Ontskönt!

Hej!
 
Jag har träningsvärken från helvetet!! Brukar va ontskönt att ha träningsvärk men nu är det bara ontont :/ Hur ska jag kunna sätta på stödstrumpor imorgon? AJAJ!
 
Idag har jag farit runt. Va först nere på stan och köpte ny mascara, ÄNTLIGEN! Den innan tålde jag inte. Sved som satan i ögonen. Så jag och Olivia traskade runt med vår hemska träningsvärk. Sen hem och lägga sig i soffan. Får ett sms av Olivia att hennes sambo va hemma. Så vi drog iväg till Nyköping och hämta post och köpte godis på godisbron? Tror det hette så. Så ja nu mår jag skit!!! Köpte inte överdrivet mycket godis men fyyyy asså. När vi kom till Katrineholm igen så åkte vi och handla. Olivia fick väl ihop 5 eller 6 påsar ^^ Skönt att bo själv ibland :P Fy släpa upp dom där för trapporna med denna träningsvärk måste va hemskt!
 
Nu har jag tvättat bort sminket, sitter i pyjamas och har skurit upp lite vattenmelon :D Hade världens tur när jag satte på tv:n. Repris på allsång på skansen <3 OMG älskart! Nu ringer nog den söta värmlänningen snart och säger "TJÄÄÄNA" ;)
 
PussPuss
 
/Fiia
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0