En rejäl sovmorgon!

Hejsam!

Vaknade runt sju av ett sms, det va en jobbförfrågan men ska ju redan jobba idag så. Hann inte ens svara innan nån annan fick turen. Smsade lite med Olivia imorse, stackarn. Vaknade och somnade typ flera ggr men när alarmet ringde kl 11 så gick jag upp. Fixade mig lite och tog en promenad. När jag kom hem så kastade jag typ i mig maten, va så sjukt hungrig. Och ja nu sitter jag här och har tråkigt. Ska jobba 16-21 så laddar inför det.

Är sjukt sugen på att gå ut imorgon men vet ingen annan som ska ut :/ Tråkigt! Orkar inte sitta här ensam i min lilla lägenhet och bara glo.

PussPuss

/Fiia


Saknar min festprinsessa!

Mysigt med mammi :)

Hejsan!

Igår började dagen med en promenad sen blev det att sova en stund till eftersom min kära mammi skulle komma, ville va pigg då. Hon kom runt 14 typ och vi gick typ direkt och åt på sultans. Sen gick vi på stan en sväng. Jag hittade faktiskt lite saker och fick en tröja som jag ville ha av mamma, TACK! Sen på kvällen tog jag en promenad innan det blev det mys med lite onyttiga mumsiga saker. Jag la mig typ runt kl tolv men mamma ville inte sova då. Jaag vaknade till runt kl halv sju och då låg mamma och kollade på tv. Herregud lilla mammi du måste sova bättre ;) Men hon sov en stund medans jag gick ut och gick. När jag kom tillbaka så börja jag fixa mig och sen ringde det på dörren, HJÄLP! Men det va min morbror och hans kompis som fråga om vi skulle med och äta. Jag åt pasta med spenat och räkor. Sen drog mamma och jag till lövåsen och kolla grejer.

Hittade en liten present till pappa, en typ skål som det stod "jag älskar dig" på, så jag fyllde upp den med godis. Men när jag skulle betala så hade jag glömt plånkan hemma, men mammi betalade. har haft det jätte mysigt ihop med mamma. ÄLSKAR DIG <3

Kom hem från en skön promenad här nyss och nu kollar jag på ett skitprogram. Men men blir väl sova snart.

PussPuss

/Fiia








Kvällspromenad!

Hejsan!

Har precis kommit in från en härlig promenad. Även fast jag inte är nån direkt höstälskare så tycker jag det kan va lite mysigt. Det mysiga är när man känner doften av god mat och att den doften säkert kommer från ett litet hem där kanske ett nyförälskat par ska ha myskväll eller några vänner ska ha middag. Man ser par är ute och går tillsammans och ungdomar med bolagspåsar. Sen finns det ju dom som åker runt i raggarbilar, dricker öl och skriker jag älskar dig. hmm! Men nu är jag i alla fall hemma igen i den tråkiga ensamheten.

Ska kolla på Notting hill snart, den börjar kl 21. Sen jaa vad händer sen? Sova? Nej fan det är för tidigt. Nej nu får jag fan försöka bli lite kär och hitta nån att flytta ihop med, HAHAH! Njee skoja bara men vafaan, det suger verkligen att bo ensam. Fast skönt ibland.

PussPuss

/Fiia


Mina nya träningskläder :)


Och mitt nya smink

Handla imorgon!

Hejsan!

Har haft en bra dag idag. Jobbet gick bra, har lagat mat, fixat pengar åt Emelie (skyldig sen bion) och gått runt med ett leende på läpparna nästan hela dagen. Känns bra att va såhär glad, men kollar på mobilen för mycket ^^ Imorgon ska jag låna Fias bil och åka och handla och kolla på träningskläder. Känner att jag inte vill vara ute och gå i mina gamla mjukisbyxor men känner ändå att jag är för mullig för såna där tajta träningsbyxor. Testade såna idag och en jättemysig tröja till. Men aah så snål som jag är så gissar jag på att jag inte köper det. Men ska dra in på Intersport medans jag är på Willys och handlar. Får försöka strunta i att jag är lite mullig och köpa såna byxor för det är skönare med såna än jobbiga mjukisar.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. Behöver det känner jag, sover så jä*la dåligt! (SOM VANLIGT).
Ska drömma om nåt kul har jag bestämt, lovar att jag kommer drömma mardrömmar bara för att jag skrev så...
Juste ska kanske följa med Emelie till ett hemligt ställe också. MOAHHA! Måste försöka få nån att trolla bort min utväxt också, man kanske kan flirta med Emelie om hon har tid ;)

PussPuss

/Fiia


Känner mig glad :)

Hejsan!

Igår när jag jobbade så jobbade jag ihop med en tjej som är nykär, det bara lyste om henne nästan så det flög hjärtan runt hennes huvud. Man blev så glad att jobba då för hon spred liksom glädje. Träffade min morbror här om dagen också och han va lika kär han. Är det något speciellt med hösten? Är det en kärlekstid? Jag är glad att det finns personer som gör min vardag glad utan att vara kär (än) ;) HAHAHA skoja! Vem vet, han kanske bara kommer nån dag och vänder upp och ner på mitt liv, asså på ett bra sätt (hoppas jag). Men ändå känner jag lite att jag är rädd för att gå in i ett förhållande, känns som jag inte riktigt är redo. Kommer ju från ett skitförhållande och är glad över att jag äntligen är singel. Men ändå saknar man den där närheten och när man sitter uppe hela natten och bara pratar.

Haha jag nöjer mig med att vara kär i kärleken så länge. Vill inte kasta mig in i nåt jag inte känner mig helt säker på. Nog om kärlek. Har precis lagat, kycklingwok och nudlar. MUUUMS! ska ner på stan en sväng sen och fixa lite. Nej nu ska jag äta klart och ta det lugnt innan jobbet.

PussPuss

/Fiia


Seeg!

Hejsan!

Nu har jag precis ätit frukost och ska strax göra mig i ordning och BORSTA TÄNDERNA! Ska ner och låna Fias bil och sen dra till Vingåker och hälsa på tadläkaren, undersökning bara. Mitt huvud sprängs snart känns det som. Har hänt massa roliga saker sen jag skrev sist men så jobbigt att skriva känner jag. Men i måndags så kidnappade jag simone och emelie kidnappade lina ;) så drog vi med dom till Norrköping och bjöd dom på bio. Lite kul när dom fick se varandra. :D Älskar er verkligen mina BÄSTA vänner <3 Igår jobbade jag 16.15-21.15 och efter det så träffade jag en person en stund ;) Eller gick hemåt vid 00:06, kommer ihåg vad klockan va exakt ;)

Idag blir det tandläkaren 09.10 sen jobba 16-19. Inte många timmar men bättre än inget ;)

PussPuss

/Fiia



Sofia Nyberg!

Hejsan!

Jaa imorgon har jag hållt på med nutrilett och sånt i en vecka. Tror inte det hänt nåt, och vet inte om jag tror på att dricka chokladvälling heller men va tusan! Orkar inte det här mer. Kan inte ha mina jeans längre vill ner 8 KILO!!! Så tänkte att detta kunde va en hjälp på traven. Äter vanlig mat också så jag äter inte bara nutrilett, skulle hungra ihjäl annars. Och det här är lite jobbigt eftersom jag är en småätare. Jag är en smörgåsälskare, men har nyttigt bröd hemma och har bra pålägg på så aah ;) men har trappat ner betydligt mycket på småätandet! Förut hade jag smörgåsrån hemma och det är det värsta som kan finnas i mitt skafferi, kan äta upp ett helt paket på en kväll. HAHAH! ÄLSKART! men nu finns inget sånt! Har typ verkligen tänkt på vad jag handlar hem nu och att jag faktiskt äter bra.

Är ute och går 2 gånger om dagen också och ibland kan det bli några situps. Så ja vi får se vad som händer och om det händer nåt. Hoppas verkligen på det för nu vill jag fan det här!!!

PussPuss

/Fiia


Johanna, Mick och jag :) I Ystad

Igår/idag!

Hejsan!

Jobbade 7-10 igår. Efter det tog jag en promenad och börja fixa lite här hemma men tröttnade snabbt och hamnade framför datorn och tvn istället. Vid tre smsa Fia till mig och fråga vad jag gjorde, så hon kom hit en snabbis sen drog vi ner på stan och kikade lite. Sen kom vi på att vi ville köpa en mixer så vi drig till Ö&B, hittade lite andra saker och en mixer men vi köpte inte den. Sen drog vi till willys och handlade saker, passade på när Fia hade bil. MOHAHA! Sen blev vi bjudna till Vingåker så vi åkte dit och kolla på IDOL och spelade tvspel, vem vann? ;) Efter det drog vi en sväng till salambo (pizzeria) och köpte bröd och vitlökssås, MUMS! Min och Fias favoriträtt. Sen åkte vi hemåt.

Idag vaknade jag av alarmet kl 05.30, hade glömt stänga av det. FY! Fattade inte vart jag va och fattade inte om jag skulle jobba eller inte, visste inte ens vilken dag det va. Sen aah började jag lugna ner mig lite. HAHHA! Satte om klockan så den skulle ringa kl 6 istället så kunde jag ta en promenad, men blev det så? Nepp! Vaknade kl 9 igen och kände mig riktigt utsövd så jag tog en promenad då istället. Skönt som tusan. Och nu har jag precis dammsugit, skurat, tvättat bänkar och torkat av skåp. Och nu sitter jag här med min nutrilett och mina små piller ^^

Vid kvart i 4 ska jag möta upp Madeleine sen ska vi ta en fika, MYSIGT! Vi har nog massa att prata om. Det står makaroner och bacon på min matlista idag men jag tror jag skippar det och dricker upp min nutrilett istället.

PussPuss

/Fiia




Lite fattigare!

Hejsan!

Va ett tag sen jag skrev. Jaah vad ska jag börja med? Emelie tog körkort idag, ett jättegrattis till dig vännen <3 Du är så duktig. Va ute och gick imorse, när jag kom hem börja jag fixa iordning mig och gick ner på stan. Fixade lite med räkningar (nästan 1 500) sen klickade jag hem två par skor. Jaah sen så kom Emelie hit en sväng och hämta upp mig sen åka vi till Valla och hämta Fia. Slutade med donken, ÅNGEST! Så nu har jag vart ute och gått ;)

Imorgon är det jobb. Funderar på att gå till jobbet faktiskt och låta cykeln stå hemma, eller vi får se. Undra vad man ska hitta på imorgon. Joo nu kom jag på, måste STÄDA!

PussPuss

/Fiia


Gosigt till vintern


Blev dessa också

Promenad!

Hejsan!

Vaknade 9 av alarmet, tänkte va duktig och gå ut och gå då men va alldeles för seg så jag vände mig om och somnade om en stund. Vaknade igen 09.40 och då tog jag på mig brillerna och gick ut på en långpromenad. Härligt som tusan eftersom det är sol men inte stekhett. PERFEKT! Struntade i frukosten för jag har fått för mig att det är bättre att äta efter man vart ute och gått. När jag kom hem blev det en härlig frukost, NOT! Bestod av 2 chiliburner och nutrilett.

Nu känner jag att det är dags att resa på arslet och börja städa här. UWEE! 16.15 är det dags för jobb.

PussPuss

/Fiia




Hhaah skön bild ;) (från i fredags)

Tack!

Hejsaan!

Kände mig tvungen att skriva tack för igår :) Ikväll har jag i alla fall jobbat och nu är Emelie hos mig och myser. Hon typ halvsover i soffan och jag har testat hur jag skulle se ut i ljusbrunt hår, lite sugen faktiskt.

PussPuss

/Fiia


Snyggast i stan, ohh yes!

Fest igår? OHH YES!

Hejsan!

Hahah jaa igår var det fest vill jag lova. Först förfest hos mig sen gick vi till Emelie och festade. Tyvärr tålde jag inte hennes katter så jag fick gå hem, så jag satt hemma hos mig och söp och pratade med folk på msn. Sen så drog jag ner på stan och skulle träffa vännerna men aah dom va ju inte alls där. Men dom kom efter en stund :) Hade verkligen en bra kväll igår, lagom full och roliga människor. Tyvärr är jag ju som jag är ibland. Emelie och Alex som hos mig inatt så vid kl typ halv fyra va vi hemma tror jag.

Skulle ut och gått vid 10 idag men hade så jäkla ont i axeln så jag vända mig om och somnade igen, tyvärr tog emelie upp all plats typ, jävla unge ;) HAHA! Ikväll ska min lilla mupp komma till mig, slutar kl 21.15 men hon skulle komma efter det. Skönt då slipper man sitta själv. Nej nu ska jag in i duschen och fixa mig lite inför jobbet. Börjar 16.15.

PussPuss

/Fiia


HAHHHA lite halvfull sådär. Hade tråkigt när jag satt hemma.


Herregud. Man der verkligen på mina ögon när jag är full.


Mysigt va? ;)

Promme

Godmorgon!

Nu drar jag iväg på en morgonpromenad. ÄLSKART! Nu ska det fan bli smalare midja och mindre storlek på brallerna, WIHUU! (hoppas jag). Efter promenaden blir det en dusch och sen storhandling. Städningen tar jag sist av allt, MOHAHAH!

PussPuss

/Fiia


Ojojoj mycket att skriva men ORKAA!

Hejsan!

Som ni vet har jag varit i Ystad men asså pallar inte att skriva om allt kul och mysigt jag hittade på där. Ska skriva vad jag hittade på ihop med Johanna där nere men det tar jag en dag då jag är skrivsugen. Idag har jag varit på jobbintervju, gick bra (tror jag). Sen åkte jag hem och packa ner jobbkläder och sen kilade jag iväg till jobbet. Slutade kl 21. Precis när jag slutat så ringer min kära mammi ich frågar om jag är hungrig. Så hon fixa mat och kom till mig. MYS! <3 Sen har jag inte gjort så mycket mera.

Fick mitt mobila bredband idag. Funkar helt okej. Sen fick jag en ny dammsugare idag också, den jag har nu är en såndär från Tvins som man häller vatten i så man slipper dammsugarpåsar, men asså den suger. Det luktar skit om den och den suger dåligt. Den jag fick nu verkar sååå bra, så det blir att inviga den imorgon. Storstädning på bryggaregatan imorgon vill jag lova! Sen blir det till att storhandla och sen kommer det lite folk och förfestar hos mig. Efter det så drar vi på återträff med klassen (3cd). ÄLSKADE MÄNNISKOR!

PussPuss

/Fiia


Jag och Johanna på Malmöfestivalen ;)<3

RSS 2.0