Rädd och lite ledsen!

Hejsan!

Här sitter en liten Fiia med klump i halsen och tårar som bränner bakom ögonen. Imorgon hämtar jag nyckeln till mitt egna hem, jag ska alltså ta hand om mi helt ensam nu. Känns inte som jag är redo än. Kommer sakna mina små familjer. Kvällarna hos mamma när vi satt uppe och åt chips och snackade skit, kommer sakna dagarna hos pappa med gos med systrarna. Guuud hur ska detta bli? Kommer sakna ihjäl mig efter dom små liven här, mina 2 små änglar! Dom måste sova hos mig nån gång, guud! Har ju köpt glas till dom som dom ska få dricka ur när dom hälsar på. Hur kunde det bli såhär? Har nästan lite ångest över att flytta hemifrån.

Hoppas på att mina föräldrar kommer och hälsar på rätt ofta <3 För jag kommer sakna dom nåt så grymt! Neej nu sitter jag här med blöta kinder. Måste försöka tänka på annat.

PussPuss

/Fiia


Skakiga ben!

Hejsan!

Jag hade glömt stänga av mitt alarm så det ringde halv sex imorse, JIPPIE! Böjade liksom 12 idag. Så jag stallde om klockan på 9. Vid kl tio så åte jag till posten och skulle hämta mitt körkort som kommit, men jaa självklart så stängde dom 10 och öppnade igen vid 14, BUHUU! Jobbade ju till 19 idag. vVa bara att vända om med bilen och dra vidare, aaaaah och jippie såklart är bommarna nere. Aja väl hemma så böjade jag packa inför dagen och värna på lite mat.

Halv 12 åkte jag förbi macken och tankade i en skvätt sen vidare mot stan. Va inte alls sugen på at jobba men blev bättre när man kom in i det. Jag är helt sluuuut nu. När jag va på väg hem så kollade jag i backspegeln och ser polisbilen bakom mig, lagom skakis man blev. HAHHA! Hade u inte gjort nåt olagligt men blev as nervös och skaka som fan. Tänkte va smart och svänga av en annan väg för att slippa ha som bakom mig men jaaaaaaaa sälvklart ska dom åt samma håll. Men tog och svängde av vid ett annat ställe och då slapp jag dom. USCH!

Dom ringde och sa att jag kunde komma och hämta nyckeln idag också. Men ska hämta den imorgon efter jobbet. HIHI! Ska ta med min kära mor. Ska bli mysigt. Och på fredag ska jag och Emelie åka till IKEA, MYSIGT! Hoppas jag hittar massa fint, men det gör jag säkert MOHHAHA!

PussPuss

/Fiia


Puuh vilken dag!

Hejssan!

Började kl 7 imorse, hjälp vad mina ögon sved. Hämtade upp Emelie i Baggetorp och läppte av na vid station, sen va det typ bara gasen i botten till Furuliden. Helt klart en förmiddag tempo. Jobbade delad tur idag så jag jobbade först från 7-12 och sedan va jag ledig från 12-16. Under dom 4 timmarna så gick jag med Simone på stan och shoppade grejer till lägenheten. Hittade massa fina saker, AWW! Hade ju ett profft till hjälp också. Tänk att hon snart bott hemifrån i 2 år. Tiden går! Åt i alla fall på Venesia, fan va gott det va! Åt typ en hel kycklingtallrik minus några pommes och kycklingbitar som Simone och Emelie smakade. HAHA! Sen åkte EMelie hem och jag och Simone drog upp mot Ö&B.

Hittade massa saker där med. Guudarns va kul det va att handla saker. Sen va det bara tillaka till jobbet igen. Trött men va ju bara 3 timmar kvar innan jag slutade. kl 19 gick jag till bilen och brummade hem. Skööönt! MIna fötter ömmar faktiskt lite. Imorgon jobbar jag 12-19. Nej nu ska jag göra nåt annat.

Orkade inte packa ur allt och ta kort på det :)

PussPuss

/Fiia










Fan va bra dag!

Heeejsan!

Idag har det verkligen varit en superbra dag. Gick upp kl 9 och började packa ihop inför trippen till Djulö med Lina och Simone. Skulle hämta lina vid 10 men pappa va tvungen att kolla oljan innan jag åkte, tur va väl det eftersom det va jättelite olja kvar. Då fick vi fylla på det. 10.10 kollade jag på klockan och då va jag på väg ifrån min gata. Efter jag hämtat Lina så drog vi till ICA för att köpa en varsin macka, men fanns ing. DÅLIGT!! Men lina köpte i alla fall kokosolja. Öhm sen åkte vi till konsum och skulle kolla om det fanns mackor när, men fanns bara äckliga. Så vi drog till stan. När vi kom fram så stod lilla Simone och väntade på oss, aww! Sen gick vi och la oss, tyvärr va det typ halvmolningt näär vi kom men det klarnade upp sedan.

Runt 12 stekte solen som tuuusan. Vid kavrt i fyra så drog vi och åkte till ICA nära och köpte lite saker, sen kilade vi hem till Simone och hämtade lite mer saker och tog med Emelie och åkte till ett berg och satte oss och drig igång grillen. Fett mysigt! Jättemat. Tack Simone <3

Runt 6 nån gång så åkte vi hemåt mot Simone och hämtade Emelies mormors cykel och mosade in i min bil, HAHA! Så vi åkte med cykeln där bak och körde den genom typ hela Katrineholm. Men det gick ju det med. Sen åkte vi i alla fall hemåt. Lämade av Emelie i Baggetorp och sen lämnade jag av Lina hemma hos sig. Gjorde bort mig lite när jag åkte hemåt men det är hemligt, HAHHA! Är helt slut i kroppen asså.

PussPuss

/Fiia


Haha syns inte så bra, men har fått lite färg i alla fall.

bra dag!

Heej!

Har haft en bra dag idag. Träffade en person jag inte sett på längesen åkte jag till Djulö med Fia, Emelie och Anna. Självklart är jag blekast, HMM! Jaa o nu ligger jag här mätt och lite halvtrött och vill hitta på nåt men finns ingen attva med. TYVÄRR. Jaa vad ska jag skriva? flyttar på Torsdag.

PussPuss

/Fiia




Midsommar :) Tack folket!

Det händer grejer!

Hejsan!

Jaa vad ska man skriva? Midsommar igår, KANON KUL! Va kul att va på en hemmafest för en gång skull. Trevligt och roligt folk det gillas. Vid halv 6 somnade jag, PUUUH! Gick uppp typ vid 11 sen hjälpte jag till och städa, lite. HAHA! Tyckte killarna kunde ta det där eftersom det va dom som skräpat ner mest. MOAHHA! Åkte hem med 15.18 bussen ch hoppade av vid mamma eftersom jag tog cykeln igår och lämnade den hos lilla mammi.

När jag kom hem så fixade jag lite pyttipanna, FYFAAN va hungrig jag var. Ni vet när man väntat för länge med att äta sen när man väl äter blir man illamående, EUUUW! Jaah ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog va med Anna och Emelie eller nåt. Men man bor tyvärr i Vingåker, Baggetorp och Katrineholm... Men men vi kommer nog på nåt. Det löser sig.

På torsdag flyttar jag, SJUKT! Har inte fattat det än och har inte packat nåt heller, HAHA!

PussPuss

/Fiia


KÖRKORT!

Heeeeeeeeej bloggfan!

Asså denna dag är sjuuuk! Bästa och finaste vädret, mina P-piller som tidigare kostat 160 spänn typ har kommit med i ungdomsrabatten och kostar nu 25 kronor, WOHOO! Sen in och ha uppskrivning och KLARA det, Fyfaaan det är så skönt. ÄNTLIGEN KÖRKORT! Har längtat som fan efter denna dag men har inte fattat än.

Vid halv 6 hämtade jag upp Lina så drog vi till Lyttersta och la oss på filtar och mös. Har saknat mitt lilla nystan så mycket, HAHAH! Sen ringde pappa och sa att jag skulle hem, så vi åkte hemåt. Och fick en jäääääkligt bra present av mamma och pappa men det är hemligt och nej det är inte en bil.

Jaah sen åkte Lina och jag vidare, fast lite svårt att komma på vart man ska åka när man bor i Vingåker HAH. Men men efter ett tag kom vi på att dra till viala. Mysigt med solnedgång och blankt vatten. Sen åkte vi hemåt, jag lämnade av Lina och jag åkte hem till mitt bo. Fast jag ville åka mera.

Nej idag är det Onsdag och det betyder STÄDDAG, fytusan! Men men det ser ut som fan här.

PussPuss

/Fiia


Nu kan vi kasta skyltfan åt helvete ;) MOHAHA för jag har körkort, nanana!

Dålig tjej!

Hejsan!

Asså usch va dålig jag har varit på att uppdatera. Men har i alla fall börjat min inskolning på Furuliden, det går bra men mycket att tänka på. SHIIT! Just nu är det nästan för mycket att tänka på har jätte ont i mage för det. Idag är jag ledig men imorgon blir det ett 7-16 pass, KILL ME. Men men sen är jag ledidig ända från torsdag till tisdag. Snart midsommar också och det är nog första ggn jag har nåt planerat, eller aah hoppas att det blir som man tänkt.

Igår fyllde min kära vän Simone 19 år. Gammal tjej! Neeh men jag mötte upp Emelie när hon slutat jobba, vi skulle gått och hämta ut mina p-piller eftersom jag ätit upp mina nu och gjorde vi det? NEJ! Jag glömde det totalt. Men men vi gick i alla fall till sultans och köpte en rosa liten bakelse med ett ljus på och gav henne. Awww! Saknar mina änglar så mycket!!

Nej nu ska jag sminka mig, klä på mig och hoppa upp på min lila cykel och åka till apoteket och hämta up mina piller.

PussPuss

/Fiia


Jag och Simone på nyår. Gillar inte bilden på mig men Simone är
jättefin, som vanligt <3

Hemma igen!

Heeej!

Guud jag har haft det så kul med dessa brudar i stugan. Orkar inte skriva peis vad vi gjorde men första dagen drog vi in till själva Eksjö och handlade mat och sånt och efter det åt vi pizza, inte så värst god men vi va svinhungriga. Sen åkte vi hem och packade upp allt och myste med chips och så. Fredag fömiddagen så kollade vi på mysteriet på greveholm och moraträsk. Senare så satte vi igång grillen och fixade fläskfilé kroketter och pommes med lite annat smått och gott till. Sen började vi förfesta lite och sen åkte vi in till krogen. Utanför krogen träffade vi på 2 jättegulliga tjejer som bjöd med oss på fest. Men vi satt på krogen en stund och mös. Sen gick vi med tjejerna till festen. Haha och ja vad ska man säga? En skum fest men det va faktikt roligt. Älskar att träffa folk.

När vi börja känna oss klara där så ringde vi taxi. Vid halv 3 kom tokarna på att sätta på moraträsk, så till halv 4 stod mupparna och dansa till moraträsk, jag va också med men jag va trött i benen så jag satt och gjorde rörelserna. Lördagen va en slappdag. Vi kollade på Victorias och Daniels bröllop och grillade hamburgare. Senare blev jag och Anna sugna på att gå ut, eller i alla fall hitta på nåt annat än att kolla på när Victoria äter tårta, HAHA! Men dom andra va trötta så dom stannade hemma. Jag fixade skjuss av en som jag träffade på fredagen, så vi åkte in till eksjö på lördagen också. Va kul att komma ut lite. När vi kom hem igen så pratade jag och Anna lite sen somnade hon på dirren. HAHA SÖT! Jag smsade lite sen somnae jag med. Jag har nte sovit så skönt på länge.

Idag va det upp kl 9 och börja packa ihop och städa. Det gick fort och bra så vi va klara till ca halv 11. Sen drog vi iväg. På vägen hem så stannade vi vid smultronstället och åt glass, MUMS det va svingott men lite dyrt. Aja semester. Sen lämnade vi av alla Katrineholmare och sen Emelie, Stina åkte med mig till Vingåker för hon skulle med sina föräldrar på nåt i Högsjö, KANON. Asså tack brudar för dom här dagarna, så jävla mysigt och kul vi har haft. Det får vi göra om någon gång och jag hoppas på lite bättre väder.
Har tyvärr inga bilder men jag ska ta några från Stina och Johanna när dom lägger in dom.

PussPuss

/Fiia


ca 5 timmar

Tjaaaaaaaa!

Kollade på klockan och såg att ca 5 timmar är vi framme i Eksjö, eller beror ju på om allt går bra och så gör det inte det så LÖSER det sig HAHA! Försökte sola lite förut men blir så rastlös så jag låg ute i en timma bara, hmm. Blir nog inge brun i sommar tyvärr. Ajaa tror jag packat ner det jag behöver nu till Eksjö. Fan asså va kul vi ska få! Känner hur jag verkligen tassar tunt och kolla på klockan.

PussPuss

/Fiia


Puuuh!

Hejsan!

NU sitter jag här med en dator som facebook funkar på och en dator där MSN funkar på. HMM SKUMT! HAr nyss vart hemma hos mammi och hämtat alla mina kläder jag har där, herregud visste inte att jag hade så mycket kläder. Mysigt att träffa mammi igen. Öhm jaa vad gör man nu? Joo längtar till imorgon :D

PussPuss

/Fiia


Så jävla KUL!

Hejsaaan!

Igår började jag och Emelie snacka lite lätt om att åka till våran sommarstuga i småland. Så vi pratade med några som vi visste skulle va lediga och dom va på, eller aah Anna va i alla fall på dom andra 2 skulle fundera på det. Nu fick jag reda på att Johanna skulle med så nu ska vi bara försöka få med Stina, det skulle va så JÄVLA KUL!!! Det här är mitt sommarlov, från idag till söndag så det skulle va så kul om man hittade på nåt under den tiden. Tänk ett par sköna brudar vid sommarstugan i Småland :D<3

Nu ska jag fixa mig för ska snart in till stan och gå till arbetsförmedlingen, vet inte vad jag ska säga och så men det löser sig väl. Sen ska jag och Emelie gå till möbelmagasinet. WIIIH vilken mysdag.

PussPuss

/Fiia


2 utbildningar på en dag

Hejsan!

Nu är jag hemma och är slut, hur ska det bli när jag börjar jobba? HAHA! Började kl 9 idag med brandutbildning, som tur är så har jag och Nathalie pratat ihop oss och valt samma tid på utbildningarna. Så från 9-11.15 hade vi brandutbildning, segt men det va intressant. Efter brandutbildningen så gick jag och Nathalie och åt på ställer som ligger i Kvarnen, MUMS! Köpte en räksallad. Snacka om att jag hade beslutsångest. Sen efter maten så kom jag få att Mc flurry kostade 10 kr på MC så vi gick dit och tog en sån. GOTT!

Vid halv ett så gick vi bort mot Nathalie för hennes mamma skulle köra oss till nästa utbildning, TimePool. Gick rätt snabbt så jag hann med halv tre bussen hem, plus att kolla lite i antikaffären. WOHOOO ska dit imorgon med Emelie och kolla om man hittar nåt till lägenheten.

PussPuss

/Fiia


Sommar!

Hejsan!

Hittade en såndär rolig lista på Emmas blogg och kände att jag hade så tråkigt att jag lika gärna kunde kopiera den :)

Sommarlistan

1. Ditt favorit ställe på sommaren?
- YSTAD! Kommer tyvärr inte kunna åka dit i sommar, FAN!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Vid en krog i Ystad med mysigt folk och en kall cider.

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Nåt med väldigt LIIIITE fett.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Sommarjobba på furuliden, flytta och cykla på min lila cykel.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Rosa och vitt

6. Nämn några saker som är typiskt svenskt på sommaren.
-  Jordgubbar, regn och myggor.

7. Bästa sommarminnet från bardomen?
- YSTAD helt klart!

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet, fast badar aldrig.

9. Vad väljer du helst i glassbaren?
- Mjukglass! BÄST

10. Vart går din drömsemester?
- Till YSTAD, men kommer inte dit i sommar :'(

 


Hemma!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, eller har vart hemma ett bra tag. Introduktionen gick bra, kände typ alla som va med så det va bra. Kan säga att i sommar ska jag JOBBA! Fick mitt schema idag. Kanon för jag behöver pengar. Är lite nervös för att allt är så nytt och nu ska man liksom JOBBA och inte ha praktik. SKUMT! Nåt som är tråkigt är att jag inte kommer kunna träffa Johanna i sommar eftersom jag är typ max ledig 2 dagar i rad, BUHUUU! Men vi har kanske andra planer till hösten. Ajaa har i alla fall fått in en jäkla massa information i skallen idag, herregud. Kommer sova gott inatt. Ska försöööööka ta en liten promenad.

Men nu ska jag göra annat.

PussPuss

/Fiia


15 år

Introduktion 10-16

Hejsaan!

Det va faktiskt inte så svårt att gå upp på morgonen, man är ju liksom fortfarande van vid att gå upp tidigt. Skulle vart jobbigare om jag varit ledig en vecka innan introduktionen. 08.40 går min buss in till stan och då ska jag gå till Furuliden på introduktion från 10-16, tror ni jag överlever? Klart jag gör. Som tur är så ska Nathalie också på den introduktionen så jag är inte ensam. Nathalie och jag har gått i samma klass nu på gymnasiet. Neej nu ska en lite nervös Fiia dra på sig ytterkläderna och kila upp till bussen.

PussPuss

/Fiia


Snart dags för flytt!

Hejsan!

Nu är det snart dags för mig att fälla up vingarna och flyta till Katrineholm och bosätta mig där. Spännande va? Längtar så mycket, tror det kommer bli kanon. Tänk när man ska åka iväg och köpa dom där sakerna man behöver, som tallrikar, glas, gardiner och masssssa mer. Imorgon börjar min insolning, tur att Nathalie ska jobba på Furuliden i sommar så jag inte behöver vara helt ensam, man är ju faktiskt lite nervös över saker man aldrig gjort innan.

PussPuss

/Fiia


Student 2010!

Hejsan!

Jaa nu är det över. Som man har längtat till att skolan ska ta slut och att man ska slippa denna skit, och ja nu är det slut och vad händer? Joo man får nästan lite ångest. Nästan som en rädsla för att bli ensam och inte ha någon bredvid sig. Som att alla vänner försvinner. Idag ligger jag här i sängen på mage och kollar igenom alla bilder från igår och tv:n låter i bakrunden.

Dagen igår är verkligen ett minne för livet. Orkar inte skriva om allt men det va verkligen blandat med skratt och gråt, mest skratt. Grät faktiskt inte så mycket som jag trodde att jag skulle, det jobbigaste va att läsa upp mitt tal jag hade på frukosten i skolan. Jag stor där och läste mina rader jag kastat ihop kvällen innan studenten och ser att några börjar gråta, då fick jag världens klump i halsen och insåg att några av dessa personer kommer jag aldrig få träffa igen.

Efter vi åkt flak som va det roligaste jag gjort så åkte jag hem och fika hemma hos mamma med lite trevligt folk. Fick jättefina saker, TACK SÅ MYCKET! Nisse hade beställt en underbart fin tårta, den såg ut som en studentmössa, GILLA! Sedan åkte jag vidade hem till pappa där det va lite annat folk och en stund senare så kom mamma och nisse dit också, MYSIGT SOM FAAN! Inte ofta man har mamma och pappa på samma ställe. Fick fina saker där med, TACK! Runt 8 åkte jag in till stan och förfestade hos en klasskompis med klassen, helt jävla underbart. Sen drog vi till safiren och det va väl mindre kul. Man har nog förstora förväntningar. Men aah så tråkigt va det väl inte men det va så himla mycket folk och dte va toookvarmt! Och ute spöregnade det.

Det bästa av allt va nog när man kom hem och la sig i sängen. Somnade DIREKT!

PussPuss

/Fiia






Champangefrukost hos Stina Karlsson <3














Fia Ni och Fia Ny
















hungrig tjej xD





























'












Stina och Emelie hade gjort världens gulligaste grej, dom hade samlat
bilder och filmer och visade upp för klassen <3


Ettorna sjöng för oss




Rektorn


Aww och lärarna sjöng för oss


Barbro (min mentor) Lena (D:s mentor) Robert (AB:s mentor)


Jag och Acosta






Moster Malin och Mamma :D Söt jag va va?








Min lila/rosa cykel, den har starkare färg i vekligheten





Tack för alla fina saker jag fått och allt sällskap. Tack 3cd för tiden med er
kommer sakna er nåt så grymt! <3

Ojdå!

Hejsan!

Aah just nu är jag dålig på att skriva i bloggen. Har liksom annat för mig heeela tiden. Kom hem från skolan nyss, eller 2:orna hade Cabareé om oss 3:or, HAHHAHA! Ofta dom spelade mig. Ajaa Julia Grill spelade mig när kag råkadse trampa i hundbajs, Klockrent även fast jag inte gjorde riktigt så. Ajaa på bussen hem va jag så kissnödig så jag höll på att börja gråta. Så jag ringde pappa och bad honom hämta mig för jag kunde knappt gå. Guuuuuuud det skönaste jag varit med om!

16.40 går bussen till stan sen ska vi vidare hem till Johanna och klä flaket. Guud nu är det nära! FYFAAN. Det känns så bra men samtidgt sorgligt och liksom va ska jag göra sen? Visst jag har ett sommarjobb men sen då? Aldrig mer skola. Helt sjukt! Nu är jag hungrig som ett as, hoppas vi ska äta nåt snart, tyckte pappa prata om pizza, MUMS!

Juste vid 8 imorse så gick jag på Challes och Johannas skolavslutning. Båda slutar ju 9:an, aww. Dom va så fina och när man tänker tillbaka så herregud va stora dom har blivit. Såg även snygging 94:an, höll på att dö! MUMS PÅ HONOM! Asså nu slutar Fredrik (låtsasbror) 6:an, Challe och Johanna 9:an och jag 3:an. Ska liksom ut i vuxenlivet nu. Hjälp jag är lite rädd.

Skapligt trött jag är! Ska nog ta av mig studentmössan och ta en liten tupplur.

PussPuss

/Fiia




Blod, kyla och tårar!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, eller har varit det ett tag men aah. Det va jättetrevligt på middagen. Jag kan berätta vad min titel för inlägget står för. Blod= Asså mitt kött som vi åt idag på middagen, visst det va gott men när jag skar i det så kom det ut blod, hmm lite väl rött. Kyla= Vet att det ska stå svett egentligen men asså jag höll på att frysa ihjäl! USCH! Tårar= Våran mentor hade skrivit ner några ord till oss elever i 3cd, guud jag blir så rörd av sånt. Kommer sakna det mesta med den skolan faktiskt, även fast det varit mycket skit men det är en mysig skola.

Nu sitter jag här hemma i min lugn och ro och fixar med saker som jag borde gjort för längesen. Men men jag är alltid ute i sista sekund.

PussPuss

/Fiia


Hahah sjukt!

Hejsan!

Vi hade ju klassfest hos Johanna igår, sjukt mysigt! TACK och grattis på 19 årsdagen. Det blev väldigt mycket skratt och dricka. Tyvärr drog några till krogen men vi fortsatte festandet och hade det mysigt. Jag somnade typ vid aah vet inte när, typ 2 kanske. Kul att folk tar kort på mig när jag sover, fyfaaan jag ser verkligen förjävlig ut när ja sover, HAHAH! På morgonen va det bara påt igen ^^ Vi drack upp det vi hade kvar typ, hahahah kul!

I skolan va det filmfestival, rätt kul men min stol va trasig som jag satt på så den lutade framåt massa. OBEHAGLIGT! Jag och Fia tänkte gå på toa för vi va JÄTTE Kissnödiga men neeeeh det fick vi inte för rektorn, TÖNTIGT! Fick sitta där och nästan kissa på mig. Alex belv utkastad för att han va så full, HAHAH! Så jävla kul. Jaa sen va det bara skola och träning på studentsången. Och jaa nu sitter jag här hemma färdigfixad inför kvällen. Vi ska ha lärarmiddag på statt. Wiiih! Får använda min rosa fina klänning jag köpte. Älskar den.

PussPuss

/Fiia


Väntar...

Hejsan!

Åhh nu har jag packat allt och allt är fixat och klart nu vill jag iväg. Är fasiken hungrig, tror jag? Hoppas verkligen att Lina hoppar på vid station nu, annars dör jag xD HAHAH! Stå där i ett lakan och se ut som en mupp som kommer från nån annan tid långt bak, typ aniken? Hmm ajaa neeh vädret ser inte ut att bli roligt att grilla i, BUHUU!

PussPuss

/Fiia


Skola... eller?

Hejsan!

Asså aah skolan idag va seg, vet inte om man kan kalla det att man är i skolan känns mer som man är på ettt ställe. Fick reda på mitt betyg i psykologi :D Ända ämnet jag tyckt varit kul, VG WOHOO! Asså jag är skiiiit glad när jag får ett VG kollar man tillbaka på hur mina betyg såg ut på högstadiet låg jag på IG-G hade ALDRIG nåt VG inte ens i närheten. Öhm efter skolan gick jag o Emelie lite på stan för att fördriva tiden, träffade på Fia också. Sen blev det bussen hem.

Nu sitter jag här, invirad i ett lakan HAHA! Vi ska ha klassfest ikväll met "togatema" ^^ Älskar temafester! Vi ska även grilla så jag måste leta fram något stackars djur i frysen, MOHAHA!

PussPuss

/Fiia


Min toga outfit ;)


Dagens outfit

Ändrade planer!

Hejsan!

När jag satt och sminkade mig och skulle med bussen om ca en timma tidigare idag så fick jag sms av Emelie, det stod "Vi åker till Örebro" Så vi åkte till Örebro istället. Skönt eftersom dom hämtade upp mig på vägen. Har haft en riktigt mysig dag faktiskt. Fast jag är en sån som kommer igång att shoppa och hitta saker när jag köpt första plagget och idag så hittade jag mitt första plagg tup innan vi skulle åka, ATTANS! Fast hittade ett as SÖTT typ linne men det fanns bara i M så det va för stort och visst det kanske skulle kunna gå att fixa men den kostade 250:- så det kändes lite dyrt för ett förstort linne.

HAHA eftersom jag har så sjuka vänner så fick jag gå ifrån bordet vi åt vid ett tag för att Fia fick ideen att kasta gurka på ett par moppekillar som satt nedanför oss. Guuud sånt tycker jag är pinsamt. Jag sa "jag går och hämtar servetter" en liten ursäkt för att kunna rymma där ifrån, men då ropar typ Fia "Men jag har massa servetter här" USCH! Pinsamma brudar men jag älskar dom ändå.

Nu är jag i alla fall hemma och ska vara det hela kvällen. Några tjejer i klassen skulle iväg till en sommarstuga som någon kille från energi hade men jag kände mig inte taggad. Laddar inför imorgon istället ;)

Nej nu ska ni få se vad jag fick med hem.

PussPuss

/Fiia


jättesöt klänning, vet inte riktigt när jag ska ha den men men :D


Testade dom aldrig, hoppas jag får i arslet i dom ^^


Älskar den :) As snyggt till hög kjol eller byxor!


Kände att jag behövde köpa mig ett eget bälte, dom andra jag har
är mammas ^^

Gott med glass!

Tjooo!

Skolan va rätt mysig idag. Först gick Lena och Barbro igenom vad vi ska göra denna vecka, efter det så städade vi skåp och korgar, Blev osäker ifall jag hade alla böcker men det hade jag. YEEEY! Efter rasten så kom dom med glass och strössel, MUMS! Självklart råkar jag välta ut strösslet på bordet, det va bara Fia som såg som tur va, men ser får Emelie syn på allt strössel på bordet och typ skriker "Men va gör ni?" HAHAH! Men Fia och jag satt mer varsin sked och åt upp strösslet.

Ska snart in till stan igen för sen ska jag, Fia och Emelie åka till Norrköping och shoppa lite ;) LOVE IT! Fia kör eftersom det bara är hon som har körkort, MOHAHA! Hoppas jag hittar nåt jag blir kär i.

PussPuss

/Fiia


Ni och Ny ;)<3


tro inte så mycket.

Hej!

Jag har lärt mig en sak, man ska ALDRIG lita på någon innan man verkligen känner personen. Fyfaan va falska personer det finns, men jag tycker inte synd om er! BLÄÄÄ!

PussPuss

/Fiia


Promenad och tankar!

Tjoo!

Tog en promenad förut, vet inte hur länge jag gick för jag va inne i min egna lilla värld med mina egna tankar. Det va ändå skönt att gå en promenad själv även fast tankarna inte va så roliga, dom gjorde mig mest ledsen. Aja nåt som gjorde mig glad va i alla fall jag kom upp över 13 000 steg idag, KANON! Imorgon är det skola, få se vad som händer där eftersom vi inte har några riktiga lektioner längre.

Kl 21 börjar det en såndär larvig film på 3:an, gillar ju såna filmer, HAHA! Skulle va mysigt att ha nån att kolla på den med, men men nu är det inte så.

PussPuss

/Fiia


Seg dag!

Hejsan!

Som sagt jag hatar Söndagar, visst den här har vart rätt skön eftersom man fått vilat upp sig lite efter dessa fulla dagar. Va på slottet med småsytsrarna och Fia förut, det va mysigt även fast det mest va gamlingar där. Träffade på min kära mamma och hans man, skönt att få kramas lite med dom.

Just nu känner jag mig så jäääävla ledsen på allt, men försöker se framåt och se studenten komma närmare även fast jag kommer gråta ihjäl mig. Kommer sakna min klass nåt så sjukt! Men jag hoppas att dom får det bästa och har ett otroligt jävla bra liv för det är dom värda, allihoppa! Sen finns det ju vissa personer utanför klassen som man hoppas får det sämre! FYFAAN FÖR ER!

Nej nu ska jag fan ta på mig skorna och ta en promenad!

PussPuss

/Fiia


Johanna, Nathalie och Jag :)


Solen skiner!

Hejssan!

Mysig kväll igår hos Alex. Grillning och skratt, älskar klassen! Tyvärr va vi inte så många men det va mysigt ändå. Tack Alex för vi fick va hos dig. Senare vvid typ 11 så åkte vi in till stan och satt inne på lilla, det sög att va på lilla när man va nykter. Jag längtade bara tills bussen skulle gå. När jag sen kom hem så somnade jag typ direkt, tyvärr finns det för många idioter som håller på och ringer på natten och är jävligt omogna! Men va fan ska man göra? Synd om dom bara som inte har nåt liv.

Idag är det fett fint väder men jag tråkar ihjäl av att sola, inte min grej. Ska till scorett sen tror jag och kolla efter några sandaler eller ballerinaskor för jag har inget sånt.

PussPuss

/Fiia




Skojar inte!

Hej!

Asså skojar inte att jag har gått upp senaste veckan. Har druckit och ätit ute massa, herregud! När man sen är hemma så orkar man inte röra sig för man är så seg. Sjukt menkul som satan! Nu ska jag försöka hitta nåt snyggt att ha på mig ikväll, grilla hos Alex.

PussPuss

/Fiia


i somras!

UTVÄXT, FYFAAN!

Hej!

Asså guuud jag måste färga min utväxt nu innan studenten, jag vet att man har mössan på sig men ändå. Usche! kolla bara hur jag ser ut just nu.

PussPuss

/Fiia




Töjer!

Hejsan!

Jag beställde ju nya skor till studenten o så. De rosa skorna satt lite tajt så nu har jag dragit på ett par strumopr och tryckt ner fötterna i skorna, det dunkar nästan lite i fötterna för dom sitter så tajt men vill man vara fin får man lida pin. Fick tag i dom snyggaste strumporna också, MJAAU!

Sitter i mjukiskläder med datan i knät, fett mysigt! Försöker se om nån vet vad som händer ikväll men går inte så bra.

PussPuss

/Fiia


Snyggt va? ;)


Seg!

Hejsan!

Guud va seg jag är på att skriva här men har saker för mig heeeeela tiden. Igår blev det stan och festa, som vanligt höll jag på att skriva men så är det inte. Öhm det va väl halvkul men men det va helt okej. Sov till kvart över tolv idag, fytusan va skönt! Tack Fia för att du inte väckte mig. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tyckte jag hörde något om grillning.

Jag är så tråkig för jag glömmer kameran hela tiden, dumma mig!

PussPuss

/Fiia


Dagens outfit?

Heeej!

Nu ska jag jättestrax in till stan och köpa strumpbyxor och kolla bikini :) Ska möta upp Emelie i stan. Är detta dagens outfit? ;)

PussPuss

/Fiia


Vågar man? :)

I HATE MYGGOR!

Tjoo!

Åhh vad jag hatar myggor, dom har totalsugit upp blog ur mina fötter och ben. Mina fötter ser förskräckliga ut, BUHUU! Jag kan inte gå runt och se ut såhär. Skäms ju!

PussPuss

/Fiia


Blääää! Hhaha sorry för äckelbilden ;)


Barbros ;)

Hejsan!

Här om dagen så va ju vi hemma hos våran mentor. Tänkte lägga in bilderna där ifrån plus lite bilder på mina älskade småsystrar <3

PussPuss

/Fiia


Lovisa <3


Linnea och Lovisa








En liten Fia Ni ;)




Några snygga tjejer från klassen ;)




MUMS!
























Hahah en fågel bajsa på Emelies hand xD


Barbro :)


Tack som fan!

HejsaaaaaaN!


Jaaah den där jävla cyklingen igår kunde ta sig i röven! Man tvingar inte nån att va kvar fast man inte vill, men jag tackar dig för min förkylning nu, IDIOT! Ajaa när jag kom hem hade jag typ mindre än en timma på mig att fixa mig innan bussen gick. Tillslut såg jag ut som en pudel, kanon Fiia precis så jag ville se ut. Men men det va bara att springa till bussen. När jag stod där vid hållplatsen så kom jag på att jag glömde min studentmössa, så jag ringde pappa och han kom blixtsnabbt med min mössa, TAACK <3

När jag kom in till stan så gick jag till Annas bakgård där de flesta mupparna i klassen va. Asså det är så pinsamt att va nykter när man ser att dom andra är fulla, fyfaaan asså! Haha. Men men lite senare så kom några och förstörde så vi gick vidare till stadsparken och satte oss där och drack lite. Jag och Petra fastnade hos ett par små söta flickor. Vi satt där och snacka om skolan, pojkvänner och sex HAHAHA! sen kom vi på att det det va min lillasysters kompisar. HAHA roliga tjejer ju. Så jag bjöd hem dom till min sen när jag flyttat till stan.

Sen drog vi vidare till lilla, med det sög så vi gick till Harrys. Där va det ös men jag är inte så mycket för att dansa när det är miljoner folk så man knappt kan röra sig. Hittade 3 söta killar där som va så trevliga. Men aah tappade bort dom sen hittade jag dom när jag skulle hem. TRÄLIGT! Jag skulle ha sovit hos Stina först för jag inte hade nån som kunde köra hem mig. Men sen träffade jag killen som jobbar på salambo (pizzeria) och han sa att han kunde köra hem mig och Emelie. Skönt att sova i sin säng.

Idag är det fett fint väder! Så jag ska försöka sola lite.

PussPuss

/Fiia



cykling!

Hejsan!

Det va jättemysigt hemma hos våran mentor (Barbro) igår :) Det va många som kom och det va kul tyckte jag. Började tyvärr känna mig sjuk men stannade tills dom andra åkte. Tog halv 10 bussen hem och somnade skapligt. SKÖNT! Idag mår jag mycket bättre och nu taggar jag inför cykling med klassen. Vi ska cykla från Katrineholm till Lyttersta som är en badplats utanför Vingåker. hmm! Inte allt sugen men men. As skööööööönt väder ju!

Efter det ska jag in till stan och där blir det FEEEEEEEEST! Lägger in bilder från igår nån gång när jag har tid för det blev endel bilder.

PussPuss

/Fiia


Har inga sandaler eller nåt så jag får ha tygskor, FRÄSCHT NOT!

RSS 2.0