Snygg stil ;)

Hejsan!

Måste säga att denna stil är så sjuuuukt snygg! Vill också klä mig så! Men tyvärr bor ag i vingåker och där kan man inte sticka ut. Skulle jag ha detta på mig en kväll i Katrineholm på krogen skulle jag få en mindre bra stämpel :( Åhh jag vill också klä mig häftigt och udda!

PussPuss

/Fiia


Paow


Ett långt inlägg!

Tjaaa!


Okej vet inte vad som muppar xD Men det står i alla fall

"Kan inte du skriva lite om hur lång tid de tog att gå ner och hur du lyckades? :)"

Svar:

Klart jag kan skriva om det :) I nian blev jag kallad "Hakan, tjockisFia och aah lite olika" Inte så kul att höra, man inbillar sig ju att man är fet då, inte så konstigt. Började se mig själv som stor och det vill jag inte. Men så i hmm om det va ettan på gymnasiet (såklart) Så slutade jag typ med godis och sånt, visst man åt väl något gott ibland men i stort sätt så slutade jag med det. När mina vänner köpte godis försökte jag köpa nåt annat :) Hah som en sommar, tror det va 2 sommrar sedan då köpte lina och simone nutella och jag köpte jorgubbar. Men först så slutade jag som sagt med sötsaker.

Sedan började jag med att gå ut och gå på morgonen. Jag gick upp kl 5 och gick innan jag skulle med tåget/bussen. Det va inte så svårt för mig att gå upp eftersom jag gillar att gå upp tidigt, men jag tror det va vår när jag va ute och gick på morgonen. Jätteskönt. Men sedan så la jag in att jag gick på kvällen också. På morgonen gick jag en halvtimma och på kvällen en timma ca, berodde på vilket humör jag va på ^^ Men minst en halvtimma.

När det började bli kallare så blev jag inte lika taggad på att gå ut på morgonen så jag la till andra grejer att göra på morgonen. Så jag började göra situps raka/sneda, rygglyft, upphopp och när man går ner på knä med ena benet hmm vad det nu heter. Men det la jag i alla fall till på morgonen, men fortsatte att gå ut på kvällen. Efter ett tag så gjorde jag situpsen och det även på kvällen.

Ett tag så höll jag på att cykla på våran motionscykel men det va inte samma sak, jag tycker det är skönt att komma ut på en promenad. Inte lika härligt att sitta i allrummet på övervåningen och se ut över gångvägen till Hansjö skolan.

Jag märkte aldrig någon riktig skillnad, mer än att ina byxor satt annorlunda. Men jag såg liksom inte att jag hade gått ner något i vikt. Men folk började ju säga, Oj har du gått ner i vikt och grejer. Då blev man liksom starkare.

Men efter ett tag när man hör dessa fina kommentarer så blir man lite bekväm, så man tar bort situpsen för dom är så tråkga och man fuskar med promenaderna. Så jag började gå upp igen. Va nere på 52.1 men sedan ett tag senare vägde jag 55, visst det är inte alls dåligt men har man ändå kämpat blir man ju irriterad.

Men nu går jag typ varje dag, äter knappt sötsaker. Situpsen har jag inte börjat med igen, eller händer då och då att jag får ett ryck och håller på med det i kanske 3 dagar och sedan tröttnar jag ^^ Men idag väger jag i alla fall strax under 53 ibland 53 men ah där någonstans. Känns bra när man innan vägde runt 63-64.

Men ja hur lång tid det tog? hmm 1 år kanske, för jag kommer ihåg att när vi nyss börjat 2:an så sa några tjejer att jag blivit smal. Så det va väl då det började synas. Men tog kanske 1½ år innan jag vägde 52.1. Ska jag vara ärlig vill jag ner på 50 kilo, men det är svårt.

Hur jag lyckades? Man behöver nog verkligen vilja gå ner i vikt då, och tro på att man kommer klara det. Jag ville gå ner för att visa dom där idioterna som kallade mig allt det där att jag inte är någon tjockisFiia! Fast jag trivdes ju inte med mig själv så jag gjorde det ju för min skull inte någon annans!


Haha det där är faktiskt dom där gubbarna jag köpte när brudarna
åt nutella :D



Tack Mammi och Nisse <3

Hejsan!

Igår bjöd Mamma och Nisse mig på middag och på stand upen :) Jag beställde marinerade kycklingspett med tzatskiki (stavning) och friterade räfflade potatiskskivor eller nåt sånt ;) AS GOTT! Åt så snabbt så jag orkade inte få i mig allt. Sen gick vi ner och kollade på stand upen :) As bra! Kristoffer Appelquist va ju där + 3 andra super bra ståuppare ;) Jag fattade mest dom där 3 andras skämt, men alla va bra :D

När det va slut så satt jag kvar där med Mamma och Nisse :) Det va rätt många som va kvar där faktiskt men dom flesta va äldre, men jag hade trevligt ändå :) Kom en 30 årig gubbe/kille? Fram och försökte prata med mig men han visste inte vad han skulle prata om för han visste inte hur man pratade med en 18 åring xD HAHAH! När han pratade med mig gav jag bara korta svar för jag ville att han skulle gå ^^ Och det gjorde han till slut. HAhahah! Vid 12 någongång så gick jag hem. Jag va verkligen suupertrött!

När jag kom hem va pappa, Fia och Linnea vakna så jag tog en pannkaka innan jag gick och la mig :D MUMS! Sen satte jag på tv:n lite och somnade typ på dirren. Har drömt mardrömmar typ hela natten, eller neee det va jätte bra dröm hela tiden typ tills slutet. Dumma film som va på innan jag skulle somna det va därför jag drömde mardrömmar jU!! :(

PussPuss

/Fiia


HAHA vet inte vad det är för prick jag har i pannan, är nåt med camen!


Hatar att det inte finns självutlösare!

Sms av Fia :)

Hejsan!

Halv 2 gick pappa och Fia iväg och kolla på en bil och är fortfarande inte hemma. Så jag är barnvakt till 2 vildar, hahahaha har kommit på att jag inte ska ha barn på ett BRAAAAAAAA tag :) Försöker hålla mig lugn men inte inte alltid lätt ^^ Men svårt att va arg på två små fina änglar <3 Fick i alla fall ett sms av fia nyss att dom köpt bilen :) Så nu har vi en saab.

När dom kommer hem ska jag direkt in i duschen och sen ska jag fixa mig inför kvällen. Undra vad man ska ha på sig :)

PussPuss

/Fiia


Sommaren 2006 <3

Rätt bra kväll igår :)

Hejsan!

Blev ingen alkohol igår, vilket känns bra. Hade kul ändå faktiskt ^^ det roliga är att sista jag va hos Nathalie så va jag nykter då med. Men vid halv 12 blev det krogen, träffade massa trevligt folk där :) Det jag anade skulle bli en katastrof blev inte det :) Det gick bra!

Ikväll blir det hotellet med mamma och nisse i alla fall. Först ska vi äta lite sen kolla på stand upen :) Njee nu här jag inget mer att skriva. Förutom att vädret SUGER!!

PussPuss

/Fiia



Stan med mammi <3

Hejsan!

Kl 11 åkte jag in till stan och pluggade teori, eller bussen va 25 minuter försenad! Men men började med skivan idag och det va skit svårt, kanske va för jag inte va taggad. Sen så ringde jag mamma för jag visste att hon va i stan, så vi möttes utanför H&M sen gick vi och åt på det nya fiket, MUMS! Sen gick vi runt i affärer. Jag fick en hårspray av mammi <3 Sen åkte vi med 15.15 bussen hem :) Först följde jag med henne till kommunhuset sen så gick vi till scorett :D Testade ett par skor jag testat förut, men idag tänkte jag köpa dom, 300 liksom inte sååå dyrt. Men min älskade mammi betalade dom <3<3 aww snäll hon är! sen följde jag med henne till hotellet för hon skulle fråga nåt, och då så började vi prata med dom som jobbade där för mamma känner dom :) Aww dom är sååå snälla där.

Nu sitter jag här i vardagsrummet för jag hann inte med bussen jag skulle ta :( Får åka med en annan buss som går 20.05. Fest ikväll utan alkohol :D

PussPuss

/Fiia




MUMS!!

Plugg!

Hejsan!

Nu har jag sminkat mig klart och klätt mig så snart ska jag till bussen, den går 11.02 uppifrån mig. Måste ju plugga så jag får mitt körkort nån jäkla gång :S Åhhh hatar att plugga!! Mamma ringde nyss också och fråga hur bussarna från stan till vingåker gick så hon och jag kanske kommer åka med samma buss :D Mysigt! Nej nu ska jag försöka sluta vara dyster, livet måste gå vidare även fast man inte mår så bra. Ska bli bättre på att skriva i bloggen också :)

PussPuss

/Fiia


2 bilder från igår xD




...

Hejsaan!

Fest igår. Har ingen lust att skriva så mycket i bloggen senaste dagarna. Känns som jag tappat lusten :( Får se när jag börjar komma pp fötter igen.

Då och Nu!

Heeejsan!

Haha när jag fikade med Fia igår så trodde inte hon på att jag har vägt 64 kilo xD Knäpp hon är ^^ Men nu hittade jag en gammal bild, skiiiiiiiitful!!!!! Glad att jag inte ser ut sådär längre, mådde inte bra då. Ska kanske sluta tjata på att jag inte är nöjd med mitt utseende när man ser den där gräsliga bilden xD Undrar när den är tagen, säkert 2006 eller 2007.

Vägde mig imorse och såg att det gick åt rätt håll, så jag tog en promenad ;) MOHAHA! Nej nu har jag precis duschat så nu ska jag smörja in mig sen ska jag se om jag hittar något snyggt tills ikväll :D

PussPuss

/Fiia


Då 63-64 kg ;(                             Nu 52.8 kg ;)

Kul, JIPPIE!!!!!

Godmorgon!

Kul att man vaknar halv 8 idag :( Har stallt klockan på 9 och det är ändå skapligt tidigt. Fyyyyyy! Har drömt massa knäppa saker, Tex så skulle Lina och jag på fest men vi hamna på hemköp sen kom Hanna Tyllström och hämtade oss och hon hade med sig My Tyllström i bilen ^^ Hahhaa! Hanna hade typ skiiit mycket skräp i bilen men inget fick kastas det va hon väldigt tydlig med! Sen helt plötsligt satt Lina och jag i en buss där vi träffade Johanna Eklöf (klasskompis) Hon hade varit på den där festen jag och Lina aldrig kom till ^^ Det hade varit rörigt där så det va inget att ha. Hmm aah det va lite av min dröm, helt sjukt!!

Jaah men nu ligger jag här i min säng och kollar på vakna med the voice. Ska gå upp när jag känner att orken kommer ;) Och då ska jag nog försöka ta en promenad faktiskt.

PussPuss

/Fiia


Hahha jag 2004 :D


Min tvilling ;)

Hejsan!

Idag kom jag på att jag är nog tvilling med Fia Ni :) Hahahah! Vi tycker lika om massa saker och aah vi är nog helt enkelt tvillingar på något konstigt sätt. <3

PussPuss

/Fiia


Min brunhåriga tvilling ^^

Snygga!

Hejsan!

Åkte in till stan och skulle möta Fia :) Och då träffade jag Stina och Carro utanför åhléns ;) Trevliiigt! Sen kom Fia :D Vi bubblade lite och hittade väskREAN!!! Hahah! Så vi stod där och rotade och jag hittade faktiskt två väskor jag ville ha! Sen drog fia och jag och kollade i varenda affär som finns i stan typ ;) I alla fall dom som är värda att kolla i. Sen gick vi till sultans och fikade, eller jag köpte inget för jag ville spara pengar ^^ Så vi satt där och pratade och hade allmänt mysigt. Sen skilldes vi åt, hon gick till sin körskola och jag till min. Men när jag kom dit sa dom att det va teorikurs där så jag kunde inte plugga :/ska dit på torsdag istället :D Hon sa i alla fall att jag va klart med disketten så det är dags för skivan nu xD ahhaha kommer lite framåt i alla fall. Va ca 40 minuter kvar tills min buss gick så jag gick runt och kollade i affärer, IGEN! Haha inte kul att kolla själv, men jag hittade en fin bikini, överdelen satt kanon men usch jag hatar mina lår så jag blir aldrig nöjd underdelarna för jag tycker jag är för FET! :( BLÄÄ!

Kom hem för en stund sedan och då tog jag faktiskt en bit kladdkaka xD Haha stört att jag egentligen sitter och beklgar mig över mina lår sen käkar kladdkaka :P Inte så konstigt att men är fet då!

PussPuss

/Fiia


39:- Fia och jag köpte likadana


19:- Jag tyckte den va jättesöt :D Men det tyckte inte stina ^^

Blondiie ;)

Hejsan!

Har lyssnat på disney låtar här på förmiddagen :D Asså jag förstår inte hur Lina kan typ alla dessa låtar ^^ Imponerad! Men den bästa är ju Pocahontas (stavning) Kan lyssna på den om och om igen. Ajaa nu har jag i alla fall fixat mig :)

PussPuss

/Fiia




Veckans planer!

Hejsan!

Satt här och funderade på vad jag egentligen ska göra detta lov men jag kom på att jag har typ saker att göra varje dag ^^

Resten av veckans planer:

Tisdag: Hämta salva på apoteket, Plugga teori och gå på stan med Fia :)
Onsdag: Fixa mig massssa, utgång på kvällen ;)
Torsdag: Middag och bio med Kjell :) Sen övernattning där
Fredag: Klassfest!!!!
Lördag: Pratade med Kjell om att ses men skulle vilja träffa mamma då :) Vi får se hur det blir
Söndag: Vet inte än!

Nej nu ska jag ut och försöka hålla koll på brevbäraren, förklarar mer sen!

PussPuss

/Fiia


bort mä't :)

Hejsaan!

Tog en långpromenix med Fia :) Skönt även fast man såg ut som en tomat i ansiktet när man kom in ^^ har nyss ätit en apelsin och nu tänkte jag bli ful och ta bort sminket :D

PussPuss

/Fiia


Min oanade talang ;)

Heejsan!

Måste bara skriva att kladdkakan blev perfekt! :D Shiit det är nog in oanade talang, att baka kladdkakor. Senare ska Fia och jag ta en promenad och det blir den LÅNGA rundan ;) HAHA! Behövs. Hmm aah neej nu är det väl inget mer jag har att skriva :D

PussPuss

/Fiia




Kladdkaka på G!

Heeejsan!

Nu har jag precis städat undan det sista här efter att jag och mina småsystrar har bakat kladdkaka :D Asså det är inte det lättaste att baka med en tvååring och en treåring ^^ Men jag hoppas dom blir bra! Nu står dom i alla fall i ugnen och det står att det är 15 minuter kvar ;) Ska snart börja vispa grädden.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt bakande.

PussPuss

/Fiia








Natten med Emelie ;)

Goddag!

Hahah Emelie och jag somnade vid 12 inatt xD SKÖNT! Hah vi skulle kolla på Kenny STarfighter men den sööööööög! Så hon satte på en annan sugfilm xD Men jag vände på mig och somnade snabbt! Vaknade lite snabbt inatt och då hör jag Emelie säga "Vad säger du människa?! Jahaa jaså!" Hahahahah höll på att garva ihjäl mig ^^ Sen somnade jag om igen men vaknade av att mitt alarm ringde, KLOCKAN 06.00!!!! KUL NOT! Men somnade om igen sen vaknade jag vid kvart i 10. Skulle se om Emelie va vaken eller nåt och då såg jag att när hon sover ser hon sjuuukt arg ut xD Shiiit! Blev nästan lite rädd ^^

Typ vid 10 vaknade Emelie och hon skrek rakt ut " FAAAAAAAAN KALLT DET SKA VA DÅ!!!!!" hahah. Sen gick vi och åt frukost och nu bjöd Emelie mig på sina kladdkakemuffins med choklad på ;) MUMS! Men va lite sött att äta en sån såhär på förmiddagen :) Min mammi ringde mig nyss också, skönt att höra den lilla männsikan <3 Hon och jag ska ta en fika någon dag och snacka skiiit ;) Saknar dig mamma <3

PussPuss

/Fiia


HAHHA. Ystad 2009 <3

Nytt nattlinne? ;)

Hejsan!

Sitter här och kollar efter några fina underkläder och hittade en så jäääkla snyggt nattlinne, tänk er att packa upp denna och sen typ sova över hos simone eller nåt xD HAHAHAHHAHAAHH! Vem tusan vill ha en sånhär egentligen?!

PussPuss

/Fiia


E + S= One night stand

Hejsan!

Nu sitter jag hemma hos Emelie och bara myser :D Vi gjorde lite te men nu är den kall för jag glömde bort den ^^ Men men, vi sitter här med våra datorer och nördar. Ska sova över här inatt, spännande va? ;) Nej nu ska jag fortsätta umgås med babyborn.

PussPuss

/Fiia




Myspys med lillasyster!

Hejsan!

Pappa och Fia åkte nyss till Örebro och köper en bil :) Och Lovisa är på kalas, så Linnea ligger hos mig i sängen med en godispåse och kollar på djungelboken. Myspys :) Tyvärr så har mitt vita överkast massa bruna fläckar pga Linnea har ätit choklad i min säng ^^ Tur det finns tvättmaskin.

PussPuss

/Fiia


Fin morgon :D

Godförmiddag!

usch vaknade halv 8 av att mina småsyskon springer runt och skriker, men jag somnade om. Sen vaknade jag igen vid halv 10, jag som hade stallt klockan på 10, IRRITERANDE! Men men efter en liten stund kom Fia in och sa att dom skulle försöka få ner snön på taket så det skulle låta, och JAAA det lät xD Herregud. Men gick upp ock klädde på mig sen gick jag ner och åt frukost :D Och jaa nu sitter jag här.

Undra vad man ska göra idag, det är ju superfint väder liksom :)

PussPuss

/Fiia


Dagens

Mysbralla!

Godkväll!

Bytte nyss om till mjukisar och tog av mig min hmm vad det nu är ^^ Tog i alla fall på mig morgonrocken istället :D SKÖNT! Fick nyss några ostpinnar av challe :) Ni vet ostbågar fast raka. Har kollat melodifestivalen med delar av familjen ikväll i alla fall, mysigt fast skulle ha velat hittat på något :)

Imorgon måste jag va med någon annars får jag spader ^^ Så är det någon som vill va med mig så hör av dig!

PussPuss

/Fiia




Snygg frilla asså!


Hemmakväll!

Hejsan!

Usch jag har nästan börjat grina för jag haft så tråkigt idag :/ Det liksom kryper i kroppen på mig. Blir hemmakväll, tråkigt eftersom man inte gjort så mycket de senaste 4 veckorna när man haft praktik :( Men men man kan ju inte göra så mycket i detta snöoväder. Ska väl kolla på melodifestivalen men pappa och fia xD JIPPIE! Måste se om någon vill leka med mig imorgon för här hemma vill jag INTE sitta!

PussPuss

/Fiia


Kallt och förbannat TRÅKIGT!

Hejsan!

Asså ligger här under en filt i sängen för att jag fryser så mycket. Har JÄTTE tråkigt verkligen! Det känns nästan som jag ska börja gråta när som helst. Det blir liksom lite svårt också att hitta på något med nån för att vädret är helt sjukt i huvet! Liksom när man kollar ut ser man bara VITT! Överallt. BUHUU jag liter av tråkhet! Jag som ville ut och ha kul :( Eller i alla fall va med någon men det är ju ingen bra dag för det. RÄDDA MIG NÅGON!

PussPuss

/Fiia


Tröttheten börjar smyga fram!

Hejsan!

Va ju uppe tidigt som sagt, men kan säga att tröttheten börjar kännas av nu xD Fyy mina ögon är jätte sömniga. Men jag har i alla fall fixat mig. Ska ingenstans men hade inget för mig och jag va sugen på att testa en ny sminkning jag hittade på youtube här om dagen :D Skit snyggt faktiskt, fast jag är inte van vid att ha så mörja skuggor. Men jag älskar ju att testa nya sminkningar så jag har haft kul här med mmina små färger :)

Har även haft 2 små systrar springandes i mitt rum och ska prova mitt smink och klaga på att jag har hög musik xD Haha dom är ju knäppa. Men aah, vad tusan ska man göra denna lördag?

PussPuss

/Fiia






Tjejmys <3

Heejsan!

Igår va sista praktikdagen och alla ÄLSKADE min kladdkaka, den blev faktiskt perfekt! Lite tråkiigt att sluta, jag som har trivts så bra. Men ändå skönt att sluta. Tog 16.05 bussen till stan och mötte upp simone, sen gick vi på Åhlens och lite så, sen mötte vi Adam och köpte biljetter.

När jag kom hem så hade jag ett missat samtal från Lina, så jag ringde upp. Hon undra om jag ville komma hem till henne och va med Henne, Fia Ni, Matilda och Emelie :D SJÄLVKLART! Så jag spenderade kvällen hemma hos Lina i hennes nya lägenhet. Vi hade jättemysigt! Men vid halv 9 blev fia och jag hungriga så vi gick till Salambo och köpte sånt där bröd man får till salladen + vitlökssås. Snacka om att han smörade ;) hahaha as gott bröd!! Guuud jag har aldrig ätit så gott bröd där, och vi äter ändå alltid från salambo xD Man kanske ska behöva gå ner och handla mat för att få gott bröd istället för att ringa ;)

Men på vägen hem så kom Fia och jag på massa roliga saker ;) MOAHAH! Men dom är hemliga. När vi kom till Lina igen så kollade vi på nån lääskig film med giftormar xD Fyyy! Vid 12 så skulle matilda åka hem så jag fick åka med henne, skönt att slippa gå i ovädret :D Somnade nästan direkt när jag kom hem.

Vaknade kl 8 och gick upp ca tjugo över. Sen tog fia och jag en promenad i ovädret :D Skönt att gå men inte skönt väder! :( Efter maten ska jag vara barnvakt åt Lovisa och Linnea för pappa och fia ska åka och köpa bil :)
Undra vad som händer ikväll då :( Har inget att göra. BUHUU!

PussPuss

/Fiia


Första ggn i mitt liv :O

Heeeejan!

Jag har för första ggn i mitt liv bakar 2 kladdkakor :D Det ni! Ska bjuda dom på vårdcentralen imorgon, hoppas dom smakar gott!! Det luktar gott i alla fall. Jag kan ju inte smaka på den för det är ju inte så fint om det är en bit bort skuren från kakan xD. Men men vi får se.

Nu ska jag ta mig en promenad!

PussPuss

/Fiia




MOAHHAHAH!




Tralalala jag har en hemlighet! KANSKE!

Mina syskon <3

Hejsan!

Har just nu två VILDAR i mitt rum, Mina så kallade systrar ^^ Just nu klättrar dom runt på motionscykeln i mitt rum. Tvingade på Linnea ett par trosor när hon satt på mina kuddar i sängen, Inte FRÄSCHT! HAHHA! Tur att Ystad Johanna är inne på msn som stöd just nu xD HHAAHAH! Nej nu kom pappa in, TUR!

Eftersom jag är efter och inte har spotify så tänkte jag ladda ner lite låtar, så jag satt och kom på dom låtar jag ville ha och så. Nu när jag skulle lyssna på dom så funkar inte en enda förutom Lady Gagas Album ^^ Kanon bra men kul att ha andra låtar också.

PussPuss

/Fiia


Träffade bästa!

Hejsan!

Idag har jag varit med Inger hela förmiddagen (sjuksköterska) Hon är så trevlig :) Kommer sakna vårdcentralen lite faktiskt! Eller dom som jobbar där i alla fall, dom har vart helt otroligt underbara, har aldrig kännt mig så välkommen tror jag :D Men på eftermiddagen så va jag inne på LAB igen. Dagen gick jätte fort! Eller hela den här praktikperioden har gått snabbt, imorgon har det gått redan 4 veckor.

Nu måste jag bara klura ut nåt man kan baka till dom imorgon, dom är ju rätt många asså :S Vad kan man baka till många? Har någon nåt förslag så ge mig gärna det ^^ Juste jag träffade bästa vän på vårdcentralen också <3 Gud vad skönt det va att få en bamsekram :) Kändes som man inte setts på jätte länge fast vi sågs i lördags. Men jag gick faktiskt ifrån ett tag för att få prata med henne, kände att jag behövde det :) Hon åker bort över lovet också :( KOMMER SAKNA DIG!!!!

Nu sitter jag bara ock väntar på att maten ska bli klar ;) Är skita hungrig! Det blir korvstroganoff och ris, MUMS!

PussPuss

/Fiia




Apelsin<3

Hejsan!

Sitter och äter min favorit frukt, apelsin :) Det är sååååå gott! Har även iskallt vatten bredvis mig ;) Kollar lite på efterlyst men jag är inte inne i det, kollar upp på det lite ibland bara :) Imorgon blir det praktik, tror jag skulle va med typ sjuksköterskerna eller nåt imorgon :) Kan bli kul. Men snart är det sovdags :)

PussPuss

/Fiia


Tralallala, HAHAHHA!

Hejsan!

Kom hem för ett tag sen :) Tog en långpromenad! SKÖNT! Fast mindre skönt att mina lår typ är ihjäl frusna :( Men dom blir väl normala snart ^^ Men men, när jag är ute och går så lyssnar jag alltid på musik, inte ovanligt! Och det är inte ovanligt att jag sjunger med eller mimar till låten som spelas, men det jobbiga är när man är så inne i låten att man inte märker att man möter folk xD FYY! Alltid lika pinsamt! Hhahaha men men jag får väl bjuda på det.

Imorgon är det näst sista dagen på praktiken. Gud va snabbt det har gått med 4 veckor. Men ser fram emot en veckas lov ;)

PussPuss

/Fiia


Sommaren 2009! Vill va brun igeeeeen!

SJUKT BRAAAAA!

Hej!

Har precis nyss kollat klart på en film. Den av så sjukt bra! Är helt faschinerad (stavning). Om ni inte radan har sett Fame så ska ni se den! Alltså den nya Fame. Guuuud jag är förälskad <3 AWWW! Mår för övrigt mycket bättre nu, va nog för att jag tog en alvedon förut :D

PussPuss

/Fiia


Hemma idag :/

Hejsan!

Usch jag är hemma från praktiken idag, kände mig inte alls bra igår och inatt har jag vaknat flera ggr av att jag har haft svårt att andas och haft jätte ont i huvet :/ Känner mig helt skakig av all medicin. Och det känns som jag har en kniv i halsen :( Och snorar som tusan!! Dummma jag vill inte. Hatar att va borta från praktiken, det är inte bra! Men känner att jag kan ju inte vara där och smitta dom andra. Det mesta jag har varit borta från en praktik är 4 ggr sammanlagt och då har jag haft 5 praktik perioder, det är duktigt :D

Gick upp kl typ tjugo över 11, jag brukar aldrig sova sååå länge men det va skönt att få sova ut faktiskt. Men nu är jag sjukt hungrig, har ju liksom inte ätit nåt än. Måste vänta på maten antar jag. Men ska faktiskt sätta mig och plugga lite snart (när huvudvärken släppt).

PussPuss

/Fiia


Längtar!

Hejsan!

Pratade med Fia nyss om att ta en promenad :D Hon sa att vi skulle ta det när flickorna somnat och det lär dom väl snart göra :D Efter promenaden ska jag ta en vaaaaaarm dusch! Usch jag känner mig jätte frusen, så det kommer bli fett skönt! Men ska kanske ner och äta kvällsmat innan vi tar en promenad.

PussPuss

/Fiia


Visst har jag fått långt hår?! :D

En låång dag!

Hejsan!

Idag va det praktik igen. Har snorat och snytigt mig typ hela dagen, lite jobbigt när man ska ta stick i fingret och råkar snora ner handen på patienten xD Nej det har jag inte gjort men det har varit nära ^^ Har i alla fall varit med distriktssköterskorna idag :) kul att se vad dom gör. Fast har typ haft ont i huvudet och i bihålorna hela dagen :( Slutade vid halv 5 idag. Får se om jag kanske stannar hemma imorgon, det är ju liksom inte bra att va på en vårdcentral och gå runt och nysa och snora.

Juste jag fick en ny parfym av mamma idag :D Den luktar jätttttte gott! Och ni har väl inte glömt vilken dag det är idag? ;) semeldagen! Har varit lite barnvakt år Linnea här, AWWW hon är så söt :)

PussPuss

/Fiia


Aje! :(

Hejsan!

Kom hem för en stund sedan, hade så ont i magen så jag va tvungen att fråga om det va okej att gå hem och det fick jag :) Hade ont redan imorse men kände att det va bra att va kvar så länge man orkar :) Duktig jag är! Men nu laddar jag för att ringa en samtal :O Hatar att ringa men måste. Annars har jag ingen aning om vad som händer denna dag, ska väl ut och gå ikväll :D

PussPuss

/Fiia


Juste här är tröjan jag köpte på Åhlens för 50:- :D SÖT!


Ledsamt :/

Hejsan!

Jäg känner mig nästan lite ledsen över att jag inte visste vad jag egentligen ville bli när jag va 15 år :/ Då hade inte jag mitt sminkintresse eller mina drömmar om att bli make-up artist. Önskar jag kom på det tidigare. Men ska jag vara ärlig så visste jag inte att såna linjer fanns, att man kunde gå en linje som man kunde hålla på men smink och naglar och sånt. Att gå ut gymnasiet och vara utbildad undersköterska är ju jättebra, men det är ju inget jag egentligen vill om jag ska vara helt ärlig, men det är ju bättre att gå omvårdnad än tex estet.

Men men vi får se hur dte går med mina drömmar ^^ Får se om jag lägger ner 40 000 kr på att gå en sminkkurs. Men nu ska jag i alla fall sova. Praktik imorgon.

PussPuss

/Fiia


Alla hjärtans dag? Har inte märkt någon skillnad!

Hejsan!

Jag blev så avundsjuk på min lillasyster Johanna förut, hennes pojkvän bjöd henne på bio :) Sååå mysigt ju. DOm är supersöta tillsammans och han verkar vara en toppen kille. Jag och fia kollade ut ur fönstret när Johanna sprang ut till en bil som stod och väntade :) Det va inte hennes kille som körde men aah han satt i bilen ^^ Jag skulle faktiskt också velat att min pojkvän gjort nåt sånt. Men men han ska ju tillbaka till lumpen idag så jag får väl förstå honom :/ Men man kunde ju i alla fall ha mötts i stan och tagit en fika?

Men men har ni haft en bra dag? Har nån gjort nåt mysigt för er? :D

PussPuss

/Fiia


Tillåtet? ^^

Tjaaa!

Hhaha kollade igenom mina bilder på datan. Och asså på vissa bilder ser man ju ut som jag vet inte vad, HAAH! Varsågod här kan ni få er ett gott skratt! ;)

PussPuss

/Fiia






Har typ 832817565 fula bilder men orkar inte lägga upp så många ;)


Vår :)

Hejsan!

Vid 12 så gick jag ner till station och la på 2 brev på brevlådan :) När jag va på väg hem så ringde Fia mig och fråga om jag kunde köpa glass och vaniljsås, så jag gick in på konsum och shoppade lite ^^ Träffade Doe där som skulle hem till pappa så jag fick följa med honom hem :D Kan säga att det va min favorit mat idag, Lax, potatis och stuvad spenat :D MUMS!

Sen åt vi fruktsallad med vaniljglass och vaniljsås :D Juste när jag gick till station så passade jag på att ta lite kort. Det är verkligen jätte fint väder idag! Känns som våren verkligen börjar närma sig nu, LÄNGTAR!

PussPuss

/Fiia






Snyggt ;) grrr!






Känns sååå bra ;)

Hejsan!

Igår hade jag, Emelie och Simone myskväll hemma hos Simone :) Va skönt att få träffa änglarna, känns liksom som man tappar kontakten lite när man har praktik och speciellt när man är i en annan stad än dom andra. Vi tog i alla fall 18.15 bussen in till stan och sen så gick Emelie och jag till Maistro och jag köpte med mig en kebab med bröd :) Behövde äta kände jag. Sen gick vi till Simone och mös :D

Vi färgade även mitt hår så nu har jag ingen ful utväxt längre :D Tack mästerfärgarn Emelie! Men vid halv ett så drog Emelie och jag ner på stan och skulle se om vi hittade något roligt folk, men ICKE. Men Stina ringde och sa att hon skulle hämta folk i Baggetorp så jag och Emelie följde med. Och i Bagge så träffade vi två fullehönor, Hanna och Sandra hette dom ;) Mohaha guud jag garva nästan ihjäl mig när Sandra vinglade runt ^^

När vi kommer ut mot vägen så kom nattbussen från vingåker och den ska liksom åka till stan och sen vända och åka mot vingåker, och den skulle säkert bli 30 minuter försenad. Men Emelie ringde Simone och frågade om Jag, Sandra och Hanna fick följa med henne till Vingåker och det fick vi :D Simone skulle alltså åt det hållet :D Så Simone kom och hämtade 3 frusna flickor i Baggefjöl :)

Kan ju säga att det kändes väldigt skönt att vara spiknykter och se andra fyllisar vingla omkring ^^ Hahha! Men när jag och Emelie va på krogen och kollade läget så kändes det nästan lite pinsamt :) Liksom när man ser andra människor hoppa omkring och vara fulla tycker man dom är nästan lite pinsamma, men när man själv står där och hoppar så tänker man inte så :P

Va i alla fall hemma kl 2. Sen va det bara att ta bort sminket och krypa ner i sängen, men det värsta va att jag va att jag frööös nåt så otroligt. Jag kunde liksom inte somna pga det. Jobbigt läge ;)

Nej nuu ska jag göra något annat ;)

PussPuss

/Fiia


<3<3


WOOOW ;)


Fräscht ;)






Hahahahahaha


Stackars sandra ^^ Hanna knuffa henne.


Och sen knuffade hon henne igen ^^ Stackarn.


Haha Emelie och Hanna tyckte jag skulle ta kort på dom när dom
hade tummen upp för att dom lyckades få omkull Sandra ^^


Tyckte det faktiskt va jätte snyggt med en sån där fläta :) Fast den hade
tofsat till sig lite ^^

Direkt från Sköldinge ^^

Hejsan!

Åkte ju till pöti igår :) Myspys! Vi kollade på tv mest sen råkade jag somna på hans axel ^^ Och sen hör jag hans mamma säga "Jag tror fia behöver sova" Hahah och jag svarar "jaaah mm" fast jag liksom sov. Har sovit jättebra inatt. Men nu ska jag hem om ca en timma. Får se vad som händer ikväll, men nåt blire ;) Ska se om emelie kan färga min utväxt också, BEHÖVLIGT! Har faktiskt inte färgat sen jag klippte lugg!

PussPuss

/Fiia


Panik!

Hejsan!

Idag kom Lena (min lärare) till min praktik, kändes bra att någon kom men fick typ världens klump i halsen när hon börja fråga om vad jag skulle välja i valbar kurs och sen när hon frågade vad jag ville jobba som sen efter skolan :O Började nästan gråta asså, det är allvar nu! Skolan är snart över och vuxenlivet börjar. Jag berättade att jag egentligen inte ville jobba inom vården, då sa hon att jag ska göra det jag vill göra och söka det JAG vill söka, för det värsta som fanns va att jobba på fel ställe och må dåligt. Gör man något man egentligen inte vill så blir varje dag ett helvete, kommer jag jobba på något ställe där jag absolut inte vill vara så kommer jag bli den där griniga kärringen och det vill inte jag.

Ajaa slut grinat nu! När jag va på väg hem så kom pappa på challes moppe xD jag fick åka hem bak på moppen. Skönt att slippa gå när man har dunkande huvudvärk :) Nu ska jag strax äta och jag kan säga att jag har längtat efter att få äta mat! Ska se om jag kanske tar mig iväg till Scorett sen och inhandlar mig något, skulle ju bara vilja ha lite smakråd men Fia kanske vill hänga på ^^ Vi får se.

Men nu är det mat!

PussPuss

/Fiia


Hinner inte med!

Hejsan!
 
Har inte hunnit blogga nåt :/ och hinner inte nu heller för fia stänger av internet. Men det har vart en bra dag och imorgon ska jag köpa nya skor ;) GRR! Hoppas på att Kjell kan ta sig till vingåker bara. Sen ska han och jag ut och äta eller nåt <3 Ska se om byxorna finns kvar i stan också.

PussPuss

/Fiia


Hmm dumma storlek!

Heejsan!"

Jag va ju i stan iadg och plugga teori och kolla kläder :) hittade faktiskt ett par byxor jag gillade men tog fel storlek, eller tog den stl som jag brukar ha men byxorka åkte liksom ner i knäväcken ^^ Sen hann jag inte hämta en mindre storlek för jag va tvungen att gå :( Ångrar mig såå mycket! Och jag kommer liksom aldrig in till stan. Eller jag ska ju till stan på fredag eftersom jag tror att jag ska till Kjell, men vi får se om jag hinner, HOPPAS! Skulle va bra om Kjell va med då och kunde va lite smakråd :D

Tog en långpromenad förut, sjukt skönt! Men nu är jag hemma igen och har bäddat ner mig i sängen :) Snart sovdags.

PussPuss

/Fiia


Seg uppdatering idag :(

Hejsan!

Usch har inte kunnat/hunnit skriva något i bloggen idag. Men började i alla fall med praktik, slutade kl 12 så jag gick hem och åt :) Sen började jag kolla lite jobb. sen vid halv 2 så gick bussen in till stan, gjorde sista provet på disketten idag :) hahah! Hoppas på att få skivan nu så jag kan börja plugga på den. Sen drig jag ut på stan och kolla kläder, hittade en jättesöt tröja på Åhlens :D Sen skulle jag se om kavajen på axelssons fanns kvar men det gjorde den inte :'(, ajaa!

På bussen hem träffade jag Krille och Erika :) Vi snackade körkort och jobb efter studenten ^^ Kul samtalsämne. Men men när jag kom hem så satte jag igång att söka jobb igen :) så nu har jag faktiskt sökt en del, hoppas bara på att någon av mina föräldrar någonsin kommer bli stolt över mig, men tror knappast det :/ Vill ju visa att jag kan! Men när jag försöker så duger det aldrig. Konstigt att man har dåligt självfötroeende hörre ni :/

Nej nu ska jag nog dra på mig mjukisarna och ta en promenad :D Behövligt! har bara gått 8332 steg idag, måste över 10000 ^^

PussPuss

/Fiia


Dålig bild, men söt va? :D

Tråkigt!

Heeejsan!

Nu har jag precis tagit en dusch :) Sitter och kollar på en lapp utriven från tidningen med semestervikarier, men asså jag vill inte! Jag vill inte va på nåt sjukhus, tycker liksom det är jätteobehagligt :/ Skitsamma!

Nu ska jag föna håret sen ta en promenad :D Är kanske inte så pigg på det, men orkar liksom inte se ut såhär längre!

PussPuss

/Fiia



Helt slutkörd!

Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma, har hunnit äta också. :) Blev väldigt stressad iväg till praktiken imorse så självklart halkar jag omkull mitt på trottoaren på storgatan utanför badhuset. TYPISKT! Men denna dag blev lååååång. Va först med en sjuksköterska och kolla på vad hon jobbade med, sen va jag på LAB igen :) Stannade även kvar med Sandra (personal) för att hon skulle va ensam annars. Va hemma halv 6, men det är liksom ingen fara, har ju inget liv ändå ;) SKOJA!

Imorgon kommer jag få gå vid lunch för dom ska ha personalmöte. Ska hem, äta, åka till stan och plugga teori sen får vi se vad som händer. :) Ska se om min lillasyster har tid att umgås någon kväll och glo på tv eller nåt :) Ska se när jag åkar gå till hennes rum och fråga, HAHA!

Jag mååååste färga håret känner jag! Ska nog köpa färg i stan imorgon :) Ska bara försöka hitta nån som kan färga utväxten på mig också. Känns som halva håret är råttfärgat och halva snyggt, MOAHAH!

PussPuss

/Fiia


Johanna :)

Hejsan!

Tänkte bara visa en bild på min underbart fina syster :) Haha kommer ihåg när vi lekte djurens ö och kastade modellera på harkrankar xD Både kul och skrämmande att se dig bli stor och hitta på nya saker. Vet att denna tid kan vara väldigt jobbig, och du vet att jag finns om du vill prata <3

Love you!


Tänk om man va såhär söt ^^


NÅGOT JAG VILL HA!

Hejsan!

Har hittat 2 av mina drömskor :D Blev heeeeelt kär <3<3<3<3<3


Dags att röra på fläsket ^^

Heeeej!

Nej nu tar jag tamme tusan mig och tar en promenad, tror det är jäkla kallt så det blir dubbla långkalsonger ;) SKOJA! Men nästan.

PussPuss

/Fiia


Mohahahah! BLÄ!

3 tips ;)

Hejsan!

Mina 3 favoriter till fredagkvällen :D

Till vänster:

Ett mörkrosa läppstift, skitsnygg färg som gör ansiktet mer intressant.
(Jag har färgen 15 från lumene)

I mitten:

En slags kräm som man blandar ner i sin fountation, ger en mer guldig färg och är jättefräsch! Gillar den skarpt!
(Jag har färgen, Honey Glow)

Till höger:

Ett par lösöhonfransar gör att man färster blicken på ögonen. Riktigt snyggt!
(Inte så snyggt med allt för fylliga fransar tycker jag)






Inne på 3:e veckan ;)

Hejsan!

Jaah nu har jag varit hemma ett tag, SKÖNT! Har verkligen varit trött typ hela dagen. Juste jag hade 2 missade samtal på min mobil på luncen så jag ringde pappa och frågade om han kunde kolla vad det va för nummer, Och det va tydligen S-E trafikskola som hade ringt :O Haha blev faktiskt lite nervös. Men det va det att dom hade dubbelbokat rondellkörningen så jag ska köra rondellkörningen den 4 mars istället, Jobbigt för den 5 har jag halkan också :/ Måste liksom ta ledigt från skolan 2 dagar i rad då.

Nej ni nu ska jag se om det finns nån mat, tog inte med nån lunch till praktiken :/ Så jag köpte en sån där liten ost och skinkmacka på ICA.

PussPuss

/Fiia


Promenad i snön

Hejsan!

Denna dag har min rygg inte alls mått bra :( Det gör verkligen ont nu och det finns inga tider på vårdcentralen förns 18 mars :/ Har bett Kjell massera min rygg typ hela dagen ^^ Och han har varit så snäll och gjort det <3 Vid typ kl 14-15 så började jag med en ansökan om sommarjobb men det bara krånglade hela tiden, och jag visste inte alls vad jag skulle skriva men aah tog en paus när jag följde Kjell till bussen :)

När jag kom hem igen så satte jag igång med den där ansökan och kan säga att allt bara sket sig xD Internet la av två ggr så jag fick göra om allt, sen när jag va klar så gick det inte att skicka iväg ansökan :/ Men men jag bytte data sen funkade det :) Tog ett bra tag innan det blev klart bara.

Vid kvart i 8 så frågade Fia om jag ville med ut och gå :) SJÄLVKLART! Jag tycker om att gå med Fia, det går liksom alltid att prata med henne och man har alltid något att prata om. Sen har hon alltid förslag eller ideer om man behöver hjälp :) Tack Fia!

PussPuss

/Fiia


Hell och Tiian :)

Goddagens!

Igår kom Kjell vid tjugo i 8 :) Vi satte oss med la familja och kollade melodifestivalen som ingen av oss ville se på egentligen :) Men men vi ville ju va lite trevliga. Sen gick vi upp på mitt rum och kollade på family guy, fast både Kjell och jag va sjukt trötta så vi kunde knappt hålla ögonen öppna ^^ Men jag satte i alla fall på en film som jag fick låna av Jenny, kollade bara på halva sen somnade jag typ.

Vid 10 ringde alarmet och jag flög typ upp ur sängen ^^ Men fick faktiskt upp kjell vid tio över tio :O Haha tror det är första ggn jag fått upp kjell när jag sagt till honom :D Sedan va det bara ner och äta frukost. Sen har vi typ kollat på tv där nere och nu är vi på mitt rum, Jag ska söka jobb och Kjell kollar på amerikansk fotboll, KUL! NOT!!!

Hoppas ni har det bra :)

PussPuss

/Fiia


Love it!

Hejsan!

Sitter här och väntar på att Kjell ska komma hit :) Skönt att vara hemma nån gång och inte alltid åka till Sköldinge, det är jättemysigt att vara där men orkade inte den här ggn xD Men vad ska man hitta på ikväll då? Melodifestivalen börjar ju men jag är inte så väldans förtjust i det och tror inte Kjell heller vill se det så vi får se vad det blir :D

Jag va ju jätteosäker på kavajen och så men nu har jag haft på mig den här hemma och gillar den massa :D Vilken tur att jag köpte den. Hoppas kjell tycker jag är fin i den :D Tänkte fixa en rolig grej men hittar inte saker till att göra den grejen ^^ Får fråga Fia sen när hon kommer hem om hon vet vart det finns.

PussPuss

/Fiia




Lovisa och Sofia :)

Heejsan!

Fick litet besök av Lovisa förut och hon blev avundsjuk på min fläta ^^ Hhaha hon frågade om jag kunde göra en fläta på henne så jag letade fram en tofs. Sen säger hon "jag vill ha en lika stor fläta som dig" Hhahaha sötunge :D Men då ko jag på att jag hade två slingor löshår kvar på bordet så jag satte i det och gjorde en fläta och hon blev så nöjd så :D

PussPuss

/Fiia


Steg för steg

Hejsan!

Har precis fixat mig för ikväll ska jag va med pojken, kanske ska va lite fin då? :) Brukar alltid gå osminkad och ha mjukiskläder när han kommer, han säger ju inte att jag är ful men kan ju försöka anstränga mig lite :D Men jag har tagit kort vart efter jag fixat mig xD Vet inte varför nån skulle va intresserad men haha i alla fall :D

Nu ska jag ner och fråga pappa om kjell kan komma hit ikväll.

PussPuss

/Fiia



Haha som vanligt :/

Hejsan!

Har knappt bloggat nåt eftersom jag inte haft något att skriva om, men nu ni!

Igår efter praktiken åkte jag in till stan och umgicks med Simone :) MYSIGT! Vi gick typ runt på stan och tookletade kavajer, vi hittade en på på H&M men jag kände mig osäker på om jag ville ha den för det va puffärmar på den och det är nåt att det värsta jag vet xD Men simone skulle ha den :) och asså den satt jättebra och så men aah. Så jag och Simone hängde undan kavajerna och gick på kavajjakt i hela stan typ xD Jag hittade en på alexlssons för lika mycket men den satt inte lika bra :/ Men tillslut så köpte både jag och Simone kavajerna :D

Efter det drog vi hem till simone och började fixa oss lite, sedan drog vi hem till emelie i bagge och förfestade lite :D KUL! Nej men det va faktiskt kul. Hmm vid 8 kanske så drig vi till Hannas fest i bagge :) Träffade massa kul folk. Tack Hanna <3 Senare så åkte vi in till stan och gick på krogen, tyvärr va inte jag helt 100 asså. Hahah asså jag blir så irriterad på mig själv som alltid blir snäppet för full :/ Måste börja dricka långsammare xD Jag dricker för snabbt sen så slår det till på en gång. Aja träffade massa roligt folk och hade jättekul :) Tack alla för en superkul fredag :D Älskar er mina vänner <3

Idag ska jag va med Kjell i alla fall :D Får se vad vi hittar på, men han vill väl inte göra nåt :/ TRÅK! ^^ Nej men asså man vill ju hitta på något på helgerna eller hur? Nej ni nu ska jag föna håret och fixa mig. Något som är bra är att jag aldrig blir bakis ;) YES!

PussPuss

/Fiia


Min kavaj ;D


Förfest


Förfest


Förfest


förfest


Förfest


Förfest ^^


Förfest


Stinas dröm, AWW :)


Fest


Fest


Haha jag bjuder på den xD


Haha


Sötnos :)




Festbrudarna :D


Huvudvärk och ont i magen :/

Heejsan!

Tänkte klaga lite nu, Jag har ont i huvet och i magen :'( Buhuuu! Har säkert ätit och druckit för dåligt idag. Idag jag slutade praktien kl kvart i 4 :P Har varit mit träningscoatchen och med arbetsterapeuten (stavning) och sen lite med dom på lab :D Har varit en helt okej dag förutom att jag inte mått så bra.

Hittade ju en bh igår på Lindex som jag ville ha och bad Fia att kolla om den fanns kvar idag. När jag kom hem så kom hon med en bh i handen och frågade om det var den jag menade, men det va det inte :( Buhuu, skulle ha köpt den på en gång! Denna bh va knallrosa och va för liten, men hon skulle lämna tillbaka den. Juste någon som vet om dom här bh:arna som man typ klistrar dit funkar? asså dom utan band och grejer.

Hmm nu har jag i alla fall ätit, får se om jag blir bättre snart. Juste imorgon ska vi på vårdcentralen beställa mat från Joan's eller vad det heter :D MUMS!

PussPuss

/Fiia


Sminkings sugen som in i norden xD


Helt okej :)

Hejsan!

Tog en promenad förut :) Även fast vädret är stört så va det sjkut skönt att gå i. När jag kom hem igen så ville jag testa löshåret och nu är det i :D det är verkligen fint, men skulle va finare om jag hade det gamla löshåret också :/ Ajaa! Men tog en före och efter bild i alla fall.

PussPuss

/Fiia


Före


Efter. Har inte fixat det så bra nu, plattade det lite snabbt bara :)
Men tror faktiskt inte det behövs silvershamponeras :D

Löshåret har kommit :)

Hejsan!

Dagen av bra idag på praktiken :) Känner mig fortfarande sjukt förvirrad, men men inget ovanligt ;) Vid 2 gick jag hem från praktiken för 15.40 skulle jag ha körlektion och jag skulle hinna med bussen som gick 14.40 xD Blev så stressad så pappa fick köra mig till busshållsplatsen vid slottet. Stod där och väntate 20 minuter men ingen buss kom. Så jag gick till station och tänkte ta 15.10 bussen, men 15.05 kommer den där bussen som jag skulle med först xD Jaah ni hör vilket trassel.

Men vid halv tre så va jag inne och då gick jag raka vägen till körskolan :) Kan ju säga att det va verkligen inte lättaste väglaget att övningsköra i, HAHA! Men jag tog mig igenom snö och drivor. Efter det tog jag en runda på stan och hittade som vanligt för mycket, men köpte inget ;) Fast hittade en bh på lindex jag verkligen ville ha men fia ringde precis när jag hittade den o sa att hon va vid parkeringen så jag sket i det :( BUHUU ÅNGRAR MIG!

När jag kom hem visste jag vad som väntade i trappan ;) Mitt nya löshår. Jag kikade lite på det innan jag åkte till bussen men nu har jag packat upp det :) Ser ut att vara väldigt lite hår men det är liksom 9 delar :/ Men man känner ju också att det är en riiiktig skillnad emot äkta hår :) Tycker det ser lite gulaktigt ut men det kanske går att få bort med silvershampo? Juste haha ångrar lite att jag sålde mitt gamla löshår nu xD Skulle vart bra att ha nu så det skulle se mer äkta ut :/ Men men får ta det gamla gamla löshårt och fylla ut med.

PussPuss

/Fiia


Ihh ;)




Håret som är lite blondare är det gamla gamla håret :P hmm :P


1 timma och 20 min

Hejsan!

Kom hem från promenaden med Johanna för en stund sen :D Skullle ju ut och gå med Amanda också men blev inte så, hon hade massa plugg så vi skulle ta det imorgon istället. :D men det blev en riktig långpromenad för mig och Johanna, eller en rätt lång i alla fall. Kul att prata med henne i alla fall.

Funderar starkt på att gå och ligga mig snart, va helt slut idag på praktiken och imorgon ska jag ha körlektion också ^^ Frågade om jag kunde få sluta vid 2 så jag hann med bussen och det va helt okej :D Snällt av dom.

PussPuss

/Fiia


Syster och jag!

Hejsan!

Gick av motionscykeln för en liten stund sen :) Trampade bara en kvart men ska ta en promenad med syster snart. Vi bor i samma hus men vi pratar typ aldrig, TRÅKIGT! Men hoppas det blir ändring på det. Jag ska gå med Amanda och Erika lite senare :) Så jag ska gå två promenader ikväll. Nu sitter jag bara och väntar på att Johanna ska bli klar med det hon höll på med den går vi ut i snön och traskar :D

PussPuss

/Fiia


Söt :)

Jippie!

Tjaaa!

Gick in på mejlen och såg att mitt lödhår har skickats och att det troligtvis kommer imorgon :) KUL! Just nu sitter jag och lyssnar på min älskade idol Lady Gaga <3 Jag kan verkligen inte sluta lyssna på henne! Funderar på att hoppa upp på träningscykeln och sedan ta en promenad :D

PussPuss

/Fiia


Snyggt med långt blondt hår :D

Bra dag :)

Hejsan!

Skulle ha skrivit lite imorse men internet var avstängt så blidde inte så. Mitt alarm ringde en kvart tidigare för att jag glöme ställa om alarmet xD skönt att få sova en kvart till. Dagen började bra :) Jag gick upp på vågen och såg att det stod 52.7 :D WIIH, det går åt rätt håll. Trampade iväg till praktiken och idag har jag faktiskt varit med på en operation, kanske inte så stor sådan men i alla fall :D Va med och assisterade doktorn. Har tagit några stick i fingret också, inte illa för att vara lite blodrädd ^^

Slutade kl 4 och skulle gå hem, men pappa ringde och sa att han skulle hämta mig för han ville att familjen skulle äta ihop :) AS GOD MAT! Nån broccoli, morot och potatissoppa, bra gjort Fia :D Nu vet jag inte vad som händer, ska ju ut och gå med Amanda vid 6.

PussPuss

/Fiia




Jag och Amanda för ca 1 årsen :D

Planering!

Tjoo!

Planering inför veckan:

Måndag: Praktik 07.45-15.30 och köpt nytt löshår
Tisdag: Praktik 07.45-? och ut och gå med Amanda
Onsdag: Praktik 07.45-? och promenad
Torsdag: Praktik 07.45-? och promenad
Fredag: Praktik 07.45-?, Va med Simone och sen FEST!!!
Lördag: Åka till pojkvännen
Söndag: Ta det lugnt och ta en promenad

Haha veckan ser rätt lugn ut för min del :) Men den blir nog mys! Längtar tills på fredag!!! :D

PussPuss

/Fiia


SÅLT!

Hejsan!

Slutade halv 4 idag :) Denna dag va faktiskt okej, jag va med distriktssköterskorna på förmiddagen och sen gick jag till lab igen. När jag kom hem så lekte jag lite med systrarna och sen fixade jag maten för lilla pappi har skadat sin lilla fot :/ Men det blev korvstroganoff och ris, MUMS! Pappa har lagt in ett virusprogram på min dator, BEHÖVDES! Hade 105 typ grejer på datorn som behövdes att årtgärdas.

Har köpt nytt löshår på tradera idag :) Äkta remy! ÄNTLIGEN! Och sen har jag sålt mitt gamla, det va inte riktigt min färg så det passade min syster mycket bättre :D Men nu ska jag bara försöka mig på att betala den där auktionen, fattar mig inte riktigt på hur man gör än xD

PussPuss

/Fiia


Weeey :)

Heejsan!

Nu är jag hemma på lunch, ska snart kila till praktiken igen. Helt slut i kroppen, har inte kunnat sova nåt inatt :( Lite för mycket i mitt huvud just nu :'( Men aah har köpt en sak på tradera nyss ^^ Antar att inte alla blir lika glada över det som jag men det är ju mina pengar så ;) plus att jag hade en del pengar från förra månaden så :D Nej måste gå typ nu men jag skriver ikväll.

PussPuss

/Fiia


RSS 2.0