kl 12... Ska på möte kl 15. Är alltid så tidig! Har inte alls sovit bra inatt (ovanligt..not) så har huvudvärk nu! Men mötet brukar gå rätt snabbt, typ en timma. Det är på mitt första jobb, Furuliden. Vi brukar ha timvikariemöten ibland. Dom ska gå igenom sommaren och om man vill jobba kvar där. Jag har ju inte jobbat där i sommar men ska tillbaka dit nu igen.
 
Vill ni veta något kul? Min lillebror har tagit körkort idag!!! JAg är så stolt :D Han är ju bara bäst den lilla ungen. Har varit så nervös denna morgon. Ne gud jag är så underbart glad för hans skull! Älskar dig lillebror <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Lillebror och jag 2009 :D <3

Nytt!

Hejsan!
 
Jahapp när man äntligen loggar in och ska skriva ett inlägg så är allt nytt... Fattar typ nada. Men men det ska väl funka. Ska jag sammanfatta alla mina känslor just nu så skulle det se ut såhär, Illamående, stressad, rädd, ledsen, arg, besviken, kär, förkrossad, stark, svag, ont. Ahh mycket på samma gång just nu. Pallar typ inte. Letar jobb som bara den, hittar inte så mycket bara. Men jag ska hitta nåt! Förhoppningsvid nåt som passar mig och min onda rygg, den börjar bli sämre :( AJ! Nej usch va deppigt! Har köpt skinnjackan jag kollat på ett tag, fanns öntligen i 158 :D Sen har jag tränat och solat.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Nya jackan

Klar!

Hejsan!

Nu är jag redo för kvällen! Har stått och valt mellan klänning eller byxor men aah det fick bli brallor. Tråkigt men aja. Det va assnyggt med skuggan, dock syns det inte så bra på bilden. Hoppas ni får en bra kväll för det hoppas jag att jag får, födelsedagskalas+klassträff!

PussPuss

/Fiia








Sotat!

Hej!

Haft systrarna på besök här. Dom har ätit lunch och cupcakes sen lekt i nya lekparken utanför mig. Sååå mysigt! Sen har jag varit hemma hos pappa en sväng. Juste har köpt en present till Doe som fyllde i måndags men som vi ska fira ikväll. Det är alltså min gudfar. Innan jag cyklade hem så köpte jag nya lösögonfransar. Såna där korta man bara sätter längst ut, mycket snyggare och lättare att sätta på. Sandra råkade visst kasta ena min ögonfrans när hon skulle kasta ut en harkrank ^^ Sen fick jag tips om hur man gjorde så en snygg sotning sitter bättre :) Så det ska jag testa ikväll.

Nu spelar jag musik och börjat sminka mig lite. Så skönt att va klar i tid och slippa stressa. Ska gå bort till Doe sen, och han bor typ på andra sidan stan... Men får se det som bra motion ;)

PussPuss

/Fiia


Oj detta är nog mer än ett halvår sedan ;)

Sovgott!

Hej!

Säger bara, kommer drömma fina drömmar inatt :) Haft en urmysig kväll! Spenatsoppa, kräftor och cider med ett trevlig sällskap. Imorgon är det en ny dag! Stan, födelsedagsfirande för min gudfar och klassträff. Tänkte inte gå på klassträffen först men Alex övertalade mig, så nu hoppas jag det blir kul!

PussPuss

/Fiia


Hos mig för mer än 2 år sedan :) Emelie, Alex och Simone

Cupcakes!

Hej!
Har precis gjort klart mina cupcakes. Jaah vad ska jag säga, trodde det va lättare än vad det va! Dom blev inte alls som på bilden HAHA! Men men tanken som räknas. Tyvärr ser det ut som jag får äta dom själv. Mitt sällskap som jag bjudit in svarar inte. Sitter med en cider och chillar i alla fall. SKÖNT! Ska snart dammsuga av lite och plocka och dona. Hoppas ni har en bra Fredag!

PussPuss

/Fiia


Väckarklocka!

Goddag!

Vaknade av ett sms från Sandra imorse där det stod "upp å hoppppppa". Ja nog vaknade jag allt. Vid halv åtta hade jag en liten plutt i min lägenhet. Jag bjöd på frukost sen satte jag på lilla sjöjungfrun, men båda somna i soffan... Vaknade lite då och då av att det va så högt. Har knappt sovit nåt inatt. Nu sitter vi och glor på tv och snackar lite. Skulle egentligen tränat kl 12 med Ida men jag orkade verkligen inte. Så för en gångs skull så va det jag som avbokade träningen^^ Får bli någon promenad sen eller nåt.

PussPuss

/Fiia


Låt tårarna rinna!

Godnattt!

Kollar på P.S i love you. Kan man annat än att gråta eller? Gud har sån klump i halsen. Men det är skönt att gråta på samma gång. Men sitter och gör nåt konstigt, jag sitter och håller tårarna inne klumpen i halsen käns som ett klot. Jag kan gråta hur mycket jag vill, jag är ändå ensam. Jag är ENSAM! Ingen ser mina tårar och ingen hör mina sorgsna bröl. Tycker synd om mig själv och det får man väl göra lite då och då? Mamma har alltid sagt att man får gråta och det tänker jag fortsätta göra denna natt! Har laddat ner skönheten och odjuret så om jag orkar ska jag kolla på den och grina. Inatt sover jag på soffan!

PussPuss

/Fiia


Är helt förstörd!

Jag gjorde det!

Hej!

Dammsugaren är lagad och det är tackvare min pappa och att jag lärt mig av hans galna ideér :) Lagade min dammsugare med en plastblomma och en gardinstång ^^ Hahah! Fan va bra att jag är lite händig och kan klara mig själv. Kan erkänna att jag ringde pappa men jag lagade den själv i alla fall! Nu har jag skrivit ner lite jag ska handla in till mina cupcakes imorgon :D

PussPuss

/Fiia


Härligt!

Hej!

På väg till Rusta för att möta min Sandra så började regnet ösa ner. ÅHH! Stod under en tunnel i några minuter och ringer sedan Sandra. Haha stackarn tänkte va snäll och möta mig så hon fick också en rejäl dusch. Efter en promenad i regnet så kom vi fram till Rusta. Hittade lite smått och gott men mest toapapper HAH! Köpte fina muffinsformar. Fick för mig att jag skulle testa att göra cupcakes någon dag :) Sen drog vi och åt och sen drog jag förbi maxi och köpte kräftor, MUUUMS! Sen fick vi skjuts av hennes pappa till stan. Köpte ett par svarta byxor, ett silvrigt linne och ett par svarta höga skor :D WIIH! Så snyggt!

Nu har jag börjat städa lite. Skulle se om dammsugarn lagat sig själv men det hade den ICKE! Det sitter fast nåt i svängen på slangen, ni vet där man sätter fast röret... Åhh hur fan ska jag kunna få bort det?  Måste peta med nåt böjbart/hårt så jag får bort skiten. Men vad fan? Ska sitta och klura på hur jag ska göra.

PussPuss

/Fiia



Ivrig!

Hej!

Sitter och väntar ivrigt på Sandra :) Åhhh komsiii! Väntar även ivrigt på ett sms. Mycket att vänta på denna dag känner jag. Och vädret va ju visst helt okej, trodde dte regna och blåste, men det blåste ju bara som in i tusan. Nej ska fortsätta sitta och vänta på min lilla Sandra ;)

PussPuss

/Fiia


Rusta!

Heej!

Mgen kurrar men orkar inte göra nåt åt det just nu. Har inget som lockar i kylen heller... Idag ska jag till Rusta med Sandra :D Det öppnar ju här i Katrineholm idag! SPÄNNANDE! Tänkte ta en promenad men är inte ett dugg sugen när jag hör hur det blåser där ute. Är sugen på att plocka svamp också :/ Undra om jag ka locka med Sandra på det, hon va ju så duktig ;) Ska väl träna ikväll antar jag, vet inte vad jag ska göra bara. Annars händer det väl inte så mycket. Ska nog försöka mig på att städa lägenheten igen...

PussPuss

/Fiia


Rätt blir fel!

Hej!

Tänk att när man vill att andra ska må bra så kan man få skit för det. Ska försöka skaffa mig ett nytt jobb! Ett jobb där man får träffa nytt folk varje dag och få vara trevlig. För i detta arbete får man ju tydligen inte säga om till om man tycker någon gör fel. Jag har alltså slutat på mitt älskade Strandgården :( Det gör ont att lämna mina goa boenden men aah vad ska man göra? Jag har valt detta själv, jag vill inte jobba ihop med personer som jag tycker arbetar fel! Så är det bara. Nu är bara frågan vad jag ska göra och vart jag ska jobba. Har ju Furuliden kvar men min rygg kommer inte palla med så mycket till.

Ikväll ska jag i alla fall dansa Zumba :) Kul!!

PussPuss

/Fiia


Börja om från början, börja om på nytt

Sömnproblem!

Hej!

Försökt sova lite efter morgonpromenaden, har gått sådär. Vakna somna vakna somna, hela tiden! Nu ska jag snart iväg på en mindre rolig grej... Inte alls sugen på det. Efter det vet jag fasiken inte vad jag ska hitta på, dra till pappa kanske? Ikväll blir det i alla fall träning.

PussPuss

/Fiia


Godmorgon!

Hej!

Ligger just nu i soffan och kollar lite på tv. Ögonen svider men kunde inte sova! Drömde en mardröm, usch :( I drömmen skulle av någon anledning ut och gå mitt i natten där hon bor. Hon bor typ vid skogen men det finns ändå många hus omkring. Men då gick vi vid husen så stannar hon och blir helt stel och säger att det står någon där framme. Usch är sååå rädd för sånt. Så jag stod med ryggen mot "personen" och hon sa att den kom närmre och att det va en gammal tant. Sen tvingade jag nog mig själv till att vakna på nåt sätt. När jag vaknar är det mörkt och jag hör såklart en massa ljud. Så tillslut hamnade jag här.

Fuderar på att gå ut och röra på mig men samtidigt är jag otroligt trött. Jobbigt val.

PussPuss

/Fiia


Nyvaken och otroligt ful xD

Huvudvärk!

Gonatt!

Huvudvärken bara spränger ut ur mitt huvud... Vilken lång dag, och den är inte slut ännu. Har nyss pratat med en vän till mig. Skönt att få prata av sig lite. Nu sitter jag och taggar inför Sex and the city! Efter det hoppas jag på att få sova. Ska på ett möte imorgon vid 14 sen ska jag väl bara träna. FML!

Nu vill jag skaffa en bil och komma bort från ALLT!

PussPuss

/Fiia


Aggressioner!

Godkväll!

Denna dag har varit helt sjuk och otroligt låååång! Har varit mycket ledsen och mycket arg. Orkar inte ens gå in på det. Va på mitt gamla jobb idag och sa att jag skulle fortsätta som USKA där sen också :) Saknar stället lite. Har varit på gymmet nu ikvväll, FAN va skönt det va!!!!!! Mage/rygg och bodycombat satt fint idag. SLÅ bort alla tankar och irritationer ;) Nu kommer jag inte vara färsch men svetten bara spruta om mig så det betyder väl att jag gav allt jag hade?

Nu har jag tryckt i mig en tacos och druckit fruktsoppa. TUSAN va mätt jag är nu!

PussPuss

/Fiia


Hhaha orkar inte ens spänna armen

Tagga träning!

Hej!

Har gått på stan en sväng och tagit en fika med fina Madde <3 Guuud va härligt att ses igen. Men nu är jag hemma igen och ligger raklång i soffan. om en timma kommer Ida hit så ska vi dra och träna ihop. Spinning och bodybalance står på schemat idag. Härligt härligt! Jaa sen ver jag inte vad jag ska hitta på. Måste försöka komma ihåg att handla innan jag drar hem.

PussPuss

/Fiia


Löshår!

Hejsan!

Seg morgon! Har typ legat och fryst hela natten. Mitt tjocktäcke låg i soffan... Orkade inte gå upp och hämta det fören imorse. Nu ska jag strax börja göra mig iordning, för vid kl två har jag en dejt med en otroligt fin vän jag lärde känna mitt under all nervositet strax innan uppskrivningen till körkortet. Ni vet man har såna där vänner som man tycker otroligt bra om men det blir aldrig av att man ses. Man stöter på på varandra då och då och säger vi måste ses snart, men det blir aldrig av. MEN idag då jäklar! Har inte suttit ner och pratat med henne sen i julas någon gång. Så det ska bli SKITKUL faktiskt :D

När vi va på grönan så sa Ida att hon skulle vilja skaffa löshår. Då kom ju jag på att jag har löshår som bara ligger lite här och där i olika lådor. Så nu har jag fixat iordning mitt gamla löshår (som jag knappt använt). Hon skulle ta med det till frissan och se om dom skulle kunna färga om det. Just nu är det platina blond färg på't.

PussPuss

/Fiia


Snyggt, jag när jag gick i 1an på gymnasiet...


Saknar det!

Hej!

Kollade på nån film som gick på 4an. Den va typ som wallander/beck fast några va dubbade och några prata svenska, hmm! Men gillar såna filmer, men man MÅSTE ju verkligen kolla annars så missar man ju nåt. Men på slutet så gick dom i alla fall på en strand och höll om varandra. Då börja jag tänka på hur mycket jag saknar att ha någon vid min sida. Någon man får vakna upp bredvid på morgonen, gå och hålla handen på stan och få pussa på hur mycket man vill. Någon som jag får ge all min kärlek till! Åhhh vad jag saknar det! Men det kommer väl när det kommer. Får fortsätta sitta och dagdrömma om det.

PussPuss

/Fiia


Konstigt!

Hej!

Usch har en konstig känsla i magen :( Vad betyder det? Har nåt hänt? eller har jag glömt nåt jag skulle göra? Fan hatar när jag känner såhär. Får knappt luft heller och har hjärtklappning! Buhuu.

PussPuss

/Fiia


Bil?

Hej!

Kanske ska köpa en bil ju :) Pappa säger att det kostar att ha en bil men det vet jag om. Tror inte han tycker jag ska ha någon bil faktiskt. Aja får se hur det går med den saken, han skulle klura lite i alla fall. Även fast jag inte bor hemma längre och ska kunna ta mina egna beslut så kan det va skönt att pejla läget med föräldrarna ibland. Har faktiskt städat lite :) det är en början i alla fall.

Till mina familjer (har ju 2) Jag älskar er <3

PussPuss

/Fiia


Pappa <3 Tomten och Ludde!

Ariel <3

Tjoo!

Nu har jag legat en timma med datan i knät och kollat på lilla sjöjungfrun :D Åhhh den filmen är ju så underbar! Va helt inne i filmen så jag troode nästan jag fått en stjärtfena jag med. Sen fick jag nästan för mig att jag blev lite kär i prinsen. Stört jag vet...! Nej jaha vad gör man nu då? Känner mig helt slut i kroppen, orkar verkligen inte städa! Vill sova men det kan man ju inte göra kl kvart över ett på dagen!!!

PussPuss

/Fiia


1:a gången!

Hej!

Vilken helg! Först Stockholm med Ida som va mysig :) hade jättekul och träffa otroligt många konstiga människor, men det hör ju till. Mugnus Uggla va TOPPEN!!! Ska ju på Ladies night i oktober och då ska han vara med där också :D Igår va en stressig dag. Va hos mamma en sväng och hade jättetrevligt <3 Sen åkte jag hem en sväng och fick sedan skjuts tillbaka till Vingåker av mitt fina kusinbarn Hannah och hennes pojkvän Erik :) TACK! Sen va det trevlig kväll med gott att äta och dricka hos Sandra och hennes underbara familj. Vi drog en sväng till agustibasaren men det va sådär, men men vi kom in gratis ;) Mamma körde hem mig inatt, helt underbart att få komma hem och ta bort sminket och kasta sig i sängen!

Just nu sitter jag och lyssnar på underbara Uggla ;) Ska strax ringa min far, han är ju så bra på att veta vilka bilar som är värda att köpa och inte ;) Blev erbjuden bilen jag blev skjutsad i för ett bra pris! Jaah ne händer väl inget speciellt denna dag. Ska försöka få tummen ur röven och TOKSTÄDA min lägenhet. Drar säkert till gymmet en sväng också, efter alla gottigheter behövs det!

"Första gången som du ska falla ner i gråt. Första gången som du ska tigga om förlåt. Första gången som du är hopplöst kär"

PussPuss

/Fiia




Klar och redo!

Godförmiddag!

Nu har jag ätit upp frukosten och är redo för avfärd, meeeeen det är typ en och en halv timma kvar... Jag är alltid klar så tidigt. Det värsta jag vet är att stressa, därför är jag alltid klar i god tid. Skulle ju trippla håret men ne det orkade jag inte så får bli rakt, eller så rakt det går i alla fall. Ida kommer hit efter att hon gått med hunden :) Sen ska jag med sandra och hämta ett soffbord innan jag drar iväg med tåget :) Mycket som ska hinnas med innan jag drar. Eller egentligen är det kanske inte så mycket.

Har nog kanske lockat Sandra till att hämta oss i Sthlm ;) Det är alltid skönast att komma hem till sin egen säng, eller hur?

PussPuss

/Fiia


Sorg!

Godkväll!

Va på gymmet förut men det gick sådär. HAde knappt druckit nåt under denna varma dag så hade världens huvudvärk plus att jag mådde illa. Inte kul! Sista dagen jag tränade på gymmet denna vecka, nu blir det vila. Imorgon blir det ju Magnus Uggla :D Sååå underbart! Ska shoppa lite också.

Kollar på kärleken checkar in. Har sån klump i halsen, jävla känsla. Saknar dig hela tiden! Vill ha dig vid min sida, vill ge dig all min kärlek! Varför måste det va såhär? :(

PussPuss

/Fiia


Pudel!

Hej!

Sitter och äter lite mellis eller vad man ska kalla det. Min nya favorit, Koskosflingor och mjölk :) Asgott! Tänkte trippla håret inför imorgon. Går och letar på stället där jag har alla mina hårfixningsapparater men där va den inte. Åhh så kom jag på att jag lånade ut den, men till vem?! Funderade och funderade men då kom jag på, OLIVIA :) Hon hade haft den sen i julas, haha! Ska hämta den sen innan jag drar till gymmet. Idag har jag klänning på mig, så ska INTE cykla, då fastnar väl klänningfan i cykeln... Så det får bli en promenad dit. Ska köra CX ikväll, mag/ryggträning. Det gillas!

PussPuss

/Fiia


50:-

Hej!

Förra veckan hittade jag ett par shorts på kapphal som jag gillade, 100 kr kosta dom men tyckte dom satt liiite tight så hängde tillbaka dom. Igår fick jag för mig att jag ville ha dom så drog ner och leta efter dom, men dom va borta. Fan! Skulle ha köpt dom! Idag drog Ida och jag ner en sväng på stan och då gick vi in där och kolla igen och jag hittade DOM :D Såå gla! 50 kr kosta dom. Tänkte hitta någon tröja till också men det gick inte så bra. Får ta nåt jag har hemma... Tänkte ha dom imorgon! Sitter och försöker töja ut dom genom att slita och dra i dom. MEN jag har har sån jäkla träningsvärk i armarna så det går sådär, skulle behöva en stark karl som kunde slita och dra i dom :) Men har ju ingen sån så får klara mig själv... Ska strax börja rota bland mina gamla sunkiga kläder för att hitta nåt som passar ihop med byxorna. Nu skulle jag vilja ha SANDRAS garderob.

PussPuss

/Fiia


55 minuter!

Hej!

55 minuter spinning, så underbart...när det va klart! Inget roligt pass men skönt att känna att man rört på sig. Nu håller jag på att äta lite, MUMS!! Hoppas på att få sova gott inatt. Hoppas ni haft en bra dag :D

PussPuss

/Fiia


Fel sida!

Hej!

Usch har verkligen vaknat på fel sida idag. Det började när jag skulle välja kläder sen har det bara fortsatt. Drog ner på stan en stund och det va helt otroligt irriterande. Trängas blad kläderna med massa gråhåriga gamla kärringar och ungar som gapar och skriker!!! USCH! Sen har det fortsatt i samma spår. HAr i alla fall ätit nu eller för ett tag sen. Lax och sås blev det, orka inte göra nåt till det.

Har bokat soltid på gymmet så man kan få någon förbaskad färg... Hatar att sola ute, det tar sån tid och man blir så svettig. Sen när jag kolla ut hade en tjocksmock tagit min favoritplats på gräsmattan.... ÅHH! Är så irriterad så jag bara vill gråta! Dumma allt allt allt :(

PussPuss

/Fiia


Ensam!

Hejsan!

Kunde somna tillslut och idag har jag inte ett dugg ont eller känner av det :/ Så har inte ringt till VC. Borde man kanske göra det ändå? Ska nog ner på stan en sväng och kolla lite. Känns inte som jag har nåt att ha på mig. AJAJ vilken härlig träningsvärk jag har, älskart! I rumpan, benen och armarna ja överallt. Ikväll blir de 55 min spinning!

Satt och kollade på facebook, såg att ett nytt par förlovat sig. Det är nya personer hela tiden som förlovar sig tycker jag. Men frågan jag ställde mig själv va, kommer jag någonsin få göra det? Just nu känns det inte som det. Usch fick så dystra tankar i huvudet! Jag vill också ha någon att dela allt med, glädje, sorg, skratt och tårar. När är det min tur?

PussPuss

/Fiia


Det går inte!

BUHUUU!

Ajajajajajaja! Kan inte sova, det gör för ont. Får panik asså! Gjorde nyss en kopp varm choklad och har en stor vattenflaska bredvid mig. Har förflyttat mig till soffan, vill inte ligga i sängen. Får ont i ryggen av den, inte för att soffan är bättre men kanske är bra att byta lite? Fanfanfanfanfan asså vill bara gråta.

PussPuss

/Fiia


Min mysiga morgonrock, dom är VÄÄLDIGT varm!

Typiskt!

Hej!

Nu ska jag strax lägga mig. Men tyvärr kände jag ikväll att jag verkligen måste ringa vårdcentralen imorgon, FAN! Hatar det här :( Då ryker liksom 150 spänn, kanske inte så mycket men ska ju till Sthlm på Fredag!!! DUMMADUMMADUMMA!

PussPuss

/Fiia


Jag vill!

Hej!

Åhh såhär vill jag se ut! Jag vill inte bli pinnesmal, bara få en snygg och tränad kropp. Där här tjejen ser ju inte sjuk ut på något sätt. Buhuuu, hur kommer man dit?

PussPuss

/Fiia


2 timmar!

Tjooo!

Det är en helt slut tjej som skriver just nu. Har kört hårdträning i 2 timmar, så skönt! Det fanns verkligen inget mer att ge på sista passet. Nu är jag i alla fall hemma och är så hungrig att jag mår illa. Men potatisen står på kokning, ska snart börja med laxen.

PussPuss

/Fiia


Oj vilken blond tjej! April förra året

Va F*N?!

Hej!

Asså vad är felet på min kropp. Visst sov oroligt inatt men den bara lägger av. Är helt slut. Nu har jag börjat pigga på mig lite igen, men har typ varit totalt borta i 3 timmar. Hittade en pepsi som Sandra hade i helgen som jag drack av för att få någon slags kick så jag vaknar snart. Ska ju träna om en stund. Ska till och med köra 2 pass efter varandra. Första passet börjar 16.30.

Sitter och lyssar på lugna favoriter i alla fall, det tycker jag är avkopplande. Nåt som är mindre avkopplande är att kolla på min stökiga lägenhet... Får fan ångest! Ska äta lite melon sen ska jag upp på cykeln och dra till gymmet.

PussPuss

/Fiia




Humor är en bra piggapåsigmedicin ;) Hahah hittade den här bilden.
Hahah ser biffigare ut än vad jag är xD Love ya SANDRA!

Tagga!

Tjuu!

Blev ingen springtur men det blev en långpromenad! Underbart skönt men nu är jag helt slut, skulle kunna somna. HAr ju bokat in 2 träningspass ikväll så måste bli pigg tills dess. Hur gör man? Ska snart sätta igång med maten, lax, potatis och sås får det bli idag.

PussPuss

/Fiia


Trött!

Godmorgon!

Har orkat mig upp till soffan. Har verkligen drömt mardrömmar hela natten. Hatar det! Vaknade till en stund och det enda jag hör är en jäkla fluga som burrarrunt. Och varmt som tusan va det, men min kropp va så trött så jag orka verkligen inte gå och öppna balkongdörren. Men men nu är jag vaken. Sällde klockan på 08.15 för jag tänkte att jag skulle ut och springa lite. Just nu känns det uteslutet, men kommer väl ingång snart. Magen kurrar men den får äta efter springturen.

PussPuss

/Fiia


Precis just nu

Ojdå!

Hej!

Usch proppade nyss i mig en hel del glass! Illa illa men har ju tränat idag och ska träna imorgon så det kanske inte gör så mycket. Kände att det va bättre att äta upp det sista nu än att gå och småäta ;) Så nu är det slut och jag ska inte köpa nytt på ett bra tag!! Tänkte försöka gå upp skapligt imorgon och dra ut och springa, får se hur det går :) Har bokat in lite träningspass på kvällen också. Nästan aldrig någon som kommenterar min blogg längre, men nu när jag gick in så hade jag fått en kommentar :) Blir så glad, tack J!

Juste på Fredag åker jag och Ida till huvudstaden och kollar på Magnus Uggla. Syrran och hennes kille ska med också sen ska vi få sova kvar där, tack tack! Vi åker kanske hem på Lördagen, får se. Syrran ville att vi skulle bowla eller nåt på lördagskvällen, men vi får se :)

Nu ska jag lägga mig med lite smått ångest över att jag åt den där glassen...

PussPuss

/Fiia


Jag och Ida i Lördags <3

Bättre och bättre!

Hej!

Körde lite mer än en halvtimma på trappmaskinen sen gick jag spontant och bokade in mig på spinningen :O Körde spinning senast i Februari och jag klarade knappt av det, detta va samma pass. Hade sååå ont i bröstet och fick typ ingen luft och svetten sprutade om mig. Denna gång behövde jag inte ens ta medicin innan, det gick så jävla bra!! Jag kan träna normalt. Hahah känner mig lite töntigt som skriver att jag klarat det men det är stort för mig. Har knappt kunnat rört mig innan utan att få svårt att andas eller va helt slut.

Nu är maten snart klar, spagetti och köttfärssås. MUMS!

PussPuss

/Fiia


Hmm 2010 eller 2011, ca 10 kilo tyngre än jag är nu

Träna!

Hejsan!

Fyyyy va trött jag har varit idag. Har sovit typ 2 timmar. Måste försöka ta mig bort till gymmet så jag blir piggare och snyggare :) Har bokat in lite pass under veckan, imorgon ska jag först köra mage/rygg sen bodycombat direkt efter det. Denna vecka ska jag köra hårt! Just nu känns det sjukt segt men bara jag kommer igång så.

Köpte ju nya skor förra veckan, asfina! Men har inte användt dom än, så det är verkligen dags. Tänkte först springa till gymmet men det blir ju lite svårt med en träningsväska på ryggen. Så får ta cykeln istället.

PussPuss

/Fiia


Hahha otroligt vackert! Från i Lördags

Hurtigt!

Hejsan!

Puuh va hungrig jag är nu! Har cyklat en sväng till Willys och inhandlat lite mat. Håller på att koka mannagrynsgröt just nu, NOMNOM! Köpte lite köttfärs också så det får nog bli köttfärssås och spagetti idag. Är ju ledig denna vecka, helt underbart skönt och behövligt!! Ska försöka träffa fina människor som jag inte hunnit träffa under sommaren :) Ahh och en annan sak, snart börjar lilla Lovisa skolan! Hur knäppt är inte det? Kan inte fatta hur tiden kan gå så fort. Nej nu måste jag packa upp maten och fortsätta med gröten!

PussPuss

/Fiia


Hahah en liten plutt med mitt löshår :D<3

Save me from myself!


Vad är felet?

Godnatt!

En fråga jag ställer mig själv, vad gör jag för fel? Varför ska jag bara stå och ta emot denna skit som blir kastad på mig? Hur jag än gör verkar alla bara tycka att jag gör fel eller att jag är värd att få en massa skit. Dom ser att jag blir sårad, lever dom på det? tycker dom om att se en männsika ledsen? Jag börjar undra. Jag undrar vad jag gjort för att förtjäna detta. Jag lever för att få andra att må bra. Jag skulle kunna vända mig ut och in för att få mina nära och kära att må bra. Att ställa upp på mina vänner och min familj är något jag brinner för. Vill kunna tro på karma men börjar tro att det inte existerar.

Tårarna får falla när ingen ser. När det är mörkt och tyst i min lägenhet!

PussPuss

/Fiia


Inget speciellt!

Heej!

Fyfaan vilken sliten tjej jag är just nu! Jobbat från 7 imorse till tjugo över fem, skulle slutat kl halv sex men fick gå 10 min tidigare. Ingen rast heller :/ Har varit mycket på jobbet, eller mycket spring. Sista dagen på sommarschemat idag också. Fick i alla fall mat hos pappa efter jobbet, TACK <3 Trodde jag skulle dö av hunger ett tag.Nu sitter jag hemma i min lägenehet och lyssnar på lemon tree och har sminkat mig lite. HAHAH min avkoppling som ni kanske vet. Har faktiskt gjort mig en licor 43 ;) Vaniljlikör blandat med mjölk, farligt gott! Ska snart fixa till håret lite, ska egentligen inte göra något. Men ibland är det skönt att bara få fixa sig! Som denna sommar har jag knappt fixat mig så mycket, har inte varit ute så mycket och vinglat med mina otriligt långa ben.

PussPuss

/Fiia


Jobb/5 årsfirande!

Hejsan!

Vaknade took tidigt idag. typ vid sju, somnade dock om en timma typ. Mamma ligger och halvsover i sängen och jag sitter här och kollar på tv och datan. Idag fyller Linnea 5 år och mamma och Nisse har bröllopsdag :) Grattis till er! Ska bort till pappa och dom lite senare och äta massssssa gott moahhaa! Blev inget öltält igår. Vi kom ut på tok för sent och dom stängde astidigt. Kön till harrys va ca 20 meter lång förtusan. Vi tog taxi hem och ja la mig i sängen nästan direkt och somnade. Men det va en trevlig kväll annars.

PussPuss

/Fiia


En liten Linnea :)

Aj mina lår!

Hejsan!

Fyfasiken det känns att jag sprang igår ^^ Mina lår gör ont. Va på promenad på förmiddagen med Simone :) Sjukt längesen man pratade med henne. Roligt! Nu har jag försökt få lite ordning på min lägenhet, nu ser man i alla fall golvet. Tyvärr är det nåt fel på dammsugaren, den tar liksom inte upp alla smulor... Nu ska jag snart rita dit ansiktet och dra ner på stan och leta present. Sen nog ta med ett par skor så dom kan klackas om, alla mina skor med klackar är helt slut... Sen ska jag nog med en buss som går vid tio i fyra.

PussPuss

/Fiia


Hahah det va inte igår ^^

Jag kom i mål!

Hej!

Supernöjd tjej sitter just nu i soffan nyduschad och illamåeende. Jag och Ida kom runt, tiden skiter jag i för har ingen att jämföra med :) Vet ju såklart vilken tid jag fick. Sista biten tog jag i ALLT vad jag hade kvar, fick lock för öronen och började bli suddigt framför ögonen men det sket jag i. Stackars Ida, jag sprang ju ifrån henne. Men det va ett mål det med, att spurta in i mål :) Har haft massa som hejat på mig och sett en del hemska bilder på facebook men jag är så nöööjd! Gick lite ibland men det får man väl göra när man är helt otränad?

Nu ska jag fortsätta må illa och lägga mig i sängen och glo på tv :) Imorgon ska jag på promenad med en gammal vän Simone :) Efter det blir det presentsökning till lillsyrran. Sen på kvällen ska jag faktiskt till Vingåker och parta med mamma sen in till öltältet!

PussPuss

/Fiia


Klockren bild som min kära moster tog :D

Jag vill, jag kan, jag ska!

Tjoo!

Ska snart till Ida och äta :D Emma ska dit också så det kommer bli en trevlig middag. Har packat ner det jag behöver (tror jag). Det viktigaste är andasmedicinen! Att ha en vilja och ett mål är bra för människan. Även om man kanske inte lyckas helt så kommer man förhoppningsvis en bit på vägen. Jag har ju mitt mål med min vikt och form på kroppen. Jag jag kommit en bra bit på vägen. Jag ser det inte själv egentligen men får ju höra. Och skulle ta ett kort på mig förut men tappade kameran och då tog den kort... Men då såg jag ändå på min mage att den inte ser lika fluffig ut som förut. Den har ändå form. Man får resultat för det jobbet man lägger ner och det är underbart! Nej ni får ha en underbar kväll och kämpa för era mål, det lönar sig alltid mer eller mindre.

PussPuss

/Fiia


KK-joggen!

Heej!

Jobbat en sväng idag 7.30-12.30. Sen har jag inte gjort så mycket mer, testat kläderna jag ska springa i. Plus klippt bort innetrosan i schortsen, man fick dubbelröv, inte nice... Råkade dock klippa små hål i byxorna men men sydde några stygn i dom största små hålen. Nu sitter jag och äter riskakor och morötter, Ida ska bjuda mig på mat sen :D Weeey då slipper jag laga! Många som ska heja på mig och Ida haha vi behöver allt stöd vi kan ^^ I alla fall jag! Usch!

PussPuss

/Fiia


Jobb/barnvakt!

Godkväll!

05.45, det va då klockan väckte mig imorse. Roligt... Eller inte. Men eftersom jag inte har svårt för att gå upp så stängde jag bara av alarmet och klev upp ur sängen. Halv sju satte jag mig på cykeln och trampa iväg. Jobbar 7-17.30 idag, inte ett litet och skönt pass inte. Efter det åker jag och va barnvakt åt småsystrarna medan pappa och Fia va på gymmet. Åhh dom är så underbara, dom tatuerade hela mina ben och "lagade mat" åt mig. Skönt att få va barnvakt ibland så jag får bli lite barn på nytt, och älskar att rita :) Så det blev det mycket av idag. Blev bjuden på god mat som tack för barnvaktandet :D Kantarellpaj! Sen har jag bara varit hemma hos pappa och umgåtts med familjen. Mamma kom förbi en sväng också så det va kul att se den lilla dvärgen ;) Ska till mamma på Onsdag och festa lite och sjunga karaoke.

Imorgon har jag fullt upp med att umgås och fixa allt inför Tisdag med Ida :D <3

PussPuss

/Fiia


Snyggt va? ;)

Sugen!

Hej!

Sitter här med huvudvärk som jag haft ca 4 timmar... Segaste dagen på länge!! Är grymt sugen på massa onyttigt, Chips, godis och GLASS. Brukar nästan aldrig vara sugen på något, men nu när jag inte har något som kan lindra mitt sötsug då jävlar! Buhuu!! Har tagit bort sminket och är på tog för lat för att ta cykeln till affären, så får väl lägga mig utan nåt gott :(

PussPuss

/Fiia


Saknar!

Hejsan!

Åhh vad jag längtar till nästa helg :D Då är jag ledig och får fixa mig! Saknar att få fixa håret, sminka mig och ha på mig kläder jag trivs i! Måste ju ha uppsatt hår, inte för mycket smink och "sjukhuskläder" på mig på jobbet. Älskar ju att få mixtra med smink och sånt. Just nu lägger alla ut bilder på cider, öl och mat... Jag vill också va ledig!!! :(

PussPuss

/Fiia


Ett mål!

Hejsan!!

Idag har jag anmält mig till kk-joggen, den är 5.1 km. Det är mycket för mig som aldrig springer, men man måste sätta lite mål här i livet. Och KK-joggen är ett av mina mål just nu. Sprang kk-joggen för ca 10 år sedan. Aja nu har jag ätit och ska fortsätta njuta av denna lediga dag. Ska jobba helgen så får chilla ordentligt nu!

PussPuss

/Fiia


Min kropp!

Hejsan!

Puuh vilken dag... Jättekul att träffa Fredrik :) Men att leta efter en jävla telenorbutik gick ju sådär! Hittade tillslut en på Ingelsta där dom dessutom behandlade mig som skit! Dom satt och kolla på fotboll och leta efter utlandsresor så dom kunde icke hjälpa en tjej i nöd. Usch ni skulle sätt så kära dom va i sig själva! Ena killen satt bara och glodde den andra suckade och stönade för att få röra på ett finger... ALDRIG TELENOR! Svårt att hjälpa till att låsa upp en mobil?

Jaja, vi va hemma vid 17 typ. Sandra la sig i min säng en stund medan jag babblade som vanligt ^^ Inte lätt att vara otecknisk när det gäller teckniska grejer. Hon börja jobba kl 18 så hon drog vid kvart över. Jag sitter förbrilt och försöker hitta nån jävla kod som man skulle skriva in på datan som skulle sitta bakom batteriet. Inte fanns det någon kod som passade? Kollade på klockan, SHIIIT träningspasset börjar om 20 min!! FORT IVÄG!

Det gick sådär idag. Jobbigt att träna med huvudvärk och en kropp som endast sovit några få timmar. Drog till pappa en sväng efter jobbet och kollade bilar ;) Är såååå sugen på att skaffa bil. Även fast jag inte kör överdrivet mycket är det skönt att ha en. Om man vill dra iväg eller som i höst, då kommer jag bli timvikarie igen och troligtvis bli inringd på morgonen...

Det har varit en hel del prat om min kropp denna dag. Skrev på facebook att jag gått ner 9 kilo vilket inte vad bra... enligt vissa, andra tycker det är bra jobbat av mig. Jag kan erkänna att jag till en början ville gå ner så mycket jag bara kunde! Helst typ 13 kilo. Meen såhär är det, vartefter jag tränade och gick på mer pass såg jag träningen på ett annat sätt. Såg det som avkoppling och något roligt. Att jag sedan gått ner också gör det ju bara bättre. Visst att man kan väga ca 64 och ha en snygg kropp, alla ser vi olika ut i kroppen. Men jag tyckte inte själv att jag va fin, och det är väl det viktigaste? Jag går inte ner för någon annans skull, jag gör det för min egna vilja. Det som står på vågen är bara en siffra, i know! Men det ger ändå en pepp att fortsätta träna, inte bara för att gå ner mera utan för att hålla kroppen igång. Jag har ca 1.4 kilo kvar till "målvikten". Och visst min kropp ser bättre ut och är fastare men den ser ändå inte ut som jag vill... än. Lovar att jag inte kommer gå över gränsen, det skulle jag aldrig klara av heller!

PussPuss

/Fiia


December                                               Maj

Lugna favoriter!

Godnatt!

Sitter och lyssnar på lugna favoriter medan tårarna rinner ner för mina kinder. Jag mår inte bra, det gör jag inte. Varför ljuga om det? Jo för man orkar inte ta upp hur man mår varje gång någon frågar. JAg kan ju inte börja rabbla upp hur jag känner och tänker varje gång någon undrar. Både ointressant och jobbigt för den som frågar. Kan berätta hur jag mår för den jag känner att jag kan göra det till.

Att ha en känsla man inte kan göra något åt är otroligt jobbigt och stressigt. Vart ska man ta vägen med den? Skulle gärna kasta känslan i ett hav och hoppas på att den sjunker ner till botten!! Låt den aldrig mer få tag i mig. Jag bryter ner mig själv i små små bitar, bitar som är svåra att pussla ihop för dom är så många. Går knappt att se vilken pusselbit som hör till vilken.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lugna favoriter och låta tankarna virvla runt i mitt huvud. Snart blir det sängen!

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0