Längesen!

Heej!

Jaaah det har väl hänt en hel del sen jag skrev. Julafton va jätte trevlig, alla ungar va hemma och stämningen va mysig! Firade även jul med Erik senare på kvällen. Det tråkiga med julen är att den där riktoga julkänslan är borta, men den kommer väl igen när man själv skaffar barn. Firade lite jul med mamma den 23:e detta år, dom skulle egentligen åkt iväg men blev sjuka och stannade hemma.

Jag fick i alla fall:

En matberedare
strykjärn
presentkort
pengar
kastrull
örngott
massageolja/tvål/skrubbgrej
stekpanna
klocka
matkuponger

Fett bra saker, är jättenöjd!

Annars har jag tagit det rätt lugnt nu efter jul. Jobbat lite. Igår va jag, Erik, hans bror och syster hemma hos deras mormor och åt och sällskapade lite. Fett långt att köra! Bara jag som hade körkort också ^^ Men det va mysigt! Somnade på direkten när jag la mig i soffan. Och medan jag sov så städade Erik här hemma <3 Sen somnade jag på direkten när vi gick och la oss.

Nu är han iväg och hjälper till på gymmet och jag ska strax ner på stan med Simone sen ska jag jobba 13-16, skönt pass! Känner mig halv pigg idag faktiskt! Nej nu ska jag fixa mig här.

PussPuss

/Fiia


KLAPPAT OCH KLART!!

Hejsan!

Nu är jag hemma efter en dag med Emelie på marieberg, guuud va folk! Man känner ju av att man gått mycket och ätit för lite, aj mitt huvud :( Men nu är alla klappar köpta och inslagna som tur är. Jobbar hela dagen imorgon så skulle aldrig ha hunnit med det imorgon. Nu ska jag ta och fixa matlåda och se blir det faktiskt till att sova. Lång dag imorgon, först jobba 7-16 sen åka till mamma och äta lite julgott och byta julklappar.

Tänk att det är julafton om 2 dagar, fasiken va fort tiden gått. Tror aldrig jag varit med om att dagarna sprungit iväg så här snabbt! Ska bli mysigt med julafton även fast jag inte haft några julkänslor. Nej nu ska jag fixa mat och sakna Erik ;)

PussPuss

/Fiia




Stress, lunch och städ!

Hejsan!

Härligt att klockan ringer 09.30, skulle upp då egentligen men låg kvar en halvtimma. Sen ringde min mobil och det va mammi som ringde, hon skulle med oss till Vingåker. Så när vi kom till Vingåker bjöd hon mig och Erik på lunch :) Tack mammi <3 Sen åkte Erik och jag till pappa och hämta nyckeln till min gudfar, skulle städa hos honom. Har lovat att städa lite hon honom då och då, och nu är det ju jul :) Efter 2 timmars städ så åkte vi och lämna nyckeln hos pappa sen åkte vi hemåt. Släppte av Erik på friskhuset och jag åkte hemåt, tusan va skönt det har varit att bara legat i soffan! Har inte mått så bra sista tiden, mår illa nästan hela tiden :/ Vet inte vad det är.

Snart är det i alla fall jul. Hmm har inte en enda liten julkänsla, men tusan va snabbt det gått! När man va liten så gick det ju såååå långsamt. Men nästa år ska jag köpa en grön julgran, dumma rosa gran! Den ger mig ingen julstämning alls!!! Nej nu ska jag möta Erik.

PussPuss

/Fiia



Väntar ivrigt!

Hejsan!

Åhhh va jag har haft en bra vecka! åkte pulka bakom Emelies bil i Måndags med brudana, SHIIIT asså!! Lätt värt blåmärken på knäna! Måste fasiken göras om. Sen har Emelie sovit hos mig här och det har varit fett mysigt, skönt att någon lagar mat åt mig också ;) Fett snällt av henne, TACK! <3

Om nån timma så kommer <3 hit :) Längtaaar så mycket!! Synd bara att jag måste sova tidigt, jobb imorgon 7-16. Men det är ju bra med pengar! Den 22:a ska jag och Emelie åka till Örebro och köpa klappar. Sista minuten för mig som vanligt, men men vad gör man när man är fett fattig?

Har i alla fall gjort fint i lägenheten idag. Diskat, torkat av, dammsugit, bytt lakan och hmm plockat undan lite. Justee, färgade håret här om dagen, sköönt! Ingen dum utväxt längre. Då slipper man stressa innan nyår med hårfärg och sånt jobbigt. Skönast är nog att klänning till jul och nyår är klart! :D

PussPuss

/Fiia


Blondiiiie! <3


(från Simones blogg)


(från Simones blogg)


Dålig bild på min fina julgran

Usch och fy!

Hejsan!

Shiit vilken hemsk natt! Har inte sovit bra alls, har mått illa hela natten och inte kunnat slappna av. Sen vaknade jag imorse av mobilen. Sen somnade jag bara om, gick upp vid 12 någon gång. Fyfasiken säger jag bara! Sen har jag fått mer jobb så imorgon kommer jag jobba 10 timmar sammanlagt, gäller att äta ordentligt imorgon! Pengar PENGAR PEEEEEENGAR!

Nu sitter jag i alla fall och inväntar emelie som jag inte har någon aning om när hon kommer, men aah måste ner på stan så kommer hon inte så drar jag ner själver ;) Saknar henne! HAr inte trägffat henne på typ 2 veckor eller nåt. Har inte träffat någon av mina vänner på länge! SAKNAR ER!!!

PussPuss

/Fiia


Underbart!

Hejsan!

Har haft en kanonbra helg! I Fredags kom finaste hem till mig, han sa att tågen va försenade och att han skulle bli sen typ. När jag skickat iväg mitt sms och sedan kollat på tv en stund så plingar det på dörren, Skojar inte att jag blev fett rädd! Vem va det liksom? Så jag öppnar dörren och där står han, med en ros i handen. ÅHHH jag höll på att svimma så fin han va när han stod där och va så söt ;) Hade saknat honom sååå mycket!

I Lördags så fick stackarn följa med mig på stan och köpa en klänning och leta bh:ar ^^ Hittade inte den jag ville ha så ska ner och se om den finns i min storlek nu i veckan. På kvällen åkte vi hem till mamma där va även min moster, kusin, morbror, bror och mammas man :) Det va en trevlig kväll med mat och skratt, även armbrytning och jag ljuger om jag säger att jag inte har träningsvärk i högerarmen efter lördagens vinster ;) MOHAHA!

Söndag va en fett lugn dag. Han åkte och fira sin syster och tränade så han kom inte hem förns typ 19 kanske. Sen hände det väl inte så mycket, vi segade mest.

Och idag är det måndag och det är den dagen vi måste skiljas :( Han åker hem till sig och jag åker till jobbet. Buhuu! Hatar att stänga min dörr och veta att han är där inne och snart ska gå till tåget. Saknar honom hela tiden! Saknar även mina vänner jag inte träffat på så länge. Men på Onsdag ska jag träffa Fia i alla fall :D Det känns fett bra! Neeh har väl inget mer att säga.

PussPuss

/Fiia




Färdigt!

Hejsan!

Nu är det färdigstädat och jag är sminkad och håret är fixat. Nu ska jag bara vänta på att klockan blir ett så jag kan träffa Simone :D Kände nyss att jag va hungrig men orkar inte fixa något plus att jag typ inte har någon mat hemma, blir storhandling idag! Öhm jaa jag har väl inte så mycket mer att komma med nu.

PussPuss

/Fiia


Pigg och vaken, eller?

Hejsan!

Sådär då är man uppe, sitter med en filt runt mig i soffan med datorn i knät. Men aah pigg vet jag inte om jag är, men måste städa så får bli pigg snart! Sitter och lyssnar på lite kärleksmusik, eller som jag kallar det "deppmusik". Förut har dom här fina låtarna som "i will always love you" och "en del av mitt hjärta" det va såna låtar jag blev deppig av och ville bara gråta. Men nu blir jag bara glad av att lyssna på dom. :)

Nej nu börjar det bli riktigt kallt här, måste nog dra på mig lite mer kläder och dra fram dammsugaren, diska, skura, torka av, plocka undan och lägga in ren tvätt. Kommer va helt svettig efter det!

PussPuss

/Fiia


LOVE! <3

Trötter!

Hejsan!

Gick bra att jobba idag :) Nu sitter jag här och håller på att frysa läppen av mig, BRR!! Mår även fett illa, vet inte varför. Men kanske kan va för att jag väntade så länge med att äta idag ;/ Men vad skulle jag göra liksoM? Imorgon är det dagen jag verkligen längtat efter ;) FREDAG!! Tycker ändå denna vecka gått fort. Ska bli så underbart att få krama dig igen och värma sig i din famn. Har saknat dig sjukt mycket! Runt lunch imorgon ska jag träffa Simone också, vilken toppenfredag :D Helt underbar!

Ska lägga mig tidigt så det blir fredag snabbare. Eller det känns som det går snabbare i alla fall ;) WIIIIH!!

PussPuss

/Fiia


Så himla bra!

Godmorgon!

Har sovit så sjukt gott inatt och vaknade bara 2 ggr i natt. Tror jag sover så bra för att jag längtar till något och vill att dagarna bara ska gå. Imorgon är det fredag och jag har längtat massa efter den dagen! Både för att jag ska träffa Simone och för att han kommer ;)

Saknar verkligen mina vänner, man ses för sällan :( Måste verkligen bestämma med tokarna att vi måste ses snart! Idag ska jag jobba 11-16 så ska snart fixa mig i ordning och äta något. Fast har inte så mycket hemma, kommer inte ens ihåg när jag storhandla senast. Måste göra det, kanske idag efter jobbet?

PussPuss

/Fiia


Otursdag!

Tjoo!

Fan va otur jag haft hela dagen! Har hänt massa skit heeeela tiden asså. Förut så tappade jag ner allt smink på govlet och några ögonskuggor, en rouge och mitt puder gick i 1000 bitar, va bara att hämta dammsugaren :( Ska snart försöka orka mig ner på stan och fixa lite. Måste avboka ett möte, hämta en nyckel och kolla lite kläder :) Det sista är väl inte så viktigt men när man ändå är nere på stan liksom.

PussPuss

/Fiia










Ibland får man vara lite ego ;) HAHAH!

Sovit som en prinsessa!

Hejsan!

Somnade nästan på direkten när jag la mig igår. Har sovit som en stock! Vaknade av mitt alarm som jag glömt stänga av men jag somnade om igen, hörde inte ens att det hade ringt eller att jag fått sms. Tror jag sover så bra för att jag mår mycket bättre nu. Har alltid haft svårt att sova men dom senaste dagarna har jag somnat på direkten. Så skönt för jag är utvilad när jag vaknar :D

Idag måste jag städa och gå ner på stan för det finns lite grejer jag måste göra. Hade gärna fått sällskap på stan men vet ingen som är ledig idag :/ Men nu ska jag strax in i duschen och sedan fixa i ordning mig.

Guud vad jag längtar till helgen. Dagen på fredag så ska jag och Simone träffas, sedan kommer HAN ;) Ska bli såå mysigt. På lördag är jag och han bjudna på glöggkväll hos mamma. Hahah det kan bli hur som helst, ska varna honom lite för att min familj är lite galen ^^ Kan ju bli en chock om man inte vet hur dom är ^^

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0