Fredag, JIHUU!

Hejsan!

Fredag idag, yes! Ska snart dra iväg och jobba. Håller på och fixar matlåda, får bli pyttipanna idag. Orkar inte lägga ner tid på att laga mat faktiskt. Har dammsugit av lite också så man slipper gruset under fötterna. Ska jobba 14-21 idag och om någon timma kommet Erik hit, ÅHH SAKNAR!!! Vi kommer säkert missa varandra precis. Men men vi får ju ses ikväll i alla fall. Imorgon ska jag jobba 7-14 sen tillbaka och jobba 17-21, kommer vara helt slut när jag kommer hem. Men men alltid bra med pengar.

Nej nu ska jag fortsätta med maten och sakna Erik <3

PussPuss

/Fiia


2 år senare!

Hejsan!

Haha kom på att jag har dom kläder kvar som jag hade på bilden jag la upp innan. Förutom brallorna för dom gick sönder tror jag. Men aah lite kul grej tycket jag så jag tog ett foto med samma kläder på nu som jag hade då. Hmm skillnaderna är nog längre hår och mulligare!

Nu ska jag rota fram en tröja jag ska ha på mig på träningen, hmm.

PussPuss

/Fiia


2009


2011

Seg dag!

Hejsan!

För en gångs skull va jag trött igår när jag la mig i sängen! GILLA! Somnade direkt efter att jag pratat med Erik. Har drömt om massa konstiga saker i natt, HERREGUD!! Tur det inte va på riktigt säger jag bara. Kände mig inte utsövd imorse när klockan ringde så jag sov vidare en stund. Senare ska jag iväg och träna, GILLA! Ska köra Core. Men idag ska inte Emelie med, så jag får träna själver. Tråkigt men men jag överlever nog.

Imorgon ska jag träffa Simone, vet inte om Emelie kanske skulle va med också. Men Simone ska i alla fall iväg till sälen. Fasiken va skönt asså! Skulle också vilja åka iväg sådär men asså njaa, är inte ens bra på att åka skidor. Vet hur man gör men det ser fan inte vackert ut.

Nej nu ska jag fixa iordning mig!

PussPuss

/Fiia


2 år sedan! Datumet på bilden stämmer INTE! ;)

Tänk om...

Hejsan!

Hatar tänk om... Man sitter och funderar över grejer och helt plötlsigt kommer det, tänk om man hade gjort si eller så hur hade det blivit då? Kanske hade det blivit bättre? MAn ska egentligen inte tänka så, eller jag ska inte tänka så för då känner jag mig bara som en sämre person. Måste sluta tänka så och sluta tänka att jag är dålig men det är inte så jävla lätt.

Just nu sitter jag helt ensam här i lägenheten men ska väl ta och börja med maten så min pojke blir glad.

PussPuss

/Fiia


Mysig kväll igår!

I Sofias huvud!

Hejsan!

Okej tänkte ta det här med hur jag ser mig själv och min kropp. Tror att några tror att jag jämför mig med andra, eller att jag funderar på vad andra tycker om mig. Men så är det INTE! Jag skiter egentligen i vad andra tycker, men jag vill liksom tycka om mig själv. Mitt självförtroende ligger på botten och har gjort så länge jag kan minnas. När jag ser mig i spegeln så lägger jag nog på mig typ 10 kilo, ser mig som en helt annan person än vad andra beskriver mig. Har väldigt svårt att känna mig fin, och det allra värsta jag vet är att testa byxor, tajta tröjor kan ta sig!

Jag vill ju tycka om mig men har så jäkla svårt för det. Ska jag ut och gå så MÅSTE jag sminka mig innan, ska jag bara ut måste jag sminka mig (oftast). Annars känner jag mig sååå sjukt ful och äcklig. Detta är alltså min syn på mig själv! Gick ju ner 11 kilo för ca 2 år sedan sen kom studenten och aah man börja dricka mer och käka onyttigt. Efter det har jag inte orkat ta tag i det riktigt. Man tappar ju orken när det tar sån tid innan det syns något.

Det är jag som ser mig såhär och jag kan inte ta åt mig komplimanger eller att folk säger att jag ser mig själv på fel sätt. Så ni behöver inte ens kommentera något om det. Ska jag känna mig lite fin så måste jag sminka mig, sätta i mitt löshår och ta på mig några kläder jag känner mig lite bekväm i men det händer inte ofta. Usch ibland när jag ser mig själv så blir jag gråtfärdig, eller om min pojkvän säger att jag är fin. Han är ju snäll men känns som han ljuger, jag litar på honom till 100% men eftersom jag inte ser det så blir det svårt att ta åt sig det och tro på det.

Dystert inlägg men men det är min syn på mig själv.

PussPuss

/Fiia


Tagga!!

Hejsan!

Va ute och gick en liten sväng förut (30 min) och FYFAAN säger jag bara, ursäkta hur jag skriver men asså snön bara for i ansiktet på mig. Måste sett väldigt vackert ut när jag gick där och kisa med ögonen och försökte skydda mig med händerna för ansiktet för att inte få det i i fejan! Gjorde ju ont att få dom vassa flinorna rakt in i ögonen! Men men jag gick den nedrans promenaden och det är ju bra!

Har diskat typ hälften av min disk också, JIPPIE!! Har även plockat undan lite kläder och skit som låg framme. Justeeee, köpte ju en tavla på IKEA när jag va där med mamma i lördags. Satte upp den. Awww så fint det blidde. Runt 14 så kommer Emelie hit, vi ska köra spinning ikväll, hur tror ni det går för mig? Hatar ju spinning + att jag har astma, HAAH! kommer ju försöra hela passet. Men men jag taggar ändå! Nu jävlar ska fläsket bort!! Men det lär väl ta ett år innan det syns. Har tränat 3 dagar i rad med denna dag, måste bara fortsätta så.

Happ va ska man laga för mat idag? Fan det är såna saker jag ska tänka på dagen innan och ta upp något från frysen, men det glömmer ju alltid jag... Aja något blir det, får inte glömma matlåda också eftersom jag ska jobba 12-21.15 imorgon.

PussPuss

/Fiia










Träning/vårdcentral

Hejsan!

Fan va dålig jag är på att skriva! Igår va jag, emelie och ellen på core. GILLA!! Tycker om core det är liksom inte så jobbigt. Inatt sov jag pissdåligt och vaknade halv 7, JIPPIE!! Men aah det va faktiskt skönt att vakna tidigt och äta frukost i lugn och ro. Gick ner och träna förut men alla band och crosstrainers? va upptagna så jag satte mig vid en bengrej, men finns så mycke puckon så jag drog. Satte mig på cykeln här hemma istället och nu ska jag strax på en promenad :) Sen ska jag till vårdcentralen och kolla upp en tid för min rygg, usch hatar att göra saker själv. I alla fall saker man inte gör varje dag. Varför måste jag vara en sån osäker person? HATAR detta!!! :( Måste verkligen göra något åt det.

Idag kommer min lilla sötnos hit också, eller lilla han är längre än mig men han är ändå ett år yngre ;) MOAHHA! Ska även städa här hemma så det är fint tills han kommer.

PussPuss

/Fiia


Hhah hmm min cykel har blivit en klädhängare ^^


Hahhaha snygg kille ;)


RSS 2.0