Bjuder på den!

Tjaa!
 
 
Gäller att våga bjuda på sig själv!

Byggpojkar!

Tjaa!
 
Japp då va det färdigjobbat för denna dag! Sitter och äter tortilla ostchips :O DUMMA DUMMA! Men blev så sugen när jag gick runt där i affären. Håller på att laga matlåda till morgondagen. Inskolning står på schemat! Så nervös att jag nästan skakar. Men efter det är det HELG! Med fett stora bokstäver ;) Fan va jag längtar! Någon som ska på puls på lördag? ;) Säg till isf!
 
Åhh dom kommer snart börja bygga om på gymmet, och jag betyder det? Jo byggpojkar! ;) Får se hur det går att träna när dom springer runt där. HAHH! Nej nu ska jag packa ihop väskan inför imorgon.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

VB!

Tjaaa!
 
 

Före/efter!

Tjaa!
 
Gud inte lätt att ta bilder, städa och töja ut skor samtidigt som man ska göra sig vacker ^^ Men tänkte försöka få en bild på hur mitt hår ser ut innan och efter jag satt i löshåret. Känner mig stressad, men vet inte varför.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Ny vän?

Hej!
 
Sitter helt utslagen i soffan! Blev rätt stressigt på jobbet idag på morgonen, men det löste sig tillslut. Nu känner jag mig helt slut i kroppen och vill bara sova!!! Men vet att jag bara blir tröttare om jag lägger mig några timmar. Bättre att hitta på nåt att göra. MÅSTE ta tag i min lägenhet men det är ju sååååå tråkigt! Är så seg... Ikväll är det ju barnpassning också så måste tagga till det.
 
Tror jag fått en ny vän som jag inte ens träffat. Har aldrig haft en mejl-vän :) Det är så kul! Blir så glad när jag ser att jag fått mejl. Så himla go människa! Värd masssssa kramar :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Charmig bild va? ;)
 
 
 
 
 
 
 

Furkost!

Godmorgon!
 
Ny dag och nya möjligheter. Kallt som in i norden i min lilla lägenhet. Ville bara vända när jag gick upp ur sängen... Senaste tiden har jag gått osminkad till jobbet och alla kommenterar att dom inte känner igen mig, så idag är jag sminkad! Bäst så! Ne nu har jag fått i mig frulle och ska väl snart börja klä på mig för att ge mig ut i kylan. Läste att det skulle bli storm :O Att man sklle knyta fast lösa saker som kan flyga iväg. HJÄLP!
 
Efter jobbet ska jag nog tusan ta och lägga mig en stund. Jobba på gymmet ikväll också. Då behöver jag vara lite utvilad. Imorgon är det ju inskolning på det nya jobbet också! Fyfan va nervös jag är, vet knappt vart jag ska! ÅHHH :/
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Ge mig!

Hej!
 
Åh snälla ge mig lördag nuuu! Vill ha mina brudar hos mig <3 Ska försöka få hit Olivia också men vi får se, hon har ju ont i foten. Skulle va så kul att ha mina tre favoritbrudar här! Speciellt nu när mina känslor pendlar upp och ned. Sen ska det bli så kul att få göra sig i ordning! Ska sminka Ida också så hon kommer till mig lite tidigare.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Jobbigt!

Hej!
 
Tårarna bara rinner. Har skrivit ett hejdåmejl till fd pusskillen :( Det tog verkligen emot! Men måste ju gå vidare så tror det är det enda jag kan göra. Kan inte se honom inloggad på facebook. Trodde jag hade hittat honom, min prins. Men det va inte så... Kommer alltid minnas pusskillen, han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Han räddade mig från det hemska som jag satt fast i. Kan inte vara vän med honom. Vill men det går inte. Livet går vidare. Ville lägga upp bilden på oss men jag gör inte det. Kan inte se bilden utan att börja störtböla.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Nomnom!

Tjaa!
 
Gav 100% på zumban! Det är så kul att dansa, man blir glad och får tänka på annat en stund :D Så 20 min promenad till gymmet, 60 min zumba sen 20 min hem igen. Skönt! Promenaden går snabbare med musik i öronen också. Tycker promenaden hem från gymmet är grymt skön ibland, men inte alla gånger ^^
 
Nu sitter jag med en skål yoghurt med massa hallon i, ÅHHH det är så underbart gott! Skulle kunna äta flera liter! Har även toppat med russin. Ne nu ska jag gosa till det lite här och kolla på tv.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Zumba!

Tjaa!
 
Redo för gymmet! Idag är det Onsdag och det betyder zumba, YEHAA! Så roligt tycker jag, även fast jag inte riktigt har den där "känslan" ;) Men jag kör mitt eget race. Sen är ju pappa där också! HAha man får inte kolla på honom för då tappar man koncentrationen ^^ Han ska alltid knäppa sig och låtsas dansa balett helt plötsligt eller annat muppigt. SKönt att man kommit ur den där åldern då allt va pinsamt för då hade jag gått ut därifrån. Nu är det bara kul när han håller på (oftast). Ja sen sitter jag här med dom blåa klackarna jag köpte idag. Dom va liiite tajta så försöker töja ut dom. Gaaah har strumpor på mig också så fötterna känns som kassler med sånt där nät runt ni vet? AJ! Men vill man vara fin så får man lida pin, så äre!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Shopping!

 
Min shopping och lilla jag ^^

Hey, This is me!

Hejsan!
 
For iväg med Sandra till Norrköping. Meningen va att hon skulle hitta en klänning till helgen och jag skulle bara hänga på. Men... Jag hade fått lön från gymmet jag unnade mig lite saker också. HAha jag som inte skulle köpa något! Dumma mig. Hittade min favorit fondation på rean, va tvugen att köpa den för den tog TOKSLUT imorse. Sen hittade jag 2 klänningar och ett par skor :D Juste sen ett sminkborttagning och en lotion till ansiktet. Har världens torraste hy nu... Så fick hjälp av en tjej med vad jag ska använda och så. Så n hoppas vi på att det blir bra. Slut på att tvätta bort sminket med tvål och vatten ;) Nöjd tjej!
 
Känns så skönt att fått i löshåret, känner mig som mig själv igen! Fixade mig lite extra idag, eller brukar se ut så men har inte lagt ner så mycket tid på mig själv senaste tiden. Sofia Nyberg är tillbaka ;) WOHOO!
 
PssPuss
 
/Fiia
 

Vilken skillnad!

Hej!
 
Satt och kollade igenom lite bloggar och ser att fler och fler tränar. Förut va det ju så att man va rädd för att få muskler. Många av dom tjejer jag känner va rädda för att få muskler när dom träna i alla fall. Dom sa att dom ville få smala armar och ben bara. Men nu verkar det vara inne med muskliga armar och ben. Man ser verkligen skillnad på boggarna och tjejerna på gymmet. Dom står vid hantlarna och gör annan styrketräning. Jag va också så först, GAAh jag vill inte träna så jag får mskliga armar, tänker bara träna kontition. Men där jag jag ändrat mig! Tycker det är snyggt med muskler, dock inte för mycket. Vissa tjejer ser ju nästan ut som karlar. HJÄLP! Ne gud va underbart det är att träna och se resultat! Jag är långt ifrån mål men jag kämpar på!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Bra start på dagen!

Tjohej!
 
Vaknat säkert 7 ggr under natten och varit orolig. Har väntat ett samtal som jag fick imorse. Fick ett glädjande besked så nu kan jag nog kunna sova om nätterna igen. Ska snart börja göra mig vacker för senare drar ju jag och mina kära fru (Sandra) till Norrköping. Jag ska dock hålla hårt i mina pengar! Men Sandra får gärna shoppa loss ;)
 
Nej nu ska jag fixa mig i ordning! Ha det så underbart i tråkvädret.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Före/efter!

Tja!

Detta är dom bilder jag har nu :p men är fantastiskt nöjd! Känns som jag har mitt tjocka långa hår igen <3 längtar tills jag får göra fina lockar i detta hår! Nej nu ska jag lägga mig och försöka sova lite! Godnatt alla människor :)

PussPuss

/Fiia


Håret!

Hej!
Åh gud jag är så glad :D Håret blev perfekt! Samma färg och det ser tjockare och finare ut. Haha typ som det såg ut innan jag tappade allt hår... Men jag gillar det :) Längtar tills på lördag då jag får göra mig vacker och gå och fladdra med mitt nya svall. Ska se om jag kan låna någon klänning av Sandra eller nåt för jag är så otroligt trött på mina. Inget sitter bra och känns som jag använder samma klänning varje gång.
 
Håller på att försöka få fram bilder på hur håret blev men det segar lite ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Oj va muskulös jag såg ut här ^^ Bild på hur håret sett ut innan

Vilken dag!!!

Hej!
 
06.40 får jag förfrågan om jobb 7-14. Min kropp sa ifrån men min hjärna sa JA! Så va bara att kasta sig upp och släpa sig mot jobbet. Timmarna gick huur långsamt som helst. Ville bara hem och sova innan gymmet. Men icke sa nicke! Sandra hörde av sig och fråga om jag ville med till Norrköping men vi hann inte med det idag så får bli imorgon. Vi gick ner på stan och köpte hårfärg istället, så nu jävlar ;)
 
Vi gick hem till mig och skulle börja färga men ser att vi måste gå till gymmet om 50 min... Så det va ju ingen ide att börja med. På med träningskläderna och släpa sig iväg till gymmet. Kände mig inte alls lika taggad som jag va igår på att köra combat. Va trött och hade inte ätit sådär jättebra. Men men jag körde allt vad jag orkade och det är ju kanon! Sen när vi skulle hem så kunde vi räkna till att vi gick förbi 8 matställen typ ^^ Pizza, sushi, grillat och ah massa olika ställen. Fyfan livsfarligt ju!! Men vi gjorde egen pizza hos mig :D SÅÅÅÅ GOTT!!! Nu sitter vi i soffan som två degklumpar och är helt slut i kroppen.
 
Men ska försöka röra på fläsket och börja fixa med hårfärgen (ska färga löshåret) ;) Hoppas det blir bra!!!! För och efterbilder kommer om någon skulle vara intresserad ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jag och min ängel! <3 Halloween förra året

Favorit träning!

Hej!
Imorgon står det bodycombat på träningsschemat! Struntar i mage/rygg som jag brukar köra innan så kör jag 110% på bodycombat istället :) Fyfan va taggad jag är på träningen! Så synd att Olivia skadat foten :( Hon är ju min träningspepp annars! Men ni som inte vet vad bodycombat är, ge det en chans om ni kan. Det är ett grymt pass. Man får ge allt man har och få ut sin ilska om man nu har någon sån. Blir verkligen fokserad på detta pass. Har hört att jag ser grym ut när jag kör. HAHAH!  Mitt favoritpass helt enkelt!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Im bad!

Tjaa!
 
Hade ingen lust att skriva så gjorde såhär istället, hoppas det går bra ;)
 
 

Stark!

Hej!
 
Låg och sov här på soffan och va helt död! Så ringer mobilen men ingen på andra sidan...  Somnade om igen men så ringer det igen. Folktandvården vill att jag kommer dit. Vafan jag vill inte dit än! Känner inget behov av det så i höst ska jag dit. Men det va ju bra för då vaknade ju jag till. Hade stängt av larmet 2 ggr innan det så det va väl dags. Men eftersom jag knappt sover så får jag väl göra det när jag väl kan det!
 
Fyfan känns som jag blivit laddad med energi! Känner mig stark och stolt över att vara jag. Att en människa kan få en så stark av ord. Jag är värd någon som vill ha MIG och bara mig :D Han finns där ute, har bara inte mött honom än. Gud jag är så glad att du skrev till mig och fick mig må bättre! Vart ska jag göra av denna energi då? Jooo på gymmet såklart <3 Ska rota fram dom allra snyggaste träningskläder och färggladaste. Känner att det passar mig ikväll! Kommer ta dagarna som dom kommer. Dags att sluta deppa Sofia Nyberg, du är värd mer än så ;) Låt ingen kille få trycka ner dig igen!
 
TACK TACK TACK TACK igen! :*
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Löshår?

Hej!
 
Även fast jag haft slitet och trassligt hår så långt jag kan minnas så har det varit det jag älskat mest på min kropp. Brukar få komplimanger för mitt hår eller mina ögon. MEN i december va jag dum och skulle göra egna blonda slingor (mest för han jag träffades skull). Tappade nästan hälften av mitt långa tjocka hår! Kändes som min kvinlighet bara föll av mig! Har haft sån ångest över det! En del ställen har jag bara 10 cm hår och andra ställen har jag längre. USCH! Kan inte göra så mycket med det eftersom det är så ojämt. Så jag har kollat mycket på löshår senaste tiden. Jag har ju ett löshår som ligger men det är platinablondt och så ser ju inte jag ut längre... Någon som vet om man kan färga löshår? Eller måste jag köpa nytt som matchar min färg bättre? Ska jag ens lägga ner någon energi på det? Skulle ju va kul att få känna sig fin när man går ut i alla fall.
 
Ska ju till Norrköping och roa mig med brudarna plus några andra :) Skulle va kul att se lite snygg ut då! Nån som har tips?
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Lite av håret som åkte av när jag färga :(
 
Så ser det typ ut nu
 
2 dagar innan jag färgade... Åhhb saknar mitt hår! <3

Sömnbrist!

Hej!
 
Usch har inte alls sovit bra, mardrömmar och massa sånt! Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, möte med min nya chef kl 9. Kommer bli spännande men är sjukt nervös! Vet inte om det är rädslan för att förlora den jag har känslor för eller om det är för att jag ska träffa henne. Tror på det första faktiskt. Jag är inte rädd för att träffa nya människor så det kan ju inte vara det. Fan får inte ens i mig någon frukost :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Vem?

Godnatt!
 
Sista inlägget för denna dag! Dagarna och veckorna bara susar förbi. Gör inte så mycket om dagarna känns det som men ändå hinner jag inte med det jag skulle vilja göra. Fattar inte hur det går ihop sig. Sitter här och tänker på hur mycket jag älskar mina nära och kära <3 Har en underbar familj eller familjer, vi är ju morderna! Och mina vänner är fantastiska, kan prata med dom om allt! Men nåt jag saknar är att kunna prata med någon som förstår. Som verkligen vet vilka känslor jag drass med just nu. Finns det någon som känner igen sig i mig? Som känner igen mina känslor och tankar? Ni får gärna skriva till mig i så fall om ni har lust att prata, kanske ge lite råd. Hoppas ni haft en bra vecka :)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Upp med hakan och va stark nu! Pepp från mig själv till mig själv!

Ny favorit!

Hej!
Oj Sofia Matilda Nyberg har fått en ny favorit film! Och det är ingen komedi eller kärleksfilm :O Kors i taket!! Filmen är Taken! Har sett början men har aldrig kollat på hela, är helt fast ^^ Trodde jag väl aldrig. Men allt är ju inte riktigt som man tror alla gånger. Hahha fick just ett förslag om att gå på bio, motorsågsmassakern. Hahha Tror jag mest skulle blunda faktiskt! Hahha nu sa han att den är i 3D, nej den får du fan se på själv! Han är snäll som försöker få mig på bättre tankar :) Skulle jag ha hälften av hans positivitet skulle jag kunna göra vad som helst!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Naturhistoriska riksmuseet!

Hej!
 
Klump i magen och gråt i halsen! Försöker komma på nåt hela tiden som gör att jag tänker på annat. Men nåt som är lite kul är att jag ska till Sthlm någon dag och gå på naturhistoriska riksmuseet med en nyfunnen vän :) Väldigt trevlig prick den där grabben. Ser fram emot det i alla fall!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Eskilstuna?

Hej!
 
Ja nu i februari så flyttar ju mamma och hennes man till Eskilstuna. Dom kommer ha ett rum över som gästrum, funderar på att kolla med mamma om jag kan bo där ett tag! Jag mår inte bra av att bo kvar här, måste bort. Hade ju en plan på att flytta till Norrköping, den stad jag ändå känner att jag skulle kunna flytta till. Men neee har liksom tappat lusten för det. Ville komma närmare fd pusskillen så vi kunde dejta och lära känna varandra lättare. Men känner nästan tvärt om just nu. Får kolla lite jobb i Eskilstna i veckan! Usch gillar inte den staden egentligen men kanske är bra för min egen skull.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

26 timmar!

Hej!
 
Japp det är nästan exakt 26 timmar sedan jag åt senast. Hungern har övergått till illamående! Jag mår fan inte bra nu :( Det här är inte ett dugg roligt och jag vettefan vad jag ska ta mig till! Lägga in mig på psyket eller vafan? xD Försöker glömma honom men det går inte, försöker hata honom men det går inte heller! Spelar ju ingen roll om jag raderar allt som har med honom att göra heller, för han finns ju i både hjärna och hjärta... Varför träffar jag alltid fel? Varför träffar jag alltid dom som inte vill ha nåt? Eller inte med mig i alla fall. Varför duger inte jag och vad är det för fel på mig? Har så mycket gråt inom mig men håller det inne, känner mig svag när jag gråter! HATAR att känna mig svag. Det hemska är att ingen kan hjälpa mig, INGEN! :( Jag får sitta här och se på när livet rullar vidare. Fan man skulle bli nunna eller nåt liknande!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Bilder!

Hej!
 
Har hittat lite gamla mappar med bilder på datorn och jag blir ju chockad! Är det rimligt att ha så sjukt mycket bilder? Och det mesta är väl egobilder! HAHA! Men jag måste ta typ 10 bilder innan jag är nöjd sen orkar jag inte radera. Skulle behöva ta och rensa bland bilderna men jag är ju så blödig, hatar att radera! Det är ju minnen! Ne fyfan va hungrig jag är nu :( Och vad ska man äta då? Skulle va bra om någon kunde komma hit med lite fläskfilespett, klyftpotatis och beasås från kolgrillen ;) Ska nog va onyttig någon dag och göra egen kebabtallrik, gjorde ju det för ett tag sen. Och han så mycket godare det är! Man slipper det där flottet, eeeeuw för flott! HAhaha undra hur jag kunde gå från gamla egobilder till kebabtallrik... Ne magen behöver nog mat nu!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Inte min grej!

Hej!
 
Är lite piggare nu. Åh usch dricka är inte min grej asså! Börjar bli för gammal för det!!! Va ju nästan bara 18 åringar ute också! Skulle gå ut nästa helg hade jag tänkt men tror fan jag hoppar det. Nu tänker jag vänta ett tag med det. Eller ah i alla fall med att gå ut här i stan. BLÄÄÄ!!! Att festa med dom där grabbarna är fan farligt också! Gud deras groggar är j 50/50. Nej ni det här med att dricka är inte lika mycket min grej längre! Har varit en riktig partypingla sen jag va typ 17 år så... MAn mår bara onödigt dåligt dagen efter och är trött hela dagen. Kan väl gå ut någon gång då och då, men då ska det vara ett bra tag emellan gångerna så man uppskattar det. Sen tänkte jag på en sak. guuud  va man tålde att dricka mer när man va yngre! Nu kan jag känna av 2 cider liksom. Då kunde man ju dricka en halv 70s och knappt känna av något eller 2 flaskor vin... Ne håller mig hellre till träning eller myskvällar kanske.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
Hahaha lite bilder från mina glansdagar ;) Man är så vacker
när man drckit xD Bjuder på dom!

Hemma!

Hej!
 
Godmorgon/godnatt! Ja ni... Va faktiskt rätt roligt igår! Spleade beerpong och dansade runt. Lyckades dock på nåt sätt få bollen att studsa ner i mitt eget glas och fick dricka pup det jag hade kvar... Lyckat! Kan inte dricka snabbt! Sen bjöd dom mig på groggar och skit så kommer inte ihåg promenaden ner till krogen xD Herregud! Inte van vid att dricka sprit... Jag hade liksom 4 cider med mig och jag ville inte ens up på krogen men men. Händer ju inte så ofta. Men dansade runt inne på Harrys och träffade massa folk så det va väl kul. Dock är det mesta suddigt! Smsade lite med en kompis när jag stod i kön till garderoben och han sa att jag skulle komma dit. Han bor inte så långt ifrån krogen så gick dit och snackade lite men somnade halvliggandes i hans säng.. Kul! Nackspärr och snorig näsa, tål inte duntäcken och det hade han! Så för en timma sen vaknade jag till och gick hemåt! Glömde dock min tröja på festen vi va på innan så det va satans kallt när jag gick hem!!!! Nu sitter jag i alla fall i min egna säng och har tvättat bort sminket och dragit av lösögonfransarna och ska äntligen få sov på riktigt! Smsade han jag sov hos och sa att han ska ringa när han vaknade! xD Sen vet jag inte hur många ggr jag sa att han skulle leta efter min tröja ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Korvparty!

Hej!
Rensat lite hos mamma. Kul att träffa lillebror och hans underbara flickvän :) På vägen in till stan så blev jag spontant bjuden till en "fest", vet inte vad det är :P Men ska bli hämtad snart så ska jag med honom och dricka lite. Blir visst korvparty och jag... HAHA! Kanske blir kul, kanske inte. Det är ju Katrineholm vi är i liksom ;) Men ska bli kul att träffa Arvid igen! Vi pratar alltid om att ses så gör man aldrig det... Nej nu ska jag fortsätta stressa här hemma!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

En känsla!

Hej!
 
Åh va mysigt det va att träffa Madde igen! Umgås med henne på tok för lite. Det blir verkligen tjejsnack när vi sätter igång, killar, jobb och kläder. HAha! Är så glad för Maddes skull :) Hon ska flytta ihop med sin pojkvän i en jättefin lägenhet. Har inte sett den men den verkar helt underbar när hon pratar om den. Hon hade fått nycklarna igår och det bara lös om henne. Hon är en riktig glädjespridare den där tjejen. Men den känslan hon har nu har inte jag någon aning om hur den känns, bara hur den kan kännas. Verkar så spännande och mysigt att ha den känslan. Längtar tills jag får ha den :D Åhh tänk att få bo ihop med någon, verkar ju så fint!
 
Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå... FAn va tråkigt det är! Över en timma kvar innan jag ska åka. Lägenheten är i behov av att städas men har ingen lust till det. Ändå bara jag som ska vara här så ;) Födel men att bo ensam!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Bild från min första lägenhet :D

I träningsväskan!

Hej!
 
När jag va iväg med mamma till Eskilstuna i Torsdags, så köpte jag med ett body butter att ha i träningsväskan. Har alltid med mig body butter eller någon lotion eftersom jag alltid duschar på gymmet efter träningen. Nu har min body butter med kokoslukt tagit slut så  köpte en ny med doft av jordgubb. Är helt kär i den! Åhhhh <3 Den är rosa och fin och den doftar helt underbart! Nästan så jag vill lägga lite på överläppen så jag känner den mumsiga doft hela tiden. Den luktar typ som extras tuggummi med smak av jordgubb :D Tror den kosta 30-40 kr.
 
Nu ska jag inviga mina stövlar jag köpte i veckan. Kände att jag ville vara lite extra fin när jag ska träffa min kära Madde ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Morgon!

Tjoo!
 
Japp då va det en ny dag igen då. Drömmer så verkliga drömmar så jag nästan blir rädd. När man vaknar fattar man ju ingenting! Vart är jag? sen blir man besviken för man fattar att det inte va så... Och man vet att det aldrig kommer bli så. Man är tillbaka i vardagen efter att ha svävat runt i lycka ett tag. Sitter halvt ordningfixad i soffan och ska snart orka mig upp igen. Det här kommer bli en seg dag tror jag! Imorgon också för den delen... Visst det blir vad man gör det till men ibland kan man inte säga så.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Kan inte låta bli att tycka denna är rolig xD

Bättre förr!

Godnatt!
 
Ja jag kan faktiskt tycka att tv va bättre förr. Som barnprogram tex. Kollar jag på barnprogram med mina småsystrar som är snart 7 och snart 6 år så blir jag ju rädd! Små rosa kaniner eller katter som lär ut bäbisspråk. Hålla boll, kasta boll, åka sparken. Vad är det för språk? Man kan väl lära barnen rätt i alla fall? Vet inte hur mycket skitprogram dom kollar på. En del program är ju bra, typ dom som lär ut Engelska och sånt. Men jag tycker det mesta är trams. Som sommarlovsmorgon, dom brukar mest handla om att barn ska tävla mot varandra eller liknande. Sommarlovsmorgon och julkalendrarna va så myclet bättre förr! Tycker det va kul att dom hade mysteriet på greveholm nu senast men ändå, dom hade gjort om det så mycket. Sen undrar jag vart alla barnskådisar gömmer sig ^^ Skäms ju lite ibland. Säger inte att skulle va bättre men undrar vad dom går på när dom letar skådisar.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
Kommer ni ihåg Salve? Det gick 1997, kommer ihåg det som igår :D

Funkar inte så!

Hej!
 
Kollar gladiatorerna och dricker en shake! Va så otroligt sugen på bananchips med choklad på!!! Åhhhhh kan känna smaken i munnen.  Men istället gjorde jag egen dip och dippade grönsaker... Man kan inte ersätta nåt man är sugen på med nåt annat! Det funkar inte bara. BUHUUUU! Imorgon ska jag träffa Madde :D Vi brukar ses 2 gånger om året, asså ett halvår mellan vi ses. MEN denna gång är det ca 1,5 månad bara. Men det har hänt mycket sen dess. När jag träffa henne sist så pratade jag typ bara om pusskillen. Samma dag som vi sågs så skulle han komma hem till mig för första gången ;)  Kommer ihåg att jag va så nervös! Sen har jag ju ett nytt jobb på g. Men vet faktsikt inte så mycket om det jobbet. Bara vilka tider jag ska jobba. Vet knappt vart stället ligger ^^ Ska till Vingåker och rensa lite bland gamla grejer... Hatar att rensa. Kan liksom inte kasta saker!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Längesen!

Hej!
 
Blev så himla sugen på att åka skidor! Åhh tänk va mysigt att va ett gäng som åker iväg till någon mysig stuga med bastu. Åka skidor hela dagen sen in till en varm stuga :) Dricka, musik och goda vänner! OMG! Senast jag åkte va för typ 3 år sedan, och det va i Romme! Annars har jag bara varit i Sälen en gång. Då va jag väl 12 år eller nåt. Men men får väl försöka ta mig iväg nästa år eller nåt!
 
Skulle leta upp bilden från när jag va i Romme senast, och hittade så otroligt mycket bilder med härliga minnen. Åhh <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Romme 2010?
 
Sandras öhm 18 eller 19årsdag?
 
Samma kväll!
 
Stdentveckan 2010
 
Hårmodell 2004
 
Studentkryssning på g 2010
 
Hahha hårmiss när jag typ va 15?
 
 

Fredagskväll!

Godkväll!
 
Eller vet inte om jag kan kalla det en god kväll...Somnade på soffan och nu sitter jag här lite smågrinig och uttråkad. Hatar verkligen att vara ensam nu! Känner att dumma tankar smyger sig fram, har ingen att prata med och jag fryser! Och herregud va sugen jag är på något, men vet inte vad! Och jag vet att jag absolut inte ska gå till affären nu. För då kommer jag gå och plocka ner allt möjligt i korgen. Godis, chips, ost och kex, naturgodis och säkert lite glass. Men man tager vad man haver! Jag har ju massa skorpor xD Herregud!
 
Nåt mer jag kom på att jag va sugen på är att åka till naturhistoriska riksmuseet! Alltid när man skulle åka på museer eller nåt med skolan så fanns det nog ingen gladare än jag. Men man kunde ju inte visa det för dom andra, dom tyckte ju det sög. Jäkla grupptryck! Ska se om jag får med någon som vill åka med mig dit också :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Ibland saknar jag mitt hår!

Hit och dit!

Hej!
 
Gick rätt snabbt på jobbet idag. Iof så jobbade jag bara 7-10 men i alla fall. Efter jobbet gick jag till gymmet. Visste ju att det va kallt imorse så klädde mig ordentligt. När jag gick till gymmet va det liksom inte lika kallt så höll att rinna ur kläderna... Körde lite kondition och sen tränade jag ben och rumpa. Känns bra att ha varit där! Smsade lite med Sandra och hon och Ida va visst nere på stan så jag och Olivia mötte upp dom. Blev dock inte så lång stund eftersom Ida började jobba och Olivia skulle iväg. Men jag och Sandra gick runt lite i affärerna. Känner mig dock väldigt trött på att gå i affärer nu! Kände verkligen hur hungern smög sig på mig mer och mer. Kändes nästan som jag skulle tuppa av! Men nu sitter jag här med mat bredvid mig och börjar bli människa igen!
 
Ja, det är fredag... Vilket jag inte ser fram emot direkt. Alla mina vänner jobbar eller har annat för sig :( Ska hjälpa mamma lite med flytten annars så finns det inget att göra. ÅHH dumma stad! Ne betala lite räkningar då och knapra på några skorpor? :P
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tött!

Hej!
 
Sitter med en skål yoghurt och hallon, MUMS! Sen några skorpor på det. Känns som jag knappt hunnit somna, väldigt orolig natt... Gick inte att slappna av helt enkelt, ändå va jag sjkt trött. Önskar att jag kunde koppla bort och bara få sova några timmar!! Jaja, efter jobbet drar jag till gymmet med Olivia ;) Ska bli nice att träna. Ska inviga mitt nya träningslinne idag också. WIHUUU!
 
Detta har/är min absoluta favoritlåt just nu, och har varit sen jag hörde den för första gågen! Grejen är att jag hade en helt annan känsla i början när jag lyssnade på den. Kände mig stark och glad :) Men nu när jag lyssnar på den så kopplar jag bara ihop den med en annan person, och får en slags ledsam känsla i kroppen istället. Men jag tycker om den fortfrarande, precis som jag gör med personen. (Pusskillen)
 
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

TjockisFia!

Hej!
 
Funderingar över min rubrik? Jo det va mitt smeknamn i nian och sitter kvar än. Bara man gick förbi det där gänget så kallade dom mig tjockisFia och hakan. Det va två killar och en tjej som höll på mest. Hade aldrig gjort dom något. Va en fösiktig och snäll tjej på högstadiet, skoltrött men gjorde inget dumt mot någon. Dom följde efter mig när jag skulle hem och gick efter mig till matsalen ibland. Hatade att gå till skolan. Försökte låtsas om att jag sket i vad dom sa. Ignorerade dom men det sket dom i totalt, dom fortsatte ändå. Det konstiga är att en av killarna umgicks jag med när jag va liten. Eller hans mamma och min mamma va nära vänner.
 
Jag va inte mobbad för jag hade mina vänner, men dom va på mig hela tiden. Jag blev mer och mer missnöjd med mig själv. Självklart ledde detta till komplex! Har det till viss del än idag. Jag va inte direkt överviktig, eller jag va inte det. Har träffat en av killarna som höll på nu på senare tid när man varit ute. Asså så sjuk i huvudet! Han sa att allt bara va på skoj och dom trodde jag fattade det. Åhh vilket roligt skoj!
 
Tänk så hemskt det är med mobbing :( Att människor kan vara så elaka mot varandra. Ibland så elaka att det leder till att personen inte orkar leva längre. Det jag blev utsatt för va inte okej men det va inte så allvarligt som mobbing kan vara. Önskar man kunde göra mer! Jag vill kunna hjälpa alla så dom mår bra, men det är ju så svårt!
 
Efter jag slutade högstadiet så började jag gå väldigt mycket. Slutade även med godis och sånt. Började märka skillnad på kroppen. Vilken känsla, va så stolt över mig själv. Men det där började även gå över styr. Satte mig på motionscykeln efter jag ätit nåt och åt mindre och mindre. Men jag klarade lyckades komma ut ur det innan det blev allvarligt. Under sommaren blev jag en helt annan tjej. Använde mer smink, löshår och skor med klack. Mådde otroligt mycket bättre med den nya Fia, men det är sjukt hur männsikor kan få en att känna sig så ful och misslyckad.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Bild från nian och en bild från ettan på gymnasiet.

Maskerad?

Hej!
 
Åhh Sandra och jag sitter och kollar på maskeradkläder och tillbehör! Älskar verkligen att klä ut mig och få spexa lite ;) Lever mig alltid in i den jag klär ut mig till, så kul! Funderar på att dra ihop en maskeradfest när jag fyller 22 år. Men det är ju mer än 3 månader kvar dit.... Vill klä ut mig nuuu nunuu! Har faktiskt mina funderingar om vad/vem jag skulle klä ut mig till. Kan jag få till en fest innan jag fyller ska jag tusan göra det! LÄNGTAR!
 
Bilder från Ida och Emmas 80-talsfest förra året! Några kilo lättare och några nyanser mörkare hår idag ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 

Föredrar!

Hej!
 
Nu har jag faktiskt testat båda smakerna på proteinpulvret. Päron/vanilj smakar typ som päronsmaken i big pack paketet. God, absolut! Men testade körsbär förut och den föll mig verkligen i smaken! Nomnom! Smakar verkligen som man tänker sig att körsbär ska smaka :) Måste dock köpa en ny shaker för den jag har nu fick jag begangnad av mitt ex, och den är inge bra! Vill ha någon tjusig i rosa eller nån annan tjejig färg :)
 
Har märkt att oftast så kollar jag först efter träningskläder när jag är i olika affärer. Har blivit besatt av träningskläder! Finns så mycket snyggt! :D När jag fått snygga lår ska jag köpa såna där snygga kortbyxor och träna i ;) Sååå snyggt när man har kropp för det!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Hemma igen!

Hej!
 
En dag i Eskilstuna med mamma är avklarad! SKönt att komma iväg en sväng. Från tankar och jobbigheter. Dom kommer verkligen få det fint där. Åhh vill också flytta ihop med någon till ett eget ställe!!! Fick med mig lite fina saker  hem faktiskt :) Sen fick jag många goda skratt ihop med mamma, även med Nisse. FAst när vi kom dit så va jag inte den roligaste dottern. Eftersom jag blivit bättre på att äta så blir jag grinig och tråkig när jag är hungrig. Mamma ville nog strypa mig ett tag. Men hon provocerade mig verkligen. När hin frågat vad jag tycker om lägenheten för 5e gången kände jag att jag inte orkade svara, Åhhh den är jättefin längre xD Hahahah men det roliga va när vi kom till Eskilstuna, och hon frågar vilken väg vi ska ta och vilken jag tror är snabbast. HAHAHH hur ska jag kunna veta det liksom? Har varit där en gång innan och då åkte vi bil. Smarthuvud asså!
 
Är glad för mammas och Nisses skull, mamma behöver verkligen en nystart! Komma bort från skitåker (Vingåker). Är inte glad över att jag bor i Katrineholm men det är fasiken bättre än Vingåker! Det va inte det roligaste att ha sin tonårstid där. HAHA hänga utanför ICA och sitta på fritidsgården och spela CS. Tyckte faktiskt det va kul, blev duktig på det spelet. MEN blev rädd varje gång jag såg att det kom en gubbe med ett stort vapen komma emot mig. Då ropade jag alltid på Emil så han fick skjuta på dom läskiga gubbarna xD Gud vilka minnen!
 
Imorgon blir det lite jobb sen ska jag träna med Olivia :D Ska bli skönt! Köpte ett nytt träningslinne också. ROSA <3 Har letat efter typ ett sånt träningslinne. Sånt som går ner en bit så sportbh:n syns ;) Sååå snyggt tycker jag! För visst går det lättare att träna när man känner sig snygg?
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Glitterklackar för 199 kr <3
 
Kommer va snygg på gymmet! ;)

Upp och hoppa!

Hej!
 
Usch vad jag sovit illa inatt! Vaknat och somnat hela tiden... Men nu är jag uppe i alla fall och har sminkat mig och håller på att stoppa i mig frukost. SKa ju iväg till Eskilstuna idag med mammi. Ja annars finns det inte så mycket mer att tillägga.
 
PussPuss

/Fiia
 

Sömnlös och tankar!

Hej!
 
Orkade inte skriva så gjorde ett videoinlägg istället...
 
 
 
PussPuss
 
/Fiia

Fina låtar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date med mig!

Hej!
 
Märks att jag är rastlös just nu va? Bloggar hela tiden... Men blev ju ingen träning ikväll och ingen Olivia som är här och lagar mat med mig. Ligger och kollar lite på tv. Kl 21 börjar Mia på Grötö, måste komma ihåg det. Hon är ju så underbar! MEN förut så satt jag och bläddra igenom tvkanalerna och fastanade på TV3. Hahah asså vad ska man säga? Programmet heter date med mig. Det är totalkopierat av halv åtta hos mig... Förutom att det är en tjej och 4 killar. Första avsnittet ska hon välja bort den minst intressanta och sen får 3 stanna kvar som hon ska gå på date med och sedan ska han bjuda henne plus dom 2 andra killarna på middag. Hon bestämmer sedan på en skala 1-10 hur bra daten och middagen va. Sen på slutet räknas väl poängen ihop eller nåt. Har inte sett sista avsnittet eftersom det är imorgon. Men den som blir "daten" får åka på en resa ihop med tjejen. Blir inte helt förvånad för nu gör man ju tvprogram om allt. Men hahahahah herre min gud!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 

Fjantig!

Hej!
 
Åh va fjantig jag är ibland. Säger saker som jag egentligen vill hålla inom mig! Känner mig dum så fort jag tryckt på enter... Man får en klump i magen och hoppas att det man skrev inte skickades. HAHHA! Känner mig som en 13 årig nyförälskad liten tjej. Men den där killen som är snyggast på skolan inte sett mig. HAHA! Gud asså, skrattar ju åt mig själv. Va längesen jag tyckte om någon annan än den där idioten jag trodde jag tyckte om senast. Vet inte hur jag ska bete mig, speciellt inte när det inte är samma känslor tillbaka från honom. Nu får jag sluta fjanta mig :P
 
Magen kurrar men känner mig inte sugen på nåt... Ska ställa mig och glo in i kylen en stund så kanske jag blir sugen sen ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Idag!

Tjoo!
 
 
 
Har man tråkigt så har man helt enkelt ;) Nu ska jag kolla om jag har någon bra bok att läsa!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Plötsligt händer det!

Hej!
 
Mamma kom in och umgicks med mig idag av lite olika anledningar. Tack för det mamma <3 Så får jag ett sms av Olivia där det står "Tror jag har kirrat ett jobb åt dig". ÖÖhm jahapp? Vi hann inte smsa så mycket så ringer telefonen. Det va en dam som jobbar som chef på ett äldreboende här i Katrineholm. Hon undra om jag ville komma och jobba hos dom. SJÄLVKLART! Så i februari börjar jag på ett nytt ställe :D Sånt händer ju bara inte!!! Har bara en månad på schema där just nu men vem vet vad som händer efter det? Ska dit på måndag och visa upp mig. Bäst att borsta håret då ;)
 
Sen drog mamma och jag och åt på kolgrillen, så himla gott där!! Valde den nyttigare varianten faktiskt. Sen gick jag med mamma och sällslapade med henne medan hon väntade på tåget. Efter det så mötte jag upp Olivia så gick vi till coop och hämtade ut paketet från gymgrossisten. Stackars Olivia hon kan knappt gå :( HAHH paketet vägre 7 kg!! JAg hade sån träningsvärk i armarna från igår så va inte lätt att bära. Skrattade hela tiden typ för det gjorde ont i armarna och kände hur den stora kartongen bara gled. Så sista biten fick Olivia bära. Men nu har jag 2 kg proteinpulver hemma. En med smak av körsbär och en med päron/vanilj. Sitter och dricker päron/vanilj nu med vatten. Den är god men den slinker nog ner lättare om man blandar med mjölk :P
 
Fick även med mig ett par knallblå manchesterbyxor och ett par svarta stövlar hem ;) LOOOVE!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Förändring?

Hej!
 
Fan vad jag saknar dig lilla männsika! Åh varför blev det såhär? :/ Försöker att inte älta men det är svårt! Försöker hitta på saker hela tiden för att sluta tänka på det! Det blir ju inte bättre av att vissa glädjs åt att jag är lite ledsen...
 
Jaja nog om det! Funderar på om jag ska klippa pannlugg faktiskt. Det är ju asjobbigt att hålla på med men jag trivs i det. Jag tappade ju nästan halva mitt hår strax innan jul när jag skulle lägga i några slingor... SUG! Men vill ändå göra någon förändring och färga tänker jag ju inte göra. Så ah det är väl typ bara luggen man kan ändra på? För jag vill inte klippa av mig håret även fast jag skulle behöva. Vad tycker ni?
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 

Kul...

Hej!
 
Mycket drömmar denna natt! Både om den ena och den andra. Vaknade kl 8 fast alarmet stod på 9... Så rooooligt! Nu håller jag på att hälla i mig en smoothie för snart kommer min kära mor in till "stor stan" igen och ska umgås med mig. Har sett på facebook att det är redigt kallt ute idag så får väl klä mig efter vädret! Juste paketet från gymgrossisten har kommit också :D YEEY! Så nu jävlar!!!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Då/Nu

Hej!
 
Hahah lite kul med före och efter bilder, eller hur? Tyvärr inte bästa kvaliten på bilderna...
 
 
 
 
 
 

100%

Hej!
 
Fyfan mage/rygg och ett bodycombat pass, det känns i kroppen! Körde 100% som vanligt <3 Tyvärr har Olivia fått något problem med foten så halva passet fick jag köra utan henne. Vi lagade i ordning riktigt god mat ikväll också. Lax, potatis, morätter och lök i ugn. Sen gjorde jag en kall sås till det. Har ätit så magen ser ut att spricka snart. Fan va mat blir godare när man äter ihop med någon! Undra vad jag ska träna imorgon? Älskar att träna <3<3<3<3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Jahapp!

 
 

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Hmm inte vad jag vet

Varit kär: ja

Förlorat någon speciell person: Ja

Varit deprimerad: Ja det har jag

Varit så trött att du somnat sittandes: Haha japp

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej faktisk inte

Brutit ett ben? Nej, jag är en försiktig person

Gjort nåt du ångrar? Ja!!

Hoppat Bungee Jump? Nej, och kommer aldrig göra!

Ljugit för någon du tycker om? Ja det har jag

Ätit en hel tårta? Nej hahah

Gjort bort dig offentligt? Ehm aah!

 

 

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja det har jag

Fått ditt hjärta krossat: Nja

Hur många barn vill du ha i framtiden: 2 kanske

Har du några husdjur?: Dammråttor

Vill du ändra ditt namn: Nej

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Kommer inte ihåg. Firade min födelsedag 1 månad senare i sommarstugan med vänner

Vilken tid vaknade du idag: 08.55

Vad gjorde du igår runt midnatt: Somnade någon gång vid den tiden

Någonting som du längtar till: Sommaren

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Öhm oj vet ej

Vad lyssnar du på just nu: Tv:n och mamma

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: HAhah ja men det va längesen!

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Sofia Matilda Nyberg

Stjärntecken: Oxe

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Sävstaskolan

Gymnasie: Omvårdnad på Ellwynska

Högskola: Ingen

Hårfärg: Askblond/ljusbrun

Långt eller kort hår: långt!

Längd: 1,62 cm

Piercings: Örhängen och navelpiercing.

Tattoos: Inga!

Höger eller vänster: högerhänt.

Operation: Ingen!

Bästa vän: Sandra och Olivia

Sporten du spelar: Går på gym

 

JUST NU:

Äter du: Ingenting.

Dricker du: Ingenting

Är du på väg att: Klä på mig kanske

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Självklart

Vill du gifta dig: Absolut

Karriär i åtanke: Hmm ingen aning

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: Nja men jobbar på det

Mirakel: Ibland

Kärlek vid första ögonkastet: Ja!

Himlen: Nej

Änglar: Nej

 

 


Mamsingen!

Hej!
 
Grym kväll! Fyfan benen är som spagetti nu. Men det är skönt :) Drog dit med Olivia och kom lite sent, som vanligt xD Men lilla Sandra va där också. Kul att vara samlade på samma ställe, tyvärr pratar man ju inte så mycket när man tränar. Först en timma zumba sen en timma bodystep. Gaaah! Hahha glömde packa ner tröja så gick med bara bh under jackan. BRR!!! Smarthuvud! På vägen hem mötte jag upp min lilla mamsing vid stationen. Så gick vi och handla lite nyttiga goda saker :D Nomnom! Mamma och jag pratar om att Magnus Betner är snygg på nåt sätt :P Tjejkväll på hög nivå!
 
Nu ska jag beställa proteinpulver! YEEEY!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Hemma!

Hejsan!
 
Sovit hela natten, så jävla skönt! Min kropp va verkligen helt slut och även min skalle. Så jag bäddade i ordning i soffan och försvann in i drömmarnas värld. Mindra skönt när alarmet ringde... Men nu har jag jobbat klart dom där 3 timmarna och det gick snabbt och bra! Pratade med min lilla mamsing på vägen hem. Hon ska ju sova hos mig inatt så det kommer bli så mysigt! Ska möta upp henne efter gymmet så går vi hem ihop.
 
Ska se om jag hittar nåt bra proteinpulver också. Känner att om jag inte får i mig mat så kanske jag får i mig det i alla fall. Har ju ett proteinpulver nu som smakar jordgubb men börjar trötta på det. Har hört att päronsplitt är underbar, kanske ska testa det? Någon som har tips på goda och bra proteinpulver?
 
I eftermiddag kommer Olivia hit och då ska vi laga mat och sen drar vi till gymmet ihop. Först kör vi zumba en timma och sen bodystep en timma. Kommer vara helt slut, SÅ FUCKING UNDERBART! Älskar verkligen att träna. Det är min avkoppling <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Det gäller att ha viljan. Annars kommer man ingenstans!
 

8 dagar!

Godmorgon!
 
Ny vecka och nya tag! Detta blir min och Olivias träningsvecka. Eller alla veckor är ju träningsveckor men denna blir speciell! Har precis kasat i mig en skål havrefras och nu taggar jag inför jobbet. Detta blir jobbdag nummer 8. Känner mig rätt seg i huvudet just nu. Behöver sova! FAst jobbar inte så länge idag men när jag kommer hem måste jag städa. MAmma kommer ju idag och stannar över natten. Dock vet jag inte hur jag ska få ihop allt eftersom Olivia kommer hit så ska vi laga mat sen ska vi träna. Men allt löser sig på nåt sätt!
 
Nej nu måste jag borsta tänderna!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Förebild/Storasyster!

Hej!
 
Har precis lagt på luren med min älskade storasyster. 1 tmma och 11 minuter pratade vi. Hon är verkligen min förebild och hon säger saker som gör mig så glad. Hon har alltid bra svar på allt och gör allt för att hjälpa mig. Vi pratade lite om att dra till Norge över någon dag så kan jag lämna in lite CV:n. Där tjänar man ju pengar! Skulle dock va roligt om man fick med någon. Någon som är på? ;) Ne måste tusan ta och hälsa på henne någon dag! Hon bor ju liksom i Stockholm, inte i Kiruna.
 
Ne dags att ta bort sminket och förflytta sig från soffan till sängen. Fast är lite sugen på att sova på soffan faktiskt. Se om jag sover bättre där kanske. Men vet inte om jag ens orkar upp till badrummet för jag har druckit huuuur mycket juice som helst!
 
PussPuss

/Fiia
 
Jag och syrran förra sommaren <3

Klackar!

Hej!
 
Som sagt så saknar jag sommaren och kunna gå i klackar och fina klänningar <3 Är lite snål av mig, eller ekonomisk så kan inte shoppa loss så mycket som jag egentligen skulle vilja. Men skulle behöva köpa lite nya klackar. Blir helt förälskad i alla skor jag hittar på have2have.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 
 

Thailand?

Heeej!
 
 
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Tröst!

Godkväll!
 
Känner mig sådär halvbarnslig när jag sitter och gosar med mina gosisar! Men dom tröstar mig lite nu ;) Min lilla herr Dilf och min älskade Mark-Olle <3 Dom är mina små bäbisar! Nu ska jag snart hoppa in i bilen och dra och jobba lite.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Annat spår!

Hej!
 
Fortfarande svårt att äta.. Tvingat i mig 2 mackor i alla fall och pepparkaksdeg. Hahaha usch! Fick tips om att äta sånt jag gillar men känner mig inte ens sugen på nåt :( Känner bara att magen behöver mat men är helt osugen på att äta. Vilka problem jag har! Och denna vecka har ju jag och Olivia planerat att vi ska äta och träna ihop. Undra hur det går med ätandet... Imorgon kommer min kära mor också och ska sova över. Hon vill ta hand om sin ledsna dotter. Söt mamsingen!
 
Har ännu inte kommit igång med att skriva ner 5 bra saker om mig själv... Känner mig otaggad på det just nu. Men ska börja när jag kommit mer i balans. Jag är fan stark! Det har jag alltid varit med jag är även känslosam och det är inget jag kommer ifrån.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Kan jag inte få den kille jag vill ha, så ska jag fan få den kropp jag vill ha! ;) Heja heja!

Saknad!

Hej!

Sitter hos fd pusskillen. Han är på jobb... Vi pratade igår och tårarna rann. Förstår honom för jag har själv varit där. Kan förstå att han vill se sig omkring. Men det gör ont i mitt hjärta! Jag ville inte att det skulle bli såhär!!! Jag har absolut saknat att ha någon men jag skulle aldrig ta vem som helst. Så träffar jag honom som fick mina ögon att öppnas och jag blev förälskad. Han är den där killen som jag liksom alltid velat ha. Han har "det där" och han har ett väldigt vackert utseende. Jag vill ha någon jag känner mig trygg, stark, sedd och fin med. Folk har märkt direkt på mig dom senaste veckorna att jag mått bra. Dom säger att jag ser lycklig ut. Och det har jag varit. Livet lägger inte av men man halkar tillbaka några steg. Jag hade ju en förhoppning om att jag hittat honom. Han som ville bli min och jag kunde få ge all min kärlek åt. Har så otroligt mycket att ge. Jag hade inte velat bli tillsammans nu eller om en månad men jag hade velat haft chansen. Jag är en väldigt romantisk person. Jag hittar på saker som gör att min partner känner sig uppskattad och älskad. Behandlar den som jag själv skulle vilja bli behandlad helt enkelt. Jag kommer inte kunna lägga ner honom bara sådär, han har liksom tagit en del sv mitt hjärta. Det kommer ta ett tag innan jag kan träffa andra. Kan liksom inte göra det när jag känner starkt för honom! Vet inte alls hur det kommer bli nu. Vill ju kunna träffa honom men är rädd för att få falska förhoppningar då. Det snurrar i min skalle! Sen är det så jobbigt för att om vi ska ses igen blir det kanske inte fören i mars :( Gud vilken klump jag fick i halsen nu! Hoppas att han kommer hem snart så man kan få säga hejdå på riktigt. När han åkte va jag knappt vaken. Du kommer alltid vara speciell för mig! Du fick mig att leva och må bra igen. Du fick mig att känna mig fin och vacker. Du är en dröm som jag är rädd att den inte blir sann. :(<3

PussPuss

/Fiia


SOS!

Hej!
 
Haha gud ibland känns det som vissa låtar är skriva för en själv. Är inne på ABBA just nu. Dom kan man ju aldrig tröttna på! Nu börjar jag även bli rädd för att åka till Norrköping! Ska ju åka bil. För det första va det längesen jag körde och för det andra är jag INTE van vid spårvagnar och massa rödljus HAHA!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Hur?

Hej!
 
Ja då va man hemma igen! Jobbat 12-21.15. Känner mig helt slut i både kropp och kopp. Men nu är denna dag över strax! Imorgon jobbar jag hela dagen igen men efter det drar jag till Norrköping och träffar fd pusskillen. Är hur rädd som helst. Inte för honom men hur jag kommer må sen. Eller hur jag reagerar när han öppnar dörren och ser sådär söt ut som han alltid gör. Vad kommer jag säga? Eller kommer jag inte säga nåt och bara börja störtböla? FUCK! Och hur kommer jag sova inatt? Vet att jag ska upp tidigt och bara det gör mig stressad. Och sen veta att jag ska till honom efter jobbet och inte veta hur det kommer bli.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
Btw, saknar sommaren!

Tips?

Hej igen!
 
En fråga, någon som har tips på hur man får tillbaka matlusten? Jag har varit så rädd för att detta ska komma eftersom jag varit med om det tidigare :( Va rädd att bli lämnad också... Allt på samma gång! Vad ska jag göra? Har fått i mig en halv proteindrink. Kan inte ens tvinga i mig det sista... Och jag ska jobba hela dagen typ. Tänk om jag får panikångest på jobbet? JAg vill inte mer :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Ingen styrka!

Hej!
 
Asså sjukt va trött jag va igår! Sov skit bra till larmet ringde. Kommer inte ens ihåg hur jag stängde av det. Vaknade väl till inte till fören i badrummet. Tände lampan och skulle börja sminka mig, men av någon anledning gick jag och kolla på mobilen. ÖÖÖÖHM klockan va 02.43? WTF! Kollade alarmet och det stod på kl 10. Vet ju att jag stängde av alarmet!!! Men sen såg jag att min mobil ringt och jag hade väl svarat men sen lagt på. Så gick och släckte lampan och la mig i sängen och skrev till personen som ringt. Han hade ringt mig tidigare på kvällen men jag hade inte hört det. Skrev och fråga vad han ville. Och asså blir så trött på killar :( Så respektlösa! Kommer jag någonsin träffa en kille som tycker om mig som sin? Älska mig för den jag är? Börjar tappa hoppet om det. Jag träffar alltid fel!
Pusskillen trodde jag verkligen på, trodde han va den rätta. Och det kändes som han verkligen såg mig och ville göra ett försök. Vilket han sagt. Senast i lördags så får man höra "varför ska jag hålla på med andra när jag har dig?". Sen får man typ en smäll i ansiktet på tisdagen om att han inte vill fortsätta för han vill vara singel. Vilket jag kan förstå på ett sätt.
 
Mitt hjärta svider. Känner mig så ensam på något sätt! Har mina underbara vänner och fina familj men det är något annat som fattas. Känner mig svag och dum som alltid går på samma sak hela tiden. Pusskillen du kommer föralltid finnas i mitt hjärta! Kommer föralltid sakna dig. Du gav mitt liv en mening helt plötsligt. Du gav mig hopp och tro. Fan börjar bli trött på dessa tårar... Funderar på om jag ska ta bort honom från facebook. Så jag slipper läsa om hans singelliv, tror det kommer få mig till botten. Vad tror ni? Hjälp mig snälla. <3
 
Är inte alls sugen på att jobba idag kan jag säga! Fyfan vill bara vara hemma och tycka synd om mig själv :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Flickig!

Hej igen!
 
Ville visa min lilla rosett som blev uppskattad på barnpassningen idag. Försökte även lära min lillasyster stå på händer. Hon blev faktiskt bättre efter hon övat en stund, kul att se :D Sen så försöker Olivia hjälpa mig att höja mitt självförtroende. Ska skriva ner 5 positiva saker om dagen, hmm kommer ta emot. Sen så ser jag fram emot nästa vecka! Då ska vi äta ihop och träna som fan! Henns pojkvän ska inte vara hemma.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Sofia Matilda Nyberg!

Hej!
 
Ja jag har inget speciellt att skriva om men tänkte att jag kunde skriva lite om mig själv.
 
Jag föddes 15 maj 1991. Kommer från den lilla hålan Vingåker. Mina föräldrar skjilde sig när jag va 8 år skulle fylla 9. Både pappa och mamma har träffat nya. Pappas tjej heter Sofia och Mammas kille heter Mattias fast kallas Nisse. Jag har 6 syskon.
 
Charlie- Helbror
Maria- Halvstorasyster
Lovisa- Halvlillasyster
Linnea- Halvlillasyster
Johanna-Bonuslillasyster
Fredrik- Bonuslillebror
 
Jag gick omvårdnad på gymnasiet och blev utbildad underköterska sommaren 2010. Har sen dess jobbat på Furuliden som vikarie även på Strandgården ett tag (äldreomsorgen).  I juli 2010 tog jag även det stora steget ut i vuxenlivet, jag flyttade hemifrån. Jag har haft 2 lägenheter innan den jag bor i nu. Jag har alltid bott själv förutom några veckor med mitt ex. Jag tog även körkort samma sommar.
 
Min största förebild är min storasyster. Har alltid velat vara som hon! Hon är verkligen en underbar männsika! Träffar henne tyvärr allt för sällan. Och i vår ska jag bli MOSTER! Hur underbart är inte det? Ser verkligen fram emot det. Kommer ge mitt syskonbarn all min kärlek <3 Älskar dig redan lilla plutt! Och älskar dig min fina syster och alla mina andra syskon också <3
 
Mina Allra bästa tjejkompisar är Sandra, Olivia och Ida.
 
Sandra- Hon och jag började i samma klass på mellanstadiet och kom väl varandra nära rätt snabbt. Vi har varit med om glädje och sorg ihop. Och VÄÄÄLDIGT många bråk. Fyfan vad vi kunde bråka. Hahhaa tur man är mer mogen nu och kan prata om saker. Sandra blev verkligen otäck när hon blev arg. Kommer ihåg när hon jagade mig runt skolan FLEEERA varv, som tur va så va jag lite snabbare, nanananan! Hon är den vänen som alltid funnits för mig. Vi hade ett uppehåll från varandra under gymnasietiden men då gick vi inte på samma skola så kanske är förståeligt? Älskar dig oerhört mycket min underbara vän! <3
 
Olivia- Vi gick 1a året på gymnasiet ihop men bytta klass till 2an eftersom jag blev utfryst. Av bland annat Olivia. HAHHA! Gud asså sjuk tid det där. Men mådde bättre när jag bytte klass, där gick ju alla dom jag kände från högstadiet och mina bästa vänner. Sen jobbade jag och Olivia ihop en sommar och då blev vi vänner igen. En vän som alltid finns och alltid försker ge svar på mina kluriga tankar och funderingar. Älskar denna vän! Puss på dig!
 
Ida- Gick också på samma gymnasie som mig men ett år över mig. Kände henne inte då men vi lärde också känna varandra inom jobbet. Snällare människa finns inte! Hon vill alltid alla väl. Ett hjärta av guld helt enkelt. Kärlek till dig!
 
Träningen är nåt jag brinner för! Mår så otroligt bra när jag får ge allt på ett pass eller när man är i gymmet. Det är min avkoppling. Skulle dock vara bättre om jag skötte kosten och sömnen. Fan va fit jag skulle bli då! Men det är svårt att sköta kosten, måste ha push till att äta.
 
Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Finns inte så mycket roligt att skriva.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 
 

Önskar!

Tjaa!
 
Jag önskar mycket i mitt liv och runt om mig va annorlunda. Men nåt jag önskar är att kunna spela gitarr eller piano. Fan skulle inte ha slutat gå på gitarrlektionerna när jag gick i 4an... Eftersom sång är en av dom saker som får mig att må bra, så skulle det va kul att kunna spela ett instrument samtidigt som man sjunger. Jag är inte direkt någon Christina Aguilera. Men spelar väl ingen roll hur man låter när man sjunger när man mår bra av det?
 
Haha sjunger lite fel här och där men vad gör det om 100 år?
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Långpromenad!

Hejsan!
 
Ja då har man jobbat 7-10 denna morgon. Efter det gick jag och mötte Olivia och tog en långpromenad. Otroligt skönt och otroligt KALLT! Började dock bli snurrig och se stjärnor efter halva vägen. Kände att magen började kurra också. Nu sitter jag här och stoppar i mig lite mat :) Ikväll är det barnpassning och Olivia sa att hon kunde vara med :) Skönt med sällskap faktiskt. Kan bli lite långtråkigt efter ett tag att kolla på när barnen leker. Kanske blir lite träning efter barnpassningen. Får se om jag orkar.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Ny dag!

Godmorgon!
 
Kan knappt öppna mina ögon. Ser ut som en mullvad, hahaha! Men blir ju så när man gråtit mycket. Ska snart gå till jobbet och visa upp mitt vackra face, tur det finns smink ;) Kommer vara ledsen några dagar nu men vafan jag ska va stark! Har jag klarat mig själv i 1,5 år så varför skulle jag inte klarara detta. Men det är inte ett dugg kul! Att ha den styrkan kräver så mycket kraft. Vill bara få träffa honom och krama om honom HÅRT! :( Asså det är väl inte så att vi aldrig kommer ses något mer, men kommer inte kunna vara vän med honom. Han är ingen jag vill ha som kompis, jag ville ju ha honom för mig själv! Han är så fin och han är inte som någon annan jag träffat. Det är som att se sig själv när man är med honom ^^
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tillbaks på ruta 1!

Hej!
 
Ja ni, då va man tillbaka på ruta 1 igen. Dejterna med pusskillen är över :( Är så otroligt ledsen. Tårarna bara rinner hela tiden. Fick världens gråtanfall på gymmet, tur att Olivia va med och att jag har en undernar chef. Jag har de allra underbaraste vänner som ställer upp! Är så tacksam för det. Jag har svävat på rosa moln och mått toppen men nu är jag nästan tillbaka på botten igen... Är så rädd att komma tillbaka till det där. Tappa matlusten och bara gråta hela tiden. Jag trivdes otroligt bra i pusskillens närvaro som ni kanske märkt? Det va kul att blogga igen och kändes som mitt liv äntligen fick en mening igen.
 
Trodde inte det skulle bli såhär. Har inte fått någon chans att verkligen visa vem jag är heller. Sen är det så svårt att känna sig helt bekväm när man är i någon annans hem, eller hur? När man är hemma och i sin egen stad så kan man ju verkligen vara sig själv. Men nu har vi mest varit hos pusskillen. FAN FAN FAAAN! Det är så jobbigt att jag inte kan göra något. Känner mig så värdelös och dum! Känner mig hur fånig som helst när jag liksom gjorde ett fördelsedagskort med han och mig på och gav honom det i Lördags... Skäms!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Ska försöka vara stark! Men det tar emot...

Red eyes!

Hej!
 
Sitter med röda tårfyllda ögon. Det har varit tufft att jobba när man bara vill sätta sig och gråta. Kan säga att man ska inte lyssna på lugna favoriter när man går hem från jobbet och är ledsen. Tårarna bara spruta om mig. Så stannade till hos Sandra innan jag gick hem och kramades och blötte ner hennes jacka med mina tårar. Varför blir det alltid såhär? Varör kan inget få vara bra? Vill bara få chansen att få visa vem jag är :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Skratta eller gråta?

Godmorgon!
 
Drömt mardrömmar hela natten... Underbart! Sen drömde jag att jag kom försent till jobbet fast alarmet hade inte ens ringt när jag väl vaknade. Sitter och försöker få i mig lite frukost. Jobbar 10-15 idag, knäpp tid! Man får ingen rast så det är ju en dum tid att ha eftersom det är över lunchtid. Det är en städtur, så man städar alla rum. Ikväll blir det i alla fall zumba med Olivia. :)
 
Ja vad ska jag skriva? När nåt börjar gå bra för mig så går nåt annat åt helvete. Känns som jag har en stor sten i magen och en klump i halsen. Varför kan inte allt gå bra samtidigt? Men börjar bli van vid denna känsla. Får försöka bli vän med den känslan så kanske jag blir kall och känslolös. Tankarna snurrar och livet fortsätter.
 
Sen November 2011 till början av December 2012 så har jag blivit psykiskt misshandlad av en person. Har blivit styrd kan man säga. Har gjort i strort sätt allt han bett om. Städat hans lägenhet, lagat hans mat, tvätta hans tvätt och har aldrig riktigt fått sagt till om något. Han kan ha skrivit att jag ska komma kl 03 på natten och jag kanske ska upp vid 05.40 men jag har ändå åkt dit. Har äntligen kommit ur den där skiten! Har knappt någon kontakt med människan vilket är otroligt skönt! Men allt detta har resulterat till att jag blivit en osäker människa. Kan inte bestämma nåt själv. Kan knappt välja bröd i affären. Är nästan rädd för att bestämma nåt med andra för jag vill att det ska bli bäst för dom. Har blivit lite dämpad. Tror många skulle säga att jag är en sprallig och helt sjuk tjej. Har en störd humor och får folk att skratta. Men vart är den Fia? Hon finns med Sandra och Olivia, men annars då? Har inte fått vara mig själv på ett år, klart man ändras men det kommer sakta men säkert fram. Mycket känns upp och ned just nu :(
 
PussPuss
 
/Fiia
 

10 saker!

Hejsan!
 
10 saker du kanske inte visste om mig ;)
 
1. Är rädd för traktorer och spindlar
2. Jättesvårt att rensa bland saker och kläder
3. Använder väldigt fula svordomar och gör det ofta
4. Kuggade uppkörningen 1 gång och skrivningen 3 gånger
5. Min första bil va en folkvagn golf kombi -94
6. Är 5 % invalid
7. Är livrädd för att inte kunna få barn (upp till bevis)
8. Har alltid velat sjunga i en kyrka
9. Jag har suttit i fyllecell 2 gånger (inget jag är stolt över)
10. Jag och Sandra har harit vänner i 13 år
 
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 

Sommarstugan!

Hej!
 
Åhhh sjukt vad jag saknar sommarsugan i Småland nu! Tänker på i somras när jag va där med ett gäng sköningar. Man grillar, sitter uppe sent, metar lite och dricker gott. Det är så underbart att komma dit <3 Älskar att vara där. Man får ro i både kropp ovh knopp. Vet inte vilka som följer med detta år men dom självklara val jag har är ju, Sandra, Ida och Olivia :) Men man vet inte hur man jobbar så det får bli en överraskning. Hoppas på att kunna åka dit 2 ggr i sommar och hoppas på att jag har en kille som jag kan åka dit med. Skulle vara så underbart att vara där själv med en kille man verkligen tycker om. Sitta uppe framför brasan med god mat och en mysig film kanske? Ta ett nattdopp eller en mysig skogspromenad. Den ligger inne i skogen men ändå inte långt till stan. Typ 10 min med bil så är man i stan :D ÄLSKAR DET!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
 

Full rulle!

Hej!
 
Fyfan vilken dag! Jobbat 7-16. Man har knappt hunnit andas på jobbet. Både Ida och jag va nära på att börja gråta. SJUKT! Men alla kom upp och alla fick mat så det är väl det viktigaste? Direkt efter jobbet så gick jag till gymmet och bytte om och väntade på att se om jag fick plats på bodycombatpasset. YEEEEY fick vara med och träna ihop med Olivia! Gav allt jag hade fast jag egentligen inte orkade, då man känner sig som bäst ;) Nu är jag iaf hemma och håller på att stoppa i mig lite mat. Sen kommer Sandra och kollar på film med mig. MYS! Har fått träffa mina 3 närmsta tjejkompisar på samma dag, inte ofta! Imorgon är det jobb igen! Har jobb VARJE dag denna vecka. Asbra men är inte van vid det. så mån-sön. Tror ni jag överlever?
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Träning hemma!

Hej!
 
Haha känner mig smällfet efter att ha ätit en goood macka fast jag egentligen är proppmätt efter maten jag och Sandra lagade... MEN jag måste träna lite hemma om jag ska nå dom mål jag har. Tänkte göra ett försök till att smitta av mig lite träningslust på er ;) Valde helt fel dag att ta dessa bilder på eftersom jag typ ser ut som en ballong. Tror att många som känner sig stora/mulliga har svårt att gå till gymmet för att man ska känna sig större när man ser dessa tränade och smala kroppar. MEN sluta tänk så! Alla är där för sin egen skull och inte för att kolla på någon annan. Va inte rädd för vad andra ska tänka, tänk på din kropp och din egen hälsa. Jag mår sååå bra när jag är på gymmet, älskar att vara där. Det gäller bara att hitta den träningsformen som passar en själv. Nej nu ska jag träna på riktigt och inte hålla på att springa fram och tillbaka för att trycka på knappen på kameran ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Brown eyed girl!

Tjaa!
 
Har inte fixat klart i köket än.. Varför är det så tråkigt och varför har jag ingen diskmaskin? Mina ögon vill sooova, BUHU! Men skulle jag lägga mig nu skulle jag vakna klockan åtta sen skulle jag inte kunna somna om igen. Hur ska detta gå? Satt och kollade igenom mina 1896 bilder på mobilen (måste rensa) och hittade bilder på när jag har mina bruna linser. Kul att kunna mixtra lite med utseendet ibland :D
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Tänk om!

Hej!
 
Vaknade av ett sms från jobbet. Fort upp och klä på sig och kasta i sig mat och iväg och jobba 7-13, fast kom till jobbet 07.30... Hela dagen blir så snurrig när man blir inringd sådär. Sen hade jag ingen lunch med mig så blev helt snurrig. Efter jobbet kom Sandra hem till mig och hjälpte mig lägga ut lite kläder på byt & sälj. Sen drog vi och handla. Nomnom, vi gjorde pannbiffar med krämig spagetti. Sååå gott! Men det har inte varit min dag i dag! Har ramlat och gjort illa mig på allt. Snubblade på filten förut så jag låg raklång på golvet, både Sandra och jag vek oss av skratt typ. Båda va hungriga och trötta, då får inget sånt hända för då får man ett rejält skrattanfall ;D
 
Nu ska jag snart plocka undan i köket sen tänker jag fasiken chilla i soffan en stund. Är helt slut! Blir träning hemma idag, är inte sugen på gymmet ikväll. Blir läggdags skapligt ikväll eftersom det blir en heldag på jobbet imorgon.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Kärlek!

Hej igen!
 
Ja nu är jag ju hemma igen så dår sitter jag alltid i min ensamhet och börjar fundera på tok för mycket... Vad tänker jag på denna gång? Jo kärlek, sitter kollar på filmen "galen i kärlek". Den tycker jag alla borde se om man inte redan gjort det. En väldigt fin film. Kärlek är en otroligt underbar känsla. Älskar romantik och töntiga kärleksfilmer. Lever mig oftast in i filmerna och blir själv kär fast jag inte har någon att vara kär i.
 
Jag träffar ju pusskillen och tycker verkligen om den personen! En unik man. Ni vet den där känslan när man pussas och man blir alldeles glad. Man känner sig sedd och uppskattad. Jag är inte kär i honom men jag har absolut känslor. Vi tar det lugnt och lär känna varandra. Tycker det är kanon MEN det är väldigt frustrerande. När man varit singel 1,5 år och verkligen hatar att vara ensam så saknar man någon. Man vill ha någon vid sin sida när man vaknar och när man somnar. Sen det här med att äta med någon, maten blir ju godare då. Jag älskar ju att laga mat, men hur kul är det att bara laga mat till sig själv? Ingen som uppskattar den. Men det är jobbigt att inte veta. Svårt att veta hur någon annan tänker och känner. Sen är det ju skillnad på någon som varit singel i 1,5 år och en som varit singel i typ 2 månader.
 
Med mina ex gick det väldigt fort fram. Min första kille och jag gick på samma gymnasie. Vi hade snackat lite i ca 2-3 sen va han i Vingåker på en fest och ville sedan sova över hos mig och det fick han. Ja och då blev vi tillsammans. Sen va vi tillsammans i ca 2 år. Hade ett uppehåll på typ en vecka tror jag. Sen mitt andra ex han träffade jag i november och vi blev tillsammans på riktigt i januari. Men han fick nyckeln hem till mig redan efter 3 veckor. Men vi va verkligen kära i början. Vi va tillsammans i ca 6 månader.
Men allt gick så snabbt med båda två. Man visste att man skulle bli tillsammans. Nu har jag liksom ingen aning om hur det blir med pusskillen. Otroligt jobbigt men ändå spännande. Det jobbiga är ju den här rädslan för att bli lämnad. Skulle han inte vilja ha nåt så skulle han säga det på ett bra sätt, han är en mogen kille.
 
Nu blev det ett långt inlägg och säkert väldigt onintressant för er, men ville skriva av mig mina tankar. Skönt att göra det ibland ju! Nu blev jag hungrig också, bäst att rota fram något ur kylen eller nåt. Kanske några smulor fråb golvet skulle sitta bra? ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Visst är tröjan fin? Älskar den, men det är Sandras :P
Hade den på mig igår för pusskillens skull eftersom den är rosa
och den är full av massa svarta pussmunnar ;)

Vad man ändras!

Hej!

 
Kollade lite gamla bilder jag har på datorn och hitta en från nyår 2008-09! Guuud asså! Roligt det är att se skillnaden :)
 
Nyår 2008-09
 

Nyår 2012-13

Då va det över igen!

Hej!
 
Japp då är även denna helg över igen... Fan va snabbt det ska gå då! Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i fredags... Men igår åkte jag iaf till Norrköping och firade pusskillen som fyllt år. Fick träffa hans fina skläkt och äta god mat. NOMNOM! Sen har vi typ bara myst och kollat på film. Kom hem till äckliga katrineholm för typ en timma sedan, EUUUW! Är så trött på denna stad asså. Tillbaka till sverigest största skitsnackarsstad, tillbaka till svin och tillbaka till en ensam säng :/ Nu kollar jag på nåt världsrekordsprogram och äter naturgodis.
 
PussPuss
 
/Fiia
 

I <3 make up!

Hej!

Har fixat mig och är dyngtrött! Många vet nog att smink är min hobby. Älskar att kladda och testa nya saker! Idag kär jag på aprikos och brun ögonskugga, rätt neutralt och sen röd/rosa läppar. Följer en makeup artist på instagram och hon la upp en bild på sina läppar och tänkte göra typ likadant. Blev coolt men jag har rätt små läppar, är nog snyggare om man har lite fylligare läppar. Sen har ju inte jag någon bra kamera så kan ju inte riktigt viss hur det blev. Bilderna med mobilen blir ju sådär... Ne dags att stoppa i sig nåt att äta kanske?

PussPuss

/Fiia


KRIS ingen pincett!

Hej!
 
Fytusan va min kropp och knopp är trött! Men har börjat fixa lite i lägenheten så den är fin innan jag åker iväg sen i eftermiddag. Det är ju så härligt att komma hem till en ren och fin lägenhet. Klockan 12 skulle olivia ha kommit och fixa mina ögonbryn men hennes kropp strejkar så hon får vara hemma och vila. Så jag får fixa dom själv. Problemet är att jag tycker det är så förbaskat obehagligt! Har aldrig plockat mina ögonbryn själv på RIKTIGT... Man kan ju liksom inte göra illa sig själv, lättare när andra gör det. Usch det gör ju ont att plocka dom jävlarna! Men ah jag fyller faktiskt 22 år om 4 månader så kanske är dags att lära sig?!
 
Måste ner på stan sen och hämta ut en ny bricanyl. Den jag har nu är typ slut så man får ta i för sitt liv för att få i sig nåt. På efterviddagen så tar jag bussen till Vingåker, ska fira lillebror som fyllde igår hemma hos kära mammi! Sen åker jag med lillebror hem till Katrineholm och ah sen är det väl sovdags. Imorgon åker jag ju till pusskillen och firar honom som fyller år idag.
 
Nej dags att ta tag i disken och släpa fram den förbaskade dammsugaren ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Halloween förra året

Äntligen!

Hej!
 
Gud började känna mig snurrig och helt slut på barnpassningen. Sen när jag och Olivia gick hem så blev jag verkligen yr och illamående. DAGS FÖR MAT! Fyfasiken, kastade i mig 2 mackor när jag kom hem sen har jag bara suttit ner. Nu börjar kroppen komma igång igen så nu ska jag laga i ordning något lätt. Nåt som jag tycker är underbart är ärlighet! Så skönt att kunna fråga vad som helst och få ett ärligt svar på det. Nej nu ska jag kolla vidare på tv!
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Äta bör man!

Jordgubbspannkaka!

Hejsan!
 
HAr ringt ett till ställe nu på förmiddagen som jag ska söka jobb på. MEN, jag är rätt så oteknisk när det gäller program på datorn och sånt... Och har fått upp 2 sidor på mitt CV fast jag ska bara ha ett. Har sidhuvud och det enda som finns på det andra bladet är sidhuvudet. ÅHHH får inte bort det! Kan ju inte skicka iväg det fören jag fått ordning på det, och ingen kan hjälpa mig :( Har i alla fall gjort jordgubbspannkakor nu på förmiddagen så nu är jag mätt! Måste ner på stan också. Ikväll är det ju barnpassning också, det va tydligen ASMYCKET barn bokade. HOPPAS jag får hjälp för annars kommer jag väl sitta i ett hörn och gråta.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
Jag från förra hösten, ser ni någon skillnad?

Norrköping?

Hejsan!
 
Nu sitter jag här i min vita soffa igen och tänkte skriva av mig. Denna onsdag har jag mest suttit i telefon tycker jag... Ringde och avbokade tandläkartiden jag hade missat, har ringt några ställen som jag ska söka jobb hos, sen har jag pratat en hel del med min kära mor. Imorgon ska jag ringa ett till ställe för chefen hade gått för dagen när jag ringde. Känner mig så taggad på att flytta ifrån denna stad och bosätta mig i Norrköping! Öhm annars har jag städat och plockat bort julen :) SKÖNT! Ska dammsuga och skura imorgon bara. Sen så har jag varit och tränat zumba med Olivia. Kändes att man hade träningsvärk, ÄLSKART! Efter gymmet gick jag hem till kära far för Johanna min "syster" ska hjälpa mig med en present till pusskillen. TACK TACK TACK älskade unge för du hjälper mig!
 
Men viktigaste av allt! Imorgon fller min älskade lillebror 19 år! Hur sjukt är inte det? Känns som jag nyss va 19, och nu fyller han det. GAAALET! Är så glad för min brors skull. Han går en utbildning som jag tror han trivs med, han bor i Örebro och slipper Katrineholm och Vingåker, Han har en otroligt fin flickvän och han är världens underbaraste lillebror! Älskar honom nåt så otroligt mycket <3 Va beredd på att jag ringer och sjunger imorgon ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Nyhetsmorgon!

Hej!
 
Fick panik igår för jag fick en påminnelse om att jag skulle till tandläkaren idag... GUD! Skulle ju avboka tiden eftersom jag tycker det känns onödigt. MEN tiden går ju så fort och vips så blev det den 9/1 och jag har glömt att boka av tiden. Så ringde imorse och låtsades vara magsjuk och fick en ny tid. SKa boka om även den tiden eftersom jag står hos tandläkaren i Vingåker och det är ju väldigt onödigt! HAr även babblat med min älskade mamma ett bra tag på morgonen. Mysigt! Öhm annars så har jag nyss ätit frukost och sitter nu och kollar på nyhetsmorgon. Dom pratar med en drömexpert. Tycker de är så mysigt att kolla på det. Känns som när man va sjuk när man va liten. Vet inte varför jag kopplar nyhetsmorgon till när man va liten för då fick ju jag välja program oftast, hahah! Annars så ska jag och Sandra åka och handla lite. Ska även kolla efter present till lillebror som fyller 19 imorgon och en present till pusskillen som fyller 25. Svårt med present till killar... Sen ska jag kolla efter nåt att ha på mig till på lördag. Sen så är det ju ZUMBA ikväll med Olivia, älskar att träna <3
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

jag ger inspiration!

Hej!
 
jobbat 7-14, gud inte lätt att hålla ögonen öppna när man sovit en timma på natten... Men tur att man jobba med så livliga personer. Kl 14 va det direkt hem och duscha så man blev lite pigg och i med nåt snabbt och lätt i magen sen iväg till gymmet med Olivia! FYYYYFAN va nöjd jag är över mig idag. Gav verkligen allt, Olivia också :) Det va helt galet och underbart. Det är lättare att träna när man har mål att gå efter. När man börjar känna sig trött så slår extrakrafterna på. Mår så underbart bra av att träna, måste dock börja sköta maten och sömnen bättre... Men nåt som gav mig ännu en extra kick va efter träningen. En kvinna som alltid brukar köra bodycombat och som jag brukar babbla lite med i omklädningsrummet sa att hon inte kände sig på topp idag och kände sig opeppad, men när hon tittade på mig så blev hon taggad och inspirerad  :D Hur nice är inte det? Hon sa att hon såg att jag gav allt idag! ÄLSKART! Kul att min glädje och styrka jag får av träningen smittar av sig :D Nej ni nu ska jag hoppa i säng, känner mig inte helt okej :/
 
PussPus
 
/Fiia
 

Sömnlös!

Hej!

Japp här ligger jag och stirrar... La mig kl 22 och ligger på samma sätt än och kan verkligen inte sova! Vad är detta?? Jag ska upp 05.40, grattis Fiia! Kommer nog gå galant att jobba utan att sova en blund :( men det enda bra med detta är att pusskillen dyker upp i tankarna ibland :) då blir jag lite gladare. Haha härlig person den där grabben! Som även blir man på fredag! Wohoo 25 år! Ska åka och gratta honom på lördagen :) sen fyller ju min älskade lillebror år på torsdag, 19 år! Wohoo :D

PussPuss

/Fiia


Toast!

Hej!
 
Tufft att jobba på i stort sätt tom mage. Huvudvärken bankar med knytna nävar inuti mitt huvud. Men det gick bra! Fick sluta lite tidgare också :) Sprang förbi affären innan jag gick hem, har liksom INGET man kan laga någon mat med. Skulle kolla kontot och UNDERBART, hade fått in lön från gymmet. Så perfekt. Så ikväll har jag gjort toast, och det blir det även till lunch imorgon på jobbet. Imorgon efter jobbet ska jag försöka hinna ringa på ett jobb. Sen på kvällen är det gymmet med Olivia som gäller! Mage/rygg och efter det bodycombat. Men nu är det sovdags!!
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Vaken!

Hej!
 
06.31 plingade det till i mobilen. Jobbförfrågan! Svarade snabbt som attan och börja klä på mig och skulle bärja fixa frulle och då får jag ett nytt sms, NÅGON ANNAN HAR BLIVIT TILLDELAT PASSET! Åhh hatar det!!!!! Så satte mig i sängen fullt påklädd och med ett grinigt ansikte! Gjorde iordning en kopp te och mannagrynsgröt sen va det bara att försöka somna om. Har typ inte sovit en blund inatt... Men vid 8 eller 9 så får jag en ny förfrågan. Så nu ska jag iaf jobba ikväll! Börjar kl 16. Men har försökt att somna om men vaknar så lätt. Så vakna av sms, dörrar som stängs och att det droppade på balkongen. KUL! Så nu sitter jag här med trötta ögon. Fick jobb imorgon också, så det är ju bra :)
 

PussPuss
 
/Fiia
 

Grym!

Hej!
 
Känner mig grym nu! Är igång med träningen igen och det känns så sjukt jävla braaaaa! Lätt att träna med Olivia eftersom hon vill få ut samma sak som mig inom träningen. Pepp pepp! Känner mig glad och taggad på livet, så jävla längesen den känslan fanns i min kropp.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
Skön låt!

Ensam!

Hejsan!
 
Lyssnar på min älsklingslåt, Passenger- Let her go. Blir glad och ledsen på samma gång, en helt sjuk låt <3 Ska snart ner och ta upp tvätten. Fyfasiken va tråkigt det är att tvätta och min rygg hatar det! Inte lätt att med en ond rung springa upp och ner för trapporna och släpa på tvätt. Om en timma ska jag va på gymmet också och köra ett pass med Olivia. Hmm undra vad vi hittar på idag. Nu när jag sitter här framför datorn kom bara en jobbig känsla, ensamhet. Fan va jag är trött på den känslan! Försvinn, jag klarar mig bra själv! Behöver liksom inte påminnas om att jag är ensam. :/
 
PussPuss
 
/Fiia
 

Direkt från sängen!

Hej!

Är van vid att vakna typ klockan ett på eftermiddagen. Men nu är jag hemma igen och då är allt som det brukar vara. Somna sent och vakna tidigt. Somnade kanske vid kl tre och vaknade kl tio så det va väl inte så himla tidigt. Ligger fortfarande i sängen och segar. Ska snart upp och rota i kylen... Fast vet att det inte finns nåt där. Jaja! Kom och tänka på en fin sak när jag låg och stirra upp i taket. När jag va hos pusskillen och när det va dags att sova så höll vi alltid i handen ahh eller va nära. Men hur gulligt är inte det? Aw saknar honom!

Happ vad ska man hitta på idag då? Jo hoppas på att Sandra svarar på om hon vill leka idag. Sen börjar tvättiden kl 17 och sen vid kl 21 så blir det nog gymmet med Olivia, kanske får med Sandra :D

PussPuss

/Fiia


Vad tror ni?

Godnatt!

Kom nyss hem från barnvaktningen. Skönt att Olivia ställde upp och va med, tappar tålamodet ibland på dom små liven ;) men dom va rätt gulliga och roliga ikväll. Olivia och jag har babblat på som vanligt och pappa och dom kom hem runt halv ett så vi började traska hemåt då. Olivia är en så smart och härlig person! Hon har lösningar och svar på allt. Känns så skönt att ta upp sina funderingar med henne för hon försöker alltid hjälpa mig med ett svar :) så nu har jag typ inget jag undrar över eller känner mig osäker på mer. Toppen va? Saknar pusskillen dock! Känslorna ändras hela tiden. Har aldrig tvekat på att jag tycker om honom men tvekade på om vi skulle passa. Dom funderingarna tänker jag putta undan!!!! Han är en toppenkille och det är bara idiotiskt att ha en sån tanke! Vafan problem är till för att lösas :) eller hur?!

2013 blir verkligen mitt år!

Träffar en snygg kille som är helt underbar som jag inte släpper så lätt! ;)

Ska köra 100% på gymmet med Olivia så man för en grym kropp!

Och hoppas på jobb och eventuellt en flytt från denna stad.

PussPuss

/Fiia


4 dagar!

Hejsan!
 
Hemma igen i sophålan Katrineholm efter att ha tillbringat 4 dagar i vackra Norrköping. Vilken kille han är den där pusskillen ;)  Han tycker jag är hyper eftersom jag hela tiden blir rastlös och inte kan sitta still. Men inte så konstigt eftersom jag är van vid att göra allt själv. Jag är van vid att laga mat själv, fixa frukosten och gå och handla, när han gör allt det där så har ju inte jag nåt att göra. Det klart det börjar klia i fingrarna. Sen är jag i en helt annan stad och i någon annans hem. Även fast han säger att jag kan känna mig som "hemma" så kan man ju inte riktigt göra det. Nåt som är helt underbart med den killen är att man kan prata om precis vad som helst med honom. Vi låg och prata i 3 timmar inatt fast vi egentligen hade behövt sova, eller han behövde det. Men det va bra och nyttigt att vi gjorde det :) Vi lär känna varandra mer och mer för varje gång vi ses. Vi är olika på vissa saker men lika på andra. Vissa saker måste ju stämma för att ett förhållande ska funka. Men vi får se hur denna saga slutar, antingen som vänner livet ut eller levde lyckliga i resten av sina liv. :)
 
HAHa asså när jag kom hem och öppna dörren möttes jag av en hemsk lukt... FAN! Skulle gått ut med soporna innan jag åkte, men blev lite spontant. Så nu har jag städat bort nyår och diskat upp disken. Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina söta systrar, ska ta med Olivia som stöd. Ibland kan storasyster tappa tålamodet och bli en tråksyster. Så det blir nog en bra kväll. Nu ska jag fortsätta äta min mango som jag försökt äta upp i 45 min nu...
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 
 
Eftersom pusskillen gillar platinablonda tjejer och jag inte
är det längre så får du kolla på lite bilder från när jag va det ;)

Bortskämd!

Tja!

Jag lever! Sitter hos pusskillen i Norrköping och väntar på att han ska bli klar så vi kan gå till nåt köpcentrum. Tänk er en kille som tar längre tid på sig än en tjej ;) inte lätt! Men nu är det ju jag som är prinsen och han prinsessan, haha! Jag är manligare än honom ;) han försöker mata mig men inte det lättaste. Nej nu ska jag gå och äta lite ananas och pussa på prinsessan.

PussPuss

/Fiia


Älskar spontant!

Hej!
 
40 min på löpbandet och 5 min rodmaskin fick bli min träming för idag :D Sen gick jag ju till gymmet. Känns skönt att kunna skratta åt dom som mår skit idag ;) MOAHAHAH! Efter gymmet så gick jag hem till pappa en stund och på vägen dit så smsade jag med pusskillen. Han tyckte jag skulle komma och det ville ju jag med, men hade lovat pappa att vara barnvakt imorgon när han ska träna. Men när vi kom hem till pappa så va Challe där och hans flickvän, så dom kunde  vara barnvakt imorgon :D Så jag åker till Norrköping ikväll! MYS! Saknar pojken. Så nu är väskan packad och jag har fått i mig lite sallad och en proteinshake. Blir typ att sova drirekt när jag kommit fram.
 
PussPuss
 
/Fiia
 
sommaren 2013 ska jag fan ha en snygg kropp! Ska köra stenhårt ;)

Lugnt!

Hej 2013!

Blev en lugn kväll igår. Alla va trötta och efter maten va vi så fulla i magen att vi inte kunde dricka så mycket. Mina kära vänner gick hem vid ca kl 02. Sen la jag mig i sängen och somna typ på direkten. Så skönt att vakna och inte vara bakis! Trött är jag men det beror på mina sömnproblem. Denna dag ska jag bara chilla. Städa ska jag göra sen är jag lite sugen på att dra till gymmet. Men får se borde faktiskt försöka sova ut.

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0