Hallådär köp blåbär!

Heeej!

Det fanns ett litet hus i skogens slut där jägaren bodde. Utanför sprang en ekorre med ett stukat ben och haltade. Han hade snubblat på bäbä vita lamm, som låg och rökte hasch ihop med mors lilla Olle bakom en sten långt utanför bondens lada. Olle hade tillverkat eget hasch genom at blanda blåbärsris och lite hår från brum brum björnen som han träffade på ute i skogen. Brumbjörnen va på väg hem till rödluvans mormor som alltid hade nåt trevligt att bjuda på. Mormorn brukade passa på att ta hem snyggingar som brumbjörnen medans rödluvan va och krökade med den stora stygga varjen.

De tre små grisarna satt och planerade en stor fest ihop med tummeLisa som va snyggast i skogen. Hon hade på sig en kort blå klänning med stor uringning och glittriga armband och håret var utsläppt och vågigt, Typiskt tummeLisa! Tummelisa hade en liten fling med imse vimse spindel, han va skogens brat och hade alltid backslick.

Det var alltid Pelle plutt som blev fullast på alla fester så därför var dom osäkra på om dom skulle bjuda honom,
han brukar alltid kladda på ekorren. Dom va tillsammans en gång men Pelle plutt va otrogen mot ekorren med en av trollmors små ungar. Jägaren va stor och stak och tyckte han va bäst för han alltid va alla armbrytningar men inte så konstigt när man äter upp fem små apor som oskyldigt hoppar i sängen.

Jaah det är sjukt Världen är på väg xD

PussPus

/Fiia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0