Kväller!

Hejsan!

Nu är det kväller och jag och Fia va ute och gick förut, SKÖNT! Neeh ska snart in i duschen, så man blir lite fräsch. Juste ska till emelie imorgon så ska hon färga mitt hår, ska även lägga i lite färg i löshåret för det är lite "gulare" än mitt hår. Tralalala hatar att ha nyfärgad utväxt, fettfult! Men ändå skönt att få bort utväxten för nu har jag inte färgat sen jag hade praktik och det va i februari.

PussPuss

Fiia


Puuh lättad!

Hejsan!

Förra helgen så bokade jag, emelie, fia ni och lalle en hytt till en kryssning som går den 30 maj. Men nu i veckan ändrade jag mig och ville inte med pga pengar, körkort och skolarbete. Men nu har Sandra kommit och räddat mig, hon ska köpa min biljett :D Guuud känns så skönt att slippa ha det där över sig nu.

Har fortfarande inte gått på någon promenad, men ska göra det sen :) Just nu är jag proppmätt! Men nu ska jag testa kläder inför imorgon, får se om det kommer upp olika förslag snart :D

PussPuss

/Fiia


Stressad och förvirrad

Tjaabba!

Ligger på mage i sängen och funderar på att ta en promenad. Har mycket i skallen just nu :/ För mycket asså. Mycket i skolan och mycket runt omkring. Vet inte vart jag ska ta vägen, eller kan inte ta vägen någonstans eftersom allt jag har i mitt huvud förföljer mig vart jag än går.

Och jag vet ännu inte vad jag ska ha på mig imorgon :( Blää just nu är allt bara jobbigt!

PussPuss

/Fiia


Slapp dag!

Hejsan!

Snacka om slapp dag i skolan! Kom dit och läraren tog närvaro, sen fick man arbeta själv. Ahh sen slutade vi tydligen kl 10. KUL! Visst det va ju skönt men jag trodde att vi skulle gå länge idag. Men men efter vi slutat så gick jag , Matilda och Simone på stan. Det fanns en grej jag ville ha idag och det fanns ju såklart inte :/ TYPISKT! Ska se om jag och Joacim kan gå på stan på lördag så jag kan se om det finns där.

Aja i alla fall. Efter vi gått på stan så gick Simone hem och jag gick till körskolan men spklart va det stöngt :/ Får åka in imorgon istället! Men i alla fall jag gick ner på stan igen och träffade Petra, Felicia och Emeli så jag gick med dom :) Trevligt! Bussresan hem va nåt av det läskigaste jag varit med om xD Det kom en äcklig nyckelpiga och satte sig bredvid mig, BLÄÄ hatar smmåkryp. Jag låg typ ner på andra sätet, FYY! Men sen började den flyga och jag skriker HOGABOGA! Pinsam brud!

Nu är jag i alla fall hemma i säkerhet. Skönt som tusan att va hemma tidigt för en gångs skull.

PussPuss

/Fiia


Haha bild från när jag gick i ettan :)

DÅLIGT!

Godkväll!

Idag pallar jag inte en promenad faktiskt, får bli några situps innan jag lägger mig. Är helt seeeg i huvet. Känner att en helg skulle sitta bra nu. Studentfest på statt på fredag, JIPPIE! Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv.

PussPuss

/Fiia


imorgon

Hejsan!

Imorgon är det skola, BLÄ! Men går vi inte lång dag så ska jag till körskolan och gå på stan och shoppa lite. Är jätte shoppingsugen!!!! Simone ska följa med mig som smakråd, JIPPIE! <3
PussPuss

/Fíia


Det är så mycket man vill ha!

Hejsan!

Sitter på tradera och kollar runt, guud va mycket det finns som man vill ha :/ Blir irriterad! Just ju kollade jag på löshår och OSIS+, nåt som ska ge volym på håret, VILL HA! Visst jag har löshår men det är liksom lite tunnt, skulle vilja ha kanske bara en dubbelsydd träns så det fyller ut lite.

PussPuss

/Fiia

2x Schwarzkopf Osis Dust It 50ml *Nya* Snabb leverans


Snygga saker!

Heeej!

Sitter och kollar kläder på Gina, ÄLSKAR den affären. Va längesen jag va där tyvärr. Men då får man kolla på nätet. Har hittat lite klänningar jag vill ha, fast jobbigt att beställa när man inte kan storlekarna :( aah hittat en del annat också ^^

PussPus

/Fiia


Älskar den <3




Sjukt fin :) Har kommit in i en rosa period

 
Har kollat på denna as länge men aah

Vill ha en vanlig svart hög kjol




Behöver nya, har nu min brors gamla

Sjuk dag!

Hejsan!

Shiit denna dag i skolan va faktiskt bra, även fast jag hade ont u huvet och typ somnade på lektionen. Men i alla fall. Första lektionen så satte jag igång med idottshemskrivningen som vi har haft jättelång tid på oss att göra men ska va inne denna vecka, är bäst på att skjuta upp saker. DÅLIGT! Men nu gjorde jag i alla fall klart uppgiften :D Jobbade till och med på rasten, det är sällsynt. Sen hade vi samhällskunskap, BLÄÄ TRÅK! Men jag hade kul pga Emelie HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA! Råkade somna lite också.

Skulle ha gått till körskolan efter skolan men kände att mitt huve orkade inte det. Ska fixa klart det jag har i skolan sen ska jag sitta på körskolan på Fredag, vi börjar ju inte förns kl ett då. SMART!

PussPuss

/Fiia


Reegn

Hejsan!

Tog en promenad förut, tänkte att jag skulle ta rundan som tar en timma. När jag va så långt hemifrån man kunde på den rundan så började det spöregna, KUL! Fast det va faktiskt rätt skönt. När jag va utanför hos mamma så kom jag på att min bror ville att jag skulle smaka på ett par kakor han bakade i helgen, jättegoda! :D Hämtade även lite saker där. När jag skulle hem igen så började det att regna igen. TYPISKT!

Testade det jag tänkte ha på mig på fredag förut men hmm får nog tänka om, det va inte så snyggt som det va i mitt huvud. Vi får se vad det blir, ni kanske får hjälpa mig.

PussPuss

/Fiia


Jag och Sandra :)

Önskar mig!

Hej!

Snart fyller ajg ju faktiskt 19 år, HERREGUD! Men denna födelsedag vet jag faktiskt vad jag önskar mig :D


Önskelista:

Blåa och bruna färglinser
Flytta hemifrånsaker
Presentkort (
IKEA och typ på kläder)


Åhhhh vill ha!!



AWW fin va?

WHAAAAAT?!

HEEJ!

Nu blev jag jätteldesen! Emelie skrev nyss på MSN och sa att Dating in the dark är slut, BUHUU! Vad ska jag göra varje Tisdag nu då? Jag har haft ett program som jag följt och det är det, men ahaa där ser man. :'(

PussPuss

/Fiia


Just det!

Hej igen!

Kom på att jag fick ju mina kjolar här i hmm fredags eller när det va :) Jättefina! Ska nog ha den svarta på fredag. 50 kr styck det är bra pris!

PussPuss

/Fiia


Godeftermiddag!

Hejsan!

Nu tar skolan snart dö på mig, orkar inte mer! Har i alla fall fått en del gjort idag eller gjorde klart alla frågor i friskvård. Efetr lunch åkte Jag, Matilda, Lina och Simone och köpte biljetter till festen på statt, vi hade inga andra planer men det kommer nog bli kul. Hahaha på bussen hem somnade jag och typ röck till massa, kände verkligen hur ful jag va när jag sov. MEN MEN! När jag kom hem va maten i stort sätt klar, skönt för jag va jättehungrig!

Ikväll blir det promenad och dating in the dark ;) WIHUU! Ge mig HELG!!!!!!!!!!!!!

PussPuss

/Fiia


2 timmar!

Hejsan!

Nu är jag inne efter en promenad med Malin. Skönt som tusan men på slutet va min mun som en öken. Men det va trevligt, benen är skapligt trötta så det kommer nog bli skönt att sova. Neeh nu ska jag bara chilla, har faktiskt lite ont i magen.

PussPuss

/Fiia


Gammal bild

Överraskad!

Hejsan!

Nu är maten strax klar, lite hungrig faktiskt även fast jag åt fisk i skolan som smakade bondgård. Gick ner och hjälpte pappa med maten förut och när jag kom upp kollade jag på mobilen, hade fått ett sms av Malin (Tyllström) och hon frågade om jag ville ta en promenad sen :) Vad överraskad jag blev, trevligt med sällskap när man går. Ska bli kul att gå med Malin. Det är skönt att det är ljust ute länge också, kom ihåg i vintras när man tog en promenad vid kl 4 så va det som att va ute och gå mitt i natten.

Neeh nu ska jag fortsätta att va bara Fiia :)

PussPuss

/Fiia


Känns bra :)

Hejsan!

Skolan va skiiit seg! Vi började med ett nytt ämne idag, Friskvård. HMM! Kommer bli hårt tror jag. Ajaa halv två gick jag till körskolan, satte mig där och försökte varva ner lite så jag skulle va lugn innan jag skulle köra. fem i två kom han jag skulle köra med men jag va lugn då faktiskt. Va lugn under hela körningen, KANON!

När vi parkerade så skulle han säga om jag blev godkänd eller inte, han tvekade lite men blev godkänd tillslut :D Han tyckte jag skulle ta 2 körlektioner bara och aah visst det kan jag väl göra. Så vi får se om jag bokar uppkörning och så efter det :D HOPPAS! Men nu är jag i alla fall hemma och det är sjukt skönt, har jätteont i huvet men hoppas det försvinner efter maten.

PussPuss

/Fiia


Godmorgon!

Hejsan!

Somnade nästan direkt när jag la ner huvet i kudden. GUUD va trött jag va. Jag brukar alltid ha svårt att sova annars. Drömde att jag och Sandra (Tallgren) skulle åka på kryssning och vi hade packat våra saker i kartonger, ÖÖHM! Aja i alla fall. När vi skulle upp till bussen kom jag på att jag glömt mitt leg och vi hann inte tillbaka för bussen skulle gå när som helst. Ajaa kollade igenom kartongen en gång till och i den här grejen där jag har mitt busskort, leg och bankkort och där låg det ju ^^ LÄTTAD!

I alla fall, vi kom in till stan och där åt vi mat på sjukhuset. När vi ätit klart så skulle vi ta våra kartonger men dom va urplockade, inte helt men det fattades saker, och det knäppa va att nu va det inte Sandra som skulle med nu va det Emelie. Så Emelie blev skit arg på Robin (Ha). Ajaa vi kom på båten och allt va heelknäppt. Emelie försvann ut på båten och jag letade fram kläder jag skulle ha, då knackar det på dörren och jag öppnar. Där står en kille med 2 par byxor och en lapp, ÖÖHM! På lappen stod det alla namn som tagit alla saker. Men det knäppaste av allt va att det va dom på båten hade tagit våra saker, asså dom som jobbar där för dom tyckte vi hade med oss för mycket saker.

HAHA drömmar är allt konstiga ibland. Nee om ca en kvart ska jag övningslöra in till stan. fem i två har jag lilla också, GUUD JAG VILL INTE!

PussPuss

/Fiia


Ensamt!

Godkväll!

Tog en promenad med Fia förut, typ precis när vi kom utanför dörren så ringde Ludde och fråga om han fick gå med oss och det klart han fick :) Så vi gick och prata om lite allt möjligt. MYSIGT! När vi kom utanför huset så skulle Ludde gå vidare till Jossie och Fia gick in, Jag följde Ludde en bit för jag hade ca 9500 steg och jag ska upp i 10 000 för att vara nöjd (stegräknare) så jag gick en bit och kom upp i 11 000.

När jag kom hem så ringde Kjell och prata med mig :) Det va faktiskt kul att prata med honom, både han och jag va på bra humör. Efter det så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och ska strax föna håret. Kan verkligen inte sova med blött hår, FY! Guud det är otroligt ensamt här i sängen när man haft en liten pojke här. TRÅKIGT! Visst det är större plats och så (90 säng) Men det är betydligt mysigare att ha nån i sängen än att sova ensam. Längtar tills på lördag, då slipper jag sova ensam :D

PussPuss

/Fiia


20 minuter!

Hejsan!

Guud va så trött här så jag råka somna typ 20 minuter förut, skönt som tusan! Annars har jag bara setat vid datorn och nördat, har kollat lite på Z:tv också. Asså jag är nog lite av en datanörd faktiskt, HAHA! Denna vecka ska jag faktiskt försöka lägga ner den mesta tiden på körkortet! Jag måste det för annars kommer jag tusan aldrig få mitt körkort.

Neeh ska ta en promenad här sen, BEHÖVS! Har inte vart ute och gått på 3 dagar nu!!!

PussPuss

/Fiia


Skönt att snön är borta så man kan njuta av promenaden xD


Sådär ja :D

Hejsan!

Dålig uppdatering, jag vet. Igår åkte jag in till stan vid tjugo i elva och väntade på Joacim vid tåget. Tur att det va skönt väder! Kl 11 kom hans tog in och vi drog till bussen som gick kvart över 11. Ahh sen kom vi hem till pappa och bara tog det lugnt och myste lite :) Eller det va typ det enda vi gjode, Bor ju i Vingåker liksom finns inget att göra. Men lite efter kl 4 så åkte vi hem till mammi och hälsade på. Det va en Jättemysig dag fast vi inte gjorde så mycket. Idag har vi inte heller gjort så mycket. Jag vaknade vid typ fem i åtta och gick på toa sen kunde jag inte somna om, och Joacim vaknade. Så vi låg och prata och satte på Z:tv :)

Typ tjugo över tio kom vi upp ur sängen och då gick vi ner och åt lite frulle. Ahh sen har vi inte gjort nåt. Kom nyss hem från stan för pappa körde in honom. Tåget gick kl 13 och vi va inne tio i så vi fick stå där och mysa lite innan tåget kom. GILLA! Neeh jag har haft en kanon helg faktiskt. Fredags fest med SnyggEmelie och Lördag mys med SnyggJoacim ;)

PussPuss

/Fiia



Godmorgon!

Tjaaa!

Har vaknat typ 1000 ggr inatt av att jag har haft ont i magen. Vet inte om det beror på min mensvärk eller att jag är nervös för att Joacim ska komma. Det är nog värken faktiskt men med en liten gnutta Joacim inblandat. Fattar inte vad jag gör vaken nu, har stallt klockan på halv nio. HMM! Först funderade jag på att ta en 30 minuters promenad men asså den lusten försvann när jag la mig i min varma säng igen.

Gårdagen va jättebra. Emelie och jag åkte till Selin i Sköldinge och festade. Jag drack precis lagom mycket kände jag. Sen tog vi bussen in till krogen. När vi kom dit va det inte mycket folk asså men sedan så strömmade det in en del folk. När klockan va halv tolv kände jag att jag bara ville HEM! Men aah då va det bara 2 timmar kvar tills bussen skulle gå, ILLA! Men jag kom hem och det va sååå skönt!

Satte på trippeltången nyss så att den är varm sen när jag får orken att gå upp ur sängen. Får se hur mycket jag bloggar idag, kanske inte skriver nåt men vi får se.

PussPuss

/Fiia


Fredag!

Hejsan!

Wohoo fredag! Skolan va helt okej idag. Vi spelade in en scen på vårat filmprojekt, KANON! Sen spelade vi brännboll mot AB, gissa vilka som vann?! CD såklart!!!!! Med 135-88. AB suger. Efter brännbollen gick jag till skolan en snabbis, sen drog jag till körskolan, där gick det mindre bra men ska plugga mer nu nästa vecka! Sen mötte jag upp Lina och Emelie på stan, senare kom Marre också. Sen drog Lina och Marre och jag och Emelie drog hem.

Nu har jag precis ätit pizza :O DÅLIGT men gott. Ikväll blir det utgång med Emelie. Håller på och tripplar håret nu, men det tar sån jäkla tid! Neeeh nu ska jag fortsätta fixa mig för bussen går om ett tag.

PussPuss

/Fiia


Kanoners!

Hejsan!

Jag är faktiskt rätt trött, helt knäppt! Jag brukar inte vara trött vid den här tiden. Vet att min blogg blivit tråkig men har liksom inget kul att skriva om. Händer inte så mycket i mitt liv just nu. Men vi får se jag kanske kommer på nåt kul att prara om snart, det visar sig. På måndag har jag ju lilla, vi får se hur det går. Hoppas jag klarar lilla asså!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv och sova.

PussPuss

/Fiia


Oj gammalt

Hejsan!

Haha hittade en mapp från förr förra sommaren :) Guuuud va härlig det såg ut. Lina, jag och Simone hade grillkväll, jag va i sommarstugan med familjen och massa såna mysbilder. Hittade även en bild när jag inte har så långt hår, HAHA!

PussPuss

/Fiia


Wooow grinigt xD

Wihuuu!

Hej!

Det gick skitbra att övningsköra imorse, nu måste det fan va nära!! Skolan va seg som fan, SOM VANLIGT! Åkte hem med 15.50 bussen, lagom seg. Nu har jag precis ätit mat, as gott och va hungrig som en oxe. Nu sitter jag i sängen och smälter maten och lyssnar på Z:tv. Ikväll måste det bli en promenad! Va ju inte ute igår och nu har det slutat snöa/regna. Nej nu ska jag strax in i duschen.

PussPuss

/Fiia


Klar!

Hejsan!

Nu har jag städat klart så nu sitter jag i sängen och kollar på Anna Anka söker assistent. Borde gå en promenad men vet inte om jag orkar idag. Ajaa neeh har inget mer att skriva.

PussPuss

/Fiia



Onsdag=städdag

Hejsan!

Har nyss ätit tårta och har nyss kommit på att jag faktiskt inte tycker om tårta så värst mycket. BLÄ! SÅ nu sitter jag och äter mentos för att få bort tårtsmaken!! Onsdagar är lika med städdag och idag ska det bli storstäning plus toaletten. Gillar inte att städa men med rätt musik så kan det väl gå an. Har massa tvätt jag måste fixa också, hmm!

PussPuss

/Fiia


lång dag med lite gjort!

Hejsan!

Idag började vi filma lite till filmprojektet. Annars har dagen varit skiiit seg. Har typ mest legat i våran soffa i skolan som tydligen förstört många 3:ors liv, HAHAH! Vi slutade 14.10, men satt och väntade på 3 stadsbussen med Emelie. Sen gick jag till körskolan, va fullt med folk idag med men väntade tills jag skulle köra. Gick as bra idag faktiskt! F-ett G-lad! Lilla på måndag får försöka övningskötra så mycket jag kan tills dess.

I helgen kanske jag får besök :) Men mer än det säger jag inte, skriver om det på fredag kanske. MOAHAHHA!
Ajaa i alla fall har nyss ätit grillat, AHAH störd familj som grillar i snö, men Freddan fyller på fredag och han ville ha grillat så det fick han.

PussPuss

/Fiia


Matilda ;)


Filmprojektet


Filmprojektet xD


Filmprojektet, Zlatan? xD


Pigg tjej!


Snygga B-rudar






;)

Snart dags för sängen

Hej!

Nu ligger jag i sängen med de desperata hemmafruarna. Imorgon är en ny dag och jag hoppas den kommer bli skoj. Har packat sakerna som jag ska ha på filmprojektet, ful jag kommer va då! Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv och dricka vatten.

Smile!! :D

PussPuss

/Fiia


Dålig uppdatering!

Hejsan!

Vet att jag varit dålig på att skriva idag, men har inte haft nåt att skriva om. Hmm va nyss ute på en promenad, as skönt! Men tog lilla rundan idag för jag va redan uppe i nästan 10 000 steg. Öhm sen har jag kollat på tv och lite så och nu har jag precis kollat i H&M katalogen, hittade inget intessant. OHHH! Kom på nu att det är dating in the dark!!!!!!! Måste kolla på det!

PussPuss

/Fiia


Mycket gjort!

Hejsan!

Vaknade halv 4 inatt av att jag blödde massssssa näsblod. HJÄLP! Somnade om vid typ kl 4 sen ringde alarmet 05.15, INTE KUL! Sen va det bara upp, käka och dra till bussen. Körlektion halv 8 så. Det gick väl inte sådär jätte bra idag, slarvade massa! Sen blev det i alla fall skola. Skön dag faktiskt.

Efter skolan gick jag till Furuliden, ska på introduktion den 14 juni. Kommer nog bli bra. Nu har jag i alla fall varit hemma ett tag. Va as hungring när jag kom hem, typ kastade i mig maten. Och nu sitter jag i min säng och kollar på tv och äter lite godis. Ikväll blir det PROMENAD!

PussPuss

/Fiia


Överraskning :)

Hejsan!

Kom in från en promenad nyss, alltid lika trevligt att gå med Fia :) Hhaha blev lite överraskad när min mobil ringde och såg att det va Joacim som ringde, TREVLIGT! Hahah vi prata i över 30 minuter. Fick höra ännu mer pinsamma saker jag gjort, BLÄÄ! Han är så gullig :)

Nej nu ska jag ta och byta om för sängen sen ska jag försöka sova, HMM! Har körlektion halv 8 imorgonbitti. Sen ska jag till Furuliden halv 4, spännande.

PussPuss

/Fiia


Trallaal!

Tjabba!

Sitter med Emelie på MSN och garvar sönder!! Vi pratar lite om att åka på kryssning igen, i juni :) Vi får se hur det blir, lite billigare att åka på en icke studentkryssning. Guuud va kul jag hade på kryssningen asså, det är sjukt!

PussPuss

/Fiia


Nu är Fiia glaa!

Hejsan!

Hahah det här sega är typ borta nu, börjar bli pigg. SKÖNT! Har även lagt den där irriterande personen bakom mig och nu har en annan person gjort mig lite gladare :) Hihihih. Satt och prata lite med min syster (Johanna) förut, en klok människa det där, tur jag har henne! Hon är jättegullig att prata med, hennes kompis va och med och prata lite, lika klok hon :)

Nu ligger jag på mage i sängen och lyssar på Z:tv. Just nu är det ABBA, WOHOOOO! I helgen är det fest igen!

PussPuss

/Fiia


Vill ha sommar NUUUU!

ÅHHHH!!!! Irriterande!

Hejsan!

Faaaan jag är så irriterad på dig just nu! Draaaaaaa! Orkar inte med ditt tjat och tjafs. Det tar på mina krafter att du ska hålla på och irritera mig!

Neej gud vad seg jag är! Måste försöka piggna till lite. HAHAA har typ 40 blåmärken på hela kroppen, vad hände liksom? :)

PussPuss

/Fiia


Jag vill åka IGEEEEEN!

Hejsan!

Haha asså shiiit va kul jag hade på kryssningen! Visst jag däckade vid ca kl ett på natten men jag va i alla fall inte ensam om det. Vaknade kl 7 och va skitförbannad men jag gick upp ur sängen och drog på mig klackarna och drog ut och festa igen. En av de bästa helgerna på länge!!!! Älskar mina vänner som bryr sig om mig och hjälpte mig när jag inte mådde så bra :D HAHA tack! Fast mycket av tiden där spenderade jag inte med mina vänner, dum jag va! Neeh men jag hittade en pojke där som jag va med :) Suuupersöt! Nej men det va åhh helt jävla sjuktkul på den båten!

Fick lite bilder, men ville inte gå runt med kameran på båten ifall jag skulle tappa den.

PussPuss

/Fiia


Emelie ;)





Simone :D WOHOO festen har börjat!


Killarna



Johannas rumpestump och en söt pojke xD


Anna och Fia ;)


Emelie K i dörren och Fia


Fia Ny och Fia Ni :D<3


S-nygg E-melie ;)


LOVE!


<3


<3


Snygga b-ruden!


Carro, Emelie och Stina <3


Emelie, Stina och Fias tuttar ^^


Jaaag


Carro och jag


Carro och Stina ;)


MJAAAAU! :D


Emelie och Simone :)<3


Fred Perry och Fia


Joacim och Jag


Simone, Joacim och jag :)


Haha klantarsle :D<3


<3


Ojsan ^^


Freddy Fisk?


Fred Perry och Fialialotta


Lina, Fred Perry och Fia ^^


Fisk?


Simone och Joacim :)


Snyggt ;)


Denna bild får avsluta kvällen :) Joacim och jag.

Wihuu snart dags!

Tjaaaa!

Tror det är många hispiga människor nu som håller på att packa inför ikväll, haha mitt är typ klart. SKÖNT! Har sminkat mig, klätt på mig och allt sånt så jag har inget kvar, eller joo jag ska fråga Fia om hon kan göra en fläta på mig för jag når liksom inte bak. Öhm senare kommer Hanna och Lina och hämtar upp mig så drar vi in till stan. Guuud jag är så pirrig inför ikväll, varför liksom?

Har målat naglarna också, muums ROSA! Tänkte först hålla på och krångla med lösnaglar men jag kände att neeeh huud va krångligt, och fult man tappar en nagel eller nåt. Skriver mer på Söndag eller Måndag och jag har kameran med mig så det kommer komma in bilder från kryssningen också ;) fast ni vet ju att min kamera suger men bättre än inget.

Ha det så bra <3

PussPuss

/Fiia


Såhär ska jag se ut på bussen :D Ha det så fucking bra, för det ska jag ha!

STUDENTKRYSSNING!

Godmorgon!

Haha stallde klockan på 10 så jag kunde sova lite länge i alla fall. Neeeej men när vaknar man då? jooo klockan halv 8! KUL! Och jag har jättesvårt för att somna om, men jag lyckades faktiskt. Så jag vakna kl kvart över nio istället, aja det får väl duga då. Satte på Z:tv och låg kvar i sängen bara så gick jag upp för en stund sen.

Nu ska jag snart gå och knacka på min brors dörr för han  ville med mig ut och gå, MOHAHHAA! Promenad inna frukost= <3 När jag kommer hem ska jag börja fixa de sista sakerna inför kryssningen. Tänk nu är studentkryssningsdagen här, helt sjukt! Det ska bli såååå kul!

PussPuss

/Fiia


Undra hur man ska sminka sig ikväll, HMM!


Truckerkeps!

Hejsan!

Sitter här och funderar på att jag vill skaffa mig en keps. Ska till Factory imorgon med Emelie och Alex, vet inte om nån mer ska med men så ska jag i alla fall kolla efter en truckerkeps, vet inte om dom har nån men man kan ju alltid kolla. Tycker det är snyggt när man har utsläppt rakt hår eller i tofs.

PussPuss

/Fiia



Av: Charlie Nyberg

Hejsan!

Hahha fick en bild av min bror, lite rolig faktiskt!

PussPuss

/Fiia


PANIK!

Hejsan!

Fan får nästan lite panik nu! Har inte tagit någon promenad idag :( Jag vill ut och gå och nu har jag ju ätit lite glass också, har ju bästa brodern som kommer med glass till sin syster. Gillar inte mörker sådär jättemycket så vill inte gå sen när pappa och Fia kommer hem heller. Åhh hatar att jag inte gick flrut när det va ljust ute!!!

PussPuss

/Fiia


Talang 2010

Tjenare!

Sitter här och kollar på talang med min bror. Rätt tråkigt men trevligare än att sitta själv på rummet i alla fall. Sitter och pratar lite med folk på MSN, en person jag pratar med är en person som har en vilja som kan krossa allt! Jag tycker hon är så sjukt häftig. Skulle vilja ha hennes enegrgi och envishet. Känner henne inte så bra men hon är en förjävla bra tjej, det vet jag! Du vet vem du är, ta åt dig det är du värd!

Nej nu ska jag kolla vidare på tv:n.

PussPuss

/Fiia



Festkänsla!

Tjaa!

Sitter i vardagsrummet med min bror och är barnvakt, inte åt honom då utan mina småsystrar på 4 och 2½ år. Men dom ligger i sängen och kollar på Tom och Jerry. Challe och jag har satt på Z:tv och dunkar musik, eller dunkar gör vi inte men vi lyssnar i alla fall så man får lite partykänsla här plus att vädret är underbart! Jag vill ju ta en promenad men går ju inte när man är barnvakt.

Haha nu har jag och Challe tagit lite kort, snygg man är så ;)

PussPuss

/Fiia




Snygga va? ;)

Tagga Tagga TAGGGAAAA!

Hejsan!

Seg dag i skolan men det hände inte så mycket. tjugo i tio så åkte pappa och jag och skrev på papper om lägenheten, så nu är det klart. SPÄNNANDE! Idrotten höll på att ta ihjäl mig, fytuuusan! Lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Nu har jag i alla fall börjat packa lite tills imorgon, tre klänningar är nerpackade fast en är till Lina. Måste verkligen se till så att allt kommer med, pengar, leg, underkläder, parfym, smink... HAHA!

Ikväll ska pappa och Fia bort på middag så vi ska få pizza här hemma, inte så sugen men aah kan väl va gott, speciellt när man ska ha en slappdag.

PussPuss

/Fiia


Min väska :) Alla andra skulle ha rullväska men jag har ingen ^^

Besviken!

Hejsan!

Blir man inte LIIIITE besviken när man kollar ut genom fönstret?! JOOO! Igår va det verkligen vår, och idag vinter igen typ! jag är så jävla trött på detta! Hoppas inte det snöar imorgon, det får det fan inte!!!!!!!!!!!!!!! Åhhh jag är så irriterad. Ajaaa imorse va det jättesvårt att komma upp, låg as skönt och sängen va jättevarm och gosig.

Idag är det idrott (mindre skoj) Sen ska jag skriva på papper om lägenheten idag också :D WIHUU! Juste ska försöka plugga lite teori också!

PussPuss

/Fiia



Torsdag kväll!

Hejsan!

Nu sitter jag här i min säng, har precis ätit lite kvällsmat. Bläää mätt!!! Snart ska jag ut och gå med Fia, skla bli skönt för jag har typ varit trött hela kvällen och behöver frisk luft. Imorgon är det fredag sen är det lördag :D KRYSSSSSSSSSSSNING! Guud va kul det ska bli! Ska nog gå till körkolan imorgon, känns som körkortet börjar närma sig nu!

PussPuss

/Fiia


Trött på den där jäkla skylten!

TRÖÖÖTT!

Hejsan!

Åkte till skolan med 8 bussen, uusch! Det första jag gjorde när jag kom till skolan va att gå till SYON med Emelie. Där satt vi i ca 40 minuter, sen har vi bara slappat typ. Hahaha på lunchen kom "smidigaFiia" fram. Skulle hälla i soppa i min skål och tappar hela skålen ner i soppan, SPLASCH! Guud va pinsamt, så jag stod där och försökte fisaka upp skålen ur soppan.

Efter maten så drog Emelie och jag ner på stan och gick till Länsförsäkringar, så nu har jag fixat en hemförsäkring till lägenheten :D VUXENPOÄNG! Sen tog vi stadsbussen till Duve och stod på mässan. Va typ inget folk där och det SÖG! Har skit ont i fötterna och är as trött!

Nu har jag precis ätit så nu ska jag bara ta det lugnt. SKÖNT! Och folk som inte har nåt liv behöver inte kommentera massa skit i min blogg!

PussPuss

/Fiia


Men shiiit!

Hejsan!

Ska strax ta bort sminket och bli ful. Sitter och MSN:ar med Emelie och snackar lite om när jag ska flytta och så, jag tyckte det va låbgt till första Juli först men då sa Emelie "2 veckor efter studenten" Shiit då är dte ju faktiskt inte så lång tid kvar! Om ca 3 månader flyttar jag hemifrån. Har lovat Lovisa att jag ska bjuda på pinnglass när jag flyttat och att vi ska sitta bredvid varandra, GUUD! Kommer sakna mina familjer fast det bara är ca 2 mil emellan. Men ändå längtar jag till att flytta, väldigt mycket konstiga tankar i mitt huvud nu för nu börjar jag förstå att det inte är långt kvar.

PussPuss

/Fiia


Ska bli kul!

Hejsan!

Imorgon fyller jag 19 år om exakt en månad, lovar att denna födelsedag ska bli bättre! Vill inte ens tänka på min 18-årsdag. Det som kommer va roligt denna gång är att jag vet vad jag ska önska mig, FLYTTA HEMIFRÅN SAKER! :D Guud vad kul! Rosa skärbräda, rosa diskborste, rosa tvålpump ihhh! Neeeh jag vill inte ha allt i rosa men liksom lite småpynt som kanske ljus och sånt. Hittade jättefina saker på åhlens, speciellt de rosa skärbrädorna.

PussPuss

/Fiia


Dags för mys!

Tjaa!

Nu är klockan efter åtta och det mesta bra på tv är nu. Just nu kollar jag på Anka söker assistent, vet inte om det är bra eller inte. Ikväll har jag faktiskt inte gjort så mycket, vilket har varit skönt! Det är för mycket i mitt huvud just nu, mycket bra saker men ändå överfullt. Imorgon är det mässa för 8:or och 9:or, jag och Emelie ska stå i montern och prata om Ellwynska skolan och omvårdnadslinjen, Får se hur det går.

PussPuss

/Fiia


Duschen!

Hejsan!

Nu har jag städat mitt rum + toan. Nu ska jag ta en dusch, sen hittade jag min Brun utan sol så ska kleta in mina ben i lite sånt, kan ju va snyggt att inte va helt kritvit på kryssningen (jag ska ha strumpbyxor i alla fall) Men jag är faktiskt lite emot brun utan sol, jag tycker det blir fult! I alla fall om man inte kan sköta det snyggt, Typ fläckar, missat ett ställe eller FÖR BRUNT! Kan inte tvätta mitt löshår med silverschampo heller för det blir fan blått av det, AS FULT! Ska i alla fall testa hårfönen idag.

PussPuss

/Fiia


Nu kommer det!

Hejsan!

Ahh kuul nu kommer det igen, all stress och ångest. Skolan är baaaara jobbig just nu, folk börjar ta körkort och jag har det inte än, Ahh det finns tusen saker till som gör att jag inte kan slappna av. HATAR den här känslan i magen.

Imorgon blir det körskolan! PLUGGA PLUGGA PLUGGA!

PussPuss

/Fiia


På fredag!

Hejsan!

Ikväll MÅSTE jag faktiskt ta tag i mitt pluggande! Fast min lärare sa att jag skulle ta den tid jag behövde så det blev bra gjort, PUUH! Sen hade Fia (pappas) Ringt om lägenheten också, och på fredag ska vi skriva på papper om att jag ska ha den :D GUUUD jag är såååå glad! Så första Juli så flyttar jag hemifrån, Gud det är verklugen sjukt! Gick med Fia och Emelie på stan förut, kollade på massa småsaker jag vill ha till min lilla lägenhet sen (ROSA) HAHA!

PussPuss

/Fiia


Ny dag!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost. Asså nåt konstigt har hänt med mig, jag är en frukostmänniska jag måste alltså äta frukost annars blir jag knäpp, men nu har jag typ börjat må illa på morgonen. KNÄPPT! Aja skitsamma. Nu ska jag snart gå och borsta tänderna, det blir buss idag för Fia börjar sent så jag kan inte övningsköra med henne.

PussPuss

/Fiia


Är inte sådär jätte förtjust i min utväxt faktiskt!


Lägenhet på G!

Tjaaaa!

Nu har jag kommit hem från stan. Fia och jag har varit och kollat på en lägenhet :D KUUUL! Guud det va jättefint där! Det som kändes konstigt va att man liksom kollade på en lägenhet som JAG ska bo i! Helt knäppt, jag är typ vuxen snart. Kommer jag klara av allt? laga mat, tvätta och sköta posten? Haha kommer säkert bli segt i början men klart man lär sig tillslut. Så imorgon ska Fia ringa och tacka ja till lägenheten.

Just nu sitter jag och ska kolla på Dating in the dark :D WIIIIH!

PussPuss

/Fiia


Ihh lite pirr...

Hej!

Nu ska Fia och jag snart in till stan. ahh finns inte så mycket mer att säga just nu, skriver mer sen.

PussPuss

/Fiia


Hahah hittade denna bild bland alla mina bilder xD

Nu blir jag nervös!

Hejsan!

Segt att va tillbaka till skolan igen! Det hände inte så mycket, vi snackade mest om studentkryssningen och om hur Emelie va i helgen, HAHAH! Kl 13.10 hade jag körlektion och Fia följde med (Pappas Fia). Det gick väl bra men är lite osäker, brukar liksom inte åka på dom vägarna så man blir lite nervös. När vi hade kört klart sa han att jag skulle boka en körlektion som vi ska gå igenom alla saker vi gått igenom, alltså en repetionslektion och sen skulle jag boka LILLA! Shiit asså! Så nu är det bokat i alla fall.

Efter körlektionen så åkte Fia och jag hem och nu sitter jag här i min säng och är lite småhungring, fast känns som jag mår lite illa, fast kanske inte är så konstigt? Man får väl va nervös för att köra lilla också?

PussPuss

/Fiia


Jahapp, KUL...

Godmorgon!

Sitter här med tandborsten i munnen, satan va stark tandkrämen är känner jag, AAAJ! Ajaa känns ju sådär att gå upp klockan 6 idag... Tillbaka till skiten, jaa så får jag faktiskt säga! Är väldigt trött på skolan nu, men får se framåt. Nu är det mycket roligt som kommer, LÖRDAG= STUDENTKRYSSNING!

Nej nu ska jag snart övningsköra in till stan.

PussPuss

/Fiia


Såhär ser man ut idag...


Godnatt!

Godnatt!

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig och sova eller kolla lite film. Sov så gott alla snygga, söta och fula :D

PussPuss

/Fiia


Aww, tack :)

Hejsan!

Haha förut vid maten så kommer Fia sjungades på " ja må hon leva" hmm så kommer hon med något fyrkantigt och med en handduk över. När jag tar bort handduken så har hon köpt en hårfön till mig (den andra är ju spåtrlöst borta, HMM!!) Tack Fia va snäll du är! Denna dag har varit bra, mycket spännande som har hänt och dte antar jag att det kommer vara imorgon också, Hemliiiigt!!!

Nej nu ska jag lägga mig och kolla lite på Alice i underlandet, kollade ju inte klart igår. Kan ju säga att jag kommer ju ha svårt att somna ikväll...

PussPuss

/Fiia


Ensam dag på stan!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen, SKÖNT! Det första jag gjorde när jag kom till stan va att sätta mig på körskolan och det gick braaa, SOM VANLIGT! HAHAH neeh men det gick överraskande bra faktiskt. Sen så drog jag ut på stan och slösade pengar, neeh men köpte saker som jag tyckte om faktiskt och sånt som behövdes.

När jag hade shoppat klart det sista så kollade jag på klockan 15.19, KUL! Bussen gick 15.15 så jag tänkte att ajg skulle gå till körskolan igen. Kom dit och det va proppat, fanns en dator och dne va såklart avstängd. Men jag satte på den och fattade inte varför dne inte starta, då hade jag glömt sätta på skärmen, TYPISKT! När allt va igång skulle jag tycka på knappen som öppnar CD luckan aaaah och vad gör jag då?! Jooo jag trycker på fel knapp och stänger av datorn!!!! Smart Fiia. Så jag blev grinig och lämna tillbaka CD:n och satte mig i solen istället och vänta på bussen. Dessutom så stank det SVETT på körskolan!

När jag kom hem va det livat i luckan, fullt med ungar och lite föräldrar ^^ Men det va trevligt. Men nu är dom flesta barnen borta.

PussPuss

/Fiia


Jag idag!


Detta fick följa med hem idag:


Passar as bra till klänningen jag ska ha på kryssningen :D<3
JC 49,00:-


Hmm as dålig bild men blev helt käär! JC 39,00:-


Satt as bra så va tvungen att köpa den, plus att den va snygg!
Lindex 149:-


Skönaste BH jag testat! Va veeerkligen tvungen att köpa den trots priset
Lindex 179:-


Jättefin på :)
Lindex 129:-


Pudertuss, BEHÖVDES! Min börja få nån konstig lukt xD
H&M 9,50:-


As söta!
H&M hmm ca 30:-

Stan som gäller

Goddag!

Nu har jag precis fixat mig klart och så, ska kolla bussar till stan strax. Kunde inte somna inatt så jag låg och kolla på Alice i underlandet, den där nya. Blää vilka läskiga gubbar det va med där. Kollade inte klart på den så ska kolla klart ikväll. Har min nya jacka på mig som jag köpte i sthlm, men vet inte om den kanske är lite stor, ATTANS! Skulle kanske ha köpt en 34 istället.

Ska se om jag hittar lite saker i stan :D

PussPuss

/Fiia




Jobbig dag imorgon!

Hejsan!

Imorgon ska jag in till stan och plugga teori, har ju studiedag imorgon ;) Efter det ska jag gå runt på stan och leta lite saker. Sen blire hem och plugga gärnet!!!!!! Ligger efter som tusan, eller inte efter men ligger strässigt till om man säger så. Ska se om någon i huset kanske kan hjälpa mig, fattar nada typ. Aja men nu har jag i alla fall precis duschat, väldigt irriterad över att hårfönen är spårlöst borta!!!!!!! MORRRRRRR!

PussPuss

/Fiia


Dags att ta första steget

Hejsan!

Pappi och jag åkte in till stan och övningskörde och kollafe på lite olika lägenheter. Så taggad på att flytta nu :D Aja kom precis hem från en promenad med Fia, skönt som tusan asså. Nej nu mååååste jag in i duschen...

6 Dagar kvar till studentkryssningen, vilka längtar? ;) JAAAAAAAAG!!!!!

PussPuss

/Fiia


Ute med småglina!

Hejsan!

Har varit ute ett bra tag nu. As skönt! Senare så ska Fia och jag ta en promenad och snart hoppas jag på att pappi och jag kan dra ut och övningsköra lite, helst till stan ;) Men vi får se, det kostar ju liksom att åka också. Min astma är mycket bättre nu i alla fall, det är bara träningsvärken i magen och värken i ryggen kvar nu. Eller vet inte om man kan säga bara, har nog aldrig haft såhär ont.

Tror jag ska ringa till vårdcentralen imorgon om ryggen och nytt recept på Bricanyl. Det känns bra att komma till vårdcentralen för jag vet ju typ vilka alla är där nu så jag behöver inte va rädd för att komma till någon otrevlig :D

PussPuss

/Fiia


Jag svarar JA!

Hejsan!

Håller på att svara på mejlet om Jobbet på Furuliden, asså det är helt sjukt jag är såååå glad :D Trodde aldrig jag skulle få jobb. Fyy har världens träningsvärk i magen eftersom man får ta i så mycket för att få luft när man får astma. kÄNNS SOM JAG GJORT TYP 1000 situps. Men träningsvärk är ju bra ^^ Det som är mindre bra är att min rygg värker, skulle sätta mig i massagestolen förut men den masserade sönder min rygg igår så när ja satte igång den så kändes det som att nån tröck på värsta blåmärkena, BLÄ!

Vi har även börjat leta lite lägenhet till mig ^^ Herregud jag är ju inte vuxen än, läskigt! Men det är ändå häftigt och spännande.

PussPuss

/Fiia


Rosa <3

Hejsan!

Nu har jag precis ätit, Puuh mätt! Idag blev det en av mina favorit rätter, Lax, potatis och stuvad spenat. Innan maten va jag ute med småflickorna och cyklade, eller dom cyklade jag gick efter. Aww dom är så söta. Hoppas astman försvinner helt snart för jag vill ut på en promenad, ÄLSKA VÄDRET!

PussPuss

/Fiia


Haha måste nog göra något åt mina vita ben ^^ Tur att det finns
strumpbyxor :D

Fint va?

Hallo :)

Jag överlevde natten men det va jobbigt, JÄVLA astma asså! Men mår bättre idag men det har fortfranade inte släppt. Solen skiner och det gör faktiskt så man mår lite bättre. Har inte gjort mycket alls hittills men får se vad dagen bjuder på.

PussPuss

/Fiia



Här är i alla fall sakerna jag köpte igår:


Såhär såg man ut i sthlm


Från Gina tricot 199:- Tänkte ha den på kryssningen och studentkvällen


Från H&M 129:-


Gina tricot 299:-


H&M 79.50:-


H&M 29:50:-


Din sko 249:- Gillar egentligen inte sånna skor, men man måste ha ett
par ^^




Typ lycklig!

Hejsaaaan!

Guuuud jag är så glad :D För lite mer än en timma sedan fick jag reda på att jag fått jobb tills i sommar (på Furuliden). Från vecka 25 till vecka 32. KÄNNS SÅ JÄÄÄÄVLA BRA JUST NU!!! Denna dag kan ju inte sluta bättre än såhär. Älskar allt just nu. <3<3<3<3<3<3<3<3

PussPuss

/Fiia


<3


Stockholm och astmaanfall.

Hejsan!

Jaah dagen började tidigt. Fick tyvärr jätte extrem astma hela dagen :( Så har gått och hängt på Fia hela dagen, stackarn. Tycker synd om henne, jag som va så idiotisk och inte tog med medicin gjorde så det gick ut över Fia :( Men vi har haft trevligt i alla fall, tycker om den tjejen <3 TACK TACK TAAACK baby!

Trots att dagen mest bestått av att sitta ner pga min astma så har vi hittat lite saker :) Lägger in bilder senare eller imorgon på vad jag köpt. Just nu sitter jag i våran massagestol och får massage. Har tagit i så mycket för att kunna få luft så jag har ont i både rygg och revben :( Asså det gör verkligen ONT!!!

PussPuss

/Fiia


Jag just nuu! Sliten och får massage... Jag bjuder på den!

Stockholm idag!

Hejsan!

Gårdagen va helt okej, förutom att jag fick astmaanfall och aah att min rygg värkte. Har inte alls sovit gott, har inte fått nån luft och min rygg har gjort sjukt ont. BUHUUUUUUUU! Aja skitsamma, idag ska jag till Stockholm med Fia :D JIPPIE! Tråkigt väder bara men det kanske blir finare framåt dagen.

PussPuss

/Fiia


Gammal bild. <3

Emelie här kommer jag!

Heejsan

Nu är jag helt klar och väntar bara på att pappa ska komma hem och köra mig till Emelie :D JIPPIE! Så såhär kommer jag se ut ikväll.

PussPuss

/Fiia






Snart klar!

Hejsan!

Håller på och fixar mig, eller är typ klar bara kläderna kvar. Vet inte vad jag ska ha riktigt men har en fundering, får se hur det ser ut på bara. Men nu ska jag äta, jag visar hur det blev sen :D

PussPuss

/Fiia


Just nu...

YEEES!

Hejsan!

Nu är jag hemma igen! Har varit iväg och städat lite, tjänade 700 på det :D TACK! <3 Så nu är jag heelt slut. Händerna är torra, ryggen värker och huvet går knappt att hålla uppe, HAHA! Ska snart börja kolla om jag hittar nåt att ha på mig tills ikväll. Emelie och jag ikväll <3<3<3

PussPuss

/Fiia


Attans min trippeltång är hos mammi :(


Iväg en stund

Hejsan!

Nu sitter jag med Z:tv dånandes i mitt rum, GILLA! Har precis fixat mig lite, eller har plattat håret och dragit på foundation. SKa iväg en sväng. Snyggaste outfiten idag i alla fall, Ellwynskatröja och leggins. Nej nu ska jag ner och vänta på att pappa kommer sen ska vi åka.

PussPuss

/Fiia


Gomorron!

Godmorgon!

Kul att jag typ aldrig kan somna om ifall jag har vaknat, idag vaknade jag klockan fem över åtta och kan inte somna om. Aja fast egentligen skulle jag ha gått upp klockan nio så det va ju inte så stor skillnad. Nej nu ska jag klä på mig och gå ner och äta frukost.

PussPuss

/Fiia


Början av tvåan ^^ (datumen på mina kort stämmer inte alls)

Fräsch brud!

Tjaaaa!

Nu sitter jag här i sängen med plåster på benet, jag brukar aldrig rka upp hål på benen men ikväll lyckades jag. Har kletat med silvershampoo och hårinpackningar så nu glänser jag nästan, PLING! Ska snart föna håret för jag kan INTE sova med blött hår, hatar det. Tänkte kleta in benen i brun utan sol, men jag tycker inte om brun utan sol för det blir bara fäckigt och fult! INTE OKEJ! Får se kanske tar ett tunnt tunnt lager isåfall. Mina ben lyser nästan, såååå vita är dom!

Ska se om jag hittar nåt gammalt nagellack också som jag kan kleta på. Fast det kanske jag kan ta imorgon såg jag på klockan nu.

PussPuss

/Fiia


Kolla det bara glittrar om mig :D

Snart promenad!

Hejsan!

Nu ska jag snart på en promenad tror jag, Ska i alla fall ut och gå med Fia :) Lite regn har ju aldrig skadat liksom. Skrev lite på MSN med Simone och nu kände jag verkligen att jag saknar henne <3 Jaah imorgon är det Fredag och jag har absolut inget planerat, kanske körskolan annars vet jag inte vad jag ska hitta på. HATAR det, att inte veta vad jag ska göra. Jag gillar inte heller folk som säger att man han hitta på nåt en viss dag och sen skiter i att höra av sig, fast det liksom va personen som sa "men vi ses på blabla-dagen" ÅHH!

PussPuss

/Fiia


Stockholm på lördag!

Hejsan!

Juste vet ni vad? Jag ska till Stockholm på lördag med Fia Ni :D Kul va? Vi ska leta efter grejer till studenten, som klänningar, smycken och skor. Guuud va kul det ska bli. Så tidigt på lördag så hoppar jag på ett tåg i Vingåker och Fia hoppar på tåget i Katrineholm. Kommer kanske följa med saker hem som inte har med studenten att göra också. LÄNGTAAAAAAR!

PussPuss

/Fiia


<3

Bra dag =)

Hejsan!

Jaah jag har faktiskt haft en jättebra dag idag. Sov ju hos Emelie igår, och när jag kom dit så stod Fia och Emelie och höll på att möblera om Emelies rum. Herregud det va inte lätt men det gick tillslut. Vi hade en jätte mysig kväll med massor av skratt. Jag somnade först igår, snacka om trött! Men men vaknade 08.22 imorse, inte så kul direkt. Sen vid tjugo över tio så vaknade Fia en stund, men hon somnade om igen. Så jag gick upp och började klä på mig och så. Sen såg vi att klockan börja springa iväg och dom andra två for upp ur sängen och börja fixa sig.

Vid typ kl 13 så åkte vi med Emelies pappa in till stan. Fia och jag va as hungriga så vi gick runt på typ alla fik i stan och det va typ fullt överallt! Så vi drig till stora sultans och Emelie gick till körskolan. Fia och jag beställde varsina ost och skinkpajer, MUMS! Efter ett tag fick jag sms av Emelie att hon inte kunde plugga så hon kom till oss sen åkte hon hem.

Efter att Fia och jag hade ätit och vilat magarna lite så gick vi åt varsitt håll till våra körskolor. Åhh jag är så glag! Det går så bra med teorin just nu. Satt där ett bra tag sen drog jag till bussen som gick tio i fyra. När jag kom hem så fick jag ta hand om två små busungar som skulle äta, Gaaah! Men det gick tillslut. När jag skulle sätta mig vid datorn så funkar MSN men inte internet. Så blev lagom arg men efter typ en halvtimma så fick pappa igång internet åt mig, TACK Pappi <3

Nu ska jag försöka hitta på nåt annat att göra.

PussPuss

/Fiia


Det är något speciellt mellan mig och Emelie, GRR! <3

Myskläder <3

Hejsan!

Nu har jag packat klart och klätt på mig mjukiskläderna :D Bussen går om 30 minuter så ska bara gta det lugnt nu.

PussPuss

/Fiia


Övernattning <3

Tjaa!

Ska snart börja packa lite för jag ska sova över hos Emelie, WIIH! Och Fia är där också! Ska bli mys som tusan. Sen på lördag så ska jag och Fia åka till Stockholm :D Vi ska leta studentklänningar, smycken och sånt. KUL!

PussPuss

/Fiia


Hemma!

Heej!

Körlektionen gicj jättebra! Och jag hade med mig mina små änglar i baksätet, Emelie och Fia. HAHA! Han sa att jag inte va så långt ifrån körkortet nu, JIPPPPIE!! Men innan körskolan så gick jag och Fia på stan och där hittade jag två par leggins, HAHA inne på barnavdelningen på H&M. Billigt och bra! När jag kört klart och så så gick vi till Mc donalds och hängde, skit BALLA! Nej ni nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Tack för idag brudar <3

PussPuss

/Fiia


Vanliga leggins


Glansiga leggins

Stan nästa!

Hejsan!

Nu har jag ätit och fixat mig klart. Snart ska jag gå till bussen och dra till stan. Ska se om jag kanske får med mig ett par leggins hem för det har gått låt på mina, vid inerlåret. För FETA lår.

PussPuss

/Fiia







Buhuuuu :'(

Hejsan!

Nu har jag precis klippt mig, HATAR DET! Tycker alltid det blir för kort men om man skulle ta så mycket som man egentligen behöver ta så skulle jag vara snaggad nu. Hoppas att mitt hår växer fort den här gången, fast det gör det ju inte eftersom mitt hår växer jättttte långsamt!

13.25 går bussen till stan och då ska jag plugga teori och sen har jag körlektion 15.40. Hoppas det går bra denna gång! Nej nu ska jag sminka mig och foxa mig iordning.

PussPuss

/Fiia


Onsdags morgon!

Godmorgon!

Har haft bästa drömmarna inatt men dom är hemliga! Men i alla fall, när jag vaknade hade jag skit ont i ryggen oc när jag drar bort täcket så har hela lakanet korvat sig och lagt sig under mig i en stor hög. Jag gillar verkligen inte den här sängen, Jag får ont i ryggen av den, lakanen ligger aldrig rätt och den är för liten! Men men jag ska väl flytta om några månader hoppas jag på, får ta ta med sängen jag har hos mamma då.

Snart kommer det hit en vän till familjen som ska klippa våra hår, jag har inte toppat mig sen jag klippte lugg. Shit pommes! HATAR att klippa mig, men det är väl ett måste? Hon klagar alltid på mitt hår, men det får jag väl ta.

Tänkte ta en promenad nu på morgonen, hoppas att det blir av nu bara!

PussPuss

/Fiia


Hmm dålig jag är!

Hejssan!

Blev ingen promenad, så jag får försöka träna på nåt annat sätt :) Får bli några situps och lite sånt. Det måste väl ändå va bättre än inget alls.

PussPuss

/Fiia



Hur ofta händer det?! :D

Hejsan!

Fia och jag drog iväg till Marmorbyn och hämtade cyklar. Det gick as bra att övningsköra, allt känns så jävla bra bara. När vi kom hem så sa Fia att jag skulle backa in bilen på gården, hmm är inte bra på att parkera men med pappas hjälp gick allt kanon! När vi klev ur bilen så kom en kompis till familjen, har inte träffat henne på jätte länge så det va kul att träffa henne. Efter att vi stått där och pratat bilar och tonåringar (asså pappa, Fia och jag) Så tar hon mig på axeln och frågar vart jag ska jobba i sommar, Hmm alla frågar det och jag har ju liksom inget jobb, as jobbigt! Så jag sa jag har inget jobb... Fast jag väntar på svar från några ställen. Då sa hon "Men vet du vad? Skriv ett mejl till mig så får du jobb om någon inte kan/vill jobba" Så jag ska skriva ett mejl till henne och är TYP garanterad jobb ifall nån säger nej till det jobbet :D ASSÅ WIIIIIIIIH!!

Så nu ska jag skriva ett mejl och skicka iväg till henne :D Jag ÄLSKAR henne just nu! <3

PussPuss

/Fiia


Fulast just nu men glad som fan ändå! :D

Blah blaah

Hejsan!

Nu har jag precis ätit pytt i panna, asså det känns som denna dag bara bestått av att äta. FY!!! Snart ska jag få övningsköra till Marmorbyn och hämta en cykel. Fia hade hittat nån som Lovisa ska få. Jaah sen händer det väl inte så mycket mer antar jag, en promenad senare bara!

PussPuss

/Fiia


Sitter och tänker på hur kul jag och Emelie hade det i Sthlm <3

studentklänning

Hejsan!

Jaah sitter och kollar studentklänningar fast jag egentligen har en, men problemet är att jag vill sy upp den lite så den blir kortare för jag gillar inte längden sen har den blivit lite större i midjan. Pratade lite med Fia om det och hon sa att om jag ville ha en annan så finns det pengar till det, men vi får se vad det blir. :D

Vad tycker ni om klänningen?

PussPuss

/Fiia


Hahah va skit ful i fejjan ;)

TjockisFiia!

Tjaa!

Haha har nyss ätit glass med mina älskade småsystrar, det va inte så lätt som jag trodde asså ^^ Dom är som små vildar. Och nu har jag jätttttteont i magen, för mycket sött för min del. Får bli en promenad senare, just nu kan jag inte gå för min mage krampar massa, BUHUU! Ska dra på mig ett par mjukisar och fortsätta lyssna på Z:tv!

PussPuss

/Fiia


Övningskörning + teori

Hejsan!

Gick upp kl 8 idag för jag skulle övningsköra med Fia in till stan. Så kl tjugo över 9 så tog vi bilen in till stan, allt gick toppen! Sen så utförde fina lite ärenden och jag satt på körskolan och pluggade och det gick jättebra! Guud jag kanske kan få körkort någon gång i alla fall. Sen så kom Fia till körskolan och då kollade vi om det fanns några återbud på körlektioner, och det fanns en imorgon 15.40. Hoppas att jag är lugn imorgon och tar det lught bara!!!

Sen när vi skulle köra hem så åkte vi till Duve och träna på att parkera och även det gick bra, guud allt gick bra idag! Så nu får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

PussPuss

/Fiia


Nu vill jag ha SOMMAR och KÖRKORT!!!!!

Hos pappi!

Hejsan!

Kom nyss hem till pappi, ska bo här lite nu. Åt nyss pannkakor, kan säga att jag va sjukt hungrig! Åt nudlar kl halv 10 sen har jag inte ätit något sen dess, skulle aldrig klara av att svälta mig. Jaahapp vad ska man göra nu då? Eller vad ska jag göra resten av veckan? Har verkligen inget planerat.

PussPuss

/Fiia


Kan ju inte påstå att jag är fräsch direkt xD

OH NOOOOO!

Tjaa!

Kul att det snöar, verkligen! HELVETE! Jag som hade tänkt ut vad jag skulle ha på mig idag, men det fick bli andra kläder. Aja är i alla fall färdig sminkad och allt det där, nu ska jag bara fixa frulle. Och det blir nudlar, OVANLIGT! Nej nu tror jag vattnet kokar för fullt ute i köket.

PussPuss

/Fiia


I give up!

Heeejsan!

Usch nu har jag nästan somnat 100 gånger sen typ kl åtta, dags att sova kanske. Är jätte sonrig också. Ska upp tidigt imorgon :/ Ajaa men sov så gott och dröm om roliga saker!

PussPuss

/Fiia


Aj det bränner!

Hejsan!

Tog en promenad med Lina, MYSIGT! Vädret är ju heeelt underbart. Fast lite kyligt va det ju. Nu när jag kom hem så fixade jag till lite nudlar, tyvärr fanns det bara dom här nudlarna med as stark krydda :/ Men jag tog bara lite av den kryddan sen kryddade jag med egna kryddor. Men kan ju säga att min mun bränner som in i norden!

Jaah får se om jag kommer på nåt att göra ikväll.

PussPuss

/Fiia


Hemma igen!

Hejsan!

Hihi köpte lite bubblor, hårspännen, tofstar och godis till Lovisa i present. Kanske lite tråkigt men hon blev ju glad i alla fall, sen köpte jag lite godis åt Linnea också för att jag är så snäll. Vi satt ute på altanen och åt tårta och kakor, mysigt och så men sen blev det lite kallare. Innan jag drog hem så skickade jag och Fia efter 2 par kjolar till mig, min syster hade en jättefin kjol på sig idag så jag ville också ha en sån, fast det blev två. Dom skulle komma denna vecka tror jag, IHHH! Så jag lägger ut bild på dom när dom kommit.

Jahapp vad ska man göra denna dag då? Sitta hemma och bli ännu fetare? Åhh jag vill bo i en storstad!

PussPuss

/Fiia


Grattis älskade unge <3

Hejsan!

Guud vilket härligt folk det va igår. Helt sjuka (på ett bra sätt). Neej men tack så mycket för igår allt folk. Bussresan hem va as jobbig för jag blev typ förkyld igår eftermiddag och på bussen rann snoret massa, och såklart kommer det nån kille och sätter sig bredvid mig och ska sitta och prata, HAHA! Där sitter jag och torkar snor som rinner. Det va skönt att komma hem i alla fall! Tog lite Janssons sen blev jag sjuuukt törstig men orkade inte hämta vatten så jag höll på att torka ut. Sen hade jag laddat upp min säng med typ 20 ton snorpaper xD Har sovit as dåligt inatt, vaknade 9 av alarmet men jag tröck bort det, ville försöka sova bort förkylningen. Jag känner lite smak och lite lukt som tur är :D

Idag fyller min älskade lillasyster Lovisa 4 år <3 Guud jag komer ihåg när du föddes, eller när jag fick mms av pappa. Vi satt på en bildlektion och kollade på en jätte dålig film. Jag visade alla bilden och min lärare blev grinig men sen förklarade jag vad det va då blev alla helt ihhhh :) Så det stod massa omkring mig och kollade på bilden på min mobil. Och nu är min älskade syster 4 år, herregud vad tiden går. Men jag är i alla fall bjuden på kalas kl 15, MOHAHA! TÅRTA!

PussPuss

/Fiia


Grattis älskade trollunge :)<3


Ojojoj planer ;)

Hejsan!

Hihih snart ska jag hem till pappa och äta middag hos dom :) Ska bli mys! Sen så frågade Emelie om jag va sugen på utgång, och det klart :D Man vill ju hitta på så mycket man kan på lovet. Men nu kommer det svåra igen, vad jag ska ha på mig. HAHA! Aja får fundera hemma hos pappa. 

PussPuss

/Fiia


Bestämt mig nu!

Heeeeeeeeeeeeej!

Hahah nu har jag testat typ hela garderoben och har äntligen kommit fram till nåt att ha på mig. Eftersom jag älskar rosa och att ränder är lite påskigt så fick det bli min rosa och vitrandiga skjorta, Man tager vad man haver så det fick bli mitt rosa linne under och mina vita shorts. Älskar våren, man har liksom mer ljusa färger på sig då.

PussPuss

/Fiia




Glad Påsk!

Hejsan!

Nu har jag lockat hela mitt hår plus någon annans hår som jag i mitt huvet xD Det blev faktiskt riktigt fint, men nu har jag typ bytt kläder 12 gånger och jag blir aldrig nöjd. Just nu sitter jag med en svart klänning på mig som är alldeles för kort så jag måste byta igen. HERREGUD! Måste köpa nya kläder, men jag tror mammi och jag ska åka till Marieberg nån gång på lovet, PERFA!

Men idag är det ju påskafton så jag vill önska alla en glad påsk!

PussPuss

/Fiia




Ska försöka hitta nåt annat att ha på mig nu, gaaah!


Promenad :)

Heejsan!

Guud vilken härlig promenad! Åt ingen frukost innan jag gick ut och gick så jag åt nu när jag kom hem, det blev en knäckemacka och ett glas vatten. MUMS! Nej idag är det ju påskafton så ska väl fixa mig fin, undra vad man ska ha på sig. Ajaa ska höja volymen och börja leta kläder nu.

PussPuss

/Fiia


Solen i ögonen :)

Godmorgon!

Vaknade 08.15 och var klarvaken. SKÖNT! Jag hade stallt klockan på 09.00 men bättre att vakna nu ju. Och vädret är heeeelt underbart så jag funderar på att klä på mig och ta en promenad. Juste nyss så muppade sig min data och det kom upp en ruta som det stod att dom hittat massa virus på min data, så jag ringde pappa och fråga honom vad man skulle göra. Men det muppade sig bara så jag avbröt den där grejen och det har ju inte hänt nåt med min data än så det va nog ingen fara. Och kl 16.00 ska jag på påskmiddag hemma hos pappi, MYS!

Nej ni gott folk nu ska jag ut i det vackra vädret <3

PussPuss

/Fiia


Emelie.K, Jag och Fia <3 Haha jag ser skit full ut men har bara
druckit en cider där ;)

Åhh så kul :D

Hejsan!

Nu är jag hemma och har tvättat bort smink och fixat min inför sängdags :D Har haft en supermysig kväll hemma hos Simone, men Matilda,Emelie och Lina. Älskar er <3 Men vi har i alla fall myst och druckit lite. Sen vid 23blev det krogen, och där träffade vi på lite trevligt folk, bland annat en väldigt full hulken som sätter sig på stolar som går sönder xD KLANTARSLE! HAHA! Ajaa sen träffade jag Johannas pojkvän Thomas inne på lilla :) Han va jätte trevlig så vi snackade lite. Sen när Jag, Simone och Emelie skulle gå till bussen så frågade han om vi ville åka med honom och det klart vi ville :D Haha kan säga att hemresan va nog det roligaste av allt :D Jag fick världens skrattattacker :D Stackars Thomas han måste tro jag är tokig.

Men tack för idag :) Jag har haft jätte trevligt <3

PussPuss

/Fiia




Dagens outfit :)

Mjaau!

Hejsan!

Nu har jag fixat mig klart. Undra vad jag ska ha på mig ikväll? Hmm jobbigt! Börjar få ont i huvet och är typ snurrig, vad kan det vara? Drack typ inget igår så det är ju inte det i alla fall. Men aja snart ska jag ta min stora packning och dra mig hem åt mamma.

Hoppas ni får en bra dag.

PussPuss

/Fiia


Såhär ser man ut denna dag.

Fixar

Hejsan!

Medans jag väntar på att min eyeliner ska torka så kan jag skriva ett litet inlägg. Gick upp nio idag, as skönt att vakna skapligt tidigt, ännu bättre att solen lyste. Men har tagit det lugnt här på morgonen, typ tagit et dusch, lyssnat på musik och packat. Fredag=Mammas vecka. Haha ville ha på mig nåt annat idag och jaah det har jag också, vet inte om det ser förjävligt ut eller bara är fult, ska se om jag kanske kan försöka komma på nåt annat att ha på mig eller om jag skiter i det. '

Ikväll ska jag och mina vänner ut, men det blir nog nyktert för min del. Är inte sugen på att dricka. Man kan ju faktiskt ha kul utan alkohol, i alla fall om man är i rätt sällskap.

Här är i alla fall lite bilder som låg på kameran. La över bilderna igår.

PussPuss

/Fiia














Påsktema :)

Hejsan!

Har precis kommit hem från klassfesten :) Älskar min klass massa <3 Men fick ont i magen och kände mig trött så det kändes bäst att åka hemåt. Men tack för ikväll klassen och jag ser fram emot alla bilder. HAHA! Nej nu ska jag sova.

PussPuss

/Fiia


dålig bild xD fixade mig mer hos Emelie.


RSS 2.0